...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

ΦΩΣ! περισσότερο φως.

Ξύλινη πλάτη απο κάδρο με πάστες και σύνθεση 3d απο χαρτί και ριζόχαρτο decoupage χριστουγεννιατικη






Καλή βδομάδα φίλοι μου!

Με την Γιορτή του Αγίου μας μπαίνουμε στην τελική ευθεία των Χριστουγέννων!

Ο καιρός συγχρονίζεται πλέον με την εποχή και τα σπίτια αποκτούν μια γλυκειά θαλπωρή και μια εσωτερική φωτεινότητα.





Εκείνο που με λυπεί είναι, οτι αυτό δε συμβαίνει παντού.
Σκέφτομαι οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα,άστεγους μέσα στο κρύο στους δρόμους των μεγάλων Πόλεων,μια εικόνα που συναντώ στους δρόμους της Αθήνας (πρόσφατα είδα και στη Θεσσαλονίκη) τα τελευταία χρόνια και πολύ με πληγώνει.
Είναι μαχαιριά στην καρδιά αυτές οι εικόνες σε μια πρωτεύουσα τον 21ο αιώνα!
Πέρασαν τόσα και τόσα αυτά τα πολύπαθα Κράτη,πολέμους,κατοχές,επαναστάσεις και φτάσαμε μετά από μια εποχή φαινομενικής ευμάρειας σε μια κατάντια χωρίς τέλος.
Ας ελπίσουμε οτι τα λόγια με τα οποία προσπαθούν να μας πείσουν οι εκάστοτε πολιτικοί που άρχουν,οτι δηλ. ξεπεράσαμε το σκοτεινό τουνελ και τώρα πια θάρθει η ανάπτυξη (!) να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να ξαναποκτηθει η αξιοπρέπεια και θα σταθούμε καλλίτερα στα πόδια μας.
Ελεύθεροι δε θάμαστε ποτέ γιατί μια ζωή η καημένη η Ελλάδα είχε πάτρονες που την κηδευμόνευαν, την κατηύθυναν, την προστάτευαν δήθεν ,στην πραγματικότητα τα δικά τους συμφέροντα υπερασπίζονταν, αλλά τουλάχιστον θα σηκώσουμε λίγο κεφάλι από αυτή την κατάντια των τελευταίων ετών.
Αισιόδοξη; δε θα τόλεγα,απλά ελπίζουσα σ ε μια εποχή που εκτός των άλλων ο από ανατολάς κίνδυνος όλο και βρυχάται.
\
Ξύλινη κορνίζα με pachwork απο χαρτονάκια και ξύλινα στοιχεία
Δε ξέρω τι μ έπιασε πρωινιάτικα με όλο αυτό το παραλήρημα,μια ανάρτηση χριστουγεννιάτικη είπα να κάνω και μου βγήκαν αυθόρμητα αυτές οι σκέψεις ίσως γιατί τα Χριστούγεννα περισσότερο από μια θεολογική προσέγγιση και ερμηνεία είναι ΑΓΑΠΗ και ΕΙΡΗΝΗ και αυτή η αγάπη στις μέρες μας, δίνεται με το σταγονόμετρο και η ειρήνη αναζητάται κάτω από βόμβες και από στρατιές προσφύγων που εγκαταλείπουν την πατρώα γη να εξασφαλίσουν ζωή!

