...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di AssisiΔευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Art Gallery...Γύρισα κι εχω μεγάλα κέφια!
Πάμε Gallery;

Ε, δεν θέλω κόνξες...εσείς δεν μου λέγατε οτι όπου σας πάω πάτε;
 Ε, εγω είμαι οδηγός εγω αποφασίζω...πάμε Gallery και δεν δέχομαι αντιρρηση! Ή είμαι οδηγός ή δεν είμαι...τι ο Γιωργάκης είμαι που λέει και ξελέει;
Τι μουρμουρητά είναι αυτά; νομίζετε δεν σας ακούω;
Τιιιιιιιιιι; Μα τι κουσκουσιάρες γίνατε θεέ μου, δε το πιστεύω! 
Χωνιά έχουν γίνει τ αυτιά σας να μάθετε πώς πέρασα με την Ρεγγίνα στην Κέρκυρα.
Δεν ντρέπεστε λίγο νάστε αδιάκριτες κυρίες πράμα; Εγω σας κακόμαθα; δεν έχετε κι άδικο εδω που τα λέμε κι έδω πα να μείνουνε...
Λοιπόν θα σας πω λίγα, περιληπτικά (αφήστε να εκδηλωθεί κι αυτή!) με ξέρετε άλλωστε ότι είμαι λιτή στις περιγραφές μου σχεδόν ...δωρική! 
Ναι, γελάτε, γελάτε...εσύ εκεί πίσω, μην ξεχνάς οτι σου κάηκε το pc...δεν σου έγινε μάθημα;
Ε, λοιπόν, μόνο συνηθισμένος άνθρωπος δεν είναι η Ρεγγίνα. Για ψυχολόγος έπρεπε ναχα πάει!Γι αυτό τάχω κάνει ρόιδο... Παραπλανήθηκα, σκοτώστε με! Άνθρωπος είμαι.
Το σίγουρο έιναι οτι είναι Ανθρωπος με “Α” κεφαλαίο, καθόλου συνηθισμένη η ζωή και η δράση της, μπορείτε να το διαπιστώσετε κι εσείς αν ακολουθήσετε τα βήματα του Ιστολογίου της κι όχι μόνο...είναι σε πολλά μέσα.
Πληθωρική και χαρούμενη, παρά όσα ανεμένεται ν ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες (όχι εξ αιτίας μου..)
Με περιμενε με ανυπομονησία μικρού παιδιού, ναι δεν μου υπερέβαλε οταν μου το έγραφε. Το είδα στην γρηγοράδα της νάρθει να με συναντήσει στο Ξενοδοχείο σχεδόν χάραμα, τόδα στα μάτια της που άστραφταν (είμαι και φεγγοβόλος, αφ εαυτού μου!!!) και γελούσε το πρόσωπό της.
Τόδα στην στεναχώρια της, που δεν είχε καταφέρει να είναι αδειούχος την Παρασκευή, τόδα στο προγραμμα που είχε καταστρώσει για θάλασσες κι ακτές (οχι για να τις καθαρίσουμε) μην κοιτάτε που εγω δεν ενέδωσα διότι δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση τις Κερκυραίες μόλις εμφανιζόταν η ...Γοργόνα, η αδελφή του Μεγα Αλέξανδρου !
Οχι εγω για την Ρεγγίνα την ίδια πήγα και για την Κέρκυρα.Τα Καντούνια της, ούτε θάλασσες ήθελα, ούτε τίποτα.
Μέχρι και παπά επιστράτευσε, όχι να με διαβάσει με την κακία στο στόμα είστε μερικές-μερικές, ούτε να μ εξομολογήσει (τι θέλετε να πετάξει το σχήμα ο Χριστιανός;) για ξεναγό ντε!
Αμ, πως; ετσι μοναχή μου να μ'αφήσει να χαθώ στα καντούνια; χρειαζόμουν το μίτο της Αριάδνης κατ αυτήν, μην βλέπετε που εγω τα ξέρω σαν τη χούφτα μου κι έτσι αποδεσμεύτηκε ο χριστιανός απο να τον τρέχω πέρα δώθε, μες τσου ήλιους . 
Αν ήταν να πάθω ηλίαση να την πάθω μοναχή μου, γιατί να πάρω κι άλλον στο λαιμό μου;
Και τον συμπάθησα κι αστραπιαία! Γιατί για να πούμε και ένα σοβαρό και ν αφήσουμε τα χασκομπουρίσματα, είναι απ αυτούς τους παπάδες που αν η Εκκλησία μας είχε περισσότερους θάταν πιο ελκυστική στη νεολαία κι όχι μόνο. 
Πατέρα Δημήτρη κι απο εδώ ΧΑΡΗΚΑ που σε γνώρισα και ελπίζω σε σύντομο επανιδείν.
Αποδέσμευσα λοιπόν τον π.Δημήτρη που η αμοιβαία εκτιμηση μας έφερε πολλές φορές μετά να συναντιώμαστε, κι άρχισα τα πάνου-κάτου, μέσα-όξω στους λαβύρινθους τση Κέρκυρας.
Λοιπόν πορτοθούρες μου, ανοίξτε διάπλατα τα μάτια και δεχθείτε την ομορφιά που θα ξεχυθεί.
Είναι δύσκολο βέβαια να μεταφέρεις ατόφια την ομορφιά που σε κατακλύζει,μόλις πατήσεις το πόδι σου, όπως δεν μπορεί να μεταφερθεί και το μουσικό άκουσμα της Κέρκυρας , που ξεχύνεται απ τ ανοιχτά παράθυρα, όπως κι η μυρωδιά της...
Γιατί Ναι, η Κέρκυρα ευωδιάζει ...ΤΙΛΙΟ!!! Ναι, μυρίζει απ άκρου εις άκρον τίλιο, που δεν είναι μία ασθενική πόα όπως το χαμομήλι,αλλά ένα εύρωστο δέντρο!
Ούτε μπορείτε να εντυπωσιαστείτε απο τα χιλιάδες πετροχελίδονα που κατα χιλιάδες κάνουν αέναους κύκλους τιτιβίζοντας πάνω απ το κεφάλι σας, γι αυτό αρκεστείτε στα παρακάτω, ακολουθείστε με στην Gallery,  γιατι θα μετανοιώσω και δεν θα σας δέιξω τίποτα...κι αν είστε καλά κορίτσια, ίσως σας εξιστορήσω και λεπτομέρειες για την Κυρία...
 • Οικόσημα και ρόπτρα, γιατί η ευγενής καταγωγή δε ξεχνιέται

