...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Σώσ(ω)ν ελέησον!


Μην βιαστείτε να με θεωρήσετε ανορθόγραφη,γιατί θα με προσβάλλετε κατάφωρα.
Εχω ένα θέμα με την ορθογραφία. Καλώς το έγραψα και θα καταλάβετε παρακάτω...
Πολλές φορές και πολλές εδώ μέσα έχουμε παραδεχθεί οτι το συγκεκριμένο μέσον που κατηγορείται πανταχόθεν για αποξένωση, έχει φέρει ανθρώπους κοντά απο το πουθενά.
Πρώτη λοιπόν υπέρμαχος εγώ, που αφ ενός έχω κάνει Φιλίες απο εδώ μέσα, κι αφ ετέρου φέτος έκανα πρωταθλητισμό συναντήσεων! Αντε σιγά-σιγά ας ετοιμάζεται η Βορεια Ελλάδα γιατί τη Δυτική σχεδόν την εξάντλησα...
Μην αναθαρρείτε οι εν θαλάσση μακράν διότι Ωκεανούς δεν περνάω,ααα όλα κι όλα!
Λοιπόν μεταξύ άλλων εκλεκτών, είχα την υψηλή Τιμή να μ επισκεφθεί στην έδρα μου η Miss Wikipedia, που τη λέω εγώ, για την ευρυμάθειά της (!) και τις "ψαγμένες" της αναρτήσεις,
γνωρίζοντας οτι ήμουν απλήρωτη επι τετράμηνο (ναι δεν το είχα κάνει ευρέως γνωστό που να σας πικραίνω όλες μαζί!) είπε να μου κουβαλήσει ό,τι είχε περίσσευμα και μη.
Τα απαραίτητα προς το ζην !
Ψωμί; Τρόφιμα; δεν ήμουνα και στου παππά το κουτάλι! ποιός είχε ανάγκη βρώσης καλέ;
μίλησα εγω για φαί,πάτε καλά; τρώμε απο πάνω μας (γι αυτό έχουμε αποθηκευμένο λίπος, για ώρα ανάγκης) και γινόμαστε συλφίδες!Ουδέν κακόν αμιγές καλού δηλ. 
Είδη πρώτης ανάγκης στη γλώσσα μας είναι υλικά decoupage,σε καλό σας,όλο στο φαί ο νους σας!
Αμ θα κοπούνε αυτά και θα βάλετε μυαλό...έχουν γνώση οι φύλακες!
Η Σωσώ όμως που είναι σώφρων άνθρωπος και όχι του συρμού και κοιλιόδουλη (προς Θεού δε θέλω να προσβάλω καμία), σκέφτηκε τις ανάγκες μου και με φόρτωσε κασπουδάκια, καθρέφτες (όχι δε θα κάνω την μητρυά Χιονάτης, για γνωστά πράγματα δεν αναρωτιόμαστε) καμβαδάκια διαφόρων μεγεθών και ποιοτήτων, μέχρι και γλωσσοπίεστρα (αν θελετε να δείτε τις αμυγδαλές σας...μην ντραπείτε, έχω άφθονα) ααα, ξέχασα και μύρο αγιασμένο!
Αυτό, γιατί με είχε ταμένη! 
Τώρα για να μου βάλει μυαλό ο Άγιος; μάλλον σήκωσε τα χέρια ψηλά κι αυτός. 
Να γλυτώσει απο μένα η ίδια; Ελα που "όμοιος τον όμοιο αγάπησε και η κροπία τα λάχανα", που λένε στο χωριό μου! 
Τέλος πάντων εγω θα το χρησιμοποιήσω το λαδάκι και όπου πιάσει θα δείξει (το πρώτο θαύμα οτι πληρώθηκα! οπότε μην αγχώνεστε).
