...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Βραβεία; Ε, ναι βραβεία!!!

Γι άλλο μπήκα στα blogς της Χαριάννας & της Marilise κι άλλο βρήκα. Η έκπληξή μου δεν περιγράφεται. Εμένα βραβεία γιατί; Ακόμα δεν ξεκίνησα, τίποτε δεν παρουσίασα, τι είδαν αυτά τα κορίτσια και μου τα αφιέρωσαν;Δεν τα λέω απο σεμνοτυφία, πραγματικά ντρέπομαι. Αλλά ποιανού του χαρίζανε γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια; Νάναι καλά μου έδωσαν δύναμη να συνεχίσω και νa προσπαθήσω για το καλλίτερο. Αφού λοιπόν με την σειρά μου πρέπει να το αφιερώσω σε 10άλλες φίλες μπαίνω στο χορό και αρχίζω: 1. Στην Χριστιάνα http://xeirotexnima.blogspot.com γιατί αφενός δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτούς που μας ενθάρρυναν στo ξεκίνημα και αφ ετέρου για τη δουλειά της (ή και αντίστροφα) 2. Στην drosostalitsa, kosmimatamexantres.blogspot.com διότι αυτή μ έμπασε στα μυστικά της δημιουργίας του κοσμήματος & στις μέρες μας δύσκολα σου αποκαλύπτουν μυστικά... 3. Στην Νάντια με το "Χειρών έργα" γιατί η δουλειά της είναι εκπληκτική και σικάτη 4. Στην Αγγελική -Aggelikh18.blogspot.com- γιατί η θετική της αύρα φαίνεται σ΄αυτά που φτιάχνει 5. Στην Ασημίνα με το Asiminaart.blogspot.com γιατί όπως και 6. η Ελευθερία eleftheriacreative..blogspot.com με τη δουλειά τους με έκαναν ν αγαπήσω το ντεκουπάζ οπως και 7. η Neli με το nelireko.blogspot.com που με τις αναλυτικές της πληροφορίες με βοήθησε και σ άλλες απορίες & λεπτομέρειες. 8. Στην μικρή Μάγδα απο το Never stop creating και της εύχομαι να μην σταματήσει ποτέ να είναι δημιουργική στη ζωή της & να ονειρεύεται 9. Στην Αναίς (ξεφεύγουμε απο τα δικά μας)με το anemodixtia.blogspot.com γιατί με φρεσκάρει με τον ποιοτικό αέρα της Κέρκυρας και τέλος αλλά όχι τελευταία στην kiki μου απο την Μικρή Κουζίνα & τα Όνειρα με Θέα γιατί ενώ προσπάθησε να με προφυλάξει δεν την άκουσα με την ευχή να μην πάψει να μου χαρίζει την εκτίμησή της. Ολες αξίζουν ένα βραβείο, αλλά νομίζω οτι το εισπράττουν καθημερινά απο την επισκεψιμότητα των blogs τους και τα ωραία σχόλια. Καλή δύναμη & χίλια ευχαριστώ και στις δυό!!

15 σχόλια :

