...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

God bless the queen!

 "Καλώς τηνα κι ας άργησε" μπορεί να λέτε απο μέσα σας. "Καιρός ήταν να δείξει λίγο συμπονοια στην καημένη την τεθλιμμένη Ελίζαdeath!"  
Τι συμπόνοια καλέ να δείξω; ο άνθρωπος πήγε πλήρης ημερών, πιό πλήρης θα ξεχείλιζε τα βαρέλι ,πόσο πιο  να πήγαινε;; Δεύτερος Μαθουσάλας θα γινόταν. Ναι, πείτε μου οτι εσείς βαλαντώσατε στο κλάμα που δε πρόλαβε να κλείσει τα 100! Εγώ τον λυπήθηκα πάντως και τον τίμησα με το δικό μου μοναδικό τρόπο 😂και δε φόρεσα στο καπάκι το κίτρινο ταγιεράκι και την καπελαδούρα και ξαμολήθηκα να μη μείνουν πίσω οι υποχρεώσεις (αλήθεια μεταξύ μας τώρα, τι διάολο κάνουν όλη μέρα αυτοί οι άνθρωποι μέσα σ' ενα ανάκτορο χιλιάδων δωματίων κλεισμένοι; 
Εγώ θα παιρνα αμπάριζα και θα χτύπαγα το κεφάλι μου στους τοίχους από άκρου εις άκρον. 
Τι 100 ούτε στα 30 δεν θα έφτανα!
 Μάλλον κι αυτός από ανοία τόχε δίπορτο😉😊ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΝ ΑΔΙΚΩ να το ξεκαθαρίζουμε, ασχέτως του γούστου του...😶 )! 
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ στην τάξη...Οοοχιιι έφτιαξα κάτι ανάλογο της μεγαλειότητάς του και τόχω εδώ ν' αναπαύεται μέχρι να μου το ζητήσουν (γιατί θα το ζητήσουν είμαι σίγουρη) για την επόμενη στέψη που δε θ΄ αργήσει 😉. 

Τι  να μην κακομελετάω;; Αυτούς τους έχει ξεχάσει κι ο Θεός. Ο ιός ο ίδιος τους έχει φοβηθεί το μάτι του. Κορακοζώιτοι λέμε!

Τέλος πάντων για να μη θεωρηθεί οτι έχω  φιλοβασιλικές τάσεις, παρότι στα άγουρα ακόμα χρόνια μου βομβαρδίστηκα από εικόνες βασιλικών γάμων (ας είναι καλά οι ΕΙΚΟΝΕΣ της εποχής μια που τηλεόραση δεν υπήρχε ακόμα να τους παίζει για μήνες), νεαρούς πρίγκηπες με λευκά άλογα (και με ιστιοπλοϊκά σκάφη και κότινους, επίσης) και όμορφες βασιλοπούλες που ήρχοντο εις γάμου κοινωνίαν ,δίναμε δε και τί δε δίναμε να τις πάρουν (μία δεν πάρθηκε με όσα και αν δίναμε 😟)για να καταλήξουν κερατωμένες και μόνες στα γεράματα (καλώς καταλάβατε ...) , θα παραμείνω άκρως ελληνική λοιπόν (για ν αποτινάξω τις υποψίες περι φιλοβασιλικής) με τη ρήση οτι "το Μάιο παντρεύονται οι βασιλείς και οι γαϊδάροι"! Στους δεύτερους λοιπόν συγκαταλέγεται και η αφεντιά μου!χαχαχχα  Αντε γιατί με τους βασιλικούς γάμους θα ξεχάσουμε μπίτι τους δικούς μας, των κοινών θνητών που ουδείς σκάει να μάθει, αν, πότε και πού!

Ναι, ναι, αποφάσισα κόντρα στη ρήση να παντρευτώ πριν πολλά πολλά χρόνια, τόσα που προτιμώ να θολώνουν από μια κουρτίνα πάχνης, να εορτάζω την προσωπική μου ένωση με την Ενωση των Επτανήσων με την Ελλάδα και οχι μόνο...μιλάμε τριπλογιόρτι...Ενωση, γαμπρός, κουμπάρα, ποιόν να πρωτογιορτάσω κι έτσι τάκανα 3 σ ένα.

