...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Χριστουγεννοκρουσμένη

Ξαφνικό σας ήρθε που με ξαναβλέπετε τόσο σύντομα;;;
Δεν έχετε κι άδικο.
Σας είχα ξεσυνηθίσει.
Μάλλον  η ωρίμανση  που έλεγα στο προηγούμενο, επηρέασε και την εναλλαγή των αναρτήσεων. Ουδέν κακόν αμιγές καλού!
Αιτία γι αυτή την σύντομη επανεμφάνιση, η τελετή λήξης της διοργάνωσης και η απονομή βραβείων
Μην ανησυχείτε δε πήρα εγω το ΝΟΜΠΕΛ.
Βασικά δε πήρα τίποτα, ε ,είπαμε ,δεν είναι κάθε μέρα τ Αη Γιαννιού!
Αλλά όμως πήρα την ικανοποίηση της δημιουργίας αφ ενός και της επιλογής απο κάποιες απο εσάς των έργων μου.
Κι όλ αυτά στο ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ Νο2!
Κοντεύει να γίνει θεσμός η μεταμόρφωση διαφόρων αντικειμένων που έχει επινοήσει η Αριστέα μας.
Μέσα στ άλλα όλα που "τρέχει", σκέφτεται κι εμάς τις μη λογοτεχνοποιήτριες, που με τα χεράκια μας βγάζουμε τα ματάκια μας και μας καλεί κατά καιρούς να παίξουμε στην φιλόξενη αυλή της!

Γλυκάθηκα απο την προηγούμενη φορά, γιατί όπως και να το κάνεις είναι μία πρόκληση να μεταμορφώσεις κάτι σε κάτι άλλο και να το παρουσιάσεις ινγκόγνιτο σε κοινή θέα και ψηφοφορία.
Αρχίζεις να ψάχνεσαι, να κοιτάς περίεργα και υπο γωνίαν Ωμέγα κάθε τι που βρίσκεται στην ακτίνα του ματιού σου, τόσο που τρομάζουν τα έρμα μπας και ήρθεν η ώρα τους!
Αυτή τη φορά η ώρα ήρθε για ένα ρολόι,ντουμπλ φας, που μου είχε κάνει δώρο ο αδελφός μου κάποια Πρωτοχρονιά και εξ αρχής ήταν ελαττωματικό. Δούλευε μονόπλευρα.
Έτσι  αρχικά, τη νεκρή πλευρά την έκανα decoupage και την άλλη την άφησα να χτυπάει ρυθμικά , μέχρι που κι εκείνη τελεύτησε άδοξα.
Εμενε λοιπόν νεκρό και σκονισμένο, να μου δίνει στα νεύρα. 
Μέχρι που πήρα σβάρνα τα ρολόγια κι άρχισα να τα κουφώνω και να τα μεταμορφώνω. Σωστά καταλάβατε προηγήθηκε άλλο, αλλά δεν τόχετε δει ακόμα.
Αυτό το είδα Χριστουγεννιάτικο, επειδή είμαι αφ εαυτού μου χαρούμενα Χριστούγεννα!

Η μία πλευρά του


Μπόλικο χώρο είχε,έτσι σκέφτηκα να του δώσω μία country όψη,ένα χριστουγεννιάτικο χωριό.


Η πλευρά β!
 (Τα αγγελάκια, είναι τα μαρτυρικά του φιότσου μου, 20 χρόνια και βάλε! αυτό μόνο σας λέω...)

