...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

"Πες μου που πουλάν καρδιές...

...να σου πάρω μια;", λέει το τραγούδι,
αλλά εδώ δεν πουλάμε, ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ, κι όχι μία!

Από την πρώτη μέρα ήθελα να κάνω κάτι για σας, αλλά δεν εύρισκα το κουράγιο της έκθεσης από κοντά πλέον και δεν εύρισκα και το αντικείμενο εκείνο που θα μ εκπροσωπούσε επάξια, στα συναισθήματα και στα μηνύματα που θάθελα να μεταφέρει.
Τώρα λοιπόν που γίναμε 300, όχι του Λεωνίδα, της Χαράς ελπίζω, χωρίς περαιτέρω αναφορές σε αριθμούς, (αρκετά έχει κανακευτεί η ματαιοδοξία μας!), μια και πλησιάζει και η γιορτή των απανταχού Βαλεντίνων, κακό του κεφαλιού μας να μην γιορτάζουμε κάθε μέρα,παρά να μας επιβάλλουν μια μέρα για εμπορική είσπραξη και μόνο, και τέλος για να μην μου βγει κανένα κακό όνομα στην πιάτσα οτι συμμετέχω σε κληρώσεις χωρίς εγώ να προσφέρω ποτέ, σκέφτηκα ν ανταποδώσω το ξεποδάριασμά σας στο πήγαινέ έλα στις αναρτήσεις μου, στα τρυφερά σχόλια που μου αφήνετε και ενίοτε υπερβολικά περί "αριστουργημάτων" (έχω επίγνωση,μην νομίζετε οτι τόχω τελείως χαμένο) μ αυτές τις καρδούλες από πλεξιγκλάς διακοσμημένες με τι άλλο; Με χαρτοπετσέτα!
ξύλινη καρδούλα με συνδυασμό χαρτιού  και χαρτομάνδηλου
καρδιά απο plexiglass με χαρτοπετσέτα
πλευρά α'.

Είναι το δικό μου "ευχαριστώ"  από την καρδιά μου (κυριολεκτικά) που θα σας μεταφέρει μόνο θετικά συναισθήματα στο σπίτι που θα μπει!!!
Χωρίς λοιπόν κανενός είδους υποχρέωση (εγώ είμαι υποχρεωμένη σε σας) δηλώνοντας παρούσες μ'  όποιο τρόπο εσείς θέλετε, συμμετέχετε στην κλήρωση που θα γίνει την 14/2, έτσι ...λόγω της ημέρας!
πλευρά β'.
απο plexiglass με χαρτομάνδηλο
πλευρά α'.










Υ.Γ. δεν έχουν την τελική τους μορφή, ακόμα είναι υπό κατασκευή. Μέχρι την κλήρωση θα τις   τελειοποιήσω!!!




με χαρτομάδηλο επίσης
πλευρά α'.

πλευρά β'.
Καλό  Μήνα να έχετε, κι ευχαριστώώώ...






myspace layout codes

72 σχόλια :

  1. Ήρθα πρώτη, τι νομίζεις εγώ παραφυλάω πότε θα βάλεις ανάρτηση.
    Τώρα αυτά περί υπερβολών τι μας λες;;άσε μας να είμαστε υπερβολικές!!
    Πολλά κουρασμένα φιλάκια 500 χιλιόμετρα οδήγησα σήμερα από το πρωί μέχρι το μεσημέρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 302 μπράβο για ολά όσα κάνεις!302 ευχές και για άλλες υπέροχες δημιουργίες!302 ευχές και για άλλες 302 αναγνώστες! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ααααα είναι υπέροχες!!! Θα είναι τουλάχιστον τιμή μου να τις βάλω δίπλα στο πρωινό μου καφεδάκι και να σε νιώθω δίπλα μου..........αν κερδίσω φυσικά!!! χα χα χα