Photobucket
decoupage με χαρτοπετσέτα & ακρυλικά
Ααα! Ξέχασα  το καλλίτερο... το τελευταίο δώρο, γιατί μου τα δινε σε δόσεις να μην μπουχτίσω με την πρώτη, ήταν ένα βιβλίο για το Αλτσχάιμερ!!! λέτε να υπονοεί κάτι;;;
Προς τιμή λοιπόν της ελεημονούσας τας απόρους κορασίδας Σωσούς (την αείμνηστη Φρειδερίκη μου θύμισες) η σημερινή ανάρτηση, τα υπόλοιπα συν τω χρόνω.

 Είχε και καύσωνα μην ξεχνιόμαστε, δεν θα 'λυωνα για το decoupage, είπαμε το πάθος-πάθος, αλλά ενίοτε επιστρέφει και το διαταραγμένο και συνέρχομαι.
Στην κρίση σας λοιπόν η πρώτη παρτίδα: 

37 σχόλια :

  1. ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ...ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΦΕΡ ΓΛΥΚΑ!!!!!! ΤΟΥ ΧΟΡΧΕ ΜΠΟΥΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤ ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις το κάτι τι να παρουσιάζεις τα πάντα με τόσο ωραίο τρόπο!!
    Ξέρεις δεν έχω ξεχάσει ότι έρχεται πρωινό λεωφορείο από Αθήνα στο χωριό σας ποια ώρα θα μου τη δώσει και θα παρουσιαστώ εκεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρόλο που αισθάνομαι χάλια λόγω μιας ελαφράς ίωσης που με βασανίζει, πάρασα και ξελάφρωσε η καρδιά μου. Τι ευχάριστος χώρος!!Φιλόξενος και ζεστός. Θαυμάσιος σαν και σένα και τα γραπτά σου. Σε φιλώ καλό βράδυ και σε ευχαριστώ που με έκανες να νιώσω καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχα!!!Μα τι όμορφα που τα λες Χαρά μας!!!
    Μπράβο σας λοιπόν!Και εις άλλα με υγεία!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για αρκετή ώρα κάθομαι μπροστά στον υπολογιστή και σκέφτομαι τι να σου γράψω για σχόλιο. Να είναι αστείο ή σοβαρό; Σου έχω γράψει και σου έχω πει (δια ζώσης, όπως λες και εσύ) ότι μαζί σου μου βγαίνει ο άλλος μου εαυτός. Γιατί ξέρω ότι μαζί σου μπορώ να εκφραστώ όπως σκέφτομαι,ότι και να πω δεν θα το παρεξηγήσεις και δεν θα το πάρεις στραβά.Θέλω να σε πειράζω, να σε τσιγκλάω , πάντα καλοπροαίρετα, για να απαντάς και συ ανάλογα. Ίσως γιατί είσαι από τους λίγους ανθρώπους, κάτι που σπανίζει, που δέχονται το πείραγμα χωρίς παρεξήγηση. Είμαι ο εαυτός μου και είσαι ο εαυτός σου. Με τίμησες και με τιμάς με την φιλία σου και την εκτίμησή σου και σε ευχαριστώ γι αυτό. Όσο για τα .... δώρα μου δεν ήταν τίποτα μπροστά στην φιλοξενία σου- κι ας ήσουν και απλήρωτη- και έχω να το λέω ότι ούτε συγγενής δεν φέρεται όπως φέρθηκες εσύ, έστω και αν η φιλία μας μετρά μήνες μόνο ( ούτε χρόνο δεν έκλεισε).Να είσαι καλά και να εξακολουθήσεις να είσαι φίλη μου ασχέτως με τα λόγια που θα σου βάλει ο... Παναγιωτάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντα απολαυστική...Και στα λόγια και στα έργα!!!!! Να ανταποδώσω το φιλί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα κασπουδάκια σου ειναι πανέμορφα..Τα λάτρεψα και τα ζήλεψα..Μακάρι και τα δικά μου να γίνουν τόσο όμορφα..Φιλιά και καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά τη γαλαντομία της την ξέρω από πρώτο χέρι! Πώς να ερμηνεύσω όμως το ότι εμένα τα κασπουδάκια μου τα' φερε έτοιμα και γεμάτα λιχουδιές;;
    Μα, ναι ...για τα παιδιά ,αυτό λέω κι εγώ!.. Εντάξει μου' φερε και άφθονες χαρτοπετσέτες για τα πρώτα μου βήματα!