Έκοψα πατρόν και με χαρτοκολλητική έφτιαξα σπιτάκια,τα έβαψα ελαφρά,τα χιόνισα,τα κόλλησα ,ενω ενδιάμεσά τους πρόσθεσα διάφορα στοιχεία .
Επιστρατεύθηκαν Χριστουγεννιάτικα κουμπιά εξ εξωτερικού, που μου είχε φέρει προηγούμενη χρονιά η κόρη μου, διακοσμητικά απο βαφτίσια και συσκευασίες δώρων απ αυτά που δεν πετάω, αλάτι χοντρό για χιόνι (μια που δεν έχουν βγάλει ακόμα τα μαγαζιά χριστουγεννιάτικα να προμηθευτώ χιόνι), τα γνωστά νανάκια μου απο τα αγαπημένα kinder, αστέρια κι αστεράκια,τζελ χιονιού κορδέλες και κουδουνάκια.
Ολ' αυτά μαζί, κλιμακωτά χώρεσαν μέσα στο χαλασμένο ρολόι κι έγιναν μία εντυπωσιακή χιονόμπαλα που ενώ όλος ο νορμάλ κόσμος περιμένει καρτερικά να χτυπήσουν οι καμπάνες Χριστούγεννα, εγω ανυπομονούσα και τάφερα νωρίτερα!
Πιστέψτε με μου άλλαξε η διάθεση.

Ευχαριστώ και απο εδώ, όσους ψήφισαν και τις δύο μου αλλαγές (η άλλη προσεχώς), περισσότερο μ ενδιαφέρουν τα σχόλια και όχι οι ψήφοι,γελάω πολύ.
Και φυσικά ευχαριστούμε την Αριστέα που κουράστηκε να οργανώσει όλο αυτό και να συγκεντρώσει 30 υπέροχες δημιουργίες
Και σ άλλα  με υγεία ...πόσες μέρες έχουμε μέχρι τα Χριστούγεννα είπαμε;;;


38 σχόλια :

  1. Και όμως ένα παραμελημένο ρολόι έγινε η πιο χαρούμενη συμμετοχή και μας έφερε λίγο πιο κοντά στο κλίμα των Χριστουγέννων ! Χαρά μου πάντα χαρούμενη και δημιουργική !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θέλω να φανταστώ πως ήταν πριν, γιατί αυτό που βλέπω τώρα μου αρέσει πολύ !!!
    Οι δημιουργίες σου Χαρά είναι πάντα ένα αριστούργημα, πολύ ευρηματικές και ιδιαίτερες !!!!
    Τώρα λοιπόν αποκλείεται να σου σπάει τα νεύρα και άστο να το βλέπεις συνέχεια ας είναι χριστουγεννιάτικο. Καλό ξημέρωμα και καλό Σαββατοκύριακο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τί δεν του έβαλες!! Καλά σου έλεγα ότι έχεις έμπνευση και φαντασία!!!! Κι εγώ έχω τα νανάκια της kinder αλλά δεν είχα σκεφθεί να τα ενσωματώσω και κάποια σύνθεση!! χαχαχα!!!!
    Πολύ ωραία έγινε η Χριστουγεννιάτικη μπάλα σου, Χαρούλα! Ομολογώ ότι δεν υποψιάστηκα ότι ήταν δική σου δημιουργία! Καλή αρχή λοιπόν με τα Χριστουγεννιάτικα...ξέρω κι άλλες που έχουν ήδη ξεκινήσει....εγώ πάντως όχι ακόμα...όλα στην τούρλα του Σαββάτου τα αφήνω...χαχαχα!
    Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαρούλα έχεις ένα σπάνιο χάρισμα να δίνεις ζωή σε πράγματα που δέν πάει ο νους ανθρώπου....στο εξής θα σου μαζεύω ότι περίεργο δέν έχει πια ζωή!!! 🌸 είμαι σίγουρη ότι θα το χρησιμοποιείς με τον πιο όμορφο τρόπο.!!!marina giatra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σε θαυμαζω που παιρνεις μερος σε διαγωνισμους, σε θαυμαζω που φτιαχνεις πραγματα με τοσο κεφι (πραγματικα η Χαρα που εχω στο μυαλο μου ειναι ''χριστουγεννιατικη χαρα'', ολη αυτη σου η διαθεση φαινεται στο αποτελεσμα των οσων δημιουργεις.. να σου πω πως απο μια ματια που εριξα στις συμμετοχες, το δικο σου μου αρεσε πιο πολυ.. μπραβο ρε συ Χαρα και παλι μπραβο, παντα να εισαι ετσι σου ευχομαι - καλο σ/κ - φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βιάζεσαι να φέρεις τις γιορτάδες ή μου φαίνεται; Πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη διανύουμε κοπέλα μου κι εσύ άρχισες να στολίζεις! Αλλά τι λέω... Καλά κάνεις. Μας ανεβάζεις ψυχολογικά!

