...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Απατρονάριστα

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη!
Σπουδαία τα λάχανα! θα πείτε απο μέσα σας, όξω σας, εγώ δεν ακούω και συνεχίζω.
Επειδή όλο και λιγότερο χαρουμενοποιούμαι, αυτό θέλω να το μοιραστώ μαζί σας κι ας είναι ντάλα  μεσοκαλόκαιρο και έχουμε μείνει τρεις κι ο κούκος.
Πολλές φορές έχω ζηλέψει (με την καλή έννοια) δημιουργίες που έχω δει στο διαδίκτυο.
Κάποιες φορές προσπάθησα ν ακολουθήσω και τα κατάφερα,άλλες δε τόλμησα καν.
Σε μια τέτοια έξαρση ζήλειας αγόρασα και τη ραπτομηχανή από τη γνωστή αλυσίδα Σ/Μ!
Έβλεπα τις πάνινες δημιουργίες ντόπιων και ξένων και έσταζε φαρμάκι η ζήλεια!
Με τον καιρό συσσωρεύονταν και υφάσματα. Άλλα από ανακύκλωση ρούχων που δεν έκαναν πια, άλλα αγοραστά, άλλα δώρα.
Πέρα από κάποιες μικρές δημιουργίες   δεν είχα κάνει κάτι αξιόλογο
ραπτικώς.
Μέχρι που μου κόλλησε στο μυαλό να φτιάξω μία τσάντα!
Έτσι, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς πατρόν και το σπουδαιότερο ΧΩΡΙΣ ραπτομηχανή!
Διότι η ραπτομηχανή κάθεται και με κοιτάζει αφ υψηλού, που ό,τι κάνω το κάνω ιδροκοπώντας χειρωνακτικά. Τώρα ποιά φταίει από τις δυο μας και δε φουλάρουν τα γκάζια,θα σας γελάσω.
Η αλήθεια είναι οτι προσπάθησα να τη ρεγουλάρω, διαβάζοντας ξανά-μανά το εγχειρίδιό της,αλλά δε φωτίστηκα κι αυτή μπλοκάρισε κιόλας κι ησύχασα.
Έτσι όπως είπαμε χωρίς πατρόν, αλλά με το μάτι (έχω κακή σχέση με κάθε μέτρο), έκοψα το ύφασμα (μεγάλος έρωτας ο floral!) το φόδραρα με ένα τρυφερό ροζ ριγέ  (έφαγα τα πόδια μου στην Πάτρα να ψάχνω υφασματάδικο, κι ήταν κι ένας στρέουλας πωλητήήής, Παναγία μου! να μη το χρησιμοποιήσω που τοφερα-μαζί μ άλλα- ως τρόπαιο;)
εσωτερικό τσεπάκι
Νομίζω οτι έδεσαν άψογα.
Μετά άρχισε το καρίκωμα, πρόσθεσα εσωτερικό τσεπάκι για το κινητό (μια καρδούλα για τη  μέση και φιτιλάκι απο το ροζ ριγέ), θηλίτσα να κρεμιώνται τα κλειδιά μην τα ψάχνω (όπως πάντα στα άδυτα της κάθε τσάντας) και στο τέλος η αναζήτηση λύσης χεριών.
Ήθελα ν αποφύγω το προφανές, άλλωστε δεν είχα κι άλλο ύφασμα  εκ του floral, ίσα-ίσα ήταν τ άτιμο.
Θυμήθηκα, οτι κάπου έβοσκαν κάτι χερούλια, από ανακύκλωση κι αυτά, γιατί είχα σκεφτεί και τη λύση της καβίλιας (θα εφαρμοσθεί σε προσεχές project), αλλά απορρίφθηκε μόλις ανακαλύφθηκαν τα χεράκια, που ευτυχώς μπορεί να φέρνω τα πάνω κάτω στο εργαστήρι ψάχνοντας διάφορα κατά καιρούς,αλλά στο τέλος βρίσκονται  καταχωνιασμένα σε απίθανα μέρη!
Κι αφού η προεργασία ολοκληρώθηκε, πήρα την άγουσα για ξένη ραπτομηχανή.
Η γλυκειά μου θεία, που απο μικρό παιδί με ντύνει και με στολίζει (μικρή έραβα και τα νύχια μου στη ραπτομηχανή της! τόχα βρει φαίνεται πολύ αστείο,να χώνω το δάχτυλο κάτω απο την πατούσα της μηχανής την ώρα που έραβε,χαχαχα έχω προϊστορία στην τρέλα) ,πάντα πρόθυμη, μου παραχώρησε τη δική της, για να κάνω τ όνειρό μου πραγματικότητα.
Κατόπιν αυτών, δε δικαιούμαι νάμαι χαρούμενη;
Μια τσάντα ολότελα από τα χεράκια μου! μην είστε σκληρές,ένα γαζί έκανε άλλος.

Πάνινη τσάντα,με συρραφή δύο υφασμάτων floral-ριγέ και ξύλινα χερούλια

Είμαι πολύ περήφανη!
Δε συμφωνείτε; αν όχι, μην το πείτε δυνατά και μου κόψετε τη φόρα, σεβαστείτε το χώρο μου που έχει τιγκάρει υλικά, κάπου πρέπει να χρησιμοποιηθούν...

Υ.Γ. Αυτή η ανάρτηση αφιερώνεται στο Κορινάκι, που ήθελε κάτι χαρούμενο και αισιόδοξο.
Επειδή γνωρίζω απ αυτές τις ανάγκες που σε πνίγουν, στην αφιερώνω με πολλή ΑΓΑΠΗ!

179 σχόλια :

  1. Αυτή γλυκιά μου είναι υπερπαραγωγή !!!!!!
    Καταπληκτική τσάντα και πολύ ωραία υφάσματα !!!!
    Και το φωνάζω να τ ακούσουν όλοι ότι πρέπει
    να συνεχίσεις να ράβεις .....
    Καλό ξημέρωμα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συνεχίσω να ράβω, θα συνεχίσω να ζωγραφίζω,θα συνεχίσω να ντεκουπάρω, θα συνεχίσω να πολυλογώ και να παρελθοντολώ,θα συνεχίσω νάμαι η ΧΑΡΑ! γιατί χωρίς όλα αυτά είμαι ένα αδειανό πουκάμισο τζιτζικιού.
      Φιλάκια πολλά κι ευχαριστίες ακόμα περισσότερες.

      Διαγραφή
  2. Κάτι τέτοια χερουλάκια με περιμένουν κι εμένα κάπου στην αποθήκη, αλλά πού χρόνος για ραψίματα? Και μου αρέσει (χωρίς να ξέρω και πολλά-πολλά), και μόλις παρέλαβα την ραπτομηχανή μου από το σέρβις (την είχα μπλοκάρει πρόσφατα όταν γάζωνα τις κουρτίνες της κόρης μου). Τα υφάσματα μαζεύονται και κάαααααθονται!
    Πολύ όμορφη έγινε η τσάντα σου, Χαρούλα, και με υπέροχο συνδυασμό υφασμάτων!
    Κάνε κάτι, φτιάξε την μηχανή σου, και βούρ στο ράψιμο!!!!
    Καλό ξημέρωμα κι από μένα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ Μαριάν μου και μηχανή έχεις και χερουλάκια σου βρίσκονται και το κυριώτερο , ΞΕΡΕΙΣ να ράβεις,οπότε τι κάθεσαι; Εγω γελώ με το θράσος μου οταν την αγόρασα και με ρωτούσαν εκπληκτοι "Ξέρεις να ράβεις;" και η θρασυτάτη απάντηση ήταν "Οχι, γιατί δύσκολο είναι;" Δυσκολο αποδείχτηκε και χωρίς τη συνέναιση της μηχανής με βλέπω να ενδίδω στο χειροκίνητο
      Φιλάκια πολλά ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ...το βλέπω νάρχεται, χαχαχα

      Διαγραφή
  3. πολύ όμορφη-κοριτσίστικη η τσαντούλα σου. Μένω στο: η θεία μου παραχώρησε την μηχανή, άρα έραψες την τσαντούλα εσύ. Έχουμε να δούμε πολλά.... Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την έραψα μέχρι το γαζί (το ομολόγησα άλλωστε)
      Πάντως θα συνεχίσω τώρα που έγινε η αρχή όπως μπορώ.
      Φιλάκια κυκλαμινάκι

      Διαγραφή
  4. κουκλίστικη !!! Μου αρέσει πολύ το floral. Μπράβο Χαρά! το λέω και το φωνάζω δυνατά.
    Τώρα που το σκέπτομαι έχω και εγώ κάτι τέτοια χερούλια. Αλλά σαν άσχετη που είμαι απο ράψιμο, θα βάλω τη μαμά μου να μου ράψει μια υφασμάτινη τσαντούλα καθώτι μοδίστρα.
    πολλά φιλιά
    καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινάκι
      αφού το έκανα εγω δεν είναι τίποτα. Δες μια παλιά σου τσάντα (δεν μπορεί να μη σου βρίσκεται πάνινη καλοκαιρινή) και πάρε ιδέες και ξεκίνα με την επιστασία της μαμάς. Είμαι σίγουρη οτι και θα τα καταφέρεις και θα αισθανθείς διπλά περήφανη οταν την κρατήσεις.
      Φιλάκια πολλά και να περνάς όμορφα

      Και πού είσαι...οταν θα πας Κύμη ,πες στην Κυρία στην Παραλία που έχει το μαγαζάκι το "Γαλάζιο" χαιρετισμούς. Δεν το βλέπω να σας επισκέπτομαι φέτος...κρίμα.