    Ε, στους μεγάλους καλλιτέχνες, που τους τρέφει η δημιουργία πήγε τα υλικά κι όπως απεδειχθη ορθώς έπραξε!! Γινανε πανέμορφα όλα και μας ανοίγουν την ορεξη για τη συνέχεια του πράγματος!!
    Μια ερώτηση: ΠΟΎ έγινε η φωτογράφιση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΡΑ ΜΠΡΑΒΟ! ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΣ ΞΥΝΗ , ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΥΝΙΣΑ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ! ΗΡΘΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ.
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O θεός σώζει τους ανθρώπους ...τους δίνει μυαλό.... χάρες....ικανότητες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαρούλα μου,αφού πληρώθηκες κιόλας και έχεις γυρίσει την μισή Ελλάδα,δεν έρχεσαι και λίγο πιο κάτω,προς Αργολίδα μεριά, να σε δω κι εγώ από κοντά γιατί αν περιμένω να έρθω εγώ στην Ζάκυνθο...χαιρετίσματα!!!χαχαχαχαχαχα!Αγαπημένη μου,λατρεύω τον τρόπο που γράφεις,η ανάρτησή σου είναι απολαυστική όπως και τα έργα σου(ωραία φωτογράφιση!!!)Πολλά πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η χαρά του κασπουδακίου βλέπω και... χάρμα οφθαλμών! Είστε αχτύπητο δίδυμο!
    Άντε να παίρνει σειρά και η Βόρεια Ελλάς!!!
    Φιλάκια Χαρουλίτα μουουουου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι φανταστικά πραγματάκια!!! Πόσο σας ζηλεύω!!! και η ανάρτησή σου για άλλη μια φορά υπέροχη!!! Η βόρειος Ελλάδα σε περιμένει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλέ;;;;τι λεμονάκια ,τι κοκοράκια, τι φραουλίτσες ειναι αυτές;;;;όμορφα κασπουδάκια..γιανα βάλουμε μέσα ότι τραβάει η φαντασία μας Χαρά!!!!μα η Παρακελσου τι το ήθελε το βιβλίο για την αλτσχάιμερ ε;;;να το πάρω εγώ, μάλιστα μου χρειάζεται.. το λαδάκι έκανε δουλειά;;;; φιλια απο Κρητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πανέμορφα κασπό!!! Υπέροχος λόγος!!! Φανταστική φωτογράφιση!!! Περιμένουμε τις υπόλοιπες παρτίδες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όσο μ΄αρέσουν τα ζακυθινά σου! Άκου κροπία τα λάχανα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαρα μου καθε φορα με εκπλησει η γραφη σου
    οχι οτι δεν το περιμενω αλλα για καθε θεμα που αναρτας εχεις τον τροπο σου να με κανεις να χαμογελω
    σευχαριστω γιαυτο
    οι δημιουργιες σου ομορφες και αν δεν ξεχασεις -μιας και θα διαβασεις το βιβλιο- δειξε μας και τα υπολοιπα
    να εισαι καλα πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φτου ρε γμτ!!!Τα καλύτερα χάνω!!!
    Εννοώ τις καλύτερες αφίξεις στο νησί!
    Πρώτα η Μαρία, τώρα η...Σωσώ!
    Τα περιγράφεις έτσι, που μου' ρχεται να τα βροντήξω όλαααααα και να πάρω το επόμενο πλοίο!Αλλά που θα πάει....
    Πάντως χαίρομαι και για τις δυό σας! Πολύ!!!
    Αααα και τα δωράκια υπέροχα(πως αλλιώς θα ήταν;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Me encantan todas las macetas y la nueva presentación, la de los ajos está maravillosa.
    Besos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χαίρομαι πάρα πολύ που κάτι που ξεκινήσαμε πολλές από μας σαν αστείο δημιούργησε απρόσμενες φιλίες!!!Νάστε καλά κορίτσια!!!