Ναι αυτό είναι ακρόπρωρο, αλλά μην ετοιμαστείτε για ταξίδι τουλάχιστον όχι θαλασσινό...

 • σε βιβλιοπωλείο θα ταξιδέψουμε άλλης εποχής, και τ΄όνομα αυτού:  ΠΛΟΥΣ!  Εδώ η πινακίδα καλωσορίσματος!


  Κι επειδή ταξίδι χωρίς βιβλίο δεν ¨παίζει" ιδού τα πειστήρια:  Και μετά την τροφή του πνεύματος στη θρέψη του σαρκίου!( η αλήθεια είναι οτι μία ...αδυναμία την αισθανόταν. Την διακρίνετε κι εσείς πιστεύω...)
  Κέρκυρα-Ιταλία= 2Χ (μετά και το βιβλίο...)  όπου Κέρκυρα anche Patricio: Sig. Lei e veramente BRAVO! Grazie tanto per tutto!

  Το αποφάσισα δεν θ αναφερθώ περισσότερο στη γνωριμία μας με την Ρεγγίνα (Βιολέτα μόνο σιωπές δεν υπήρξαν, αυτό μόνο σου λέω...το πιστεύεις φαντάζομαι) γιατί τα συναισθήματα δε μεταφέρονται πάντα με ακρίβεια κι ορισμένες φορές η έκθεση τα αλλοιώνει.
Η πιο ουσιαστική και μεστή συνέρευση πραγματοποιήθηκε στο Art Cafe. Τυχαίο οτι όσα ειπώθηκαν βρήκαν το χώρο τους πάνω απο την Κόντρα Φόσσα...;;; 2 άκρα...!!!Εφυγα περίλυπη απο την Κέρκυρα, η καρδιά με βαστούσε εκεί, μα η λογική έσπρωχνε τα βήματά μου στο πλοίο της επιστροφής...το σκέφτομαι συνέχεια..άδικο είχε ο Σολωμός που γεννήθηκε Ζάκυνθο κι επέλεξε να πεθάνει στην Κέρκυρα; Μην κάνετε τον κόπο, εγω το έχω ήδη απαντήσει...
Προς το παρον σας αφήνω για σήμερα (η εικαστική αυτή προσέγγιση αφιερωμένη στον Στέλιο, που με τιμά με μοναδικά σχόλια)... κι έπεται συνέχεια...μπορεί νάταν δυο μέρες μόνο,αλλά πλήρεις απεικονίσεων!


