...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ομορφη και παράξενη Πατρίδα

Ανοίξτε  τον σύνδεσμο και ακολουθήστε με... σε μια εκτός προγράμματος ανάρτηση-βόλτα.
Μ.Τετάρτη!
Μέρα λαμπρή κι ενα δώρο, το παιδί μου εδώ! Εστω και το ένα...τι να γίνει.
Με την κόρη μου πάντα μας άρεσαν τα ίδια ή σχεδόν τα ίδια πράγματα.
Σήμερα λοιπόν μου ζητησε να κάνουμε ένα συνηθισμένο αγαπημένο περίπατο με το αυτοκίνητο.
Κάθε φορά, που κι εγω θέλω να ξεφύγω, κάνω την ίδια διαδρομή. Μόνο που σήμερα με την γλυκειά της παρέα δίπλα μου, αισθάνθηκα μυρωδιές και αποκόμισα εικόνες, που πριν δεν έδινα σημασία.
Διασχίσαμε δρόμους ανάμεσα στο πράσινο απο τη μία και το γαλάζιο της θάλασσας απο την άλλη!
Μου πρότεινε και λιγάκι βαριεστημένα ομολογώ (διότι δεν ήμουν προετοιμασμένη για μια... Κύρου ανάβαση!), αποδέχτηκα να χωθούμε στους πρόποδες του Κάστρου και να κατηφορίσουμε ένα ιστορικό βενετσιάνικο πλακόστρωτο (όσο έχει απομείνει) τη strada Giustigniana ή Σαρτζάδα και να φτάσουμε σε μια Εκκλησία (Πικριδιώτισσα) που κάποτε ήταν το όριο της στεριάς του νησιού.
Γι αυτό εκεί υπάρχει και ο Φάρος που βοηθούσε στους ναυτικούς πλόες.

δε με είχατε απεθύμια, αλλά ανεχθείτε με λόγω της ημέρας!
 Αργότερα με τους επανειλημμένους  καταστρεπτικούς σεισμούς και την επέκταση της πόλης επι των επιχώσεων, προστέθηκε άλλη τόση έκταση και η εκκλησία έμεινε βιγλάτορας στην κορυφή του λόφου.
Κατηφορίζοντας λοιπόν ανάμεσα σε πελώρια πεύκα και μικρότερες ελιές, 

αναπνεύσαμε την μυρωδιά των κωνοφόρων, αντικρύσαμε την ταπεινότητα των ανοιξιάτικων λουλουδιών που ξεπρόβαλλαν απο τα πιο απίθανα σημεία , σκορπώντας φως με την εναλλαγή των χρωμάτων τους.

 Απο το πιο  εκτυφλωτικό κίτρινο της μαργαρίτας


ώς το πιο φωτεινό μωβ του ...γαιδουράγκαθου !

Πλησιάσαμε με ευλάβεια απομεινάρια παλιών εκκλησιών, μοναχικά προσκυνήματα τώρα


και ρεμβάσαμε τον ανοικτό ορίζοντα που δεν μας απέκλειε τίποτε απο τις ακτές της Πελοπονήσου μέχρι τον κόλπο του Λαγανά και το Μαραθωνήσι!


Κι ετσι γεμάτη, συναίσθημα, εικόνες, μυρωδιές, χρώμα ανεφώνησα εντός μου τον τίτλο του τραγουδιού της αρχής...

Για το Δημήτρη που τέτοιες μέρες "έφυγε"...

40 σχόλια :

  1. Χαρά μου σε ευχαριστώ, για την εκδρομή αλλά και την ξενάγηση και την ποικιλία των χρωμάτων που μου υπενθύμισε ότι έχουμε άνοιξη!!! Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρουλίτσα,να που σε βλέπω κι από "κοντά",να γνωριστούμε καλέ!
    Τι όμορφη βολτίτσα με τόσα χρώματα,λουλούδια κι ανάμεσα κι εσύ λουλουδάκι,ανοιξιάτικη!
    Την ευχαριστήθηκα τη βόλτα μας με την υπέροχη μουσική υπόκρουση!
    Καλώς τη δέχθηκες την κορούλα,να περάσετε γλυκά,να πείτε τα εντελώς δικά σας,όπως κάθε μαμά και κόρη!
    Το Αναστάσιμο Φως να σας φέρεις υγεία και χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα πια βεβαιώθηκα οτι όλες έχουμε λασκαρισμένη τη βίδα μας!!!Τέτοια μέρα και στο Ιντερνετ;Εγω νόμιζα οτι μόνη μου θα κολύμπαγα...
    Χαίρομαι πάντως που είστε εδώ!
    Και οι 2 Ελένες!!!