    Και που είσαι Χαρά τώρα με την εγνατία οδό είναι παιχνιδάκι οι αποστάσεις !!!!!Επόμενος σταθμός ξέρεις.....
    Σωσώ μου νάσαι καλά και η αγκαλιά σου να είναι πάντα γεμάτη με καλούδια!!!
    Και λόγω ηλικίας μη το ξεχάσω!!Τα κασπώ είναι υπέροχα !!!
    Φιλάκια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΑ, ΤΑ ΚΑΣΠΩ ΑΠΑΙΧΤΑ!!!!!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;
    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!!!!!!!
    ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μα τι θα γίνει με σενα καλη μου? Μεχρι να φανείς στο blogroll μου έχεις μαζέψει ήδη κοντά 2 ντουζίνες σχόλια. Αν δηλαδή έβαζες ένα διαγωνισμό σαν τον δικό μου δεν θα είχα ούτε μισή ελπίδα. Λες επίτηδες ο blogger να μου καθυστερεί την ενημέρωσή σου? Λοιπόν θα το βάλω στόχο. Βλέπω ότι κάνεις τις αναρτήσεις σου το βράδυ. Θα σου στείνω καρτέρι μεταξύ 9 και μεσάνυχτα να πετύχω πρωτιά. Δεν σχολιάζω την ανάρτηση γιατί είμαι στο γραφείο και μου έχουν μπλοκάρει όλες τις φωτο και ότι αλλο εχεις ανεβάσει που δεν είναι απλά κείμενο. Θα την ξαναδω απ' το σπίτι και θα επανέλθω. Τα φιλιά μου μέχρι τότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Υπέροχες οι δημιουργίες σου Χαρούλα μου!!!
    Και τα κείμενα σου πάντα χαριτωμένα και χιουμοριστικά!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καταπληκτικά όλα...η ανάρτηση, τα κασπώ. Ηταν λες και ήμασταν κι εμείς εκεί και σας βλέπαμε!! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πανέμορφα κασπουδάκια!!!Αλλά ακόμα πιο τέλεια παρουσίαση.. Όταν ξεκινήσεις για Βόρεια κάνε και καμιά στάση στην Αθήνα γιατί ..... είμαι περισσότερους μήνες απλήρωτη από σένα!!!!!!! Και ξέρεις εσύ, φέρε λίγο λαδοτύρι, παστέλι απ'τον Άγιο απέναντι και τα σχετικά! Χα χα!!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητή μου Χαρά
    Απολαυστικός ο τρόπος που καταγράφεις την συναντησή σου με τη φίλη σου. Σοβαρός όταν πρέπει, αστείος και απολαυστικός εκεί που χρειάζεται αλλά και λεπτομερώς κατατοπιστικός. Χειρίζεσαι άνετα τις λέξεις και τις εικόνες που μπορούν να βγουν από αυτές.
    Και έτοιμη πάντα για νέες εξορμήσεις. Όμως με τον φόβο των θαλάσσιων ωκεανών. Γιατί; Τους έχω περάσει και σε διαβεβαιώ πως είναι πολύ πιό ήρεμοι και πιό φιλικοί από τους ωκαενούς που απλώνει πολλές φορές μπροστά μας η ζωή.
    Μια ακόμη υπέροχη ανάρτηση και απόλαυση για όσους επισκέπτονται το σπιτικό σου.
    Επίτρεψέ μου την αγάπη μου
    Γρηγόρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΚΑΣΠΟΥΔΑΚΙΑΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι ωραία πράγματα κρέμασες στους..συνδετήρες Χαρά μου;
    1ον:
    Ώστε είσαι μια..ζάπλουτη;;
    Τεσσάρων μηνών μισθούς πήρες μαζεμένους;; Από τι στιγμή που μας φορολογούν σαν να είμαστε ..βιομήχανοι (και δεν φορολογούν τους βιομηχάνους..)είσαι ήδη μία..πλουσία έχοντας τέσσερις μισθούς, τη σήμερον ημέρα που ο μισθός περιορίσθη στο έν τέταρτό του και η άμισθη υπερωρία σύννεφο..
