...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Ο κόσμος των ονείρων μου.

https://www.youtube.com/watch?v=LSy6y__C1D8


Ξέρω οτι με ψάχνετε και ευχαριστώ που μ αναζητάτε, όμως εκτός απο αγωνιώδεις αναμονές έχω χωθεί μέχρι το λαιμό στα χρώματα, αφού μια έκθεση είναι εν αναμονή και μ΄ ενα νέο έργο, πολύ διαφορετικό απο το προηγούμενο, θέλω να σας δηλώσω την παρουσία μου ξανά και τις ευχαριστίες μου για την αγάπη σας.

Η λατρεία μου για την Τοσκάνη, πάντα ζωντανή και μυροβόλα, μ οδήγησε μετά απο μεγάλο παιδεμό στο παρακάτω έργο.
Μάλλον αυτό το ποδήλατο, είμαι εγω η ίδια, αφημένη εκεί στη Via Casatto di Sotto 80...σαν να μην έφυγα ποτέ και πάντα εν αναμονή για ένα νέο φευγιό...ποιός ξέρει :)

"LA BICICLETTA"
Colored pencils by Hara

Νομίζω οτι του ταιριάζει απόλυτα το ποίημα που το συνοδεύει.

Πώς να ζωγραφίσω τον κόσμο των ονείρων μου. 
Τι χρώμα άραγε να βάλω στον Αγιόηχο
πώς να δείξω εκείνα τα φτερά της αετούσας.
 Πώς να περιγράψω Θεέ μου μια αλικόπλαστη μορφή
γιασεμομύριστο φιλί πώς να το ζωγραφίσω
πως δείχνεις άραγε με χρώματα, μια όμορφη ζωή. 

Κι αν έχω κάνει με παιδιά ροδόχτιστη αυλή
κι αν στην ποδιά μας έχουμε φεγγαροκέντητες ελπίδες
πως δείχνεις των αγγέλων εκείνο το φιλί
που τραγουδά την άνοιξη 
πάντα μ’ ακροστιχίδες. 

Με λέξεις πώς να γράψεις για ηλιόχαρη αυγή
και πώς να περιγράψεις μια αηδονούσα καλημέρα
δυοσμοσταλιά σαν πέφτει απ’ τη βροχή. 
Πώς να δείξω εκείνα τα φτερά της αετούσας
τι χρώμα άραγε να βάλω στον Αγιόηχο. 
Πώς να ζωγραφίσω τον κόσμο των ονείρων μου. 
.
Κ υ ρ ι ά κ ο ς  Α.  Κ υ τ ο ύ δ η ς 
Καθηγητής ποίησης της International Art Academy



Υ.Γ. Ο τίτλος της ανάρτησης είναι και ο τίτλος του ποιήματος

55 σχόλια :

  1. μμμμ τελειο ειναι Χαρουλακι!εκανες παλι το θαυμα σου!
    φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη το λες αυτό, Χαρά μου, ότι είσαι σαν το ποδήλατο «αφημένη» εκεί. Βλέπω, στο καλάθι του ποδηλάτου, λουλούδια… και σκέπτομαι πως κάποιος τα νοιάζεται. Έτσι κι εσύ έχεις, ευτυχώς, πολλούς που νοιάζονται για σένα.

    Κι από καλλιτεχνικής πλευράς, το έργο είναι εξαιρετικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στράτο μου
      μια παρομοίωση έκανα και τι ωραία θάταν νάμουν αυτό το ποδήλατο!!!
      Αυτό που έχω πάθει με την Τοσκάνη είναι αυτό που λέει ο ποιητής "η μισή μου καρδιά στην Κίνα βρίσκεται";;;εεεε, εμένα έχει κολλήσει εσαεί στην Τοσκάνη. Ονειρο διαφυγής μονίμως
      Οσο γι αυτούς που με νοιάζονται τόχω διαπιστώσει καιρό τώρα και νοιώθω τυχερή κι ευλογημένη.Λυπάμαι αν σας ανησυχώ κατά καιρούς και ειδικά χωρίς σοβαρό λόγο,απλά συμβαίνει χωρίς πρόθεση.
      Ευχαριστώ για την καλλιτεχνική κριτική,εχω ανάγκη να την αποδεχθώ γιατί αγάπησα πολύ αυτό το έργο.