Τις μέρες αυτές αναζητάται περισσότερο η Ανθρωπιά.
Το να δώσεις χέρι στο διπλανό σου, ν αγγίξεις τα προβλήματά του, παραβλέποντας για λίγο τα δικά σου.
Ν' απαλύνεις τον πόνο  εσύ που ξέρεις απο πόνο,αλλά αναγνωρίζοντας οτι δεν ειναι τίποτα ο δικός σου
μπροστά σ άλλους.Μη θεωρήσεις ποτέ οτι εσύ εχεις τα περισσότερα εαν δε δεις τα χειρότερα!
Και αυτές οι σκέψεις δεν μπορούν να μη σου γεννηθούν οταν τη βοήθεια τη ζητάνε παιδιά!
Δύσκολη η ζωή για πολλούς,που δεν τους χάιδεψε,αντίθετα τους έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο.
Ας αρθούμε λοιπόν στο ύψος των περιστάσεων και ας δώσουμε νόημα και ουσία στο μήνυμα των ημερών που έρχονται
Μέσα από τα ζεστά και στολισμένα μας σπίτια,από τα γεμάτα τραπέζια και τις ζεστές αγκαλιές,ας θυμηθούμε οτι εκεί εξω δεν είναι όλοι ευτυχισμένοι και καλά τα αναβοσβήνοντα λαμπιόνια,αλλά πιο ωραίο η φωτεινή και γεμάτη καρδιά ,που είναι εκεί  που υπάρχει ανάγκη και μοιράζει και προσφέρει από το υστέρημά της.
Μόνο τότε θα νοιώσουμε οτι κάτι πραγματικά κάπου γεννιέται!
Η καρδιά του καθενός είναι η φάτνη που γεννάει την ελπίδα και την έχουμε τόσο πολύ ανάγκη στις μέρες μας!
Και για να μην σας αφήσω  ετσι θα φωτίσω το τέλος

Φωτιζόμενο Υαλοτουβλο
Σε πρωινή λήψη
Προσθήκη λεζάντας



Χαρτινο κουτί συσκευασίας χριστουγεννιάτικο "φαναράκι" με ξωτικό


22 σχόλια :

  1. Καλησπέρα Χαρά μου, καλή σου βδομάδα.
    Κοινωνικό ντοκουμέντο το σημερινό σου μήνυμα καλή μας φίλη. Με ένα όμορφο άρωμα από Ντίκενς και την φιλοσοφία του για τις γιορτινές μέρες. Ένα μήνυμα που οφείλει να διαποτίζει κάθε ανθρώπινη ψυχή τουλάχιστον στην ανθρωπιστική του πλευρά.
    Γιατί άμα ...σκαλίσω την κοινωνική του πτυχή θα το πάω βαθύτερα σε ανατρεπτικές διαθέσεις χειραφέτησης.
    Θαύμασα μία ακόμα φορά την τέχνη σου. Την ευαισθησία των χεριών σου καθώς αντανακλά τη ζεστασιά της ψυχής σου. Όπως πάντα άλλωστε.
    Να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα Χαρά μου με κάθε μου δύναμη.
    Καλή σου βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ax τι να κάνω Γιάννη μου που ειμαι παραμυθατζού,μπορούσε να λειπε ο Ντίκενς;;Αφού το πρώτο βιβλίο που διάβασα, σε πρώιμη παιδική ηλικία, κι οχι μία φορά, ήταν ο Ολιβερ Τουίστ και βαλάντωσα στο κλάμα;;;
      Απο τότε μου έμεινε ν αγαπώ τους φτωχούς και κατατρεγμένους και άν μπορώ και περνάει κάτι απο το χέρι μου να το κάνω.
      Δυστυχώς τα τελευταία χρονια μας γύρισαν στα χρονια και στις καταστάσεις που περιγράφει ο Ντίκενς χωρίς την υγρασία του Λονδίνου.
      Μόνο σ αυτό διαφέρουμε!
      Και οι αιτίες είναι πάρα πολλές αλλά δεν είναι του παρόντος.
      Μακάρι να ενώναμε ολοι τη ζεστασιά της ψυχής που διαθέτουμε να κάνουμε τις μέρες κάποιων ανθρώπων πιο βιώσιμες.
      Νάσαι καλά αγαπημένε και τρυφερέ φίλε(εμ αλλιώς θα φτιαχνες κουκλόσπιτα;) και ευχομαι ολόψυχα οι μέρες που έρχονται νάναι φωτεινές και αισιόδοξες!
      Τα ξαναλέμε σύντομα