    2ον:
    Εμένα αν μου χαρίζανε όλα τούτα τα καθρεφτάκια και τα διάφορα άλλα είδη που τους κάνεις μαγικά και μεταμορφώνονται έτσι όπως μεταμορφώνονται,
    δεν θα ήξερα τι να τα κάνω..! η άσχετη!!
    3ον
    Τα ...γλωσσοπίεστρα, ΤΙ;;; ακριβώς θα τα κάνεις;;;(όχι! τη νοσηρή περιέργεια την έχω!)
    5ον:
    η Μις Wikipedia τα είπε υπέροχα εκεί στη διάσημη κουζίνα της.

    Να χαλαρώνεις..
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το ένα καλύτερο από το άλλο,ειδικά τα λεμονάκια και το κρεμμύδι τέλεια!
    Πολύ θα ήθελα να καθόμουν εγώ σ' αυτά τα σκαλιά,τα λάτρεψα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φίίίλοι μου αγαπημένοι!
    Αφού σας ευχαριστήσω για την ανταπόκριση και τα καλά σας λόγια θα απαντήσω συνοπτικά:
    1) Η φωτογράφιση που σας εντυπωσίασε και επειδή χρωστώ απάντηση και στην Εφη για το
    “ρυάκι” που με είχε ρωτήσει σε προηγούμενη ανάρτηση, να σας αποκαλύψω οτι “τα
    σκαλιά” είναι μέρος μιας κατασκευής απο πέτρες της θάλασσας που σχηματίζουν Καταρράκτη που πέφτει στο “ρυάκι” ,μικρή λιμνούλα για την ακρίβεια στοην κήπο του αδελφού μου.
    Επιφυλάσσομαι να το δείτε και ...εν δράσει!
    2) Οποιος αποφασίσει ταξίδι στας Ζακύνθους είναι ευπρόσδεκτος και θα τιμηθεί δεόντως
    3) Χαίρομαι οταν σας κάνω να χαμογελάτε και ελπίζω να βγω και σ αντιϊκό να σας γιατρεύω τις ιώσεις (βλ. Μαριάνθη! Περαστικά κούκλα)
    4) Υπόσχομαι οτι αν υπάρξει περιπτωση για ταξίδι και συνδυάζεται με γνωριμία κάποια απο εσάς θα σας ενημερώσω άμεσα, γιατί είναι κάτι που το θέλω κι εγω.
    Τώρα ο Ωκεανός φίλε Γρηγόρη να πω οτι δε με φοβίζει;θα πω ψέμματα και δε το θέλω ίσως και περισσότερο απο τους ωκεανούς που παρεμβάλει η ζήση. Εκείνους θεωρώ οτι έχω τη δύναμη να τους παλέψω ακόμα, η αγάπη γύρω μου μου δίνει δύναμη, αλλά το υδάτινο στοιχείο... Πάντως σ ευχαριστώ κι εσένα που καταπολέμησες τις φοβίες σου με τις “λυσσάρες” και έρχεσαι και φυσικά η αγάπη σου δε μου περισσέυει και την αποδέχομαι μετ ευχαριστήσεως .
    Ρεγγίνα και στην Κέρκυρα αν θυμάσαι ήταν ο πρώτος καιρός της ...στέρησης, αλλά αυτό δε με πτόησε . Η Επιθυμία να βρεθούμε ήταν ισχυρότερη απο την οικονομική ένδεια!Και να σου πω σοκαριστοί ήταν οι πρώτοι δύο μήνες μετά απλά περιμενα στωικά,τώρα δε μπορώ να υποσχεθώ οτι θάναι το ίδιο. Ηδη πληρώνουμε ανηλεώς τα κερατιάτικα (σόρρυ) που καταφθάνουν σωρηδόν &
    5) τέλος Ginger μου κακώς αγωνιάς για το διαγωνισμό σου, γιατί φυσικά θάχει επιτυχία. Κάθε τι δικό σου είναι δοσμένο ιδιαίτερα με έξυπνα, με αποτέλεσμα την μοναδικότητα και την έκπληξη. Γι αυτό μη μασάς, άλλωστε δεν είσαι τέτοια γυναίκα εσύ. Μην προσπαθείς να με πιάσεις στις ώρες αναρτήσεων γιατί εκτός απο τις προγραμματισμένες για 12.01 (που πολλές φορές ανακαλώ) λειτουργεί καταλυτικά ο αστάθμητος παράγοντας της ψυχολογίας. Ερχου και μην κολλάς στον συνωστισμό!

