...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η εκλεκτή των ξωτικών

" ‘Oλα τα πρωινά ήταν ίδια στη μικρή λίμνη μέσα στο δάσος. Με τις πρώτες ακτίνες του ήλιου ξαφνικά όλα τα μικρά πλασματάκια ξυπνούσαν και γέμιζαν με τις φωνές τους το τοπίο.

εσωτερική άποψη-υποψία!

Κάτω από έναν μικρό θάμνο, δίπλα στο γαλάζιο νερό της λίμνης, κοιμόταν συχνά μια μικρή νεράιδα…ήταν μικροσκοπική με χρωματιστά φτερά και φορούσε πάντα το αγαπημένο της φόρεμα κόκκινο με λευκές μικρές κουκίδες. Εκεί, κάτω από το θάμνο μπορούσε κανείς μετά βίας να ξεχωρίσει το μικροσκοπικό κεφαλάκι της  Fidget, όταν κοιμόταν στην αγαπημένη της κρυψώνα. 



Δεν της άρεσε να κοιμάται μαζί με την οικογένεια της προτιμούσε την ηρεμία, άλλωστε η οικογένεια Rainbowglow ήταν από τις πιο σημαντικές οικογένειες στο δάσος. Στο σπίτι πάνω στο μεγάλο δέντρο όπου ζούσε μπορούσε να αντικρίσει κανείς όλα της τα αδέρφια που και αυτά είχαν φτιάξει δική τους οικογένεια αλλά λόγω της παράδοσης των ξωτικών θα έπρεπε να μένουν όλοι μαζί για να αντιμετωπίζουν το κίνδυνο που παραμόνευε σε κάθε γωνία. 




Ξύλινο κουτί με decoupage χαρτοπετσέτας, δαντέλες,κορδέλες και στένσιλ


 Η Fidget όμως ποτέ δεν το κατάλαβε αυτό, «Ποιος κίνδυνος;» σκεφτόταν συχνά.                 « Μπα! Αυτά είναι παραμύθια για τα μικρά ξωτικά που δεν κάθονται ήσυχα και συνέχεια πηδάνε από κλαδί σε κλαδί και από νούφαρο σε νούφαρο». Έτσι κάθε βράδυ ξεγλιστρούσε από το κλαδάκι της και κατέβαινε στον θάμνο. Μέσα στο σκοτάδι και την ηρεμία ξάπλωνε στο δροσερό χορτάρι και κοιτούσε τα αστέρια. Ήθελε πολύ κάποτε να αποκτήσει το δικό της αστέρι εκεί ψηλά. ’λλα αν και με τα φτερά της πετούσε πολύ γρήγορα ποτέ δεν κατάφερε να φτάσει εκεί στον μαύρο ουρανό με τα μικρά φωτάκια.
   Συχνά ανάμεσα στις σκέψεις της αυτές την έπαιρνε ο ύπνος. Ευτυχώς ποτέ κανείς δεν την ενοχλούσε, μόνο όταν ο ήλιος χάιδευε το πρόσωπο της με τις ακτίνες του καταλάβαινε πως έπρεπε να αφήσει το καταφύγιο της. Ποτέ δεν μπόρεσε να αντέξει το φως του ήλιου γι’αυτό την έβλεπε κανείς να κάθεται πάντα στο φως του απόλυτου φεγγαριού, στην πανσέληνο. Μόνο τότε δεν κατσούφιαζε τα μάτια της…Όμως το στρόγγυλο φεγγάρι θα αργούσε να φανεί και πάλι, θα πρεπε να περιμένει 28 ημέρες!
    Αυτά τα πρωινά πετούσε μέχρι το δέντρο και πήγαινε κατευθείαν στην μαμά της, ήξερε πως έπρεπε να την βοηθήσει να καθαρίσουν το κλαδί που γέμιζε μικρά ζωύφια και σκόνη από τον άνεμο που συχνά φυσούσε. Κάποια άλλα πρωινά κρατούσε τα μικρά της ανίψια, δεν είχε πολύ που είχαν γεννηθεί, ούτε που γνώριζαν καλά καλά να κουνάνε τα φτεράκια  τους. Δεν την ενοχλούσε καθόλου που περνούσε την ώρα της με τα μικρά άλλωστε της άρεσε να τους μαθαίνει νέα πράγματα, σε ποιο φύλλο θα κάνουν την καλύτερη τσουλήθρα, πιο  νούφαρο έχει την καλύτερη θέα και πώς να πετάνε ψηλά μέχρι τα πρώτα σύννεφα. 
   Τα μικρά ήταν ξετρελαμένα μαζί της. Συχνά η Fidget παρατηρούσε τον μικρό της ανιψιό.   Είχε πάντα κάτι ξεχωριστό, το ένα του φτεράκι ήταν πιο μικρό από το άλλο και έτσι δεν μπορούσε να πετάξει με άνεση. Το βράδυ που είχε γεννηθεί η Fidget είχε ακούσει κρυφά τους γονείς της να μιλούν με τον μάγο του δάσους. « Ο μικρός ανήκει στους εκλεκτούς» είπε ο γέρο-μάγος « Η προφητεία  το λέει καθαρά: σημάδι θα φέρει για να τον αναγνωρίσετε και θα είναι ο αρχηγός των ξωτικών». «Λες;» σκέφτηκε.