      Διαγραφή
    2. θα της μεταφέρω τους χαιρετισμούς. κρίμα που δεν θα έρθεις :(. Να περνάς καλά.

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς ο σύζυγος θα έρθει αυτή την εβδομάδα,αλλά εγω δεν μπορώ ν ακολουθήσω...

      Διαγραφή
  5. Εγώ προτείνω να μαζευτούμε όλες όσες έχουμε αγοράσει τη συγκεκριμένη μηχανή και να μας κάνουν σεμινάρια!!!! Εμένα η δική μου ούτε από το κουτί δεν έχει βγει! Η τσάντα όμως έγινε πολύ ωραία, πολύ shabby chic! Καλοφόρετη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ πόσο δίκιο έχεις!!!! Είναι κρίμα να έχουμε μηχανή και να μην τη λειτουργούμε. Κάνε κάτι έστω και μέσω SKYPE.

      Φιλάκια πολλά και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

      Διαγραφή
  6. Καλημέέέέέραααααα!
    Πολύύύύ καλημέρα,σου λέωωωωω!
    Χαρουλίτα Μου,σε χιλιοευχαριστώ για την "αδυναμία" που μου δείχνεις,για την αφιέρωση μιας λουλουδένιας ανάρτησης και την πρόθεσή σου να χαμογελώ!!!
    Ψάχνω αυτό τον ρημαδοτρόπο που λένε πως "το παίρνεις αλλιώς" μα άφαντος ο π@ύστης....Πού θα πάει...Ψάξε-ψάξε,μάλλον κι εγώ στα καταχωνιασμένα υλικά θα καταφύγω,γιατί τα υπόλοιπα της ζωής σαν ξέρα είναι.
    Η τσάντα,που δε μέτρησες να κόψεις,που το ύφασμα ήταν λίγο,που έτρεξες αλλού για το γαζί,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΑΛΗΘΙΝΗ!Πάρτην παραμάσχαλα και φεύγα πάλι για την Κρήτη!Εκεί σε ένοιωσα τόσο χαρούμενη!!!!Σου σβουρνάω εκείνα τα κατάμουτρα φιλιά (πολλά,με φασαρία κι αγκαλιές) και πάω να μαζέψω γιατί έχω ένα βουνό απλύτων να δαμάσω(ο πλυντήριος δλδ και θα συνδράμω κι εγώ).
    Καλημέρες,αγαπημένη μου νεράϊδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου απαντήσω Κορινάκι σ όσα μου γράφεις θα πρέπει να κάνω ανάρτηση και το χειρότερο είναι οτι θα διαλύσω το ροζ συννεφάκι των κάτωθι Κυριών που χαίρονται απο τα "σημάδια" που δε μαρτυράνε πάντα την αλήθεια
      Κοριτσάκι μου σου είπα πάλι οτι είμαστε συνάδελφοι,άρα γνωρίζω πολύ καλά κι απο πρώτο χέρι, τους φόβους,τις ανασφάλειες,τις μεταπτώσεις σου. Και γι αυτό όπως μπορώ σου γράφω "είμαι εδώ για σένα" , ξεφόρτωσέ μου ο,τι θες.
      Δευτερον, θέλω να κάνω τους ανθρώπους που τουλάάάχιστον νοιάζομαι,χαρούμενους. Αν το μπορώ γιατί όχι; τι μου κοστίζει; αφου κι εγω παίρνω χαρά απο τη χαρά τους.
      Υστερα λένε οτι οι άνθρωποι που γελούν αργούν να γεράσουν (πίστεψέ το...έχεις το ζωντανό παράδειγμα...μη πιστεύεις το 50+...Μαθουσάλας!)
      Τώρα οσο να ξαναφύγω στην Κρήτη, σωστή η παραίνεσή σου, και ξέρω οτι θα βρω αγκαλίές ανοιχτές να με δεχτούν και να με μωρώσουν κι εμένα, αλλά η φυγή ούτε είναι πάντα εφικτή ,ΟΥΤΕ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Οπως λέει και ο Καβάφης "αν δε τα κουβαλάς μεσ την ψυχή σου και η ψυχή σου και τα στήνει εμπρός σου".
      Γι αυτό σου λέω "Πάμε ,πάμε να φύγουμε απ εδώ και μη ρωτάς που πάμε" όχι αυτό δε το λέει ο Καβάφης,αλλά κάποιος που σίγουρα τον έχουμε ακούσει πολλέέές φορές, μόνο που εμείς πάμε προς τα μέσα μας, ταξίδι μαγικό και αναγνωριστικό.Κι εκεί ανακαλύπτεις ομορφιές που κρύβονται και κάποιοι θέλουν να τις κάνουν να μη φαίνονται καν...
      Είχα δεν είχα την έκανα την ανάρτηση (για χάρη σου τόσα κι άλλα τόσα μπορούσα να γράψω-να τ ακούσω κι εγω μη νομίζεις-)
      Φιλάκια πολλά και δυνατά πάνω απο ένα σωρό άπλυτα και σφουγγαρίστρες!!

      Διαγραφή
    2. Και οπως κατέβανα .. διαβαζω δημητρουλακη.. και λεω αυτο θα της γραψω της Χαράς..και ώ!!!!!! τι διαβαζω παρακατω..ναι!!!! ολα αυτά που γραφεις Χαρα μου..ειναι εδώ και οταν τελειώσεις με τα ταξιδια εντός σου.. ειμαστε εδώ και για τα εκτός σου.. χι.χιχ. .......κατεβαινω γιατί ως συνήθως καθυστέρησα.. πάλι ...
      ΩΠ..!!! τι βλεπω απο κατω αυτήν την φορα;;; την Ρόζα μας;;; πες της τα και εσύ κορίτσακι μου..δες πόσες συνφωνουμε... αυτη την φορα δες καλά σφήναρα και για τα αποπανω και για τα απο κατω..χι.χιχ. μ ενα σμπαρο δυο τριγόνια....τωρα αν συνατήσω και αλλα παρακατω να το περιμενεις...χι.χι.. δεν θελω να χαλάω το ονομα μου..!!!! για την τσαντα σφήνα δεν εβγαλα..χι.χιχ.

      Διαγραφή
    3. ΧΑΧΑΧΑΧΑ για ένα όνομα ζούμε! τι λες τώρα;;;;

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα κι από μένα!!!!!!!!!!!Το κατάλαβα από τις φωτογραφίες που ανέβασες στο facebook,ότι είσαι χαρούμενη!!!Είδα αυτό το φωτεινό χαμόγελο και ηρέμησα,γιατί πολύ είχα αγχωθεί τελευταία..
    Όσο για την τσαντούλα,είναι γλύκα.Πάρτην κι έλα,όπως λέει και το Κορινάκι.
    Φιλάκια πολλά πολλά πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά μας και τιμή μας Κυρία μου που μας επισκέπτεσθε εν μέσω διακοπών!!!

      Τώρα να σε στεναχωρέσω; Αλλά γενικά μη πιστεύεις τα φωτεινά χαμόγελα των φωτογραφιών,ούτε τις χαρούμενες αναρτήσεις...κονσέρβες είπαμε έχουμε πολλές να βρίσκονται...ποτέ δεν ξέρεις...μπορεί να γίνει επιστράτευση,να μην έχουμε;;;χαχαχα
      Να περνάς καλά και μη φοβάσαι,χαμογελάω οταν νοιώθω την έννοια και την αγάπη σας.

