...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Τα Easter(α) του κόσμου!

Για άλλη μια φορά αφήνω ασχολίαστες τις τελευταίες αναρτήσεις μου (ντρέπομαι, αλλά τρέχω να προλάβω προθεσμίες 😊) και ασθμαίνοντας, τρέχω να σας δείξω τις τελευταίες μου χειροτεχνίες εν όψει της Άνοιξης και του Πάσχα.
Είναι πανεύκολα και για τον πιο αδαή και αξίζει να τα επιχειρήσετε, προκειμένου ν' ανέβει λίγο η πεσμένη στα πατώματα διάθεση και να στολιστεί κάπως το σπίτι, μια που η Ανοιξη μας χαμογελά ήδη πλατειά και να φέρει και μέσα μας αυτά τα χαμόγελα ,που όλοι έχουμε ανάγκη!
Δε θα προχωρούσα σ΄ αυτή την ανάρτηση αν δεν είχα λάβει την πρόσκληση από την αγαπητή Μία και άλλη μια, από μια ισπανόφωνη φίλη , μια που το Πάσχα των Καθολικών είναι άμεσο.
Ετσι έκανα την ανάγκη φιλοτιμία, φόρεσα το πιο ντροπαλό μου χαμόγελο να σας ζητήσω συγγνώμη γι αυτή τη βιάση, που αφήνει ασχολίαστες τις προηγούμενες αναρτήσεις και σας δείχνω τα λαγουδάκια μου!


Δεν χρειάζονται δύσκολα και δυσεύρετα υλικά. 
Αρκεί νάχετε κρατήσει μερικού κυλίνδρους από συσκευασίες  της κουζίνας (π.χ. από το ρολό του χαρτιού κουζίνας ή του αλουμινόχαρτου) και να μην τους έχετε κάνε όλους καρυοθραύστες τα Χριστούγεννα (ξέρω εγω κάποιες προκομένες που δεν άφησαν ουτε για δείγμα!) και φελιζολένια αυγά επίσης, που να μην τάχετε ταράξει στο ξυλόγλυπτο και το κρακελέ. 
Στο τέλος να μου το θυμηθείτε, από το πολύ κρακελέ θα βγάλουν πουλιά από μοναχά τους! 
-Σπάμε ,που σπάμε ,θα σκεφτούν δεν κάνουμε και κάτι χρήσιμο; και θα αυτογονιμοποιηθούν!
 Κόψτε πατούσες και αυτιά από χαρτόνι (εγώ είχα μακετόχαρτο, με το οποίο έκλεισα και το άνοιγμα στο λαιμό για να τρυπήσω με την οδοντογλυφίδα και να σταθεί το κεφάλι) και κολλήστε τα με ζεστή σιλικόνη.
Μπορείτε να τ αφήσετε ακόμα και έτσι, χωρίς δηλ. κάποιο διακοσμητικό. Ομολογώ οτι κι έτσι έχουν τη γοητεία τους. 
Αν πάλι θέλετε πιο ρουστίκ, τα τυλίγετε με λινάτσα ή γιούτα. και πάλι ωραία θάναι.
Και τέλος αν έχετε κουρελάκια τα ντύνετε όπως εγώ
Τα μικρά ξύλινα κουνελάκια που είναι απο μανταλάκια εποχιακά, ειναι υποτίθεται τα παιδιά τους και η ιδού, η οικογένεια Λαγουδη εν απαρτία!!!!
Οσο για το στεφάνι...πάλι ΑΝ σας έχουν μείνει φελιζολένιες μπάλες από τα Χριστούγεννα και δεν εχουν ντυθεί επίσης με ξυλόγλυπτα (λύσσα λέμε!) και πάστες, τις κόβετε στη μέση και μ ένα κοφτάκι αρχίζετε  και κόβετε λουλουδάκια και κολλάτε κοντά-κοντά.
Έτσι σχηματίζετε ένα άνθος ορτανσίας!
Τα κολλάτε σ ένα στεφάνι που έχετε ντύσει με χαρτί πράσινο ,κολλάτε κα μερικά φυλλαράκια και ιδού το στεφάνι σας έτοιμο!