    *λΕλένη
    όπως πάντα δε μπορώ να μεταφέρω την πλήρη εικόνα. Η Ανοιξη σε έξαρση!!!Ηταν μαγικά!

    * Λενάκι
    χαίρομαι που "γνωριζόμαστε" (αν κι οχι στα καλλίτερά μου γιατί δεν ήμουν για φωτογράφιση,αλλά...)να εδώ εγω εσένα πότε;;;
    Είπα τώρα που παρέδωσε τη σκυτάλη η... επίσημη Φωτογράφος να την παραλάβω εγώ!Ευχαριστώ και για τις ευχές της άφιξης, αλλά όπου νάναι σημαίνει η αναχώρηση... Ολα τα καλά κρατούν λίγο.

    Τώρα να πω Καλή Ανάσταση; άστο και βλέπουμε...
    Σας φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ!!
    ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΘΕΙΟ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!
    ΣΕ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΗΚΑ!!
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!..
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όμορφη βόλτα! Καλά να είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Χαρά!!Καλώς το δέχτηκες το κοριτσάκι σου!!
    Να περάσετε όμορφα!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΑΑ!!!Να'στε καλά μαμά και κόρη να μας χαρίζετε τέτοιες βόλτες με τα χρώματα της άνοιξης ολόγυρα και με αυτόν τον ήλιο τον λεβέντη να σου χαρίζει αυτό το ακαταμάχητο χαμόγελο...!!!!
    ΦΙΛΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να 'μαι κι εγώ, τι νομίζατε; κάτι για βίδα άκουσα, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνει...είμαι από αλλού. Πολύ χαίρομαι που βλέπω αυτό το γελαστό κορίτσι! Καλώς τη δέχθηκες την κορούλα σου και καλά να περάσετε! Η βολτίτσα απίθανη! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπόν κι εγώ μπήκα για μια βόλτα στα σπιτάκια σας- να πάρω και μια ανάσα από το τρέξιμο- κι ήρθα πάνω στην ώρα για βολτούλα στην πανέμορφη Ζάκυνθο!
    Χαρούλα μου καλώς το δέχτηκες το κοριτσάκι σου, μάζευε στιγμές και συναισθήματα και φύλαξέ τα για τις στιγμές που θα λείπει...
    Να περάσετε καλά ,καλή Ανάσταση!
    Πολλά φιλιά και στις δυό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες από το Τζάντε της καρδιάς μου. Το προσκυνητάρι από τον Άη-Δημήτρη τση Σαρτζάδας με γύρισε τουλάχιστον 20 χρόνια πίσω παραμονή του Φωτώνε...
    Νά σε καλά. Καλή Ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαρα μου χαμογελαστη και φωτεινη ! Εισαι κουκλα οπως και να' χει! Καλως τη δεχτηκες την κορουλα σου! Πανεμορφη η πατριδα σου ! Τι απιστευτη θεα ειναι αυτη και ποσες ομορφιες βλεπετε σε καθε περιπατο ! Ευχαριστω που τις μοιραστηκες μαζι μας !!! Ευχομαι να περασεις ομορφα, να εχεις μια υπεροχη Ανασταση γεματη αγαπη και χαρα !! Και του χρονου με υγεια Χαρουλινι μας γλυκο !!
    :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητή μου κ. Χαρά
    Φυσικό ήταν με τις ευαισθησίες που σας διακρίνουν να μας δώσετε τόσο όμορφα αυτόν τον υπέροχο περίπατό σας στο πανέμοπρφο νησί μας.
