...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Μικρό στο μάτι μεγάλο στο σύνολο

Αγαπημένοι μου φίλοι,μπορεί ν' αργούμε να τα πούμε όμως τα καλλίτερα πάντα σας τα φέρνω!


Η αλήθεια είναι οτι οι δημιουργίες, σε όποια μορφή, δεν σταματούν σχεδόν ποτέ, αλλά στο μπλογκ κάνω και μέρες να μπω,μην πω εβδομάδες.
Με λυπεί το γεγονός της "αστικοποίησης" και της ερημιάς που βιώνω όταν επανέρχομαι.
Όμως ακόμα και γι αυτούς τους ελάχιστους εναπομείναντες εραστές του κοινωνικού αυτού χώρου και της δεδομένης μου αγάπης προς αυτό από το οποίο ξεκίνησα,εστω και κατά περιόδους κάνω μία γκεστ εμφάνιση.
Να μ'  απεθυμάτε βρε αδερφέ,οχι να με βαριέστε. Και μ αυτό που μόλις είπα ,ξαναζωντάνεψε η εποχή που οι αναρτήσεις μέσα στη βδομάδα ήταν περισσότερες από τους τωρινούς μήνες 😢. Πώς άλλαξαν αλήθεια οι συνήθειες!
Και δ ε θέλω να παραδεχθώ πώς ήταν μόδα και πέρασε. Ακόμα κι έτσι νάναι, το vintange δεν πεθαίνει ποτέ,
αλλά όπως και νάχει δε παύει να μ' απασχολεί αυτή η εξέλιξη.
Τέλος πάντων ας προχωρήσουμε στο λόγο της επανεμφάνισης.

Και του πουλιού το γάλα!
Όπως έχω ξαναπεί,περίεργο θάταν να το πρωτόλεγα 😅, η δημιουργία με αναζωογονεί,με χαλαρώνει, με κάνει να ξεχνιέμαι απο τα όποια προβλήματα, δεν μου κάνει καμιά αίσθηση να βγώ και ν αναλωθώ σε συζητήσεις χωρίς ουσία που δε μ αφορούν,άλλωστε ουδέποτε μ απασχόλησε η ζωή των άλλων.

Κάποιοι αυτή τη μη διάθεση τη λένε και κατάθλιψη.Αν είναι αλήθεια χαίρομαι που είμαι καταθλιπτική! Γιατί η χαρά αυτή που σου αφήνει στο τέλος της γεύσης κάθε νέα δημιουργία δεν συγκρίνεται με καμιά άλλη.


Κατσαρολικά και οχι μόνο

Έχω ασχοληθεί με τα περισσότερα που κυκλοφορούν και πάντα μ εξιτάρει το καινούργιο.
Μου δίνει ώθηση για ευρηματικότητα και εφευρετικότητα.
Νομίζω οτι ειναι μία καλή εξάσκηση για την πρόληψη του αλτσχάιμερ (αν δε το καταλάβατε ή από κατάθλιψη πάσχω ή από αλτσχάιμερ😂😂😂 εκτός όλων των σίγουρων δηλ.)

Ετσι οταν έφτιαξα δυο κεραμίδια ,ενα με στοιχεία πηλού κι ένα με ντεκουπάζ (θα σας τα δείξω προσεχώς να μην αδικηθούν απο το σημερινό) είχε μείνει ένα τρίτο βυζαντινού τύπου (ίδιο με το ντεκουπαρισμένο) το οποίο σκέφτηκα να το διακοσμήσω απο την εσωτερική του πλευρά με μία διαφορετική τεχνική.


Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω ενα μανάβικο!


 Μανάάάβηηης εδώ,χαχαχχαα κι οντως άναψα!
φρούτα και ψωμιά απο πολυμερικό πηλό

Γιατί το ένα έφερε το άλλο και απο το κεραμίδι βρέθηκα να σχεδιάζω ολόκληρο Mall που λέει ο λόγος.
Γιατί οι Ελληνες είμαστε και αχόρταγος λαός.

Εκεί που λέμε νάχαμε ενα κεραμίδι να βάλουμε το κεφάλι μας,οταν (στις καλές εποχές) τ αποκτούσαμε,γιατί τώρα ουτε καλαμένια καλύβα  δεν θα μπορούσαμε, καταλήγουμε σ ένα αλά Μπάκινγχαμ πάλας.
Έτσι κάπως κι εγώ μια που δεν αποτελώ την εξαίρεση,ξεκίνησα με τα καφάσια και μου έφυγε το καφάσι!