    Καλό Σαββατοκύριακο κι αστείρευτη φαντασία εύχομαι από καρδιάς: όλα να σου 'ρχονται όπως αγαπάς και θέλεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι ωραία που έγινε Χαρά μου το ρολόι.
    Είμαι σε φάση συμμαζεματος και θα με κάνεις να ξαναδώ στις σακούλες τί έβγαλα για πέταμα.
    Δυστυχώς δεν το ψήφισα αυτό, ποιο πρώτα,
    αλλά το άλλο σου το ψήφισα, σαν ποιο ευφάνταστο.
    Αντε, καλά Χριστούγεννα.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ χιονόμπαλα Χαρά!!! Εύγε, εύγε και πάλι εύγε για τη δημιουργικότητα. Το απογείωσες το ρολόι και μας έφτιαξες και τη διάθεση πρωινιάτικα. Ντιν, ντον, ακούω χριστουγεννιάτικες καμπάνες και θέλω να χυμήξω στη ραπτομηχανή να φτιάξω δεντράκια!!! Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι απίθανο αυτό που έκανες πραγματικά , η φαντασία, η δημιουργικότητα και η αγάπη σε ότι κάνεις είναι φανερό φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ χάρηκα απίστευτα που είχαμε μια Χριστουγεννιάτικη συμμετοχή και έκανε κλικ σε πολλούς χριστουγεννοκρουσμένους φίλους! Θυμάμαι που ανησυχούσες που δεν είχες το πριν! Δεν νομίζω να πείραξε κανέναν ☺
    Η αγάπη σας, το μεράκι σας, η ευγενής άμιλλα που σας χαρακτηρίζει όλες στη γειτονιά με έχουν κατασυγκινήσει Χαρούλι μου!
    Σε ευχαριστώ μάτια μου για όλα!
    Και κρατήσου, αν βρω χρόνο ( γιατί προβλέπεται αρκετή δράση προσεχώς για μένα...θα σας τα πω αύριο στον καφέ) σκέφτομαι να βγάλω νωρίτερα τον επόμενο διαγωνισμό..... οπότε σε βλέπω να ψάχνεις πάλι τα πράγματα μέσα στο σπίτι για χριστουγεννιάτικη μεταμόρφωση!