    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαρουλίτα πολύ ωραία η σκέψη σου! Δεν γιόρταζα ποτέ μου αυτή τη μέρα μέχρι που...γέννησα!!! Θα καταλάβεις τι εννοώ στις 14 του Φλεβάρη!Τα φιλιά μου μαζί με τον αληθινό θαυμασμό μου για τις κατασκευές σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ πολύ όμορφες οι καρδούλες σου Χαρά μου! Όπως και όλες σου οι δημιουργίες! Και τους 300 (όχι της βουλής ευτυχώς) μας κέρδισες με την αξία σου και το ταλέντο σου!!! Να μας χιλιάσεις λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαλησπέρα Χαρα εγω ανηκω σε αυτους που γιορτάζουν κάθε μέρα και οχι στις 14/2,δεν μάρεσουν τα στημένα και τα εμπορικα,αν και νομίζω οτι οι Ελληνες ανήκουμε ακόμα στην κατηγορία που γιορτάζουμε κάθε μερα..........και ναι οι δημιουργιες σου είναι όντος ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.Να έχεις ενα όμορφο βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι πανέμορφες!!
    Να τους χιλιάσεις!!
    Καλό Βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχες οι καρδούλες σου!!! Τυχερές όσες κερδίσουν κάτι από τα χεράκια σου! Χαρά μου, εφτασες τους 302 αναγνώστες χάρη στην αγάπη σου για δημιουργία, το μεράκι σου και φυσικά τον όμορφο τρόπο που γράφεις! Συνέχισε έτσι! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμείς στο blog μας ως γνωστόν έχουμε μιαν ιδιαίτερη ευαισθησία στις καρδούλες;-)
    Είναι πανέμορφες όλες οι καρδούλες σου!!!
    Να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου και να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις πάντα το πολύ όμορφο blog σου!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕς ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΕΣΤΕΝΕΙΣ....ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ήρθα κι εγώωωωωωωωωωω... τι νόμιζες, θα μου ξέφευγες???
    Επειδή έχω μέρες να φανώ στη γειτονιά, νομίζατε πως με ξεφορτωθήκατε, εεε??? Λάθος κάνατε, χαχα...
    Είμαι μεταξύ χρωμάτων, πινέλων, ρολών κ.λ.π. ξέρεις εσύ... αλλά σας παρακολουθώ!!!

    Φιλάκιαααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Xαρούλα,καρδούλες γλυκούλες-τι όμορφο δωράκι καρδιάς!
    Συνοδεία με το αγαπημένο άσμα,το έχω και πρόσφατο,εύχομαι να κάνεις πολλούς καρδιακούς φίλους.
    Να κερδίσω δεν το βλέπω,τι ατυχία με δέρνει,φτάνει όμως η γλυκιά σου σκέψη.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπέροχες οι καρδούλες σου,και πολύ θα ήθελα μία, όπως επίσης και τα λόγια σου,όμως κι εμείς έχουμε πάρει γνώσεις από εσένα ανεκτίμητης αξίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαρά μου, η εξέλιξη στη δουλειά σου είναι ολοφάνερη!Εύχομαι οι αναγνώστες σου να χιλιάσουν και εσύ να είσαι πάντα γερή και να γράφεις γιατί γεμίζεις τις ψυχές μας.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαρούλα μου,είναι πολύ όμορφες! Σ'ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Yπέροχες γίνονται. Τυχερή/ος όποιος αποκτήσει κάποια. Πρώτα απ'όλα όμως να σου στείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την προσαρμογή. Δεν ξέρεις πόσο πολύ το σκέφτηκα πριν σου γράψω γι'αυτό αλλά μετά λέω Επτανήσια είναι δηλαδή λεβέντισσα, γιατί να φοβάμαι. Κι έτσι σου έγραψα Χίλια ευχαριστώ. Με την ευκαιρία κι εγώ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ αν και ξέρω ότι δεν είμαι τυχερή στις κληρώσεις. Καλή σου βδομάδα αφού μόλις άρχισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε μια εποχή που οι καρδιές δεν βρίσκονται εύκολα, εσύ τις χαρίζεις απλόχερα!!!! Είμαι σίγουρη πως όποιος τις κερδίσει θα έχει εισπράξει όσα μια καρδιά σαν τη δική σου περιέχει!!!
    Σε φιλώ καρδιοχαρίστρα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πως ν'αντισταθεί κανείς σ'αυτές τις καρδούλες που ξέρουμε όλοι και με πόσο αγάπη ,μας τις χαρίζεις...!Να είσαι πάντα καλά Χαρούλα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μην μου πεις ότι μετά το λιμοντσέλο ακολούθησε Μητροπάνος, Χαρούλα- καρδούλα, γι αυτό και το άσμα. Και σειρά μου για ταύτηση. Εχω και εγώ τις ίδιες καραμέλες. καλό σου βράδυ και καλό μήνα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πανεμορφες και ρομαντικες οι καρδιες που εφτιαξες!Εγω ομως ...θελω μονο τη δικη σου!!!!!
    Χαρισε τις πανεμορφες καρδιες που εφτιαξες και χαρισε μου τη δικη σου......μικρη ,πικρη μου αγαπη!!!!!!χιχιχιιιιιι (...ξερω οτι θα τ ακουσω χοχχοοοοο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαρά μου η σκέψη σου είναι μοναδική. Οι καρδούλες είναι κουκλίστικες και πραγματικά θα ήθελα να είχα μια.Μακάρι να φανώ τυχερή!
    Κατά τα άλλα η 14η Φεβρουαρίου ήταν η μέρα που στα δεκάξι μου για πρώτη φορά...(τι νομίζετε ότι θα πω;) έβαλα γιαλιά, τα οποία μισούσα.Ευτυχώς μετά ανακάλυψα τους φακούς επαφής και γλύτωσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΑΙ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ Τ΄ΑΚΟΥΣΕΙΣ....ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ...ΑΦΟΥ Σ΄ΑΓΑΠΕΙ ΒΡΕ...
    ΧΑΡΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ...ΚΟΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ...ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ...ΚΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ
    ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΣΟΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...................ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕΕΕΕΕ....
    ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μερικές φορές τα πολλά λόγια είναι φτώχια...κλείνω τα μάτια και εύχομαι να αποκτήσω μια!
    την αγάπη μου
    xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πες μου που πουλαν χαρες να σου παρω δυο!Πολυ ομορφη κινηση!Δεν με ενδιαφερει αν κερδισω η οχι ,μου αρκει που βρεθηκες στον δρομο μου και σε διαβαζω.Αν σε συναντησω καποια στιγμη και απο κοντα ακομα καλυτερα!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κάθε ανάρτηση και κάτι πάρα πολύ όμορφο.
    Υπέροχες καρδούλες.
    Νάσαι καλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΔΙΑ!!ΜΟΝΟ Η misirlou ΜΠΟΡΕΙ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΒΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ!!..
    Η ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΟΛΕΣ!!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟ ΜΗΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι πανέμορφες κ γλυκές καρδούλες είναι αυτές!!!
    Να τους χιλιάσεις Χαρά μου!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι ομορφες καρδουλες ειναι αυτες Χαρα μου;