    Αρκετές φορές έχω περπατήσει κι΄εγώ στα ίδια δρομάκια. Όμως εσείς με μια ξεχωριστή ικανότητα τα ζωγραφίζετε τόσο όμορφα.
    Νοερά σας συνοδεύω στον περίπατό σας και σας εύχομαι καλό Πάσχα
    Με άπειρη εκτίμηση και σεβασμό
    Γρηγόρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ ωραία διαδρομή Χαρά μου, έτσι να περνάς πάντα ωραία και χαρούμενα. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ κ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τι όμορφη βόλτούλα κάνατε με την Βιβιάννα σου. Σας ζηλευώ. Οσο για την φωτογραφία είσαι τέλεια.......... εγώ πάντως σε απεθύμησα πολυ...... !!!!!!!! να περάσετε όμορφα .Καλό Πασχα Χαρούλα μου. φιλια σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαρά μου τι όμορφες εικόνες!Είναι πολύ ωραίο να περπατάς μέσα στη φύση!
    Αυτό το κουνελάκι που μας καλοσορίζει κ μας κουνάει την ουρίτσα του είναι σκέτη γλύκα!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σ'ευχαριστώ που μας επέτρεψες να βολτάρουμε μαζί σας! Εισαι τόσο ωραία όσο και η φύση γύρω σου, αλλά η ψυχή σου είναι ακόμη πιο ωραία Χαρά μου! Δεν ξεχνάς και τον Δημήτρη (τον Λάγιο) που έφυγε μόλις στα 39του χρόνια.... Τον είχα πρωτοθαυμάσει στην Ζάκυνθο πριν απο πάρα πολλά χρόνια κι απο τότε τον έχω στην καρδιά μου!!!
    Καλή Ανάσταση!
    ΘΕΟΦΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπέροχο το ανοιξιάτικο οδοιπορικό σου στην πανέμορφη και αγαπημένη Ζάκυνθο , σε ευχαριστούμε πολύ που μας έδωσες και εμάς αυτή την χαρά και την απόλαυση να μυρίσουμε λίγο από το ευωδιαστό "φίορο του λεβάντε" !!!!
    Εύχομαι ολόψυχα Καλή Ανάσταση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλώς τη δέχτηκες!Μα τί βόλτα ηταν αυτή;Με τα όλα της!!!Εικόνες ,μυρωδιές,πληροφορίες και προπαντώς καλή παρέα!!Καλά να περάσετε μάνα και κόρη αυτές τις Άγιες μέρες και Καλή Ανάσταση εύχομαι από καρδιάς!!!Πολλά φιλιάααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πόσο χαίρομαι που έχεις την κορούλα σου παρεούλα...και πόσο πολύ χάρηκα που σε είδα κιόλας!!!!!Ζήσε την κάθε στιγμή με το κοριτσάκι σου!!Έχετε και πολύ όμορφα έθιμα απ'οτι είδα!Μακάρι κάποτε να βρεθώ στα μέρη σας τέτοιες μέρες!Πραγματικά θα το ήθελα πάρα πολύ!Δεν μου λές κιόλας...που μου βάζεις ιδέες...Τ'αυγά να μην τα σπάσω είπες????Και τι να τα κάνω Χαρούλα μου?????Δεν θα μου χαλάσουν?????
    Σου εύχομαι μες απο την καρδιά μου καλή Ανάσταση να έχετε και καλό Πάσχα με υγεία!Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. *lourdi lourdaki
    Loyrdaki μου γλυκό κι αγαπημένο, πόσο χάρηκα που ενω είσαι διακοπούλες μπήκες να δεις την ανάρτηση. Με συγκίνησες φιλενάδα. “Με είδες και με χάρηκες”; Σε τέτοιο χάλι;;;; Μόνο για φωτό δεν ήμουν.Τλπ.. Φιλάκια πολλά και να περνάς υπέροχα