    Φιλάκια πολλά! ♥
    Καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσύ ήσουν πουλάκι μου πίσω από αυτές τις δημιουργίες;;;;;;;; Είναι πολύ όμορφες!!!! Έφερες τα Χριστούγεννα νωρίς - νωρίς!!!! Δεν σε μάντεψα δυστυχώς άλλο νόμιζα χαχα Περαστικά σου.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η φαντασία σου στα ύψη! Δυσθεώρητη, παιδί μου, τι να λέμε τώρα... Πού να σε φτάσω!!!
    Εμ, είναι δυνατόν να μην ψηφιστεί τέτοια δημιουργία; Αξιοθαύμαστη σύνθεση και εξαιρετική δουλειά. Ε, δεν περίμενα κάτι λιγότερο από σένα!
    Σε φιλώ
    ΥΓ. Καλά, να έχετε χάρη όλες σας που λόγω της προηγηθείσης μαυρίλας και απουσίας μου, δεν έλαβα μέρος ΕΓΩ!!!!!!! Την επόμενη φορά....... ΤΡΕΜΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι λες τώρα; Αν αυτό ήταν κάποτε ρολόι σίγουρα ντρεπεται και το ίδιο για το βαρετό παρελθόν του και καμαρώνει για το παραμυθένιο παρόν του! Τέλειο, και ότι πρέπει για μια τέτοια μουντή, βροχερή μέρα να μας βάλει σε διαθεση χριστουγενιατικη!
    Φιλιά πολλά να σου φέρουν τ΄αγγελάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα είδες κι από τη βαθμολογία μου ότι με ενθουσίασε η σκέψη σου και η κατασκευή σου.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για να είμαι ειλικρινής, αν δεν με έπαιρνες 100+ τηλέφωνα και δεν μου έστελνες άλλα τόσα mails, ούτε που είχα σκοπό να σε ψηφίσω!!! :p :p :p --Προφανώς και αστειεύομαι, μην το πάρει κανένας της μετρητοίς!--
    Λοιπόν, Χαρουλίτα μου, ως παιδί "Χαρούμενα Χριστούγεννα" που είμαι κι εγώ, δεν δυσκολεύτηκα να αποφασίσω πού θα δώσω το 3άρι μου! Βέβαια, δεν ήξερα ποιααααααα κρύβεται από πίσω και χάρηκα πάρα-πάρα-πάρα πολύ όταν έγιναν τα αποκαλυπτήρια!!!
    Ειλικρινά, ήταν απίθανο το αποτέλεσμα, κορίτσι μου! Πολύ σε χαίρομαι και θα συμφωνήσω στο ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να σε κάνει να ανέβεις ψυχολογικά γιατί το ίδιο ακριβώς παλεύω κι εγώ από το Πάσχα! (Ναι, σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση κι εγώ από τότε!!!) ;-)
    *ΥΓ1: Θα γίνω πολύ ρεζίλι αν ομολογήσω πως googlαρα τη λέξη "φιοτσος"????
    *ΥΓ2: Μη λες πως δεν ανήκεις στις λογοτεχνοποιήτριες, γιατί ακόμα θυμάμαι το απίστευτο κείμενό σου στις "Γκρινιαροϊστορίες"!!!
    Αυτάααααα!!! Φιλάκια πολλά, κορίτσι μου υπέροχο!!! Πάντα να είσαι δημιουργική!!!
    <3 :k <3 :k <3 :k <3 :k <3 :k <3 :k <3 :k <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. χαρούμενα Χριστούγεννα , ε;
    Μακάρι όλοι μας, νάχαμε κάτι απο Χριστούγεννα μέσα στο χρόνο!
    Λοιπόν,
    την....άλλη δημιουργία σου την εννόησα, αν και δεν είχα προλάβει βαθμολογίες και σχόλια, ανοιχτά.Και θα δυσκολευόμουν να βαθμολογήσω γενικώς, ήταν όλα τόσο δουλεμένα!
    Το εκκρεμές ρολόι δεν το πρόσεξα αρκετά και το προσέχω τώρα!
    Εύγε σου!
    Από το σύνολο , από τα μαρτυρικά ..και βάλε...και απο το χοντρό αλάτι χιόνι!Αυτή τη γωνία ω δεν τη γνωρίζω, αλλά δεν χρειάζεται να τα μαθαίνουμε κι όλα!Φαντάζομαι ούτε ο φωτεινός παντογνώστης θα την έχει!
    Αλλά τι λέω! δεν είχε!γιατί ως ..ψαχτήρι, όχι μόνο βρήκα την ωριαία γωνία, αλλά και τις ισημερινές του συντεταγμένες! Ε, ρε τι σου είναι η Χαρά! Να, έτσι αποκτούνται οι γνώσεις!
    Ως προς τις λογοτεχνήτριες, έλα τώρα, δεν θελω ταπεινοφροσύνες!
    Λοιπόν, εύγε σου που μας έφερες πιο γρήγορα τα ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ, πολύ όμορφη η συμμετοχή σου, σάμπως τι εχεις κάνει ως τώρα και δεν είναι όμορφο! ΑΦΟΥ Ό,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ λες:ΚΆΝ ΤΟ ΜΕ ΑΓΑ΄ΠΗ!
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΆ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ όμορφη η Χριστουγεννιάτικη κατασκευή σου Χαρά.
    Δεν πρόλαβα να δω τις δημιουργίες σας στον πολυχώρο της Αριστέας μας και λυπάμαι που ήμουν απούσα....
    Τα φιλιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να τα πούμε;...να τα πούμε;.... ποια να πούμε; τα καλαντα βρε Χαρά μου.. πως μας ξεσηκωνεις απο τωρα για τα Χριστούγεννα μονο εσύ το ξερεις αυτό ...το ρολογακι σου σιγουρα θα μετρα ανηπομονα αντιστροφα τις ωρες μεχρι να στολιστεί στο σλόνι σου.....αν δεν το έχεις βαλει απο τωρα δηλαδεί για να καμαρωνει...τέτοια ψυχούλα που είσαι.:D :D .δεν εχω παει ακομα στις Αριστεας.. και σιγουρα θα με μαλωσει.. με πετυχε επανω στην μετακομιση.. και εχω χασει επίσοδεια οπωςκαι την προηγούμενη αναρτηση σου που ισα που πρόλαβα ν ασχολιασω..ειναι αλήθεια οτι δεν μας εχει μαθει στις γρήγορες αναρτησεις... ευτυχως που είχα αφήσει το μπλοκ σου επανω στην μπαρα και το πήρα είδηση... που να σας προλαβω η γυναικα.. αγαπη μου;..:D ..να περάσεις μια όμορφη κυριακη ναι; φιλακιαααα!! :k :k <3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για να είμαι ειλικρινής μόλις διάβασα για την Χριστουγεννιάτικη μεταμόρφωση σου, παραξενεύτηκα γιατί τον τελευταίο καιρό με τα ζόρια που περνούμε όλοι μας, οι γιορτές μού φαίνονται άπιαστο όνειρο.... αλλά πολύ πολύ γρήγορα καθώς σε διάβαζα, μου άρεσαν τόσο πολύ οι κατασκευές σου, που αμέσως εξαφανίστηκε κάθε μελαγχολία!!! :D