      Διαγραφή
  3. Θα έλεγα πως ξεπέρασες τις προσδοκίες μου αλλά δεν θα το πω γιατί ήμουν σίγουρη από την πρώτη στιγμή...χαχαχα. Ήξερα πως τα μολυβάκια θα σου ταιριάξουν και θα κάνεις θαυματάκια μαζί τους, απλά περίμενα υπομονετική να είναι δική σου απόφαση κι όχι προτροπή δική μου (που δεν είχα και καμία ελπίδα...χαχαχαχα). Εύγε Χαρουλιώ μου! Δεν θα πω μεγάλες κουβέντες αλλά δεν κρατιέμαι κιόλας. Είναι, νομίζω, το πιο άρτιο έργο σου. Έχει απ'όλα. Και τεχνική και συναίσθημα και φοβερό στήσιμο και χρώμα!!! Το αγαπώ! Παίρνω το ποδήλατο και ξεκινάω ορθοπεταλιές να σου'ρθω!!! Φιλιά!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα τι να πω,μου λες;;;; Που αν αρχίσω και γράφω θα κάνω νέα ανάρτηση!
      Ησουν σίγουρη λες "απο την πρώτη στιγμή" και όντως μου το έχεις πει πολλές φορές οτι δε λάθεψες, μόνο που εγω ακόμα να το πιστέψω.
      Οπως αμφισβητούσα και αρνιόμουν τα μολυβάκια που τελικά τα λάτρεψα,αλλά κι εκεί εσύ είχες το πάνω χέρι με μαεστρία και γυναικεία πονηριά ;) (εγω ως αθώο παιδί έπεσα στην παγίδα)
      Θυμάμαι που μου είχες πει "αφού έχεις τέτοιο πάθος με την Τοσκάνη γιατί δε ζωγραφίζεις κάτι,είμαι σίγουρη οτι θα το πετύχεις" Και όντως δειλά-δειλά έκανα 3 έργα αλλά αυτό ξεπέρασε και εμένα τις προσδοκίες και τις αντοχές μου!
      Οσο με δυσκόλεψε άλλο τόσο το λάτρεψα! Κι οταν το τέλειωσα δε πίστευα στα μάτια μου, μου ρχοταν να κλαίω,έκανα σα μικρό παιδί και στην άκρη του μυαλού μου είχα εσένα και τη δικαίωση και ...κάποιον άλλον, που αναρωτιόμουν αν είναι άραγε κάπου και βλέπει;;;
      Σ ευχαριστώ (αν και δε με ικανοποιεί η λέξη) γι αυτό το ταξίδι σε κόσμους μαγικούς που άνοιξες την πόρτα και μπήκα, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις και μ αναγκάζεις να πιστεύω κι εγω λιγάκι στον εαυτό μου, για την επιβράβευση κάθε φορά που με κάνει να θέλω να γίνομαι καλλίτερη, γιατί είσαι διακριτικά δίπλα μου κι εγω αισθάνομαι οτι μπορώ να τα καταφέρω και προσπαθώ όλο και περισσότερο,γιατί με στηρίζεις οταν λιποψυχώ!
      Και να πού ήρθες κι έφυγες κιόλας...πόσο γρήγορα τελειώνουν οι ορθοπεταλιές της χαράς:$

      Διαγραφή
    2. Να συμπληρώσω πως απο κοντά είναι ακόμη καλύτερο και δεν χορταίνω να το βλέπω.Τα υπόλοιπα τα ξέρεις...στα χω πει αρκετές φορές. Μόνο αυτό,σίγουρα βλέπει και καμαρώνει...Πέρασαν γρήγορα αλλά άξιζαν ακόμα και την πίκρα του φινάλε.

      Διαγραφή
    3. Μου τόχουν πει πολλάκις οτι τα έργα μου τα αδικούν οι φωτογραφίες,αλλά προτιμώ αυτό απο το αντίθετο.
      Για όλα τα υπόλοιπα...κάθε φορά και χειρότερα...

      Διαγραφή
  4. Μας έχεις κάνει να αγαπήσουμε την Τοσκάνη, μέσα από τα έργα σου!
    Φυσικά, ταξίδεψα νοερά μέσω google Earth, βέβαια, το ποδήλατο δεν φαινόταν αφού είχε έρθει στο Ιόνιο!,όμως...τις σκεπές και τα σοκάκια, χαχαχα,,, τα περπάτησα και σ΄ευχαριστώ για το ταξίδι!Πόρτες, πορτόνια, λουλούδια, αρώματα, δικαίως τα έχεις αγαπήσει!