    *KitsosMitsos
    Σ ευχαριστώ για την επίσκεψη και χάρηκα που σ άρεσε η βόλτα. Καλή Ανάσταση!

    *Ειρήνη
    Ευχαριστώ Ειρηνάκι μου για τις ευχές της κόρης, νάσαι καλά και να περάσεις αξέχαστα!

    *Ολυμπία
    Απο τον Ήλιο το λεβέντη λες νάναι το χαμόγελο;;; Κι εγω αναρωτιόμουνα γιατί ήταν παγωμένο,χα χαχα! Νάσαι καλά αγαπημένη και Καλή Ανάσταση!

    *alla logia
    Χρυσούλα και δνε παρεξήγησες τα περί “βίδας” και “κορίτσι” σου χρωστάω ΔΩΡΟ!!!Τελικά τα απρογραμμάτιστα βγαίνουν τα πιο ωραία, κι εγω την απόλαυσα πραγματικά την βόλτα. Νάσαι καλά και να περάσεις ΥΠΕΡΟΧΑ!

    *Νίκη
    Αχ, Νικούλι μου σαν το μυρμήγκι μαζεύω στιγμές για τον καιρό της απουσίας... Νάσαι καλά ματζέτο μου και να σου πω κι απο εδώ ΞΕΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑ!Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος
    Τώρα εγω γιατί το μυαλό μου πάει σε κάποιον επώνυμο; Παρότι τεχνηέντως απέκρυψες την ταυτότητά σου θεωρώ οτι γνωρίζω τον εραστη της περιοχής αυτής. Δεν έβαλα τυχαία συνεχόμενα τη “Μ. Εβδομάδα της καρδιάς μου” με το “Τζάντε της δικής σου καρδιάς”... Να υποθέσω οτι γνωριζεις και το σπίτι της Δαιμονιάσσας;;;
    Κάτι όμως θα πρέπει να σου είπε και η δική μου “αγαπημένη” έστω κι αν αποσιώπησα τον Μ.Σαββατιάτικο πρωινό με τα ποδήλατα...
    Σ ευχαριστώ που ήρθες και Καλή Ανάσταση, εύχομαι σ΄όλα !

    *mirsini's creations
    Μυρσινάκι να ξέρεις ότι τους ανθρώπους που εκτιμώ απο δω μέσα πάντα τους περιμένει μία ανοικτή πρόσκληση... Σκέψου το! Οχι μόνο θαυμασμός απο μακρυά. Οσο για τον θαυμασμό στο πρόσωπό μου πιστεύω να μην σ απογοητευσω απο κοντά στην επόμενη συνάντηση που θα φροντίσω να συμμετέχω... Σε φιλώ και σου εύχομαι τα καλλίτερα!

    *Ανώνυμος -Γρηγόρης
    Καλέ μου Γρηγόρη αν ό,τι κάνεις δεν το κάνεις με συναίσθημα, ακόμα και κάτι που το κάνεις με βαρειά καρδιά δεν σε συνεπαίρνει στο τέλος, τοτε θα πει οτι δεν άξιζε.Και μια τέτοια βόλτα, με τέτοια παρέα (που όλο και σπανίζει) οφείλεις να της δώσεις την αξία που της πρέπει. Χαρηκα που απολαύσατε μαζί μου την βόλτα,ωραίος ο κατήφορος αλλά ο ανήφορος...ελπίζω να μην το νιώσατε εσείς όπως εγω!

    *Evie
    Ευάκι σ ευχαριστώ πολύ κούκλα μου για την επίσκεψη και τις ευχές. Κι εσύ να περνάς όμορφα που είσαι τόσο μακρυά απο την Πατρίδα!Καλή Ανάσταση!

    *ΑΓΓΕΛΙΚΗ
    Ομόρφυνα δηλ. Απο τον καιρό που έχεις να δεις;;; Λέγε μου τέτοια... Σ ευχαριστώ αγαπούλι μου κι εγω σ επιθυμησα και ελπίζω να τα πούμε το συντομώτερο δυνατόν. Καλή Ανάσταση με τους άντρες
    της ζωής σου.

    *el.mar
    Κι οταν αυτό το πράσινο είναι πάνω απο το κεφάλι σου (μέσα στην Πόλη) ακόμα ωραιότερο,δεν τ' αποχωρίζεσαι ποτέ! Αλήθεια σ άρεσε το κουνελάκι; Ελπίζω να μην γινει σαν την παροιμία “λαγός την φτέρην έσειε κακό της κεφαλής του”...χαχαχα Καλή Ανάσταση και σε σενα

    Θεοφανώ
    Ξέρω οτι σου χρωστάω μια υπόσχεση και θα την πραγματοποιήσω άμεσα. Χαίρομαι που απόλαυσες την βόλτα αλλά ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΚΙ ΕΚΤΙΜΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΛΑΓΙΟ. Ηταν ένα σπάνιο παιδί που δυστυχώς όπως όλοι οι ταλαντούχοι έφυγε νέος. Η Τοπική κοινωνία (και οι Αρχοντές της) μπορεί να τον ξεχνούν,σαν να μην του οφείλουν ΠΟΛΛΑ,αλλά ο απλός κόσμος ΠΟΤΕ! Φιλιά και δνε λέμε τίποτα...δεσμεύομαι...