    ΑΦιλάκια πολλά πολλά Χαρά μου και εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να μοιράζεσαι μαζί μας τις δημιουργίες σου! :k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μια εσύ και μια Αλκηστη με τα Χριστούγεννα!!εδώ και ενα μήνα τραγουδώ τα καλλαντα ενω την κουνω στην κουνια ξανά κα ξανα και μετα ζωγραφική με δένδρα και χιονάνθρωπους!! Ωραίο το παιχνίδι αυτό της Αριστέας και μέσα στις δραστηριότητες μας.Ομορφη η μεταμορφωμενη μπάλα και μάλιστα με αγαπημένα στολιδάκια !!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Περιττό να σου πω την χαρά μου όταν είδα Χριστουγεννιάτικη κατασκευή!! Επιτέλους είπα ένας σοβαρός άνθρωπος σαν και του λόγου μου!! :))) Μήπως ήρθε η ώρα να φτιάξουμε Χριστουγεννιάτικα, να χαρώ;; χαχαχα Ή που θα με πάρουν με τις ντομάτες;; Δεν ξέρω πως ήταν πριν πάντως τώρα έτσι όπως μεταμορφώθηκε μου έφτιαξε την διάθεση!
    Πολλά φιλιά!!
    ΥΓ και στην Κρήτη το βαφτιστήρι το λένε φιλιότσο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Με ξετρέλανε κυριολεκτικά η συμμετοχή σου!
    Αμέσως την ξεχώρισα!!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πόση λεπτοδουλειά! Ειλικρινά απόρώ πως δούλεψες σε τόσο περιορισμένο χώρο αλλά η σκηνή είναι μαγική. Εύγε ... Καλή εβδομάδα