      Διαγραφή
  2. Καμιά φορά χάνομαι μ’ αυτές τις σκέψεις Χαρά μου.
    Πόσο δίκιο έχεις! Στεκόμαστε στο τυπολατρικό της πίστης και όχι στην ουσία, στην αγάπη, στον συνάνθρωπο.
    Ξεχείλισε η υποκρισία όταν οι ισχυροί υπόσχονται παράδεισους και ταυτόχρονα υψώνουν τείχη και συρματοπλέγματα, όταν δεν υπάρχει χώρος στις καρδιές μας για την αγάπη. Όταν προκαταβολικά φορτώνουμε το μυαλό με χίλια δυο πράγματα, δεκάδες προσδοκίες και όνειρα.
    Όλα γύρω από μας, όλα για μας, γιατί μας ενοχλεί το βουητό του κόσμου, το μοιρολόι της μάνας γιατί βλέπουμε με τα μάτια, όχι με την καρδιά.
    «....και επι γης ειρήνη»
    Σ’ ένα αβέβαιο μέλλον με τσάρους, σουλτάνους, δογματικούς και φανατικούς σε παλιές ξεχασμένες εποχές μακάρι το φως των Χριστουγέννων να φωτίσει τις καρδιές για τους ταπεινούς του κόσμου που αντέχουν ακόμα, μακάρι φέτος να μην προσπεράσουμε τον πόνο.
    Καλά Χριστούγεννα Χαρά μου!

    Τα έργα σου....λατρεμένα!
    Πολλά συγχαρητήρια!!!
    Χρόνια Πολλά, να έχετε την ευλογία του Άγιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννίκα μου αυτές οι σκέψεις που έρχονται και ξανάρχονται και ειδικά τις γιορτινές μέρες γίνονται βραχνάς,ειναι κάτι που με κάνει να ντρέπομαι γιατί εγω δεν είμαι σ αυτή την κατασταση.Ετσι ουδέποτε ανεβάζω φωτογραφίες πού διασκεδάζω (οταν...),ουδέποτε ανεβάζω φωτογραφιες γεμάτων τραπεζιών και πολλές φορές ουτε στολισμών.Νομίζω μία φορά τόχω κάνει κι αυτό επειδή ήταν μια πρόκληση μεταξύ των μπλογκερς πριν κάποια χρόνια.Το θεωρώ πρόκληση πια να δημοσιεύεις τέτοιες εικόνες.
      Δυστυχώς εκτός απο την ανέχεια στις μέρες μας εχει μεγαλώσει και η εγωπάθεια. Νομίζουμε οτι ειμαστε το κέντρο του κόσμου και δε βλέπουμε πέρα απο τη μύτη μας.Κάθε τι που δεν μας ανήκει και μας μιζεριάζει το παραβλέπουμε σαν να μην υπάρχει,θέλοντας να το ξορκίσουμε απο την καλοπέρασή μας.
      ΑΥτές τις μέρες μ εχει στοιχειώσει η περίπτωση ενός έφηβου κοριτσιού που έχει την ανάγκη μας ωστε να ξαναελπίσει για μια ζωή όπως ήταν πριν χωρίς τον αφόρητο πόνο που υπομένει και οταν δε τον αντέχει λιποθυμά ή κάνει επιληπτικές κρίσεις.Βλέπω την αντιμετώπιση της πλειοψηφίας και μου ρχεται να βγουν απο την οθόνη δυο χέρια ν αρχίσουν να ταρακουνάνε και να ενα στόμα να φωνάζει "ακου τον πόνο ,μπορεί νάταν το δικό σου παιδί" . Δε φτάνει να ευχόμαστε και να μην πιστεύουμε τα ίδια μας τα λόγια.
      Δε μπορούμε ναχουμε άποψη για όλα και για όλους αλλά να μην αλλάζουμε τίποτα στον εαυτό μας.
      Δεν μπορούμε ν αλλάξουμε τον κόσμο,αν εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε.
      Ας μη σε μαυρίσω παραπάνω ωρα πούναι. Ενα πολύ ωραίο κείμενο-ταρακούνημα έγραψε μία άγνωστη φίλη επί του ιδίου θέματος και για να το διαβάσουν έβαλε μία φωτογραφία χιουμοριστική για κράχτη!
      Το αποτέλεσμα;;;Σχολίαζαν τη φωτογραφία και χαχάνιζαν και το κείμενο ούτε να το φτύσουν!Σόρρυ για το λεξιλόγιο ,ενω εσυ χρησιμοποιείς τόσο κομψό και λογιο,αλλά αυτή ήταν η άσχημη πραγματικότητα.
      Μετά απ αυτό τι άλλο να πούμε,απλά...Καληνύχτα Κεμάλ,αυτός ο κόσμος δνε αλλάζει με τίποτα!