      Φιλάκια άπειρα και στο Γιώώώργηηη σου, άντε θα πιω και ένα ποτηράκι απο το φερμένο στη βαλίτσα στην υγειά σας,σαν νάμασταν ΜΑΖΙ (Τι ωραίαααααα που ήταααααν!!! να εδώ βουρκώνω,άστο)

      Διαγραφή
  8. Η τσάντα σου πανέμορφη.... Μπράβο για το ταλέντο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γειά στα χέρια σου Χαρά! Υπέροχη την έκανες! Άντε, το επόμενο project ας είναι φόρεμα!

    Φιλάκια καλοκαιρινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα ριχτό να κρύβει κιόλας τα περίσσια, θα το καταφέρω φαντάζομαι.Γιατί όχι;
      Φιλάκια Ευα μου.

      Διαγραφή
  10. καλημέρα!κι εγώ εντόπισα αυτό που είδε το αγριοτριανταφυλλάκι και ..περίμενα!!!
    η τσάντα σου είναι:τρέλλα!!! με την έννοια που χρησιμοποιούμε αυτή τη λεξη κάποιες φορές!Συνέχισέ το!!!Καλοφόρετη και παντα διάθεσή σου να συνδυάζεται με το floral και το ροζουλί!πολλά φιλιά καλημέρας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσυ τέκνον Βρούττε;;;; Περσυνά ξυνά σταφύλια μαζέψατε,καλέέέ
      Τλπ καλά είμαι,γιατί πρέπει νάμαι, γιατί θέλω νάμαι, γιατί θάμουν αχάριστη σ όσα λαμβάνω να μην είμαι.
      Φιλάκια πολλά και χαρά μου που ενέκρινες κι εσύ το τσαντικό,που είσαι καλλίτερη απο μένα στη μοδιστρική.

      Διαγραφή
    2. ειπα να μην απαντησω αλλα με προκάλεσες!!!γυροφέρνω ένα φόρεμα φλοραλ, αφόρετο, που το πανω μερος του με ενα γαζί είναι απο μόνο του τσάντα!!!βεβαια με το προφανές για χερούλια!! διπλωμένο πλαγίως χαχα!και φυσικά στο χερι! οι ...μηχανές θα κρυφτουν πίσω απο το παραβάν γιατί τις λάτρεψα τώρα που η όραση φθίνει!!!
      οι άγγελοί σου και ο μικρός τυμπανιστής ολα τα λεφτά! να εισαι γερή να τους χαίρεσαι!και φυσικά,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ!!!

      Διαγραφή
    3. Τι λετε αδέρφι..που εγώ εχω μαύρα μεσάνυχτα;;κατι για τυμπανιστες και αγγέλους βλέπω..και χρονια πολλα.. κατι μου διέφυγε;΄΄ χι.χιχι. εγώ μόνο λουλούδια βλέπω στην τσαντούλα..

      Διαγραφή
    4. πες εσυ χρόνια πολλά και θα πάνε σε ενα επίγειο άγγελο!!!το πολύ αυριο, όμως μην καθυστερεις!!!φιλιά φιλιά!

      Διαγραφή
    5. Νάστε καλά κορίτσια μου αδελφωμένα.

      Ρουλάκι ο επίγειος άγγελος που γιορτάζει είναι η κόρη μου,που το Μπαρμπουνάκι τα θυμάται όλα και προβλέπει!
      Σας ευχαριστώ ολόψυχα και τις δυο & σας φιλώ με αγάπη. Μακάρι ο Θεός να μου την φυλάει.

      Διαγραφή
    6. καθυστέρησα; δεν καθυστερησα..!!!! να στήλω τα χρονια μου πολλα σε αγγέλους που περπατούν στην γή..να ειναι καλά και να τους προσεχουνε οι άγγελοι του ουρανού..!!!!Χαρά μου να το χαρείς το βλαστάρι σου...να ειναι γερο, δυνατό μάτια μου... φιλώ σε.

      Διαγραφή
    7. ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ Ρουλάκι μου, Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

      Διαγραφή
  11. καλημερα!!!φανταστικη!!!καλοφορετη!!!και καλη συνεχεια!!!χρυσοχερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την ευχή, θα το συνεχίσω το σπορ, τώρα που θα έχω άπλετο χρόνο στη διάθεσή μου (ελπίζω...)

      Διαγραφή
  12. Καλημέραααα Χαρά μ πολύ ωραία έγινε η τσάντα καλοφόρετη το έχεις και αυτό μπράβοοοο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βουλαμμμμμμμμμ και τι δεν έχω!!!χαχαχα Μούρλια με το καντάρι!!! αλλά έτσι είναι η ζωή,ανακαλύπτεις συνεχώς πράγματα που δεν ήξερες
      Φιλάκια πολλά κοπελούδμμμμμμμ

      Διαγραφή
  13. Χαρά μου
    Όσο όμορφη είναι η τσάντα σου απέξω να είναι και από μέσα δηλαδή να είναι γεμάτη ευρώπουλα(χιχι).
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααααχχχχ τέτοια ευχή να πραγματοποιόταν Ελένη μου τι άλλο θάθελα,αλλά μάλλον θα περιορισθώ στο "απο εξω μπέλλα-μπέλλα κι απο μέσα κατσιβέλα" μου φαίνεται και προπονούμαι απο τώρα να τ αποδεχθώ
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
    2. Αχ καλέ τι λαϊκές ρήσεις είναι αυτές; Τώρα με το ατελιέ στην Αυστρία και τα κοντσέρτα με το βιολί, μη σε ξανακούσω να πεις κατσιβέλα...Άκου κατσιβέλα!

      Διαγραφή
    3. Εσυ τι όργανο θα επιλέξεις να με συνοδεύσεις; Δε θα μ αφήσεις να βολοδέρνω μόνη στα στενά στου Σαλτσμπουργκ;;;

      Διαγραφή
    4. Ξεκίνα εσύ και μη σε μέλει... λες να ξεμείνω από όργανο; Θα μάθω κάτι πρόχειρο... πχ πιάνο. Να το σέρνουμε κι αυτό...χαχα...

      Διαγραφή
    5. Σαν το Φωτόπουλο με το Μανέλη θάμαστε...

      Διαγραφή
    6. Φωτόπουλο - Αυλωνίτη θυμάμαι εγώ... αλλά και Μανέλη παίζω αν θες...

      Διαγραφή
    7. Δε θα ξαναπαίξουμε Λατέρνα -Φτώχεια και Φιλότιμο, μας λείπει η Καρέζη

      Διαγραφή
    8. Α μη το λες... πράσινα μάτια έχουμε εύκαιρα,φτώχεια έχουμε... τι άλλο θες...χαχα!

      Διαγραφή
    9. Και μάλιστα μάτια με βιτρίνα!!!Τίποτε,ολοκληρώθηκα,χαχαχα

      Διαγραφή
    10. Α ναι... το'δαμε κι αυτό!!!χαχα

      Διαγραφή
  14. Χαρά!!!!!!!!!!!!!Το απογείωσες το τσαντικό! Εύγε! Έχω φτιάξει παλιά κι εγώ μια στο χέρι χωρίς πατρόν και ξέρω τί πέρασες! Όσο για το τέρας που λέγεται ραπτομηχανή παλιά είχαμε μια με την Ευαγγελία και καμιά δεν την άγγιζε από φόβο και δέος. Τώρα και οι δυο μας χαιρόμαστε να τη χρησιμοποιούμε. Και συμβουλή: εμένα το εγχειρίδιο της Singer είχε πολύ δυσνόητα ελληνικά κείμενα λόγω κακής μετάφρασης. Διάβασα τα αγγλικά και βρήκα την υγειά μου! Εκεί φτάσαμε, αλλά είναι πραγματικότητα! Περιμένω να δω κι άλλα πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευγενία μου
      Ελπίζω κι εγω να γ(κ)αζώσω κάποια στιγμή και ποιός θα με πιάνει!!! μέχρι τότε όμως τι κάνω;;; και δε μου φταίει το εγχειρίδιο της καλή μοδίστρας, μπορεί νάναι περιληπτικό αλλά δεν είναι μετάφραση Γκούγκλη, αλλά δεεεενννν...
      Μάλλον έχει να κάνει με το ρεγουλάρισμα των κουμπιών, με το τέντωμα της κλωστής, με την ποιότητα της κλωστής;; Δε ξέρω. μακάρι νάταν κάποιος αντιπρόσωπος εδώ να μπορούσα να την πήγαινα
      Ελπίζω κάποια στιγμή να δω προκοπή,αλλιώς θα ξαναμπεί στο κουτί της να μην τη βλέπω και νευριάζω
      Φιλάκια νοικοκυροκόριτσο!!!

