...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Σήμερα γιορτάζει ολη η γη...

Όλη δε νομίζω, αλλά εγώ δεν περνιέμαι γι αμελητέα ποσότητα...νομίζωωω...
Όχι, δεν έχω επηρεαστεί (κοινώς, λαλήσει) από την μπλε Πανσέληνο.
Σήμερα λοιπόν κατά το Εορτολόγιο  γιορτάζω, Εγώ κι άλλες 39 Παρθένες!
Αλλά μια και το πήρα πολύ αργά χαμπάρι, κι έτσι ήταν ανύπαρκτη η βασική μου αρετή, εξακολουθώ να εορτάζω της προσκολλήσεως...
Μ' ήθελε, δεν μ' ήθελε ο Αγ. Χαράλαμπος, μ' ανέχεται πολλά χρόνια τώρα, από τον καιρό που απαίτησα στο μπαμπά μου νάχω κι εγω γιορτή.
Παρ' όλ αυτά, ο εορτασμός ισχύει επισήμως  και παρότι εν καιρώ διακοπών , το σπιτάκι μου το ασβέστωσα, ναι, ακόμα στον ασβέστη έχω μείνει, γιατί είχα μάθει οτι είναι απολυμαντικός, το σενιάρισα, το ανθοστόλισα και τ'  άνοιξα ορθάνοιχτα για την υποδοχή σας.
Οπως βλέπετε εκπέμπω κάλεσμα αγάπης!

πέτρες θαλάσσης (sea's stones) ζωγραφισμένη και με decoupage

Φύτεψα αμάραντα λουλούδια, μια που τα πραγματικά αμάραντα φύονται πολύ μακρυά (κατά Κύθηρα μεριά) και αδυνατώ να τα συλλέξω, ως θα ήθελα.

λουλούδι απο χάντρες και κουμπιά πάνω σε πέτρα θαλάσσης με φυσική τρύπα

Έβαλα το κόκκινο φουστάνι, εκείνο που με κάνει να μοιάζω πυρκαγιά, έσφιξα τα κορδόνια και τόνισα το μπούστο

καρδιόσχημη πέτρα της θάλασσας ζωγραφισμένη μ' ακρυλικά

Αν συνεχίσετε να γελάτε θα σταματήσω εδώ και δεν θα σας σερβίρω λικέρ πεπόνι, που μόλις ολοκληρώθηκε κι εμφιαλώθηκε!
Ηταν η πρώτη μου απόπειρα και ως λικέρ (πεπόνι) και ως μπουκάλι, και για τα δυό χωρούν αλλαγές.
Στο μεν λικέρ δε θα ξαναχρησιμοποιήσω σούπερ ντούπερ οινοπνευματούχο ποτό, γιατί με το που ανοίγεις το μπουκάλι γίνεσαι αυτομάτως Ορέστης Μακρής απο τις αναθυμιάσεις (πίνω και μεθώ, ωχ αμάν,αμάν!!!) , ενώ επισκιάζεται το άρωμα του φρούτου, όσο για την διακόσμηση του μπουκαλιού, θα προσέξω με την άλλη να τα κάνω μέρα που θα βλέπω καλλίτερα.
δύο διαφορετικών μεγεθών μπουκάλια με decoupage και κρακελέ

Διότι πρέπει να πάρω απόφαση οτι  άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας πλέον,κι έτσι το μοτίβο στο μεγάλο έπεσε λίγο πιο σκουρούτσικο απο το φόντο.
Τι θέλω και σας τα λέω μέρα γιορτής και πικραίνομαι, αλλά για να μη λέτε οτι περνιέμαι και για μεγάλη ντεκουπατζού! Αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, κυρίες μου, τι μας περάσατε;
Κεκάκι πεπόνι,δε θα σας κεράσω,γιατί  ενδεχομένως να το χρησιμοποιούσατε σαν λάστιχο για να φτιάξετε σφεντόνα (ιδανικά δε το συζητώ...τσάμπα η διακόσμηση!), αυτά μόνο το στεφάνι μου τα εκτιμά που ο,τι κι αν κάνω το βρίσκει  τέλειο! Οχι παίζουμε, Ο ηρωϊσμός σ όλο του το μεγαλείο!
Κατόπιν όλων αυτών των εορταστικών (δεν έχετε παράπονο; χορταστικό κέρασμα!) να σας διαβεβαιώσω οτι... ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.
 Όχι από τη θάλασσα, αυτή έχει και θα εξακολουθήσει να έχει, για μένα και για σας όμως...πάπαλα. Ναι, αφήστε τα σάπια, οτι κλαίτε ως χορός αρχαίας τραγωδίας "Ω αλί και τρις αλί...!!!", αναπνεύστε ελεύθερα, πάμε γι άλλα, σας ...το υπογράφω!

πέτρα της θάλασσας   (εκτός του μοτίβου,όλα τ άλλα γαλάζια στίγματα είναι ΔΙΚΑ ΤΗΣ),  με το Μονόγραμμά μου "Θ"

Κι ενώ εσείς θα διαβάζετε τούτες τις γραμμές, εγώ θα λούζομαι στο φως της Πανσελήνου και θα απολαμβάνω τα χάδια της θάλασσας  σ' ένα νυχτερινό μπάνιο, αλλά ...όχι μόνο αυτό...
"Σαν έξαφνα, ώρα μεσάνυχτ', ακουσθεί
αόρατος θίασος να περνά
με μουσικές εξαίσιες, με φωνές"...
 έτσι ακριβώς όπως περιγράφεται στους στίχους του μεγάλου Αλεξανδρινού, η απόλαυση θάχει ΚΑΙ ήχο, της Βαρκαρόλας στον γαλήνιο και φεγγαροφωτισμένο κόλπο του Κεριού,


 έτσι σαν προσωπικό δώρο και σαν καλόπιασμα του νέου μήνα

Κι αφού στεγνώσω κι επανέλθω,  ώρα να ετοιμάζω χαρτάκια,  για την κλήρωση και σκέφτηκα οτι ο νικητής θα μ' οδηγήσει στο δώρο, οπότε δεν παιδεύομαι προκαταβολικά...αναμένομεν εναγωνίως!
                       Καλό Μήνααα σ όλους, Σας Αγαπώ!!!

210 σχόλια :

  1. Καλησπέρα αγαπητή μου Χαρά και καλό μήνα.
    Να σου ευχηθώ χρόνια πολλά για....... την υιοθετημένη γιορτή σου.
    Νάσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και Καλό μήνα και σε σένα αγαπητέ! Ευχαριστώ για τις ευχές και να ξέρεις οτι τα υιοθετημένα έχουν περισσότερη ανάγκη ευχών.
      Νάσαι καλά και καλό ξεκίνημα!

      Διαγραφή
  2. Και πέτρα-σφραγίδα με το μονόγραμμα.... Ποια άλλη εκτός από την κυρια ΧΘΛ θα την είχε!!!!!
    Και μπούστο ...φλογερό και τονισμένο.
    Και μπάνιο υπό το φως της πανσελήνου.
    Τςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΣΤΣΤΣΤΤΣΤΣΣΤΣ!!!!!
      ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. Προσέξτε μην κατουρηθείτε με το τσσσσσσσσσσσσσσσ είστε και μεγάλες γυναίκες...

      Διαγραφή
    3. Ε να μην μπώ πανω πανω αφού τα σχολια έγιναν αισίως 77 ..μεχρι να πάω στη θέση μου..θα εχουν γινει 100 αμαν πιά...χι..χι. μπηκα να ρωτήσω τι εστί ΧΘΛ... τι συνθηματικα ειναι αυτά παλι;; για να μην σας καταλαβένουμε;;;; καλά .....σνιφφφφφφ

      Διαγραφή
    4. Oxi Σφηνορουλάκι μου το πλήρες Ονοματεπώνυμό μου είναι μετά του στεφανιού μου.

      Διαγραφή
  3. Καλό μήνα Χαρούλα μου!!Δύο γιορτές τον χρόνο???Τυχερούλα μου!!!Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα!
    Λικέρ πεπόνι?Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ ,ούτε και ήξερα ο΄τι γίνετε,αλλά θα πιω ένα ποτηράκι (μετά από κάτι μπύρες...βλέπεις,πανσελινιάστηκα κι εγώ λιγάκι με το μπλε φεγγάρι!!!)χαχαχα

    Η πέτρα με το Θ δεν υπάρχει....!Τέλεια!!

    Πάω να πάρω μέρος στην κλήρωση,μου ξέφυγε!!
    Σε φιλώ αγαπημένη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαμπρινούλι μου χάρηκα που πρόλαβες την συμμετοχή,Καλή επιτυχία και σ ευχαριστώ για τις ευχές.Είναι πάντα ευπρόσδεκτες όποτε κι αν δίνονται, αρκεί νάναι απο καρδιάς!