    Λοιπον... εχω κατι να σου πω. οπως θα καταλαβες ηδη, δεν ειμαι και πολυ χουβαρντου στις παινεψιες. Οταν λεω οτι κατι το θεωρω ομορφο, καταπλικτικο, η αριστουργημα το ενοω ακριβως ετσι. τουλαχιστον για μενα και τη δικη μου αισθητικη. ειναι ελαχιστα αυτα που φτιαχνεις εσυ που δεν το βλεπω ετσι, τα περισοτερα εργα σου με ενθουσιαζουν πραγματικα, οπως αυτες οι καρδουλες τωρα.

    Σε φιλω γλυκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ηξερα ότι σου αρέσουν οι "καρδιές" Χαρά μου αλλά να μας τις χαρίζεις κιόλας!!!! Γενναιόδωρη μεταφορικά και κυριολεκτικά.
    Σ'ευχαριστούμε ! Μία από τις 300 ;-))
    ΘΕΟΦΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι ομορφιές στολίζουν πάλι το ιστολόγιό σου και θαυμάζουν τα μάτια μας;;;Μοναδικές!Κι αφού τραγουδιστικά ξεκινά η ανάρτηση μού 'ρθε και μένα ένα τραγούδι!!!"Να'χα δυο καρδιές να σ΄αγαπώ!"Αμ πώς;;;;Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σύντομα να τους χιλιάσεις Χαρά μου!!!!!!
    Κάθε ανάρτησή σου και μια ομορφιά!!!!!Κάθε κείμενό σου και μια προσφορά αγάπης σε όλες εμάς που σε παρακολουθούμε!!!!!!Νάσαι καλά Χαρά μου και πάντα να έχεις ένα λόγο να γιορτάζεις!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κάθε σου ανάρτηση συγκεντρώνει-και καθόλου άδικα- τα βλέμματα όλης την "γειτονιάς" μας! Πώς να ξεφύγει αυτή που επισφραγίζει τον τίτλο του blog αυτού "Καν'το με αγάπη" με απόλυτη επιτυχία και που χαρίζει καρδιές, όταν όλοι έχουμε ανάγκη από μία;;; Τα καλύτερα εύχομαι για σένα, περισσότερες δημιουργίες σου να χαρούμε εύχομαι για εμάς...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τι υπέροχες καρδιές είναι αυτές???? Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Όμορφες που είναι οι καρδιές σου μα πιο όμορφη η καλοσύνη σου. Καλό μήνα με πολλή πολλή υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γι αυτό και εγώ δεν σου γράφω σε κάθε ανάρτηση για να μη το πάρεις επάνω σου χιχι
    Χαρά μου είναι όμορφες και βέβαια το ξέρεις γιατί τις έφτιαξες με αγάπη όπως και όλα όσα κάνεις. Δε σου λέμε μόνο λόγια για τις κατασκευές σου είναι στ' αλήθεια όμορφες με γούστο, λεπτομέρεια φτιαγμένες και επίμονη δουλειά.
    Να σαι καλά και να χαίρεσαι την όμορφη δουλειά σου.
    Φιλιά πολλά πολλά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. αμαν αμαν τι κοσμος καλε εδω μεσα τι βλεπω καρδιες ε;;;; ε στο στοιχειο μου αντε να δωσω μια στο χρηστακι μου ε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. καλό μήνα να έχουμε...!!! εγώ είμαι μια ταξιδεύτρια που γυρίζω σε όλα τα όμορφα μπλογκ..!!! μου είπαν τα καλύτερα για το δικό σου και είπα να δω τι γίνεται...!!!πολυ ωραίες οι καρδιές..!!!θα σου πρότεινα να μην κάνεις την κλήρωση στις 14 αλλα μια άλλη μέρα...κάθε μέρα πρέπει να νιώθουμε αγάπη κ να την εκδηλώνουμε..!!δεν χρειάζεται να μας ορίζουν το πότε και το πως..!!!χάρηκα πολύ για την επίσκεψη και σας χαιρετώ...!! ευχομαι τρέλα και φαντασία..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χαρά μου έγιναν υπέροχες οι καρδούλες σου!!!!!
