...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ ή ανάρτηση δύο ταχυτήτων

Μη βιαστείτε να παραγγείλετε πριν ολοκληρώσετε την ανάγνωση, διότι δε πρόκειται για εμπόριο του γκουρμέ αυτού εδέσματος,αλλά τον παθό μου τον τάραχο απο ένα αυγό.
Αυγά χήνας ευγενική προσφορά της Φίλης Σωσούς και ντεκουπάζ απο την αφεντιά μου

Η ανάρτηση αυτή γράφτηκε σε δύο χρόνους, την προ Μπαζάρ εποχή και την μετά.
Θα μου επιτρέψετε λοιπόν να πολυλογήσω λίγο περισσότερο σήμερα μια που απο την γραφή της μεσολάβησαν πολλά και για μένα πρωτοφανή γεγονότα και λογικά δεν θα υπάρξει κι άλλη πριν το Πάσχα.

Κατ αρχάς να σας ευχαριστήσω απο καρδιάς, πιο βαθειά δε γίνεται, για τις θερμές ευχές για την παρουσία μου στην γειτονιά μας.
Ηταν όλες οι ευχές ιδιαίτερα αγαπησιάρικες,συγκινητικές και τιμητικές.
Να λύσω δε την απορία του κουίζ, οτι τελικά, ήταν το οφθαλμοφανές.
Παρασύρθηκα απο την εντύπωση φίλης που τα είδε απο κοντά οτι ήταν γάζα ή κάτι άλλο όχι όμως  αυγοθήκη και νόμισα οτι θα σας μπέρδευα. Λάθος μου,αλλά και χαρά μου που απαντήσατε ακόμα κι αυτές που με θεώρησαν απρόβλεπτη και οδηγήθηκαν ατυχώς σε πιο περίπλοκες λύσεις.

Το θέμα "Μπαζάρ" λοιπόν ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα,που με πολύ ντροπή έβαλα τιμές στις δημιουργίες μου και εκτέθηκα, εισπράττοντας όμως τόσο κολακευτικά σχόλια που όλες μου οι εισπράξεις δεν τα αντισταθμίζουν !
Προβληματίστηκα για το κριτήριο αγορών.
Τελικά είναι αψυχολόγητο το κοινό. Άλλα πιστεύουμε οτι θα αρέσουν κι άλλες τελικά επιλογές κάνει. Το ζητούμενο είναι να καλύψεις τις όποιες αναζητήσεις του και  να ικανοποιηθεί στο μέτρο του δυνατού. Τα γούστα διαφέρουν,οι απαιτήσεις επίσης,τα δεδομένα ποικίλουν και τα οικονομικά είναι το κυριώτερο.

Φωτογραφία: Ηταν μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ εμπειρία και η ανταπόκριση και τα καλά σας  σχόλια μου έδωσαν πολύ ΧΑΡΑ!!! Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο <3
εγω κι ο πάγκος μου (εξαπλωμένος και στα καλοριφέρ)
                         
Πάντως το ξαναλέω είμαι ΠΟΛΥ ικανοποιημένη,τα πράγματα για μένα την πρωτάρα πήγαν απρόσμενα καλά. Νάμαστε καλά και του χρόνου,πάντα για καλό σκοπό


Και τώρα ακολουθεί η έτοιμη ανάρτηση προ Μπαζάρ: η περιπέτειες ενός αυγού!
Είπα κι εγώ η άμυαλη να φτιάξω ένα αυγό  και μάλιστα γίγαντα, άνευ διδασκάλου. Μια που ούτε στο σεμινάριο της ΑΘήνας μπορούσα να πάω,ούτε παλουκώνομαι να ξεστραβωθώ στο Youtube
Γυψόγαζες είχα παρακαταθήκη, καλούπι είχα ένα άλλο αυγό χρόνων, οπότε τι περίμενα για να ξεκινήσω;
Το σταυρό μου δεν έκανα κι ίσως αυτό έφταιξε τα μάλα για την συνέχεια του εγχειρήματος
Η γυψόγαζα έστρωσε μία χαρά,ξεκαλουπώθηκε ομοίως και μετά άρχισαν τα βάσανα...
Η ένωση.
Πού να έρθει μέτωπο το ένα με το άλλο. Το χάσμα όλο κι άνοιγε προς την κορυφή, ούτε το σεισμικό ρήγμα που μας ενώνει με την Κεφαλονιά τόσο αχανές!
 Τελος πάντων με υπομονή κι επιμονή καλύφθηκε και σειρά πήρε το αστάρωμα.
Στόκος ή πάστα διαμόρφωσης; πάστα διαμόρφωσης ή στόκος (που είχε γίνει στόκος καιρό πριν); ιδού το φλέγον ερώτημα κι επικράτησε η πάστα διαμόρφωσης.
Ενα βάζο κόντεψα να τελέψω και τη θαύμαζα έτσι γυαλιστερή και ωραία που είχε κάτσει... σ ε δύο στάδια, πάνω κάτω μια που η σύσταση από το μέντορά μου ήταν να το στηρίξω σ ένα καλάμι,αλλά εδώ είδα κι έπαθα να κλείσω τις τρύπες,σιγά μην έκανα νέα για να ασταρώσω (είναι κι αρκετά βαρύ). Και πάνω στο θαυμασμό, ήρθε η πρώτη πτώση!
Πρώτο κάταγμα! Αποσοβήθηκε το μοιραίον.
Άρχισε να με βιάζει ώς συνήθως η ανυπομονησία μου.
Χρησιμοποίησα όλα τα θερμαντικά μεσα του σπιτιού,οπότε άρχισε η αντίδραση του ωού... Κρακελέ χωρίς κρακελέ.
 Πρώτη φορά σκέφτηκα  θα μου πετύχει κρακελέ χωρίς να το θέλω και χωρίς νάχω ξοδέψει προς τούτο υλικό. Ελα όμως που το κρακελέ όσο πήγαινε και γινόταν σαν διψασμένη απο νερό έρημος!
Μιλάμε για σκάσιμο όχι αστεία.
Πάνω που είχαμε συνεννοηθεί με το μέντορα οτι θα το φωτογράφιζα να το στείλω να δούμε πως μπορούσε να σωθεί,άρχισε η... απολέπιση. Πως δείχνουν κάτι μαγικές αντιρυτιδικές κρέμες που ως δια μαγείας η ζάρα και η ξηροδερμία,γίνονται δέρμα βελούδο; Αυτό ακριβώς!
Ετσι ξετσοφλιάστηκε πριν καν ξημερωθεί να φωτογραφηθεί.
Δεύτερη απόπειρα,αφού θέλει το κρακελέ του,το ζητάει ο οργανισμός του,δεν του βάζω κατευθείαν πάστα κρακελέ;;;σκέφτηκα η ανόητη
Ελα όμως που είχα 3 primer αλλά πάστα -τσιμέντο! Εγκαταλείφθηκε κι αυτή η ιδέα και προχωρήσαμε στην ύστατη λύση,που θα΄πρεπε νάταν και η αρχική ΣΤΟΚΟΣ! Ορκίστηκα στον Κολόμβο να μη του βάλω χέρι και να τ αφήσω στην ησυχία του μπας και δε με εκδικηθεί
Το στόκαρα,το έβαψα του κόλλησα ωραία και καλά τις χαρτοπετσέτες,όλα σούπερ, μέχρι που μπήκε πάλι ο τριασκατάρατος μεσα μου και η πρεσβύωψ έβαλα κρακελέ δύο συστατικών. Και δήλωσα την ιδιότητά μου,για να σας πω οτι δεν έβαλα  παντού,  μ αποτέλεσμα να μην καλυφθεί όλη η επιφάνεια και οταν έβαλα την πατίνα, έγινε συχριστο. Κρανίου Τόπος και λίγο σας λέω...μαύροι πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμένοι.
Η λύση ήταν ή πέταμα να μη το βλέπω ή φτου κι απο την αρχή (πρόταση Σωσούς).
 Ετσι χαλάρωσα τα τεντωμένα νεύρα μου κι έχρισα εξ αρχής το μαύρο κι άραχνο αυγό... το αποτέλεσμα ;;; κρακελέ επι στόκου!
Ηθελε ντε και καλά νάχει τσόφλια.Ε, αφού το ήθελε μπορούσα να του χαλάσω χατήρι;
Τσόφλια; τσόφλια!