      Διαγραφή
  4. Τα χρόνια μας πολλά κυρία μου...και σε σας και στις άλλες 39 συλλεκτικές(όχι barbie)!Εγώ ξέρω κι άλλους ''προσκολλημένους'' στο Αγ.Χαράλαμπο...πάντως όπως και να'χει 40 δεν είναι,οπότε καλύτερα εκεί με τους λίγους και ανάμεικτους, παρά στο θηλέων...Τι λες; Το σπιτάκι σου όμως καλά έκανες και το στόλισες γιατί έγινε ''σούπερ''χαχα...και όλα δηλαδή τα βοτσαλάκια (τι άλλα μονογράμματα είχε;).Οι ζωγραφικές παρεμβάσεις αγαπημένες.Τα της μαγειρικής και της ποτοποιίας δεν με αφορούν,ας έρθει ο Μαμαλάκης.Όσο γι'αυτό το μαρτύριο που πήγες να δεις την πανσέληνο με όλα αυτά που τη συνοδεύουν...τι να πω...κουράγιο.Εμείς οι τυχερές την βλέπουμε από το μπαλκόνι μας ανάμεσα στα Nyfan tencate,δεν μπορείς να φανταστείς ατμόσφαιρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το λέει συνέχεια η Σωσώ, "όχι ξένες γλώσσες" ! Λυπάμαι που δεν απόλαυσες το φεγγάρι όπως εγω, σε (σας)σκεφτόμουν όμως και αν και δεν τόλμησα να σου τηλεφωνήσω λόγω ώρας και ολονύκτιας ταλαιπωρίας,θαρρώ μία φεγγαροαχτίδα σου έστειλα!
      Ναι,ναι, ναι, πάντα μ άρεσε το μεικτό σχολείο,παίρνεις άλλες εμπειρίες και σφαιρική μόρφωση, το μονοθεματικό αποτελεί μονοτονία, άσε που έχει και κανόνες δυσβάσταχτους...παρθενικούς!χαχαχαα Εγω μια ζωή με το Χαράλαμπο πορεύομαι τώρα θ αλλάξω; αλλοίμονο σ εκάθε καινούργιο που εμφανίζεται ν αλλάζουμε γούστα...
      Είσαι ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!Φιλιάαααααααααααααααααααα

      Διαγραφή
    2. Κι έλεγα γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ;;;Νόμιζα πως είχα υπερένταση...τελικά ήταν η φεγγαροαχτίδα που μου τρυπούσε το μάτι...χαχαχα...Ευχαριστώ καλό μου που με σκεφτόσουν!!!

      Διαγραφή
    3. Αμφιβάλεις και το λοιδωρείς; κι όμως!

      Διαγραφή
    4. Τι το λοιδορώ παιδάκι μου;Σου λέω ξαγρύπνησα!!!Κι άντε να μην έφτασε το φως της αχτίδας...που με μελέταγες λίγο είναι;

      Διαγραφή
    5. Δε θα το ξανακάνω,γιατί όποιον νοιάζομαι το παίρνει στραβά.

      Διαγραφή
    6. Ναι, ναι, να μην την μελετήσεις άλλη φορά νυχτιάτικα και την ξαναπιάσει λόξυγγας -όπως χθες-και μείνει με το μάτι γαρίδα όλη νύχτα.

      Διαγραφή
    7. Εσύ που γύρναγες και μαζεύτηκες τέτοια ώρα;Ζήλεψες τα νυχτερινά μπάνια;

      Διαγραφή
    8. Όχι βέβαια, εγώ τα έχω κόψει προ πολλού.

      Διαγραφή
    9. Απαγορεύονται άλλου τύπου, μόνο ιαματικά!

      Διαγραφή
  5. «Ποίημα στους φίλους» του J.L.Borges
    «Δεν Μπορώ να σου δώσω λύσεις για όλα τα προβλήματα της ζωή σου.
    Ούτε έχω απαντήσεις για τις αμφιβολίες και τους φόβους σου.
    Όμως μπορώ να σ’ ακούσω και να τα μοιραστώ μαζί σου.
    Δεν μπορώ ν’ αλλάξω το παρελθόν ή το μέλλον σου.
    Όμως όταν με χρειάζεσαι θα είμαι εκεί μαζί σου.
    Δεν μπορώ να αποτρέψω τα παραπατήματα σου.
    Μόνο μπορώ να σου προσφέρω το χέρι μου να κρατηθείς και να μη πέσεις.
    Οι χαρές σου, οι θρίαμβοι και οι επιτυχίες σου δεν είναι δικές μου.
    Όμως ειλικρινά απολαμβάνω να σε βλέπω ευτυχισμένο.
    (…) Πάντως δεν έχω την αξίωση να είμαι ο πρώτος ο δεύτερος ή ο τρίτος στη λίστα σου.
    Μου αρκεί που με θέλεις σαν φίλο.
    Ευχαριστώ που είμαι.»
    Με τα λόγια του Ποιητή, χωρίς φλυαρίες αλλά με θαραλλέα ελπίδα, απευθύνομαι σ' Εσένα, έναν άλλο Ποιητή, απρόσμενα δικό και εύχομαι από καρδιάς Χρόνια Πολλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!! και το λέω με απόλυτη ειλικρίνεια και συγκίνηση, χωρίς φλυαρίες, άλλωστε δνε μου άφησες περιθώρια.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ...

      Διαγραφή
  6. Χρόνια σου πολλά.Να είσαι γερή και τυχερή.Με κάνεις να χαμογελώ κάθε φορά που σε διαβάζω και αυτό είναι τέχνη!Πραγματικά απολαυστική ανάρτηση.Τόσο που τη διάβασα 2 φορές.Την καληνύχτα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάξερες πόσο με χαροποιεί Μιραντάκι το δικό σου το χαμόγελο!!!
      Σ ευχαριστώ απο καρδιάς.

      Διαγραφή
  7. Επιασα τελικά σημα -σινιάλο !! ήταν επάνω στη Σελήνη .....Το διάβασα το μήνυμα(διαθέτω και τηλεσκόπιο από τοLidl)Υπέροχη και πάλι ανάρτηση χαρούμενη αφήνει μία γλυκιά γεύση στον αναγνώστη-σχολιαστή-Ευρηματικός ο σχεδιασμός της καρδούλας και υπέροχα σχεδιασμένος (δεν λέω ότι έκλεψε την δική μου καρδιά!!!! Απίθανη η σφραγιδόπετρα σου πρέπει ,σου ταιριάζει
    Ευχαριστώ για το λικεράκι-πεπόνι άγνωστη γεύση για μένα!!Υπέροχο το πέτρινο λουλουδάκι εξ άλλου ταιριάζει με την περίσταση"ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ"και να'σαι γερή και ευτυχισμένη με την οικογένεια σου!!!Το σπιτάκι σου μικρό και γλυκό σαν γλειφιτζούρι συναγωνίζεται τα σπιτάκια της Ρένας μας και της Ποδηλάτισσας (αλήθεια που είναι; χάθηκε αυτές δεν λέγονται διακοπές μετακόμιση σε άλλη πόλη λέγεται...)Αυτά καλή μου και πήγαινε στο ισόγειο της προηγούμενης ανάρτησης.....Καλό σου βράδυ να σε χαιρόμαστε όλες οι μπλοκοφίλες και Καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ, μέχρι και σήματα καπνού ενεργοποιήσαμε Κυρία μου, τι άλλο να κάνω πια; όχι όμως ό,τι κι ο,τι καρδουλοσχήματα!
      Της Ποδηλάτισσας έσκασε το λάστιχο κι έχει μια καθυστέρηση, αλλά οσονούποω καταφθάνει.
      Πάω και απο το ισόγειο, επειδή στα υπόγεια είναι η θέα κατά το άσμα κι ας ελπίσουμε οτι θα φωτισθώ,αλλιώς θα καλέσω την άμεση δράση του ΦΒ διότι σας έχω πει ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,το μέιλ τόχετε δια τους οφθαλμούς;;;Τλπ, ελπίζω οτι θα συνεννοηθούμε
      Φιλιά άπειρα κι ευχαριστίες περισσότερες για όλα!!!