    Ξερω οτι έχουν κάτι απο σένα... ρομαντική μου φιλενάδα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Βουτηξα μία.. Δεν σου λέω ποιάν..βρες την... Ποιά σου λείπει? Η 307η..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Χαρά μου δεν ξέρω τι έχουν τα χεράκια σου και κάθε φορά φτιάχνουν τέτοια όμορφα πράγματα!!! αλλά μάλλον ξέρω μιας και τα πραγματάκια που δημιουργείς είναι φτιαγμένα κατευθείαν απο την τρυφερή καρδία σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πάντα υπέροχες οι δημιουργίες σου , υγειά στα χέρια σου !!! Πέρασα κυρίως για να ευχηθώ ένα καλό νέο μήνα με πολλές πολλές ώρες αστείρευτης δημιουργικότητας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Είναι τόσο μα τόσο όμορφες!!! Μακάρι να αποκτούσα κι εγώ μία!!!
    (Πέρνα κι από'μένα αν θες, έχω κι εγώ διοργανώσει διαγωνισμό, σε περιμένω να λάβεις μέρος!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γεια σου Χαρά μου!!!υπέροχες όλες οι καρδιές σου!!!και ακόμα πιο υπέροχη η χειρονομία σου να τις χαρίσεις!!!εύχομαι να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου γιατί το αξίζεις!την αγάπη μου και τα φιλιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Oh Oh Oh dear friend, I did not understand this translation!!!! Is that a giveaway? Please, tell me!!!!!!!!!!! So lovely hearts!!!
    Love!! Bela

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Θα ήθελα να χαρίσω μία στην κοπέλα μου! Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Χαρά μου να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου!Χίλια μπράβο γιατί πραγματικά τα χεράκια σου το αξίζουν!!!Δεν είσαι ποτέ υπερβολικός όταν βλέπεις το όμορφο και το λες!!!
    Συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σου περί Αγίου Βαλεντίνου!Μπορεί να μην πιστεύω στη γιορτή,αλλά πειράζει που τις καρδιές σου τις θέλω;;;
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. (Πωπω λαός! Αλλά ως γνωστόν...οι έσχατοι έσονται πρώτοι) Λοιπόν, αν και απεχθάνομαι τον Βαλεντίνο - παλιά κατάλοιπα - την δική σου την καρδιά (αφιλότιμη...) ελπίζω να την κερδίσω!!! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. μέχρι που θα μονομαχήσω για τη καρδιά σου...
    υπέροχες...!!!!
    καλό μήνααααααα...-:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Χαρα μου, υπεροχες οι καρδιες σου και το μπλογκ σου! Γι'αυτο θα παρω κι εγω μερος για να σε τιμησω! Ουτε εγω ειμαι φαν του Βαλεντινου αλλα οι καρδιες σου ειναι πανεμορφα στολιδια και προπαντως ειναι απ'τα χερακια σου φτιαγμενες με αγαπη!
    Να εισαι καλα και να τους χιλιασεις! Α! και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑ :) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. So cute and beautiful:-)
    Thanks for stopping by and lovely comment, hugs Biljana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Δεν ξερω αν κερδισω καποια απο τις καρδουλες σου που ειναι ολες κουκλες,την δικη μου καρδια ομως την εχεις κερδισει απο την αρχη που ηρθες στη γειτονια αυτη.Καλο μηνα να εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Eίναι φανερό, αυτές οι καρδιές είναι περιβόλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. I come to wish you a HAPPY WEEKEND, sweet friend!!! Love! Bela