      Διαγραφή
    2. Λοιπον... εδώ ξαναμπαινω γιατί βρήκες αυτο που πρέπει να κανεις... ακου..σάντολα μου....... οταν η κλωστή της που περναει απο πανω..δηλαδή απο το μασουρακι παει και περναει απο ενα κουμπάκι το οποιο κανεις μια στροφη μιση .. ειναι εκει που σφίγει την κλωστή και συνεχίζει για την βελονα... αυτο το κουμπακι Χαρα μου να το γυριζεις σιγα σιγα και να γαζώνεις μεχρι να δείς το γαζί σου να φτιαχνει...αλαξε και κλωστη πολλες μηχανες δεν γαζώνουν ωραια ολες τις κλωστες...δεν φταινε οι μηχανες αλλα οι κλωστες... αχ !!! να μην ήμουν εκει να στην φτιαξω!!!!αντι γι αυτό σου στελνω φιλι..και παω.....

      Διαγραφή
    3. Ωραία να τα λέμε έτσι φιοτσίδι μου,έλα όμως πως τα κάνουμε στην πράξη;
      Δεν ξέρω παραιτήθηκα, ίσως πολύ νωρίς, αλλά φοβάμαι και μην τη χαλάσω και δε μετράει και η εγγύηση.
      Ισως κάποια απο όλες σας τις διπλωματούχες μ ανεχθεί και με διαφωτίσει.
      Μακάρι νάσουν εδώ, γενικά!!!!

      Διαγραφή
  15. Che bella realizzazioneeee!! Il tessuto è splendido e i manici di bamboo sono molto molto vintage. Complimenti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Grazie tanto Pina!!!!
      La tua opinione e sempre gioia per me,per i miei lavori.
      Grazie.
      Baci dal Zacinto.

      Διαγραφή
  16. καλημερα χαρα μου φανταστικη η τσαντα !!! που να τολμησω εγω κατι τετοιο δεν το εχω καθολου με το ραψιμο συχγαρητηρια ειναι υπεροχη γεια στα χερια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφάκι
      εκτός απο τα νύχια ούτε εγω είχα ξαναράψει σε μηχανή!!!χαχαχαχα
      Είναι να γίνει η αρχή.
      Φιλάκια κι είμαι σίγουρη οτι θα το τολμήσεις

      Διαγραφή
  17. Μπράβο σου!!!! Είναι απίθανη!!!! Τί να το κάνεις το πατρόν αν φτιάχνεις τέτοια αριστουργήματα με το μάτι;;; Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφάκι μου
      καλώς ήρθες καμάρι μου! Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, με κάνεις να φουσκώνω σαν γαλοπούλα (παγώνι θάθελα αλλά ...πού φτερά!)
      Φιλάκια πολλά απο το ζεστό Ιόνιο!

      Διαγραφή
  18. Χίλια μπράβο σου, τι όμορφη και τι χαρούμενη που είναι η τσαντούλα σου Χαρά μου!Keep going!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρθί μου γλυκό
      βρήκες χρόνο στις διακοπές σου ν ασχοληθείς με την πάρτη μου;;;
      Πολύ σ ευχαριστώ,όπως επίσης για την κριτική σου επι του πρακτέου και την παραίνεσή σου.Ελπίζω να μην το μετανοιώσετε...χαχαχαχα
      Φιλιά πολλά και να περνάς ΤΕ-ΛΕΙ-ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      Την αγάπη μου

      Διαγραφή
  19. Εξαιρετική η τσαντούλα Χαρά μου και από άποψη αισθητικής και ως προς την τεχνική του (όσο μπορούμε δηλ.να διακρίνουμε). Και τσεπάκι και θέση για τα κλειδιά...τι άλλο θέλουμε! Η ραπτική σε θέλει, όχι όμως και η ραπτομηχανή...χαχα. Εκεί στον Δήμο σας δεν κάνετε κανέναν μάθημα; Αλλά τόσοι τυφλοί στο νησί, που να δικαιολογηθεί τμήμα ραπτικής...χαχαχα... Άντε και με ατελιέ στο Σάλατσμπουργκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάλτσμπουργκ...χαχα...σαλάτα το'κανα...

      Διαγραφή
    2. Σιγά να μην είναι και ΣΑΛΑΤΑΣΜΠΟΥΡΓΚ!!!!!!!χαχαχα...

      Διαγραφή
    3. Σιγα το ατελιε.. στο σαλατικό..χι.χ.ι εδώ θα ερθει να μαθει τι τάχουμε τα γαλονια..χι.χιχ..

      Διαγραφή
    4. Αν είναι να πάω στην Αυστρία να μάθω μοδίστρα...την κάτσαμε τη βάρκα! Ισως εκεί πάω να μάθω βιολί, ήδη προπονούμαι αυτές τις μέρες. Τόχω και κοντά στο λαιμό κι έτσι βοηθάει την όραση...αν και τυφλή δεν είμαι. Δυστυχώς τάχω 2 και 4 και 6...κακό αυτό γιατί βλέπω πολλάάά!

      Διαγραφή
    5. Αννούλα ευχαριστώ για την παρέμβαση, όπως πάντα εύστοχη!

      Διαγραφή
    6. Ρουλάκι μου νάσαι σίγουρη οτι απο το Σάλτσμπουργκ προτιμώ Κρήτη, τώρα που έμαθα και το δρόμο...

      Διαγραφή
    7. Αχαχα...βιολί; Τρέμε Βανέσσα!!!

      Διαγραφή
    8. Να το δώ να παιζεις βιολί ΧΑΡΑ..και τίποτα στο κόσμο..
      πες τα Μαρακι μου τρέμε Βανέσσα..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    9. Γιατί τέτοια αμφισβήτηση Ρουλάκι; Καλά οι άλλοι,αλλά κι εσύύύ;;;;

      Διαγραφή
    10. Στους άλλους εμένα εννοείς;;; Αλλά βέβαια, τώρα που έγινες διεθνής μας έβαλες στη μάζα!

      Διαγραφή
    11. Εγω με καλή προθεση το είπα σάντολα μου γιατί εκεινη ειναι καλήτερη απο σένα;; η Βαννέσα καλέ;; δεν καταλαβα..!!!πες μου οτι δεν θα τα καταφέρεις αν προσπαθήσεις να σκίσω τα πτυχία μου... σνιφφφφφφφ Χαρά...το Μαρακι με είπε μάζα...πες της..!!!!!

      Διαγραφή
    12. Όχι Ρουλίτσα μου εσύ είσαι η εκλεκτή... εμένα έβαλε στην μάζα, με τους ''άλλους''!!!

      Διαγραφή
    13. Ζούμε στην επικράτηση της μάζας και προσαρμόστηκα...σόρρυ

      Διαγραφή
  20. Mε παρέσυρες και εμένα και πήρα την ίδια μηχανή........ ή μήπως εγώ σε παρέσυρα, δεν θυμάμαι.... Στο κουτί της είναι ακόμα, η γηραιά SINGER μια χαρά κάνει τη δουλειά της, τι την ήθελα την άλλη?
    Πολύ καλή δουλειά έκανες, υπέροχος συνδυασμός χρωμάτων, τα χερούλια της προσθέτουν, μπράβο μας έβαλες τα γυαλιά Χαρούλα ........
    Πού είναι η Γιάννα από τη Σύρο να δει πόσο αγαπημένες είμαστε, χα, χα !!!!!!
    Ασε την ραπτομηχανή εκεί που κάθεται, μην την κρύψεις...... το φθινόπωρο που θα είμαι πίσω θα κάνουμε online μάθημα,
    πολλά φιλιά σου στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ είμαι!!! Εδώ είμαι!!!
      Αφήναμε σχόλιο σχεδόν ταυτόχρονα μάλλον!!!
      Γιατί βρε Σοφία??? Είχα ποτέ αμφιβολία για την αγάπη σας???
      (Μόνο εσείς δεν το έχετε καταλάβει ακόμα πόσο λατρεύετε η μια την άλλη!!!)
      Αλλά και πάλι, αγάπη δίχως πείσματα... κτλ, κτλ, κτλ!!!
      (Σίγουρα την καρδούλα στο εσωτερικό τσεπάκι, σε εσένα την αφιερώνει, αλλά ντρέπεται να το πει!!!)
      ;-)
      Φιλιά πολλά και στις 2!!!
      Πάω για δουλειά τώρα!!!
      (Βρίστε με άφοβα!!!)