      Διαγραφή
  8. Χρόνια Πολλά Χαρά μου, σε βρίσκω πολύ φορμαρισμένη και έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Μπράβο χαίρομαι για σένα προχώρα και καλή βουτιά απόψε με το φεγγάρι αγγαλιά και όχι μόνο.
    καλό μήνα φίλη μου
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι πατριωτάκι
      αν έτσι είναι το φορμαρισμένη, το ντεφορμέ πώς είναι; Οχι, δε θα επιτρέψω ποτέ στον εαυτό μου να σας μεταφέρει τα άγχη και την απαισιοδοξία του.
      Κρατώ το χθεσινό φεγγάρι αγκαλιά και σας στέλνω φεγγαροφιλιά για όλο το μήνα!!!

      Διαγραφή
  9. Ακόμα κολυμπάς;Μόνο μη μου γυρίσεις και την έχεις αρπάξει...δυο άρρωστα παιδιά δεν θα τα βγάλω πέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι είχε ψύχρα πολύ,αλλά ένα φεγγάριιιιιιιιιιι... όλη η βραδυά ήταν....
      Σε σκέφτηκα και πρόσεχα...

      Διαγραφή
    2. Πρόσεχες και εσύ να μην..... κρυώσεις, σαν την Ρένα;

      Διαγραφή
    3. Να ρίχνεις μια ζακετούλα επανω σου Χαρουλινι....

      Διαγραφή
    4. ΣφηνοΡουλάκι η ζακετούλα δεν προστατεύει παντού...

      Διαγραφή
    5. Εκτός αν είναι με κουμπάκι κάτω...σαν τα μωρουδίστικα φανελάκια...χαχαχα...να σε δω...

      Διαγραφή
    6. Σαν μια υπερφυσική....μπέμπα.
      Κοτσιδάκια θα έχει;;;;

      Διαγραφή
    7. Μόνο extensions αν επιμένεις...αλλιώς πως;

      Διαγραφή
    8. Ναι, θέλω χαίτη, τόχω απωθημένο

      Διαγραφή
  10. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!!!!!!!!!!
    ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ.
    ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ...
    ΦΙΛΙΑ ΚΙ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω πάντα χαίρομαι όταν έρχεσαι, με τιμάς πολύ!
      Ούτε εγω σε ξεχνώ...
      Φιλιά άπειρα.

      Διαγραφή
  11. Χρόνια πολλά!!!!!!!Ευχαριστούμε για το λικέρ και για την όμορφη ανάρτηση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω κοριτσάκια ευχαριστώ για την επίσκεψη και τις ευχές.

      Διαγραφή
  12. Χαρά, χρόνια πολλά για τη νεόκοπη γιορτή σου.....Εγώ πάντως θα παρέμενα πιστή στον 'Αγιο Χαράλαμπο γιατί γιορτές και ονόματα (π.χ. Παρθενόπη) που αναφέρονται σε παρθένες δεν μου αρέσουν καθόλου......και με πιάνουν και τα γέλια....Μήπως τελικά το έκανες για να γιορτάζεις δυο φορές το χρόνο ????/ και να μαζεύεις και τα σχετικά δωράκια πονηρούλα ?????? Τη συνταγή για λικέρ πεπόνι δεν την πήρε το μάτι μου ....την είχες δώσει μήπως ?????.....αν όχι να μας την πεις...Πολλές ευχές Παρθενοπίτσα μου....και πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι συνταγή να δώσει ;Δώρο ήταν το λικέρ πεπόνι, Ελένη. Απλή μετάγγιση στο μπουκάλι του έκανε.

      Διαγραφή
    2. Ελένη
      ποιός σου είπε οτι απίστησα; Χαράλαμπος και ξερό ψωμί! τι δουλειά έχω εγω με τις παρθένες; στις μέρες μας κιόλας της... ανύπαρκτης!ΑΠελθέτω απ εμού...
      Δεν το έκανα εγω, είπαμε, η Εκκλησία τόκανε να μας ευχαριστήσει όλες τις δυσκολοονομαζόμενες και δε νομίζω μόόόνο για μας...
      Τη συνταγή (τόνισα και το λινκ της ανάρτησης) την πήρα απο τη Ροδάνθη όπως έγραψα και ξεχωριστά και μην ακούς τη Σωσώ,αυτή θέλει να με διαφημίζει ως ανεπρόκοπη. Είναι ωραίο δροσερό λικέρ και αξίζει τον κόπο.
      Φιλάκια πολλά
      Παρθενοπιπίτσα, με τ όνομα!

      Διαγραφή
    3. ΣΩΣΩ
      μην παραπλανείς το κοινό, το λικέρ είναι ολότελα δικό μου, διάβασε και τα σχολια στη Ροδάνθη...άπιστε Θωμά!

      Διαγραφή
    4. Είναι να μη σου βγει τ'όνομα εδώ μέσα Χαρά μου...

      Διαγραφή
    5. ΕΓΩ παραπλανώ το κοινό;
      ΕΣΥ είσαι λαοπλάνα!!!!!!
      Παραπλανείς τους αναγνώστες σου. Τους τροφοδοτείς με λάθος πληροφορίες!!!!!

      Διαγραφή
    6. Τι παραπληροφόρηση τους κάνω,η λαοπλάνα;

      Διαγραφή
  13. Χρόνια σου πολλά γλυκιά μας Κοντέσσα! Να είσαι πάντα καλά κι ευτυχισμένη!

    Τα Χαρικλάκια, σήμερα γιορτάζουν, η κολλητή μου όμως, παρέα στον Άγιο Χαράλαμπο μια ζωή...
    Να περάσεις όσο πιο ωραία γίνεται υπό το φως της πανσελήνου!

    Την αγάπη μου και πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό μου Μαράκι
      ευχαριστώ και για την καρτούλα! Πολύ όμορφα λόγια και αγγλικά και ελληνικά...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
      Κι εγω μαζί με τη φίλη σου...τυχαίοοοο; δε νομίζω!
      Και τη δική μου αγάπη ατόφια.

      Διαγραφή
  14. Χρόνια πολλά και καλά Χαρούλα μου! Να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου και να σε χαίρονται !! Να σε χαιρόμαστε κι εμείς που μας προσφέρεις τόσο όμορφες και πλούσιες αναρτήσεις, σε έργα, σε λόγια, σε ποίηση...ακριβώς όπως και σήμερα (οι συνταγές μόνο λείπουν). Η πέτρα με το Θ είναι φανταστική ! Τα μπουκάλια σου μιά Χαρά ! αλλά και το φλογερό μπούστο πανέμορφο !
    Γυρίσατε από το μπάνιο υπό την πανσέληνο ή το ξενυχτάτε ακόμα ???
    Πολλά πολλά φιλάκια ! Και του χρόνου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριαννάκι μου
      Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, πάντα γαλαντόμα, ως Γαλλίς!!!
      Πραγματικά ήταν μια αξέχαστη βραδυά η χθεσινή,αν κι ανυπομονούσα να γυρίσω μη χάσω την παρέα σας.
      Φιλάκια πολλά κι έναν πανέμορφο μήνα σου εύχομαι.

      Διαγραφή
  15. Χρόνια πολλά Χαρά!!!δυο γιορτές και συ σαν την κόρη μου τυχερούλες είστε!!!Όλες οι πέτρινες δημιουργίες σου είναι καταπληκτικές !μου αρέσει πάρα πολύ το σπιτάκι και χάζεψα την πέτρα με τα μπλε στίγματα πολύ ωραία η ιδέα σου!!Ενα λικεράκι και για μένα παρακαλώ να δοκιμάσω το πεπόνι μμμμ μ αρέσει πολύ σαν φρούτο!!!Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Demi μου
      δεν επεδίωξα εγω νάχω δυό γιορτές, γι αυτό παραμένω πιστή στην εξ υιοθεσίας,όπως λέει κι ο Ντένης,απλά σήμερα είναι η καθ εαυτόν!!!
      Λικέρ πεπόνι δοκίμασε, τη συνταγή την έχει η Ροδάνθη και ενεργοποίησα το λινκ για ευκολία, αξίζει!
      Φιλάκια πολλά κι ευχαριστώώώώ

      Διαγραφή
  16. Καλημέρα ,καλό μήνα και χρόνια πολλά ,να είσαι γερή και κεφάτη πάντα,δημιουργική και μπριόζα.Ωραίο το κόκινο φόρεμα,σου πάει,Να σε χαίρονται να χαίρεσαι κι εσύ μαζί τους φιλία πολλά και γλυκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νελάκι μου
      χαίρομαι που μου τονώνεις το ηθικό! Πράγματι έχω μία έφεση στο κόκκινο, δίνει ζωντάνια και ενέργεια,χαχαχαχα
      αλλά πολύ περισσότερο σ ό,τι έχει ΚΑΡΔΙΑ!!!
      Φιλάκια πολλά κοριτσάρα μου

      Διαγραφή
  17. Χρονια πολλα Χαρα να εισαι γερη να σκορπιζεις χαρα!!!!!!!
    Οι πετρες καταπληκτικες!
    Λικερ πεπονι νοστιμο μου ακουγεται.
    Καλο μηνα Πολλα φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Φαίδρα μου.
      Και νόστιμο ΕΙΝΑΙ! κάντο όσο έχει ακόμα πεπόνια στην αγορά.
      Καλό μήνα και σε σένα.