Είδη θαλάσσης


Σχολικά είδη και χαλβάς για τη λιγούρα
Το τι επιστρατεύθηκε για να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί η ιδέα,δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια, θα πρεπε να φωτογραφίζω κάθε μέρα τους χώρους του εργαστηρίου για να παίρνατε μία γεύση😖.

Όμως για άλλη μια φορά ευγνωμονούσα τις φίλες που με φόρτωσαν τα σκουπίδια τους😍

Και όντως μ έβγαλαν από πολύ δύσκολες επιλογές.
Όλη η ιδέα στηρίχτηκε στους πηλούς που μου είχε δώσει η φίλη μου η Σωσώ (κάτι σας θυμίζει αυτό το όνομα ε;;;καλά θυμάστε και παρακαλώ μην την ξεχνάτε,γιατί είναι από τα καλλίτερα και πιο  ευθή άτομα που γνώρισα κι αγάπησα).
Και ο κύβος ερρίφθη το μαναβικοπαντοπωλείο θα γινόταν μικρογραφία,όλα θάταν μινιατούρες κι όλα χειροποίητα.
Η δεύτερη που ευγνωμονούσα ήταν μία άγνωστη προς εσάς, η οποία φεύγοντας από το Νησί,με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: "Εχω 3-4 σακκουλίτσες με είδη χειροτεχνίας που εσένα θα φανούν χρήσιμα,να στα φέρω;"
γλειφιτζούρια,σκόρδα και μπανάνες
Παλιά ζυγαριά
 Βέβαια οι 3-4 σακκουλίτσες έγιναν χωρίς υπερβολή 20 (!!!) και μάλιστα king size που τότε βλαστήμαγα την ώρα και τη στιγμή και μέχρι να τακτοποιηθούν κατσικώθηκαν 2 βδομάδες στο καθιστικό.

χύτρα ταχύτητας,ραπτομηχανή και σίδερο
 Αλλά όσα κατηγόρησα και βρέθηκα στο παρά ΄1 να πετάξω στη συνέχεια μ έβγαλαν ασπροπρόσωπη πολλάκις.
Δεν φαντάζεστε τη χαρά μου κάθε φορά που σχεδίαζα ένα αντικείμενο και ψάχνοντας στα "σκουπίδια" της Α. και τα δικά μου εννοείται, έρχονταν ετερόκλητα αντικείμενα και κούμπωναν σαν νάταν προγραμματισμένα να γίνουν αυτό το πραγματάκι!

Οι ώρες που ασχολήθηκα αμέτρητες.
Μόνο η φωνή του κόκκορα (μια που και τα ρολόγια μου στο εργαστήρι μ έχουν αφήσει απερίσπαστη να μην με πιέζουν χρονικά) το ξημέρωμα μ έκανε να πω "κι αύριο μέρα είναι" και ν αποφασίσω να κλείσω το φως να τραβήξω κατά την κρεβατοκάμαρα.
Όχι οτι εκεί κοιμόμουν.
 Έφτασαν μέρες που με βρήκε το κανονικό ξημέρωμα σκεπτόμενη και προγραμματίζοντας,σχεδιάζοντας και προσπαθώντας να συνδυάσω υλικά για μία κατασκευή.

Μία διαδικασία που όσο μικρή ήταν τόσο αντίστροφα μεγάλο ήταν το αίσθημα της ικανοποίησης που σου χάριζε.


Έτσι το μανάβικο που ξεκίνησε για ένα κεραμίδι έγινε ένα παντοπωλείο παλιάς εποχής,που ίσως υπάρχουν ακόμα σ ε κάποια απομονωμένα χωριά, απ αυτά που βρίσκεις μέσα ο,τι ζητήσεις από είδη προικός, είδη οικιακής χρήσεως,είδη θαλάσσης,είδη παντοπωλείου & μαναβικής

Τόπια υφάσματος,τετράδια, πιάτα, δίσκοι,βάζα  και μπωλάκια παγωτού
σε μια βιτρίνα πάνω απο το παλιό τηλέφωνο

Σαν παλιό σινεμά που θαρρείς οτι θα ξεπηδήσει ο Ζήκος πίσω απο την κουρτίνα της αποθήκης αφού θάχει "κατεδαφίσει" τα ράφια να σου πει " ακούσαμε τι είπατε μανδάμ"! Αυτά που είχαν τις αφίσες από τις ελληνικές ταινίες αντάμα με τις εικόνες της χριστιανοσύνης, των ελληνικών ομάδων που μεσουρανούσαν εκείνη την εποχή,τις διαφημίσεις και τις αφίσες του ΕΟΤ προώθησης της Πατρίδας μας.