...περιμετρική άποψη!  decoupage χαρτοπετσέτας,με τελείωμα  δαντέλας και κορδέλας


Η συνέχεια του παραμυθιού εδώ!

62 σχόλια :

  1. ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΗΛΛΗ ΩΡΑ!!!...
    ΘΑΥΜΑΣΙΟ, ΥΠΕΡΟΧΟ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
    ΧΑΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ SWEET DREAMS!!!! KISSES!!!! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αλήθεια τελικά ότι μπορεί καθένας να βρει το ξεχωριστό στη ζωή του.. όχι ψηλά στον ουρανό αλλά εδώ στην μπλοκογειτονιά.... τόσο ξεχωριστό σαν και εσένα και τις δημιουργίες σου!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ...ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ!!!!!ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΣΥΝΔΕΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!!!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ..ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παραμυθενιο το κουτι σου!και ιδανικο το ταιριασμα των υλικων!
    ειναι ξεχωριστο!επιτελους φωτεινη και αισιοδοξη αναρτηση!μπραβο Χαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όμορφο,πολύ όμορφο το κουτί(όχι από μόνο του...).Και το παραμυθάκι πολύ καλό...θα πάω να το διαβάσω για να κοιμηθώ σε λίγο...Καλό βράδυ και φιλιά στα ξωτικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τα ξωτικούλια....χι..χι.. ολα εδώ μαζεμενα .. στα ψηλα κλαδια...εν ταξει ..παω στο κλαδακι μου μην φωνάζετε!!!!!

