...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Εχω ένα μυστικό...

κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη...

κανείς δεν θα το μάθει...
Σε ποία "βάθη" δεν μας διευκρίνιζε το τραγούδι και έτσι ξέβαθα που τα είχα αποθέσει μου ζητήθηκε απο την Ολυμπία να γράψω τα 7 μου μυστικά (μόνο 7 ; τόσο λίγα έχετε εσείς;;;) Εγω βέβαια προσφέρθηκα αντ αυτού να της τραγουδήσω το "7 τραγούδια θα σου πω για να διαλέξεις το σκοπό,που θα μου πεις και θα σου πω το σ αγαπώ..." αλλά αυτή το απέρριψε μετα βδελυγμίας αφ ενός γιατί δεν ήθελε να ανταλλάξουμε αγάπες κι αφ ετέρου γιατί είμαι αφόρητα φάλτσα  (Ολυμπία να ξέρεις οτι με πίκρανες και θα το θυμάμαι). Εχει ένα πείσμα αυτή η κοπέλα!!!
Τέλος πάντων αφού ξεπέρασα τον σκόπελο "μα αν τα αποκαλύψω θα πάψουν νάναι μυστικά" και το ρητορικό ερώτημα "τι άλλο θα βγάλουμε σ αυτά τα blogs ;" κουνιστή και λυγιστή έσκυψα και σήκωσα το γάντι!!!
Σιγά, μη δεν το σήκωνα!
Βέβαια, δεν θα παραλείψω να σας πω οτι, μ απογοητεύετε...
Εγώ νόμισα οτι κατοικοεδρεύω στο Κολωνάκι (αλήθεια εκεί κουτσομ πολεύουν;Εκεί να δείς;(ααα, τότε έχω λόγο.) κι εσείς με πείθετε μέρα τη μέρα οτι είμαι στο Μπίθουλα!
Αλλά θα το κάνω για λόγους εξομολόγησης,Σαρακοστή μπαίνει,ευκαιρία να εξομολογηθώ.
Τέλος πάντων θα κάνω μία προσπάθεια, για χάρη σας, να το ξέρετε…ξεπερνώ τον εαυτό μου (αχ, θέε μου πόσο χαμηλά θα πέσω ακόμα;)



1. Θάθελα να ζητήσω ένα ΜΕΓΑΑΑΛΟ «συγγνώμη» από τον μοναδικό Άνθρωπο που μου δόθηκε άνευ όρων όλ αυτά τα χρόνια. Δεν ξέρω αν θα βρω την δύναμη να του το πω ποτέ, αλλά τουλάχιστον ας το διαβάσει, είναι μια αρχή εξιλέωσης.

2. Θάθελα να μπορέσω να δω τα παιδιά μου αποκαταστημένα. Ζητάω πολλά Θεέ μου;

3. Θάθελα να μπορούσα κάποια στιγμή να βρω τη δύναμη να πω σε κάποιους ανθρώπους κατάμουτρα τη γνώμη μου γι αυτούς χωρίς ντροπές κι αναστολές. Είμαι σίγουρη πως δεν θα τους αρέσει καθόόόλου.

4. Θάθελα να ζούσα σε μια ιδανική κοινωνία, που δεν θα υπήρχε άδικο και συμφέρον. Ξέρω αυτό δεν θα ικανοποιηθεί ποτέ. Θάθελα να ζούσα σ άλλη εποχή.

5. Θάθελα να μην πλήγωνα ποτέ τους ανθρώπους που αγαπώ και μ αγαπούν.

6. Θέλω ένα εργαστήριο και το θέλω ΤΩΡΑ!!! Για να πάψω να βλέπω ένα σπίτι μονίμως βομβαρδισμένο και νάχω το χώρο μου, ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΟ μου και να ελπίζω οτι θα τον έχω πάντα τακτοποιημένο  (αμ πως το θέλω;).

7. φοβάμαι το …τέλος…

Αυτά είναι μυστικά,κι όχι "έφαγα το γλυκό απο το βάζο τση μάνας μου"! Αα, μα πια, τάπα και ξεθύμανα!
                                                  ****************************
Ααα, και που είσαι Ολυμπία,νάζια κάνω , μην με πάρεις στα σοβαρά και δεν μου ξαναχαρίσεις μερτόφυλλο (δηλ. τίποτα), γιατί όσο κι αν "διαμαρτύρομαι" (γιατί αποσυντονίζομαι με τις αναρτήσεις)  και μ αρέσει και με τιμά. Η Αγάπη και η εκτίμηση ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, και τα βραβεία, αυτό δείχνουν (κατ' εμέ).
Σ ευχαριστώ λοιπόν και για την πρόσκληση στο παιχνίδι και για το βραβείο,που είναι σε περίοπτη θέση στην ανάλογη σελίδα.


Και μην ξεχνάτε...ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΨΗΛΑ!!!
ΚΑΛΗ ΚΑΘΑΡΟΔΕΥΤΕΡΑ, ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!

