...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

GIVE ME 5!

Περίεργος ο τίτλος, σας κατανοώ, γιατί ξεκίνησε ως μπασκετικός ενθουσιασμός μεταξύ των παικτών, αλλά ταιριάζει γιατί κι εδώ μέσα μπήκε ...τρίποντο!
Μάλλον πεντάποντο, όχι τακούνι καλέ, αυτό άλλωστε θάταν και σχεδόν flat, αλλά ΧΡΟΝΙΑ!!
Φέτος λόγω κρίσης θα συγκρατηθώ και δε θάχουμε  έξαλλους πανηγυρισμούς και σημαιοστολισμούς, απλά κι απέριττα  θα γιορτάσω την πενταετία μου, με σεβασμό στο Μεγαλοβδόμαδο που ήδη ξεκίνησε.
Ναι, πέρασαν ήδη 5 χρόνια!
5 χρόνια με ελάχιστες διακοπές, αντίθετα, με συνεχή δημιουργία.

EASTER EGGS

5 χρόνια γεμάτα ένταση, δημιουργικό πυρετό, ψυχολογικές διακυμάνσεις και ΑΓΑΠΗ. Αγάπη για τους άλλους και απο τους άλλους , αγάπη για ο,τι δημιουργώ!

ΑΥΓΑ ΧΗΝΑΣ & ΚΟΤΑΣ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ

Δεν θα επεκταθώ περισσότερο για να μην επαναλαμβάνομαι λέγοντας ο,τι κάθε χρόνο, άλλωστε δεν πρέπει να κουράζω και το χέρι.
Θάθελα απλά και μόνο να σας ευχαριστήσω για την όμορφη παρέα που μου κρατάτε αυτά τα 5 χρόνια, όλοι εσείς που είστε σήμερα παρόντες, αλλά και όσοι έχουν αποχωρήσει έχουν αφήσει τη δική τους αύρα και δε την υποτιμώ, για όλ αυτά που μου έχετε δώσει απο συναισθηματικής απόψεως και ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, για την διακριτική παρουσία σας δίπλα μου σ όλα τα γεγονότα που μου συνέβησαν, για τον καλό και ενθαρρυντικό σας λόγο, για ο,τι μοιραστήκαμε!

Τα "γενέθλια" φέτος συνέπεσαν με την έναρξη του Ζακυθινού Μεγαλοβδόμαδου, που άλλου καλλίτερου δεν έχω και μετά τις ανακατατάξεις των τελευταίων χρόνων και τα απρόοπτα ελπίζω φέτος να το βιώσω όπως ποθώ.
Σημαδιακή λοιπόν σύμπτωση!

Η Φύση έχει αλλάξει να υποδεχθεί τ' αναμενόμενο...
Ο καιρός έχει γίνει κατηφής, όπως ταιριάζει στο κλίμα των Ημερών,  αντίθετα τα λουλούδια του Πάσχα το ένα μετά τ άλλο ανθίζουν.
Την ίδια περιέργεια αισθάνομαι κάθε χρόνο. Πως είναι δυνατόν η άνθιση ν'  ακολουθεί το ημερολόγιο,όποτε πέφτει Πάσχα,άλλοτε νωρίς, άλλοτε αργά,ένα ακόμα μυστήριο της Φύσης, που δεν παύει να μ εκπλήσσει!






Ευχομαι λοιπόν απο καρδιάς να βιώσετε όλοι το Πάσχα  όπως ο καθένας το εννοεί, να αδειάσουμε απο ο,τι αρνητικό μας κάνει να χάνουμε ενέργεια και να γεμίσουμε μπαταρίες ΑΓΑΠΗΣ!


ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ,πάντα με την Αγάπη μου αγνή και αμέριστη.

Μου Δωρίστηκε  κι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!



43 σχόλια :

  1. Αγαπητή μου Χαρά,
    Θα επαναλάβω τα λόγια του προηγούμενου σχολιόυ!
    lindos huevos decorados por motivo de pascua, y una cantidad enorme.
    Ομορφιές καλλιτεχνικές πάνω σε φλοιούς αυγών, θαυμάσιες!!!
    Σου εύχομαι καλή Μ. εβδομάδα, χαρούμενη Ανάσταση, Χριστός Ανέστη
    με αγάπη

