...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ενα χορταστικό τριήμερο!

Μετά απο μια ...@μπιπ@...βδομάδα περίμενα πως και πως τούτο το ουρανόσταλτο 3ήμερο!


Αστερίας απο τα δικά μας νερά!

Εκτός της μπιπαδερής βδομάδας, ξεδοντιάζω βλέπετε την τσατσάρα σαν φαντάρος υπό απόλυση (μια που αποφάσισα την ηρωϊκή έξοδο εκ της Υπηρεσίας,με το πρώτο φως τ' Αυγούστου) και δεν βαστάει κι ο τόπος. 
Αλλά είπαμε, όταν εσύ κάνεις σχέδια, ο Θεός γελάει και σου δίνει μίίία και γυρίζεις σβούρα και μετά τις συνεχείς περιστροφές των 360 μοιρών,όταν επανέρχεσαι στην αρχική σου θέση τα βλέπεις πλέον μ άλλο μάτι, αφού το άλλο είναι βουλωμένο και λες "ναιιιι, Ωραία θάναι!"
 Αυτό λέγεται προβληματική προσωπικότητα,αλλά ας προχωρήσουμε στο παρασύνθημα...
Πρώτο ενδιαφέρον ήταν η διοργάνωση των Ιππικών επιδείξεων στη φιλτάτη Πατρίδα, η : ΓΚΙΟΣΤΡΑ (Θάταν ενδιαφέρον να ρίχνατε μία ματιά περί του πόθεν έρχεται και τι αφορά).
Δεν συμμετείχα λόγω προσωπικών αρνήσεων (δεν είμαι άλλωστε τόόόσο τρελλή να φορέσω τα βελούδα με 38 βαθμούς θερμοκρασία και να παρελαύνω στο λιοπύρι (παιδιά -στους διοργανωτές απευθύνομαι- σόρρυ, ατυχής η επιλογή της εποχής, και δεν είναι μόνο δική μου άποψη...) και διότι έλειπε κι ο Ιππότης της καρδιάς μου, το άλλο μου μισό, που χωρίς αυτό η Γκιόστρα, χάνει σε λάμψη, για καμαρώστε λεβεντιά ( ο ιππέας που ακολουθεί παρακαλώ)


και πείτε μου αν έχω άδικο; καθότι αν δεν παινέψεις το σπίτι σου,θα πέσει να σε πλακώσει,χαχαχα
Και μια που δεν θα ξεκουνιόμουν αλλιώς, άγγελος εξ ουρανού μερίμνησε να ταλαιπωρήσει άλλους για χάρη μου...την αγαπημένη Κόμησσα τση Κέρκυρας, που μ ένα πανέμορφο σύνολο του Λυκείου Ελληνίδων Κέρκυρας (συμμετείχαν επίσης,εκτός απο ξένες αποστολές και χορευτικά απο Κύθηρα και Κεφαλλονιά), πλαισίωσαν τις εκδηλώσεις της δικής μας Γκιόστρας,μέσα σε αφόρητη ζέστη και με σύνολα που η Αλάσκα θα ζήλευε!
 Εγω πάντως θαύμαζα την ομορφιά των ενδυμασιών και των χορών τους και τους λυπόμουν για το μαρτύριο που υφίσταντο...φοβερή δοκιμασία να βράζεις στα καζάνια της Κόλασης κι όμως να χορεύεις και να χαμογελάς!
Η Τάτι λοιπόν ήταν η φωτεινή αχτίδα στη μουρτζουφλιασμένη βδομάδα και ο λόγος της δικής μου εξαφάνισης.
Χάρηκα τόσο πολύ που την ξαναείδα!
Ένοιωσα τόση ζέστη στην αγκαλιά της και τόση χαρά και στο δικό της βλέμμα που είπα ξανά "άξιζε αυτό το 3ήμερο!"
Πολύ θάθελα να την πάω σε μέρη που δεν είχε ξαναπάει,αλλά το πιεσμένο τους πρόγραμμα μας άφησε μόνο κάποιες ωρίτσες που τις εκμεταλλευτήκαμε μέχρι βαθείας νυκτός!
Η παρέα μεγάλωσε βράδυ Σαββάτου, με το φεγγάρι ασημένιο τάληρο, που φωτογραφιζόταν σε αισθησιακές πόζες και εμείς λιγώναμε απο κάτω !!!
Για του λόγου του αληθές,μια αδιάψευστη μαρτυρία εδώ χωρίς τα χαμογελαστά πρόσωπα, γιατί λίγη ιδιωτικότητα δε βλάπτει...χαχαχα
Αλλά επειδή προκλήθηκα επι προσωπικού απο τη δεύτερη σχολιάστρια, ιδού τα συγκρίσιμα πειστήρια !
(Μαρία, Τατιάνα σόρρυ,ελπίζω να μην γίνω αιτία οικείων κακών)


Η πιο όμορφη και πιο αδύνατη απ όλες (συ είπας)  είναι η αιτία του κακού μας!!!χαχαχα

 Η Τατιάνα αναστέναξε και είπε "εδώ πάνω και να μην είσαι ποιητής γίνεσαι" και δεν έχει άδικο.
Βέβαια εγώ θάμουν ΄ενας ποιητής αντάξιος τη πιπεριάς  Φλωρίνης,γιατί είχα κάνει και το πρώτο μου μπάνιο και σαν να μην έφτανε αυτό έκανα και απολέπιση στο καπάκι και ήρθα κι έγινα ένα με τον κ@λ@ της μαιμούς συνεργούντος του ιδρώτα που έτρεχε ασταμάτητα, σαν νάχε διαρροή η ΕΥΔΑΠ. Είναι ο μόνος λόγος που απεχθάνομαι το καλοκαίρι.

Το πρώτο μπάνιο πλέον γεγονός, στο αγαπημένο μπαράκι ενός πολύ καλού παιδικού μου φίλου

Abra cat abra απο θαλάσσης

και αφ υψηλού!

 (δείτε ΕΔΩ και διαβάστε και αυτό!), μια αγαπημένη  γωνιά και δεν είναι μόνο δική μου άποψη ούτε αυτό...δείτε εδώ:


Μόλις το είδα βγαίνοντας απο τη θάλασσα, μου ήρθε αυθόρμητα ένα πλατύ χαμόγελο επιβεβαίωσης στα χείλη κι αποφάσισα την επόμενη μέρα να πάρω μαζί τη φωτογραφική, ν αποτυπωθεί κι εδώ.

Αυτό λοιπόν το απρόσμενα χαρούμενο τριήμερο, έκλεισε με αποχαιρετιστήρια  συζήτηση δίπλα στο κύμα,χαλαρώνοντας ξαπλωμένες στις σεζ λονγκ,  στο φως του φεγγαριού και των φαναριών που αντικατοπτρίζονταν στο κυματάκι που έσκαγε στα πόδια μας και ένωνε τον παφλασμό του με τη μουσική, που ακουγόταν απο τα ηχεία, σ έναν ακόμα ατμοσφαιρικό καλοκαιρινό χώρο, που βρίσκεις άμα ψάχνεις, όχι μακρυά απο την Πόλη.
Εκεί αφήσαμε κουβέντες, μια διάχυτη συγκίνηση  ν αναμιχθούν με το κύμα, να τα πάρει και να μας αφήσει τη γλύκα που γέμισαν οι αισθήσεις.