      Διαγραφή
    2. Αναλαμβάνω την ευθυνη της παράσυρσης αγαπητή Σοφία και σου αποδίδω την ευθύνη της μη εκμάθησης. Λειτουργείς ύπουλα γιατί,Δε θες να σε ξεπεράσω. Τλπ θα τ αντέξω και μέχρι τότε θα προπονούμαι ιδιοχείρως...

      Διαγραφή
    3. Για τα μάτια του κόσμου μέχρι και φιλιά θ ανταλλάξουμε Γιάννα μου.
      Αυτό το αγάπη δίχως πείσματα, μας έχει καταστρέψει...
      Χαρά μου που ήσουν εδώ να μας καμαρώσεις, και μεταξύ μας: την αγαπάω και ας μην έχουμε ανταλλάξει ματιές και αγκαλιές, μου την έχει ανοίξει πριν ανταμώσουμε. Ψυχούλα είναι και μη τη βλέπεις που είναι μετρημένη στις αναρτήσεις και στα σχολια, νάξερες τι γλωσσοκοπάνα είναι και με χιούμορ!!!
      Φιλάκια φωτογράφε των κρυφών παθών!

      Διαγραφή
    4. Αρετούλα γιατί να βρίσεις παιδί μου;
      Αλλά αν το νοιώθεις εκτονώσου, εδώ μέσα όλα επιτρέπονται,μόνο μη μ αφήσεις με την απορία.

      Διαγραφή
    5. Αυτά τα on line μαθήματα πολύ μου αρέσουν!! Μην με ξεχάσετε κι εμένα! Που περιμένει η μηχανούλα μου ησυχη ησυχη στο κουτάκι της!!χαχα!!

      Διαγραφή
    6. Οταν μάθω θα οσυ μάθω,Πεπίτα,προς το παρόν αστην στο κουτάκι να μη σκονίζεται όπως η δική μου.

      Διαγραφή
    7. Καλά όλες την έχετε αυτή την... γαζομηχανή; Για να μη την πω αλλιώς! Και όλες στο κουτί! Ήμαρτον! Αν είναι να σας μαζέψουμε όλες να σας στείλουμε στη ΝΑΣΑ για ένα σεμινάριο μπας και δουλέψει καμιά, γιατί δεν νομίζω τέτοια μηχανή να 'χει ράψει έστω κι ένα κουμπί σ'όλη την Ελλάδα!

      Διαγραφή
    8. Σε παρακαλώ να εξαιρέσεις της αποστολής την Κατερίνα,που θα γίνει η δασκάλα μας,όχι όλες στο ίδιο τσουβάλι! Ευκαιρία βρήκες να μας εκτοξεύσεις...

      Διαγραφή
    9. Κοίτα μετά το διεθνής τι μένει; Το διαστρική!!!

      Διαγραφή
    10. Είμαι έτοιμη να διακτινισθώ,αν δε τόχω κάνει ήδη χωρίς να το ξέρω

      Διαγραφή
  21. Και βουτιές στη θάλασσα και ρολόγια και τώρα αυτή η καταπληκτική τσάντα (υπέροχος συνδυασμός στα υφάσματα), και πάνω από όλα ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!! Μπράβο Χαρουλίνι... πάντα τέτοια.
    Να πας 2-3 φορές στη θεία σου, να σου δείξει, σιγά το δύσκολο, ακόμα και 'γω έμαθα!!!!! χαχαχα!!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα τι συνδυασμός θάλασσα,ρολόγια,ραπτική!!!Ο,τι μπορούμε κάνουμε μια που δε προβλέπεται έξοδος απο την νήσον ταύτην.
      Αννιώ μου η θεία δυστυχώς δε μπορεί να βοηθήσει,ο,τι μπόρεσε έκανε ,γι αυτό απογοητεύθηκα. Μάλλον πρέπει να το ψάξω με κάποια που να έχει την ίδια.
      Φιλιά άπειραααααααα

      Διαγραφή
  22. Καλημέρα Χαρά μου!! Πανέμορφη η λουλουδάτη τσάντα σου!!
    Μπράβο για την υπομονή σου! Το αποτέλεσμα είναι εξαίσιο!!Είσαι φοβερά ταλαντούχα!!
    Καλή συνέχεια να έχεις Χαρά!!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που άρεσε και σε σας Μαριλένα μου όσο κι εμένα. Τη χάρηκα πραγματικά, τώρα να δω πότε θα την κυκλοφορήσω. Μάλλον θ αποχαιρετήσουμε μαζί το γραφείο...
      Πολλά φιλιά κι απο μένα

      Διαγραφή
  23. Και να μην το έγραφες, η χαρά σου φωνάζει από μακριά!!!
    Και με το δίκιο σου... χαρουμενοποιήθηκες(!), βρε!!!
    Η τσάντα σου είναι πολύ όμορφη! Μου άρεσε το τελικό αποτέλεσμα! Και τα χρώματα και τα χερουλάκια!!!
    Και ασφαλώς η τσαχπινιά στο εσωτερικό τσεπάκι!!!
    Μπράβο, Χαρά είσαι άξια!!!
    (Κάτι είχα αρχίσει να υποψιάζομαι!!!)
    ;-)
    Φιλάκια αμέτρητα!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ν απαντήσω σε τέτοια ενθερμη κριτική; Απλά και ταπεινά,με σκυμένο το κεφάλι ευχαριστώ για τα καλά λόγια, όσο για τις υποψίες σου εύχομαι να επιβεβαιωθούν...
      Φιλάκια αμέτρητα κι απο μένα σ ένα εργαζόμενο νειάτο εν μέσω θέρους!!!

      Διαγραφή
  24. Ξαδέλφη,έχω εντυπωσιαστεί!!!!Η floral τσαντούλα σου,πολύ ζουζουνιάρικη καί girly!!Ωραίος συνδυασμός υφασμάτων!!!!Καί τό λουλούδι τό υφασμάτινο,πολύ τσαχπνίκο!!!Τό σόι μας,είναι πολύ προκομμένο!!!Χά χά!!!Καμιά δέν σέ φτάνη Χαρούλα μου στήν φαντασία αλλά καί στήν προκοπή!!!Νά είσαι υπερήφανη γιά τήν τσαντούλα σου!!!!Πολλά φιλάκια στήν Ζακυνθούλα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα ο,τι πρέπει για μένα ξαδέλφη μου δηλ. ζουζουνιάρικη και girly! Πράγματι είναι ο συνδυασμός που ταιριασε μόνος του.Για άλλον πήγαινα άλλος προέκυψε και όχι αδίκως...κάτι ήξερε!
      Οσο για προκοπή...αν βάζεις κι εμένα μέσα ατυχείς.Δεν σε φτανω με τίποτα, διότι την μαγειρική-ζαχαροπλαστική την έχω εγκαταλείψει προ πολλού.Παλιές δόξες
      Η Ζακυνθούλα μας,τουλάχιστον ότι βλέπω εγω μια που απέχω εργασιακά και δε κατεβαίνω στη Χωρα έχει υποτονική κίνηση και ζέστη πλέον.Θα στη φιλήσω πάντως,κι απο μένα φιλιά σ εσένα

      Διαγραφή
  25. Αχ Χαρά μου είναι φανταστική!!!!!!!!!!! Μπράβοοοο!!!!!!! Πολύ μου άρεσε και το σχέδιο και τα χρώματα!!!!!!!! Συγχαρητήρια :)!!!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ κουνελάκι και χαίρομαι που σ άρεσε. Φιλάκιαααααα

      Διαγραφή
  26. Αν δε διάβαζα την ανάρτηση σου θα ήμουν σίγουρη οτι ειναι αγορασμενη. Η επόμενη ερώτηση θα ήταν "από που την πήρες"....τη θέλω κ γω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να αποδειχθεί προφητική η ρήση Μισιρλούς "φτιάνε νάχεις,θάχουμε παραγγελίες"; Πολύ ευχαριστως να σου φτιάξω, μόλις δεήσει η ραπτομηχανή,στη διάθεσή σου!