    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρά μου , εύχομαι τι όμορφο και ζεστό σπιτάκι σου να ζήσει πολλά-πολλά ακόμα χρόνια δημιουργίας και να μας χαρίζει απλόχερα χειροποίητες ομορφιές αλλά και σκέψεις που ικανοποιούν τόσο το βλέμμα όσο και την καρδιά.
    Εύχομαι να περάσεις όπως ποθείς την Μ.εβδομάδα και το φετεινό Πάσχα!Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι όμορφες δημιουργίες σου, σε όλους τους τομείς, η ωραία σου γραφή και η φιλία σου, μας κρατούν συντροφιά και μας εμπνέουν όλα αυτά τα χρόνια, Χαρούλα, και εύχομαι το φιλόξενο μπλογκόσπιτό σου να είναι πολύχρονο και πάντα δημιουργικό!
    Τα αυγουλάκια σου, κάθε τύπου, είναι πανέμορφα!!!!!
    Περαστικά για το χέρι σου, καλό Μεγαλοβδόμαδο και καλό κι ευλογημένο Πάσχα να περάσεις με τους αγαπημένους σου!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγκάρδιες ευχές, Χαρά μου, για τα πεντάχρονά σου ώστε αυτό το πέντε να πολλαπλασιάζεται επ' αόριστον!
    Ό,τι κάνεις είναι άξιο θαυμασμού και πως θα το γνωρίζαμε αν δεν το μοιραζόσουν μέσα από εδώ.
    Πολύ ωραία τα πασχαλιάτικα αυγά, καλά όπως όλα όσα Μ' Αγάπη φτιάχνεις!

    Ευχές για το Πάσχα και την Ανάσταση σου έστειλα, ας μην επαναλαμβανόμαστε...