      Διαγραφή
  6. Για όλους υπάρχει η κατάλληλη στιγμή ,στον καθένα μας ανήκει ένα αστέρι ,αρκεί να έχουμε το θάρρος,την τόλμη , την επιμονή και την συγκρότηση για να το προσεγγίσουμε !Πιστεύω ότι αξίζει να το αποτολμήσουμε.
    Παραμυθένιο το κουτάκι!!!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιο chic κουτάκι δεν νομίζω να έχω ξαναδεί! Υπέροχο το καπάκι με τις νεράϊδες, υπέροχη εφαρμογή και περιμετρικά!! Το υπόλοιπο παραμύθι θα το διαβάσω αύριο, τώρα κλείνουν τα μάτια μου!!! Φιλάκια και καλό ξημέρωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρελαίνομαι για τις ιστορίες που συνοδεύουν τα έργα σου. Μαθαίνω και θαυμάζω. Το κουτάκι εξαιρετικό. Αλλά για μένα ΧΑΡΑ=ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ (κυρίως ακουαρέλα). Και περιμένω πως και πως να δω καινούρια δημιουργία. Μπράβο και σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όνειρο, και το κουτί και το παραμύθι! Πολλές καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετά από μία πολύ-πολύ απαιτητική μέρα στη δουλειά, η ιστοριούλα σου ήταν αυτό αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν!!!
    Και το κουτάκι... χάρμα οφθαλμών!!!
    Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Te quedó una caja maravillosa, una terminación muy romantica.
    Besos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ όμορφο το κουτί σου, ονειρεμένο και νεραϊδένια πλασμένο! Μπράβο! Μου άρεσε πολύ και το μοτίβο που επέλεξες για τα πλαϊνά. Και το παραμυθάκι όμορφο. Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τόοοοσα βράδια κάθομαι ξάγρυπνη στο pc ! Μια φορά πήγα για ύπνο νωρίς κι εσύ τσουυυυυπ, αναρτάς ! Πολύ χάρηκα που βλέπω κάτι τόσο όμορφο και φίνο ! Ναι φίνο, είναι κάτι που νομίζω ότι σε χαρακτηρίζει ... Εγώ είμαι αλλιώς, φασαριόζα πολύ ... κι εσύ είσαι βέβαια φασαριόζα αλλά αλλιώς ..., ας μην το αναλύσω άλλο ... :)))))) ΧΧΧ
    Τώρα να μιλήσω για το γούστο και την καλαισθησία ; Να μιλήσω για τον όμορφο συνδυασμό κουτιού-παραμυθιού ; Αφού είσαι κορυφαία στο να μας συγκινείς ...
    Να σου πω μόνο πόσο πολύ χαίρομαι που σε συναντώ, έστω και εδώ ...
    ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εγω Φωτεινούλα μου το ιδιο επαθα: μολις το καρμικο..ημερολογιο εγραφε:ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ
      ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΗΤΟΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ
      ΣΤΗ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΘΥΕΛΛΑ
      ΜΟΝΑΧΟΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ...
      και είπα:ωπ!!αυτο αρμοζει να το στειλω στη Χαρά μας, και τσουπ, ιδού η αποδειξη του αετού!! Κι υστερα.....τι να πούμε.....Barby-b....

      Διαγραφή
  15. καλημέρα!!!Σού εχω πει και αλλες φορες οτι δεν θα με ξαφνιαζε το παραμυθάκι να είναι δικο σου προιον, αλλα χαιρομαι που με παρεπεμψες στην ιδιοκτητρια γιατι δεν γνωριζα!
    Ομως ο τροπος που το συνδυασες, ειναι θαυμαστός, οπως και το όλο έργο σου!'ομως εγω γιατι δεν καταλαβαινω τί ειναι το στενσιλ....ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ!! μαθετε με ωραια μου πουλακια μαθετε με, μαθετε με σαν και σας να κελαιδώωωωωωωωω!!
    Την αγαπη μου!! πολλες περιέργειες εχω τελευταία,αλλα πώς θα μαεθι το παιδί αν δεν ρωτησει?http://www.youtube.com/watch?v=kjVid72KMdQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συγγνωμη, η ανωνυμη...Barby-b.....
      περιττό βεβαια, διοτι δεν χρειαζοταν η ..συμπληρωματικη δηλωση, αλλα ειναι θεμα αρχης!

      Διαγραφή
  16. πολύ πολύ όμορφο το ''κουτί σου''Οχι αυτό που νομίζεις,αλλά αυτό που βλέπω..χιχι
    Και το παραμύθι,,,γλυκό,χαλαρωτικό!!!!
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρυσοχέρα σε ήξερα... σήμερα σε γνωρίζω και σαν "παραμυθού"!!!
    Κάθε φορά μας εκπλήττεις ευχάριστα!
    Ελπίζουμε και σε άλλα, με το καλό!