Τατιάνα και ...υπόλοιπα αφανή ημεδαπά κορίτσια (είδατε πως σας προφυλάσσω,ε; Δυστυχώς αυτό ήταν αρχικά,μετά έπεσα θύμα εκβιασμού,χαχαχα ),ευχαριστώ για τις  δροσερές στιγμές σε καθεστώς  απελπιστικής ζέστης κι όχι μόνο...
Τώρα προπονούμαι σε ρυθμούς πεντοζάλη, μια που λύνω κάβους


 για ... Κρήτη  (μ έναν ενδιάμεσο σταθμό στα Κύθηρα...πώς τα φέρνει η ζωή!)  κι  ανυπομονώ.
Φυσικά θα ακολουθήσει ρεπορτάζ και από εκεί, μέχρι τότε...φιλάκια και απολαμβάνετε την κάθε μέρα όπως έρχεται!!!

98 σχόλια :

  1. Να λοιπόν που τα δικά σου τα Κύθηρα τα βρήκες,
    Χαρουλιώ! (επί το κρητικότερον).
    Αχ, πάντα έτσι όμορφα να περνάς, να περνάτε εσείς εκεί του Ιονίου.
    Σε περιμένει, εδώ, ένα άλλο αφανές κορίτσι (!),
    όταν θα γυρίσεις από το Λιβυκό, ή περίμενε εκεί, οσονούπω έρχομαι !
    Σε φιλώ και να ξέρεις ότι..... I leave my heart here !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Σοφιά να συγχρονιστούμε...
      ανάμενε την επιστροφή,πού ξέρεις μπορεί να παίζει και άλλη μυστική "αποστολή",όλα στη φόρα τα θέλεις πια;;;Ανυπόμονο πλάσμα!Εκτός κι αν με κρατήσουν πουθενά και ησυχάσετε όλοι...
      Να ξέρεις οτι οταν μ αφήνουν και δεν με διαολίζουν τα Κύθηρα (εκτός απο τα αληθινά που θα τα πατήσω για πρώτη φορά)τα βρίσκω παντού και στα πιο απλά πράγματα, γι αυτό επιβεβαιώνω οτι... I leave my heart here!Δική σου!

      Διαγραφή
    2. Ανάρτηση λάστιχο.
      Μπορώ να φανταστώ ποια είναι
      η Τουίγκι με το άσπρο τιραντέ !!!
      ΄Οσο για την "μυστική αποστολή" την έχω "ψιλιαστεί" από καιρό,
      αναρωτιέμαι, όμως, αν συναντηθούμε, μη συμβεί δηλαδή αυτό που λένε
      όταν εσύ πήγαινες εγώ ερχόμουν.......

      Διαγραφή
    3. Υπονοείτε κάτι μανδάμ με το "Τουίγκι";δεν κατανόησα καλώς...
      Οσο για τη μυστική αποστολή,που οσονούπω θα βγει στη φόρα ετσι που το πάμε,θα παλουκωθείς και θα περιμένεις,δεν θα κάνω τον ιπτάμενο Ολλανδό για να σ ευρω,και προπάντων μη κακομελετας.

      Διαγραφή
  2. Ούλα τα 'πες αλλά δεν τα έδειξες ούλα. Με ζηλεύεις που έχω χάσει κιλά και δεν ήθελες να το δείξεις. Το ξέρω... :-p
    Πού πήγες και ξέθαψες την ανάρτησή μου για τη Μπούκα ωρε;
    Ωραία ήταν. Πολύ ωραία και ελπίζω σε επανάληψη. Καμία άλλη κοινή μας γνωστή θα έρθει μπας και σε ξαναδώ; Γιατί από μόνη σου, χλωμό το κόβω :-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαπαπα...Δεν είναι να σε προκαλέσει κανείς εσένανε! Ευτυχώς που ΄χω χάσει κιλά :-p

      Διαγραφή
    2. Αποδεικνύω μανδάμ οτι ουδαμώς ζηλεύω και στις προκλήσεις απαντώ εν ριπή πολυβόλου!!!ο άμαχος πληθυσμός ας καλυφθεί...
      Οσο για την ανάρτησή σου,που ομολογώ δε την ήξερα,σε μαρτύρησε ο Γκούγκλης και άγια έκανε!Είναι απ αυτές που σε ξεχώρισα και δυστυχώς...σ αγάπησα!

      Τώρα που ξεκίνησα να βγαίνω θα επαναληφθεί κατ ιδίαν,μην ανησυχείς,άλλωστε εκκρεμεί κι ένα δωράκι απο πέρσυ κι ένα πρόσφατο εκ Corfu.

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχα να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις.
      Οσο για το έχεις χάσει κιλά, στην προκειμένη αναμέτρηση δε μετράει στα υπέρ σου...δες φωτό και ξανασκέψου το...μάλλον δεν μ έκοψες καλώς,χαχαχα

      Διαγραφή
    4. Καλά θέλετε να μας τρελάνετε εσείς εκεί το δίδυμο του Τζάντε; Εμείς βράζουμε στα τσιμέντα της Αθήνας κι εσείς μας προκαλείτε με τα φεγγάρια και τις παραλίες σας έλεος ρε κορίτσια, ζηλεύουμε......... Βούλα

      Διαγραφή
    5. H αλήθεια Βουλάκι οτι είμαστε τρελό δίδυμο,αφ εαυτού μας,αλλά και οι συνθήκες μας το επέτρεψαν ν αποτρελλαθούμε!!!χαχαχα
      Οχι δεν ήταν στις προθέσεις μας να σας κάνουμε να ζηλέψετε,αλλά να σας προσκαλέσουμε να μας ζήσετε...τι λές;;;;;
      Φιλάκια πολλάαααααααα

      Διαγραφή
    6. "Κοινή φίλη" ζήτησες, κοινή φίλη παρουσιάστηκε: Ξανθή εν όψει!!!χαχαχα

      Διαγραφή
    7. Αυτος ο γκούγκλης...Δηλαδη με αγάπησΕΣ αλλά δεν μ' αγαπάς πια; :-p Όλο απιστίες μου κάνεις...
      Κάτι δεν κατάλαβα περί κιλών αλλά θα σε εξομολογήσω κατ' ιδίαν!