      Διαγραφή
  27. Καταγοητευμένη δηλώνω από την διαδρομή του τσαντικού , αλλά και από το χαμόγελο π[ου είδα στο fb.Αληθινό χαμόγελο , της φωτογραφικής , της στιγμής ?
    Εμένα μου αρέσουν τα χαμόγελα όπως και να είναι και γιατί κυρία μου να ψάχνουμε τι είδους χαμόγελο είναι !
    Αυτό το φλορεάλ ύφασμα που το πήρες από την Πάτρα , το έκοψες χωρίς πατρόν , δεν το έραψες με τη μηχανή σου , εμένα ατσαλάκωτο μου έρχεται στο μάτι και καταχαρούμενο στην ψυχή!
    Αφιερωμένο στην αγαπημένη και σε μένα Κορίνα . δεν έχει καλύτερο !! Αυτή της τη χαρά εν καιρώ θα στην στείλει σε κυβικά χαράς !
    Σε φιλώ μεσημεριάτικα με τη γλύκα της ανάρτησής σου!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα παραδέξου το, μας κάνεις πλάκα.
      Αν εσύ ανίδεη και χωρίς ... "προϋπηρεσία" έφτιαξες τέτοιο αριστούργημα τι καλύτερο θα έφτιαχνε μια έμπειρη;
      (ζηλεύω..... ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ).........

      Διαγραφή
    2. Νικόλ μου φυσικά και σ ευχαριστώ για το θαυμασμό του χαμόγελου, κι απο το ρημαδιασμένο θάθελα να στο γράψω.Οταν χαμογελώ το νοιώθω,αν όχι δε φωτογραφίζομαι,απλά δεν ήταν του φετινού καλοκαιριού. Σημασία δεν είναι φυσικά αν είναι κονσέρβα,αλλά αν είναι αληθινό,απλά να μην συνδυάζονται φωτό και αναρτήσεις με την τρέχουσα καθημερινότητα, διότι δεν είναι πάντα πρόσφατα.
      Εσείς βέβαια μπορείτε να τ α ερμηνεύετε όπως θέλετε ελεύθερα!
      Ευχαριστώ για όλα και φυσικά και για την τσαντούλα, μη τη ρίξουμε για ένα χαμόγελο!
      Οσο για την Κορίνα, πραγματικά τη νοιώθω τόσο πολύ,που πολύ θα΄θελα να την έβλεπα και να τα λέγαμε απο κοντά.Οσο για την αγάπη της,ήδη τη λαμβάνω κι αυτό με γεμίζει.
      Φιλάκια πολλά κορίτσι μου

      Διαγραφή
    3. Τζίνα,
      όχι δε κάνω πλάκα, άλλωστε σας τα λέω όλα, δεν θα σας πούλαγα μούρη στα ψέμματα.
      Κάτι μικροπραγματάκια για τα Χριστούγεννα ήταν τα πρώτα και σιγά-σιγά γλυκάθηκα.
      Η πρόθεση υπάρχει και για σένα,αρκεί να συνεργασθεί η μηχανή, λίγη υπομονή,παρακαλώ.
      Σε φιλώ

      Διαγραφή
  28. Υπέροχη, πανέμορφη, τρισχαριτωμένη!! Βεβαίως δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από σένα! Φλερτάρω κι εγώ χρόνια με αυτή τη ραπτομηχανή, νομίζω το έχουμε ξαναπεί, να δούμε αν θα αξιωθώ κάποια στιγμή να ασχοληθώ....Καλά να περνάς, καλά μπανάκια αλλά και καλές ραπτοδημιουργίες.....θέλουμε να δούμε κι άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ανεράιδά μου για ΟΛΑ!!!
      Κι εσύ καλά να περνάς με τα κοριτσάκια σου, απολαυστε όσο μπορείτε το Καλοκαιράκι!

      Διαγραφή
  29. Έγινε πάρα πολύ όμορφη και χαρούμενη, μπράβο Χαρά!!!
    Τα χερούλια μου έφεραν αναμνήσεις.
    Νάσαι καλά, καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναμνήσεις;;; Τι άραγε;
      Σ ευχαριστώ πολύ για την ευχή, είθε!

      Διαγραφή
  30. .•°♡♡♫° ·.

    Linda, muito feminina!!!
    Beijinhos.
    Brasil.•°
    °。✿✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αντε εφτασα στη θεση μου καταιδρωμενη..για τόνους δεν το συζητώ..χι.χχι.τωρα τα σχολια μου για την τσαντούλα που τα δικαιούται...!!!!! γιατί ειναι η πρωτη σου και παντα θα την θυμασαι και θα της λες... εσύ λουλουδένια μου τσαντουλα ήσουν η πρωτη μου και πήρες τον θαυμασμό όλων των φιλενάδων μου..και εγώ(εσύ δηλαδή)όλα τα εύσημα.. για αυτό παντα θα εισαι η αγαπημενη μου όσες αλλες τσαντούλες κι αν θα φτιαξω....χι.χχι.. αυτα να της πεις ΧΑΡΑ ΜΟΥ.!!!
    αν ειχα καπελο θα σου το εβγαζα..φιλακι ομως μπορώ να σου στηλω..χι.χιχ. μεγάλο..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. της εδωσες ιδέα! αφου θα φτιάξει με τις οδηγίες σου την κλωστή στη ραπτομηχανή, θα γαζώσει και ένα πλατύγυρο ασσορτί καπέλο!Εμείς θα περιμένουμε τη φωτογραφία!σωστά?και φυσικά με το ίδιο ριγέ λουλουδάκι!Καλή επιτυχία φιλενάδα!ήδη το φαντάζομαι ως γενόμενο!

      Διαγραφή
    2. Ο,τι μου λες θα της πω Ρουλάκι μου,άλλωστε το ίδιο νοιώθω κι εγω.
      Μάλλον θ αναλάβει το βαρύ φορτίο να μου γλυκάνει την αποχώρηση απο τη δουλειά. Ετσι τα χρώματά της, η δική μου δουλειά πάνω σ αυτήν θα μου υποδεικνύουν οτι μπορώ να καλύπτω τα κενά που θα δημιουργηθούν,αρκεί να είμαι καλά.
      Σε φιλώ γλυκό μου Ρουλάκι.

      Διαγραφή
    3. Αμέσως εσύ να προτείνεις πρότζεκτ! ΟΜΩΣ, Επειδή δεν είχα άλλο τέτοιο ύφασμα, προνόησα να πάρω καπέλο απο τα Χανιά και μάλιστα χειροποίητο. Θα φωτογραφηθώ να σου με στείλω! (είδες σύνταξη;)

      Διαγραφή
    4. Πως δουλεύει το μυαλό σου αδέρφι!!!! κατέβαζε εσύ ιδεες και η Χαρά ειναι εδώ για να τις υλοποιήσεις..χι.χιχ..στο καπέλο όμως σε πρόλαβε..χι.χι. περιμενουμε την επαλήθευση..χιχ.χι..
      Και που είσαι Χαρά;;; καλα θα είσαι και αντιρήσεις δεν θέλω.. !!!!!!

      Διαγραφή
  32. Αυτα τα δυο υφασματα μαζί ειναι αριστουργηματικος συνδυασμος και διαχρονικος , τα ωραια ριγε με τα floral αγγλικου τυπου και στο λεω και λιγο σας ειδικος γιατι για τα ρουχα που φτιαχναμε διαλεγα μεσα απο 20 ξενους οικους υφασματα, η τσαντα σου ειναι καλοραμενη και κυριως πολυ όμορφη, μπραβο σου, φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ εξιτάρεις τώρα να μάθω το πρόσφατο παρελθόν σου Μαιρούλα, αν κι έχω δει τα πρόσφατα έργα σου κι έχω καταλάβει οτι το κατέχεις το άθλημα.
      Φιλιά πολλά και θα μάθω...

      Διαγραφή
  33. Τα απατρονάριστα είναι πάντα καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Είναι υπέροχη, πολύ όμορφα τα υφάσματα!,
    Και είναι ραμμένη στο χέρι; απίστευτο!!
    Καλές βόλτες με την καινούργια τσάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι, Ράνια, είναι ραμμένη κανονικά,απλά απο τη θεία. Εγω εκανα όλη την προεργασία και τα μετά.
      Ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  35. Χαρά μου Χαρούλα μου, γιατί σε παιδεύει τόσο η μηχανή? Μακάρι να ήμουνα κοντά να σε βοηθούσα. Έχω και εγώ πάρει από το συγκεκριμένο κατάστημα εδώ και δυο χρόνια μια, αυτή τον 70 ευρώ και έχει γίνει το δεξί μου χέρι, γαζώνει τα πάντα, την Singer την ανέβασα στο πατάρι. Και ερχόμαστε στην τσάντα, είναι υπέροχη με χρώματα που μου αρέσουν πολύ, παιδεύτηκες βέβαια λίγο αλλά χαλάλι έγινε κούκλα, εξάλλου όταν την έφτιαχνες επειδή ξέρω από τον εαυτό μου πρέπει να ένιωσες και ψυχικά ευχάριστα με όλη την διαδικασία. Με γεια σου και χαρά σου λοιπόν να είσαι καλά να την χαρείς και να ράψεις και άλλες πολλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι
      ίσως χρειασθώ τη βοήθειά σου μια που έχεις την ίδια ακριβώς. Ασε λίγο να περάσουν οι ζέστες και θα σ ενοχλήσω αν δεν σε πειράζει.
      Φιλάκια πολλά καινα ξέρεις οτι πάντα κυκλοφορώ και την "ναυτική μου girly", ξέρεις εσύ...