Θυμήθηκα οτι κάπου είχα καταχωνιάσει κάποια τσόφλια να βρίσκονται, παρότι δεν ήμουν ένθερμη οπαδός της συγκεκριμένης τεχνικής,στην περίπτωσή μου όμως δεν υπήρχε άλλος δρόμος κι έτσι χωρίς να πολυνοιαστώ αν δεν ήταν όλα λευκά (αυτό θα το μάραινε!) άρχισα να τα τοποθετώ και να τα σπάω πάνω  στην επιφάνεια.
Αφού καλύφθηκε όλο, έβαψα δύο χέρια λευκό ακρυλικό να μην υπάρχει μεγάλη χρωματική αντίθεση. Δε θα το πιστέψετε...το κρακελέ έβγαινε ακόμα και πάνω απο το τσόφλι.
Δε θα σας ταλαιπωρήσω άλλο,αρκετά ανεχθήκατε την ανάρτηση αυτή του πολύπαθου αυγού (ό,τι έπρεπε για την Εβδομάδα των παθών) ,θα σας δείξω τ αποτέλεσμα
Ιδού ο ...νυμφίος έρχεται,εν τω μέσω της νυκτός!Αυτή κι αν ήταν νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου!κι άλλη φορά θα το σκεφτώ και δεύτερη φορά πριν τ αποφασίσω


Αυγό απο γυψόγαζα,στόκο και τσόφλια αυγών με decoupage απο διαφορετικά κομμάτια χαρτοπετσετών


Για  το τέλος κράτησα το νικητή του κουίζ με τη σωστή μαντεψιά, αν και ταλαντεύτηκα μήπως έπρεπε να σας βάλω όλους μέσα,λόγω του επετειακού.
Τέλος πάντων αφού το περιόρισα μόνη μου, μόνη μου έβγαλα τα κάστανα απο τη φωτιά και έτσι μεταξύ των σωστών απαντήσεων (ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑ,όπως και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στις ικανότητές μου), δια βοής του παριστάμενου  κοινού βγήκε ο νικητής κι είναι...
Η Αgathi !!!

Σας αφήνω με την ευχή, να βιώσετε μοναδικές στιγμές απο το ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ μας και νάχουμε την "Ανάσταση" που όλοι θα θέλαμε.
Στέλνω την  αγάπη μου απ άκρη σ άκρη ,σ όλους σας, με τη γύρη των λουλουδιών, ευχόμενη...



99 σχόλια :

  1. Καλά τα χηνίσια αυγά της φιλενάδας μας έγιναν τέλεια, σαν από πορσελάνη!
    Αλλά... από ποιο αυγό κόντεψες να γραψεις μυθιστόρημα κι εμείς να το διαβάζουμε και να γελάμε; Από τα άψογα; Όχι, από το άλλο, το περιπετειώδες... Αρα; Ασε που, τελικά , δεν έγινε κι άσχημο!
    Για όσα λες για το παζάρι και για τον κόσμο που αγοράζει δεν έχω να προσθέσω τίποτα, έχω ζήσει άπειρες φορές την έκπληξη κάτι που είχα για πέταμα να ενθουσιάζει κάποιον ή αντιστοιχα κάτι που θεωρούσα ωραίο να μην πουλιέται... Περί ορέξεως...
    Ευχομαι να περασετε όμορφα τις άγιες μέρες!
    Φιλιά πολλά και καλή Ανάσταση να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μεγάλο αυγό Νικούλι,εννοώ φυσικά και καλά το κατάλαβες,τις φιλενάδας έγιναν σούπερ με τη μία! Είναι να μη στα στείλει καλό χέρι!!!
      Οσο για το Μπαζάρ,όπως τα λες έγιναν. Ασε που Πασχαλινά είχα κατά κόρον ,ουδέτερα επέλεξαν! να δούμε τα Χριστούγεννα...
      Φιλάκια πολλά και τις καλλίτερες ευχές για ένα ανέφελο Πάσχα για όλους σας!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο, γυαλιστερό. Πως την καταφερες την καρδουλα;;;

    mononai.blogspot.gr
    fetoula.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείς την καρδούλα στο μεγάλο αυγό Αριάδνη;;;Μα είναι χαρτοπετσέτα

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για το παζάρι Χαρά μας!
    Σιγά μη δε πήγαινε καλά!!!!!
    Τέτοια ομορφιά δε θα περνούσε απαρατήρητη ποτέ!!!
    Όσο για το πολύπαθο αυγό , πες του να γράψει κι αυτό τη δική του ιστορία να δούμε και την άλλη πλευρά του νομίσματος!
    Αν ταλαιπωρήθηκες εσύ, αυτό τι να πει το καημένο που δεν έχει μπλογκ να σε ξεμπροστιάσει!!!
    Αλλά πιστεύω ότι σε συγχώρεσε γιατί το έκανες πανέμορφο!!!!
    Καλή Ανάσταση φίλη μου και καλή αντάμωση!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δικηγόρο του διαβόλου κάνεις τώρα Ρένα;;; εγω φταίω που δε μου καθόταν;;; Ωρα είναι τώρα νάχει και παράπονο,απο μία απλή γυψόγαζα,αυγό πασχαλινό! Μην τρελλαθούμε
      Αλλά δε φταίει κανείς άλλος,εγω που έχασα τόσες εργατόωρες...θα μας γράψει και τα παράπονά του! Αν έχει μούτρα να τα πει...
      Μμμμ ανάγκη είχα τη συχώρεσή του! θα πάω να κοινωνήσω και θα του ζητήσω συχώρεση;
      Καλή Ανάσταση κι απ ότι με πληροφόρησε η κόρη,οι μέρες πλησιάζουν,άντε καλή μας αντάμωση!!!
      Φιλάκια πολλά κι απο μένα