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Hola Xara
    Muchas felicidades por tantos amigos! Esos corazones quedaron preciosos, unos muy bonitos regalos.
    Un beso grande,
    Sandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 315 μέχρι τώρα και σου εύχομαι να τους χιλιάσεις, γιατί όταν δημιουργείς με αγάπη, υπάρχει πάντα ανταπόδοση :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Είναι υπέροχες!Χαρά!!!!
    και πάντα να δίνεις
    και να παιρνεις χαρα...
    και χαμόγελα!!
    να τους χιλιάσεις τους φίλους σου...
    και πάντα δημιουργική και γερή!!!
    ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Δηλαδή πόσο ωραιότερες θα τις κάνεις;; Γίνεται πιο ωραίες;; Χαρά μας, όνομα και πράμα, ευχαριστούμε για την ευκαιρία και σου ευχόμαστε τα καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ..ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!!
    ΣΕ ΦΙΛΩ..ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΚΟΛΛΗΣΩ ΚΑΙ ΓΡΙΠΗ..ΧΙΧΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Precioso todo,eres una artista"!!
    Los corazones,son faciles de hacer y muy gratificantes,les puedes poner hiervas aromáticas dentro.
    En el buscador pones en buscar imagenes "corazones tilda "y te salen los patrones y miles de ideas.Tilda tiene además un montón de cosas lindas.Espero haberte ayudado.Mil besos
    Katy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ciao Xapa!!! Sono venuta a trovarti e ti faccio i complimenti per i tuoi bellissimi lavori!
    Salutoni dall'Italia! lilla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Hi my friend,
    your blog is adorable!
    Thanks for stopping in my blog and for your comments. I am happy for stay in your blog list. Hugs and kisses,
    Lila

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Απίστευτα όμορφες και ρομαντικές!!! Πανέμορφες καρδιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Πολύ όμορφες οι καρδιές σου, αλλά την Ομορφότερη δεν την έχεις εκεί.. Χτυπάει εντός και είναι Μεγάλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ακόμα και αν καπιοι εκμεταλευονται την γιορτή της αγάπης για να βγάλουν χρήματα εγώ προτιμώ να πιστεύω πως ειναι μια ευκαιρία να δείξουμε στον αγαπημένο μας οτι ειναι σημαντικός στην ζωή μας μια και η καθημερινότητα μας κάνει να το ξεχνάμε καμια φορά.Η καρδούλες σου ειναι ενα δείγμα αγάπης και ειναι υπέροχες!!!!Να ειμαστε καλά κορίτσια και μην χάνετε καμια ευκαιρία για να γιορτάσετε εξάλου ειναι τόσο λίγες οι ξεχωριστές ημέρες...Φιλια πολλά και happy valentines day

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καλημέρα!Είμαι καινούργια στο χώρο..προσπαθώ να σας προλάβω...έστω και λίγο καθυστερημένα αυτό που έχω να σου πω Χαρά μου είναι ότι την δικιά μου καρδούλα την έχεις κερδίσει..!!! ;)
    Αυτό που κάνεις πάνω απ' όλα είναι ότι χαρίζεις τον εαυτό σου..! κι αυτό για μένα δείχνει πολύ αγάπη..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Τι όμορφα πράγματα είναι πάλι αυτά Χαρά μου?
    Αργησα αλλά ήρθα... χιχιχι

    να είσαι καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. πολυ ωραια ιδεα!!!!μπορεις να μου πεις πως στερεωνεις τι χαρτοπετσετα πανω στην καρδια?σκεφτομαι να φτιαξω κατι τετοιο για τις μπομπονιερες του γαμου μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. * Ανώνυμος
    Αγαπητή μου φίλη δεν είναι απλή η διαδικασία της διακόσμησης των καρδιών.Γίνεται όλη η διαδικασία της τεχνικής του ντεκουπαζ,αστάρωμα,κόλλα,επικόλ
    ληση,βερνίκωμα. Θεωρώ οτι γι αυτό που τις θες, και επ ευκαιρία σου εύχομαι Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ, θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και προετοιμασία. Εαν ασχολείσαι με ντεκουπαζ και θες κάποια βοήθεια πολύ ευχαριστως να μου γράψεις στο μέιλ μου να σου απαντήσω άμεσα σ ό,τι χρειασθείς.
    Και πάλι εγκάρδιες ευχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...