      Διαγραφή
  18. καλό μήνα Σεπτέμβρη!
    και καλή εποχή,
    οπως έλεγε η μικρή μου
    (μάλλον κι η μεγάλη μου)
    οταν ήτανε μικρή!
    υπέροχα τα έργα σου!

    Κατερίνα-katerina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χαρά,να πω Χρόνια Πολλλλάααα..ξέχασα
    και
    Καλημέρα όλη μέρα!

    ευχαριστούμε για το κερασμα!

    Κατερίνα απο καλημεροπαρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι
      απ όπου κι αν είσαι (έχεις μπλογκ;) ευχαριστώ που έκανες τον κόπο νάρθεις μέχρι εδώ να μ αφήσεις τις ευχές σου.
      Φιλάκια πολλά και Καλό Μήνα!

      Διαγραφή
  20. Χρόνια πολλά,γλυκιά μου!Πολύχρονη!Να σε χαιρόμαστε!Υπέροχες πάλι οι δημιουργίες σου και καταπληκτική η παρουσίαση!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τριαβταφυλλάκι
      πολύ όμορφες οι ευχές σου για νάναι απο άγριο τριαντάφυλλο...
      Φιλάκια πολλά, Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

      Διαγραφή
  21. Καλημέρα, Χαρά μου! Καλό μήνα και... Χρόνια Πολλά!
    Να ‘σαι γερή και δυνατή για να κάνεις αυτά που ποθείς!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσαι καλά Στράτο, ευχαριστώ που είσαι εδώ (έτσι κι άλλως...)
      ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ,σου εύχομαι!

      Διαγραφή
  22. Χαρά μου Να Ζήσεις!!! Να έχεις υγεία και χαρά στη ζωή σου!
    ε...ναί Χαρά γέλασα...και δεν μπορούσα να σταματήσω....
    Το σπιτάκι από θαλασσόπετρες και το αμάραντο πολύ όμορφα!
    Η καρδιά σου ΤΕΛΕΙΑ!!! Λικέρ πεπόνι δεν έχω δοκιμάσει....ωραίο μ`ακούγεται.... όσο για τα μπουκάλια... μου άρεσαν πάρα πολύ!...τα λάθη που λες δεν τα καταλαβαίνω...
    Σου εύχομαι να περάσεις πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσούλα
      τ ο,τι γέλασες ήταν το δώρο μου απο σένα και σ ευχαριστώ απο καρδιάς.
      Σ ευχαριστώ γαι τις ευχές και τα καλά σου λόγια, πάντα να γιορτάζουμε χαρούμενα πράγματα ο,τι κι αν είναι αυτά.
      Φιλάκιαααα

      Διαγραφή
  23. Χρόνια πολλά καί καλά σού εύχομαι ξαδέλφη μου!Νά σέ χαίρονται!!Καλό μήνα!!Δέν έχω λόγια γιά τίς πανέμορφες δημιουργίες σου!!Τά δέ μπουκάλια,τέλειο τό κρακελέ!!Καλά νά περνάς!!Πολλά φιλάκια Χαρούλα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξαδελφούλα
      ευχαριστώ για τις ευχές και την κριτική επι των μπουκαλιών,ιδίως, απο μια ειδική του είδους!
      Φιλάκια πολλά και Καλό Μήνα!

      Διαγραφή
  24. Χρόνια πολλά και καλό μήνα Χαρά μου!!!!οι δημιουργίες σου ακόμα μια φορά ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ!!!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεσποινάκι
      και μοναδικές να μην είναι θέλω νάναι προσεγμένες και χαίρομαι οταν σας αρέσουν.
      Φιλάκια Πρωτομηνιάτικα!

      Διαγραφή
  25. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ...
    ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΗΘΕΛΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΔΑΝΕΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.
    ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που θέλω να έχω και θάθελα και για τους γύρω μου είναι σιγουρα ΥΓΕΙΑ, και το εύχομαι ολόψυχα και σε σένα!
      Νάσαι καλά και Καλό & δημιουργικό Μήνα νάχεις!

      Διαγραφή
  26. Πυρκαϊά και blue moon.... συνδυασμός θανατηφόρος!!!!!!!!!
    Χικ... Ωραίο το λικέρ πεπόνι, χικ... το τίμησα όπως του έπρεπε καθώς βλέπεις, χικ... Το λάστιχο - εεεεεε το κέικ θέλω να πω, δεν το πρόλαβα, το είχαν βουτήξει οι blogατζούδες της ραπτικής!!! Και ναι, ΕΙΣΑΙ η μάγισσα του decoupage. Τα έργα σου πάντα μοναδικά και εμπνευσμένα!

    Κοντέσα..... ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΑΠ' ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙ' ΑΠ' ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Όσο για τας παρθένας, μας τελειώσανε! Ούτε 9 δε βρίσκεις άνω των 8 ετών!!!!!

    Τα φιλιά μου και την αγάπη μου
    Καλό, υπέροχο μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα συνάδελφε!!!(σ αυτό που ούτε στα 8 δε βρίσκεις πια)
      Χαίρομαι που επέστρεψες δριμύτερη, σ ωφέλησαν έτι περισσότερο τα Βαπόρια, με βλέπεις και Κοντέσα!χαχαχαχα
      Φιλιά πολλά πολλά κι απο μένα ΘΕΑ!

      Διαγραφή
  27. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!!!!!!
    ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΔΥΝΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΙ!!!!!!!!!
    [ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΓΚ ]
    ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΑ ΚΡΥΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΙΟΠΑΝΤΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ;
    ΚΑΛΑ, ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΠΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ!!!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΠΟΥΣΤΟ, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα καλά κάνεις και προσέχεις να μην κρυώσεις.
      Τόσες υποψήφιες νονές περιμένουμε στην σειρά.
      Μην μας απογοητεύσεις!!!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα...Ρένα έγραψες πάλι!!! Ακόμα να τελειώσει ο μήνας του μέλιτος;;;

      Διαγραφή
    3. Ρένα μην τις ακούς τις κακίστρες, ζηλεύουν που έβαλες δεύτερο στεφάνι,πολύ θάθελαν αλλά...
      Οσο για το μπάνιο κι εγω αυτό σκεφτόμουν και δε μούλιασα, τα μητρικά καιροφυλακτούν.Για τέτοια είμαστε τώρα;

      Διαγραφή
    4. Σωσώ
      εγω συμπλήρωσα απο φιοτσίδια σειρά σου τώρα, άλλωστε οι σακούλες των δώρων είναι πάντα έτοιμες, τι θα κοστίσει περισσότερο;

      Διαγραφή
    5. Ακόμα κατεβενω .....σάντολά μου..τι θα γίνει με σένα μου λές ;; για να σου γραψω ενα χρονια πολλά θα παω..στο υπόγειο;; ..καλά για το χατίρι σου όχι στο υπόγει αλλα και παρακάτω παω..χι..χι.. ευτυχώς που ειμαι προπονημενη στο ανεβα κατέβα ..δεν στα είπε η δακάλα;;;;;χι..χι.. εντάξει παω......

      Διαγραφή
    6. Συχώρα με εκπαιδευμένο μου φιοτσίδι, μέχρι να γυρίσω απο τη θάλασσα λυσσάνε οι λαμνιες βλέπεις... Πάντως σ ευχαριστώ για την επιμονή σου,αυτό προσπαθούν να μας αποκόψουν!

      Διαγραφή
    7. Την βρήκα να της τα πω Ρούλα μου;Για να μιλήσουμε πρέπει να βάλω μάσκα και βατραχοπέδιλα ή να βγάλω λέπια και ουρά!!!

      Διαγραφή
    8. Θα σου κακόπεφτε η μάσκα ή η γοργονοουρά; Στα ωραιότερα νερά θα συνδιαλεγόμασταν,πήρες εικόνα...
      Αλλά είσαι μυστικοπαθής! Ολα για τον εαυτό της τα κρατάει Ρουλάκι μου,σφίγγα!!!

      Διαγραφή
    9. Ραντεβού λοιπόν στον...βυθό του μπικίνι!!!

      Διαγραφή
    10. Ε, όχι να ξενιτευτούμε και τόσο για να μου πεις τα της Κρήτης!!!

      Διαγραφή
    11. Άντε τότε στην πισίνα της ΒΠ(τώρα αυτή που την θυμήθηκα;)...

