...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ένα όνειρο που έγινε & Έκθεση!

Καινούριος μήνας μπήκε και έκανε ποδαρικό με τον πιο συγκινητικό τρόπο!
Μπορεί νάναι μία ανάρτηση, αλλά εγώ βιώνω ένα μοναδικό γεγονός μία εβδομάδα τώρα...και είμαι τόόόσο ευτυχισμένηηηη!!!!^_^

μολυβάκια που ντεκουπαρίστηκαν ειδικά για την περίσταση
Ένα όνειρο που ξεκίνησε με την πρώτη γνωριμία, που όλο το φέρναμε στην επιφάνεια, αλλά δεν ήμασταν και τόσο σίγουρες οτι θα το πραγματοποιούσαμε .
Τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα και με τέτοιο δυνατό συνδυασμό...
Ομως ξέρετε αυτό που λένε για το σύμπαν,ας μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια,ας τα αφήνουμε να γίνονται και να τ΄ απολαμβάνουμε μ όλες μας τις αισθήσεις

Γιατί όπως λέει η αγαπημένη Αλκυόνη:
"Οταν καθίσεις στο τραπέζι της ζωής να καθήσεις σαν Κύριος, κι οχι σαν πεινάλας
να τρως σιγά και ν'  απολαμβάνεις κάθε μπουκιά
Να μεζάρεις,βρε!
Αυτή είναι η γλύκα
Να μεζάρεις."

Αυτό λοιπόν απολαμβάνουμε εμείς οι δυο,αυτές τις μέρες...αλλά επειδή εγω τα χω πει κατ επανάληψη μέχρι βαρεμάρας,θα αφήσω την άλλη να τα πει (άλλωστε αυτό το blog εχει ξεκινήσει προ πολλού τις φιλικές συνεργασίες), που τα λέει και πιο ...συγκρατημένα ;) χαχαχχααχα  .


Για όσους δεν έχουν λάβει γνώση, διαβάστε εδώ: http://pnoestexnis.blogspot.gr/2015/10/blog-post.html#.VgxSdfntmkp

Ααααα ολα κι όλα, μην διαμαρτύρεστε, δεν το κάνω γιατί είμαι φυγόπονη, αλλά γιατί τάχω ήδη πει δημοσίως,  θα σας δείξω όμως κάτι ακόμα...

Τετράδιο ντυμένο με ύφασμα και στολισμένο με τρέσες,κορδέλες,μοτιφάκια στένσιλς και σφραγίδες
το Τετράδιο των εντυπώσεων!
Που μέρα τη μέρα γεμίζει με θαυμασμό για κείνη και περηφάνεια εμένα!
Φτιαγμένο με πολύ Αγάπη και φροντίδα για την Έκθεση που τίμησε τη Ζάκυνθο.
Αυτά απο μένα και Καλό Μήνα σ όλους!

28 σχόλια :

  1. Είναι και το τετράδιο των εντυπώσεων ανάλογο με την εξαιρετική έκθεση !!!!
    Φαντάζομαι την ομορφιά που θα γέμισε ο χώρος αφού τα έργα με τα μολύβια είναι μοναδικά και καταπληκτικά !!!! Να είστε καλά να οργανώνετε τόσο όμορφες εκδηλώσεις και η καλλιτέχνης να συνεχίσει να δημιουργεί αριστουργήματα !!!!! Καλό μήνα και πολλά φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα! θα δανειστώ κι εδώ δική σου εκφραση, και σαν φυγόπονη, δεν θα γράψω!
    Κρατώ και ενστερνίζομαι τον πλούτο της χαράς και της φιλίας σας, και τρέχω στον καινούργιο μήνα μου,να ζήσω κι εγω με ένα μικρό ζωντανό όνειρο!
    ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    πάντα αγαπημένες, πάντα δημιουργικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και καλό μήνα!!!!! Η έκθεση υπέροχη μα όσες φωτογραφίες και αν δείξετε είναι σίγουρο πως την αδικούν.... υπέροχο όμως και το βιβλίο των ευχών, ένα στολίδι που πάντα θα θυμίζει στην κάτοχό του τις όμορφες στιγμές που πέρασε στο νησί σου!!!! Πολλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχοντας ακόμη μες στα μάτια μου τα όσα είδα στις δυο προηγούμενες εκθέσεις της κυρίας Βιλιώτη στην Αθήνα, δεν έχω ουδεμία αμφιβολία πως και στο νησί σου θα είχε την ανάλογη επιτυχία. Μπράβο και γεια στα χέρια σας.
    Για το βιβλίο τι να πω... Φτάνει το ΥΠΕΡΟΧΟ; δεν ξέρω...