      Διαγραφή
  3. Πόσο συμφωνώ μαζί σου....δυστυχώς είναι μία κατάσταση ανεξέλεγκτη αυτή που ζούμε και πόσο μάλλον εγώ που 65 χρόνια τώρα (γεννήθηκα και ζω ακόμα) στα Εξάρχεια συμβαίνουν καταστάσεις τελείως ανεξήγητες... τέλος πάντων ας φωτίσουμε λίγο το μέλλον με τα θαυμαστά σου έργα !!!! Είναι καταπληκτικά όπως πάντα και χαίρομαι να τα βλέπω !!!! Να είσαι καλά να δημιουργείς ομορφιές και να περάσεις χαρούμενες γιορτές !!! Τα φιλιά μου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι πόσο έχουν δει τα μάτια σου ολ αυτά τα χρόνια!
      Τι τεράστιες αλλαγές προς το χειρότερο.
      Κάποτε,οταν ήμουν φοιτήτρια,μ άρεσε να σεργιανάω στα δρομάκια των Εξαρχείων,εχει τόσα πολλά να δεις και πάντα ήταν μια καλλιτεχνική γειτονιά.Τωρα απορώ πώς εξακολουθείτε να μένετε και δε φοβάστε;
      Φιλάκια πολλά Ράνια μου αγαπημένη,Καλές Γιορτές να έχετε

      Διαγραφή
  4. Απέραντη η δημιουργία σου, μακρινή Φίλη. Από τα καρώ γοβάκια και το χαριτωμένο εξώφυλλο των βιλίων-τετραδίων κ.λ.π.
    ως τις γυάλινες εικόνες που μαγευτικά παρουσιάζεις και σε αυτή σου την ανάρτηση... η εκδήλωση των συναισθημάτων σου σε αυτούς τους φορτωμένους καιρούς,
    μας ζεσταίνουν με μια γλυκιά θαλπωρή.

    Καλές εμπνεύσεις
    και Πιο Καλές, ήρεμες γιορτές
    σε όλους σας.

    Υιώτα
    "αστοριανή"

    ΝΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή μου Υιώτα
      πίστεψέ με οτι πολλές φορές σας μακαρίζω εσάς τους ομογενείς όπου Γης,που ζείτε σ άλλες συνθήκες και έχετε διατηρήσει για την Ελλάδα μια συγκινητική νοσταλγία και δε βλέπετε ή μάλλον δεν βιώνετε την κατάντια μας, σ ολα τα επίπεδα.
      Γιατί δυστυχώς η πτώση είναι πολυεπίπεδη.
      Σ ευχαριστώ πολύ για την επιβράβευση των έργων μου,ειναι κι αυτά μία εκδήλωση συναισθημάτων και προσπαθώ πάντα ή μου μάλλον μου βγαίνει αυθόρμητα το πιο φωτεινό κομμάτι τους,το πιο σκοτεινό εκφράζεται με λόγια.
      Καλές Γιορτές να έχετε και να περάσετε αξέχαστες οικογενειακές στιγμές!

      Διαγραφή
  5. ένα αχ που δεν τελειωνει...
    θαρρεις κ δεν μπορουν να βοηθησουν αν θελουν....
    πόσο πληγώνομαι κ γω παντα οχι μονο αυτες τις γιορτινες μερες
    και οταν εχει ζεστη κ οταν εχει κρυο τους σκεφτομαι... και λεω ποσο ευγνωμονες ειμαστε αραγε εμεις που τα εχουμε ολα κ τ θεωρουμε δεδομενα!!!
    τα εργα σου πανεμορφαααααααααα ζωγραφισες παλι. καλη συνεχεια γλυκια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ όσο μακρόσυρτο και νάναι Σοφία μου πάλι δε θα ξεφουσκώσει ο,τι πιέζει την καρδιά!
      Εχεις δίκιο,όλες οι μέρες είναι δύσκολες,ομως ακόμα περισσότερο οι γιορτινές.
      Πίστεψέ με οταν ανεβαίνω ΑΘήνα,επειδή είναι μία ευκαιρία λόγω τιμών να ψωνίσω κάποια πράγματα και μη φαντασθείς ρούχα,αυτά απο τον καιρό της χειροτεχνίας έχουν κοπεί,ντρέπομαι να περάσω με σακκούλες μπροστά απο άστεγο.
      ΑΥτοί οι άνθρωποι κάποτε έιχαν σπίτια και δνε είναι επιλογή τους να κοιμούνται στους δρομους εκτεθιμένοι στις καιρικές συνθήκες.Ειναι τόσο απάνθρωπη εικόνα ολ αυτό! Οχι γιατί μας χαλάει την αισθητική μας,οσο γιατί προσβάλει την ανθρωπιά μας
      Ας εκτιμάμε λοιπόν περισσότερο αυτά που έχουμε ακομα και ας μην ειμαστε αχόρταγοι,γιατί ολα αυτά μας έφτασαν στο σημείο που είμαστε,δυστυχώς.
      Καλό ξημέρωμα πραγματικό και μεταφορικό.