Σας φιλώ και χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω
 ΑΝΑ ...
(ετσι με βάφτισε ένας Κερκυραίος μετά απο μια φιλολογική συζήτηση.
 "χαρά" αραβηστί!
 χαλάνε χατήρι σε τέτοια  αβρότητα;Ποτέ)


Αααα (τον ατέλειωτο έχει η σημερινή ανάρτηση)! κάτι που διάβασα σ' ένα τοίχο, αλλά η φωτό το αδικεί κι ετσι το μεταφέρω:
"Είναι εκλεκτός όποιος αισθάνεται σε μία αναίσθητη εποχή" (σημαίνει πολλά, σκεφτείτε το!)

39 σχόλια :

 1. Πολύ θάθελα Χαρά μου να ήμουν και γω εκεί!!!Κέρκυρα, απίστευτο νησί!!!!Πολλά πολλά φιλιά!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χαρά μου,τι να πω..
  Μα είμαι...αχαρακτήριστη!!!

  Γελάω μεν, δακρύζω δε!
  Θυμάσαι χθες βράδυ;
  Αν πάω ΕΚΕΙ, θα μας βρω ΕΚΕΙ!!!

  Αφήνω τη Σιωπή που μιλάει καλύτερα..
  Θα στα πει Όλα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εξαιρετική ανάρτηση Χαρά!
  Να είσαι καλά, δεν ξέρεις τι καλό μου έκανες... μετά από μια δύσκολη μέρα...
  Σε ευχαριστώ!
  Καλό βράδυ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Kαλώς την πορτογύρα!!!! Ας είναι όμως, χαίρομαι που πέρασες τόσο όμορφα και σου εύχομαι να ΄χεις πολλά τέτοια μικρά ταξιδάκια και ακόμη πιο πολλές τόσο γλυκές και σημαντικές συναντήσεις!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. μπα μπα !!!!!!! εκει ήσουν χρυσουλι μου ????? χαίρομαι που περασες όμορφα και για όλα τα αλλά φυσικά. Η περιγραφή σου όπως πάντα περιγραφικη και αναλυτικη !!!!!!!!
  φιλάκια σε όλους....!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πέρασα και χάρηκα. Εξαιρετικές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πριν ρίξω το βλέμμα μου στα πιάτα και βλέποντάς σε με το σοφιστικέ γυαλί και επειδή προηγείτο η ξενάγηση στο βιβλιοπωλείο και η εικόνα των βιβλίων,νόμισα ότι παρευρέθηκες σε φιλολογική βραδιά.Μια πιο προσεκτική ματιά όμως, μου αποκάλυψε ότι μπροστά σου είχες τροφή της....σάρκας και όχι του .... πνεύματος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Καλως ηρθες στα λημερια μας ανανεωμενη και αναζωογονημενη.Χαιρομαι που περασες τοσο ομορφα...
  φιλια πολλα Χ2

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕς...ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΕΙΑ ΟΜΟΡΦΕς ΣΤΙΓΜΕς ΜΕ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Μα τι μοναδική γκαλερι ειναι αυτή;; Τι υπεροχα έργα περιέχει; Τοπία, γλυπτά,νεκρές φυσεις... Αλλά εκείνο το έργο με τα δυο λαμπερά πρόσωπα στο τέλος νομίζω τα επισκιάζει όλα!
  Να περνατε πάντα έτσι καλά! Σας αγαπάμε και χαιρόμαστε με τη χαρά σας!!
  Φιλιά και στις δυο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Τι σε ταϊσανε εκεί που πήγες;;;
  Φαντάζομαι...από εικόνες μέχρι...σκέψεις!!!
  Φαίνεται από την ανάρτησή σου που σήμερα είναι τόσο ζουμερή!
  Έλα τώρα να παίξεις και εσύ στο καλοκαιρινό παιχνιδάκι μου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Έρχομαι από την Ρεγγίνα διάβασα και σένα και με αποτελειώσατε και οι δύο:)
  Όπως έγραψα και στη Ρεγγίνα στις φωτογραφίες που είσαστε μαζί φαίνεται να υπάρχει χημεία και αυτό φάνηκε από τον τρόπο που μιλάει η μία για την άλλη.
  Όμορφη και η Κέρκυρα αλλά τα κορίτσια μας δεν συγκρίνονται;)