    Φιλιά σ όλους με την αγάπη μου στην άμεσα ενδιαφερόμενη απάντησα ήδη δια σχολίου στην δική της ανάρτηση αν έχετε περιέργεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ, ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ. ΕΓΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ. ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΜΝΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΛΗΣ! ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ .
    ΑΝΤΕ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ!
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν ξέρω ποιό να ξεχωρίσω βρέ Χαρά μου !!!Μου αρέσουν όλα !!!Αλλά και η παρουσίαση ...άλλο πράγμα!!!!Πολλά πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. απίστευτα βέβαια όλα...
    σε εκείνο το κρεμμύδι όμως...κόλλησα...
    πού τις βρέσκετε καλέεεεεεε αυτές τις χαρτοπετσέτες...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Άλλη μια υπέροχη ανάρτηση!!! Χαρά μου όποτε επισκέπτομαι το σπιτάκι σου περνάω τέλεια...φανταστικά τα κασπουδάκια!!! Καλό Σαββατοκύριακο!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ωκεανούς δεν περνάς, τις Άλπεις όμως;;; Άντε και σκάω για να σε γνωρίσω από κοντά....Μήπως να προγραμματίσω από τώρα τις διακοπές μου στο νησί σου; Φέτος η αδερφή μου, του χρόνου εγώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κορίτσια μου χαίρομαι που σας άρεσαν τα κασπουδάκια.
    Foufoula ξέχασα να πω οτι έχουν γίνει με την “τεχνική” της διάστιξης που λέγαμε...
    SpIrToKoYto να μιλάνε οι χήρες να μιλάνε κι οι παντρεμένες... Μα στη Μάγια καλό μου βρίσκουμε τις χαρτοπετσέτες και με τις “χήρες” και “παντρεμένες” εννοώ τις επαρχιώτισες (σαν εμένα) και τις πρωτευουσιάνες (σαν εσένα)
    και τέλος θα απαντήσω εμπεριστατωμένα στο Marinaκι που μετά απο πολύ καιρό έκανε την εμφάνισή του μ απορίες...
    Λοιπόν κόψε εμφάνιση για να πάρεις μια εικόνα τι να περιμένεις οταν έρθεις Ζάκυνθο (γιατί θάρθεις δεν το συζητώ,κι όχι σαν την αδελφή σου...με κόσκινο)
    Μπόι δυο πήχες,
    κόψη κακή,
    γένια με τρίχες
    εδώ κι εκεί.
    Κούτελο θείο
    λίγο πλατύ,
    τρανό σημείο
    του ποιητή.
    Δυο μάτια μαύρα,
    χωρίς κακία,
    γεμάτα λαύρα,
    μα και βλακεία.
    Μακρύ ρουθούνι,
    πολύ σχιστό,
    κι ένα πηγούνι
    σαν το Χριστό.
    Πηγάδι στόμα,
    μαλλιά χυτά…
    γεμίζει στρώμα
    μόνο μ’ αυτά.
    Μούρη αγρία
    και ζαρωμένη,
    χλωμή και κρύα
    σαν πεθαμένη.
    Κανένα χρώμα
    δεν της ταιριάζει,
    και τώρ’ ακόμα
    βαφές αλλάζει.
    Δόντια φαφούτη,
    όλο σχισμάδες,
    ύφος τσιφούτη
    για μαστραπάδες.

    Τιιιι;;; δε συμφωνείς; ο Σουρής είναι αυτός; εεε, δεν απέχουμε και πολύ σ ορισμένα σημεία!χαχαχααααα Λοιπόν ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ κι ελπίζω να διαψεύσω το Σουρή!Φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...