      Διαγραφή
    2. Τέλεια!!!!!!!
      Σε περιμένω μετά Βαίων και κλάδων!!!
      Που να δεις και τα δικά μου αυγοτάραχα χαχχαχαχαχχα!!! Έχω και echo οοοοοο!!!!
      Φιλιάααααααα!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Δε φτανει που με λαχταρουσες σε καθε αποπειρα που εκανες στα αυγαααα....επρεπε να το ξαναζησω,διαβαζοντας την αναρτηση σου χαχαχααααααααααααααα.
    Πως με δενεις κομπο καθε φορα με αυτα που ακουω στο τηλεφωνο οτι κανεις και πως τελικα τα καταφερνεις και εχεις αυτο το ομορφο αποτελεσμα .......ουτε εγω το ξερω αλλα ουτε κι εσυ χαχαχααααα.
    Πρεπει να καταγραφουν οι συνομηλιες μας!!!!εσυ απο τη μια γραμμη του τηλεφωνου σ εξαλη κατασταση για και εγω απο την αλλη .......παγωτο με αυτα που ακουω χαχαχαααααααα
    Χαλαρη και ηρεμη χειροτεχνια μαζι σου,δεν εχω ελπιδα να ζησω!!!τελος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ..... Μισιρλούμισιρλού μου..να καταγραφούν..και να κοινοποιηθούν... αν και ανοιχτό βιβλίο είναι η φιλενάδα όλα τα μαρτυράει...χι.χι.

      Διαγραφή
    2. Εμ ότι ζεις μια φορά δε σου φτάνει,δεν τόξερες;;;;
      Χάσαμε το παγωτάκι και βρήκαμε το υποκατάστατο...παγωτό!!!καλό κι αυτό.
      Τώρα για καταγραφή συνομιλιών και βιντεο,ευτυχώς που θεωρούνται προϊόντα εγκλήματος και απαγορεύεται η δημοσιοποίησή τους.
      Ετσι μόνο εμείς θα ξέρουμε τα χαϊρια μας! Αν δε το κατάλαβες εχεις μία τιμητική αποκλειστικότητα.τέλος!!!

      Διαγραφή
    3. Μαϊντανέ (μόνη σου βαφτίστηκες Ρουλάκι) αδίκως χαίρεσαι,εξήγησα παραπάνω τους λόγους.Μη μας πιάσουν και για εγκληματίες !

      Διαγραφή
  5. Δεν ξέρω τι λες....παντως έγινε μοναδικόοοοοοοο!!!!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, το άτιμο,μετά απο όσα πέρασα έγινε καλούτσικο!
      Φιλάκια Νένα μου

      Διαγραφή
  6. Και το αυγό τέλειο και τα γέλια όμως ακούστηκαν μέχρι εκεί !!!!
    Να είσαι καλά να προσφέρεις τόσο ωραία πράγματα στα μπαζάρ αγάπης και Καλό Πάσχα !!!
    Πολλά φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γελάτε χαμένα,με τα πάθη μου! Τον Ανάστησα πριν την ώρα του και κόντεψα να πάω εγω,άντε και η Μισιρλού ,που τ άκουγε,εσείς δικαιολογημενα γελάτε,γιατί δε το περάσατε
      Νάσαι καλά Ράνια μου και σε σένα εύχομαι ένα αξέχαστο Πάσχα!!!Φιλάκιααα

      Διαγραφή
  7. Χαχαχα!! Είσαι κι εσύ ανυπόμονο κορίτσι όμως!! Χαίρομαι πάρα πολύ που ολα πήγαν κατευχήν με το bazaar Χαρά μου!! Και θα συμφωνήσω ότι κάποιες φορές έιναι αψυχολόγητο το κοινό!! Μια φορά έλαβα μέρος σε έκθεση- bazaar κι άντε να βγάλεις άκρη!!! :)))
    Με το καλό και του χρόνου καρδιά μου!!
    Τώρα για την αυγοκατάσταση γέλασα πολύ!!! Φαντάζομαι θα ΄γίνανε κρόσσια τα νεύρα σου μέχρι να σου πετύχει το άτιμο αλλά οι φωτογραφίες σου δικαιώνουν το αποτέλεσμα!!! Ενα αυγό κουκλί μάτια μου!!! Και το μοτίβο του εξαίσιο κι άκρως παιχνιδιάρικο σαν εσένα!!! Μπράβο σου είναι πανέμορφο!!!
    Συγχαρητήρια και στην τυχερή νικήτρια που θα χει κάτι από τα χεράκια σου τα άξια!!
    Να σαι καλά Χαρά μου και να χεις μια όμορφη Μεγαλοβδομάδα!!!
    Σε φιλώ ολόγλυκα!!! ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΕΕΙ!!! όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα,λες και δε θα ξημερώσει άλλη μέρα
      Το αυγό έγινε κουκλί,αφού εγω έγινα σεμεδάκι με κρόσια, όσο για το μοτίβο...να δεις πόσα ωραία έχουν θαφτεί απο κάτω!!! Τλπ τέλος καλό όλα καλά,έτσι μας έμαθαν να λέμε
      Φιλάκια πολλά και μια όμορφη Ανάσταση σου εύχομαι απο καρδιάς Μαριλενάκι μου
      Κάποτε σκέψου να μας επισκεφθείς Πάσχα, θα σου μείνει αξέχαστο!

      Διαγραφή
  8. Φανταστικές δημιουργίες για καλό σκοπό, με πολύ κέφι.
    Καλή επιτυχία στο bazaar !!!
    Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη για σένα και τους δικούς σου.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τις ευχές Αλέξανδρέ μου, με πολύ αγάπη αντεύχομαι μια ομορφη Πασχαλιά!!!