  Φιλιά πολλά πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. αντε μη καθεσαι ...ετοιμασου για την επομενη συναντηση
  να εισαι καλα να περνας τοσο ομορφα καθε φορα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Μήπως σκέφτεσαι κανένα ταξιδάκι πάλι στη Κέρκυρα στο άμεσο μέλλον? θα είμαι εκεί από τις 31 Ιουλίου έως 21 Αυγούστου.
  Τι λες να ξανασυναντηθούμε στην Corfu? Ξέρω οτι πετάς ....τη σκούφια σου για αυτό. Σκέψου το .
  ΑΡ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Πόσο χαίρομαι που πέρασες τόσο όμορφα! Τα λόγια σου λένε πολλά! "ΑΝΑ" μου, να'σαι πάντα τόσο χαρούμενη όσο σήμερα!
  ΥΓ: είδα και της Ρεγγίνα το ποστ και...συγκινήθηκα...με τις πεταλουδίτσες!!!
  Σ'ευχαριστώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Πόσο χαίρομαι Χαρούλα μου!!!!!! Να περνάς καλά και να είσαι τυχερή να γνωρίζεις πάντα αξιόλογους ανθρώπους!!!! Κουκλιτσες είστε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. μπραβο Χαρουλακι που περασες ομορφα!!!ετσι υπεροχα να περνας ολα τα καλοκαιρια!!!φιλακια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. πολλες ομορφιες ειδα.Μπραβο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Αχ ρε Χαρά, γιατί δεν με είπες ότι θα ερθεις Κέρκυρα??Ήθελα πολύ να σε δω. Κρίμα.. Την επόμενη φορά κανόνισε!Αλλα Θεσσαλονίκη απο δω και στο εξής. Να έρθεις και εκεί να σε ξεναγήσω μετά χαράς!πολλά φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Καταπληκτικός ο πλους έτσι? πολύ ιδιαίτερο μέρος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ!ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΕΤΣΙ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ...ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!!!!!!!
  ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ...ΣΤΟ BLOGΑΚΙ ΜΑΣ...ΧΑΡΟΥΛΙΝΙΞ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ!..ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΤΥΠΑ...ΓΙΑΥΤΟ..ΔΕΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΚΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ!ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Χ 2 ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. χαρά μου
  για Αθήνα ξεκίνησες!!! στη Κέρκυρα βρέθηκες ???
  Πολύ χαίρομαι για σένα.
  Και εγώ λέω αν δεν ζούσα Ζάκυνθο στην Κέρκυρα θα ηθελα να ζούσα.
  Πανέμορφα ολα και οι φωτό και τα κείμενα!!!
  Με ταξίδεψες!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Απ' ότι βλέπω πέρασες εκπληκτικά!!!
  Είστε κι οι δύο πανέμορφες και μας στέλνετε ένα όμορφο και τρυφερό μήνυμα φιλίας!!!
  Οι φωτογραφίες σου...ομιλούσες!!!
  Πολλά φιλάκια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Χάρηκα πάρα πολύ που πέρασες τόσο ωραία στην πανέμορφη Κέρκυρα !!!
  Σε ευχαριστώ πολύ που μου αφιερώνεις μια τόσο όμορφη και ιδιαίτερη ανάρτηση , όπως θα κατάλαβες και από τις ζωγραφιές μου αγαπώ πολύ όλα τα Ελληνικά νησιά και σίγουρα οι υπέροχες φωτογραφίες σου μου δίνουν τροφή και έμπνευση για νέες ζωγραφιές !!!
  Και πάλι ευχαριστώ και καλή συνέχεια !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. *Ρένα
  Ρενακι μου επειδή ξέρω την ταξιδιάρικη διάθεσή σας γι αυτό δεν σας αφήνω πίσω... Δεν έχετε παράπονο;όσο για μεταξύ μας συνάντηση (που διάβασα και στην ανάρτηση της foufoula)...θα γίνει κι αυτό...

  *Ρεγγίνα
  εμείς και σιωπηλές; για σένα δνε ξέρω αλλά εγω...!!!

  *Χριστιάνα
  Χριστιανάκι χαράμου αν σε ξεκούρασα και σε ταξίδεψα έστω και για λίγο. Την αγάπη μου

  *anthivolon
  ξέρεις πολύ καλά οτι είμαι ευτυχισμένη οταν σας συναντώ και ευγνωμονώ την Τύχη που σας έφερε στο δρομο μου.