      Διαγραφή
    12. Αυτή μας ξέχασε και τη θυμόμαστε ακόμα; Ωρα είναι να της ζητήσουμε και την πισίνα! δε θέλω υποχρεώσεις

      Διαγραφή
    13. Για μας έχει πεθάνει!Τι νομίζεις τυχαία ήταν τα κεκάκια;χαχαχα

      Διαγραφή
    14. Και κεκάκια συχώριου με ονοματεπώνυμο,δεν είχα ματαδεί,κι ύστερα σας κάνει εντύπωση η πέτρα με το μονόγραμμα...

      Διαγραφή
    15. Είμαστε πολύ μπροστά στο χωριό μας...κι ας μη σας άρεσε!

      Διαγραφή
    16. Γιατί βάζεις πράγματα στο στόμα μου που δεν τάπα;

      Διαγραφή
    17. Για να σε τσιγκλήσω μα τα πεις...χιχι...

      Διαγραφή
  28. ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ...ΧΑΧΑ..
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΟΛΟ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ!!!
    ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΧΑΡΟΥΛΙΝΙΜΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε φταίω εγω Βουλάκι,άλλαι βουλαί Κυρίου κι οι άνθρωποι ακολουθούν. Κι εγω εσχάτως την ανακάλυψαν αλλά παραμένω πιστή στην αρχική.
      Πάντως ευχαριστώ για τις ευχές, υπόσχομαι να μην εκμεταλλευτώ περαιτέρω την αγάπη σας.

      Διαγραφή
  29. Καλημέρα και χρόνια πολλά και φυσικά καλό μήνα να έχουμε!!!!
    Η πέτρα μπούστο όλα τα λεφτά!!!
    Τα μουκάλια τα λάτρεψα!!!!
    Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσαι καλά Μαριλένα μου για τα καλά σου λόγια και τις ευχές σου.

      Διαγραφή
  30. Χρόνια πολλά να είσαι πάντα καλά και να έχεις ότι επιθυμείς στην ζωή σου και πολύ άγαπη εύχομαι ..Ολα αυτά που έφτιαξες είναι πολύ όμορφα και τα παρουσιάζεις με πολύ προτότυπο τρόπο
    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά μου Ευη,αν έτσι τα βρίσκεις! Σ ευχαριστώ για τις γλυκές ευχες!

      Διαγραφή
  31. Χρόνια πολλά και ευλογημένα! Να έχεις έναν υπέροχο μήνα! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλό μήνα και χρόνια πολλά!!!
    Μου άρεσε η ανάρτησή σου...και οι δημιουργίες σου..ελπίζω να απόλαυσες το νυχτερινό μπάνιο και το φεγγάρι..φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι τούτο τον καιρό απολαμβάνω νυχθημερόν τη θάλασσα, λέπια κοντεύω να βγάλω!
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  33. Πριν αρχίσω ν απαντώ στα σχόλια και να ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά για την παρουσία και τις ευχές του να πω οτι το λικέρ πεπόνι ήταν συνταγή της Ροδάνθης http://naleipeitovisino.blogspot.gr/2012/08/blog-post.html
    και έστω κι εκ των υστέρων τόνισα το σύνδεσμο να φαίνεται.
    Φέτος κυκλοφόρησε πολύ το εν λόγω λικέρ,σε διαφορετικές βερσιόν,κι επειδή ήταν απο τις πρώτες και εύκολη την προτίμησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χαρά είσαι απίθανη, θαύμασα την ανάρτησή σου και γέλασα με τα αστεία σου.
    Χρόνια σου πολλά (όποτε και αν γιορτάζεις οι ευχές είναι καλοδεχούμενες)
    Καλό μήνα!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τις ευχές, πράγματι για όποιο λόγο και να δίνονται είναι πολύτιμες, χάρηκα που απόλαυσες την ανάρτηση.
      Λενιώ μου φιλιά και Καλό Μήνα!

      Διαγραφή
  35. śliczny domek i serce , ładne są Twoje prace :))
    pozdrawiam
    AG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλημέρα καλή μου Χαρά, καλό μήνα και χρόνια πολλά πολλά για τη γιορτή σου! Πολύ όμορφη όλη η ανάρτησή σου και όλες οι δημιουργίες σου όπως πάντα! Το λίκέρ φαίνεται πολύ ωραίο αλλά δυστυχώς εγώ είμαι ανήλικη και δεν κάνει να πίνω χεχεχε Καλή συνέχεια εύχομαι! Πολλά φιλούθκια ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασιλικούλι μου σίγουρα το λικέρ τούτο δεν είναι δι ανηλίκους,αλλά για δυνατούς πότες...μάλλον για βαρύ χειμώνα θα χρειαστεί,να κάνουμε εντριβές! Νάσαι καλά μικρό μου, σ ευχαριστώ!~

      Διαγραφή
  37. Πολύ ωραίες δημιουργίες!Χρόνια πολλά με αγάπη και όμορφες αναρτήσεις!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ορέ θα μας βουρλίσεις; Δεν γιορτάζεις το χειμώνα; Κι εγώ γιατί λέω τότε χρόνια πολλά; Τεσπα, χρόνια πολλά και πάλι! Με ωραίες δημιουργίες, καμωμένες με αγάπη!

    υγ. το λικεράκι σου ξαναμύρισέ το σε 3 μήνες αν υπάρχει ακόμα. Θέλει το χρόνο του για να ισορροπήσουν οι μυρωδιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποτε θέλει η εκκλησία γιορτάζω και η Εκκλησία θέλει ΣΗΜΕΡΙΣ!Ευχαριστούμε μανδάμ!!!

      Υ.Γ. μηπως τότε γίνει πιο δυνατό και ταβλιαστώ η γυναίκα αντί να ισορροπήσουν οι βαθμοί;

      Διαγραφή
  39. Καλό μήνα και Χρόνια Πολλά! Όμορφες όλες οι δημιουργίες σου, αλλά η τελευταία πέτρα μου άρεσε λίγο παραπάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις άδικο και μένα είναι η αγαπημένη μου.
      Ευχαριστώ για όλα!

      Διαγραφή
  40. http://www.youtube.com/watch?v=8bbkiMCxsh0
    με αγαπη! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!
    ευτυχως αλλαξε τοσο ευχαριστα το σκηνικο, γιατι οι γατουλες ειχαν αρχισει να με κουράζουν!!!
    ΒΑΛΕ ενταση και ακου:Πόπη Αστεριάδη!

    και στο ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΓΗ! και....
    στο καποιος γιορταζει μα το βρηκα .....
    http://www.youtube.com/watch?v=TU1lqSlISW8&feature=related

    φιλάκια!! barby-b....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου θυμίζεις τα χρόνια της αθάνατης εφηβείας Βαρβαρούλα και σ ευχαριστώ!Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  41. Καλημέρα Χαρούλα και χρόνια σου πολλά!!!!Να σε χαιρόμαστε ,πραγματικά να σε χαιρόμαστε !!!!!Να είσαι γερή ,δυνατή και σου εύχομαι να ζείς πολύ συχνά στγμές ευτυχίας!!!!Πολλά πολλά φιλιά και καλό μήνα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ρενάκι! Πράγματι η ευτυχία είναι στιγμές κι εγω φροντίζω να μην περνούν απαρατήρητες και να τις ζω.
      Ευχαριστώ γλυκειά μου.

      Διαγραφή
  42. ΑΧ!!!!!επιτελους έφτασα...στη θέση μου ..!!!!αφού πρώτα κεράστηκα... λικέρ πεπόνι;;;;;;δεν έβαζες παιδί μου καμιά ρακί..χι..χι.. με λικέρ θα την βγαλεις την γιορτή σου;;;;
    και για να ξέρουμε θα την κάνεις του Αγιου Χαράλαμπου;;;
    παντως Χαρουλακι μας καλά κάνεις να γιορταζεις..πόσες αφορμες έχουμε για γιορτές μάτια μου;; να τις εκμεταλευόμαστε πρέπει...να εισαι γερή δυνατή και χαρούμενη πάντα...άσχέτως γιορτής....χι..χι..τις τελευταίες σου θαλασσινές τις έφιαξες όμορφες οπως παντα το μπούστο μου φαίνεται οτι το έσφιξες πολύ..χι..χι. να μην παθει καμιά σφυξία η πετρούλα!!αλλα και μονόγραμα βρε θηρίο;;;;καλα δεν παιζεσαι λέμε... πολύ υπερήθανη ειμαι που ειμαι φιλιώτσα σου..χι..χι..σου φιλώ το χέρι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλάκι μου
      ο,τι και να λέει το εορτολόγιο θα κάνω κατά την παροιμία "όπου γεροντομάθεις δε γερονταφήνεις!" οπότε η επίσημη είναι η χειμερινή και ...ξένη,αλλά έτσι μάθαμε.
      Οσο για το μπούστο έχεις δίκιο, τον παράσφιξα και μου κοψε την αναπνοή, τώρα το έβγαλα κι ανάπνευσα!
      Κι εγω είμαι περήφανη που είσαι ΦΙΛΗ ΜΟΥ!