      Διαγραφή
  9. Χαρουλίτα μου, τί όμορφος ο πάγκος με τα καλούδια σου?! (και η δημιουργός, καλέ! Εννοείται!)
    ;-)
    Όλα αυτά που περιέγραψες, με το χέρι στην καρδιά, για εμένα είναι κινέζικα, αλλά το αυγό, έγινε πανέμορφο! Ναι, το καταλαβαίνω, σε παίδεψε, αλλά μου αρέσει η τελική του μορφή, βρε παιδί μου! Πώς να το κάνουμε?!
    (Άσχετο: Είχα μία αφίσα της δουλειάς μας και την... κόλλησα πάνω σε ένα χαρτόνι... Με uhu, μη φανταστείς κάτι πιο... εξειδικευμένο! Και είχα τη φαεινή ιδέα να ντύσω αυτό το "δημιούργημα" με αυτό το διαφανές νάυλον που ντύνουμε τα σχολικά βιβλία. Για να μην τα πολυλογώ, είχε ξεχαστεί η αφίσα σε ένα χώρο που τη "χτυπούσε" ο ήλιος για 2 περίπου χρόνια και το νάυλον έκανε... κρακελέ!!! "Έσκασε, καλέ! Αλήθεια!!!)
    Και μετά την άχρηστη πληροφορία της εβδομάδας, να πω συγχαρητήρια στην Αγαθή μας και να ευχηθώ να περάσεις ένα όμορφο και γαλήνιο Πάσχα, κορίτσι μου!!!
    Αγκαλίτσα και φιλάκι!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ άρεσε πολύ η άχρηστη πληροφορία της εβδομάδας,ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να χρησιμεύσει!
      Αγαπημένο μου Συριανολούκουμο,είμαι σίγουρη οτι αυτές οι μέρες θάναι και στο Νησί σου μοναδικές,μια κι έχετε δύο θρησκευτικές κοινότητες με δικά του έθιμα η κάθε μια.Εντυπωσιακό!
      Ευχομαι ολόψυχα μια όμορφη Ανάσταση και μια χαρούμενη Πασχαλιά!!!
      Φιλάκια πολλά και τρυφερά κοριτσάκι μου

      Διαγραφή
  10. Χαρά, τα αυγά σου έγιναν όμορφα, παρόλη την ταραχή που σου προκάλεσαν!! Ο επιμένων νικά τελικά. Σε εμάς πάντως χάρισες γέλιο με την ωραία σου ανάρτηση! Να είσαι καλά, να προσφέρεις τις δημιουργίες σου και σε άλλες τέτοιες εκδηλώσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς!
    Καλή Μ. Εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη μου
      συμφωνώ οτι όταν τα διαβάζεις ως θεατής τ απολαμβάνεις γελώντας, οταν το βιώνεις όμως...άστα...
      Πάντως στο τέλος συνεμορφώθη,για το δικό του καλό,και σήμερα στέκει και μας θωρεί απο θέση ισχύος!
      Ευχαριστώ για την ευχή σχετικά με το Μπαζάρ,μακάρι και με πολύ χαρά όπου μου δίνετε η δυνατότητα θα προσφέρω.
      Καλό Μεγαλοβδόμαδο!

      Διαγραφή
  11. Έρχομαι από ένα άλλο παζάρι αυτό της Σοφίας που πήγα τελευταία μέρα και είχε ξεπουλήσει!!!! Τέλος πάντων κάτι βρήκα και εγώ για να καλύψω το κενό του αγνώστου χειροτεχνήματος!!!!
    Σίγουρη ήμουν ότι όλα θα πήγαιναν καλά και μπράβο και για τον σκοπό και για την επίσημη πρώτη. Τώρα για το αυγό του ταράχου σου προσπαθώ να καταλάβω τα όσα πέρασες αλλά ένας πονοκέφαλος με έπιασε ξάφνου αφου τελειωμένο το βλέπω μια χαρά....
    Σου ε΄ύχομαι από καρδιάς να περάσεις μια ήρεμη κατανυκτική εβδομάδα και μια Λαμπρή Καλή Ανάσταση , με ότι σημαίνει για εσένα!!!
    Φιλιά τριανταφυλλένια και μια αγκαλιά πολύ δυνατή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έμαθα οτι πήγες στη Σοφία,τι κρίμα να μην έρθεις και σε μένα!
      Μαρινικόλ μου αισθάνομαι τόσο χαρούμενη για την επιτυχία του Μπαζάρ και τη δική μου παρουσία και συμμετοχή στο σκοπό,που όλα τ άλλα φαντάζουν μηδαμινά
      Σου εύχομαι ολόψυχα να βιώσεις μια μοναδική Μεγαλοβδομάδα (ελπίζω κάποια στιγμή και στη Ζάκυνθο) και μια ανοιξιάτικη Πασχαλιά!!!
      Φιλιά πολλά κι ευωδιαστά απο τη φύση που ανασταίνεται!!!

      Διαγραφή
  12. Χαλάλι ο "αυγοτάραχος", Χαρά μου! Και το αυγό έγινε απίθανο, και μας χάρισες άφθονο γέλιο κατά την ανάγνωση! Τα δε αυγά χήνας, θα συμφωνήσω με τη Νίκη, μοιάζουν πορσελάνινα. Γεια στα χεράκια σου και χαρά στην υπομονή σου! Όσο για το μπαζάρ, συγχαρητήρια για την επιτυχή σου "έκθεση"!
    Φιλιά και καλό Πάσχα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαγδουλίνι μου
      δεν έχω λόγια ευχαριστίας για τα γραφόμενά σου. Χαίρομαι πάρα πολύ κάθε φορά που σε βλέπω και με επιβραβεύεις.
      Σ ευχαριστώ και σου εύχομαι Καλή Ανάσταση!!!
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  13. Εμένα μου 'σπασαν τα νεύρα με το αυγό σου... θα το'χα βάλει κάτω και θα το πατούσα μέχρι να γίνει ένα με τα πλακάκια!!! Είσαι και ανυπόμονη και τέρας υπομονής μαζί!!! Μόνο εσύ αυτόν τον συνδυασμό!!! Εντάξει γέλασα κι εγώ λίγο... αλλά στην αρχή, μετά τα πήρα...χαχαχα. Πάντως έγινε ωραιότατο, όπως και τα υπόλοιπα που είναι πραγματικά σαν από πορσελάνη! Εύγε!!! Μπράβο και στην Αγαθούλα για το βραβείο... εγώ εξαιρέθηκα παρανόμως αλλά θα το προσπεράσω... Φιλάκια ατελείωτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα ειπες ολα!ανυπομονη και τερας υπομονης!!!!!!πως γινεται..
      Ζακυνθινο κεφαλι παιδι μουυυυυυ!χαχαχααααααα
      (θα εμφανισθει και θα με περιλαβει....)

      Διαγραφή
    2. Άσε... έδωσα και βραβείο στην Αγαθή... χαχα... Το δώρο ήθελα να πω!