      Διαγραφή
  6. Τι καλά και κάνεις Χαρά μου και ανοίγεις την καρδιά σου και αφήνεις όπως πάντα λόγια Αγάπης και συμπόνοιας να ξεχυθούν!
    Μαζί με την όμορφη ψυχή σου, μας δείχνεις κάθε φορά και τις δημιουργίες σου που μιλούν μόνες τους!
    Να είσαι πάντα καλά, να φροντίζεις και να αγαπάς την Χαρά, γιατί το αξίζει!
    ΑΦιλάκια με χιλιάδες ευχές καρδιάς να σε συνοδεύουν και αυτές τις μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου Στεφανία,ενας λόγος που αγαπώ και δεν θέλω να εγκαταλείψω τούτο δω το χώρο είναι οτι εκφράζομαι. Και δε το κάνω τεχνηέντως.Να όπως σήμερα ξεκίνησα να δείξω κάποιες χαρούμενες γιορτινές δημιουργίες κι έφτασα να κάνω μία κατάθεση σκέψεων και συναισθημάτων ,σαν να επρόκειτο να τα διαβάσω μόνο εγω!
      Εδω μέσα είναι ο χώρος που αγαπώ και είμαι η Χαρά,άλλοτε παιχνιδιάρα,άλλοτε φοβισμένη κι ας μη το δείχνω πάντα,άλλοτε συγκινημένη,άλλοτε ευγνωμονούσα,άλλοτε χαρούμενη παιδιακίσια,μα πάντα η ΧΑΡΑ!
      Αλλωστε δεν κατεβαίνω για πολιτικός για να εντυπωσιάσω και ν αποκτήσω ψηφοφόρους.
      ΑΥτή είναι η αλήθεια μου και μάλλον επειδή δε τη φτιασιδώνω κάθε φορά,αυτό εχετε διακρίνει κι εσείς και έχετε εκτιμήσει,να μην τολμήσω να πω μεγάλες λέξεις,όπως "αγαπήσει"
      Κι αφου νοιώθω οτι είναι το σπίτι μου και εσείς οι φίλες που το τιμάτε με την παρουσία σας,σαν φίλες εκφραζόμαστε και αφηνουμε τις αλήθεις μας να ειπωθούν!
      Καλό ξημέρωμα αγαπημένη μου, σου στέλνω τα πιο γλυκά αφιλάκια,έτσι για να συνοδεύσουν τις ευχές μου για ομορφες μέρες!

      Διαγραφή
  7. Αγαπημένη μου Χαρά, σου υπόσχομαι πως θα σου φτιάξω δωράκι ένα ίδιο στεφάνι τόσο σου άρεσε, με τιμάει το γεγονός Απλά λόγω ..επιπεφυκίτιδα δεν μπορώ να βάψω τώρα οπότε θα σου έρθει..μάλλον αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου Αχτίδα,διάβασα τουτο το σχόλιο και έμεινα άφωνη!!!Πόσο δοτική μπορεί να είσαι καλή μου!!!Σ ευχαριστώ πάάάάρα πολύυυυυυυυ και μόνο που το σκέφτηκες.
      Δεν θάθελα επ ουδενί λόγο να επιβαρύνεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις για χάρη μου.Ηδη εχω τις πανέμορφες παπαρουνες σου απο την επίσκεψή μου το 2013 (!!!!) που με συντροφεύουν ανελλιπώς και τις θαυμάζω καθημερινα ,φέρνοντάς μου γλυκές αναμνήσεις.
      Ειλικρινά με τιμάς και μόνο που το σκέφτηκες,αλλά αρκετά προβλήματα εχεις να προσθέσεις ένα ακόμα εξ αιτία ςμου
      Σου εύχομαι ηρεμες (απο θέματα υγείας,αξέχαστες οικογενειακές Γιορτές καλή μου!