32 σχόλια :

  1. Αχ Χαρά μου θα σε στεναχωρήσω, μέρες που ΄ναι γιατί τα μυστικά σου είναι κοινά μυστικά όλων. Όλοι μας θέλουμε να πούμε τη γνώμη μας σε κάποιον που δεν θα του αρέσει.. Όλοι δεν θέλουμε να στεναχωρούμε αυτούς που μας αγαπούν, να δούμε τα παιδιά μας όπως αυτά επιθυμούν, ένα δωμάτιο για να ξεδιπλώνουμε την τέχνη μας και τα όνειρά μας.... και όλοι μας φοβόμαστε το τέλος... Άρα δεν έπεσες και πολύ χαμηλά, στα μαλακά έπεσες. Άσε που δεν είναι μυστικά αυτά, όνειρα είναι που θα μας συνοδεύουν ως το τέλος. Σου εύχομαι να πραγματοποιηθούν έτσι απλά όπως σου εύχομαι Καλή Σαρακοστή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρά μου τι ωραία μυστικά!!τα ίδια έχω κι εγώ, και ναι θέλω ένα χώρο τώρα για΄τι πρέπει να μαζεύω την τραπεζαρία κάθε φορά που θέλουμε να φάμε εκεί!!!
    Πολλά φιλάκια και εύχομαι αυτά το μυστικά όνειρα να βγουν αληθινά!!!
    Καλή Σαρακοστή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαρα μου, εισαι ενας πανεμορφος ανθρωπος! Ευχομαι οι μυστικες σου επιθυμιες να πραγματοποιηθουν μια μια και οσες αλλες θελεις γιατι το αξιζεις! Καλα,οι μικροι σου χαρταετοι φανταστικοι!! Να εισαι καλα γλυκυτατη και....καλα κουλουμα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γλυκιά μου Χαρά, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από σένα.Τα μυστικά σου είναι το χτυποκάρδι που έχουμε και τα όνειρα που κάνουμε οι περισσότεροι σ'αυτή τη γειτονιά, ειδικά όσοι είμαστε γονείς.Δύσκολο πράγμα οι σχέσεις κι ο κόσμος που ζούμε απογοητευτικός, το ταξίδι πρέπει όμως να συνεχιστεί .Όπως λέει κι η γιαγιά Αντιγόνη δε θα έχουμε δευτερη ευκαιρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαρά μου τα μισά ήταν μυστικά και τα μισά ευχές, οι οποίες σού εύχομαι ολόψυχα να εκπληρωθούν όλες!!!!!!!!!!!!!!!!! Και το τέλος μια στιγμή είναι σαν όλες τις άλλες... Και υπαρχει για όλους...φιλιάάάάάάάάάάάά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαρά μου, τα μυστικά σου, είναι μάλλον οι κοινοί μας πόθοι και όνειρα! Από το 3 και κάτω ταυτίστηκα! Εντάξει οοοταν κάνω παιδιά φαντάζομαι και το 2 θα με εκφράζει!!! Οι χαρταετοί σου πανέμορφοι! Καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαράααα ταυτίζομαι με όλα σου τα μυστικά αλλά στέκομαι στην ιδιαίτερη φόρτιση του πρώτου!!!!Άνθρωπος που είναι κοντά σου όλα αυτά τα χρόνια,όπως λες,είμαι σίγουρη ότι έχει εισπράξει από την ομορφη καρδιά σου μόνο αγάπη και ζεστασιά!Το να το εκφράσουμε είναι όντως δύσκολο στην καθημερινότητα αλλά εσύ την ανθρωπιά την έχεις έμφυτη(κι αυτό δεν είναι μυστικό!)Σου εύχομαι να δεις όοοολα σου τα μυστικά να πραγματοποιούνται!Όσο για το τέλος... όντως δύσκολο ...ίσως να είναι απλά σαν να πατάς το διακοπτή....ας είναι τουλάχιστον πολύυυυυ μακρινό!Σε φιλώ πολύ πολύ
    Υγ.το μέηλ το πήρες;
    Άννα Διασκέσεις αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο blogger!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΒΛΙΟ!!!!!!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ...ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ NORMAN COUSINS(ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ¨¨Κ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.....ΦΙΛΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και εσύ να μη ξεχνάς να έχεις πάντα αυτό το θάρρος και την ειλικρίνεια...

    καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά αντί να βγάλεις τα δικά σου μυστικά στην φόρα, έβγαλες τα μυστικά της μπλογκογειτονιάς.Πως τα κατάφερες , μόνο εσύ το ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μυστικούλια.....αυτό το 6 πολύ το θέλω κι εγώ!
    Ένα σπίτι,που όλα είναι απλωμένα,αχ τι τραβάμεεεεε...
    Καλή Σαρακοστή-φιλιά!


