...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Μιά χαρούμενη ατμόσφαιρα...

Νάμαστε και πάλι εδώώώ!!!
Μόλις επέστρεψα στη βάση μου κι είπα : “αρκετά η απεξάρτηση, βουρ στ' αλκοολίκι!”
Φαγωθήκατε κι εσείς ''αντε κι ακόμα;” “θα πάει μακρυά η βαλίτσα;”
Οταν μου έστειλε πριν απο κάποιους μήνες μήνυμα η ΜαρίαΧαρουλίτα 1η Δεκεμβρίου κατεβαίνω Αθήνα,κανόνισε ν ανέβεις να συναντηθούμε ” έπεσε το βουνό και με πλάκωσε.
Ταξίδι (θαλασσινό) μέσ το χειμώνα δεν είναι το καλλίτερό μου,αλλά για τη Μαρία έπρεπε να το τολμήσω.Τόθελα πολύ κι οταν θέλω κάτι πολύ,δεν μου αντιστέκεται! Ετσι συνηγόρησαν τα ιατρικά μου θέματα.
Κι εκεί που πήγαινα σα μπαλάκι του πινγκ-πονγκ απο γιατρό σε γιατρό κι απο εξέταση σε εξεταση ο κύβος ερρίφθη γι Αθήνα! 
Εγω πετούσα στα σύννεφα,σιγά μην σκεφτομουνα τις εξετάσεις. Το ταξίδι-συνάντηση ήταν προ των πυλών κι οταν η γραμματέας μου έκλεινε ραντεβού για μέσα Νοέμβρη της λέω δειλά-δειλά “δεν έχετε κάποιο πιο κοντά στην 1η Δεκεμβρίου;” Ποιός στραβός (και λογικός) δεν θέλει το φως του; Ε,εγω ΔΕΝ το ήθελα,ή τουλάχιστον δε το ήθελα μόνο του.
Οι άλλες κοψοχολιάζονταν τι έκανα με τις εξετάσεις κι εγω περιχαρής απαντούσα “ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙ!!!
το όχημα έφταιγε για την καθυστέρηση
Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή μου! Σαν παιδί ανυπομονώ για τον ερχομό τους.
Χρόνια ήθελα να δω την Αθήνα γιορτινά στολισμένη.


Χριστούγεννα ήταν οταν την πρωτοεπισκέφθηκα παιδάκι της Τρίτης δημοτικού κι ακόμα έχω μπροστά στα έκπληκτα παιδικά μου μάτια τη βιτρίνα του Λαμπρόπουλου με το εργαστήρι του Αη Βασίλη, που άοκνα τα ξωτικά δούλευαν για την παράδοση των δώρων.
 Ποτέ μου δεν είχα ξαναδεί τέτοιες στολισμένες και κινούμενες βιτρίνες, τόσα φώτα, τόσο κόσμο στους δρόμους, τόσα αυτοκίνητα!


Και μια που 20 χρόνια τώρα παλεύω (αναποτελεσματικά) ν' απογαλακτισθώ απο την Αθήνα, είπα να την δω και στη γιορτινή της βερσιόν. 
Εδώ ατύχησα παταγωδώς, αν και πιστεύω οτι στο κλίμα που επικρατεί, μία γιορτινή αλλαγή θα συντείνει ν ανέβει λίγο το πεσμένο ηθικό του κόσμου.
Η Αθήνα μπορεί να μ απογοήτευσε σ' ότι περίμενα να δω, αλλά εκτός του φόβου και της καχυποψίας, μου έδωσε τις χαρές που περίμενα σε φιλικό επίπεδο.
Εστω και τις λίγες φορές που συναντηθήκαμε η μπλογκοπαρέα με γέμισε με τόόόση χαρά,που είναι αδύνατον να περιγράψω!
Αγκαλιές, γέλιο, πειράγματα, ιδέες, σκέψεις, κριτική,  έδιναν κι έπαιρναν και φυσικά όχι ξεροσφύρι.
Την τσακίσαμε τη δίαιτα! Τα κιλά της Μπέττυς (που έχασε κι είναι καρακουκλάρα) τα πήραμε μονομιάς οι υπόλοιπες (και νάχαμε και περιθώριο πάει στο καλό...), αλλά κουβέντα χωρίς μασούλημα γίνεται; δε γίνεται! κι είχαμε πολλά να πούμε άσχετα που δε προλάβαμε και μετατέθηκαν για την επόμενη φορά.
Ημασταν τόσο “παρθεναγωγείο” που κάποιος ταλαίπωρος σύζυγος μας συνέστησε “μην κάνετε σαν τις τρελλές στα μαγαζιά” Καααλά! Πες το κι έγινε!Κι ας είχε αναλάβει η Μπέττυ το συνετισμό μας Τάξις και ηθική προσωποιημένες σε χαρούμενα πρόσωπα που λες κι είχαν κάνει σκασιαρχείο!
Το ταξίδι λοιπόν στην Αθήνα είχε απ όλα!  
Εφησυχασμός των ανησυχιών, συναντήσεις μ αγαπημένες φίλες, ανταλλαγή δώρων, γαστριμαργική απόλαυση παραθαλασσίως και κοντα στο τζάκι, πολιτιστική ανάταση (το Μαράκι μας εξέθεσε με υψηλές αξιώσεις στην Τεχνόπολη),