      Διαγραφή
    8. Για μένα στα αισθήματα δεν υπάρχει ούτε Παρατατικός, ούτε Αόριστος, δυστυχώς μου κατσικώνεστε εσαεί! Οσο για τα κιλά,η κατηγορία φτερού (πλέον) δε τα βάζει με του Σούμο, νομίζωωωω;;;;έτσι να γνωρίζουμε τα κυβικά μας και να μην παίρνουμε αέρα Δαυίδ -Γολιάθ,δεν βγαίνει πάντα νικητής

      Διαγραφή
  3. χαιρομαι!χαιρομαι! χαιρομαι!Δεν γνωρίζω τα κοριτσια της παραλίας,ομως αναγνωρίζω δυο πραγματα!ο νέος με τον λευκό χιτώνα σου μοιαζει,και εσυ, εχεις χασει κιλά,αρκετα αν κρινω φωτογραφία που ειχα δει παλιοτερα!Τα γραφομενα σου και τα βιώματα σου το τριημερο, τα ζηλευουμε, πως να το κρυψωμεν άλλωστε, η αληθεια να λέγεται!Ομως σκέφτομαι πως θα ηταν ο τσιμεντενιος τοίχος χωρις το μήνυμα με την καρδιά!Καλό ΤΑΞΙΔΙ μέσω Κυθήρων,κι εγω παω να επισκεφτώ εκει που μας παραπέμπεις...και ευχομαι με το πρώτο φως του ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, να βρεις την γαλήνη της ψυχής σου, η οποία βοηθά και στην υγεία του σώματος!με αγαπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ αρχάς να βάλουμε τα πράγματα στη σειρά,γιατί κοντεύω να λύνω κουίζ με τα σχολιά σας!
      Ποιά κορίτσια, σε ποιά παραλία, αναζητάς την ταυτότητα Μπαρμπουνάκι μου;
      Τα μόνα αναγνωρίσιμα κορίτσια,που εκτίθενται σε κοινή θέα είναι εκείνα τα 4 στην Μπόχαλη και ουχί σε παραλία (πιο ψηλά δε γίνεται)
      Αλήθεια με μεγενθυντικό φακό διαπίστωσες οτι είμαι ελαφρύτερη;;;Δός τον μου σε παρακαλώ να κοιτάζομαι. Θα με βόλευε η κρίση σου να την έβγαινε στη μικρή,λεπτή κι ομορφότερη,αλλά δεν αληθεύει και θα με κράξει...προσέχουμε για να έχουμε, βλέπεις,χαχαχα Και για να σου κάνω τις συστάσεις η νονά είναι αριστερά με το κόκκινο.
      Να έλθουμε στο νέο με τον χιτώνα. Τα τελευταία χρονια όλο και περισσότεροι μας λένε οτι μοιάζουμε πολύ! Δεν ξέρω αν αυτό κολακεύει εκείνον ή εμένα,πάντως εγω καμαρώνω!!
      Ο τοίχος χωρίς την καρδιά,θάταν ένας απλός τσιμεντένιος τοίχος που θάταν παραφωνία στην ομορφιά του τοπίου,οπότε ευχαριστούμε τον(-ην) άγνωστο καλλιγράφο που μας την άφησε να μας ομορφαίνει και να μας γλυκαίνει.Πράγματι ήταν μια έκπληξη!
      Τα λινκς σκοπό έχουν να μας γνωρίσετε κάπως περισσότερο και να σας πείσουμε να μας επισκεφθείτε, οι ευχές σου δε,γλυκές και τρυφερές ως συνήθως γίνονται θερμά αποδεκτές.
      Φιλάκια πολλάααααααα

      Διαγραφή
    2. σε παρακαλώ δώσμου δίκιο!βλέπω φωτεινά πρόσωπα απο χαρά,βλέπω τη Χαρά με χαρά, βλεπω φώτα να αντανακλώνται,δεν πρόσεξα τη Χώρα να παρεμβάλλεται!αλλωστε δεν εχω επισκεφτεί τη ΜΠΟΧΑΛΗ, αλλα με τη σημερινη ευκαιρία, έμαθα πολλά απο το διαδίκτυο.Ευχαριστώ για τις συστάσεις, ποτέ τα βαφτιστήρια δεν έχουν μνήμες παρα μόνο αργότερα βλεποντας φωτογραφίες!Και τριτον τα παραπεμπτικά σου, εξαιρετα, ενα προς ενα, προσθέτουν στην επιθυμία να επισκεφτούμε το νησί σας!Θα περιμένουμε να εχετε και εσεις χρονο διαθεσιμο στις ξεναγήσεις!πολλα φιλια!

      Διαγραφή
    3. Μπράβο σου αδερφι...που τα ειδες ολα .. και τα σχολίασες .. γιατί εγώ απο την βιασύνη μου να γραψω μια φορα σχολιο.. που δεν θα εχει τον αριθμό 100 πρωτη φορα ..χι.χχι..ξεχασα πιο κατω να γραψω για την ξενάγηση της Χαράς.. στο τόσο ωραιο τριήμερο..που περασε...και το χαρηκε..και το χαρήκαμε και εμείς μαζί.. μεσα απο την αφήγησή της...εστω και αν δεν είμαστε εκεί...φιλώ σε αδερφι..

      Διαγραφή
    4. Στη δεύτερη ανάγνωση ξεκαθάρισε το τοπίο ,φιοτσίδι και ξεμπέρδεψε και τους υπόλοιπους,χαχαχα

      Διαγραφή
    5. Μπαρμπουνάκι μην σκας πάντα βρίσκω χρόνο για ξεχωριστούς ανθρώπους,ακόμα κι αν είμαι του θανατά.
      Πίσω απο το κεφάλι μου θα δεις φωτισμένο τον Αγιό μας, λόγω του ότι ξημέρωνε Κυριακή, Αγια Ανάσταση που έλεγε η γιαγιά μου.
      Χαίρομαι που μελέτησες τα λινκ,πάντα προκομένο! Αρα νομίζω οτι έχω ελπίδες...

      Διαγραφή
    6. Καλά! Barby! ΔΕΝ είδες τη νουνά????????

      Διαγραφή
    7. Πού να τη δει το κορίτσι; απο την κολυμπήθρα έχει να τη δει! και σάμπως την είδε απο το κλάμα;;; Τώρα όμως ξεκαθάρισε το τοπίον!

      Διαγραφή
    8. σωστή η φιλενάδα!καλά που η βαφτιση είχε και καλεσμένους, αλλιώς θα έμεναν τα όνειρά μου χωρίς ερμηνεία!Όποιο κορίτσι εκ των τεσσάρων αν μου πρότειναν, ουδεμία αντίρρηση θα είχα!Αλλα ναι, μια εικόνα, ήθελα, να ολοκληρωθει η συγγένεια!πολλά φιλιά!Κι εγω πρόσεξα την όμορφη τσάντα, μπορώ να πω δε, πως μπορεί να ήταν ντεκουπαρισμένη, ακομα και η εσάρπα να ηταν ασορτί!Ας όψεται το πρωινο κυμα και ο παπαράτσι που μάλλον πήγε για ύπνο,αλλα να μην ειμαστε άπληστες!Είδαμε τα σημαντικότερα!εις το επανιδείν!για σας απο κοντα, για μας απο φωτογραφίες!

      Διαγραφή
    9. kerinapoiimata.blogspot.com/25 Ιουνίου, 2013 19:55

      αχ,αχ! οποιο κορίτσι απο τα εικονιζόμενα μου προτείνανε για νονα, δεν θα είχα αντίρρηση, καμμία!Αλλωστε στη σκεψη μου την εχω δημιουργησει όπως θελω εγω,ποσο μαλλον που ολοκληρώθηκε με φωτορεπορταζ!Και μη νομισει η φιλη μου, οτι δεν προσεξα την τσαντα, που θα μπορουσε να ειναι ντεκουπαρισμενη απο τα χεράκια της,ακόμα και η εσάρπα να δημιουργει σύνολο,έχε χαριν που ο ο παπαρατσι πηγε για υπνο, και τις υπολοιπες εικονες τις ειδαν μόνο τα πρωινά κυμματα...
      Ομως να μην ειμαστε και εμεις άπληστες!Τα σημαντικότερα ηταν περα ως περα κατατοπιστικά!φιλακια!!!πολλα πολλά!