Το παλιό τηλέφωνο να εξυπηρετηθεί η πελατεία και να ντελιβερισθούν οι παραγγελίες,
αλλά και να εξυπηρετήσουμε τα κοριτσόπουλα της γειτονιάς για κανένα κλείσιμο ραντεβού !
Ταμειακή φυσικά δεν υπάρχει γιατί τότε ήταν "γράφτα" και στο σουρτάρι 😉.
Νομίζω οτι το μόνο που λείπει από την όλη εικόνα είναι η ταινία που κολλούσαν τα έντομα,αλλά αυτή την απέφυγα για λόγους καλαισθησίας.
Και φυσικά αφού ολοκληρώθηκε το μαγαζί δε θα μπορούσε να λείπει το σπίτι 😀 . Στο ανώϊ πάντα έμενε ο ιδιοκτήτης και πετραδάκι πετραδάκι χτίστηκε κι αυτό!
An old house miniature

Λιτό αλλά αυτάρκες,όπως ήταν τα σπίτια εκείνης της εποχής με τ απολύτως απαραίτητα.
Ολ'  αυτά χώρεσαν σ' ένα συρτάρι για το παντοπωλείο και το πανωσήκωμα έγινε από μακετόχαρτο για να μη βαρύνει η κατασκευή αφού θα κρεμασθεί, με σκεπή από γλωσσοπίεστρα και χαρτί οντουλέ. Όλες οι μινιατούρες εκτός των φρούτων είναι κατασκευασμένες από κουμπιά, καπάκια, χάντρες, υλικά συσκευασιών, οδοντογλυφίδες κι ο,τι μπορεί ή δε μπορεί να βάλει το μυαλό σας (οτι θέλετε ρωτήστε με να μην τ απαριθμώ ένα προς ένα)
Όσο κουραστική και να ήταν η διαδικασία άλλο τόσο μ αντάμειψε το αποτέλεσμα.
Αυτή ήταν η απολαυστική περιπέτεια μιας κατασκευής που ξεκίνησε να γίνει μικρή όμως κατέλαβε μεγάλο χώρο στην καρδιά μου,αν και κατάλαβα οτι αυτό είναι χόμπυ για νεαρά μάτια και δάχτυλα
Πάντως την απόλαυσα και αισθάνθηκα λιγάκι μικρός θεός που έφτιαχνα τον κόσμο σε μια εβδομάδα!
Old store & house miniature by Hara


37 σχόλια :

  1. Δεν ξέρω τι να πω πια για το ταλέντο σου, είσαι η χαρά της δημιουργίας !!! Το έργο σου είναι εξαιρετικό στην κάθε λεπτομέρεια του και δεν χορταίνω να το θαυμάζω !!!! Μπράβο Χαρά μας, χαλάλι τα ξενύχτια σου και ο κόπος που βέβαια δεν έχουν καμιά σημασία μπροστά σ αυτό το αποτέλεσμα !!!! Συγχαρητήρια και πολλά φιλιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΎ αγαπημένη μου για τα καλά σου λόγια. Ένα πράγμα περίεργο... εκεί που λέω ότι στερεψα από ιδέες έρχεται κατικαι ανατρέπει τα δεδομένα τοστ απρόσμενα και αισιοδοξα,ότι να υπάρχει συνέχεια!

      Διαγραφή
  2. ΆΦΩΝΗ!!!'Εχω μείνει άφωνη και χαμογέλασα που λείπει η κίτρινη ταινία για τα έντομα!
    Να είσαι καλά Χαρά και να δημιουργείς!
    Και σαν....που έχω προυπηρεσία...πραγματικά δεν λείπει τίποτα από το παραδοσιακό μπακάλικό σου!
    Καλή συνέχεια σε ό,τι εμπνευστείς!
    Και σίγουρα περιμένουμε πολλά ακόμα, αφού...η θάλασσα είναι η αγαπημένη σου!
    Καλή σου μέρα, καλό ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
    Την αγάπη μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ Μπαρμπουνακι λόγω πολυετούς προϋπηρεσίας μπορεις να κρίνεις την επαρκεια ;)