 συγκινησιακή φόρτιση μέσα απο ένα Χριστουγεννιάτικο ταγκό (ΝΑΙ, το είδα!) καταναλωτική μανία (δε φταίω απόλυτα η Σωσώ ήταν το πειραχτήρι ξωτικό που με παρέσυρε) χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα έστω και σε ιλουστρασιόν ακριβή (και ολίγον κρύα) συσκευασία,


και ξαπόσταμα στην γειτονιά των θεών 




υπο του ήχους μιάς μελλόντικα κάτω απο τον ίσκιο της Ακρόπολης, λουσμένης σ' έναν απίστευτο ήλιο ή μιας βαλκανικής μπάντας ν' οδηγεί τα βιαστικά βήματα ν αποφύγεις τον ανθρώπινο ξεπεσμό που δυστυχώς αυτές τις μέρες είδα πολύ κι απ αυτόν στην Αθήνα.
Κορίτσιαααα Μαρία, Σωσώ, Μπέττυ, Αλεξάνδρα, Μαρίνα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί μου κάνατε την ολιγοήμερη διαμονή μου στην Αθήνα αξέχαστη! 
Σας αγαπώ και το ξέρετε.

40 σχόλια :

  1. Να είστε καλά και να συναντιέστε συχνότερα!!!Θα χαρώ πολύ αν περάσεις από το καινούριο μου σπιτάκι έχω και ένα δωράκι που θα κληρωθεί στις 15 Δεκέμβρη!Θα σε περιμένω καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χιχιχιχιχι......τελεια!ηταν τελεια..ααααχχχχχχχ!!!!misirlou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα!!!
    Πάντα έτσι θέλω να σε βλέπω!
    Καλό χριστουγεννιάτικο μήνα Χαρά μου!
    Είμαι εδώ...κι ας μην φαίνομαι πάντα!
    Σε φιλώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολλά τα χρόνια που έχει να στολιστεί η Αθήνα δυστυχώς!
    Παντως εσύ πέρασες ωραία και αυτό έχει σημασία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας ταξίδεψες Χαρά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς όρισες, χαίρομαι που περάσατε τόσο ωραία!
    Εύχομαι και από ιατρικής πλευράς να πήγαν όλα καλά. Τώρα που γύρισες με γεμάτες μπαταρίες, φαντάζομαι θα μας καταπλήξεις!!!!
    Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩ.......ΣΕ ΛΑΤΡΕΕΕΕΕΕΥΕΙ....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ!ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!Σ'ΑΓΑΠΩ ΖΑΡΓΑΝΑ ΤΗΣ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΥΝ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΣ!......ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!
    ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλωσορισες Χαρα,απο τα γραφομενα σου πρεπει να περασες υπεροχα.Πιστευω και τα ιατρικα να ηταν το ιδιο καλα, αν οχι καλυτερα.Καλη εβδομαδα να εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαρούλα μου καλωσόρισες!!
    Ναι η αλήθεια είναι ότι έλειψες από τη γειτονιά, αλλά γύρισες τόσο γεμάτη από όμορφες στιγμές και συναισθήματα που η χαρά σου είναι μεταδοτική! Αλήθεια σου λέω ,σα να ήρθαμε κι εμείς μαζί σου στις βόλτες σου!
    Να είσαι καλά παντα και να περνάς έτσι όμορφα!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο Χαρά μου! Χαίρομαι που πέρασες τόσο υπέροχα! Καλωσόρισες στο νησί μας!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ , ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕΣ!!!!!!!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ!!!!!!!!
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ- ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!!!!!!!!
    ΚΡΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΕΣ!!!!!!!!
    ΜΕ ΤΟΣΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ , ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!!
    ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΥΡΙΣΕΣ!!!!!!!
    ΑΝΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή και για το ενδιαφέρον.
    Να σας εξομολογηθώ οτι επιθυμία μου θάταν μια μεγάλη ανοικτή αγκαλιά για όλες(-ους) εσάς που ενω δε γνωριζόμαστε και όμως μου δίνετε τόόόση αγάπη!
    Αφ ενός όμως η Σωσώ (κι απο κοντά κι ο Παναγιωτάκης)που είχε επιβάλει στρατιωτικό Νόμο μην γνωστοποιηθεί ο τόπος του ταξιδιού και γίνει λαϊκή σύναξη (αχ, αυτή η διεκδικηση!!!) αφ ετέρου το ήδη πιεσμένο πρόγραμμα δε μου επέτρεψαν να κάνω πραγματικότητα την επιθυμία μου.
    Ελπίζω μιαν άλλη φορά...