      Διαγραφή
    10. Να σου πω μία σου βγαίνει κι αυτή αρκεί,άλλωστε επέλεξες μεταξύ δύο και διάλεξες τρίτη!!!χαχαχα κανονική τρίπλα δηλ.

      Η τσάντα που λυσσάξατε ανήκει στην μικρή λεπτή και ομορφώτερη, πρώτο τραπέζι πίστα, άλλως ειπείν ΜΙΚΡΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

      Διαγραφή
    11. υ.γ.ειδες τι μας κανει η τεχνολογια? εγραψα σχολιο, δεν το πηρε , το ξαναγραψα και τωρα το βλεπουμε δυο φορες!συγγνωμη!

      Διαγραφή
  4. Η Κρήτη ανυπομονεί να σε γνωρίσει!Ελπίζω να μην σε μαγέψουν τα Κύθηρα και μας αργήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι οτι πολλές φορές παρεκλίνω της πορείας μου όμως ο προορισμός μου είναι προδιαγεγραμμένος κι έτσι βρίσκω πάντα την πυξίδα μου...don't worry!!!
      To be happy,δε μπορώ να στο πω πριν αποκομίσεις τις δικές σου εντυπώσεις απο τη συνάντηση,αυτή θα κρίνει για το happy της συνέχειας,χαχαχαχα
      Φιλάκια ανυπόμονα,αν και φοβάμαι όσο θα κατεβαίνω θα βράζω περισσότερο, κλαψ,κλαψ,κλαψ

      Διαγραφή
  5. Ομορφα εθιμα,ομορφες παρεες, ομορφες καλοκαιρινες συναντησεις !Δροσερα καλοκαιρινη και η τσαντα με τα μηλα!!Δροσερες και οι τεσσερεις χαμογελαστες κυριες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οριστεεεεεε;;;; ποιά τσάντα με μήλα καλέ; Σύκα γλυκό του κουταλιού μας έφερε το κορίτσι(το λεπτό και όμορφο) τα μήλα που βρέθηκαν;;;;
      Οσο για το δροσερές κι οι 4...η ψυχούλα μας τόξερε!
      Φιλάκια πολλά και τα μήλα αναζητούνται!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααα με αποτρέλανες αλλά τ ανακάλυψα ΑΦΡΑΚΙ,όχι που θα μου ξέφευγε!
      Δεν είχα πραγματικά προσέξει πόσο ταιριαστή μας ήλθε η food blogger της παρέας.
      Πάλι σκόνη μας έκανε η λεπτότερη και ομορφότερη!Χαλάλι της
      Εσένα σου στέλνω όλα τα δροσερά χαμόγελα και των 4 μας,φιλιάαααα

      Διαγραφή
    3. Και σιγά που δεν θα πηγαινα πίσω να δώ και εγώ τα μηλα τα καλοκαιρινα.. ποιός σου είπα Αφρα μου να τα αναφέρεις;;..χι.χ.χι..πως θα δικαιολογούσα το ανεβασμα και το κατεβασμα...τελικα μαλλον συνήθειο μου εγινε.. το πανω κατω εδώ..χι..χι..

      Διαγραφή
  6. Ένα θα πω σας ζηλεύω τέτοια παρέα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απόλαυσα τίς όμορφες φωτογραφίες σου από τήν αγαπημένη καί αλησμόνητη, Ζακυνθούλα μας, ξαδέλφη!!!Μού έφερες θύμισες ωραίες καλοκαίρι στό Τσιλιβί,μαζί μέ τήν μανούλα μου.Δάκρυσα,συγκινήθηκα,σάς καμάρωσα μαζί μέ τήν "αδύνατη"καί τίς άλλες φίλες σας,σάς "ζήλεψα"λίγο!!!Καλό καί ευλογημένο ταξίδι Χαρούλα μου,στήν Κρήτη πού θά πάς!!!Αναμένω ρεπορτάζ καί φωτογραφίες!!!!Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω κι η αδύνατη, κοινή μας αγαπημένη ξαδέλφη σε προσκαλούμε, αντί να ζηλεύεις, να ξαναζήσεις στιγμές που έχουν μείνει αξέχαστες. Σε περιμένουμε...
      Φιλάκια πολλά και υπόσχομαι περισσότερα απο Κρήτη.

      Διαγραφή
  8. Πάντα τέτοια, Χαρά!! Να περνάς όμορφα και μοναδικά!
    Καλό ταξίδι να'χεις! Και με το καλό να ξαναγυρίσεις και να γεμίσεις τα μάτια μας όμορφες εικόνες !!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεπάκι μου
      καμιά φορά τα απρόοπτα είναι και τα καλλίτερα κι εκεί που μιζεριάζεις γίνεται κάτι και περνάς σούπερ!
      Ανυπομονώ κι εγω για την Κρήτη,όχι γιατί είναι ένα ταξίδι που χρονια τόθελα να γίνει και δε καθόταν,αλλά οτι θα συναντήσω ξεχωριστούς ανθρώπους που γνωριζόμαστε,μιλάμε,ανταλλάσσουμε μέσα απο εδώ αλλά δε έχουμε εικόνα ολοκληρωτική,αυτό κι αν με κάνει ανυπομονη!!!
      Ανυπομονώ να γεμίσω ομορφιές και γλυκειά ενέργεια
      Σε φιλώ με αγάπη φαντομούλη και πού ξέρεις...;;;χαχαχα

      Διαγραφή
  9. Το τριήμερό σου ήταν γεμάτο, χορταστικό και χαρούμενο.
    Σου εύχομαι έτσι να συνεχίσει και όλο σου το καλοκαίρι....
    Γεμάτο ξενοιασιά, παρέα, θάλασσα...
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έλειπε λίγο η ζέστη θάταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Αλλά ακόμα κι έτσι ήταν πράγματι πλήρες Φλώρα μου και η θάλασσα η μεγάλη ξεμυαλίστρα μου άνοιξε την αγκαλιά της και με αποτοξίνωσε απο όλα.
      Φιλάκια πολλά κι απο μένα

      Διαγραφή
  10. μια ..δύο ...τρεις...τέσσερις....αντε και κοντευουνε... είδες πως ερχονται τα πράγματα Χαρά μου;;; σε προδιάθετει η μοίρα... η τύχη...με τον καλήτερο τρόπο.. για την επόμενες σου...γνωριμίες...μπορεί να μην εχει τότε πανσέληνο.. αλλα θα εισαι ακομα γεματη απο τις όμορφες στιγμές που πέρασες όποτε ..έπεται και η συνέχια..σε άλλη γή... σε άλλα μερη...χι..χι...οταν έρχονται τα καλά έρχονται μαζεμενα.. αυτό να κρατήσεις...δεν θα πώ ότι ζήλεψα για πρώτη φορα.. γιατί ο χρόνος είναι μαζί μας αυτή την φορά..χι.χχι..ολα ειναι ετοιμα....!!!
    οι καρδιες και οι αγκαλιες...φιλια ανυπομονησίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πω εκτός απ αυτά που ήδη είπα; ανυπομονώ όσο δε φαντάζεσαι,τραβάω τις μέρες να περάσουν και να πλησιάσω στην αναχώρηση και μετά...γελάω και με τη φαντασία μου,φαντάσου ετοιμότητα!!!