    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πόση υπομονή χρειάζεται γι' αυτή τη μαγεία!!!
    Πολύ πολύ όμορφο! Συγχαρητήρια και καλή σου εβδομάδα!
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι υπέροχη και αναπάντεχη μεταμόρφωση είναι αυτή;;;;;; Το λάτρεψα!!!!!! Μεταξύ μας Χαρά μου χαίρομαι που δεν είμαι η μοναδική που έχει το mood των Χριστουγέννων από τώρα!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ολα τα χριστουγεννα σε ενα ρολοι μονο εσυ θα μπορουσες !!!!! φιλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συγχαρητήρια Χαρά μου. Και μου φτιαξες τη διάθεση δεν ξέρεις πόσο!!! Να είσαι καλά! Καλή εβδοδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Υπεροχα Χαρά μου ...πολύ όμορφο έγινε ..Μπραβο
    καλη επιτυχια .....καλη εβδομαδα ...φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Που γυρνάς και μας αφήνεις ασχολίαστους; αντε πάρε το laptop αγκαλια και ξεκίνα..... ελα λοιπόν τι περιμένεις; Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. μ αρεσει πολυ το κλιμα το Χριστουγεννων
    ανυπομονω
    εισαι υπεροχη
    στο εχω ξαναπει
    θελω να χαμογελας παντα

    καλημερα και καλη εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό νομίζω πως θα το αναγνώριζα κι ας μην ήξερα...σε αντίθεση με την προηγούμενή σου συμμετοχή που ήταν παραπλανητική. Θες να νανάκια, θες να φιογκάκια...έχουν την υπογραφή σου νομίζω. Είναι πολύ χαρούμενο και γιορτινό κι ας μην μπορώ με τίποτα να μπω ακόμη σε Χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Εγώ ακόμη βλέπω θάλασσες και αμμουδιές... τι να κάνω...δεν βοηθάει κι ο καιρός, δεν βοηθάει και η ψυχολογία... ας μην το κάνουμε θέμα. Πάντως είναι πολύ όμορφο και γλυκούλικο... εντελώς χαρούμενα Χριστούγεννα. Φιλάκια πολλά φθινοπωρινά ακόμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα γιατί τα ''τα'' τα έκανα ''να''... ποιος το ξέρει...

      Διαγραφή

  32. Η μπάλα σου Χαρα μου έφερε την ομορφιά των Χριστουγέννων στη μπλογκογειτονιά μας και μας έβαλες σε πειρασμό να αρχίσουμε και εμείς νωρίς νωρίς τα χριστουγεννιάτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Splendida creazione, ricca della magia del Natale e davvero dolcissima!!!
    Adoro i dettagli, la neve, il piccolo villaggio, tutto è perfetto e come sempre non posso che farti tanti complimenti per la tua grande fantasia creativa e per il tuo buon gusto!!
    Un bacio grande e Buona Domenica!
    Annarita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χαρά μου είναι αριστούργημα!! Θαυμάζω πόσες μικρές λεπτομέρειες του πρόσθεσες με τα σπιτάκια, τα δεντράκια, τα αγγελάκια και τόσα άλλα!! Δημιούργησες ένα παραμυθένιο σκηνικό και μας έδωσες λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων με τον δικό σου μοναδικό τρόπο!! Μπράβο!! Πολλά πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτή την δημιουργία την αγάπησα με την πρώτη ματιά στο Άλλαξε το, και φυσικά την ψήφισα μια και ότι Χριστουγεννιάτικο το αγαπώ!!!! Εδώ μπορώ να διακρίνω καλύτερα το πόσο όμορφη είναι, πόση τέχνη και μεράκι κουβαλά επάνω της..... μαγική θα την έλεγα!!!! Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...