      Διαγραφή
  43. Η συμπεθέρα ..να περάσει να πάρει το ποιήμα της πες της..χι..χι..το καθήκον μας το κάναμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωρα είναι να μην της αρέσει κι η νύφη...θα την πάρουμε πίσω πριν προλάβει να της αλλάξει τη γιορτή ο μουργοΠάκης!!Σαν σήμερα θα γιορταζει...

      Διαγραφή
  44. Χρόνια Πολλά Χαρά!
    Όπως τα θες και όπως τα έχεις σχεδιάσει.


    Φήμες κυκλοφορούν ότι κάποιοι γιορτάζουν 2-3 φορές το χρόνο...Δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά το θεωρώ τελείως άδικο και εις βάρος όλων όσων ΔΕΝ!
    Μάλλον πρέπει να "υιοθετήσω" και εγώ μια μέρα γιορτινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Των Αγίων Πάντων γιορτάζουν οι μη έχοντες,εσύ γιατί ξεστράτισες, σ ενοχλεί η πολυκοσμία; Ε, μετά δνε σου φταίμε οι έχουσες 2...
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι ανάμενε γιατί μ έβαλες σε μεγάλες φούριες...

      Διαγραφή
    2. Ζαμπία,
      11 Μαρτίου λέγεται ότι γιορτάζεις , μαζί με την Σαβίνα.

      Διαγραφή
    3. Ορίστε Ζαμπία το Εορτολόγιο αυτοπροσώπως, στη διάθεσή σας! Πες μετά κακό...

      Διαγραφή
    4. Εσύ στρώσου γιατί ο Μάρτης δεν αργεί...

      Διαγραφή
    5. Θα βαφτίσει και την Ζαμπία;

      Διαγραφή
    6. Να δεις που στο τέλος θα γιορτάζει και με τον Αη Γιάννη τον Βαπτιστή!

      Διαγραφή
    7. Δεν ξέρω πως φτάσαμε στη βάφτιση...για γιορτή το ξεκινήσαμε!

      Διαγραφή
    8. Εμ, πού το γυρίζουμε πού το φέρνουμε στις βαφτίσεις! μπερδεύτηκα η γυναίκα

      Διαγραφή
    9. Sorry σας είδα αργοπορημένη με μισόκλειστα τσίνουρα από τη νύστα (μην το παρεξηγήσετε) και θα επανέλθω με φρέσκο μυαλό, για να καταλάβω και τι γράφετε...

      Ζ.

      Διαγραφή
    10. Mέχρι να ξανανοίξεις τα τσίνουρα ενδέχεται να σ έχουμε ξαναβαφτίσει και να μην έχεις πάρει χαμπάρι και να τότε να γιορτάζουμε παρέα...

      Διαγραφή
  45. ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ!!!!![ΜΑ ΤΟΣΟ ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΣΟΥ?] [ΖΗΛΙΑ] ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΓΕΜΑΤΑ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννα μου
      είναι αδύνατον ο,τι αγαπάς να μη το κάνεις καλό, δ εθ ατο πιστέψω.
      Σ Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

      Διαγραφή
  46. Και αφού έκανα το βραδινό συναισθηματικό μου σχόλιο, επανέρχομαι σε άλλο ύφος, διότι είμαι σουσού και δεν μπορώ να βάλω γλώσσα μέσα μου ! Οι πέτρες είναι πανέμορφες καθώς και ΟΛΕΣ οι αναρτήσεις σου με decoupage, που τις είδα μία προς μία χθες το μεσημέρι και πρόκειται να τις μελετήσω διεξόδικά με την πρώτη ευκαιρία. Μάλιστα σκόπευα να παραθέσω ατελείωτες ερωτήσεις σχετικά με υλικά, τεχνικές κτλ, ΑΛΛΑ τη γλίτωσες ένεκα της ημέρας !!! Ως εκ περισσού, να σημειώσω κι εγώ με τη σειρά μου, ότι είσαι άκρως αλλά και ποικιλοτρόπως ταλαντούχα ! Βρε κοπελιά, πώς και πέτυχες τέτοιο καλό bargain με τις Μούσες ;;; Ας όψεται η συγγένεια, θα μου πεις ... Δεν μπορώ παρά να δηλώσω φανατική θαυμάστρια, ακόλουθος και φίλη ! Φιλιά Πολλά Πολλά ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μικρή σουσού, είμαι εδώ έτοιμη ν απαντήσω στις απορίες σου,οποτεδήποτε κι αυτό γιατί με χρέωσες με το "κοπελιά" και πολύ μου πάει, έτσι για να σκάνε μερικές-μερικές!
      Πού συγγενεύω και με ποία Μούσα; πες μου να ξέρω που οφείλω, δε θέλω να χρωστώ και να φαίνομαι αχάριστη.
      Ο,τι δηλώνεις είσαι(Τσαρούχης)κι εγω αποδέχομαι μετά πλείστης ευχαριστήσεως(Χαρά)

      Διαγραφή
    2. Κοπελιά, ξέρεις εσύ !!! Αλλά άντε να σου πω κι εγώ : Σίγουρα κονέ έχεις με την Ερατώ, με την Κλειώ, με τη Θάλεια (λόγω χιούμορ φυσικά) και κυρίως με την Καλλιόπη ! Δεν ξέρω τί παίζει με την Τερψιχόρη, βέβαια ! Και λόγω του κονέ σε έκαναν τη δέκατη Μούσα, τη Μούσα του Decoupage !!! ΑΑΑΑ, Σε ξεμπρόστιασα ...

      Διαγραφή
    3. Ποίες είναι ούλες ετούτες οι θείες παιδάκι μου; με τα καλά σου είσαι που τις είχα πάνω απο την κούνια μου και δε σκορσάρισα να ρίξω ένα πήδο και μην την είδατε;
      Με την Τερψιχόρη παίζαμε μαζί,τσι άλλες ούτε που τσ είδα ούτε που τσι απάντησα, τώρα εσύ γιατί έχεις λυσσιάξει να με κάμεις μουσείο...μόνο εσύ ξέρεις.
      Α,ρε Βλαχοπούλου,μεγάλη κουβέντα είχες ξεστομίσει:η γυναίκα ξεκινά μουσίτσα ,γίνεται Μούσα, για να καταντήσει μουσείο! Οχι,πες αν είχε άδικο;
      Και τώρα που τα είπες όλα τούτα θαραπάηκες;τι κατάλαβες;άντε μετά φέρε τα μούτρα σου να σου λύσω τσι απορίες...
      Ααααααααααα το φχαριστήθηκα!

      Διαγραφή
  47. Χρόνια σου Πολλά και καλό μήνα!!!!!
    Τα έργα τέχνης σου είναι πανέμορφα γιατί έχουν κάτι μαγικό:
    Α Γ Α Π Η!!!!!
    veneta96@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να υποθέσω οτι είσαι η γνωστή Βενέτα;;;;
      Οποια κι αν είσαι θάθελα να πω οτι χαίρομαι αν εισπραττεται η ΑΓΑΠΗ που καταθέτω.Και σ ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  48. Εγώ και χρόνια καλά θα σου πω ....και καλό μήνα....και ότι είσαι μοναδική Χαράαααα.....
    Δεν σε φιλάω θα βραχώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις άδικο, άσε που θα βρωμάω ψαρίλα!
      ΕΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

      Διαγραφή
  49. Γιορτάζεις ακούω φιλενάδα!!!!Χρόνια σου πολλά με υγεία και πάντα τα καλύτερα για σένα!!!!να σε χαιρόμαστε όλοι όσοι σε αγαπούμε!!έστω και από μακριά....φιλάκια και Καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό το "εστω κι απο μακριά" με στεναχωρεί βαθύτατα,γιατί δεν ανταποκρίθηκα εκ του σύνεγγυς. ΣΥΓΓΝΩΜΗ

      Διαγραφή
  50. Xara kalispera,
    oxi den εχω μπλογκ,ουτε φεισμπουκ,
    μονο e mail,kathrinemalami@hotmail.com
    και δυο κοριτσια μεγαλα τωρα,...

    Κατερίνα
    απο την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι, ένας λόγος παραπάνω η Θεσσαλονίκη να γίνεις αγαπημένη!