      Νάσαι καλά καλό μου,ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

      Διαγραφή
  11. Τέλεια παρέα σε ιδανικό τόπο! Τι άλλο να θες δηλαδή; Άντε και στα επόμενα... Ολόκληρο αεροπλάνο στρατολογήθηκε για χάρη σου!!! Και μια απορία για το τέλος... εάν δεν έχω στραβωθεί εντελώς (που είναι και το πιθανότερο), η Μπάρμπυ πως είδε πως σου μοιάζει ο νέος; Εγώ με το ζόρι βλέπω το άλογο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σα πολλά αινίγματα μαζεμένα μου βάλατε σε τούτη την ανάρτηση και καλά τα μήλα τα έλυσα, την παραλία την ξεκαθάρισε η μπερδεμένη,το στρατολογηθέν αεροπλάνο,πού προέκυψε;;;;
      Οσο για την απορία σου, ν αλλάξεις γυαλιά χρυσό μου, που θάλεγε κι η Βλαχοπούλου,δεν θα εμπιστευθώ τα μάτια της Barby μου με βλέπει και ισχνή κι αδύνατη και θα πιστέψω εσένα που δε βρίσκεις ομοιότητα.Αν βλέπεις μόνο το άλογο,στο γιατρό άμεσα!!! Υπάρχει περίπτωση να μην με δεις καν στο ΚΤΕΛ...

      Διαγραφή
    2. Χαρουκλακι δε λες... που δεν σου βρηκε ομοιοτητα με το αλογο χαχαχαααααααααααααα.!!!!αχ το καλο μου δε βλεπει καλααα!

      Διαγραφή
    3. Τώρα που το ξανακοιτάζω... νομίζω πως έχουν την ίδια ελιά στο μάγουλο δεξιά...μμμ... ναι είμαι σίγουρη...

      Διαγραφή
    4. ΧΑΡΑΑΑΑ ανεβα τωρα στο αλογο και τραβα φωτο...μπας και καταλαβει η απο πανω μοΥ!!!!....βρεεε σα 2 σταγονες νερο μοιαζουνε!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Τιμωρήθηκες με ολιγόλεπτη εξαφάνιση... την επόμενη φορά που θα μου πας κόντρα...θα σε κάνω βάτραχο!!!

      Διαγραφή
    6. Μονο μη με κανεις ψηλη!!! δε θελω αλλο μποι

      Διαγραφή
    7. ΜΕ ΤΟΎΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΎΩ ΚΑΙ ΒΛΈΠΩ ΠΆΩ Α ΤΑΒΛΙΑΣΤΩ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΣΚΛΕΝΑΡΙΚΟΒΑ!

      Διαγραφή
    8. time out....παω για υπνο και τα λεμε πιο μετααα!......δε φτανει που ανεβαζουμε το επιπεδο!!!!!χιχιχιιιιι

      Διαγραφή
    9. κι εγώ μετά την δήλωση της Μισιρλούς πως δεν θέλει άλλο ύψος, πρέπει να αποσυρθώ, να συσκεφθώ με τον εαυτό μου, για να μπορέσω να κατανοήσω το βαθύ και υψηλό νόημά της.

      Διαγραφή
    10. Μην ανεβάζεις άλλο το επίπεδο,έχω υψοφοβία.

      Διαγραφή
    11. Πόσους πόντους απέδωσε η αυτοσύσκεψη;
      Μας είπε κιόλας οτι έχουμε χαμηλό επίπεδο ή μου φαίνεται;;;
      Κοίτα ποιός μιλάει!!!!

      Διαγραφή
  12. Πολύ ωραία παρέα και πολύ ωραίες φωτογραφίες !!! οπότε φαντάζομαι και πόσο
    ωραία θα περάσατε.. Καλή συνέχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς φαντάζεσαι Ράνια μου...
      Οσο για τη συνέχεια προοιωνίζεται ισάξια...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

      Διαγραφή
  13. Τέλεια φαίνεται η πανσέληνος απο τη Μπόχαλη. Τυχερούλα, τι καλύτερο απο πανσέληνο με τόσο όμορφη θέα το λιμάνι της ζακύνθου, ποτάκι και καλή παρέα...
    Καλό ταξίδι να έχεις. Να περάσεις πολύ όμορφα στην Κρήτη και στα Κύθηρα. Περιμένουμε να μας ταξιδέψεις με φωτογραφιές.
    Αλήθεια, Εύβοια θα έρθεις καθόλου φέτος;;;; Στο λέω για να κανονίσουμε να βρεθούμε....
    πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΆΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΉΤΗ ΘΆΝΑΙ ΠΛΉΡΕς, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΊΤΕ ΕΠ ΑΥΤΟΎ, όσο για την Ευβοια δεν υπάρχει ,όπως σου έιπα προβλεψη μέχρι στιγμής...περιμένουν κι άλλοι προορισμοί ενδιάμεσα,χαχαχαχα Κάρτα απεριοριστων διαδρομών θα μου βγάλουν στο τέλος, αν μέχρι τότε δε μου βγει το λάδι!
      Φιλάκια πολλά Χριστινάκι

      Διαγραφή
  14. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα blogια και είδα θάλασες και εξοχές και φαντάστηκα κι εγώ διακοπές. Πάντα να περνάς καλά με την παρέα σου. Φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα, εμείς ακόμα κι οταν δε πάμε στην θάλασσα είμαστε σε διακοπές δια γυμνού οφθαλμού!χαχαχα
      Νάσαι καλά πλεκτοκόριτσο κι εύχομαι κι εσυ να απολαύσεις τη θαλπωρή της συντομα!