Οπως καταλάβατε ή αν δεν καταλάβατε ζητήστε διευκρινήσεις και θα τις έχετε, και οι δύο κατασκευές είναι άκοπες και με υλικά που σίγουρα σας βρίσκονται στο σπίτι!

Υ. Γ τις μπάλες μπορείτε ελλείψει φελιζολ να τις κάνετε και απο εφημερίδες, όπως επίσης και τα κεφάλια των λαγών αρκεί να τις βάψετε μετά με ακρυλικά. Σίγουρα πιο χρονοβόρο και απαιτητικό
Και οι δύο αυτές ευχάριστες κατασκευές και συμμετέχουν στις προκλήσεις:






Φιλάκια πολλά σ όλους που με κατανοείτε και δε παρεξηγείτε...ή μήπως όχι  😕

58 σχόλια :

  1. Que bonita pareja de conejos, la corona hecha con huevos y flores de hortensias me ha encantado. Bienvenida al reto amistoso y ha sido un placer descubrir tu blog, me quedo a seguirte.
    Saludos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. muchas gracias por la bienvenida y por la emoción de mis conejitos. Que tengas una feliz Pascua. Hablaremos

      Διαγραφή
  2. Τέλεια τα λαγουδάκια σου!!!!! Ευτυχώς που μου θύμησες την πρόκληση της Μίας (και της είχα πεί πως ελπίζω να προλάβω...!!!)Τρέχω να κάνω ανάρτηση και link, και μετά θα σε αντιγράψω...να φτιάξω λαγουδάκια για την Αθηνούλα μας!!!!
    Πολύ όμορφο και το στεφανάκι!! έχω κάτι κοφτάκια από παλιά, δεν θυμάμαι αν έχω λουλουδάκι...θα το ψάξω!
    Φιλιά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου θύμισα την πρόκληση και είδα τον υπεροχο κοκορίκο σου Μαριάννα μου!
      Φιλιά πολλά και καλή δυναμη στη συνέχεια μέχρι την απελευθέρωση

      Διαγραφή
  3. Χαρά μου, να σε παρεξηγήσουμε γιατί κοπέλα μου; Για την ομορφιά που μας εκθέτεις; Ή τη δημιουργική διάθεση στην οποία μας καλείς να ακολουθήσουμε. Όχι φυσικά! Για κανένα από αυτά. Εγώ απολαμβάνω την ευρηματικότητά σου, τη δυνατότητα να αξιοποιείς άνετα και γρήγορα εύκολα υλικά και προσβάσιμα καθώς αυτήν την εποχή μας λείπουν τα πάντα.
    Στέλνω ευχές και χαμόγελα να ανέβει η διάθεσή σου καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου ξέρω οτι ειναι αγενές να έρχεται κάποιος με όλη του την καρδιά στο σπιτικό σου κι εσυ να τον αφήνεις και να φεύγει χωρίς ένα ευχαριστώ. Θα φροντίσω να συνετισθω και στα προηγουμενα ;)
      Χαίρομαι για τον παρηγορητικό σου λόγο και για τις δημιουργίες μου αν σου προσφέρουν μια όαση χαράς,ειδικά αυτή την εποχή που μας λειπουν όλα!
      Την αγάπη μου και τις ευχές μου για καλό μήνα!