      Διαγραφή
  3. Χαρά μου καλημέρα και δεν περιμένω κάτι λιγότερο από σένα παρά κάθε φορά να μας εκπλήξεις με τις δημιουργίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου Αχτίδα κι εγώ μαχμ μ εσάς ενθουσιάζομαι με κάθε τι καινούργιο που βγαίνει από τα χέρια μου που δεν το περιμένω. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      Διαγραφή
  4. Πιστεύω πως η πιο γόνιμη φαντασία- η αρχή για να δημιουργήσεις- βρίσκεται στη ψυχή και στο συναίσθημα και οι ιδέες έρχονται από μόνες τους και γεμίζουν τις ώρες τις αγρύπνιας (δικά σου λόγια από προηγούμενη ανάρτηση) Κάτι τέτοια βράδια που η έμπνευση γίνεται ένα με το ταλέντο, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! Υπέροχη ανάρτηση γεμάτη δυνατές συγκινήσεις από εικόνες που ζήσαμε. Συγχαρητήρια!!! για την ιδέα όσο και για τη δημιουργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Αννικα μου για τα καλά σου λόγια. Όντως αυτό συμβαίνει. Κι όταν η ψυχή και το μυαλό είναι γεμάτο εικόνες,που ολοι είχαμε την Τυχη να ζήσουμε και ν απολαύσουμε ως παιδιά,ξεπηδανε απροσκλητα από μεσα μας και γινονται απτες πια εικόνες. Ειμαστε τυχεροι για το φορτίο που κουβαλαμε ;) . Φιλιά καλή μου

      Διαγραφή
  5. Μπράβο!!!! Μπράβο!!!για την σκέψη σου και την υλοποίηση της,μία υπέροχη μινιατούρα,που σου ξυπνάνε αναμνήσεις τότε που έμπαινες στο μπακάλικο και είχε ως περιοδικά και περιμέναμε με το παγωτό στο χέρι,ν'αγοράσουμε την Μανίνα...Ποπαύ...κ.τ.λ
    ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,ότι η δημιουργία οτιδήποτε κι αν είναι σε γεμίζει και δεν σου μένει χρόνος ν'ασχοληθείς με ανούσια πράγματα.Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναξερες Μαρακι πόσα άλλα θαθελα να προσθέσω αλλά δεν ειχα πια χώρο! Χαίρομαι που σάς αρεσε κι εσάς οσο εμένα. Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  6. πωπω Χαρά μου
    εκθαμωτικη θα ελεγα

    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώωωωωωω η υπερβολή της ποιήτριας!!!
      Ευχαριστώ κοριτσάκι

      Διαγραφή
  7. Qué maravilla! Me apasionan las miniaturas hechas a mano.
    Una belleza, gracias por compartir.
    Muchos besos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα πρόλαβα κι εγώ αυτά τα μπακάλικα.
    Μα όλα τα έβαλες στα ράφια του μπακάλικο σου!
    Και το σπίτι από πάνω , λάμπει από καθαριότητα!
    Ένα τέτοιο είχαν κάνει οι Χρυσομέλισσες την εποχή των συρταριων και είχε κάνει μεγάλη εντύπωση .
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολες έχουμε αναμνήσεις από διαφορά πού κλωθογυριζουν στο νου και γίνονται κάποια στιγμή δημιουργιες.
      Ναι το θυμήθηκα κι εγώ το μπακαλικακι των Χρυσομελισσων. Όταν πήρε υπόσταση κατιμου θυμιζεκαι ανετρεξα στα συρταρσυ και το ειδα
      Ευτυχώς που δεν το αντεγραψα αλλά εφτιέφτμια άλλη εκδοχή του. Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  9. Αχ βρε Χαρά!!! Το ταλέντο, η φαντασία, η υπομονή και η επιμονή σου!!!! Χαρίσματα που λίγοι διαθέτουν και όλα άξια θαυμασμού!!!! Αν είχες κρεμάσει κι εκείνη τη διαφημιση με την Βουγιουκλάκη και την μπύρα FIX θα ήταν σαν να έμπαινα στο μπακαλικάκι των παιδικών μου χρόνων!!!! Εσύ δεν πρόλαβες εκείνη την εποχή αλλά έχεις κάνει δουλειά αξεπέραστη!!! Να είσαι πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα χαρίσματα που απαριθμεις Σταυρούλα μου ουτεεγω φανταζομουν ότι διεθετα. Αιφνιδίως προεκυψαν και με εκπλήσσουν κι εμένα. Όσο για την εποχή την πρόλαβα φυσικά απλά εγω εμένα ανάμεσα στην Χώρα και το χωριό μ αποτέλεσμα να μη γνωρίσω απόλυτα το τι έπαιζε. Προτίμησα τις αφίσες του κινηματογράφου γιατί αρχικά ο τίτλος του έργου ηταν σαν παλιο σινεμά