      Διαγραφή
  15. Χαχαχα οι ατάκες σου βρε Χαρά μου!!!!Είστε πάρα πολύ όμορφα εκεί!!!!!
    Ο αστερίας αληθινός?..ωραίος αλλά με φοβίζει!!!Να περνάς όμορφα 3ήμερα, 5ήμερα και όχι μόνο ;)!!!!!!!Σε φιλώ και καλά μπάνια!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είπα καλέ; είπα κάτι που δεν έπρεπε;;; εμ, δε το βουλώνω βλέπεις,διότι οταν το βουλώνω είναι με φαγητό και είδες πως μας βγαίνουν απο δεξιά κάποιες...ονόματα δε λέμε Μικρή Κουζίνα το καλλιτεχνικό τους...
      Ο αστερίας ,ΝΑΙ είναι αληθινός και έστω κι αν σε φοβίζει μπορείς να διαπιστώσεις πόσο όμορφος είναι.Εχει απίστευτο χρώμα! κι εγω δεν είχα ξαναδεί ούτε τόσο μεγάλο,ούτε τόσο κόκκινο.
      Φιλάκια πολλά και σε σένα εύχομαι τα καλλίτερα κουνελάκι

      Διαγραφή
  16. Τι να πω;; Εκείνη φρυγανιά σας....Τι να πω. Θεϊκή? Εκείνο ΤΟ Φεγγάρι??
    Η ..συμμορία των τεσσάρων αρχικά, και μετά η απλή μέθοδος των τριών, η αρμονία των δύο. Κι ένα τρέξιμο...! Τι να πω! Όλα τα περί ..θερμοκρασίας ισχύουν και με ..διπλό παλτό μάλιστα. Κόντεψε να πάθει ηλίαση ο παπαράτσι.. Κι όλα τ άλλα...Τα είπες όλα! Ε...! Όχι κι ΌΛΑ! Τουλάχιστον δεν έβγαλες στη φόρα και τα όσα συζητούσε εν τω μέσω της νυκτός-κατά ξημέρωμα, ο ...φλοίσβος, αν και τα κάλυπτε το κύμα, χωρίς ουδέποτε να τα σβήνει, αφού ΔΕΝ γράφηκαν στο κύμα, και ούτε άμμος υπήρχε στο Ακρωτήρι σας, αλλά μόνον πέτρα που ότι γράφει ΔΕΝ ξεγράφει. Και ότι ειπώθηκε από τους ανέμους, και ότι κατάλαβε η ..εσάρπα σου που άλλαξε ..ώμους και κόντεψα να την οικειοποιηθώ την επαύριον της Μπόχαλης, ούτε αυτά έσβησαν αλλά καταχωρήθηκαν όπου έπρεπε. Να είσαι σίγουρη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ! Για ΌΛΑ! Εγώ ΔΕΝ...έγραψα ακόμη...!(τι παρόν να μη θεωρηθεί απειλή!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά εμένα είναι γραφτό μου να με κατατρέχει μία συμμορία. Τελικά ούτε η Μάτα Χάρι νάμουν (στο δεύτερο όνομα πλησιάζουμε...) διπλή κατάσκοπος!
      Αποδέχομαι όμως τη συνωμοτική μου δράση σ όλα τα επίπεδα ένθεν κακείθεν, είναι να μη σου γίνει δεύτερη έξις η συμμορία...χαχαχα όπως όλα τα πράγματα ή τα κάνεις ολόκληρα ή δεν τ αρχίζεις καν!
      Καλά οτι θα βαζες πρώτη τη φρυγανιά,δεν το περίμενα!!! Ούτε καν υπερασπίστηκες τη μομφή που μου απέδωσε η μικρή τσαχπίνα... μου φόρτωσε και τα κιλά της και καθάρισε!
      Οσο για τα υπόλοιπα ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝ ΕΦΥΓΕΣ ΤΟΣΟ ΓΕΜΑΤΗ,με τα λίγα που σ ε φίλεψα.
      Τώρα πια, Ραντεβού στην Κέρκυρα, έστω χωρίς Καρέζη και χωρίς Αλεξανδράκη,χαχαχαχα

      Απο σένα δεν περιμένω ποτέ απειλές και αποδέχομαι τα πάντα, ΜΟΝΟ τις φωτογραφίες να προσέξεις,μη διασυρθούμε διεθνώς...

      ΦΙΛΙΑ,ΦΙΛΙΑ,ΦΙΛΙΑ!!!

      Διαγραφή
    2. Ξεσήκωσες θύελλα αντιδράσεων μία η φρυγανιά και μία η πασμίνα... λύσσαξαν υπογείως!

      Διαγραφή
    3. Εσύ κυρά μου νομίζεις ότι την έβγαλες καθαρή??? Μου έταξες και μια ...δεύτερη φρυγανιά και με ξεπόρτισες με μία ξεγυρισμένη βάφλα που είχε πρόβλημα ..κατάποσης, σκόνταφτε η μη λιωμένη ζάχαρη σε κόμπους. κάτι σκαλοπατάκια και λίμνασε στο τέλος σε παγωτολίμνη.. Αλλά εμείς εκεί. Απτόητες ξενύχτισες και εσύ καλή μου ξενύχτησες μαζί μου. Εκείνο το αφρισμένο κύμα, ήταν όλα τα λεφτά..

      Διαγραφή
    4. ΕΣΥ Η ΑΠΟ ΠΆΝΩ που με χαρακτηρίζεις "καρφι" ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΈΡΕΣΑΙ;;;

      Διαγραφή
    5. Στην αποκάτω,απαντά η κατηγορουμένη:
      Δε φταίω εγω για το ξεπόρτισμα, μάλλον εγω θάπρεπε να παραπονεθώ εντόνως (χαχαχα) όσο για την αποτυχία εξεύρεσης φρυγανιάς,μας παραπλάνησε η τοποθεσία και μας κέρδισε.
      Τα υπόλοιπα χρεωστούμενα θα τα πληρώσω στο ακέραιο,στην επόμενη ευκαιρία, μέχρι τότε να θυμάσαι οτι και την πρώτη εξ αιτίας μου τη γεύτηκες...μη τα ξεχνάμε αυτά!

      Διαγραφή
    6. Στο από πάνω μου σχόλιο απαντώ... μη κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις...

      Διαγραφή
    7. Εξέθεσα κάποιον;;;; ούτε καν υπογείως...

      Διαγραφή
  17. Xαρά μου το νησί σου είναι υπέροχο, έχει πολλές φυσικές ομορφιές , απ' ότι θυμάμαι , γιατί περάσανε και τόσα χρόνια από το 1994 που είχα έρθει για διακοπές .
    Πάντα να περνάς καλά με την παρέα σου , και καλά ταξίδια.
    Φιλιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο το '94 μέχρι σήμερα Ματίνα, ε΄χουν γίνει κοσμογονικές αλλαγές,παρόλα αυτά οταν έχεις καλή παρέα ακόμα και καλή διάθεση εφευρίσκεται! Κι η δικιά μας η συντροφιά (η μπλογκική εννοώ,όλων μας) έχει αποδείξει οτι όπου κι αν συναντιόμαστε περνάμε καταπληκτικά .
      Φιλάκιααα

      Διαγραφή
  18. Έτσι όμορφα να περνάς πάντα! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ελλη μου,και σε σένα εύχομαι το ίδιο!
      Σε φιλώ.

      Διαγραφή
  19. Γειά σου Χαρουλίνι μου!!!!πρέπει να ζήσατε καταπληκτικές και αλησμόνητες στιγμές..Full moon και στη Μπόχαλη..παραμυθένιο να το πω,,μαγικό ίσως...απίστευτες οι φωτογραφίες σου και απολαυστική όλη η ανάρτηση που μας δρόσισε!!ο κόκκινος αστερίας με ξετρέλανε!!εγώ σου εύχομαι με το καλό την ''απόλυσή σου απο το στρατό''Γέλασα πολύ !!!την έξοδό σου απο την υπηρεσία και να περάσεις στην Κρήτη και στα Κύθηρα τις πιο μαγευτικές διακοπές της ζωής σου!!σου στέλνω την αγάπη μου και άπειρα φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ για όλες τις ευχές σου Καιτούλα, τις εισπράττω συλλήβδην και ελπίζω να επιβεβαιωθούν όπως και το απρόσμενο 3ήμερο.
      Φιλάκια πολλά απο μια καυτή Ζάκυνθο!