      Διαγραφή
  8. Καλή μου Χαρά δεν ξέρεις πόσο συχνά οι ίδιες σκέψεις με απασχολούν!!Και ναι η ανθρωπιά δίνεται με το σταγονόμετρο και υπό όρους...
    Εσύ πάντα ευαίσθητη με καρδιά γεμάτη αγάπη...Γι αυτό η δουλειά σου αποπνέει τόση ομορφιά...
    Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα.
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννα μου τι θα είμαστε αν δε κοιτούσαμε γύρω μας και δεν εκτιμούσαμε την κατάσταση στις σωστές της βάσεις;;;ακόμα και τα ζώα δείχνουν αλληλεγγύη,εμείς ομως στις μέρες μας εχουμε αποστασιοποιηθεί λίγο ως πολύ,απο την πραγματικότητα.Κλειστήκαμε στο καβούκι μας,χαίδευουμε τον εαυτό μας και γαία πυρί μιχθήτω για τους έξω απο το σπίτι μας!ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
      Μακάρι αυτό ν αλλάξει και το άστρο των Χριστουγέννων ας ρίξει φως και ζεστασιά στον πάγο του μέσα μας.
      Φιλιά πολλά και Κάθε καλό σ εσένα και την οικογένειά σου!

      Διαγραφή
  9. Αχ σαν να είσαι μεσα στο μυαλο μου Χαρα μου να ξερεις και σε μενα ποσες φορες περναν τετεοιες σκεψεις απο εκει;..ποσο ευγνωμονες πρεπει να είμαστε που έχουμε αυτα που εχουμε; και ποσο πλουσιοι που μπορουμε να εχουμε και τα παραπανισια μας στο φαγητο;..και μην μου πεις οχι.. ακομα και με τοση κριση εχουμε και παραπανω από αυτα που χρειαζομαστε...αχ αυτη η υπερκαταναλωση.. απο την μια λεω πως η κριση εκανε και ενα καλο .. να δουμε αλλιως την ζωή και να επενδυσουμε στις αξίες των συναισθηματων καλή μου και οχι στα υλικα αγαθα.. αν κοιταξουμε διπλα μας ολο και καποιο χερι Χαρα μου θα υπαρχει να το κρατησουμε..και να αφησουμε την αγαπη να μιλησει μεσα μας.. δεν χρειαζονται πολλα πίστεψε με..
    Οι δημιουργιες σου για μια ακομη φορα εχουν την ομορφη σφραγιδα της λεπτομερειας σου αγαπημενη μου..και εγω την χαρα να ειμαι τυχερη να εχω ενα φωτεινο σου Χριστουγεννιατικο υαλοτουβλο φτιαγμενο απο τα χερακια σου.. 😊
    Χαρα μου να είσαι καλα να περασεις ομορφες γιορτινες μερες με τα αγαπημενα σου κοντα..την αγαπη μου παντα γλυκεια μου θα τα πουμε .. Καλα χριστουγεννα με αγαπη παντου.. φιλιαααα!! 🎄✨🧡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένο μου Ρουλάκι ,εμείς τάχουμε πει κατ επαναληψη στις προσωπικές μας επαφές.Μακάρι να ξυπνησουμε κάποια στγμή και να σκεφτουμε οτι η ζωή ρόδα ειναι και γυρίσει και εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θάρθεις ...
      Ευχομαι ,αν και θα τα πούμε,ομορφες Γιορτές,οπως εσύ ξέρεις να τις κάνεις πάντα!

      Διαγραφή
  10. Beautiful!!
    Thanks so much for stopping by!! Wishing you and your family a Merry Christmas!!
    Hugs,
    Deb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Deb,thank you very much for visiting and I wish you a beautiful new year with good health and beautiful creations
      Hugs,
      Joy

      Διαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...