    Αννέτα χάρηκα και για σένα που γνώρισα (μην ξεχαστώ να το πω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αχ Χαρουλάκι μου!!! Περάσαμε τόσο όμορφα.....μου λείπετε ήδη.....και εσύ και η Μαρία!!! Αυτές τις μέρες ένιωσα σαν να ήμασταν σε πενταήμερη!!! Θέλω να το επαναλάβουμε σύντομα!!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΓΩ ΖΗΛΕΥΩ!!!!!!!!!!!!ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΘ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑΗΜΕΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΓΛΥΚΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλως την και ας αργησες...χαχαχα πλακα κανω....σημασια εχει οτι παρασατε καλα!!!ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άντε και πολύ αρέντεψες! Το..υποπτευόμουνα αλλά - νάσαι καλα- μούδωσες εδώ και τις αποδείξεις της..παρεκτροπής!
    Σου επιτρέπω τις γαστριμαργικές ατασθαλίες, γιατί πάνε μαζί με τα προηγούμενα..
    Και τι ψιόνισες καμάρι μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαρά εσύ πετάς!!!!Μπράβο σας κορίτσια πολύ χαίρομαι που περνάτε τόσο όμορφα!!!!Οι συναντήσεις με τις φίλες ειναι ''μέσα ''στις χαρές της ζωής!!!Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κουρασμένη, νυσταγμένη, ταλαιπωρημένη, αλλά η ανάρτηση, ανάρτηση. Λίγες μέρες έλειψες και το στερητικό σύνδρομο, πήγε ...σύννεφο.Εγώ διαδικτυακώς δεν λέω...τίποτα, μόνο από κοντά.Αρχίζουμε να μετράμε αντίστροφα, για την επόμενη συνάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλα,τελειο το παρεακι σας...ειμαι σιγουρη πως περασατε πολυ καλυτερα απ οτι φαινεται ....να πω πως ζηλευω??οοοοχι φυσικα,τι να ζηλεψω,τις βολτες και τους ατελειωτους καφεδες η τα τραπεζωματα που ακουω...ααααχ,και τα ψωνια...εχει υπεροχα καταστηματα εκει κατω...πολυ χαιρομαι Χαρα μου,ελπιζω και ευχομαι και τα αποτελεσματα να ειναι καλα και να ξαναπας συντομα,οταν η Αθηνα θα ειναι ολοστολιστη....εκτος αν θελεις να ερθεις στην Δραμα που απο σημερα φεγγοβολαει με την Ονειρουπολη και φορεσε τα γιορτινα της...φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ελλυσιάξατε σα να λέμε και πολύ καλά εκάματε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γειά σου αγαπημένη μου Χαρά!!! Καλό μήνα!! Άν και λίγο καθυστερημένα! :ο) Τώρα κατάλαβα γιατί είχε τόσο λαμπερές μέρες!!! Επειδή ήρθες εσύ!! :ο) Τί ωραία που περάσατε!!!! Κι εμείς όταν συναντιόμαστε χαμός γίνεται!!! Μιλάμε όλες μαζί, γελάμε, φωνάζουμε!!! Χαμός!!! Σας φαντάζομαι απο μιά μεριά!!! Χαχα!
    Να περνάς πάντα όμορφα Χαρά μου και να είσαι καλά!!!
    υ.γ: Η προηγούμενη δημιουργία σου υπέροχη και μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός με το τραγούδι που τη συνόδευε!!!!!! Τέλεια ανάρτηση!!!!!
    Πολλά φιλιά!!! :ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Aχ...και να'μουνα η Μαρίνα Νο2 στην παρέα...!
    Αυτή η συντροφιά μου θύμισε τα κυκλάμινα και τις ανεμώνες που βγαίνουν στη μέση του χειμώνα, λες και θέλουν να χρωματίσουν αυτή την άγρια,κρύα εποχή!
    Χαίρομαι με τη χαρά σου και εύχομαι αυτή η συνάντηση να συνοδεύτηκε και από άλλα καλά νέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολύ χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα στην Αθήνα !!! Και εύχομαι οι εξετάσεις σου να είναι τέλειες ! Φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Άντε και μας έλειψες!!!!Εντάξει δεν έλειπες και πάάάρα πολύ ....αλλά μας έλειψες!!!!!Πέρασες καλά με τα κορίτσια και αυτό έχει σημασία!!!!Πολλά πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ποση χαρα κ αγαπη εβγαλε η αναρτηση σου αυτη...η περιγραφη για το ταξιδι σου..χαιρομαι για σενα..σ ευχαριστουμε κ που το μοιραστηκες μαζι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οχι δεν ... οχι δεν .... θα ζηλέψω... κι εμένα μου έχουν τάξει τον Σεπτ που θα κατέβω σχετική συμμάζωξη αμέεεε. Αν μου επιτρέψουν να του αναρτήσω έστω και ανωνύμως θα το κάνω. Αλήθεια μήπως οι εξετάσεις σου να χρειάζονται επανάληψη σε 8μήνες? Λέω εγώ τώρα... Που ο καιρός δεν είναι κακός γιά ταξίδια χα χα χα!

    Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου ν'απογαλακτιστείς απ'την Αθήνα. Εγώ μιά χαρά το πέτυχα και σε λιγότερο διάστημα από σένα. Από την Ελλάδα όχι αλλά από την Αθήνα μια χαρά.... Φιλιά Χαρουλίτα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γι αυτή την πόλη, μόνο εσύ έχεις την ικανότητα να γράφεις τόσο γλυκά.
    Κάτι πρέπει να έχει που σε κάνει να μη βλέπεις καθαρά.
    Χαίρομαι που πέρασες τόσο καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλημέρα!Μακάρι να μπορούσα και εγώ να κατέβω!μου αρέσει πολύυυυυ η Αθήνα!Εγώ βλέπω ωραίες φωτό και ας λες οτι απογοητευτηκες!!!Καλώς ήρθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ !!!
    ΠΟΣΟ..ΟΜΟΡΦΗ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ
    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΑΣ!!!
    ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΧΑΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χαρά μου!!
    Αν ήξερα πόσους ευγενικούς και αξιόλογους ανθρώπους θα γνώριζα θα είχα φτιάξει το blog πολύ νωρίτερα!!
    Δεν ήταν εκπληξη για μένα η γνωριμία μαζί σας. Είχα καταλάβει από τα...συμφραζόμενα. Η εκπληξη ήταν ότι πράγματι σε αυτή την μίζερη κοινωνία που ζούμε εξακολουθούν να υπάρχουν Ανθρωποι με το Α(κεφαλαίο).
    Εύχομαι να πάνε όλα καλά για σένα και να μας ξανάρθεις σύντομα!!
    Καλή εβδομάδα!!Καλό μήνα!!
    Φιλιά Πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!
    ΗΡΘΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ , ΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑΦΥΓΕΣ!!!!!!
    ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;
    ΧΑΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ!!!!!!!!!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!! ΑΥΤΑ ΜΕΝΟΥΝ!!!!!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΕΚ-ΑΠ...ΑΣΕ..
    ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. κοριτσι καλως ηρθες..και αποτι φαινεται περασες καλα..να σε καλα και να το ξανακανεις..οι εικονες σου μας ταξηδεψαν..καλη συνεχεια..πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πολύ ωραία η ξενάγηση Χαρά μου, χαίρομαι που πέρασες τόσο όμορφα!!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αχ, Χαρά !! Αν το ήξερα ότι έρχεσαι στην Αθήνα, πολύ θα ήθελα να σε γνωρίσω και από κοντα !! Δεν πειράζει, όμως, μιαν άλλη φορά! Ελπίζω όλα να είναι καλά !! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χαίρομαι πολύ με τη χαρά σου κι ας μην πήρα..είδηση, ότι ήρθες Αθήνα!!! Τώρα, να σου πω ότι δεν αναρωτιέμαι για τις εξετάσεις που ανέφερες...ψέματα θα σου πω! Ωστόσο, εύχομαι να μην ήταν κάτι σοβαρό και όλα να βαίνουν (πάρα πολύ) καλώς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χαρά μου χαίρομαι πολύ που πέρασες τόσο ωραία με την όμορφη παρεούλα σου!!!!Νάσαι καλά γλυκιά μου και σύντομα να επαναληφθεί!!!Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!!!Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σούπερ!!!!!!!Πάντα τέτοια Χαρά μου!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μπραβο Χαρα μου!!!!!!!!Χαρηκα πολυ που συναντηθηκες με τα κοριτσια!!!!!!!Ευχομαι να το επαναλαβεις συντομα, κι αν ερθεις απο Ροδο μερια να΄ρθεις να με βρεις!!!!!!Θα χαρω παρα πολυ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χαρά εύχομαι πάντα τέτοιες χαρές να μοιράζεσαι με τις φίλες σου,οσο για τίς εξετάσεις σου εύχομαι ολόψυχα να είναι καλές και να είσαι μια χαρά!!!Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...