    Εξαίρετο έργο!
    Και ξέρεις, νοιαζόμαστε αλλά σιωπούμε, αφού...ξέρουμε πως όταν χάνεσαι, συνήθως, δημιουργείς!
    ΚΑΛΌ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ!!!!
    Την αγάπη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχχαχαχαχαχα δεν σ αντέχω!!!! Ακου Google earth!!!!Κι όμως δε τόχω κάνει ποτέ εγώ.Τωρα που μου έβαλες την ιδέα θα το κάνω κάποια στιγμή,αν και θάθελα ξανά να περπατήσω στις ίδιες γειτονιές, ν αγγίξω τους ίδιους υγρούς τοίχους,να βρω ίσως τα ίδια πρόσωπα,να γυρίσω χρόόόνια πίσω να ξεγελάσω το χρόνο που πέρασε και μ άφησε με τις αναμνήσεις.
      Χαίρομαι αν σας έκανα ν αγαπήσετε την Τοσκάνη,γιατί τ αξίζει να τη λατρέψετε <3
      Οσο για την έννοια,αυτή κι αν με συγκινεί μ όποιο τρόπο κι αν εκφράζεται και εσύ μου την έχεις δείξει με τόσους πολλούς Μπαρμπουνάκι μου!!!Νάσαι καλά πάντα
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ <3 <3 <3 <3 <3 <3 (απ όλες τις συμμετέχουσες ;) )

      Διαγραφή
  5. Τα τεχνικά τα είπε η δασκάλα πιο πάνω! (Όχι πως με έπαιρνε να έχω άποψη επί του θέματος βέβαια, αλλά κουβέντα να γίνεται! :-p) Εγώ θα πω, Χαρουλίτα μου, πόσο πολύ μου άρεσε αυτό που είδα! Πολύ γλυκό, τρυφερό και νοσταλγικό! (Μου βγάζει κάτι από "La vita e bella"!) :-)
    Πολλά μπράβο, Χαρουλίτα μου! -Σου έχω πει πως ένας φίλος μας ζει στον Τοσκάνη?- Στο μυαλό μου την έχω κάπως έτσι:
    Μεθυστική, ήρεμη και σε προκαλεί να ονειρευτείς!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναιιιιιιι εγω είμαι ο Μπενίνι με το ποδήλατο και η "δασκάλα" μου η Principessa μου!!!!αλλωστε της έχω κάνει και παλαιότερη αφιέρωση με τον ίδιο τίτλο,οπότε δεν σε διέψευσα ;)
      Ναι το θυμάμαι για το φίλο και σου είπα και τότε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ και θα διαπιστώσεις είναι έτσι ακριβώς όπως σ ε προκαλεί να την ονειρευτείς ;) Εχεις αλάθητο ένστικτο
      Φιλιά πολλά γλυκό μου Συριανολουκουμάκι

      Διαγραφή
  6. Τι ομορφο, ρομαντικο και νοσταλγικο που ειναι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το λες κι εσύ,τότε δεν διατηρώ καμιά αμφιβολία οτι πέτυχε!

      Διαγραφή
  7. Να και οι αλλαγές φύλου!!!
    ΣτΗΗΗν Τοσκάνη!!!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχωρείσαι ,ίσως επηρεάστηκες απο το Gay parade χαχαχαχαχα
      Σμουτςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

      Διαγραφή
  8. Η λάμψη του μεταλλικού μοβ που πέτυχες στο ποδήλατο και οι τρύπες στον τοίχο, τόσο ζωντανές και τριδιάστατες ...με άφησαν χωρίς λόγια να θαυμάζω Χαρά μου ...το ταλέντο σου!

    Πραγματικά δεν έχω λόγια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστάκι μου
      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ
      ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ,Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

      Διαγραφή
  9. Τί υπέροχη εικόνα, Χαρούλα!!!! Μου θύμισε και τις δικές μου στιγμές στην Προβηγκία!!!! Πολύ όμορφο και αυτό το έργο σου!!!
    Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην έκθεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ Μαριάν μου είμαι σίγουρη θάσαι γεμάτη απο τέτοιες εικόνες,μια που πέρασες πολύ χρόνο και στα πάτρια εδάφη και σε επαγγελματικά ταξίδια που θα σου έδωσαν συγκινήσεις πολλές.Αλλωστε βλέπω και τη δική σου αγάπη για την Προβηγκία να καταγράφεται σε πολλά έργα σου σε κάθε ευκαιρία και είναι τόσο ξεχωριστά!!!!
      Ευχαριστούμε πολύ για την έκθεση.