      Διαγραφή
    2. Να ενοχλήσεις Χαρά μου οπότε θέλεις. Έχω και εγώ κάτι στο μυαλό μου να κάνω για το ράψιμο που αν τα καταφέρω πιστεύω να σε βοηθήσει αλλά από Σεπτέμβριο γιατί τώρα με τη ζέστη δεν τα πάω καλά, γίνομε χάλια και αποδιοργανώνομαι.

      Διαγραφή
    3. Θεού θέλοντος Κατερίνα μου,απο Σεπτεμβριο.
      Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

      Διαγραφή
  36. ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΙΝΕ...ΟΠΩΣ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕΣΑΙ...ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ!ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ ΓΛΥΚΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη το παραλές και θα γίνει (για την παραγωγή,ομιλώ)
      Φιλάκια ζεστά...ψηνόμαστε!

      Διαγραφή
  37. Χαριτωμένη,καλοραμμένη και αξιολάτρευτη η τσάντα σου Χαρά μου.Μπράβο!!! Γειά στα χέρια σου!!! Τόχεις τελικά και με τη ραπτική,πολυτάλαντη μικρή μου και μην πτοείσαι με τη μηχανή, θα υποκείψει... και θα περάσετε μαζί υπέροχες και δημιουργικές ώρες.Χρόνια πολλά στο κοριτσάκι σου!!! Χρόνια καλά κι ευτυχισμένα και σε εκείνη και σε σένα!!! Αμέτρητα φιλιά!!! Βούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κατ αρχάς για τις ευχές Βούλα μου(εκ του Σταυρούλα,ελπίζω να το θυμηθώ στην ώρα τη σωστή...χαχαχα)και όπως επίσης για την εμπιστοσύνη στη καπατσοσύνη να ρίξω την ραπτομηχανή,κάμπτοντας τις αντιστάσεις της.Απο Σεπτέμβρη θα φανεί,ποιά απο τις δυο μας θα επιβιώσει.
      Φιλάκια πολλά-πολλά-πολλά

      Διαγραφή
    2. Το θέμα Χαρά μου δεν είναι να θυμάσαι ποιός γιορτάζει και πότε. Το θέμα είναι να μην ξεχνάς κάθε μέρα να χαμογελάς και πάντα να θυμάσαι πως κάποιοι είναι ευτυχισμένοι από το χαμόγελό σου. Καλή σου νύχτα! Βούλα

      Διαγραφή
    3. Αυτό σκέφτομαι κάθε φορά που κατσουφιάζω,πίστεψέ με, μου το είχε γράψει ένας φίλος μια μέρα σένα χαρτάκι στο γραφείο (τόχω φυλαγμένο) και προσπαθώ να το εφαρμόζω,όσο κι αν μέσα μου πεθαίνω!
      Φιλιά πολλά πολύτιμη φιλενάδα!

      Διαγραφή
  38. Έγινε τέλεια!! Φαντάσου να ασχοληθείς δηλαδή κιόλας τι θα φτιάξεις!!Κι εγώ θέλω πολύ να ασχοληθώ με υφάσματα και ραψίματα αλλά δεν το τολμάω καθώς είμαι ψιλοάσχετη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψιλοάσχετη ,έως πολύ-..., δηλώνω κι εγω Μαριάννα,αλλά συγχρόνως και θρασύς,όπως αποδιεκνύεται.
      Αν το επιθυμείς μην κωλώνεις,τόλμα το.

      Διαγραφή
  39. Εγώ, σαν γνωστή στρρρίγκλα, θα πω μόνο τούτο:
    -Σαν το ντεκουπάζ ΔΕΝ έχει!
    Κι επειδή ούτε το κομπιουτεράκι έχει μπαταρίες,πρέπει να μείναν 26; και σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή είσαι άνευ άβαταρ,να υποθέσω οτι είσαι η γνωστή Βολιώτισα στρίγκλα ...χαχχαα απο σένα ΟΛΑ δεκτά (απορρίφθηκα στη ζωγραφική, απορρίφθηκα στη ραπτική).
      Το κομπιουτεράκι σήμερα λέει 25;;;;;;

      Διαγραφή
  40. Φανταστική!! Έκανες πολύ καλή δουλειά και συνδύασες όμορφα τα υλικά - μου άρεσε!
    Καλοφόρετη να είναι. Βάλε μπρος και για καμία ακόμη και θα δεις πως θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα τη δεύτερη φορά... και οι κατασκευές θέλουν δοκιμή και πλάνη, χαχα!!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τις δοκιμές Ελλη μου δε τα πάω καλά, είμαι του μια κι έξω, τώρα η συνέχεια θα δείξει,ποιά επλανήθη πλάνην οικτράν...
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  41. Τι όμορφη που είναι, Χαρά!!! Χωρίς μετρήσεις, χωρίς πατρόν, με τέλεια υφάσματα, ραμμένη στο χέρι, και το αποτέλεσμα σούπερ!! Ναι! ναι! Είσαι μοναδική!!! χιχι!
    Καλοφόρετη να είναι!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ραμένη στο χέρι όχι μέχρι τέλους Χριστίνα.Γαζώθηκε κανονικά και με το νόμο!απλά όχι απο μένα
      Ευχαριστώ για τις ευχές,είθε...
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  42. Και τα floral σου πάνε αλλά και οι καρδούλες!!! Πώς να μην είναι όμορφη η τσάντα Χαρά μου, έχει και τη χάρη και την υποχραφή σου!! Να την κρατάς και να την χαίρεσαι, είναι πανέμορφη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει πολλά που δε σε μπερδεύουν οτι ανήκει αλλού κι όχι σε μένα Μπεττουλίνι. Τι να κάνω μ αρέσουν τα χρώματα που με ανεβάζουν,πολύ μαύρο γύρω και δεν αντέχω άλλο,έγκωσα!
      Φιλάκια πολλά αγαπημένη

      Διαγραφή
  43. Γλύκα η λουλουδάτη τσάντα!! Αποπνέει χαρούμενο και δροσερό αέρα! Τον αέρα της Χαράς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ αρεσε αυτός ο τελευταίος χαρακτηρισμός, ας μου έδινε λίγο κι εμένα,Πεπίτα μου!!!

      Διαγραφή
  44. Τωρα, τι να πω και γω για τη τσαντα,καλοκαιρινη ειναι, ροζ ειναι, απ τα χερακια σου ειναι..να τη χαρεις!!Μαθε παιδι μου ενα γαζακι(μεχρι κιεγω ξερω),να φτιαξεις πραμματα!!Αφου εχεις εμπνευση, ταλεντο και ορεξη,πως θα τα αξιοποιησεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι μεγάλη προσβολή που πρέπει άμεσα να δω τι θα κάνω...ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΙΙΙΣΣΣ;;; Τότε εγω γιατί ακόμα καμαρώνω;
      Διάβασα κάπου ένα σύνθημα που θάταν εξαιρετική απάντηση στην καταληκτική σου ερώτηση Αφρα μου,αλλά απαγορεύεται να δημοσιευθεί σ ένα σοβαρό μπλογκ μέσης ηλικίας...
      Φιλιά πολλά κι ευχαριστώ για το έμμεσο πουσάρισμα

      Διαγραφή
  45. Πέρασα να πω ένα γεια !
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι λακωνικά;;; Δεκτό όμως μεθ ευχαριστήσεως και ανταποδόσεως!
      Φιλάκιαααα

      Διαγραφή
  46. Καλέ τι φόρα έχεις πάρει εσύ και τα χεράκια σου ;;;;;;;;;;;;;
    Δεν ξέρω τι να πρωτοθαυμάσω απο τιε δημιουργίες σου !!! Σκέψου οταν θα βγείς στη σύνταξη κι έχεις ολο τον χρόνο το τι θα φτιάξεις... ΜΠΡΑΒΟ !
    Καλό καλοκαίρι
    ΘΕΟΦΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ θΈΛΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ...
      Νάσαι καλά Θεοφανούλι μου, Καλό Καλοκαίρι και σ εσένα!