  *ΑΓΓΕΛΙΚΗ
  ΕΥΤΥΧΏς που εσύ μειώνεις την απόσταση στη μέση γιατί όχι να φτάσω και Σαντορίνη!!! Αλλά για χάρη σου μπορέι να το κανα κι αυτό.Είναι να μην πάρω φόρα,χαχαχα.Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΟΟΛΑ και περιμένω να τα πούμε απο κοντά και να γελάσουμε

  *Μαριάνθη
  Χαρά μου η χαρά σου Μαριάνθη μου!

  *para-kelsoscooks 
  πρέπει να τρώω καλά για να αντέξω νέες αφίξεις...Βαρέων βαρών!!! Αλλά πάντα με σοφιστικέ γυαλί...

  *[handmade+art] x2 
  Αχ, μακάρι να μπορούσα να παίρνω συχνότερα τζούρα απο Κέρκυρα...18 χρονών θα γινόμουν!
  Φιλάκια πολλά Χ2!

  *foufoula89
  Οι συναντήσεις με ωραίους ανθρώπους πάντα μου δίνουν χαρά ακόμα και οι απρόβλεπτες... ξέρεις εσύ...

  *Νίκη
  Αν σου αποκαλύψω οτι παραδοθήκαμε στην κουβέντα και ο χρονος πέρασε και τρέχαμε να προλάβουμε το πλοίο; Και ήταν μόνο η αρχή...
  Ετοιμάσου...πλησιάζω στην περιοχή!!! Φιλάκια

  *Marina
  Καναβούρι με τάϊσαν γι αυτό δεν έβαλα γλώσσα μέσα μου. Ευχαριστώ για την πρόσκληση, προσπάθησα εκεί να είμαι περιληπτικότατη. Καλή επάνοδο!

  *Margo
  Μαργκουλίνι μου αφού δνε σου θύμισα την θεία μου τη χίπισσα πάλι καλά. Ετσι είναι όπως τα λες.
  Οσο για την πρόσκληση στη Ρεγγίνα (εκτός οτι σε μελετάγαμε) να ξέρεις οτι είσαι μέσα στις επιθυμίες μου...σου λέει κάτι αυτό; ΦΙΛΙ μεγάλο!

  *Ειρηνη Σ
  Ρηνιώ μου ποτέ δεν κάθομαι και πάντα περιμένω την έκπληξη. Τι ωραιότερο να βρίσκεσαι μ ανθρώπους που μοιράζεσαι καθημερινά απο εδώ μέσα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ευχαριστούμε για το ταξίδι Χαρά!!Τα Επτάνησα έχουν μοναδική ομορφιά ειναι γεγονός!!!Και όταν τα περιγράφεις εσύ έχουν και το κάτι παραπάνω τους!!!Όσο για τις δυο κυρίες των φωτο κυρίες με τα όλα τους!Πάλι ζήλεψα!!!Βόρεια Ελλάδα δε θα κάνει κανένα ταξίδι ο σύζυγος να σε δούμε κι εμείς;;;Φιλιά πολλά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. *Ανώνυμος ΑΡ
  αν ήξερα το πρόσωπο που κάνει την πρόσκληση (κι όχι να το υποψιάζομαι) δε θάλεγα όχι. Αλλά ραντεβού στα τυφλά δεν παίζει...Η Κέρκυρα πάντα παίζει !!!Αποκαλύψου...

  *NANTIA
  Αγαπημένη μου,νάσαι καλά, ευχαριστώ που εγκρίνεις την ονοματοδοσία μου! Οσο για τις πεταλουδίτσες, είναι ανπόσπαστο κομμάτι της εμφάνησης οταν θέλω να κάνω εντύπωση...Αμ πως!
  Μην κοιτάς τις φωτό που έχω το μαύρο μου το χάλι, θα με δείς ...είμαι καλλίτερη,χαχαχα ΣΕ ΦΙΛΩ κι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  *χρυσάνθη
  Χρυσανθάκι είμαι τυχερή γιατί έχω γνωρίσει όλες εσάς, κι είστε ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΕΣ! Η καθε μία με τη χάρη της.