      Διαγραφή
  51. ♡✿彡╮

    Belos trabalhos!
    Bom fim de semana!
    Beijinhos.
    Brasil.
    •°♫¸.♪♫°

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Χρόνια πολλά Χαρά!!!! Με υγεία και ευτυχία!!! Το σπιτάκι σου το ασβεστωμένο, μας υποδέχθηκε μια χαρά! Και με το κατακόκκινο φουστάνι σου μια κούκλα ήσουν!! Το λικέρ θα το δοκιμάσω μιας και πρώτη φορά ακούω για λικέρ πεπόνι (τι αλκοόλ χρησιμοποίησες; εγώ τα λικέρ πέρα καρυδιού με βότκα τα κάνω για να έχουν το άρωμα του φρούτου)!! Για το μονόγραμμα δεν έχω λόγια!!! Που την ανακάλυψες αυτή τη πέτρα;;
    Καλό μήνα να έχεις, και καλό Φθινόπωρο τώρα πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινιώ μου
      το λικέρ έχει δυνατό τσίπουρο,μπορέις να χρησιμοποιήσεις κάτι λιγότερο δυνατό. Εμένα μ αρέσουν γενικά τα λικέρ,αν και Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει και τ αποφεύγω,αλλά μ αρέσει η διαδικασία,όπως και να υπερέχει το φρούτο.
      Οσο για την πέτρα... όταν έχεις παρατηρητικότητα βρίσκεις.Πράγματι σπάνια!
      Φιλάκια πολλά και σ ευχαριστώ

      Διαγραφή
  53. Χρόνια πολλά γλυκιά μου Χαρούλα! Είδες βρε παιδί μου τι κάνει ο νησιώτικος αέρας, εεεεε; Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστα Πριγκηπέσσα μου τούτο τον καιρό είμαι έγια μόλα έγια λέσα!Εσυ θέλω να πιστεύω οτι είσαι καλά...περιμένω...
      Φιλάκιαααα

      Διαγραφή
  54. Νοικοκυροκοριτσο μου εσυ! Η Θεα με τα πολλα χερια εισαι,ντυνεις - στολιζεις - νοικοκυρευεις που ελεγε και το σλογκαν παλια.Χρονια πολλα Χαρα μου, γερη, δυνατη και χαρουμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Πειραϊκή-Πατραϊκή προσωποποιημένη Κατερινιώ μου, δε το συζητώ, να μη σου πω ΑΙΓΑΙΟΝ τιτιριτιτίίί...μου ταιριάζει περισσότερο το τιτιριτιτί, κυριολεκτεί!
      Φιλάκια και ευχαριστίες πολλές

      Διαγραφή
  55. Χαχαχα είσαι απόλαυση Χαρά. Όχι μόνο σήμερα και του Αγίου Χαραλάμπους, κάθε μέρα θα πρέπει να σε γιορτάζουμε, κάθε φορά που σκάει το χειλάκι μας χαμόγελο :-))))

    Οι πέτρες σου απίθανες, η τελευταία με το Θ !!!!!!!!!!
    Το στεφάνι σου καλά κάνει και τιμά όλα σου τα φτιαξίδια, έτσι πρέπει ;-)

    Τι να σου στείλω από εδώ τώρα.. αγάπη πολύ πολύ και μια μεγάααααααλη αγκαλιά!!!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες το ψέμματα Μαργκουλίνι μου μ όλα όσα βιώνω θα πρεπε να ανακηρυχθώ εγω Αγία, να διώξω όλους τους υπόλοιπους!χαχαχχα
      Χαίρομαι ολόψυχα αν σας χαρίζω χαμόγελο,μεγάλη υπόθεση να βρίσκουμε κάτι να χαμογελάμε στις μέρες μας!Φιλάκια άπειρα

      Διαγραφή
  56. Πω πω κέφια!!!!! Τι έγινε βρε παιδιά......γιορτή ακούω, άρωμα δυνατού λικέρ μυρίζω, όμορφες ζωγραφιστές πέτρες περνούν από μπροστά μου......τόσο καλή ατμόσφαιρα καιρό είχα να ζήσω!!!!
    Και τώρα, σκουπίζοντας τα δάκρυα από τα μάτια μου, επίσης καιρό είχα να γελάσω τόσο (από τότε με τη κατσαρίδα, θυμάσαι;), σου λέω ότι κατάφερες να αλλάξεις τη διάθεσή μου Χαρά μου!!!
    Σε φιλώ και σου εύχομαι ό,τι εσύ επιθυμείς περισσότερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κέφια απέδωσέ τα στο οινοπνευμα αγαπημένη μου φίλη, γιατί η θάλασσα κατευνάζει λένε , τώρα εγω είμαι αλλουνού παππά βαγγέλιο!Για την εποχή της κατσαρίδας δε μπορώ να σου πω,δε την πρόλαβα, αν εννοείς εκείνη που μας βγήκε απο τη μύτη, εύχομαι να μην ξαναγίνει...
      Φιλιά ομορφιά μου και ΝΑ ΓΕΛΑΣ!Σου πάει.
      Καλό Μήνα!!!

      Διαγραφή
  57. Χρόνια πολλά λοιπόν κι από μένα, με υγεία και καλά μυαλά! Να σε χαίρονται και να χαίρεσαι όσους αγαπάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μελίτσα το "καλά μυαλά" δε μ ακούγεται και πολύ κολακευτικό, αλλά με τούτα που βλέπεις κι εσυ τι να πεις;Δεκτές οι ευχές σου και Καλό σου μήνα!

      Διαγραφή
    2. Άσε Μελίτσα μου...μέχρι τάμα την έχουμε κάνει αλλά δεν πιάνει!!!Τώρα έχω ακούσει για ένα Μοναστήρι στην Πελοπόννησο...αν δεν πιάσει κι αυτό,ας ελπίσουμε να πιάσει η ευχή σου...

      Διαγραφή
    3. Ασε βρε τα τάματα εσύ κι η Σωσώ, θα σας βλέπουν οι Αγιοι και θα κατεβαίνουν απο τα τέμπλα "Οοοχιιι πάλι γι αυτήν" θα φωνάζουν "αφού δε διορθώνετε"
      Μην κάνετε άδικους κόπους και έξοδα ταξιδιωτικά

      Διαγραφή
    4. Μία σ'έχουμε...να μη προσπαθήσουμε να σε σώσουμε; Μη μας κόβεις την ελπίδα...

      Διαγραφή
    5. Δώσε ονόματα να τους ταχτοποιήσω εγώ Χαρουλίνι μου!!!

      Διαγραφή
    6. Αστους μωρέ περνούν και μόνοι τους καλά ...με τις τύψεις τους!!!

      Διαγραφή
  58. Δεν θα το πιστέψεις!!! Τωρα είδα την ανάρτησή σου!!!! Πωπω, οποία ντροπή!! Χρόνια πολλά, χρόνια ευτυχισμένα, χρόνια γεμάτα υγεία και δημιουργία, Χαρίκλεια!!!!!!!
    Από τον φαντομούλη, με πολλή αγάπη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί καλέ ντροπή; 40 μέρες κρατάει η γιορτή!
      Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ συνεορτάζουσα!!!Καλό σου ΜΗΝΑ!!!

      Διαγραφή
  59. προλαβα το λικερακι???ή εξαφανιστηκε???
    καλο μηναααααααααααα χρονια σου πολλα κ γλυκα...πολυ υγεια ευχομαι κ αγαπη στην ζωη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Φιλία ήπιε λίγο περισσότερο,αλλά ήρθε κι απο δρόμο οπότε δε της το στερήσαμε...φυσικά και έμεινε και φυσικά κερνιέσαι!
      Νάσαι καλά Ελενάκι μου, Καλό σου Μήνα!

      Διαγραφή
  60. Τι φτιαχνουν τα χερια σου κοπελα μου!!!!!!Οταν βλεπεις τετοια καλλιτεχνηματα πως να μην εχεις καλο μηνα;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι λες Σελήνη μου; Χαίρομαι ειλικρινά!
      Νάσαι καλά τ καλλίτερα και σε σένα εύχομαι

      Διαγραφή
  61. Dear Xapa, i love your sea stone especially the first one. It seems the house of love.
    Kisses
    Alessandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Alessandra Cara mia
      mille grazie per la tua visita e tuo commento.
      Davero, questo sasso e la casa d amore!
      Baci tanti
      Gioia

      Διαγραφή
  62. επειδή λοιπόν και γω γιορτάζω (..το έμαθα και γω λοιπόν λιγα χρόνια πριν) ...χρόνια μας πολλά ..και στην υγειά μας ...!
    με ενθουσίασε το λικέρ σου και τα μπυκαλάκια σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια
      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι απο εδώ και σ ευχαριστώ για την επίσκεψη και τα καλά σου λόγια.