      Διαγραφή
  20. Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα την "χαμογελαστή" σου ανάρτηση, γιατί αυτό το χαμόγελο, μου έμεινε!
    Μα περάσεις υπέροχα Χαρά μου γιατί το αξίζεις και σύντομα η μεγάλη και τελειωτική απόλυση!
    ΑΦιλάκια σε όλη την οικογένεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στεφανία μου χαίρομαι πολύ που απόλαυσες το 3ήμερο οδοιπορικό μου έστω κι εντός νομού, ελπίζω το ίδιο χορταστικό νάναι και το αναμενόμενο. Μια βδομάδα θάναι αυτή,εδώ χώρεσαν τόσα σ ένα 3ήμερο, μονο!
      Θα τα πούμε στην επιστροφή,προς το παρον οι προετοιμασιες του ταξιδιού μ απορροφούν ολοκληρωτικά κι η ζέστη μ έχει αποδεκατίσει.
      Φιλάκια πολλά κι ευχαριστώ για τις ευχές.

      Διαγραφή
  21. Γειά σου Χαρά, χαιρομαι που σε βρηκα , τωρα γνωριζω τη μπλογκογειτονιά, πολύ ταξιδιάρικες φωτογραφίες και ζωντανά σχόλια, πηγα και στης φιλης σου της Kiki και μου αρεσε πολύ, το έχει η Ζάκυνθος το τραβηχτικό . Μου άρεσαν πολύ τα ντεκουπάζ , το σκαμπώ σου , αυτά τα παλιού τύπου γραφικά, τα βιβλία, τα ρολόγια είναι του στύλ μου, σου ευχομαι να περάσεις πολύ όμορφα στη Κρήτη, πολλά φιλιά απο Θεσσαλονίκη Μαίρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Μαιρούλα
      καλώς μας ήρθες στην όμορφη & φιλόξενη γειτονιά μας!
      Χαίρομαι που θα τα λέμε και σε πρώτη ανάγνωση εγκρίνεις και επιβραβεύεις τις προσπάθειές μου.
      Ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω φιλιά στην αγαπημένη συμπρωτεύουσα, που έχω χρόόόνια να επισκεφθώ και ελπίζω κάποια στιγμή να το πραγματοποιήσω.

      Διαγραφή
  22. Καλημέρα Χαρά μου!
    Επανήλθα μετά από κάποιες ημέρες (με ενδιάμεσο ένα 3ήμερο που πράγματι άξιζε… μπορείς να το επιβεβαιώσεις στο Μηθυμναίος…) με χαμένα τα ίχνη μου και διαβάζω για «Γκιόστρες;;;», φιλικές συναντήσεις και ξενύχτια δίπλα στο κύμα και μ’ ένα φεγγάρι «ασημένιο τάληρο»!

    Δεν είμαι καλός στα αινίγματα (άλλωστε σε τι είμαι;…) αλλά ένιωσα γενικά να σας διακατέχει μια αμοιβαία φιλία κι αυτό είναι από τα σπουδαιότερα.

    Εύχομαι να είστε καλά και να περνάτε έτσι όμορφα στις στιγμές που σμίγετε όπως και όποιες να ‘ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΑααχχχ με παιδεύει ο μπλογκερ,επειδή μάλλον στο χαμένο μου σχόλιο έγραψα καλά λόγια γι αυτόν. τΛΠ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ ΌΣΑ ΘΥΜΆΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ
      Κατ αρχάς χαίρομαι που μόλις επέστρεψες είμαι απο τις πρώτες σου επισκέψεις, και μάλιστα πριν δεις καν το δικό μου σχολιο σε σένα, άρα η επίσκεψη δεν είναι εθιμοτυπίας & υποχρεωτικής ανταπόδοσης (που σιχαίνομαι) αλλά ευχαρίστησης.
      Σου έγραφα επίσης ξανά ευχές για τον μικρό Αντώνη, έτσι για να τριτώσουν και να δέσουν!
      Και τέλος σου επιβεβαιωνα την αίσθησή σου για αμοιβαία φιλία με την Τατιάνα, η οποία έγινε αισθητή απο την πρώτη μας κιόλας επαφή ακριβώς πριν 3 χρονια στην αγαπημένη της πατρίδα!
      Ναι, αυτό το μέσον που έχει κατηγορηθεί για ψυχρότητα,μπορεί ν ανεβάσει και θερμοκρασία καρδιάς!και για άάάλλη μια φορά θα πω ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙ ΑΥΤΟ!

      Ευχαριστώ για τις ευχές σου για τη συνέχεια, εν μέσω ζέστης προετοιμάζομαι για το ταξίδι στην Κρήτη, οπότε τελευταία επικοινωνία θάναι το γνωστό Σάββατο και μετά θ αργήσουμε λιγάκι. Είμαι έτοιμη να ζήσω κι εκεί μεγάλες στιγμές με μια καρδιά ολάνοιχτη!

      Νάσαι πάντα καλά και ν απολαμβάνεις τα βλαστάρια της γενιάς σου!!!

      Διαγραφή
  23. ξεκίνησες με έναν όμορφο Αστερία,και η ανάρτηση που ακολούθησε με ταξίδεψε και εμένα-)))
    Να περνάς πάντα μα πάντα τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο όμορφα,και να το μοιράζεσαι μαζί μας-)
    Ευχαριστώωωω........με έκανες να θέλω διακοπές-)))
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίστα μου
      σου εύχομαι σύντομα να φύγεις για διακοπές και να βρεις και στα δικά σας νερά έναν εξίσου εντυπωσιακό αστερία,που θα σημαδέψει τις όμορφες στιγμές που θα ζήσεις!
      Φιλάκια πολλάαααα