      Διαγραφή
    3. χρωστα χαρη μέντορα,που γύρισα εκκλησιασμένη μεν,ματιασμένη δε (γιατί να πω για ημικρανία)...θα σε περιλάβω αυριο,κάνε υπομονή

      Διαγραφή
    4. Θα σε περιμένω ως την αιωνιότητα...

      Διαγραφή
    5. εδώ η ξεματιάστρα....Χαρά... να σε πώ την μοίρα σου να σε πώ το ριζικό σου....όχι αυτό ειναι από αλλού..χι.χιχ..........
      Πεντε μάτια σ είδανε δέκα σε ματιάσανε.... πως γίνεται αυτό;;....... ούτε και αυτό είναι το μάτι...για την ημικρανία... χι.χιχ. Χαρά μου πάρε παιδι μου ένα ντεπόν να είσαι σίγουρη.. για το αποτελέσμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. Επειδή ανακάτεψα τα σχολια και απάντησα πρώτα στης Σοφία και τώρα φτάνω εδώ,να σου πω οτι έτοιμη ήμουν να το βάλω χάμου και να το πατώ μέχρι να φτύσει το γάλα τση μάνας του(τση γυψόγαζας) αλλά έχε χάρη που δε βρίσκω γυψόγαζα εν αφθονία και ύστερα ο ...Βούδας, με συμβούλεψε να το ξανασκεφτώ και να το ξαναασταρώσω και φτου απο την αρχή...οπότε δεν μπορούσα να παραβώ τις εντολές .
      Στην αρχή γελούσα κι εγω με τα χάλια μου,αλλά μετά τα πήρα με τη στραβοκεφαλιά του,α μα πιά!
      Ναι, έχω αυτή τη διαταραχή ανυπόμονη-υπομονετική,μήπως να το κοιτάξω κι αυτό μαζι με τ άλλα;;; Ενα μήνα θα γυρίζω τα Νοσοκομεία της ΑΘήνας!
      Δε θα σε κάνω να περιμένεις την αιωνιότητα, τώρα που με ξεμάτιασε κι η Ρούλα ...ρουφηγμένη ήμουν παιδί μου!!!
      Φιλάκια στη μαγική δυάδα και στην ταλαντούχα ξεματιάστρα

      Διαγραφή
  14. Στασιδι για τη Ρουλα!!!!!!!!Ρουλιτσα μου ελα και αραξε εδω, να ξαποστασεις!!!!χιχιχιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧ!!! να και ενας άνθρωπος που με σκέφτεται..μπραβο βρε Μισιρλάκιμισιρλάκι μου... λες μικρό κορίτσι είναι να μην το έχουμε ενα στασίδι έτοιμο;; από καπου θα ξεπροβάλει.. σαν τον μάιντανό...χι.χιχ. .αααα και που είσαι και ενα μαγνητόφωνο να κρατας την άλλη φορα... δεν θα μας αφήνεις έτσι χωρίς πληροφόρηση.. ΄εν τάξει;; χι.χι. εχω πολύ να κατεβω ακόμα;;

      Διαγραφή
  15. Χαρά μου καλή μου.
    Αντιπαρέρχομαι τις καλλιτεχνικές και τεχνικές ορολογίες καθότι, όπως πολλές φορές έχω δηλώσει, από ντεκουπάζ, γυψόγαζες, κρακελέ και τα τοιαύτα έχω μεσάνυχτα. Οπότε περνάω στο αποτέλεσμα που το βλέπω να ανταμοίβει τα όσα τράβηξες και στέκομα στο θέμα "λογος" που κάπι σκαμπάζω. Ειλικρινά είναι άξιος προσοχής ο τέλειος λόγος με τον οποίον καταγράφεις τόσο τις εντυπώσεις σου και εμπειρίες σου από το μπαζάρ αλλά και ο τρόπος που τόσο χιουμοριστικά δίνεις τα όσα το αυγό σου φόρτωσε.Για μια ακόμη φορά τα καταφερες. Προχώρα άφοβα.
    Την αγάπη μου και φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν έχω τέτοια υποστήριξη μπορώ να μην προχωράω άφοβα Ντένη μου καλέ;
      Σ ευχαριστώ πολύ γιατί μου δίνεις δύναμη,και θάρρος
      Φιλιά πολλά,έστω και νηστίσιμα, για μια Ανάσταση ψυχών τε και σωμάτων
      Πάντα με αγάπη

      Διαγραφή
  16. Εγινε πανεμορφο παρα τις δυσκολιες Χαρα μου.
    Ευχομαι να εχεις μια κατανηκτικη Μεγαλη Εβδομαδα!
    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπεττουλίνι μου είθε να είναι και για σένα εκτός... στο εύχομαι ολόψυχα .
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  17. Παρ' όλα όσα πέρασες, ταλαιπωρίες κι απογοητεύσεις... εγώ διακρίνω ότι τα αυγά της κατασκευής σου είναι ωραιότατα! Το μόνο -και εδώ θα γίνω απόλυτος- στη φωτογραφία σου με το "εμπόρευμα" είναι εμφανής η ντροπή σου και ο προβληματισμός! Πάντως αφού το αποτέλεσμα ήταν θετικό... γιατί να ψάχνουμε για άλλα.
    Να είσαι καλά, κοπέλα μου, να το κάνεις και του χρόνου.
    Αν και το έκανα διά άλλης οδού σου αφήνω κι εδώ τις καλύτερες ευχές μου: Τσούγκρισε τα κόκκινα αυγά της Ανάστασης μπας και γιάνουν του κόσμου οι λαβωματιές. Κι ας αναστηθεί ό,τι αξίζει!
    Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ αρχάς Στράτο να σ ευχαριστήσω γι αυτές τις μοναδικά συγκινητικές ευχές που μου άφησες δια της άλλης οδού, όπως λες
      μακάρι να γειάνουν οι λαβωματιές του κόσμου και οι όποιες δικές μας!
      Τώρα όσο για τη φωτό, μόνο σε κακή λήψη μπορώ να την αποδώσω,άλλωστε οι φωτογράφοι δεν αιχμαλωτίζουν πάντα το μέσα μας...λίγοι το καταφέρνουν! Ναι, η αλήθεια είναι οτι στην αρχή ντρεπόμουν απίστευτα,είχα γίνει μούσκεμα απο τον ιδρώτα,αλλά οταν με πήρε το ποτάμι,κολύμπησα στα βαθειά,ευτυχώς δε πνίγηκα!
      Θα ανταλλάξουμε ευχές για το Πάσχα, μέχρι τότε ας βιώσουμε το Θείο δράμα με κατάνυξη.