Μετά λοιπόν τόσα χρόνια, κοντεύουμε το πρώτο ιωβηλαίο 😒 να τιμήσω τον ήρωα καθώς του πρέπει. Τόσα χρόνια σκλαβιάς ούτε την Τουρκιά δεν θ άντεχε, εμένα πάντως...😌 Αλλά δεν ήταν μόνο αυτή η σκέψη, αλλά επιθυμούσα διακαώς να δοκιμάσω τα νέα υλικά, που πολύς ντόρος γίνεται στο κυβερνοσύστημα των χειροτεχνών, κι αυτό είναι το paverpol!
Τώρα εσείς θα περιμένετε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και δεν θάχετε άδικο, αφού κάθε νέα απόπειρα με γεμίζει ρίγη συγκίνησης  κι αφού κάνω πρώτα την πατάτα μετά εξελίσσεται σε αριστούργημα (το λέω μόνη μου να σας βγάζω από τον κόπο 😉)

Λοιπόν όπως πολύ καλά καταλάβατε δεν εξελίχθηκαν όλα αίσια, ασχέτως του αποτελέσματος. Κατ αρχάς μ' έπιασε πνεύμα οικονομίας, απ αυτό που δε με καταλαμβάνει συχνά (ειδικά η περίοδος της καραντίνας στέφθηκε με πολλές παραγγελίες υλικών και όχι μόνο!!!μόνο οικονομία δεν το λες) . Συνήθως λοιπόν το πνεύμα οικονομίας μου μπαίνει όταν δημιουργώ 😡.Τέλος πάντων, έκανα λοιπόν το σκελετό του στέμματος με κομμάτια που δε πέταξα από  λευκό μακετόχαρτο. Στη συνέχεια δεν τα έντυσα με κάτι, ούτε εφημερίδα, ούτε αλουμινόχαρτο όπως είχα δει σ΄ άλλες δημιουργούς. Ετσι έγινε ένας σκελετός που δεν σ΄ ενέπνεε θετικά, αλλά δεν πτοήθηκα, απλά έμεινε έτσι και κοιταζόμαστε αμήχανα επι βδομάδες (και ομολογώ με ολίγη απέχθεια από μεριάς μου) μέχρι το επόμενο βήμα Το επόμενο βήμα λοιπόν ήταν φυλλαράκια από πηλό, πάλι από ένα καλούπι σιλικόνης που εκανα αμάν να προμηθευτώ λόγω μεγάλης έλλειψης (η ζήτησή του μεγάλη) και μετά μεγάλης καθυστέρησης της κουριερ. Οπότε μέχρι νάρθει καταλάβατε είχα πάθει στερητικό, έτσι όταν ήρθε έπεσα με τα μούτρα! Αλλά ούτε και με τα φυλλαράκια ομόρφυνε το υπο κατασκευή στέμμα. Εμεινε άλλο τόσο καιρό στο περίμενε. Και μετά, όταν μ' έπιασε ξανά ο οίστρος, κόντεψε νάρθει και η συντέλεια παρέα 😡. Επιασε μεν τ αυτί μου (γιατί μόνο τ αυτί έπιασε αφού  πού μυαλό για σωστή παρακολούθηση του βίντεο και εμπέδωση. Είναι ό,τι με κουράζει περισσότερο να παρακολουθώ βίντεο ) τη δοσολογία για το μείγμα του paverpol για σκλήρυνση, αλλά εγώ έβαλα πρώτα όλα τα στερεά υλικά και στο τέλος το ρευστό οπότε πήρα ένα ζυμάρι να το βάλω μπλάστη΄,  αλλά οχι στο στέμμα. 