      Διαγραφή
  63. Χαρα μου χρονια σου καλα και δημιουργικα
    τωρα για τις πετρες τι να πω ???ομορφες !!!!!και μεχρι και η θαλασσα εγραψε τονομα σου !!!!περιμενω κερασμα απο το πεπονο-κεικ και αστα αυτα πως μονο το στεφανι σου το καταδεχεται
    το λικερακι κρατατο για τον χειμωνα που θα κανει κρυο ,χαμενο δεν παει
    να εισαι καλα και χαρουμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρηνάκι μου
      χαίρομαι που είσαι εδώ! Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
      Το κέικ ομολογουμένως ήταν απογοητευτικό,μάλλον γιατί είχε και μπέικιν και αυτοφούσκωτο αλεύρι, όσο για το λικέρ, σιγά μην δεν πιωθεί!!!χαχαχα Φιλάκια

      Διαγραφή
  64. Ώστε είσαι και εσύ μία από τις...σαράντα παρθένες;;; Ή μήπως το κάνεις επίτηδες για να παίρνεις δύο φορές το χρόνο ευχές και δώρα;;; Ξέρω πως όχι γιατί ευχές, αγάπη και "δώρα" παίρνεις κάθε μέρα από όλες μας που περνάμε από το σπίτι σου για βεγγέρα!
    Χρόνια πολλά καλή μου Χαρουλίτα!!! Να ξέρεις ότι σ'αγαπώ, αν και δεν σ'έχω γνωρίσει από κοντά, γιατί έχεις ψυχούλα μικρού παιδιού και τούτο δω το παραθυράκι είναι ο καθρέφτης της!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,ναι,ναι, είμαι κι εγω η 40ή!!!Οχι καλέ, πού καιρός για δώρα και μάλιστα διπλά;
      Μαρινάκι μου τα δώρα μου τα έχω καθημερινά,όπως πολύ καλά λες, μέσα εδώ κι έξω, τι άλλο να ζητήσω περισσότερο;
      Τα αισθήματα δε θα πάψω να επαναλαμβάνω οτι είναι αμοιβαία και το καλοκαίρι χάρηκα που είχε συμπέσει ο ερχομός μας στην Πρωτεύουσα,ελπίζοντας... Δεν πειράζει οταν θα επιστρέψετε για μόνιμα.
      Φιλάκια πολλά γλυκειά μου και νάσαι πάντα καλά!

      Διαγραφή
  65. Οσο κι αν εψαξα στην ακρογιαλια, οικοσημο δε βρηκα!!Μονο για τη δυναστεια των Θ.κανει χαρακτικη η θαλασσα!!Υποκλινομαι!!
    Στη σημερινη γιορτη και χαρα,συμμετεχουμε και εμεις,με το ονομα Αφροδιτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωω Αφροδίτη, με επίσημο ένδυμα και αψεγάδιαστο!!!Περιμένουμε και τις επόμενες αποκαλύψεις...ας μην υποκλινόσουν.

      Διαγραφή
  66. Χρόνια σου πολλά Χαρά μου με υγεία δημιουργικότητα και κάθε καλό σου εύχομαι.Και η κόρη μου είναι μιά απο τις σαράντα.Ολα όμορφα αλλά τις πέτρες σου τις λατρεύω είναι πανέμορφες!!
    Να είσαι καλά Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο!ΦΙΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσια μου
      να χαίρεσαι κι εσύ το παιδάκι σου,νάναι γερό και δυνατό!
      Σ ευχαριστώ που είσαι εδώ γεμάτη καλή ενέργεια!Φιλάκια

      Διαγραφή
  67. Χρόνια πολλά Χαρά,να είσαι καλά!!!!
    Εύχομαι καλό μήνα και καλό και δημιουργικό φθινόπωρο!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Νάσαι καλά Ρένα μου, Καλό Φθινόπωρο νάχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. και μεις σ'αγαπάμε!Χαρά μου με τα υπέροχα σου!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Βρε βρε! Χρόνια πολλά σου παρθενάκι μου, που.... παρθένα ξεπαρθένα φόρεσες το κόκκινο φουστάνι που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά........... Δέ λυπάμαι όχι! που τέλειωσαν οι πέτρες που μας πέταγες στο κεφάλι σα να μας έλεγες εσείς κάνατε πέτρες? όχι! εγώ έκανα χι χι χι! Κουκλίτσα μου καλό μήνα και καλή συνέχεια! πολλά φιλάκια και να είσαι γερή και δυνατή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε παρακαλώώώ, κι εμείς οι παρθένες έχουμε ψυχή!Τι δηλ. τα κόκκινα φουστάνια μόνο για τις τσιριμπιμ-τσιριμπόμ είναι;
      Ιιιιιι θα μας ακούσει και κανείς και θα με πάνε μέσα για βιαιπραγία, σας πετούσα πέτρεεες;;;Ντροπή! εγω απλά σας έδειχνε τις σκέψεις μου πραγματοποιημένες επι πέτρας αντί επι χάρτου...
      Νάσαι καλά ματάκια μου, σ ευχαριστώ για όλα!

      Διαγραφή
  71. Υστερα απο αρκετη απουσια καλοκαιριου περνώ απο τους φιλους να μαθω νεα τους και να ευχηθω για το νεο μηνα.Μακάρι αυτός ο μήνας να είναι όμορφος , γεμάτος με τύχη και πολλά χαμόγελα γιατί χρειαζόμαστε κάθε σταγόνα θετικής ενέργειας!Καλό μας μήνα λοιπόν με υγεια πανω απ όλα και καλο φθινοπωρο!!!
    ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη
      Καλώς επέστρεψες κι ευχαριστώ για την επίσκεψη και τις ευχές! Νάσαι καλά Καλό Χειμώνα νάχουμε με όσο το δυνατόν λιγότερες εκπλήξεις.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι

      Διαγραφή
  72. Ετσι είναι τα καλά κοριτσάκια εχουν δύο γιορτές. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ-ΥΓΙΗ. Τι εννοείς τέρμα οι πέτρες. Δεν φαντάζομαι να το λες αλήθεια? Η Πέτρα με το Θ είναι όλα τα λεφτά. ΕΜένα οι πέτρες μου αρέσουν πολύ και αφού είμαι αχρηστη να τις φτιάξω εγώ βολεύομαι να βλέπω τις δικές σου. Ξανασκέψου το λοιπόν. Λικέρ πεπόνι εκανα πέρυσι αλλά τσάμπα το οινόπνευμα. Χαρουλίνι μου καλό σου μήνα και πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η άλλη απο πάνω λέει σας τις έριχνα κατακέφαλα, εσύ μην τολμήσω και σταματήσω...τι να κάνω κι εγω το έρμο παιδί; Αποφασίστε! Τώρα μεταξύ μας,καλοκαιρινές δημιουργίες θα σταματήσουν,δεν εγγυήθηκα οτι δεν θα βάλω άλλου τύπου... χαχαχαχα τι θα τις κάνω αμα τις έχω;
      Φιλάκια πολλά Μαρινάκι μου, νάσαι καλά καρδιά μου.

      Διαγραφή
  73. Χαρά μου καλησπέρα και καλό μήνα! Τόσο οι πετροδημιουργίες σου όσο και τα μπουκάλια σου μου αρέσουν πολύ! Λικέρ πεπόνι δεν έχω φτιάξει ακόμα, λες να? Σου στέλνω τα φιλιά μου και σου εύχομαι ολόψυχα να'σαι πολύχρονη, γερή και χαρούμενη!!! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου
      σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για την κριτική σου!
      Οσο για το λικεράκι θα δείξει τις αρετές του φαντάζομαι λίγο αργότερα,όπως λέει παραπάνω κι η Κική (μικρή Κουζίνα).Δοκίμασέ το κι εσύ αν σ αρέσει,απλά με λιγότερο οινόπνευμα
      Φιλάκια Καλό Φθινόπωρο,νάχουμε!

      Διαγραφή
  74. Έχετε την καλοσύνη να παραλάβετε ένα βραβείο ? Δείτε τη σελίδα μου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως ν αρνηθείς μια τόσο ευγενική πρόταση;
      Πολύ ευχαρίστως, μεγάλη μου Τιμή!

      Διαγραφή
  75. Καταπληκτικές!.. οι περτούλες..!! Χρόνια καλά και ευτυχισμένα Χαρά μου!!
    Πολλά φιλιά και καλό φθινόπωρο να έχουμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...