      Διαγραφή
  10. Μου αρέσει οτιδήποτε σε μινιατούρα και εσύ Χαρά μου, του έδωσες και κατάλαβε...
    Αχ! τα κοριτσάκια πόσο θα ήθελαν να έχουν μια απ΄τις αξιοζήλευτες δημιουργίες σου!
    Δεν έχω fb για να μπορώ να μαθαίνω νέα σου, αλλά όταν βλέπω παρόμοιες αναρτήσεις, σε αισθάνομαι καλά και μου φτάνει!

    ΑΦιλάκια και καλό μας καλοκαιράκι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου χαίρομαι κάθε φορά που "βρισκόμαστε" κι ακουω τον καλό σου λόγο! Χαίρομαι που επιβραβεύεις την κάθε μου προσπάθεια και ναι,δόξα τω Θεώ αυτό τον καιρό απο υγεία είμαι καλά! Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ
      Πάντα με την αγάπη μου για σένα και την οικογένειά σου,εύχομαι κάθε καλό και Καλό Μήνα!
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  11. Υπέροχο!!!Πόση υπομονή,αγάπη,φαντασία και ταλέντο κρύβει όλο αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωαννα μου σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
      Οντως χρειάζεται πολύ υπομονή,όσο για ταλέντο...αν δεις στο PINTEREST θα μείνεις άφωνη με το τι πραγματικό ταλέντο υπάρχει εκεί έξω!
      Σ ευχαριστώ πάντως που με κατατάσεις σ αυτούς τους ανθρώπους που πραγματικά θαυμάζω

      Διαγραφή
  12. Πάντα θαύμαζα όσους ασχολούνται με τα κουκλόσπιτα και τις μινιατούρες και φυσικά λάτρεψα αυτή σου την δημιουργία με τις αμέτρητες και όμορφες λεπτομέρειες! Γειά στα χέρια σου, για άλλη μιά φορά!
    Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω το ίδιο θαυμαζα και θαυμάζω αυτούς που τις φτιάχνουν απο το μηδέν μέχρι το άπειρο,γιατί πραγματι ειναι ολα χειροποίητα,με πολύ ταλέντο και λεπτομέρεια.Εγω στο τέλος τα μουρδούλεψα λίγο,λόγω έλλειψης εκτυπωτή δεν έφτιαξα τα ψώνια όπως θα έπρεπε αλλά έκοψα κομματια απο συσκευασίες. Κι επειδή μ αρεσει ο,τι κάνω να το κάνω όσο το δυνατόν τελειότερα ειναι κάτι που μόλις αποκτήσω εκτυπωτή εχω σκοπό να ξαναφτιάξω.
      Φιλιά πολλά και Καλό Μήνα!

      Διαγραφή
  13. Καλημέρα Χαρά μου!!
    Θα συμφωνήσω με όλα.. αλλά το μπακάλικο πραγματικά όλα τα λεφτά!!

    Πολλά πολλά φιλάκια Χαρά μου να είσαι πάντα δημιουργική και με ανήσυχο πνεύμα.. ;)

    Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιωργία μου!Γιωργία μου!!! πόσο χαίρομαι οταν βλέπω να μου σχολιάζουν άνθρωποι που ξεχωρίζω και θαυμάζω και με κάποιους δόθηκε η μοναδική ευκαιρία της προσωπικής γνωριμίας!!!!
      Σ ευχαριστώ πάρα πολύ καλή μου ν ακουσω ομορφα λόγια απο σένα που αγαπώ τόσο πολύ τη δουλειά σου!
      Φιλάκια πολλά με όλη μου την αγάπη!