    *ART-TRAVELLER
    Χαίρομαι που μια φορά κι εγω πρόσφερα στις αισθήσεις σας ό,τι μου προσφέρετε εσείς κάθε φορά που σας επισκέπτομαι. Καλή Ανάσταση!!!

    *Διασκέσις
    Α, Αννούλα θα πρέπει ναχεις καταλάβει τόσο καιρό οτι εγω μισά πράγματα δεν κάνω. Ή όλα ή τίποτα!χαχαχα Φιλάκια πολλά Καλή Ανάσταση σ όλη την Οικογένεια.

    *ΛΑΜΠΡΙΝΗ
    Οσοι πιστοί προσέλθετε!!! Η πρόσκληση είναι ανοικτή, τι το σκέπτεσθε;
    Ειλικρινά αοπόψε στην εκκλησία χάρηκα πολύ οταν φεύγοντας δυο κυρίες που κάθονταν δίπλα μου, μου κατέθεσαν το θαυμασμό τους και την ικανοποίησή τους γι αυτό που βίωσαν. Δεν ξέρεις πόσο περήφανη ένοιωσα.Τελικά ο κόσμος το εισπράττει το διαφορετικό και τον εντυπωσιάζει.
    Οσο για τα αυγά είναι κρίμα να σπάσουν, γιατί έγιναν τέλεια.Τώρα θα μου πεις θα βρωμίσουν, ας τα δουν όλοι να τα θαυμάσουν και μετά τα σπάνε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν ούτε με τόσο λαχταριστό τσουρεκάκι δεν κατάφερα να σε γλυκάνω Χαρά μου, τότε τι δυνάμεις πρέπει να επιστρατεύσω;;; Πάντως για να κατευνάσω λιγάκι την οργή σου, πρέπει να σου ομολογήσω ότι το αίτημά σου αναφέρθηκε και έγινε αποδεκτό με μεγάλη χαρά από όλες! Δώσε μας λίγο χρόνο για να οργανωθούμε καλύτερα...
    Και μη μου πεις ότι ζήλεψες, γιατί τι να πούμε εμείς όταν αντικρίζουμε τις εικόνες από την όμορφη βόλτα σας; Χρώματα, παιχνιδίσματα του ήλιου και το βλέμμα να χάνεται στην απεραντοσύνη του ουρανού...
    Να περάσετε πολύ όμορφα αυτές τις μέρες και να χαρείτε την οικογένειά σας και τα όμορφα έθιμα του τόπου σας.
    Τα φιλιά μου...κι ας μου κρατάς μούτρα... (χιχιχι!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα ναζάκια σου είναι που λατρεύουμε περισσότερο!!!
    Τα φιλιά μας και τις καλύτερες ευχές μας, Χαρά!
    Από τις αδερφές Τατά!
    (μας τις έλεγε η μαμά μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πραγματικά με έχεις κάνει να το αγαπήσω αυτό το νησί και να θέλω πιο πολύ από κάθε άλλη φορά να το επισκεφτώ!
    Ευχαριστούμε για τη βόλτα, αλλά και για την προηγούμενη τόσο ατμοσφαιρική ανάρτηση!
    Καλώς την δέχτηκες!
    Μου αρέσει το κοραλί!
    Καλή Ανάσταση Χαρουλίτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι ωραία βόλτα!!! Ευχαριστούμε Χαρουλίνι, καλά να περάσετε!!! Καλή Ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Με το καλό που δέχτηκες το κοριτσάκι σου, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση . Πολύ όμορφες οι εικόνες απο το νησί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Kαλή Ανάσταση,Καλό Πάσχα στο πανεμορφο νησί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. So beautiful pictures, thanks for sharing:-)
    Happy Easter! Hugs, Biljana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χαρααααααααααααα μου τι ομορφη βολτα...χαιρομαι που μας συστηθηκες και οπτικα.καλο Πασχα αγαπημενη μου.φιλιααααααααααααα πολλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ωραίες οι μυρωδιές της άνοιξης, της φύσης!!!
    Καλή Ανάσταση!!! Καλό Πάσχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Dziękuję za życzenia i tobie życzę Wesołych Świąt!! :)
    Pozdrawiam

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Come sei bella!!Un sorriso stupendo. Buona Pasqua a te e tutta la tua famiglia. Ti voglio bene deny