    Καλημέρα και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγκρατησου Χαρουλακι χαχαχαα
    Ολοι θα θελαμε να ημασταν σε αυτη την εκθεση!
    Κουραστηκατε αλλα καταφερατε να πανε ολα ρολοι!Μπραβο και στις δυο σας.
    Πολλα φιλακια και καλο μηναααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα συγκρατημένη είναι...δεν βλέπεις; χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. ω ναιιιι!της βγαζω το καπελο....χαχαχα

      Διαγραφή
    3. Εδω ειναι συγκρατημενη .. για να πει όλα οσα θα ηθελε δεν την εφταναν 10 αναρτησεις...χι.χι.

      Διαγραφή
  6. Καλό μήνα αγαπημένη μου!
    Εύχομαι πάντα να μοιράζεσαι μαζί μας τόσο ωραία πράγματα και να πραγματοποιείς τα όποια όνειρά σου!
    Τα φιλιά και την αγάπη μου πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως διαβάζω όσα γράφουμε κι εσύ κι εγώ, σκέφτομαι πως θα λένε ''πως κάνουν έτσι για μια έκθεση''...χαχαχα. Ίσως φαινόμαστε υπερβολικές, μα εμείς ξέρουμε πόσο συγκρατηθήκαμε στις περιγραφές. Είναι πώς βιώνει ο καθένας τα όσα του συμβαίνουν. Μπορεί σ'έναν απλό καφέ ή έναν μικρό περίπατο να νιώσεις ό,τι δεν σε άγγιξε στα σπουδαία και μεγάλα γεγονότα της ζωής σου. Σίγουρα αυτή η αρχή του φθινοπώρου θα μείνει στην μνήμη των καλύτερων στιγμών της ζωής μου. Σ'ευχαριστώ Χαρά μου για όλα. Και το βιβλίο ευχών γεμίζει περισσότερο από ποτέ, γιατί από μόνο του σε καλεί να το πάρεις στα χέρια και να γράψεις. Είναι υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κάνετε .. γιατι να μην κανετε ετσι Μαράκι μου; χαρά ..συναισθήματα είναι αυτά πρέπι να τα εκφραζουμε...τα ακουσα και τα ενιωσα απο πρωτο χέρι και ας ελειπα..απο εκει..!!! .:D αγαπη μου !!! φιλακιαα!! :k

      Διαγραφή
  8. Ημουν σίγουρη ότι θα φρόντιζες ως και την τελευταία λεπτομέρεια! Υπέροχα και τα μολυβάκια και το βιβλίο, φτιαγμένα με αγάπη! Σας αξίζει και στις δυο αυτό που γίνεται γιατί σίγουρα το παλέψατε, οπότε.... χαρείτε το, ζήστε το ως την τελευταία στιγμή!
    Σας αγαπάμε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καταλαβαίνω την χαρά σας. Θα ήθελα να είμαι εκεί, αλλά δεν το κατάφερα. Το βιβλίο εντυπώσεων φανταστικό, αλλά και ο πίνακας με το ναυάγιο. Με αιχμαλώτισαν οι αποχρώσεις του γαλάζιου.
    Φιλιά και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο, μπράβο Χαρά μου!! Τί ωραίες και δυναμικές που είναι αυτές οι συμπράξεις! Δείξτε μας πολλές φωτό για να μπορέσουμε ν' απολαύσουμε κι εμείς την έκθεση. Πολύ ωραίο και το βιβλίο που επιμελήθηκες. Φιλάκια και καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαρουλίτα μου, σας διάβαζα ταυτόχρονα χθες το βράδυ από το κινητό και -όχι ότι ξαφνιάστηκα βέβαια!- αλλά είναι θαυμάσιο το πόσο πολύ μπορεί να "κολλήσουν" 2 άνθρωποι που γνωρίστηκαν... "εδώ μέσα"! ;-)
    Αυτός ο συνδυασμός γλυκιάς κούρασης, δημιουργικού άγχους, προσμονής, ευτυχίας, ενθουσιασμού και συγκίνησης με κάνει να χαμογελώ και να χαίρομαι πολύ γι' αυτό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας! (Χμμ! Αυτό ακούστηκε κάπως!) ^_^
    Ένα μεγάλο μπράβο στην πρωταγωνίστρια της έκθεσης και άλλο ένα στην... συγκρατημένη συντονίστρια!!!
    Καλό μήνα!!!! Φιλάκια πολλά και ολόγλυκα! (Να κάνω αντιγραφή το σχόλιό μου και να το επικολλήσω και στο Μαράκι???!!!!!)
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οταν έχεις Χαρά μου την τύχη να κουμπώσεις έτσι με φιλη και να σου δημιουργηθουν τόσο ομορφα συναισθήματα εστω και μεσα απο μια οθόνη υπολογιστη και να γινεται αυτό αιτία να χαίρεσαι διπλα γιατί το εκανες... εεεεεεε τότε να χαρεις και να το διαλαλήσεις ..κιόλας.. γιατί όχι; αν δεν χαρουμε με κατι τόσο ομορφο πότε θα χαρουμε ε;.:D :D .θα έχετε πολύ ωραια αναμνηση γι αυτες τις μερες που ζήσατε μαζί και σιγουρα θα έχει και συνέχεια ολο αυτό .η εμπιστοσυνη και η αγαπη είναι η χημεια που σας εδεσε.. να είστα παντα ετσι κορίτσια μου.. το βιβλιο των εντυπωσεων .φιαγμενο απο τα χερακια σου θα είναι πολύτιμο για το Μαράκι μας...εκει μεσα θα διαβαζει ολας τις εντυπώσεις των φιλότεχνων που θα επισκεπτωνται τις εκθεσεις της απο εδώ και περα... να περνατε παντα τοσο ομορφα οταν ανταμώνετε και να ξεφαντώνετε συναισθηματικα..... πολλα πολλα φιλακιαααα αγαπης..!!!! :k :k <3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλό μήνα Χαρά μου !!! Τέτοιες χαρές να γίνονται τα όνειρα μεταξύ δύο φιλενάδων !!! Μπράβο για την οργάνωση και για τη γνωριμία των έργων της Μαρίας με τους συντοπίτες σου που σίγουρα ενθουσιάστηκαν !!! Είναι τα μοναδικά έργα της Μαρίας που όσοι τα έχουμε δει από κοντά , μένουμε άφωνοι !!! Φιλάκια πολλά !1