    Να περνάς καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και στα πενήντα σου εύχομαι Χαρά μου!!!! Ευχαριστούμε που μας κρατάς συντροφιά είτε γράφοντας είτε ζωγραφίζοντας είτε δημιουργώντας!!!! Καλή μεγάλη εβδομάδα και καλό Πάσχα!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tις θερμότερες ευχές μου για πολλά ακόμη χρόνια καλά γεμάτα όμορφες δημιουργίες! Υπέροχα τα αυγουλάκια σου, όπως και όλα όσα έχεις φτιάξει μέχρι σήμερα Χαρά! Να έχεις μία όμορφη Μεγάλη Εβδομάδα και καλό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τα εκατοστήσει το ιστολογιό σου.
    Καλή Μεγάλη Εβδομάδα
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχές καρδιές ήρθα να αφήσω στο υπέροχο σπιτικό ενός ξεχωριστού ανθρώπου και δημιουργού!!! Χαίρομαι που αυτό το σπιτικό εχει γίνει η αιτία να γνωρίσω την Χαρά... με τον υπέροχο λόγο και τις μοναδικές δημιουργίες, την φίλη, την συμμαθήτρια!!! Να είσαι πάντα καλά να στολίζεις αυτό το όμορφο σπιτικό!!!!!! Πολλά φιλιά συμμαθήτρια και ευχές για όμορφο Πάσχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.......................ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ................ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΞΕΡΕΙΣ ΝΑΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΒΑΣΩ ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρονια πολλά! Ευχομαι να μας χαρίσεις ακόμα πολλά χρόνια εμπνευσης , δημιουργίας με αγάπης, αλλά πιο πολύ καλής παρέας!
      Καθε φορα που σκέφτομαι τι μοναδικούς ανθρώπους είχα την ευκαιρία να βρω πίσω από μια οθόνη νιώθω πολύ τυχερή!..
      Καλή Μ Εβδομάδα και καλή Ανάσταση στον όμορφο τόπο σας! Κάθε λουλούδι που ανθίζει να φέρνει όλο και πιο κοντά την ανοιξη!
      Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  10. Χρόνια πολλά για το ιστολόγιο σου κι από εμένα!!
    Καλή Μεγαλοβδομάδα και καλή Ανάσταση Χαρά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρόνια πολλά στο όμορφο blogoσπιτάκι σου αγαπητή Χαρά!! Εύχομαι να συνεχίσεις να δημιουργείς και να μας κρατάς παρέα για πολλά χρόνια ακόμη!! Οι δημιουργίες σου είναι υπέροχες!!! Καλή Μεγάλη εβδομάδα εύχομαι και καλό Πάσχα!! Πολλά φιλούθκια ¨))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό Πάσχα με υγεία πάνω απ' όλα, Χαρά κι από μένα!! Πρόσεξε το χέρι σου γιατί είμαι μεγάλη παθούσα. Ευχαριστούμε για την όμορφη παρέα που μας κρατάς τόσα χρόνια! Τα μπαλόνια είναι τέλεια!!!!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. Είσαι από τα πρώτα πρόσωπα που γνώρισα μέσα από τα μπλογκ και σε αισθάνομαι σαν συγγενή μου και ακόμη καλύτερα γιατί δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα κληρονομικά!!
    χαχαχαχαχαχαχα!!!!
    Χαίρομαι κάθε σου ανάρτηση και για τις δημιουργίες σου και για τον τρόπο που τις παρουσιάζεις!!!!!
    Να είμαστε καλά και να βρισκόμαστε για πολλά πολλά ακόμη χρόνια !!!!
    Καλό Πάσχα Χαρά μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αχ δεν μπηκα μια φορα εδω μεσα κ να μην εμεινα αφωνη....ο,τι εχεις κανει ειναι υπεροχο ......10 με τονοοοοοοοοοοοοο...............κι αυτο γιατι κ συ υπεροχη εισαι...κ στα αντικειμενα αυτα φαινεται η προσωπικοτητα σου...εντονη ,δημιουργικη,χαρουμενη...ρομαντικη αλλα κ ευσυγκινητη.......με το καλο Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ....σε φιλω παντα τετοιαααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπήκαμε στη Μεγάλη Εβδομάδα και γνωρίζω ότι στη Ζάκυνθο γιορτάζεται με μοναδικό τρόπο , όπως και σε όλα τα νησιά !!! Να ευχηθώ αυτά τα 5 δημιουργικά χρόνια να πολλαπλασιαστούν , να μοιράζεσαι δημιουργίες ξεχωριστές , λόγο ξεχωριστό και μέσα στους κύκλους σου να κλείνεις ανθρώπους και ψυχές που αγκάλιασες εδώ μέσα !!!Πιο πολύ και όλο πιο πολύ να δημιουργείς και να σεργιανίζεις μακριά από τα ΄΄πρέπει΄΄ και κοντά στα ΄΄θέλω΄΄ σου όπως και εσύ κρίνεις! Καλή Ανάσταση όπως ακριβώς την εννοείς !!!
    Τα φιλιά μου με αγάπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εύχομαι Χαρουλάκι μου για χρόνια πολλά ακόμα να μας κρατά συντροφιά αυτό εδώ τ'αγαπημένο μπλογκάκι σου. Μέσα απ'αυτά τα σπιτάκια γνωριστήκαμε και τους χρωστάμε πολλά. Τα γιορτινά σου αυγουλάκια είναι πανέμορφα όλα τους... και μου άρεσε και η καρτούλα στο τέλος. Καλό Πάσχα να'χουμε και γρήγορα να επιστρέψουμε στις δημιουργικές μας δραστηριότητες όλοι. Καλά τα μπαλονάκια που τα βρήκες καλέ; Και γράφουν 5 και σκάνε και σκορπίζουν καρδούλες! Ούτε να τα'χες παραγγείλει! Πολλά ανοιξιάτικα φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λοιπόν αυτό που περικλείει ένα τόσο δα σποράκι, στη "μνήμη" του, στο DNA του φυτού μέ έχει κι εμένα εκπλήξει!

    Χρόνια Πολλά στα πεντάχρονα του blog σου Χαρά!
    Πάντα η Άνοιξη να το βρίσκει εδώ στα ίδια μέρη και βεβαίως δημιουργικό!