    Μη μου πεις ότι χάθηκα,δικαίως έχουμε το μωρό μας εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. No sabia esto y he aprendido mucho.
    Besitos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αχ αυτα τα μυστικά!!!! Κρυφοί πόθοι είναι τελικά!!!
    Φιλια και καλή Σαρακοστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1.Μιά συγγνώμην είν΄αυτή πές την κι΄ ας πέσει κάτω
    2,4,6 . Σου εύχομαι από καρδιάς να πραγματοποιηθούν,
    3.ελα βρε Χαρά, αφού δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος
    5.Ποτέ δεν είναι αργά,
    7.εύχομαι από καρδιάς να γίνεις μια μακροβιότατη γιαγιούλα , με διαύγεια πνεύματος μέχρι τέλους!!!!!!
    Καλή Σαρακοστή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπέροχα μυστικά από έναν υπέροχο άνθρωπο! Αυτό ένιωσα μόλις τα διάβασα! Εύχομαι οι ευχές σου να πραγματοποιηθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαρά μου,
    κι εγώ θα πω το τετριμμένο αλλά αληθινό, οτι συμμερίζομαι τα πιο πολλά από τα μυστικά σου. Με υπερψήφιση του ότι θα ήθελα να πω ευχαριστώ και συγνώμη και σ αγαπώ. Κι εγώ θα ήθελα να ζω σε άλλη εποχή.. Φαίνεται πολύ;

    Καλή Σαρακοστή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ααααχ! Ακόμα και με τα μυστικά σου δείχνεις πόσο μα πόσο ξεχωριστή είσαι (σλουρπ σλουρπ...σε καλοπιάνω...) ΕΙΣΑΙ άνθρωπος μιας άλλης εποχής, δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει!
    Σε φιλώωωωωω!
    Καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλή Σαρακοστή Χαρά μου!
    (συμφωνώ με την Table Rouge για τα μυστικά και η Νάντια έχει επίσης ένα δίκιο για την άλλη εποχή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπέροχα τα μυστικά σου φιλενάδα!!!!!!!!!!
    Είναι πολύ όμορφο που τα μοιράζεσαι με τους φίλους από τη μπλογκογειτονιά!!!!!!!!!!!!!
    Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλες σου οι επιθυμίες!!!!!!!!!!!!!!!
    Πολλά φιλιά και Καλή Σαρακοστή!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μυστικά κι επιθυμίες... Εύχομαι τα μυστικά σου να μη σε βαρύνουν ποτέ κι οι επιθυμίες σου να εκπληρώνονται μία-μία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κοριτσάρες μου Καλή Σαρακοστή!
    Αυτά ήταν οι μυστικές επιθυμίες που θάθελα να πραγματοποιηθούν,άλλα μυστικά δεν είναι ανακοινώσιμα...οπότε βολευτείτε μ αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Με βρήκα... με βρήκα σ'όλα αυτά τα μυστικά,και μου φάνηκε τόσο μα τόσο παράξενο!!
    Καλή Σαρακοστή Χαρά μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άκου να σου πω κοπελιά!!!!κι εγώ φάλτσα είμαι,πολύ όμως,αλλά άμα έρθω στο κέφι λαλώ...!και θα σου πω και τούτο αγάπη έχω μέσα μου περισσή γιαυτό και την χαρίζω σε κείνους που ξέρουν κι αγαπούν κι αυτοί με την σειρά τους, όμως με μπέρδεψες...εγώ σου έδωσα αγάπη κι εσύ το ίδιο,που είναι η λακούβα?
    Ας προχωρήσουμε στο δια ταύτα(όπως βλέπεις για μένα δεν υπάρχει χάσμα ,μόνο διακοπή ρεύματος....)χάρμα τα μυστικούλια σου(τι ήταν το γλυκό είπαμε?)όσο για εκείνο με το τέλος θα σου πω αυτό που είδα σε μια ταινία (όχι ,να μην κάνω και πολύ την έξυπνη)
    το τέλος είναι ήσυχο,γαλήνιο η ζωή πονάει....

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για όλα όσα έγραψες δε θα κάνω κανένα σχόλιο....πέρασα να σου ευχηθώ Καλή Σαρακοστή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χαρά θες να τραγουδίσουμε παρέα? θα μειωθεί ο πληθυσμός της γής (της Ελλάδας έστω) κατακορυφα^^
    Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω
    και να σου ευχηθώ Καλή Σαρακοστή^^
    και να δεις κάποια από τα μυστικά (2,3,6)σου να πραγματοποιούνται
    Φιλάκια ΠΟλλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα μυστικά θέλω!!!!!!!!!!!
    Και κάπου παρακάτω που θα ανασυγκροτηθώ.. θα σκεφτώ ιστορία με αποκάλυψη μυστικών αλλά με κώδικες..πως σου φαίνεται; Το μυστικό θα αποκαλύπτεται κατα τέτοιο τρόπο που ΔΕΝ θα αποκαλύπτεται..! Κάτι στριφογυρίζω εντός!

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Dear friend, how are you?
    We are still on vacation, far from home!! I will sew your bag as soon as I get back home!! Be sure!! I flowered bag for you!!
    Kisses!!
    Bela

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπώ τους χαρταετούς σου!!!! ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εγώ είδα μέσα απ τα μυστικά σου, μια αξιολάτρευτη γυναίκα, γεμάτη συναισθήματα και ειλικρίνεια !!!!
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...