    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλό μήνα.
    Πολύ όμορφα όλα
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θαθελα ναμουν εκεί για να χαρω μαζί σας .
    Είμαι σίγουρη ότι δε σας εφταναν 10 αναρτησεις για να περιγράψετε όλα όσα έγιναν.
    Μπράβο Χαρά και για το υπέροχο βιβλίο εντυπωσεων που ετοιμασες.
    Για τα έργα της Μαρίας, ότι και να πούμε είναι λίγο.
    Φιλακια πολλά και στις δυο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αχ και νάμουνα στη Ζάκυνθο..... Και μόνο να σας βλέπω να βιώνετε την ομορφιά όλων όσων μας περιγράφετε, θα μου έφταναν για να γεμίσω ένα βιβλίο.
    Συγχαρητήρια και στις δυο σας. Σας αξίζει η επιτυχία.
    Φιλιά πολλά
    ΥΓ. Μέχρι που - με τέτοια συντονίστρια - σκέφτηκα να εκθέσω κι' εγώ στη Ζάκυνθο τα βιβλιαράκια μου αλλά δεν μου έχει μείνει κανένα και είναι μπελάς να τα μαζεύω από τόσες ιδιωτικές συλλογές ανά τον κόσμο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όμορφες εκδηλώσεις που κοσμούν τα καλοκαίρια.
    Και το βιβλίο των εντυπώσεων σίγουρα τις έκλεψε τις εντυπώσεις!!!
    Και σε άλλα τέτοια.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι όμορφα όλα, η φιλία, η συνάντηση, η παρουσίαση, ο χώρος, τα έργα.Να πω μόνο ξανά καλή επιτυχία που είναι δεδομένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όχι καλά κάνετε και κάνετε όπως κάνετε κι εγώ ζηλεύω αλλά και θαυμάζω!
    Από το τετράδιο ως τους πίνακες που πετάχτηκα στης Μαρίας και είδα!
    Πάω και να τη διαβάσω και να σχολιάσω!
    Πολλά φιλιά Χαρά μου και καλό μήνα!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πανέμορφο και ρομαντικό, το βιβλίων εντυπώσεων που έφτιαξες για την έκθεση της Μαρίας μας!
    Μπράβο, Χαρούλα, για την όλη διοργάνωση. Τα υπέροχα έργα της Μαρίας θα ενθουσίασαν όσους τα θαύμασαν στο όμορφο νησί σου! Καλή συνέχεια!
    Πολλά φιλιά και στις δύο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι ομορφο!!!
    Πρώτη φορά σοτ μπλογκ σου και πολυ χαιρομαι που σε πετυχαίνω σε τόσο δημιουργική και καλλιτεχνική φάση. Σου ευχομαι λοιπον τα καλύτερα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χαρές και μόνο χαρες σου εύχομαι Χαρα μου. Είμαι σίγουρη πώς όλα ήταν υπέροχα όπως το πανέμορφο τετράδιο εντυπώσεων που ετοίμασες για αυτή την ξεχωριστή έκθεση.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπορεί να μην έχω γνωρίσει ή συνομιλήσει μέσα απ΄τα blogs μας με την ταλαντούχα Μαρία, αλλά παρακολουθώ από κοντά την μαθήτρια Χαρά!
    Πολύ χαίρομαι για την έκθεση και τώρα περιμένουμε και την επόμενη στην Αθήνα!

    ΑΦιλάκια πολλά πολλά μ' έναν καλό και δημιουργικό μήνα για όλους! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...