    Υ.Γ. Πάντα ήσουν ξεχωριστή και διόλου "απαρατήρητη" δεν περνούσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τι θαυμάσιος και απέραντος που είναι ο κόσμος της ανθρώπινης φαντασίας!!πολύ όμορφη η κατασκευή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Ανοιξε αυτό το κουτί, παραμυθι ν'ακουστεί..."
    Τη θυμάσαι την παλιά παιδικη σειρά "του κουτιού τα παραμύθια";
    Ε, κάπως έτσι είναι και τούτη η ανάρτηση, μας ταξιδευει στον κόσμο των ξωτικών!
    Θα πάω να διαβασω και τη συνέχεια!
    Φιλιά Χαρούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χαρούλα μου, τι όμορφα έργα και πολύ ωραίο παραμύθι!
    Είσαι γεννημένη καλλιτέχνης!!!
    Καλό απόγευμα και πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα κατάφερες πάλι με ένα υπέροχο κουτί συνδεδεμένο άψογα με ένα όμορφο παραμύθι να μας εντυπωσιάσεις και να ξυπνήσεις τις παιδικές μας θύμησες.Στο δικό μου λοιπόν μισοκαμμένο σκληρό δίσκο οι νεράϊδες έχουν καταγραφεί χωρίς φτερά,αλλά λεπτές,όμορφες ξανθές μακρυμαλλούσες με λευκά φορέματα που χόρευαν ξυπόλητες σε συγκεκριμμένα σημεία κοντά στον κεντρικό δρόμο του χωριού (αυτοκίνητα γαρ)ή στις ακροποταμιές(είχαμε αρκετά ποτάμια) κυρίως τα μεσημέρια και αν πλησίαζε κάποιο μικρό παιδί μόνο του,του έπερναν το μυαλό και τρελαινόταν και επειδή στα περισσότερα χωριά υπηρχε κάποιος ή κάποιοι με νοητική στέρηση ή σωματικά ανάπηροι νάτην και η απόδειξη, οι νεράϊδες είχαν βάλει το χεράκι τους ή ο αράπης που βρισκόταν στον πάτο του πηγαδιού (είχαμε και πολλά πηγάδια).Οσο γιά τα ξωτικά έμαθα πολύ αργότερα από συμμαθήτριες και σε διάφορες εκδοχές,ανάλογα με την φαντασία της κάθε μαμάς που ήθελε να προστατεύσει και να δαμάσει το θηρίο της,γιατί η αλήθεια να λέγεται είμασταν θηρία,αλλά και κουτορνίθια.Τι όμορφα χρόνια !!!! Είδες τι μπορεί να κάνει ένα κουτί στα επιδέξια χέρια μιάς ταλαντούχας νεράϊδας;Νάσαι καλά να μας ταξιδεύεις πάντα!!! Πολλά πολλά φιλιά.ΒΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπέρα, καιρό τώρα είχα μια υποψία: μιλώ με κάποιο ξωτικό εδω μέσα, σήμερα το διαπίστωσα, είσαι ενα αεικίνητο και πολυμήχανο ξωτικό που ολα τα ομορφαίνει γυρω του, να σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Eπειδη αισθανομαι ..μεγαλο κοριτσι πια για να διαβαζω παραμυθια,αλλα ταυτοχρονα μικρη κι ανωριμη για ρολο γιαγιας..
    πηδησα το παραμυθι και σταθηκα μαγεμενη στη τελευταια εικονα
    του κουτιου με το φινο τελειωμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν τα πηδανε τα παραμυθια παιδί μου τα διαβαζουνε!!!!!χι..χι.. γύρισε πίσω εχει συνεχεια...