      Διαγραφή
  4. Τί ωραία λαγουδάκια!
    Κάτι χάρτινοι σωλήνες γλύτωσαν τα Χριστούγεννα και δεν έγιναν καρυοθραυστες, οπότε τους έλαχε να γίνουν κουνελοοικογένεια .
    Είναι πανέμορφα κι έλεγα τί θα φτιάξω αύριο;
    Και το στεφάνι επίσης ΥΠΈΡΟΧΟ.
    Με υο καλό να γιορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου μας ελεύθεροι.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχχαχαχα χαίρομαι που αποκαλύφθηκε ο ιθύνων νους των καρυοθραυστών!!! και χαίρομαι που έχεις ακόμα υπόλοιπο για να προχωρήσεις σε πασχαλινές κατασκευές με τα κοριτσάκια σου Ρένα μου <3
      ΑΜην για την Ανάσταση για όλους μας επιτέλους!
      Φιλιά πολλά κι απο μενα και καλό μήνα.

      Διαγραφή
  5. Καλε τι να σε παρεξηγησουμε?Δεν σε προλαβαινουμε βρε παιδι μου.Μια απο εδω μια απο το φατσοβιβλιο δεν εχουμε αλλα λογια.Αντε να τελειωσει η καραντινα γιατι δεν ξερω τι αλλο θα φτιαξεις.Φιλια Χαρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχχαχαχα το κακό ειναι οτι οταν ανε΄βάζω κάτι κάπου μετά χάνω το ενδιαφέρον μου για το άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης να τ επαναλάβω. Χαρά μου ομως που με τιμάτε παντού(ευτυχώς για σας και για μένα εννοείται,οτι εχω μόνο δυο χώρους που εκτίθεμαι,όλα τ άλλα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου)
      Λίτσα μου να μου εύχεσαι να συνεχίζω ακάθεκτη,ανεξαρτητως καραντίνας που δεν ειναι ο λόγος που δραστηριοποιούμαι έτσι, γιατί αυτό θα σημαίνει οτι ειμαι καλά ;) Το αντίθετο να φοβάστε . Φιλιά πολλά αρχιμηνιάτικα <3

      Διαγραφή
  6. Muy original los dos trabajos!

    Me gusta mucho los dos conejos.

    BESOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Xαρά μου, τι να πρωτοθαυμάσω? Τα ευφάνταστα Πασχαλινά κουνελάκια ή το εκπληκτικό ανθισμένο στεφάνι? Πανέμορφες και οι δύο κατασκευές. Κύλινδρο πάντως από χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο κλπ, δεν ξαναπετάω! Χα, χα. Σ' ευχαριστώ πολύ, φίλη μου, για τη συμμετοχή σου στην Craftlandia Πρόκληση. Σου στέλνω πολλά πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχχαχαχα χαίρομαι που σας κάνω να σκεφτείτε δεύτερη φορά ο,τι πετάτε Μία μου!Σε λίγο δε θα μας χωράνε τα σπίτια μας και ειδικά τωρα που περνάμε και τόσο μεγάλο χρόνο κλεισμένοι θα γίνουν ασφυκτικά,αλλά για χάρη των δημιουργιών αξίζει ο κόπος! ΑΛλωστε να θυμόμαστε οτι οι δημιουργίες κάνουν τους ψυχιάτρους να φεύγουν μακρυά ;)
      Σ ευχαριστώ για τη συμμετοχή και θα χαρώ και τις επόμενες φορές.Μέχρι τότε την αγάπη μου και τις ευχές μου για καλό μήνα

      Διαγραφή
  8. Los conejitos me parecen muy bonitos y la corona está genial <^¡^>
    Un beso y buena semana.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. muchas gracias por visitarnos y lindas palabras para mis conejitos. ¡También están contentos con lo que tanto les gustó!
      Mis saludos y mis deseos

      Διαγραφή
  9. Tanto la corona romántica como los conejitos son hermosos!!! Felicidades amiga por tus bellísimas propuestas 🥰😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Pretty couple of bunnies! Lovely Hydrangea flowers for making this wreath, it's a great decoration for spring and easter. Besitos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ όμορφες κατασκευές , μπράβο. Μου άρεσαν πολύ οι ορτανσίες, αν και δεν κατάλαβα πως τις έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ δεν κατάλαβες καρδιά μου; Είναι μπάλες φελιζολ αυτές που φτιάχνουμε συνήθως τα χριστουγεννα ,που τις χώρισα στη μέση για να δημιουργήσουν αυτό το ημισφαίριο που θα μοιάζει με λουλούδι ορτανσίας. Με κοφτάκι έκοψα τα λουλουδάκια και τα κόλλησα κοντά κοντά πάνω στο φελιζολ και στο κέντρο έβαλα μια βουλίτσα απο ενα σωληνάριο περγράμματος. Αν δεν διευκρίνησα καλά,να επανέλθεις