  1. Σε ευχαριστώ πολύ - πολύ Χαρά! Με εκπλήσεις ευχάριστα κάθε φορά και για διάφορους λόγους... αυτή τη φορά με συγκίνησες... Σε ευχαριστώ!
    Όσο για τα σχόλια που κάνεις για τον εαυτό σου... πως δεν έκανες τίποτα; εγώ βλέπω πολύ ενέργεια (τόσο νεαρό blog και τόσο πλούσιο!), πολύ μεράκι (όσα έργα σου έχω δει μεχρι τώρα είναι όλα πανέμορφα και τόσο προσεγμένα!) και αγάπη για ζωή (αυτή ξεχυλίζει τόσο από το λόγο όσο και από τις δημιουργίες σου)!
    Το βραβείο αυτό σου αξίζει και σου εύχομαι ολόψυχα να είναι η αρχή μιας μεγάλης συλλογής!
    ...ξέρω πως δεν είναι αυτός ο σκοπός, αλλά είναι πάντα ευχάριστο να σε αναγνωρίζουν...
    Σε ευχαριστώ και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρά σε ευχαριστώ πάρα πολύ το βραβείο σου με τιμά.
    Σου εύχομαι πολλές πολλές δημιουργίες , αστείρευτη έμπνευση και εκπληκτικές αναρτήσεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντα χαρες να παιρνεις, οι δημιουργιες σου ειναι πανεμορφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πωπω ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ(x100)Είμαι ενθουσιασμένη!!!!!!!!
    θα το βάλω στο μπλογκ στην επόμενη ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαρά μου σε ευχαριστώ πολύ για αυτό το βραβείο και για τα καλά σου λόγια. πραγματικα είναι κάτι που δεν το περίμενα και συγκινήθηκα πολύ.
    σου ευχομαι να κερδίζεις πάντα βραβεία γιατι το αξίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωωωω μερσί! Μερσί! Την ετκίμησή μου θα την έχετε πάντα Κυρία μου (πρόσεξες το Κ κεφαλαίο;;;)! Αχ επιτέλους! Μια γυναίκα μπλόγκερ στη Ζάκυνθο γνωστή μου να λέω τον πόνο μου! χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. !!!!!!!!!!!!
    Χαρά! Τί απρόσμενη έκπληξη ήταν αυτή!!!!!!!!!
    Σαν πλούσιο χαμόγελο που μ έλουσε ξαφνικά..
    Ότι έχεις το δίνεις τελικά..
    Καμιά φορά δεν κοστίζει τίποτα, αλλά κοστίζει τα πάντα!
    Σ ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!
    Είσαι πολύ γενναιόδωρη, και σου εύχομαι όσο δίνεις να παίρνεις πολλαπλάσια μια και έτσι συνήθως συμβαίνει με το πρόσωπο της καλοσύνης. Του επιστρέφονται λουλούδια..
    Η Καλοσύνη σου με βρήκε..κατάστηθα!
    Η Ευγένειά σου ..ομοίως!
    Καλό σου βράδυ κι ευχαριστώ ξανά που με κάλεσες στην παρέα σου..
    Μετά απ αυτό θέλω να σε κάμω "επίτιμο δημότη του Δήμου Αχιλλείων.. Τσάμπα έχουμε ξάδερφο το Δήμαρχο;;
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συγχαρητηρια για τα βραβεια! το μπλογκ σου ειναι υπεροχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαρα τα ιδια ακριβως ενιωσα και εγω οταν ειδα οτι μου εδωσε τα βραβεια η Χρυσοθεμη !!Ακομα δεν ξεκινησα τιποτα δεν παρουσιασα χοροπηδουσα μεσα στο σπιτι μου λες και ειχα κερδισει οσκαρ...Πολυ ωραιο το blog σου!Καλη εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ βρε Χαρά! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ! Εύχομαι το σπιτάκι σου να γεμίσει από τέτοια βραβεία! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετά χαράς διαπιστώνω ότι έφτιαξες ολάνθιστον τόπο έκφρασης, όπου θα μπορείς να εκφράζεις την αγάπη σου!
    Μακάρι να περνάς καλά και να μην σκιάσει οτιδήποτε τη ΧΑΡΑ που ΕΙΣΑΙ!!!

    Καλοστερέωτη και με υπομονές!!!

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλορίζικο το καινούργιο σου σπιτικό!
    Σου εύχομαι να τα εκατοστήσεις τα βραβεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σ όλους απευθύνω την νεώτερη ανάρτηση, θα μου επιτρέψετε όμως να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον π.Παναγιώτη για τις ευχές και κρατώ ως ύψιστο κοπλιμέντο "τη ΧΑΡΑ που ΕΙΣΑΙ".Νάστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαρά μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβείο !!Με τιμάς ! Εύχομαι να συνεχίσεις να δημιουργείς και να ομορφαίνεις τις μέρες μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...