    Χαρούμενη Πασχαλιά!
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εμείς σ ευχαριστούμε για τα 5 αυτά χρόνια που μας χάρισες τόσο ωραίες δημιουργίες και βέβαια για την ωραία γραφή σου !!!! Και εύχομαι να συνεχίσεις για πολλά πολλά ακόμα χρόνια να μας συντροφεύεις έτσι ευχάριστα !!!!!!!!!! Τα αυγουλάκια σου είναι τέλεια !!! Καλή Μεγαλοβδομάδα και Καλή Ανάσταση !!!! Τα φιλιά μου !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλή σου μέρα Χαρά μου.
    Χρόνια σου πολλά. Η γωνιά της αγάπης, όπως είναι το μπλογκ σου, θα ζήσει χρόνια πολλά. Γιατί απλώνει τα φτερά της αγάπης πάνω απ΄όλους. Και μας χαρίζει τις υπέροχες ζωγραφιές σου.Και το θέλουμε. Το αγαπάμε.
    Χρόνια σου πολλά καλή μου.
    Πάντα με αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρόνια πολλαααααααααααααααά στο σπιτάκι σου ,Χαρά και σ'ευχαριστούμε κι εμείς για τη συντροφιά που μας κρατάς με τις ομορφιές σου αλλά και με το κέφι σου!!!!Τα μπαλονάκια που σκάνε είναι υπέροχα!Φιλιά πολλά ,καλή Μ.Εβδομάδα και καλή Ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πωπω! Μια μούτζα χρόνια!!!! ;-)
    Χαρουλίτα μουουουουουουου!!!! Σε πειράζω!!!!
    Ό,τι μα ό,τι καλύτερο και για το υπέροχο blog σου και για εσένα προσωπικά!
    Τί ευχή να κάνω? Χμμμ... Λοιπόν: Ό,τι εύχεσαι... εύχομαι να πραγματοποιηθεί!!!
    ;-)
    Τιμή μου που σε έχω γνωρίσει, τρελό, κεφάτο και γλυκό μου κορίτσι!!!
    Πολλές και όμορφες δημιουργίες βλέπω! (Δεν νομίζω να μην ξεκουράζεις το χεράκι, ε?! γκουχ!γκουχ!)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, αστέρι μου! <3 <3 <3
    Kαλό Πάσχα, Χαρουλίτα μου!!! Να περάσεις όμορφα και με πολλή αγάπη πλάι σου!!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρόνια πολλα στο σπιτάκι σου Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χαρά μου χρόνια πολλά στο σπιτάκι σου και σε σένα που το δημιούργησες. Να περάσεις όμορφα τις Άγιες τούτες ημέρες μαζί με τα πρόσωπα που αγαπάς.
    Καλό μεγαλοβδόμαδο και καλή Ανάσταση!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τυχερή ειμαι ..και εδώωωωω!!! τι να πω.... που αυτό το μπλοκοσπιτακι ήταν αιτια όπως το λεει το Μαράκι .. να γνωριστούμε και απο κοντα.. !! αν αυτό δεν ηταν τύχη τοτε τι αλλο να είναι ΧΑΡΟΥΛΑ μου; γνωρισα μια φίλη γεματη..χιούμορ και στα δυσκολα... που με κανει να γελώ.. , να σοβαρευομαι.... να σκεφτομαι.. να γίνομαι καλύτερη...να..να... να...σιγα να μην τα απαριθμήσω ολα ... θα χρειαζοτανε μια ολοκληρη αναρτηση..ευχωμαι....να σε εχουμε παντα κοντα μας.. για πολλα πολλα χρονια...;) να μας χαρίζεις τις δημιουργίες σου.. τον λόγο σου και οτι αλλο θελεις εσύ..ΧΑΡΑ μας..Καλά που τα βρήκες παλι τα πεντάρια σου με τις καρδουλες που σκανε; πας να μας τρελάνεις δηλαδή;..::D :D ...Να είσαι παντα καλα και να σου έρχονται ολα καλύτερα...ματια μου...καλη μεγαλοβδομάδα...και να περάσεις ενα ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ....φιλακιαααααααα!! :k :k:k <3<3
    ποτε θα τα πουμε να σου εξηγήσω για το πάνω και το κάτω..:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλημέρα, καλημέρα!
    Πρώτα πρώτα, χαίρομαι που επανήλθε η γραφή σου στην παλιά μορφή, άρα όλα βαίνουν καλύτερα σε θέματα υγείας!Μιας και πέτυχα τη Ρουλίτσα μας ακρβώς πιο πανω, για να μην επαναλαμβάνομαι,καπως ετσι θα έγραφα κι εγω μόνο που δεν είχα προσεξει τα 5 άρια!, ε, η όρασή μου δεν είναι και τόσο καλή τελευταία!
    Σουεύχομαι να βιώσεις τη Μ,εβδομάδα με κατάνυξη, ώστε η Ανάσταση για μια ακόμα φορά να είναι ψυχική Ανάσταση!
    Να είσαι παντα καλά, διότι τί θα κάναμε εμείς εδω μέσα χωρίς τη δικιά σου παρουσία?Κι επειδή τίποτα δε γίνεται τυχαία, ήταν ότι πιο όμορφο έχει προσφέρει ο υπολ...σε καθεμιά μας!
    Πέραν απο την ανταλλαγή γνωσεων και κατασκευών , η καθημερινή έννοια μας!
    Να είσαι καλά και εσυ και όλες οι φίλες και φίλοι που έχουμε γνωριστεί στο μέτρο που μας επιτρέπεται, και σε όλους τους φίλους και τις φίλες, ΚΑΛΉ ΑΝΆΣΤΑΣΗ!ΦΙΛΙΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σε θαυμάζω Χαρά μου για όσα φτιάχνεις κάθε φορά. Γλυκιά μου φίλη Καλές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε κάθε τι στη ζωή σου!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χρόνια πολλά Χαρά μου και σου εύχομαι τα καλύτερα!!
    Πάντα να είσαι καλά να δημιουργείς και να μας κάνεις να ονειρευόμαστε!
    Καλή Ανάσταση και να περάσεις όμορφα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι γίνεται εδώ καλέ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Μπαλόνια ανεβοκατεβαίνουν... καρδούλες σκάνε από παντού, πανέμορφα αυγουλάκια κρέμονται από παντού... ποιος σε βοηθάει στα εφέ; ;)
    Χρόνια Πολλά στο ωραιότερο και πιο τρυφερό blog EVER!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
    Καλό Πάσχα, Χαρά μου, με υγεία, φως και πολλά ευτυχισμένα χαμόγελα! :)