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. αλλη μια με λασκαρισμενη βιδα εδω....
    Χαρα μου να εισαι καλα που μας πηγες αυτην την ομορφη βολτα
    χαρηκα που σε '''γνωρισα'' και θα ηθελα να γινει αυτο και απο κοντα
    ευχομαι να κανεις παντα τοσο ομορφες βολτες και με την αγαπημενη σου παρεουλα
    Καλη Ανασταση καλη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ντροπή σου να κάνεις ανάρτηση ενώ λείπει το περισσότερο μέρος της μπλογκογειτονιάς, συμπεριλαμβανομένης και εμένας. (Από δανεικό internet σε σχολιάζω, του γιατρού που ευτυχώς θεράπευσε τον υπολογιστή μου). Ωραία η βόλτα στην Ζάκυνθο. Τι μου θύμισες και πόσα χρόνια πριν.Καλή Ανάσταση να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Dear Xara
    Hope you have a Happy Easter with your family.
    A warm greeting from Buenos Aires,
    Sandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Beautiful walk with your kids! Very nice photos!
    Many kisses!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κι αφού ελευθερώθηκε το internet...(κάποιος το είχε δανειστεί, ονόματα δε λέμε) πήρα κι εγώ σειρά...
    Ήρθα να σου ευχηθώ "Καλή Ανάσταση", Καλά να περάσεις και να ευχαρηστηθείς την κορούλα σου τώρα που την έχεις κοντά!!!
    Ευχαριστούμε πολύ για τη βολτίτσα, ήταν ότι χρειαζόμουν μια και με είχε φάει η κουζίνα αυτές τις μέρες...

    Πολλά φιλάκια Χαρουλάκι μου και Καλό Πάσχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτές οι βόλτες με τέτοια παρέα είναι οι καλύτερες, τις έχω επιθυμήσει με τους ταξιδεμένους μου κι εγώ.
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτή την Ζάκυνθο δε θα την γνωρίσουμε ποτέ εμείς.. Ήταν δύσκολο, φαίνεται, όταν ήμασταν μαθητές να μας πάνε σε τέτοια μέρη εκδρομές.. Αντιθέτως, φάγαμε τα Αστέρια με το κουτάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. EVAGELIA VRETTOU
    Tέτοια μου λέτε και με τουμπάρετε και σας συγχωρώ και μου χετε πάρει τον αέρα και ...αντε μετά να με πάρετε σοβαρά. Φιλιά στην έτερη αδελφή Τατά!!!

    NANTIA
    κάνε λίγο υπομονή,ετοιμάζεται κι άλλη ανάρτηση για να σε πείσω στα σίγουρα... Οσο για το χρώμα,άσε το ουράνιο τόξο αυτοπροσώπως είμαι το καλικαίρι!!!

    Ανεράιδα
    Ευχαριστώ κορίτσι μου και σε σάς εύχομαι τα καλλίτερα.

    Levina
    μεχρι ν απαντήσω το κοριτσάκι εφυγε αλλά εγω ευχαριστώ απο καρδιάς για τις ευχές σας.

    VAD
    Οι ευχές έπιασαν περάσαμε υπέροχα!

    Ρεβεκκακι
    οταν είναι να συναντηθούμε εμείς θα γίνω κουκλάρα!!! Φιλιά κοριτσάκι και στους πρίγκηπες!

    Marina
    ...κι οταν είναι απο την Πατρίδα, Ωραιότερες!

    Ειρηνη Σ
    πίστεψέ με κι εγω θέλω να ολοκληρώσω στο επόμενο ταξίδι τη γνωριμία σας. Το θέλω πάρα πολύ.
    Σ ευχαριστώ για ΟΛΑ!

    para-kelsoscooks
    τι νάκανα να διασκεδάσω τη μοναξιά μου; Αναρτήσεις για να με βρίζει ο Παναγιωτάκης...

    painter
    δεν πιστεύω να μην απόλαυσες την ...παράκρουση;;; Αυτή είναι κόντρα φάτσα! Χαίρομαι που τα πήγες τόσο καλά φέτος με τις παραγγελίες. Σε φιλώ

    Ξανθή
    και πέρασαν τόσο γρήγορα οι μέρες...όπως γίνεται πάντα...δυστυχώς

    Στέφανος Λίβος
    Στεφανάκο μου στην δική μου εποχή ήταν προσφιλείς τόπος γανιού! Τώρα βέβαια τα παιδιά πάνε εκδρομή στα cafe της Πόλης!!! Εκπαιδευτικές εκδρομές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...