Μιλάμε στόκος σαν το μυαλό μου😡. Τωρα αν νομίζετε οτι το πέταξα λανθάνετε ! Αντίθετα προσπάθησα όσο το δυνατόν να το μαλακώσω να γίνει μια μάζα κάπως εύπλαστη και λίγο λίγο να το κολλήσω πάνω στο μακετόχαρτο και να γεμίσω τα κενά ανάμεσα από τον πηλό. Αν σας το έδειχνα σ αυτή τη φάση (που μεταξύ μας θα έπρεπε αλλά οπως πάντα δεν φωτογραφίζω φάση φάση το έργο 😶😵😡. Από αυτό να καταλάβετε τί κεφάλι αγύριστο κουβαλάω 😡) θα το λυπόσαστε κι εσείς, πόσο μάλλον εγώ! Ομως την επόμενη μέρα το έργο ήταν πέτρα, έστω και με λάθος τρόπο. Από εκεί και πέρα  πήρα φόρα. Αστάρωσα, πέρασα μαύρο χρώμα ακρυλικό, αφού στέγνωσε πέρασα ένα λιλά χρώμα κιμωλίας, σαν dry brush και μετά χρυσώθηκε και κολλήθηκαν τα στρασάκια.  Θα μπορούσε να μείνει έτσι, αλλά εγώ ήθελα επιπλέον βασιλική πολυτέλεια κι έτσι άρχισα να κόβω και να κολλάω κομμάτια κόκκινου (βουργουνδίας χρώμα παρακαλώ) βελούδου. Δε θα το γυρίσω από κάτω να δείτε το ...χαμό, οοοχιιι καλά μου, μείνετε στην εικόνα  και πολλά σας είπα για τις δυσκολίες της πορείας.

Αν δεν κάνω λάθος το στέμμα ποτέ δεν είναι χύμα σ' ένα σκαμπό, αλλά σε βελούδινο μαξιλαράκι. Εεε το δικό μου δεν θα είχε;;; Φυσικά κι απέκτησε Κι επειδή το άλλο κόκκινο βελούδο δεν έφτανε, πήρα το πράσινο και  κι έγινε το απόλυτο σετάκι (πάλι σας προλαβαίνω 😉😊. Είπαμε και τα κακά αναγνωρίζω και τα καλά) 

Στέμμα από λωρίδες μακετόχαρτου με πηλό και paverpol,χρωματισμένο, πατιναρισμένο, χρυσωμένο και με προσθήκη στρας

Βλέποντάς το, κανείς δεν μπορεί να υποπτευθεί, ούτε τη βάση ούτε την πορεία εξέλιξής του. Δείχνει ένα στιβαρό σφυρήλατο στέμμα με τα πετράδια και τα βελούδα του, όπως θα ταίριαζε σ' ένα βασιλόπουλο του παραμυθιού!

Όλα τα κατασκευαστικά λάθη θα γίνουν μάθημα για επόμενη προσπάθεια, το υλικό επιβεβαίωσε τις περιγραφές του κατασκευαστή του, είναι όντως ένα υλικό που σκληραίνει απίστευτα όπου μπαίνει και ήδη μου έχουν μπει ιδέες για τη συνέχεια...οψώμεθα 😉

Ήταν μία δημιουργία μετά από πολύ καιρό απραξίας και παρά τις αντιξοότητες, που προήλθαν από μενα την ίδια,  είχε μία ευχάριστη κατάληξη που αντάμειψε το ξερό μου κεφάλι.

Ο Θεός λοιπόν, να ευλογεί τη Βασίλισσα, δηλ. εμένα πάλι 😌😂 (μ έφαγε η μετριοφροσύνη!) και το... παραλήρημα έληξε.

30 σχόλια :

  1. Βρε πουλάκιμουυυυυυ! Που το σκέφτηκες το στέμμα; μπας και κρύβεις μέσα σου κάτι από απωθήμένα για θρόνο Χαρούλα μου; πάντως ότι κάνεις με σφραγίδα επιτυχίας σε σημείο που βλέπω την ..Ελίζαμπεθ να σε βάζει σε μαύρη λίστα σφετεριστών του θρόνου της! Καλημέρα αγαπημένη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAXAXXAXAXAA ΣΦΕΤΕΡΊΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΗς ΕΛΙΖΑDEATH,ΕΓΩΩΩΩΩ;;;; ΘΕ ΜΟΥ ΣΧΩΡΑ ΜΕ!!!χαχχαχαα
      Καλά γέλασα πολύ μ αυτό το σχόλιο Αχτιδα μου, νάσαι καλά!
      Οχι δεν εχω τέτοιες βλέψεις,απλά το μόνο μου δικαιολογητικο είναι οτι διάβασα και έφαγα πολύ παραμύθι στη ζωή μου!