      Διαγραφή
  24. Το παραμύθι σου πολύ ωραίο,θα χρησιμοποιηθεί καταλληλα ;-))))))) αλλά και το κουτί μου άρεσε, πολύ ρομαντικό και με όμορφες λεπτομέριες,φιλάκια πολλά,καλό βράδυ Χαρά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολύ γλυκό και παραμυθένιο το κουτάκι σου!! Και τι ωραίο το μπλογκ που μας σύστησες! Ασε που κάποιες φωτό που έχει θα τις χρησιμοποιήσω σύντομα. Χαρά μου φιλάκια και καλό ΣΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μαγευτικά,γλυκιά μου και το κουτί και το παραμύθι!Τρελαίνομαι για νεραϊδούλες και ονειρικά κουτάκια!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπράβο Χαρά με τις δημιουργίες σου!!! Πάντα διανθισμένες με τόσο αναπάντεχα κείμενα! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι όμορφο παραμύθι!! Και ταίριαξε τόσο ωραία με το υπέροχο κουτί σου και την απίστευτη νεράιδα σου!! Παραμυθένιο κουτί :)
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μου έλλειψεεεεεεεεεεεεεες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!
    ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ , ΟΠΩΣ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙΣ!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι όμορφο! Και τι όμορφα όλα όσα φτιάχνεις :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παραμυθένιο κουτί με "περιτύλιγμα" όμορφου παραμυθιού!!!
    Συνδυασμός που μόνο εσύ μπορείς να καταφέρεις!
    Χαίρομαι που αυτή σου η ανάρτηση δείχνει "ανεβασμένη" διάθεση! Σε φιλώ....... Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όμορφο και τρυφερό το παραμύθι που συνοδεύει το άψογο σε εκτέλεση κουτί.
    Όποια ταύτιση προτιμήσεων. Και να πεις ότι είχα δει πιο μπροστά την ανάρτησή σου. Πάλευα με τον....blogger.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θα σας αφήσω με την ψευδαίσθηση της "ανεβασμένης διάθεσης" και δε θα σας χαλάσω το παραμύθι, άλλωστε αυτό αξίζει να το διαβάσετε μέχρι τέλους και να επιδιώξετε να το αναζητήσετε στην ίδια τη ζωή. Πού ξέρετε μπορεί τα ξωτικά να κάνουν τα μαγικά τους και να πετύχει...
    Την αγάπη και τα φιλιά μου σ όλους κι έναν-έναν ξεχωριστά, ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια,μακάρι να μου ταίριαζαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ταυτίζομαι με τα λόγια της Φιλίας!!(πέφτει ταύτιση στην γειτονιά μας!!!)χαίρομαι Χαρά γιατι μας υποδέχεσαι στο φιλόξενο σπιτάκι σου,κρατώντας ενα πανέμορφο νεραϊδόκουτο και λέγοντας παραμυθένιες ιστορίες ξωτικών.....Εύχομαι μία ήρεμη και δημιουργική Κυριακή με φιλάκια πολλά και μία ζεστή αγκαλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  36. ¸.•°♡♡⊱彡