      Διαγραφή
  12. είναι πανέμορφα!
    γεια στα χεράκια σου, αγαπημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό μου κορίτσι,αν εσυ θαυμάζεις τα έργα των χεριών μου,τι να πω εγω για τα έργα του μυαλού και της καρδιάς σου;;; Ειλικρινά σ ε θαυμαζω <3

      Διαγραφή
  13. χαχαχαχαχαα δεν υπαρχει περιπτωση να μπω σ αυτο το σπιτακι
    και να μην γελασωωωω ααχ τι θα κανιυμε χωρις το γελιο....
    ποσο απλα κ ομορφα ειναι τα λαγουδακια-αυγα συνδυαζουν κ τα δυο θεματα ανετα
    το στεφανακι καταπληκτικο......... αντε ακομα λιγο υπομονη κ θα φτιαξει ο καιρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω χαίρομαι αν καταφέρνω να σας κάνετε έστω και να χαμογελάτε Σοφάκι μου! Αλλωστε αυτός ειναι κι ο σκοπός των μπλογκς να μας κάνουν να εκφραζόμαστε ,να χαιρομαστε,να μοιραζόμαστε,να προβληματιζόμαστε,αλλιώς ...δεν εχει νόημα
      Χαρά μου λοιπόν και ευχαρίστησή μου οι επισκέψεις σας και τα καλά σας λόγια

      Διαγραφή
  14. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα! για το πασχαλινό ζευγαράκι! :D
    ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩω! για το πανέμορφο στεφάνι! :P
    ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙι! για την χαρούμενη διάθεση που μας μετέδωσες! ;)
    ΑΦιλάκιααααααααααα! Ανοιξιάτικα, πασχαλινά και πολύ χαρούμενα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχχαχαχαχχαααααααααααααααα είσαι απίστευτη!
      Την επόμενη φορά σ ε παρακαλώ να εξαντλήσεις όλα τα φωνήεντα αγαπημένη μου Στεφανία
      ΑΦιλάκια γλυκά,ενθουσιώδη και αρχιμηνιάτικα

      Διαγραφή
  15. Μετά τα ΑΑΑ, ΩΩΩ, ΙΙΙ, της Στεφανίτσας, ένα Τσ, τσ, τσ θα ταίριαζε θαρρώ. Ήμαρτον τι θα μας φτιάξεις ακόμα;
    Φιλιά και φιλιά και φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχχαχαχαχααχαχχααααααααααααααααα δε σας υποφέρω με τα επιφωνήματά σας. Ταιριάζει ταιριαζει Αννικάκι μου αγαπημένο.Ο,τι και να γράψετε και τελίτσες να βάζετε για μένα είναι ΤΙΜΗ!
      Φιλιά άπειρα κι απο μένα με όλη μου την αγάπη

      Διαγραφή
  16. Πολύ ωραία Χαρά μου. Μια ερώτηση: τα λαγουδάκαι από τον κύλινδρο το χάρτινο δεν πέφτουν που είναι ψηλά και ελαφριά;
    Μου άρεσε το στεφάνι και πάω να φτιάξω λαγουδάκια. Όλο και κάποιον κύλινδρο κρατώ
    Μπράβο
    Φιλιά πολλά και καλό μήνα για αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι Αννα μου δε πέφτουν γιατί η βάση που ειναι οι πατουσες ειναι αρκετά φαρδιά για να έχει επιφάνεια στήριξης να τα κρατάει
      Με μεγάλη μου χαρά θα περιμένω να δω τα δικά σου λαγουδάκια <3
      Χαίρομαι που θάχετε μία ιδέα ακόμα πασχαλιάτικης διακόσμησης, φιλιά πολλά και καλό μήνα