      Διαγραφή
  18. Μα δεν ξέρεις ότι όταν κάτι μάς παιδεύει, τελικά, βγαίνει καλύτερο από το αναμενόμενο;;!!
    Η αυγολοπαραγωγή σου είναι απίθανη!! Τα της χήνας σαν πορσελάνινα, το δε γυψογαζένιο άψογο!! Οσο για το bazaar, αντε και εις άλλα με υγεία!! Και σου πάει πολύ ο ..πάγκος!!!!
    Ενα μεγάλο φιλί, μια τεράστια αγκαλιά και πολλές μα πολλές ευχές για ένα χαρούμενο Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω κάνει ολόκληρη μελέτη επι της δυσκολίας κατάκτησης Πεπίτα μου,διαβασε και στην Κορίνα,απλά δεν τ αποκαλύπτω όλα,χαχαχαχα
      Επειδή μου γράφετε πολλές για το πορσελάνινο της χήνας,μάλλον το βερνίκι τα κάνει έτσι και πράγματι είναι ένα καταπληκτικό βερνίκι που δυστυχώς έχει έλλειψη αυτό τον καιρό,που το ήθελα και για άλλες κατασκευές. Λέει οτι έχει δράση 3 φορές περισσότερο των άλλων και στρώνει απίθανα!
      Σου εύχομαι ολόψυχα ένα ανέφελο Πάσχα ,βιώνοντας ένα μοναδικό Μεγαλοβδόμαδο!!!
      Αναστάσιμη αγκαλιά και χαρούμενα φιλιά,όλα δικά σου!

      Διαγραφή
  19. Ο πάγκος σου πολύ πλούσιος!!!! Τα αυγά της χήνας πανέμορφα!!! Το περιπετειώδες αυγό τέλειο!!!
    Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλό Πάσχα να έχουμε. Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για όλα Κατερίνα μου,νάμαστε καλά και του χρόνου!
      Φιλάκια πολλά και Καλή Ανάσταση!!!

      Διαγραφή
  20. Τι να σου πω Χαρά μου;;;;;; Γέλασα τόσο που δάκρυσα και θάμπωσαν τα μάτια μου...λες γι αυτό να το βλέπω θαυμάσιο;;;;;;;; Πάντως χαράς στην υπομονή σου!!!!!!!!!!!!! Το τάραξες το άτιμο........χαχαχαχα Πάντως σοβαρά τώρα και με καθαρή ματιά έγινε υπέροχο.
    Όσο για το μπαζαρ............χαίρομαι που πήγε καλά, και μπράβο σου. Όλοι έχουμε διαφορετικά γούστα.......έτσι δεν είναι;; Γι αυτό και υπάρχει ποικιλία.....
    Καλά να περάσεις το Πάσχα και η Ανάσταση εύχομαι να σου φέρει ό,τι επιθυμείς. Καλή Μ.Εβδομάδα
    Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννα μου
      καλά κάνεις και γελάς,χαίρομαι που αυτές οι ημέρες που μια θλίψη την έχουν εκ των πραγμάτων,η ανάρτησή μου τις κάνει κατά τι πιο χαρούμενες!
      Οσο για το μπαζάρ,δνε διαφωνώ με την γνώμη σου,φυσικά και έχουμε διαφορετικα γούστα,απλά περίμενα οτι θα προτιμούντο τα πασχαλινά περισσότερο.Ασε που είχα κάτι αποτυχημένα,κατ εμέ,για διακόσμηση και λύσσαξαν "πόσο κάνουν " και "πόσο κάνουν "! Ως πού στο τέλος τα χάρισα και ησυχάσαμε
      Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και αντεύχομαι με πάθος για μια αξέχαστη Μεγαλοβδομάδα!

      Διαγραφή
  21. Τα δύο πρώτα αυγά έγιναν υπέροχα Χαρά μου, μα τόσο όμορφα με τις χαντρούλες τους !!!
    Ιδιαίτερο το σχέδιο και πολύ χαρούμενο !!!!!!
    Αλλά και το άλλο που τόσο σε ταλαιπώρησε, τελικά έγινε τέεεεελειο.......βέβαια συμφωνώ με την Μαρία ....... και εγώ θα το είχα πατήσει κάτω...... χαρά στην υπομονή σου......
    εξ ου και ο ευρηματικός τίτλος......
    Συγχαρητήρια για το μπαζάρ, και του χρόνου !!!!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφάκι
      θα τόχα πατήσει κι εγω αν δε παρενέβαινε η φωνή της λογικής (λέγε με Σωσώ) και δε του έδινα μία ...πολλοστή ευκαιρία να συμμορφωθεί! Σκεφτόμουν και τις γυψόγαζες που χρησιμοποίησα και έχουμε και έλλειψη και έτσι έριξα νερό στο κρασί μου.

      Νάμαστε καλά και του χρόνου να ξαναπαζαρέψουμε,ωραία εμπειρία! Πόσο μάλλον εσύ που την έζησες Χ66!!!

      Υ.Γ. Η διόρθωση δεν έγινε γιατί είναι τοπικός ιδιωματισμός. Πάντως ευχαριστώ που με προσέχεις
      Φιλιάαααααααααααααααααααααα

      Διαγραφή
  22. εγιναν πολυ ομορφα!
    μπραβο Χαρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σ αρέσουν Κική μου
      Σε φιλώ και σου εύχομαι Καλό Πάσχα!

      Διαγραφή
  23. Αιγοκερίνι εις τη δευτέρα, αφού τα θέλει ο κ@λος σου τα δύσκολα και τα καραγουστάρει, γιατί δεν το παραδέχεσαι? οεο? Άσε που η πείρα λέει πως αυτό που αντιστάθηκε περισσότερο γίνεται το καλύτερο, κι έχει και μακράν περισσότερη ικανοποίηση!!!!!
    Για ακόμα μια φορά η ψυχή σου είναι ολοφάνερη, και το ταλέντο σου μαγεύει!!!
    Χάρηκα με το παζάρι και θα σου ευχηθώ με υγεία σε άλλο και πολύ σύντομα!!!!!
    Να έχεις μια ήρεμη Μεγαλοβδομάδα, και να οδηγηθείς στην προσωπική σου Ανάσταση με όσα το φως δωρίζει!!!!!
    Φιλιά, Χαμόγελό μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, σε κάτι τέτοιες στιγμές παραδέχομαι το ζώδιό μου. Λέω δε μπορεί νάμαι μπάσταρδο,αφού έχω τέτοιο πείσμα να το πετύχω!Κατά τ άλλα...η ντροπή του Αιγόκερω.
      Γενικά έχεις μια επιμονή οταν κάτι σου αντιστέκεται,θες ντε και καλά να το κατακτήσεις κι ας το φτύσεις αμέσως μετά...διαφωνείς;;;χαχαχαχα
      Πράγματι ό,τι έφτιαξα για το μπαζάρ τόκανα με πολύ κέφι και πολύ αφοσίωση και μ αντάμειψε πλουσιοπάροχα,δεν έχω παράπονο
      Φιλάκια πολλά αγαπημένη μου και να ξέρεις οτι πάντα σ ε σκέφτομαι και απαντώτας σ επροηγούμενο σχόλιό σου,ουδέποτε σ ε παρεξηγώ για τις απουσίες σου, προς Θεού,όσο κι αν θέλω να σε βλέπω ,κατανοώ και να σου πω κι εγω περνώ τέτοιες φάσεις τελευταία. Μην αγχώνεσαι για μένα, πάντα μένει ανοιχτή η αγκαλιά,όποτε εσύ θέλεις.
      Φιλάκια πολλά για μια Ανάσταση όπως τη θέλεις!!!