      Διαγραφή
  2. Στεμμα απ' τα χεράκια της αγαπημένης μας βασίλισσας, της πιο δημοκρατικής, της πιο γλυκιάς, της πιο ταλαντούχας!
    Ποιος νοιάζεται για όλους αυτούς; αστους κλεισμένους στα χρυσα κλουβιά τους. Όταν ακούω για τους δικούς μας εδω συγχύζομαι, γιατί δυσκολα απαλαχτήκαμε απ αυτα τα τσιμπούρια...
    Το σημαντικό ειναι να χαιρεσαι το συνοδοιπόρο σου σ' αυτη τη ζωή. Όλες να τους χαιρόμαστε, είναι ήρωες!! 😂😂
    Φιλιά πολλά, μαγιατικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝτε πές τα χρυσόστομη! Της πιο δημοκρατικής!!!!Ετσι,οι αλήθειες να λέγονται,όσο για τα υπόλοιπα...κοκκινίζω 8) :k
      Σ ευχαριστώ πολύ ια τις ευχές σου Νικουλι μου αγαπημένο ,νάχουμε ΥΓΕΙΑ πάνω απ όλα κι όλα τ αλλα καλά θα΄ναι
      Φιλιά πολλά και απο μένα επι 5 ;)

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφο το στέμμα που έφτιαξες και πόσο αληθοφανές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε αμα κάνουμε την αποκοτιά Νατασσα μου να γίνεται και πιστευτή ;) ^_^

      Διαγραφή
  4. Πρώτα να ευχηθώ να είστε καλά εσύ και ο ήρωας και με αγάπη στη ζωή σας.
    Δεύτερον να πω ότι δεν θα φανταζόμουν ότι μια βασίλισσα θα έφτιαχνε μόνη το στέμμα της!!! Γιατί είσαι όντως η βασίλισσά μας και το στέμμα απαραίτητο.
    Τρίτον να πω ότι είναι υπέροχο. Δεν ξέρω τις δυσκολίες ίσως γι αυτό είναι υπέροχο. Έχω και ένα μαζοχισμό...αν δεν δω δυσκολίες δεν ευχαριστιέμαι έργο χιχιχι
    Καλή σου μέρα Χαρά μου
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα μου ντε!ολα μόνη μου τα κάνω σ αυτή τη ζωή :\
      Καλά εχεις δει οταν πεθαίνουν οι Δεσποτάδες που τους βάζουν τις μήτρες πάνω στο φέρετρο;χαχαχχα λες να...;;;χαχαχαα Μακάβριο αστείο,αλλά αυτό μου ήρθε εικόνα...
      Εξωτερικά όντως είναι "πιστό αντίγραφο" αλλά επειδή ολα τα κάνω χωρίς περατέρω σκέψη η δυσκολία που παρουσιάστηκε στην επένδυση με κάνει να το βλέπω και να το θαυμαζω μόνο εξωτερικά,χαχαχα Μόνο αν το χρησιμοποιούσε κάποιος ως γιογιο θα το γύριζε ανάποδα, ετσι δεν είναι ;) ;
      Φιλάκια πολλά πολλά

      Διαγραφή
  5. Το στεμμα στο κεφαλι σου πρεπει να το φορεσεις!Βασιλισσα της δημιουργιας,της ευρεσιτεχνιας κ του σαρκασμου!
    Λατρευω τη γραφη κ τον τροπο παρουσιασης!
    Οσο για την επετειο...λιγοι μα πολυ λιγοι διαλεγουν το Μαη,γιατι ειναι ξεχωριστοι!!💋💋👑

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΜΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ <3

      Διαγραφή
  6. Τι να σχολιάσω Χαρά μου, ένα κείμενο-ανάλυση, το στέμμα ή την αστείρευτη φαντασία σου ή καλύτερα την κορώνα- στεφάνι που φορέσατε εσύ και ο σύντροφος σου;
    Πολύ μιλάμε για κορώνες- ιούς και εύχομαι η δικιά σου κορώνα-στέμμα να εκθρονίσει κάθε κακό από τον πλανήτη μας!