    ΑΦιλάκια με όλη μου την αγάπη! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και εμείς σ'ευχαριστούμε με τις ωραίες και αισιόδοξες αναρτήσεις σου!Πάντα ανοίγω να διαβάσω το σπιτάκι σου με πολλή χαρά, Χαρά μου ! :-)) Καλό Πάσχα με υγεία και Πολλή Αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Tantissimi auguri cara Gioia e complimenti di cuore per questi cinque anni di blog!!
    Tutte splendide le tue creazioni pasquali!
    Un bacio grande.
    Annarita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χαρά μου εύχομαι το blog σου να τα εκατοστήσει και να είναι πάνα γεμάτο από αγάπη και όμορφες δημιουργίες!!!
    Καλό Πάσχα σε σένα και την οικογένειά σου!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πέντε, δεκαπέντε, εικοσι πέντε , τριάντα πέντε και ...με το "Π" !!!! Να τα χιλιάσει το καλόγουστο πανέμορφο σπιτάκι σου!! Να'σαι και εσύ πάντα καλά ( αυτό με το χέρι να πάει , να περάσει και τίποτ'άλλο να μην σου συμβεί!) να χαρίζεις τόσο απλόχερα ομορφιές !!!
    Ο "Φαντομούλης" σου στέλνει την αγάπη του , μια τεράστια αγκαλιά , και πολλά φιλιά μαζί με τις ευχές για ένα όμορφο γλυκό Πάσχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χρονια πολλά στο υπέροχο σπιτάκι σου Χαρά μου,να είσαι καλά να δημιουργείς!!
    Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση ,να περάσεις όμορφα.Πολλά φιλιά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΩΩΩ!!! Μπαλόνια, καρδιές, αγάπες!! Το πάρτυ της Χαράς!!!
    ♥♥♥ Χρόνια πολλά Πεπίτα μου!! Να σου ευχηθώ καλή Ανάσταση με υγεία και ζεστούς ανθρώπους γύρω σου!! Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα!!
    Να τα εκατοστήσεις στον κυβερνοχώρο!!! Με τις δημιουργίες σου μας ξετρελαίνεις κάθε φορά!! Εύχομαι να σαι πάντα δημιουργική και να εκφράζεις την ψυχή σου με σύνεργα το κέφι, το μεράκι και την έμπνευση!! Φιλάκια ολόγλυκα στα μαγουλάκια!!! ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χαρά μου χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!! Να τα εκατοστήσει το υπέροχο ιστολόγιό σου!! Τα αυγουλάκια σου είναι καταπληκτικά όπως και όλες οι δημιουργίες σου!! Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά Χαρα μου, να είσαι καλά με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. και 5 και 10 και 20..να τα κατοστήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ , Χαρά! !με υγεία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χρονια πολλα στο μπλογκ σου,χρονια πολλα σ εσενα,να εισαι παντα καλα κια να σκορπας τη χαρα ,οπως το λεει το ονομα σου ,πολλα φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χριστός Ανέστη Χαρά μου. Πάντα με υγεία και χαμόγελα. Χρόνια πολλά και στο μπλογκ σου. Εύχομαι καλές δημιουργίες και να γιορτάσεις πολλά πολλά χαρούμενα χρόνια εδώ μέσα.
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χαρα μου Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα για την ομορφη πενταετια σου , για τη φρεσκαδα και το κεφι σου, φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...