      Διαγραφή
  17. Parabéns pelos lindos projetos! Grande abraço da sua amiga Brasileira!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ είμαι κάθε μέρα μια γιορτή, μια πανδαισία είμαι. Πετάω, απλώνομαι, φοριέμαι, κοσμώ, διακοσμώ, ευφραίνω. Δες με, μην προσπερνάς

    Αυτό, κι ακόμη
    Τα λέει ΟΛΑ! Πάντα είμαι μαζί σου να σε θαυμάζω. Πάντα. Καλό σου Πάσχα. Υιώτα, ΝΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υιώτα μου
      Οταν βρήκα αυτό το μικρό "υστερόγραφο" (ετσι τα ονόμαζε ο αειμνηστος συγγραφέας τους) σκέφτηκα οτι ήταν ό,τι ακριβώς μου ταίριαζε, θάταν οι απόλυτες συστάσεις σχετικά με ό,τι πρεσβεύω εδώ μέσα και χαίρομαι που εξακολουθεί να με εμπνέει και να ανταποκρίνομαι στις απαιτήσεις του.
      Σ ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια και σου εύχομαι νάχετε ένα όμορφο Πάσχα ,εστω και σ αυτή τη μαύρη περίοδο για όλους μας <3

      Διαγραφή
  19. Un placer conocerte a través de estos retos amistosos.
    Muy bonitos tus conejos de Pascuas, felicitaciones!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ¡y para mí fue una sorpresa inesperada todo este tráfico de los blogs favoritos de habla hispana que me conocieron a través de esta invitación! Me alegro de que estés aquí y te guste mi trabajo.
      Feliz Pascua y feliz mes

      Διαγραφή
  20. Que coelhos lindos e originais, achei perfeitos! A guirlanda ficou maravilhosa também. Grata pela participação do desafio! Feliz Páscoa para você e sua família. Beijos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MINHA ALEGRIA É A ALEGRIA DE PARTICIPAR DO SEU DESAFIO E NESTA ONDA DE VISITAS E VISITAS DOS SEUS BLOGS. MUITO OBRIGADO PELO SEU AMOR E DESEJO-LHE UMA BELA PÁSCOA COM SAÚDE

      Διαγραφή
  21. Que bonitos conejitos, listos para decorar este mes!
    Gusto en conocerte y nos vemos en el próximo reto
    Besos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εσύ παιδί μου δεν έχεις σταματημό, ακούραστη και πολυσύνθετη. Από το κτήμα με αγάπη φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΑΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΧΤΙΔΑ,ΤΟΤΕ ΘΑΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
      Αντε καλή μας συνέχεια και καλό βόλι ;) Εγω στις 15/4 κι ο Θεός μαζί μου!

      Διαγραφή
  23. Καλά το ίδιο παθαίνω και εγώ κάθε φορά που λέω, ας περάσω από της Χαράς να δω τι σκαρφίστηκε πάλι και κάθε φορά κάνω τα ίδια επιφωνήματα της Στεφανίας... 🤣
    Κοίτα να δεις που εχθές κοίταζα ένα άδειο ρολό επίμονα πριν το πετάξω και με κοίταζε και ο καλός μου που το κοίταζα...🤣🤣...
    Τι ωραία πράγματα μας έφτιαξες πάλι; εκτός από την διάθεση και το χαμόγελο σε ευχαριστούμε πολύ Χαρούλα μου για το τουτόρεαλ..😊
    Καλό μήνα αγάπη μου...καλό και χαρούμενο να τον κάνεις όσο γίνεται την αγάπη μου πάντα φιλιαααα!!!🌼💚