      Διαγραφή
  10. Υπέροχη δουλειά! Συγχαρητήρια!
    Καλή επιτυχία στην έκθεση. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσαι καλά Ελλη μου καλή, σ ευχαριστούμε πολύ και σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  11. Ναι μπορεί να μην το ξέρεις Χαρουλακι μου αλλα η Τοσκανη ειναι ενας τόπος που μας ενωνεις... οχι ψυχή μου δεν πήγα εγω.. αλλα η Κατερίνα μου πηγε εκει και απαθανάτησε ερασιτεχνικα με τα πινελα της τοπία απο εκεί..εννοείτε οτι εχω δει φωτογραφίες της και οντως ειναι ενα τόπος πανέμόρφος... αλλα τα δικα σου μολίβια οπως λέει η δασκαλα σου κανουν θαυματα και είματε χαρουμενες που τα μοιράζεσαι μαζί μας.. το ποιημα δε που συνοδευει το έργο σου Χαρούλα μου υπέροχο και τόσο ταιριαστό.. να είσαι καλα θελουμε και γι αυτό χαιρομαστε οταν αυτό συμβαινει. να περνας ομορφα αγαπη μου ναι; φιλακιαααα!!! :k :k <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θυμάμαι κοριτσάκι μου τον Πίνακα της Κατερίνας σου και ήταν πλήρως αναγνωρίσιμος ο Τόπος χωρίς επεξηγήσεις. Βλέπεις, όποιος πάει μαγεύεται και δε μπορεί να μην τον μεταφέρει μαζί του!
      Ανυπομονώ για την ώρα που θα συναντηθούμε μ αυτή την ευτυχή συγκυρία της έκθεσης
      Ρουλάκι μου γλυκό,πάντα η αγάπη σου μας φτάνει και μας συντροφεύει τρυφερά,σα μάνα, σαν αδελφή,σαν φίλη.Νάστε όλοι καλά αγαπημένοι μας!

      Διαγραφή
  12. Πραγματικά ένα πολύ όμορφο έργο με τα ωραία χρώματα και την ρομαντική ατμόσφαιρα της πολύ αγαπημένης Τοσκάνης, μπράβο Χαρά και καλή επιτυχία στην έκθεση σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέλιο σ ευχαριστώ ολόψυχα που μ αφιέρωσες το ενδιαφέρον και την καλή κριτική σου, νάσαι καλά απο καρδιάς!

      Διαγραφή
  13. Όλόζώντανη εικόνα.
    Μπράβο Χαρά, μη σταματάς.
    Και το ποίημα φανταστικό.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και νάθελα να σταματήσω Ρένα μου...ανωτέρα βία δε μου το επιτρέπει,χαχαχχαχα άσε που γλυκάθηκα κιόλας με τα μολυβάκια!!!
      Ευχαριστώ πολύ φανταστική μου Πρόεδρε!!!
      Φιλιά άπειρα

      Διαγραφή
    2. Ωχ, τί τόθελες αυτό ;
      Οι τίτλοι και τα "μεγαλεία "
      μας έφαγαν.

      Διαγραφή
  14. Χαρά μου τι υπέροχο έργο, μαγικά χεράκια και μία υπέροχη καρδιά δική σου σε κάθε έργο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με συγκινεί πολύ Αχτίδα μου το σχόλιό σου αυτό,αν βλέπεις την καρδιά μου στο έργο μου.
      Οντως είναι ολάκερη.
      Φιλιά πολλά καλή μου

      Διαγραφή
  15. Όταν η καρδιά οδηγεί το χέρι, να τι βγαίνει!
    Είναι υπέροχο Χαρά μου! Μου φαντάζει δυσκολο και καταλαβαίνω ότι θα ήθελε δουλειά, αλλά άξιζε τον κόπο!
    Χθες κάναμε τις πρωτες βουτιές στο Κατάκολο με φόντο τις ακτές σας απέναντι. Σου έστειλα πολλά φιλιά να τα φέρει το αεράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκη μου
      ομολογώ οταν μου έδειξε τη φωτογραφία η Μαρία κέρωσα! Μου φαίνεται άθλος που το ολοκλήρωσα μετά απο μήνες στην άκρη,αλλά απο τη στιγμή που το ξανάπιασα και μου είπε η Μαρία οτι πιστεύει οτι μπορώ να το καταφέρω,το πάλεψα μέχρις εσχάτων.
      Ααααχχχχ ναιιιι;;;;; κάτι ένοιωσα ανεπαίσθητα κι αναρωτήθηκα,μάλιστα έστρεψα το πρόσωπο προς τα εκεί που μου ήρθε,αλλά δε φανταζόμουν οτι ήσουν εσύ, τόσο κοντά!!!Μήπως νάρθετε μία βόλτα και πιο κοντά;;;;;;;;