    ΑΦιλάκια χαμογελαστά και πολύ βασιλικά! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΜΗΝ! ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΧΗ ΣΤΕΦΑΝΆΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΘΡΟΝΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ.
      ΜΑΚΑΡΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ <3

      Διαγραφή
  7. Α, τέλειο στέμμα. Να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά ή σαν τον Φίλιππο.
    Το επόμενο να είναι χρυσό παρακαλώ.
    Να δεις τη σειρά the crown στο Netflix να δεις τί κάνουν όλη μέρα.
    Ούτε να ντυθούν μόνοι τους δεν επιτρέπεται.
    Χίλιες φορές καλύτερα είμαστε.
    Φτιάχτρες, που μας λένε και οι εγγονές μου.
    Συνεχίζουμε ακάθεκτοι και φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αΑΑΑΧΧΧ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ ΑΠΟ ΜΑΡΑΣΜΟ! Ακου ουτε να ντυθώ μόνη μου!!!και τί θα έκανα όλη μέρα,θα έξυνα τα νύχια μου;;;μάλλον αυτό και αν δεν επιτρεπόταν.
      Φαντάσου εσυ νάχες τα κουρελάκια σου στην αίθουσα του θρόνου!χαχαχχαα
      Α πα παπαπαπαααα δε θακανα ουτε ωρα, απορώ πώς αντεχουν τετοια ζωή!Μια Νταϊανα υπήρξε και την έφαγαν γιατί αντιστάθηκε
      Χίλιες φορές καλλίτερα εμείς δε λες τίποτα!
      Φιλάκια πολλά καισ ευχαριστώ γαι τις ευχές.Το Φίλιππο δε νομίζω να τον φτασουμε αλλά τουλάχιστον να πάμε κάμποσο ακόμα και το τέλος νάναι ανώδυνο κι ειρηνικό ;)

      Διαγραφή
  8. Χαρά μου,
    κατ΄αρχήν, να εκφράσω το θαυμασμό μου αλλά και πολλά μου χαμόγελα, για τον τρόπο που παρουσίασες το τελευταίο σου αυτό καλλιτέχνημα! Μιλάμε γελάω ακόμα με τις ανάλογες αναφορές!
    Όσο για το έργο αυτό καθ' εαυτό, το θεωρώ πολύ πιο καλόγουστο από κάτι "κατσαρόλες" που κοσμούν τα κεφάλια μερικών ...εστεμμένων (ακόμα).
    Τα φιλιά μου και τις ευχές μου κορίτσι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σκοπό ειχε η ανάρτησή μου Γιάννη μου αγαπημένε ,να γελάσουμε,κάτι που έχουμε τόση ανάγκη!Κατά τ' άλλα μια ωραία "κατσαρόλα" εφτιαξα κι εγω και το απόλαυσα μετά απο πολλά βάσανα που πέρασα.Αλλά ετσι ειμαι εγω,μια βασανισμένη δημιουργός,τίποτα δε βγαίνει εύκολα!
      Ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές και για τα φιλιά και ανταποδίδω ομοίως

      Διαγραφή
  9. Δυσκολο το στεμμα Χαρα μου.γενικως και ειδικως.Χαρα στο κουραγιο σου βασιλισσα των κατασκευων.Τα φιλια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κατάλαβα στην πράξη Λιτσάκι,αλλά τουλάχιστον παρά τις αντιξοότητες και υπήρξαν πολλές,βγήκε κάτι ευπρεπές.
      Φιλάκια πολλά κοριτσάκι μου