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχχαχαχχαχααααααααα αφου κοιταζόσασταν έτσι επίμονα δε σου σφύριξε , "μη με πετάς";;; Τωρα πρέπει να μαζέυεις ακόμα περισσότερα πράγματα γιατί ο μικρός πρίγκηψ θα θέλει παιχνίδια απο γιαγιαδίστικα χέρια και για ασφαλή ;) Ασε που πρέπει να τους εμφυσήσεις το πνεύμα της ανακύκλωσης και της δημιουργίας!χαχαχχαα
      Φιλιά πολλά στην λατρεμένη προγιαγιά

      Διαγραφή
  24. Hola, gracias a este reto he conocido tu blog y me quedo para seguir disfrutando de tus trabajos. Me han encantado los conejitos, con materiales tan sencillo realizar un trabajo tan vistoso y la corona don los huevos me ha encantado.
    Felicidades, besicos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ESTOY MUY ALEGRE DE QUE MI PARTICIPACIÓN EN LA INVITACIÓN DE PASCUA SE CONVIERTA EN UNA OPORTUNIDAD DE CONOCER. MI GRAN HONOR TUS PALABRAS Y ESTARÉ FELIZ CON CADA TU VISITA AQUÍ. FELICES PASCUAS

      Διαγραφή
  25. Και σε κατανοούμε και δεν σε παρεξηγούμε Χαρά μου !Και εγώ μιά από τα ίδια!
    Τρελαίνομαι για δημιουργίες από ευτελή υλικά!
    Σούπερ η λαγουδοοικογένεια και το στεφάνι σου!!! Καλό Πάσχα Χαρά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσανθάκι μου ξέρω οτι έιναι αγενές και αγενής δεν υπήρξα ποτέ,αλλά παρασύρομαι απο τον ενθουσιασμό των νέων δημιουργιών και την επιθυμία μου να σας τα δείξω μια ώρα αρχίτερα. Πόσο μάλλον εδώ που πίεζαν οι προθεσμίες! Χαίρομαι που άρεσαν τόσο πολύ αυτές οι πολύ απλές δημιουργίες μου και είναι μια ιδέα να στολίσετε τις μαύρες μέρες που ζουμε όλοι μας
      Την αγάπη μου και το θαυμασμό μου πάντα

      Διαγραφή
  26. Μας έφτιαξες την διάθεση γιά τα καλά Χαρούλα !!! Μας χάρισες χαμόγελα ανοιξιάτικα και πασχαλινή ευφορία....άσε που διασώθηκαν στο παρά πέντε κάτι χαρτονένιοι κύλινδροι από αλουμινόχαρτο, που ετοιμαζόντουσαν να πάρουν την άγουσα γιά τον κάδο ανακύκλωσης του Δήμου !Είσαι ξεσηκώστρα και απίστευτη δημιουργός ! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν φτιάχνω διαθέσεις,ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς,τί άλλο θέλω Κλαυδίτσα μου! Χαίρομαι νάμαι τέτοια και ξεσηκώστρα όσο για απίστευτη,δε νομίζω...απλά πορεύομαι με το μάτι και την αίσθηση ;)
      Φιλάκια πολλά και χρόνια πολλά λόγω της Ημέρας!

      Διαγραφή
  27. Τι ομορφα που έγιναν όλα! Ό,τι κι αν πιάσουν τα χερια σου, όσο απλό και ταπεινό κι αν είναι, μεταμορφώνεται σε κάτι όμορφο που σου χαμογελάει!!
    Καλό Πάσχα να έχουμε! Φιλιά ανοιξιάτικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχομαι στο εξής μόνο χαμόγελα νάχουμε στη ζωή μας Νικούλι κι αν το κατάφερα εγω για σας τότε μπορούμε όλοι για όλους μας!Είναι η μόνη ελπίδα να ξεφύγουμε απο το βραχνά που μας έχει κυκλώσει.
      Φιλάκια πολλά κοριτσάκι μου <3

      Διαγραφή
  28. Muy graciosos tus conejos, ideales como te han quedado.
    Besitos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...