      Διαγραφή
  16. τι υπέροχο αποτελεσμα!για λίγα δευτερολεπτα αναρωτήθηκα αν αυτό που βλέπω είναι φωτογραφία...τόσο τρισδιάστατο αποτέλεσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαρά μου έμεινα πολύ ώρα και θαύμασα το έργο σου. Καταπληκτικό μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ,με συγκινείς.
      Φιλιά κι απο μένα πολλά

      Διαγραφή
  18. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από σένα Χαρά!!! Είναι υπέροχο και το ποδήλατο και το ποίημα!!!! Καλή επιτυχία στην έκθεση!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταυρούλαααααα,πόση εμπιστοσύνη έχετε πια στις δυνατότητές μου;;;;εκπλήσσομαι
      Νάσαι καλά καλή μου, σ ευχαριστώ πολύ

      Διαγραφή
  19. Ταιριαστή η επιλογή του ποιήματος με το έργο σου. Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο! Εύχομαι η έκθεση να πάει πολύ καλά. Και να την απολαύσεις, παρούσα, γερή και δυνατή!
    Υποκλίνομαι στο ταλέντο σου και στη δασκάλα σου που το ανέδειξε.
    Φιλιά πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ απο το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί Αννα μου "να την απολαύσεις, παρούσα, γερή και δυνατή!" ΜΑΚΑΡΙ!
      Κι εγω υποκλίνομαι στη φίλη που με πίστεψε και προσπαθεί να με κάνει να πιστέψω κι εγω στον εαυτό μου .
      Φιλάκια πολλά πατριωτάκι

      Διαγραφή
  20. Κάθε μολυβιά και έργο τέχνης !! "εκανες φοβερή δουλειά και ΕΥΧΟΜΑΙ κάθε επιτυχία με την έκθεση Φιλάκια επιτυχίας απειρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι Εφη μου ,επιβεβαιώνω οτι είχε ΠΟΟΟΛΥΥΥ δουλειά και άγχος ακόμα περισσότερο,αλλά αφού με επιβραβεύετε θα πει οτι πέτυχα.
      Φιλιά ευχαριστίας κι απο μένα πολλά-πολλά-πολλά

      Διαγραφή
  21. Απαντήσεις
    1. Κι εμένα μ άρεσε Χριστίνα παρά την υπερβολή των καλολογικών στοιχείων.
      Φιλιά κι απο μένα

      Διαγραφή
  22. Λεβάντα μύρισε το έργο σου! :D
    Το ποδήλατο με τις λεβάντες είναι έτοιμο να μας πάει στη πανέμορφη Τοσκάνη, νοερά και εύχομαι σύντομα και πραγματικά! :P
    Το ποίημα έκλεψε και αυτό απ΄τις μυρωδιές σου!
    Πολλά ΑΦιλάκια ζεστά σου στέλνω και πάντα καρδιάς! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου Μαγισσούλα,μακάρι να μπορούσες να κάνεις ένα μαγικό και να πραγματοποιηθεί η ευχή σου!!!
      Σ αγαπώ και σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
      Πάντα μια μεγάλη αγκαλιά κι ένα αληθινό φιλί,όλο δικό σου!

      Διαγραφή
  23. Με ταξιδευεις όμορφα μακρυά απο την ζεστή αυτη πόλη.... καλο καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πατριωτάκι μου αγαπημένο κι εμείς ψηνόμαστε και έτσι κάθε διαφυγή αδύνατη ;)
      Σ ευχαριστώ για το πέρασμα.

      Διαγραφή
  24. ...κάπου σε τυχαίνω


    κάπου σε χάνω... απλά, ελπίζω να καταλαβαίνεις...

    Φιλί "καύσωνα" με ...υγρασία!!!
    Υιώτα
    "αστοριανή"
    ΝΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Meraviglia!! Unico e speciale come sempre il tuo lavoro... sei bravissima!!
    Annarita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Περασα να αφήσω την καλησπερα μου και να δώ αν όλα ειναι καλα΄Χαρα μου...καλο υπολυπο καλοκαιριου να έχεις και να περνας ομορφα.. φιλακιαααα!!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι υπέροχο έργο Χαρά μου! Έμεινα και το θαύμαζα για ώρα! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...