      Διαγραφή
  24. μπράβο στην Αγάθη!!!
    μπουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην κλαις καλέ και μου σπαράζεις την καρδιά,θα ξανακάνωωωωωωωωω
      Φιλάκιαααααα

      Διαγραφή
  25. Υπεροχο το αύγο!!!!!!
    Μπράβο στο μπαζαρ !!!!!!
    Κριμα που δεν μπορουσα να ερθώ!!!
    Καλες γιορτες Χαρά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα που δεν ήρθες Μαριάννα μου,ήταν μια όμορφη εμπειρία...την επόμενη φορά.

      Καλές Γιορτές και για σας,όπως τις βιώνουμε εμείς στη Ζάκυνθο

      Διαγραφή
  26. Ααααα τι ωραία δεν κατέβηκα πολύ κάτω..χι.χιχ. ασε Χαρά μου που ξεκουραστηκα και στο στασίδι..και τώρα στον παθών σου τον τάραχο..χι.χιχ. εεεεεμμααα..!! θα συμφωνήσω με το Κορινάκι.... πως τα .θέλει ο ... μπίπ..... μικρό παιδί ειμαι δεν κανει να λέω κακά λόγια..χι.χι. καλά εσύ ταλαιπωρήθηκες..... Χαρά μου.... το αυγό το ρώτησες την ταλαιπωρία του;;έ;;χι.χι. πάντως να σου πω την αλήθεια... και εγώ θα το παίδευα.. αν ήξερα ΄'ολες αυτές τις εφαρμογές.. που για μένα είναι κινέζικα..χι.χι.το αποτελεσμα όμως είναι επαγγελματικό..και αυτό το αυγουλάκι που σε παιδεψε σίγουρα θα το αγαπας πιό πολύ απ όλα.. έ;;.χι.χιχ. .. φανταζομαι και τα αυγουλάκια σου στο παζάρι.. να ξεπουλήθηκαν.. και όλα όσα έχεις κάνει.. ... το κοινό είναι αψυχολόγητο.. πραγματι.......και του χρόνου να το ξανακάνεις... χαίρομαι που πήγε καλά...τα συγχαρητήρια μου στην Αγαθή που θα έχει ένα απο τα δωράκια σου... Να έχεις ψυχή μου μια όμορφη και ήρεμη μεγαλοεβδομάδα.. και να έχεις ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ..!!! φιλάκιααααααααααααααααααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σένα φροντίζαμε Ρουλάκι μου και καθυστερούσαμε τα σχολια,τώρα μπορούμε να ξεσαλώσουμε!
      Βλέπω συντάσεσαι κι εσύ με τη Ρένα. Ε, όχι να ρίχνουμε και δίκιο στο δύστροπο που γλύτωσε τη συντριβή χάρη στη σώφρονα λογική της Σωσούς!!! Εγω του το έλεγα"κάτσε να σ ομορφύνω! απο μια απλή γυψόγαζα θα γίνεις μανουλομάνουλο" αυτό το χαβά του
      "αυγό δεν μου είπες θα γίνω;ε, ξετσοφλιάζω!"
      "Βρε τσόφλιασε πρώτα και μετά ξετσοφλιάζει, αυτή είναι η σωστή σειρά"
      Τίποτ αυτό,σαν το Γιοφύρι της Αρτας,αποοβραδίς το χτίζανε τη νύχτα γκρεμιζόταν ή τ ανάποδο,τώρα όμως καμαρώνει σα γύφτικο σκερπάνι.

      οσο για το Μπαζάρ,όχι δε ξεπουλήθηκαν όπως περιμενα τα αυγά, αντίθετα τα μπουκάλια έγιναν ανάρπαστα! Ισως βαρέθηκε ο κόσμος τους στολισμούς (εγω να φαντασθείς εχω ακόμα στημένη τη φάτνη!!!)
      Φιλάκια πολλά και εύχομαι το Φως τη Ανάστασης να γιατρέψει κάθε πληγή και να χαρίζει υγεία στους ανθρώπους που αγαπάς Ρουλάκι μου γλυκό.
      Με πολύ-πολύ αγάπη Καλό Πάσχα!!!

      Διαγραφή
  27. Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με το μπαζάρ!!! Συγχαρητήρια!!!!
    Το αυγό έγινε καταπληκτικό!!! Μπορεί να σε παίδεψε, αλλά είναι super!!!
    Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχεις, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!
    Πολλά, πολλά φιλάκια
    Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι Στέλλα μου, το μπαζάρ στέφθηκε απο μοναδική επιτυχία,τουλάχιστον για μένα που πήρα το βάπτισμα του πυρός,μακάρι και σ άλλα με υγεία!
      Καλή Ανάσταση κι όμορφη Πασχαλιά κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς
      Φιλάκιααα

      Διαγραφή
  28. Τα αυγά χήνας έγιναν υπέροχα!!!!!!!!!!!!
    'Οσο για το άλλο, χαλάλι ο κόπος σου, το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο!!!
    Συγχαρητήρια στην Αγαθή που κέρδισε το δώρο σου, και σε σένα για την όμορφη και πλούσια συμμετοχή στο μπαζάρ.
    Καλή Μεγάλη εβδομάδα και καλή Ανάσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσαι καλά Μαριάννα μου για τα καλά σου λόγια και εύχομαι σε σένα να βιώσετε μια Μοναδική Ανασταση!!!
      Καλό και κατανυκτικό Μεγαλοβδόμαδο!

      Διαγραφή
  29. Γελάωωωωωωωωω! χαχαχα! Έτσι όπως τα λες βρε παιδάκι μου, δεν μπορώ παρά να γελάσω. Όχι για το μπαζάρ. Για το πεισματάρικο αυγό! χαχαχα!
    Όσο για το μπαζάρ, πράγματι άλλα πιστεύεις ότι θα πουλήσεις και άλλα πουλας. :-) Ποτέ δεν ξέρεις! Και εις άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χαίρομαι που σ άρεσαν Μαρία Ελενα
    Φιλάκια και Καλή Ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. καλή Ανάσταση, Χαρά μου, καλό Πασχα!! ωραίες οι δημιουργίες σου... παντακαλές επιτυχίες όπου κι αν είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλό Πάσχα Χαρά μου!
    Όμορφο, ανοιξιάτικο, χαρούμενο και φωτεινό!