    ░Ӈ░ƛ░Ƥ░Ƥ░Ƴ░

    S░U░N░D░A░Y░ !
    ¸.•°♡♡⊱彡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πανέμορφο το κουτί σου!!!Και το παραμύθι που το συνοδεύει μαγευτικό!!!Φιλάκια πολλά και να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Απο ενα τόσο όμορφο κουτί Χαρά μου... μονο ενα τέτοιο παραμύθι με ξωτικά και νεράιδες..θα μπορούσε να ξεπηδήσει και μονο εσύ θα μπορουσες να το κανεις...να βγει να παρει τον δρομο των παραμυθιών.... γιατί τα παραμύθια Χαρά μου παντα εχουν όμορφο τελος...και ζούμε εμεις καλά και αυτά καλήτερα...πολύ ομορφο το μπλοκ αυτό με τα
    παραμύθια...για κάποιον που ασχολείται με αυτα..
    φιλώ σε.. ξωτικό μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το κουτάκι πανέμορφο,το περιτύλιγμα τόσο ρομαντικό!! Υπέροχο παραμύθι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πανέμορφο κουτάκι !!!!!Σκέτο παραμύθι!!!Όσο και το πολύ όμορφο παραμύθι σου!!!!Μου αρέσειιιι!!!!!Φιλάκια πολλά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλή εβδομάδα Χαρά μου,όμορφη σαν το κουτάκι σου,γλυκιά σαν το παραμυθακι σου, και τα δυο σε ταξιδεύουν και σε κάνουν να ονειρεύεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Λατρευω τα μικρα ξωτικα-νεραιδουλες...ειδικα αυτο το αδερφακι με το μικρουτσικο φτερο....λατρεψα και το κουτι σου...οτι χρειαζεται για να προστατεψει τον μικρουλη ηρωα....φιλακια Χαρουλα μου....και μην ρωτησεις,ναι ειμαι εδω και ειμαι καλα αλλα δεν προλαβαινω ουτε να σερφαρω πια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αχ ρε Χαρα με εντυπωσιάζεις κάθε φορά! Δεν έχω λόγια, το παραμύθι είναι υπέροχο (πάω να το τελειώσω) και το κουτάκι σου μαγικό!
    Φιλια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παραμυθένια όλα..η ιστορία, το κουτί, οι φωτογραφίες!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Θα το βρεις σ ένα Αύριο που θ ακολουθήσει το Σήμερα.
    Εύχομαι τα Φτερά ν ανεβάσουν το Πολύτιμο Φορτίο τους -Εκείνον "που ανήκει στους Εκλεκτούς" σ άλλες σφαίρες ανάλαφρα αλλά σταθερά προς το Κέντρο της Αγάπης.
    Ν ανεβάσουν μαζί τις ευχές και τις προσευχές..
    Η Σιωπή είναι Αγάπη.
    Μια Μεγάλη Αγκαλιά για Σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Xαρούλα μου, η αγάπη σου θα τον συνοδεύει να'σαι σίγουρη. Και ίσως νοιώσεις κι εσύ (όπως και πολλοί από εμάς που περάσαμε απ'το ίδιο μονοπάτι) πως κάποιος ακόμα σε προστατεύει από εκεί ψηλά. Μην φοβηθείς ποτέ να τον κουβεντιάσεις, μη το αποφύγεις. Πιστεύω πως ΤΟΥΣ δίνει χαρά αυτό. Σε αγκαλιάζω και σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Xαρά μου καλησπέρα.Αυτή τη φορά διάβασα προσεκτικά ολα τα σχόλια κι έμεινα στο τελευταίο...Μου αρέσουν πολύ ολα οσα φτιάχνεις,τα καταφέρνεις σε πολλά και διαφορετικά πράγματα.Μου αρέσει πολύ και ο τρόπος που ζωγραφίζεις και σου πάει πολύ!! Το κουτάκι σου είναι παραμυθένιο και φινετσάτο η ιστοριούλα πολύ όμορφη ,οταν μπορέσω θα μπώ να δω την συνέχεια.Η ανάρτηση σου δεν ξέρω ....μου βγάζει γαλήνη.Εύχομαι αυτό το συναίσθημα να νοιώθεις μέσα σου.Φιλάκια Χαρά μου να είσαι καλά κι απο μένα μια αγκαλίτσααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Χαρούλα μου, καλημέρα!
    Μια blogφίλη μου από την Ολλανδία, μου έστειλε σήμερα μήνυμα ότι τέλη Απριλίου θα επισκεφθούν την Ζάκυνθο και με ρωτάει, είναι καλύτερα να μείνουν σε μεγάλο ξενοδοχείο ή να επιλέξουν ένα μικρό όμορφο μέρος;
    Της έγραψα ότι έχω μια φίλη από την Ζάκυνθο και θα την ρωτήσω.
    Αν θέλεις Χαρούλα μου, γράψε μου σε παρακαλώ την γνώμη σου.
    Σ΄ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Χαρά μου πέρασα για καλημέρα!!!!μου έλειψες!!!φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Όλα είναι παραμυθένια!!!!! Η ιστορία καθώς και οι δημιουργίες σου μας μεταφέρουν στους ανήλιαγους αγρούς όπου κατοικούν τα ξωτικά!!!!!
    Καλή εβδομάδα και καλή συνέχεια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Jaka piekna opowieść a ja bardzo lubie czytać:) Witam na moim blogu:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Απλώς περασα για μια καλησπερα με την εννοια σου.... φιλώ σε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Χαρουλίτα μου, όνειρα γλυκά και γεμάτα από τις επόμενες δημιουργίες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Εντάξει....εννοείται πώς την διάβασα με πολύυυ ενθουσιασμό αυτή την υπέροχη ξωτικοιστορία !!!! Τέλεια ήταν...μου άρεσε τόσο πολύυυυ !!!!
    Το πόσο χαρά έχω που ήμουνα η εκλεκτή σου δέν λέγεται !!!! Το λατρέυω το νεραιδοκουτί σου που μυρίζει αγάπη και θα το φυλάω για πάντα...μα πιό πολύ εσένα στην καρδιά μου !!!
    Σε ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου !!! Φιλάκια πολλάαααα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...