      Διαγραφή
  14. Καλησπέρα Χαρά...! καλώς σε βρίσκω. Πρώτη φορά στο όμορφο σπιτικό σου. Μένω γεμάτος ομορφιά πραγματική για τα καλλιτεχνήματά σου. Ξέρεις λατρεύω αυτά τα καλλιτεχνήματα με όλη μου την καρδιά. Αν δεις το παλεύω και εγώ με ανάλογα τεχνουργήματα (υπάρχει ειδικό μπλογκ μου για αυτό). Όμως αυτόν εδώ τον μικρόκοσμό σου ειλικρινά τον λάτρεψα.
    Μεράκι.
    Επιτρέπεις φεύγοντας να αφήσω την προτροπή μου. ΜΗΝ ΛΕΙΠΕΙΣ.....!
    Αξίζει ο χρόνος σου εδώ. Άκουσέ με.
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μεγάλη μου τιμή η είσοδός σου στο σπιτικό σου και το γεμάτος φιλοφρονήσεις σχόλιό σου! Σου ειμαι πραγματικά υπόχρεη.
      Σ εβλεπα σε μπλογκς λόγου ,ως επι το πλείστον ,και δε γνωριζα την καλλιτεχνική σου πλευρά.Χαίρομαι που μου δίνεις το έναυσμα να την εξερευνήσω και νάσαι σίγουρος οτι θα το κάνω το συντομώτερο δυνατόν.
      Οσο για την προτροπή,την λαμβάνω σοβαρά υπόψιν γιατί και δική μου επιθυμία νάμαι πάντα εδω μέσα!
      Ειναι ο χώρος που ξετύλιξα ενα κομμάτι του εαυτού μου που δεν ήξερα οτι υπήρχε, μ αποδέχθηκαν με πολύ ενθουσιασμό και αγάπη άνθρωποι που ουδέποτε θα γνώριζα αλλιώς και μου έδωσε την ευκαιρία με αρκετούς απ αυτούς να γνωριστούμε απο κοντά και να διαπιστώσω ,οτι ΑΞΙΖΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!
      Δεν το εγκαταλείπω λοιπόν με τίποτα,γιατί είμαι άρρηκτα δεμένη μαζί του,για όσο υπάρχω.
      Νάσαι καλά,καλό μήνα και καλό Καλοκαίρι!

      Διαγραφή
  15. Τι εκπληξη όμορφη ηταν αυτή εδω Χαρα μου; .. πως την εχασα; καλα αφου ειναι παντα εδώ και καθυστερημενη που ήρθα.. θαυμασα την υπομονη σου σε αυτην την δημιουργια σου με την τεχνικη της μινιατούρας... και πραγματι θελει πολύ λεπομερεια η τεχνη αυτή και στα δαχτυλα.. τα καταφερες τελεια να αποτυπωσεις τα παντα σε ενα παντωπολειο εποχής !!:)
    Η μινιατουρα παντα με γοητευε οτι και να ειναι απλα για το μικροσκοπικό τους μεγεθος και την δυσκολια της κατασκευης τους.
    Χαιρομαι καθε φορα που σε βλεπω εδώ εστω και αν ερχομαι καθυστερημενα αγαπημενη μου.. να περνας ομορφα οτι και να κανεις παντα.. καλο σου μηνα..φιλακιααα!! :k
    Υ.Γ. παω πίσω μηπως και εχω χασει κι αλλα ..χα..χα..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημέρα και καλό μήνα!!!
    οι δημιουργιες σου, μοναδικες!
    αστειρευτο ταλεντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα σου υπέροχα Χαρά μου, αλλά εγώ προτιμώ πάντα ΑΥΤΗ τη γειτονιά, κι επίσης είμαι Νοσταλγός του "Τότε", που είναι εδώ παρακάτω.. Πιο κοντά απ ότι νομίζεις. Το fb δεν κατόρθωσε να με μαγέψει. Το blog παραμένει Μαγευτικό. Εγώ θα συνέχιζα αενάως να γράφω(επειδή συνεχίζω αενάως να γράφω...)Αν δεν είχα δει τα Υπάρχοντά μου κλοπιμαία. Νοσταλγώ ακόμα τα παιχνίδια ρόλων..και μη ξαφνιαστείς αν επανέλθω κάπως αλλιώς μεταξύ Ρεγγίνας και Τατιάνας της Β εποχής μου.
      Σ εσένα οφείλω που ασχολήθηκε με το ντεκουπαζ και τα περί αυτού. Όμως εσύ εξελίχθηκες σε απίστευτα πρωτότυπη δημιουργία. Πάντα τέτοια και καλύτερα! Και τα ΚΑΛΎΤΕΡΑ έρχονται, ή καμμιά φορά ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ..

      Διαγραφή
  17. έχω μείνει άναυδη! Μπράβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Thanks for all your efforts that you have put in this, It's very interesting Blog...
    I believe there are many who feel the same satisfaction as I read this article!
    I hope you will continue to have such articles to share with everyone!
    หนังออนไลน์

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...