      Διαγραφή
  24. Πάντα είναι όμορφες οι συναντήσεις με ανθρώπους που εκτιμάς και αγαπάς. Να περνάτε πάντα καλά. Καλές διακοπές στα Κύθηρα και την Μεγαλόνησο και με το καλό η "ηρωϊκή έξοδος εκ της υπηρεσίας". Όσο για το "καμάρωμα" για το γιο είναι πολύ φυσικό. Όλες οι μάνες το ίδιο κάνουν. Να τον χαίρεσαι. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Γιούλα μου για τις ευχές σου, όλες εγκάρδια αποδεκτές.
      Οσο για το καμάρι μου, όχι δε πρόκειται για το γιο μου (Μαθουσάλας είμαι καλές νάχω τέτοιο γιο;χαχαχα) το έτερόν μου ήμισυ είναι το αδελφάκι μου, και φυσικα τον χαίρομαι!
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  25. Αγαπητή μου Χαρά,
    Εν τέλει τα κατάφερα με την βοήθεια του Στρατου έβαλε το Κάντο μ' Αγάπη στην ΠΥΛΑΡΟ. Ένα μπλογκ που θαυμάζω για την λεπτή τέχνη ποιότητος των αναρτήσεών σου.
    Επίσης ευχαριστώ εσένα και την Τατιάνα για την έκπληξη προς εμένα που ξέρω ότι έρχεται.
    Αν κι έχω γεννηθεί στην Κεφαλονιά δεν είχα ακούσει ποτέ μου για την Γκιόστρα, το διάβασα όλο αποστήθησα την φράση (Την ημέρα της τέλεσής της αφαιρούνταν από τα παράθυρα οι τζελουτζίες, τα κάγκελα, δηλαδή, που κρατούσαν φυλακισμένες τις γυναίκες στα σπίτια τους. )
    Έκλεισα τα μάτια μου και ζωγραφίστικαν σκηνές του μεσαίωνα από τους Ιππότες απελευθερωτές των Αγίων τόπων που κρατούσαν τις γυναίκες τους φυλακισμένες έως ότου γυρίσουν.
    Εποχή μιζέριας και πολέμου όπου μεγάλωνα δεν είχε κανείς την διάθεση να μας μάθει ήθη κι έθιμα των Επτανήσων,

    με πολλούς, πολλους χαιρετισμούς κι ευχαριστίες

    με αγάπη

    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου Γαβρίλη
      μου δίνει πολύ χαρά η παρουσία σου στο δικό μου ονειρικό σύμπαν, που με γαληνεύει, με κάνει να παλεύω την καθημερινότητα και μου δίνει τη δυνατότητα να συνδιαλέγομαι με τόσο διαφορετικούς και ξεχωριστούς ανθρώπους!
      Χαίρομαι αν έγινα αιτία να ταξιδέψεις στο παρελθόν ,αναζητώντας τις ρίζες της ΓΚΙΟΣΤΡΑΣ, είναι έτσι όπως τα λες κι αναβιώνει τα τελευταία χρονια στο νησί, με εντυπωσιακές στολές εποχής.
      Οσο για τη σκέψη μας να σε κεράσουμε το χορό της ιδιαίτερης Πατρίδας σου, χορευόμενο απο χορευτικό συγκρότημα πάλι της Κεφαλονιάς και συνοδευόμενο απο τις ευχές της Κεφαλονίτισας Κυρίας που παρίστατο, ήταν αυθόρμητο, με το άκουσμα του ονόματος της "Πυλάρου".
      Βλέπεις είσαι αρρηκτα συνδεδεμένος μαζί της κι εμείς μαζι σου!
      Χαρά μας λοιπόν αν ευχαριστηθείς τη σκέψη μας με μουσική και χορευτική υπόκρουση του Πυλαρίτικου χορού.
      Σου στέλνω τη σκέψη μου και την αγάπη μου
      Χαρά

      Διαγραφή
  26. μα τι όμορφες εικόνες και στιγμές!! και θα ρθεις και Κρήτη!!! πέρνα κι από Χερσόνησσο μια βόλτα!!! :) φιλάκια πολλά, καλές διακοπές!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι νάχα χρονο στη διάθεση μου να γυρνούσα όλη την Κρήτη, μ απώτερο σκοπό να γνωρίσω όλες εσάς τις αγαπημένες φίλες που μου κρατάτε συντροφιά τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά δυστυχώς...
      Ελπίζουμε... μια που η αρχή έγινε και όπως λένε είναι το ήμισυ του παντός...πού ξέρεις;;; Πάντως η πρώτη συνάντηση θα γίνει στο Ηράκλειο, Κυριακή απόγευμα
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
    2. Ηράκλειο μένω κι εγώ!!! Αλλά απόγευμα δουλεύω!!!! Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα!!! :)

      Διαγραφή
    3. Αν ΘΕΛΕΙΣ, μας βγάλει ο δρόμος και η ώρα και μας πει πού σε βρίσκουμε θα χαρώ πολύ. Στείλε μου στο μέιλ μου ΑΝ θες (δεν υπάρχει καμία πίεση προς Θεού, πληροφορίες) εμείς θάχουμε ραντεβού στα λΙΟΝΤΆΡΙΑ.
      Σ ευχαριστώ όπως και νάχει για τις ευχές.

      Διαγραφή
  27. Τελευταία και καταϊδρωμένη, ήρθα να σχολιάσω κι' εγώ τις όμορφες και την παρεούλα τους πλάι στο κύμα, με φεγγάρι τάσι και πλατιά χαμόγελα.....
    Δεν είχα ιδέα περί "Γκιόστρας", φαίνεται για πολύ ωραία εκδήλωση αλλά βρε παιδί μου αφού είναι για τις Απόκριες γιατί την κάνανε κατακαλόκαιρο; Βλέπεις, το διάβασα το μάθημα μου, μόνο που δεν βρήκα από πού προέρχεται η λέξη!!!!
    Τον ιππότη της καρδιάς σου να τον χαίρεσαι.... κούκλος και λεβέντης!!!!
    Πάντα τέτοιες ομορφιές να μας στέλνεις και να περάσεις υπέροχα σε Κύθηρα και Κρήτη!!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε καλώς την καταιδρωμένη!!! Πού να δεις κι εμένα εκείνες τις ημέρες... τώρα βέβαια μας παίρνει και μας σηκώνει ο αέρας!!!
      Αυτή την απορία είχα κι εγω, σχετικά με το χρονο διεξαγωγής. Θα πρέπει κατά την ταπεινή μου άποψη, να αναθεωρήσουν και να την εντάξουν ξανά σε τουλάχιστον ανοιξιάτικο ή φθινοπωρινό πρόγραμμα. Είναι τιμωρία αυτό που πέρασαν! τα ρούχα αυτά δε φοριώνται με τέτοια θερμοκρασία, εδώ δεν ανεχόσουν το δέρμα σου, όχι βελούδα και ταφτάδες, περούκες και μανδύες!!!
      Ευχαριστώ για τον Ιππότη της καρδιάς μου, αααχχχ, καλά νάναι, όσο γι ατις ευχές των διακοπών και γι αυτές ευχαριστώ κι ανυπομονώ να πατήσω πόδι στη Μεγαλόνησο!!!
      Φιλάκια πολλά κι εύχομαι να σας ξαναβρώ όλους , κι ειδικά... το δοκιμαζόμενο λαό, γερούς και χαμογελαστούς!
      Φιλιάαααααααααααααααα

      Διαγραφή
  28. Για πού το΄βαλες καρδιά μου μ΄ανοιχτά πανιά;Ε;;;
    Κομψεύσαμε και παίρνουμε τις ρούγες;;;
    Να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς!
    Α και κοίτα να΄σαι πίσω μέχρι τέλος Αυγούστου γιατί θέλω αποκλειστικότητα...
    Αγκαλιά καλοκαιρινή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλημέρα Χαρά μου!!!!πάντα να περνάς όμορφα!!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ¸.•°♡♡♫° ·.

    Uma ótima semana!
    Beijinhos do Brasil.
    ¸.•°❤❤♫° ·.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ..Σειρηνες της θαλασσας..να σται καλα..Καλο Καλοκαιρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...