      Διαγραφή
  10. Una preciosa corona, ha quedado espectacular!!!
    Besos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λέω, πως τέχνη είναι η αγάπη που εκφράζει κάποιος με οποιοδήποτε τρόπο. Λέω επίσης πως είναι κι ένα λιθαράκι απ’ την αλήθεια που φυλάς στην ψυχή γι αυτά που πιστεύεις πως δεν χάνονται. Και μετά από την όποια ιδέα, έρχεται η απάντηση μέσα από την αναπόληση και τα έργα παίρνουν άλλη μορφή, άλλο χρώμα, ίδιο μ’ αυτό της καρδιάς. Σιγά-σιγά η εμπειρία σε πάει σε άλλη διάσταση, σε μια διαδρομή υπέροχη, εκεί που ένα χέρι κράταγε το δικό σου στον καιρό της αγάπης. Δεν μετράς πια τα χρόνια, τις στιγμές μετράς μονάχα, τις χαρούμενες, τις λυπημένες, τις γεμάτες τρυφεράδα, αγάπη, συντροφικότητα, αυτές που ήρθαν τα πάνω κάτω. Τι σημασία έχει πόσες ήταν, ούτε που νοιάζεσαι, μόνο απολαμβάνεις και μέσα από ευχαριστίες ξέρεις πως όλα αυτά τα χρόνια ήταν το πιο μαγευτικό ταξίδι. Κι ύστερα από ένα τέτοιο ταξίδι ανοίγεις τα σημειωματάρια κι όσα δεν πρόλαβαν να γίνουν έργα, έγιναν λέξεις για να εκφράσουν τ’ ανείπωτα.
    Τι άλλο να πω; Το θαυμασμό μου!
    Μαζί με τις ευχές και μια τεράστια αγκαλιά!
    Μια όμορφη ευλογημένη εβδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙς ή ΕΓΩ ΤΙ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΩ;;;;
      Μα κάθε φορά δε χορταίνω να διαβάζω τα σχόλιά σου,χωρίς να θέλω να υποτιμήσω καμιά αλλη φίλη που μου κάνει την τιμή να στρέφει το βλέμμα της στα ταπεινά μου δημιουργήματα.
      Μου αφιερώνεις τόσο χρόνο και λογοτεχνείς σε τέτοιο βαθμό που ειλικρινά δε βρίσκω πώς και τί ν απαντήσω!
      Είσαι γενναιόδωρη μαζί μου,πολύ περισσότερο απ όσο μου αξίζει
      Χαίρομαι για κάθε τί που μοιραζόμαστε και τυχαίνει τέτοιας αποδοχής.
      Και θα συμφωνήσω απόλυτα μ αυτό που γράφεις :. Δεν μετράς πια τα χρόνια, τις στιγμές μετράς μονάχα, τις χαρούμενες, τις λυπημένες, τις γεμάτες τρυφεράδα, αγάπη, συντροφικότητα, αυτές που ήρθαν τα πάνω κάτω. Τι σημασία έχει πόσες ήταν, ούτε που νοιάζεσαι, μόνο απολαμβάνεις και μέσα από ευχαριστίες ξέρεις πως όλα αυτά τα χρόνια ήταν το πιο μαγευτικό ταξίδι" Οντως ειναι σαν τους πόνους της γέννας,που μετά τους ξεχνάς και πλημμυρίζεις απο ευτυχία με το δημιουργημα που βγήκε απο τα σπλάχνα σου. Η ζωή ειναι στιγμές και πρέπει να τις απολαμβάνουμε όπως και νάναι γιατί και οι κακές σου αφήνουν μαθήματα,πόσο μάλλον οι καλές!
      Τ αλλα που ίσως θα μπορούσα να πω αλλά μπροστά στον καταιγισμό των δικών σου ωχριούν θα περιμενω να τα ανταλλάξουμε απο κοντά πρώτα ο θεός!
      Μέχρι τότε να προσέχεις τον εαυτό σου και να μην πάψεις να μας δείχνεις τις ευαισθησίες σου και τον ωραίο σου λόγο,με κάθε τρόπο
      Φιλιά άπειρα

      Διαγραφή
  12. Λατρεία η κορόνα!!! Φανταστική δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ να μου πεις τί ΔΕΝ λατρεύεις;;;;
      Αφου είσαι αγαπησιάρα ζουζούνα <3

      Διαγραφή
  13. χαχχαχααχχαα μωρε τι γκρινιαζεις ο,τι υλικο κ να ναι εσενα δε σου ξεφευγει τιποταααααααααα
    θα βρεις τον τροπο να το στρωσεις ξερεις εσυυυυυυυ χαχαχαχαχαα εισαι απιθανη
    καλα το στεμμα ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχχαχαχαχχχχχχχχχαααα τα υλικά αγκομαχάνε στα χέρια μου Σοφία,αυτά να ρωτήσεις .Σκέτη απογοήτευση! Αλλά πώς στο τέλος σκεπάζονται όλα και τα ξεχνάω κι εγω το τί πέρασα αυτό είναι απορίας άξιον!
      Χαίρομαι που σ άρεσε το στέμμα της Βασιλομήτορος,πάμε γι άλλα τώρα ;) Φιλάκιαααααααα ακρίτισσά μου!