  *katia
  Κατιούσκα μου η ζωή είναι στιγμές κι οφέιλουμε να τις αδράξουμε και να τις αξιοποιήσουμε με τον καλλίτερο τρόπο! Σε φιλώ

  *meanan
  ομορφιές (εξωτερικά για μενα μιλάω) δεν τις λες, αλλά εσωτερικά...Παράδεισος!

  *Magdalene B.
  Μάγδα εν ήξερα οτι ήσουν Κέρκυρα νάσουν σίγουρη οτι θα επεδίωκα να σε δω, όμως είχα την εντύπωση οτι είχες μετακομίσει οριστικά Θεσσαλονίκη.Με μπέρδεψες και λυπάμαι γιατί χάσαμε την ευκαιρία, αλλά ας αφήσουμε μήπως με καλέσει η Θεσσαλονίκη... άλλη αγαπημένη. Σ ευχαριστώ για την πρόσκληση και σε φιλώ
  Οσο για το Βιβλιοπωλείο...Υπεροχο...και με δράσεις πολιτιστικά διαμάντια!!! Τον ήξερα αλλά τώρα ζήτησα την άδεια να τον φωτογραφήσω και ήπια τον καφέ μου με το ...νουνό μου!!!χαχαχα

  *[handmade+art] x2
  Λες να μην το θέλω αυτόόό;;;; Θέλω να πιστεύω οτι θα γίνει και μάλιστα στην έδρα σου.Μου χεις λείψει πολύ.Δεν λέω τίποτε άλλο,εκ΄τος οτι σ αγαπώ

  *Μαρία Σ
  Μαράκι, γι αλλού κινήσαμε κι αλλού η ζωή μας πάει!!! Δεν υπήρχε περίπτωση ν αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη και απόλαυσα άλλη μια φορά την Κέρκυρα, δημιουργώντας μου μέσα μου πλείστες ενστάσεις...θα τα πούμε απο κοντά. Είδα και το βιβλίο σου απο κοντά! Φαντάσου ...στην Κέρκυρα.

  *magda
  Μαγδουλίνι μου χάιρομαι που οι φωτό μου σ αρεσαν εσένα που είσαι μαιτρ στο είδος. Εν αναμονή νεωτέρας και θα σ επισκεφθώ άμεσα...φιλιά

  *ART-TRAVELLER
  Στέλιο μου δική μου η ευχαρίστηση κάθε φορά που με τιμάς με την παρουσία σου και τον γλυκό σου λόγο στο σπίτι μου. Μακάρι οι φωτό μου (κι όσες ακολουθήσουν) ν αποτελέσουν έμπνευση
  για όμορφες ζωγραφιές σου που τόσο θαυμάζω.

  *Διασκέσις 
  Ο Περιοδεύων θίασος αύριο στην Πόλη σας!!!!!θα φώναζε ο ντελάλης των μπουλουκιών,χαχαχα
  Μακάρι να γινει και σύντομα ένα ταξιδάκι στη Β.Ελλάδα, έχω αγαπημένα πρόσωπα που θάθελα να συναντήσω απο κοντά, αλλά μας πέφτει κάπως ανάσβολα.Η Περιφέρεια που παίζουμε είναι δυτικά
  Σε φιλώ με αγάπη Ο Ιπτάμενος Ολλανδός!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Χαρά
  διάβασα την απάντησή σου και έχω ξεκαρδιστεί στα γέλια!!!
  Σου (ξανα)γράφω εν τάχει για να ΣΕ πω ότι θαυμάζω τη ζωντάνια σου την ευστροφία σου, το πόσο ετοιμόλογη είσαι!
  Χαρά όνομα και πράγμα!!!
  Τυχαίο είναι που σ'αγαπάνε ΟΛΟΙ;;;;
  Έλα!Έχουμε κι ωραίο ρεβανί!!!Και δροσιά!!!Φιλιάααααα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Υπέροχη ανάρτηση Χαρά μου! Ευχαριστούμε για την ξενάγηση στην όμορφη Κέρκυρα, είχα πάει πολλά χρόνια πριν και εχω τις καλύτερες αναμνήσεις από καλοκαιρινές διακοπές!
  και φυσικά που μοιράστηκες μαζί μας τα νέα σου από την συνάντησή σας με την Ρεγγίνα! Καλή σου μέρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Lovely images, my dear friend!!!
  Thanks for your sweet words about my sewing skills!!!
  I hope we can meet one day and I can give you a big hug!!!!
  Love!! Bela