      Διαγραφή
  47. Χαρά,
    μου ήρθε ενα διαφημιστικό mail απο σένα ( και με άλλους 318 παραληπτες ! ) με τίτλο HELLO !
    Εσύ μας το στέλνεις ή σου έκλεψαν τα e-mails όλων των επαφών σου ;;;
    ΘΕΟΦΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δίκιο, σε 318 αποδέκτες,δεν θα έστελνα ποτέ πρόταση αδυνατίσματος,ούτε καν μέιλ.
      Φιλάκιαααα και συγγνώμη

      Διαγραφή
  48. ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΤΣΑΝΤΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!!
    ΠΗΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΕΙΛ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!!!!!
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΜΕΙΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΙ ΕΣΠΑΣΕ Η ΧΟΛΗ ΜΟΥ!
    ΑΡΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!

    ΦΙΛΑΚΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι πολύ για το φίλο που έφυγε έτσι απρόσμενα, όσο για το μέιλ που σου ήρθε, μου θύμισε μία φίλη που ενω ήταν μπροστά στην πεθερά της που είχε πεθάνει χτύπησε το τηλέφωνο και φαινόταν οτι την καλούσε! Μοιάζει ανέκδοτο,αλλά οταν σου συμβαίνει παθαίνεις...
      Φιλάκια πολλά και καλή δύναμη να τον θυμόσαστε, δυστυχώς έχει αυτές τις ανατροπές η ζωή!

      Διαγραφή
  49. Δεν ξέρω πώς την έκαμες, πάντως είναι πανέμορφη (έστω και φλοραλ). Στο τέλος θα βγάλω κι εγώ τη δική μου και θα αρχίσω να ξανασχολούμαι! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κατάλαβα; Πως να την έκανα δηλ.; με ύφασμα και κλωστή...έστω και φλοράλ...μεγάλη η χάρη σου που την αντέχεις!χαχαχαχα
      Θα σου ρθω το Φθινόπωρο να τις βγάλουμε μαζί, μπας και ξεστραβωθώ κι εγω.

      Διαγραφή
  50. είναι πολύ όμορφη...ρομαντική...μου άρεσε πολυ και ως εμφάνιση και τα χρώματα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τι σκληρές να είμαστε βρε Χαρά μου....δεν ε'ίμαι του λουλουδικού αλλά μ εντυπωσίασε!!!Είναι τόσο όμορφη τόσο καλοραμμένη τόσο φίνα!!! Είσαι χρυσοχέρα το λέω και το εννοώ!!! Γειά στα χέρια σου!!! Μην το παρατήσεις το ράψιμο σου πάει και τα καταφέρνεις στο λέω γιατί εμένα αν και μαρέσει πολύ και θα ήθελα να κάνω πολλά δεν το έχω δυστηχώς.Πολλά φιλάκια και καλά να περνάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού το λες με τέτοια πειθω, τι μπορώ να πω εγω;;;; θα συμμορφωθώ.
      Φιλάκια πολλάαααααααααααα

      Διαγραφή
  52. Πολυτάλαντη Χαρά,τέλεια η τσάντα !αγαπώ τα floral μοτίβα ,το ριγέ θεωρώ ότι κομποζάρει πάντα τέλεια με τα λουλούδια ,η εσωτερική θήκη με τρέλανε, άψογη!ίσως αν τη εφτιαχνα εγώ, να έβαφα το ξύλινο χερούλι άσπρο!καλές βόλτες λοιπόν με την καινούργια σου τσάντα!ααα!και όταν έρθεις Εύβοια έλα να πάρεις την ραπτομηχανή μου... κάθεται στο ντουλάπι,ενώ στα χέρια σου θα ζωντανέψει και θα αισθάνεται περήφανη!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήταν να ζωντανευε η δικιά σου θα τόκανε κι η δικιά μου, αλλά δυστυχώς η Χαρά "που και νεκρούς ανασταίνει" (δεν είναι δική μου ρήση αυτή) έχασε τις μαγικές της ιδιότητες... Κι έτσι κι η δικιά μου παραμένει ανενεργή,μέχρι νεωτέρας.
      Χαίρομαι που σ άρεσε ο συνδυασμός και το τελικό αποτέλεσμα.
      Ωραίο θάταν αυτό με τα χεράκια,αλλά εγω τ αφησα στο φυσικό τους χρώμα μια και λουλουδάτη η ατμόσφαιρα.
      Σ ευχαριστώ πολύ για όλα

      Διαγραφή
  53. ...Τα λατρευω αυτα τα υφασματα..παντως κοριτσι την εκανες τελοια..αν και την ηθελα με ποιο πολλα αξεσουαρ..καλα το τσεπακι τελοιο..να σαι καλα ..να περνας χαρουμενα..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε αρχή και δύσκολη Μαράκι μου, μην έχεις πολλές απαιτήσεις ...πάλι καλά που φτιάχτηκε να λες.
      Φιλάκια πολλάαααα

      Διαγραφή
  54. απίθανη,πανέμορφη λουλουδάτη τσάντα.Και βέβαια να είσαι περήφανη!!!!!!!Μοναδική έγινε!!!
    εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια
    ░░░(¯`:´¯)░░
    ░░(¯ `•.\|/.•´¯)░
    ░(¯ `•.(۞).•´¯)░(¯`:´¯)⋰
    ░░(_.•´/|\`•._)(¯ `•.\|/.•´¯)
    ░░░ (_.:._).░(¯ `•.(۞).•´¯)
    ░░░(¯`:´¯)░░(_.•´/|\`•._)
    ░(¯ `•.\|/.•´¯)░░(_.:._).
    ░(¯ `•.(۞).•´¯)
    ░░(_.•´/|\`•._) .....ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ♥
    ░░░(_.:._)░░░░░

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να υποθέσω οτι μ αποχαιρετάς με τ ανθοστόλιστο σχολιο;;;; καλά να περάσεις και μη μας ξεχάσεις!
      Φιλάκια πολλά και σ ευχαριστώ πολύ

      Διαγραφή
  55. Torebka jest bardzo ładnie wykonana. Jest też bardzo romantyczna. Marzę by mieć taką. Pozdrawiam:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Τέλεια βγήκε η τσάντα Χαρά!!! Μ' αρέσει και εμένα πολύ το dessin...πολύ μαλακά τα χρώματα για το καλοκαίρι και όντως σου φτιάχνουν τη διάθεση...!! Με τη ραπική δεν έχω ασχοληθεί καθόλου...αν και η ραπτομηχανή μας κάθεται ατο σπίτι...αλλά τώρα μου έδωσες έμπνευση!!! θα παρακαλέσω και εγώ καμιά πρόθυμη θεία ή ακόμη καλύτερα τη γιαγιά μου να μου δείξει!!! Και επειδή λατρεύω το ξύλο...τέλεια και τα χερούλια που διάλεξες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεσποινάκι
      αν έχεις το γνώστη στο σπίτι σου μην το σκέφτεσαι καθόλου. ΟΡΜΑ!
      Τι να πω κι εγω που παιδεύομαι με το χέρι κι εχω μηχανή για 33 διαφορετικά γαζιά;;;
      Χαίρομαι που σ άρεσε η τσάντα, καλές δημιουργίες σου εύχομαι, γιατί είμαι σίγουρη θα τολμήσεις

      Διαγραφή
  57. Τώρα εμένα τι μου μένει να πω για τούτη την ομορφιά;;;;;;; Δεν μου μένει παρά να τη χαζεύω και να τη θαυμάζω...... Τα χρώματα..... τις τσαχπινιές...... όλα φωνάζουν ΧΑΡΑ!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Kαλό μήνααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καλό μήνα!!!!Είναι φανταστική η τσάντα και να συνεχίσεις να ράβεις!!!!!!!!!!

    Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Άαααα....εσύ θα μας τρελάνεις !!!! Χωρίς πατρόν την έφτιαξες αυτήν την πανέμορφη ρομαντική τσαντούλα ;!!!!
    Έχω καταενθουσιαστεί...και τα χερούλια χάρμα !!!!! Ότι κι άν δημιουργείς είναι χάρμα !!!!
    :ο))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως τα παραλέτε μαντεμουαζέλ;;;;
      Mille Merci (ας γράψω μια φορά κι εγω σε δύο γλώσσες,χαχαχα)

      Διαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...