      Διαγραφή
  14. Nα σε ρωτήσω πρώτα τι είναι μάτια μου το...paverpol; 🤣
    Και δεύτερο, για άλλη μια φορά μας άφησες με το στόμα ανοιχτό Χαρούλα μου και όχι μόνο για την κατασκευή της κορώνας, αλλά και την γεμάτη αυτοσαρκασμό περιπέτεια της κατασκευής της...πέρα από ότι τράβηξες αγάπη μου το αποτέλεσμα σε δικαίωσε...
    Οσο για την κορώνα που έχεις στο κεφάλι σου να την έχεις πολλά πολλά χρόνια ακόμα μέχρι τα εκατό σας...γιατί δεν κατάλαβα τι παραπάνω δηλαδή είχαν αυτοί
    Κορώνα εσύ και μάλιστα μοναδική φτιαγμένη από τα χεράκια σου, κορώνα και αυτοί...τι δηλαδή πως είχανε επάνω πετράδια; σιγά τον πολυέλαιο...
    Το δικό σου πετράδι αξίζει πολύ περισσότερα Χαρούλα μου, γιατί λάμπει από συναισθήματα!! 💐
    Να είστε μαζί με όλες μας τις ευχές να απολαύσετε το ταξίδι που λέγεται ζωή!!
    Την αγάπη μου πάντα Χαρά μου μια μεγάλη αγκαλιά 🤗 στέλνω μαζί με τα φιλιά μου!😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλάκι μου που ολα θέλεις να τα μαθαίνεις μαθητουδι μου,ρουφας σα σφουγγαρι τη μάθηση!
      Εχω ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και προμηθειών με το Ηρακλειο και απο εκεί αγορασα τα υλικά που ειναι για σκληρυνση (υφασμάτων και πάσης φύσεως κατασκευής) και ιδανικό για δημιουργίες που εκτίθενται σε εξωτερικούς χώρους. Θα σου στείλω βιντεάκι απο τα κορίτσια του Ηρακλείου που μπορεί να σου δώσει ιδέα για στολισμό της αυλής ;)
      Ευχαριστώ πολύ γαι τις ευχές, μακάρι νάχουμε υγεία και όσο πάμε!
      Φιλάκια άπειρα με όλη μου την αγάπη

      Διαγραφή
    2. Κοίτα δεις τι μας συνδέει αγάπη μου τίποτα δεν είναι τυχαίο 😉 θα περιμένω το βιντεακι.. φιλιααα!!❤

      Διαγραφή
    3. Αχ πολλά μας συνδέουν αλλά αλλα τόσα είναι ανάμεσά μας γμτ :(
      Αλλά όσο οι καρδιές είναι ενωμένες τίποτα δε μας φοβίζει <3
      Σου στελνω το βιντεάκι που είναι παιχνιδιάρικο κι αρκετά εύκολο και έχεις δίπλα σου και τα υλικά ;)
      https://www.youtube.com/watch?v=f6iqaNvzcJ4
      Από την άλλη θα έχεις και το χρόνο να δεις κι άλλα βιντεάκια.
      Γενικά το ΧΕΙΡΟΚΑΜΩΤΟ κάνει πολύ καλή δουλειά στο Ηράκλειο και μπράβο τους, δείχνουν απίστευτη έμπνευση και μεγάλη ποικιλία υλικών. Δες λοιπόν τα βιντεό τους και θα με θυμηθείς ;)
      Θα περιμένω να δω αν σου έδωσα έμπνευση και να ξέρεις οτι ο,τι θέλεις θάμαι πάντα εδώ για σένα!
      Φιλάκια άπειρα αγαπημένη μου

      Διαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...