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Χαρά μου και Ρεγγίνα είσαστε υπέροχες υπάρξεις!!! Ταξίδεψα κι εγώ μαζί σου ζακυνθινάκι μου!!! Η Κέρκυρα πάντα γοητευτική!!! Φιλιά και στις δυο σας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ευχαριστούμε για το ταξίδι ήταν πολύ εποικοδομητικό,ειδικά η τελευταία επιγραφή αυτή και αν με έβαλε σε σκέψεις,μήπως ένα ταξιδάκι στην Κέρκυρα θα με έκανε να αισθάνομαι περισσότερο χαχα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Χαρά,
  Σε βρήκα από το Blog μιας κοινής μας φίλης της Magdas, μου άρεσε πάρα πολύ το ύφος του γραψίματος σου.
  Καταπληκτική ανάρτηση καθώς και η περιγραφή, ελπίζω να τα λέμε συχνά. Μου αρέσουν πολύ τα άτομα με χιούμορ και κυρίως αυτά που αυτοσαρκάζονται...
  Καλό βράδυ και καλώς σε βρήκα. :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Άσε με να μαντέψω... Στην 1η φωτογραφία είναι η Φιλαρμονική και στην 4η η Αναγνωστική Εταρεία; Πολύ σας χαίρομαι! Είστε σαν δυο γυμνασιοκόριτσα μες στην καλή χαρά και την ανεμελιά! Πάντα τέτοια Χαρά μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ελύσσιαξες, αλλά σε συγχωρώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. *Διασκέσις
  Χαρά μου ειλικρινά να γελάτε.
  Ξέρεις το ρεβανί είναι ένας λόγος που δύσκολα μπορώ να του αντισταθώ,θα κανονίσω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου που λέει και το άσμα, αντε μετά απο αρτίστα των μπουλουκιών και τραγουδίστρια για αρπαχτές (και είμαι μια καλίφωνηηηη!!!Ο Χριστός να σε φυλάει)

  *Dizzy button
  Βανάκι πάντα μαζί μου πάντα φίλες! Χαίρομαι που σου ανασκάλεψα όμορφες αναμνήσεις

  *mareld
  Ξέροντας το βεβαρυμένο πρόγραμμα σ ευχαριστώ που ήρθες ώς εδώ και για ΟΛΑ τ άλλα!!!Φιλάκια

  *rena
  Ρένα χαίρομαι αν σ έβαλε σ εσκέψεις το graffity, εγω πάντα στέκομαι και τα διαβάζω γιατί είναι έξυπνα και πρωτότυπα και πάντα με βάζουν σε διαδικασία σκέψεων

  *ΔΗΜΗΤΡΑ
  Καλωσορίζω τον ερχομό σου και αισθάνομαι ιδιαίτερα τιμητικά τα όσα μου γράφεις. Εγω με τον εαυτό μου έχω ένα θέμα πάντα τον βάζω απέναντι! Σ ευχαριστώ

  *Christina V.
  Χριστινάκι λείπεις πολύ φαίνεται και ξέχασες...
  Η Πρώτη είναι το Μέγαρο Καποδίστρια που στεγάζεται η γραμματεία του Ιονίου Πανεπιστημίου
  και η 4η η Γαλλική Πρεσβεία ή Γαλλικό Ινστιτούτο κοντά στην Πόρτα Ρεμούνδα.Μικρό το κακό. Ναι πήγαμε 5ήμερη!!!άσχετα αν ήταν 2 μέρες μόνο... Φιλάκια

  *kiki
  Οτι ελύσσιαξα ελύσσιαξα και τότε και τώρα!!! Ευτυχώς που με συγχωρείς εσύ. Αντε περιμένω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ax...ένα θα πω.
  Εγώ γι' αλλού γεννήθηκα, γι' αλλού κι' αλλού η ζωή με πάει... (στον κάμπο)...
  Σας αγαπώ και τις δύο...
  to alataki

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Τι ομορφη αναρτηση!!! Απο το χιουμορ στη συγκινηση!!!! Γραφεις υπεροχα Χαρα μου!! Με κανεις συνεχεια να χαμογελαω!!! Χαρα, ειστε πανεμορφες στη φωτο με τη φιλη σου Ρεγγινα!!! Διαχεετε μια λαμψη γυρω σας!!! Σαν Ξωτικες βασιλισσες!!! Να ειστε παντα καλα ρομαντικες ψυχες!!!!
  Φιλια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...