    Μια μεγάλη αγκαλιά για σένα με πολλά φιλιά.
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Είσαι απολαυστική! Οι περιπέτειες (δικές σου και του αυγού), ζωντανές σν να σε έβλεπά από μια μεριά!
    Μπράβο κορίτσι μου!!!

    Καλή Ανάσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τη όμορφα αυγά χήνας είναι αυτά...τελεια ...και τη όμορφα πράγματα έκανες για το παζάρι..ωραία φωτογραφία..και ευτυχώς τέλος καλά όλα καλά με το αυγοτσοφλια .........αυγο
    σου ...πανέμορφο !!!
    Καλο Πάσχα Χαρα μου ..καλά να περάσεις..φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Βρε Χαρά τι εφιάλτης ήταν αυτός που πέρασες!!!!!Πώς να μη σε πιάσει πονοκέφαλος κορίτσι μου!!! Καλά ακόμα δεν κατάλαβες πως ήταν ένα όνειρο, ένας εφιάλτης?? Γιατί αν ήταν αλήθεια σίγουρα θα το είχες βάλει κάτω και θα το είχες κάνει κομμάτια το αυγό το ατίθασο!!!! Και μετά ξύυυυπνησες και η γάζα ήταν άθικτη και η χαρτοπετσετούλα στη θέση της, το κρακελέ σου έκανε νάζια και ο πονοκέφαλος είχε πάει περίπατο!!!!! Καλό Πάσχα Χαρουλίτα και πάντα επιτυχίες στα μπαζάρ σου!!!!! Φιλιά πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μπορεί να σε ταλαιπώρησε Χαρά μου το αυγό, αλλά το αποτέλεσμα δεν παίζεται, τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Α!Πολύ ωραία εμπειρία πρέπει να ήταν αυτή με το παζάρι!Εκτός από τις πάντα ωραίες δημιουργίες, μας έδωσες την ευκαιρία να δούμε και την όμορφη αφεντιά σου!Και στο επόμενο παζάρι με το καλό!Πολλά φιλιά,Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τις ομορφιές που φτιάχνεις Χαρά μου, τις έχω θαυμάσει πολλές φορές!!! Σήμερα θα σου πω πως είσαι μια γλύκα, σαν κοριτσάκι!!! Σε φανταζόμουν μια μεγάλη σοβαρή κυρία, μα εσύ είσαι μια δροσερή κοπέλα :)) Συγχαρητήρια για το μπαζάρ! Καλή Ανάσταση καλή μου, να περάσετε όμορφα! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πέρασα οπως κάνω παντα στους φιλους για ν αφησω τις ευχες μου.Πασχαλινες δεχτείτε ευχες απο την καρδια βγαλμένες,ολες οι μέρες της ζωής σας να είναι αναστημένες.Καλη Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!
    ░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆Πολυ ομορφα ολα συγχαρητηρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χαρούλα μου αγαπημένη, τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου είναι κάτι περισσότερο από τέλεια!!!
    Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου, είμαι βέβαιη ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες!
    Σου εύχομαι ολόψυχα μια ευλογημένη Μεγάλη Εβδομάδα και ένα ευτυχισμένο Πάσχα!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δεν ξέρω πόσο παιδευτηκες,πάντως εκανες θαύματα πάλι,πανεμορφο ,συγχαρητηρια για την επιτυχία ,ευχομαι και εις άλλα με υγεία γιατι το ξερω δε θα μείνεις μονο σ αυτα,πολλα πολλα φιλια και να περασεις πολυ όμορφα σου εύχομαι το Πασχα,καλη Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πανέμορφα και γεμάτα "ταραχή" τα αυγά σου!
    Και η αφεντιά σου στο παζάρι, υπέροχη!
    Όσο γι αυτή την ανάρτηση, δεν μου μένει παρά να ευχηθώ σε όλη σου την οικογένεια Καλό φωτεινό και γεμάτο Αγάπη Πάσχα!

    ΑΦιλάκια με πολύ πολύ αγάπη! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ .ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αγαπημένη μου Χαρά εσύ είσαι τόσο δοτική σε όλους και για όλα που πραγματικά ο κόπος δεν υπάρχει σαν λέξη για σένα!!! Συγχαρητήρια για όλα αυτά τα υπέροχα και μοναδικά δικά σου κομμάτια!!!! Σου εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!!! Πολλά πολλά φιλιά, να περάσετε ονειρεμένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!! Κάθε καλό σου εύχομαι!!!✻´¨)
    ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*´¨)
    (¸.•´ (¸.• Να περάσεις όμορφα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα!!!! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  46. Καλή Ανάσταση Χαρά μου Καλό Πάσχα με υγεία και χαρά. Να περάσεις όμορφα με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ✿⊱°•


    F░E░L░I░Z

    P░Á░S░C░O░A !!!
    ¸.•°✿✿º°。

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Χαρά,σου ευχόμαστε Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!!!!Τα φιλιά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Χριστός Ανέστη Χαρούλα μέ υγεία,χαρά καί αγάπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Σoυ εύχομαι Καλή Ανάσταση. Το άγιο Φως της Ανάστασης , ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!!!!!
    Φιλάκια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αυγά ,αυγά διαφόρων τεχνικών, μπαζάρ ,δημιουργίες όμορφες φινετσάτες ,πολυάριθμες ,υπέροχες.......με αυτά και εκείνα με *λησμόνησες* εντελώς !!!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να περνάς όμορφα με τους αγαπημένους σου.Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Unos huevos de Pascua preciosos, los encuentro muy dificiles para mi.
    Besos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά! Μπορεί να τράβηξες των παθών τον τάραχο αλλά το αποτέλεσμα πιστεύω ότι τα έσβησε όλα! Πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Preciosos,nosotras también los hicimos de distinta manera!
    Besos desde Mallorca!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Te quedaron monísimos tus trabajos!!!
    Me encantan.
    Besitos y buen día.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΧΡΙΣΤΟς ΑΝΕΣΤΗ ..Χαρά μου.. να έρθουν όλα όπως τα θέλεις ...παντα μετα την Σταύρωση.. έρχεται η Ανασταση...!!!! να την έχεις παντού Χαρά μου... φιλακιαααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά με υγεία. Χαρά πολύ υπομονή έχεις και μπράβο σου. Στην περίπτωσή σου εγώ απ΄τα νεύρα μου θα το πετούσα και θα ξεκινούσα άλλο. Το αποτέλεσμα όμως είναι φανταστικό. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...