...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Σημειώσατε...Χ!

Αρκετές φορές η Μισιρλού έχει αναφέρει για την έμπνευση που της έδωσα σχετικά με τα σημειωματάρια που έχει παρουσιάσει.
Να λοιπόν που ήγγικεν  η ώρα (οχι της βασιλείας των Ουρανών, ανόητα) να δείτε και την ...έμπνευση!

decoupage σε mdf με χαρτοπετσέτα


Ξέρω είχατε μεγάλη πρεμούρα...κι είπα να μην σας αφήσω έτσι και με 40ο Κελσίου,σαν νάχατε πυρετό ένα πράμα.



Τώρα πόσες θα τα δείτε, είναι ένα ζήτημα, καθότι μείναμε three and the Kouko's band, αλλά δεν πειράζει καλλίτερα, μπορεί κάποιοι να γλυτώσουν το σοκ.

αυτό κατά τη φωτογράφηση υποχώρησε,μην παρεξηγείτε...


 Και για να δικαιολογηθώ έτι περισσότερο, να πω οτι ήμουν στα πρώτα μου βήματα, μπουσούλαγα σαν να λέμε! Αλλά δε μπορείτε να πείτε ίσα το πήγαινα (...το μπουσούλημα ντε!) ούτε ζάρα!
Και φυσικά συνοδεύονταν απο ασορτί χρώματος μολύβια (ντράπηκαν και κρύφτηκαν στη φωτογρά φηση). Τι θέλετε να πω οτι ξέχασα να τα φωτογραφήσω; (αν είναι κι "επαγγελματική" φωτογράφηση  αυτή!)


 Επειδή λοιπόν τα καλλίτερα έρχονται, βολευτείτε τώρα μ αυτά τα δροσερά και χαρούμενα, ο,τι πρέπει για τον καύσωνα να ανακατεύετε τις μέρες μέχρι να...  Γυρίσωωω!
κουτάλες με χαρτοπετσέτα decoupage

                                      ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑ!

39 σχόλια :

  1. Με έκανες και γέλασα βραδιάτικα! Πανέμορφα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. UY!!!! QUE BONITO TIENE QUE QUEDAR ESTO EN UNA COCINA!!!! Y QUE BIEN HECHO!!!! QUISIERA PREGUNTARTE, : TU PUEDES TRADUCIR BIEN MIS COMENTARIOS???? ES QUE NO SE SI SIRVE DE ALGO LO QUE TE DIGO, PUES A VECES EL TRADUCTOR, NO SIRVE DE MUCHO. SI ME HACES EL FAVOR, ME CONTESTAS, PARA VER SI TE ENTERAS DE ALGO. SALUDOS DESDE ESPAÑA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να 'μαι κι εγώ!ο 3ος κούκος!
    τέλεια τα σημειωματάρια!πώς να μην αποτελέσουν πηγή έμπνευσης!κι οι κουτάλες υπέροχες!ποια να διαλέξω δεν ξέρω μόνο για να σε περιμένω να γυρίσεις!
    φιλί
    Υγ.Ααα θέλω κι εγώ να "μπουσουλάω" έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλος ένας κούκος εδώ καλέ!!!!!Ε!!!Τελικά δεν είμαστε τόσο λίγοι οι εναπομείναντες!!!Πολλά πολλά φιλάκια !Να περνάς καλά όπου και νάσαι!Όσο για τα πρώτα σου δημιουργήματα δεν μαρτυρούν καθόλου το... μπουσούλημα!!Καλό μήνα Χαρά μου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΘΕΣ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΠΟΙΗΜΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ
    ΑΠΑΠΑΠΑ ΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαρά μου καλό μήνα σου εύχομαι και καλά να περνάτε.
    Ευαίσθητη ψυχούλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Hola Xara, que lindo decoupage y que variado, super decorativos.

    Cariños
    Cecilia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι υπέροχα είναι αυτά!!!Τις κουτάλες τις ερωτεύτηκα!!!
    Πολλά φιλάκια και καλό Μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!
    ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΧΑΣΩ!!!!!!!!!!
    ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ, ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙΑ!
    ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είδες φευγουν οι περισσότεροι ,αλλά όλο και κάποιοι γενναίοι παραμένουν στις επάλξεις!
    Πολύ όμορφα τα σημειωματάρια Χαρά μου, όπως και οι κουτάλες!!
    Φιλιά πολλά, καλό μήνα κι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ώστε δεν γύρισες ακόμααααα;;;;
    Δεν τέλειωσε τούτη η βδομάδα;
    Καλά!
    Πανέμορφα όλα είναι και ..επαγγελματικά- θα πώ.
    Εμείς οι τρείς κι ο ...κούνουπας, παρούσες!!

    Σε φιλώ
    (μακάρι να είμαστε λίγο πιο..κοντά!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ε, ναι λοιπόν γύρισα! Και νάθελα να πω ψέμματα η Βυτίνα με εκθέτει και μάλιστα ανεπανόρθωτα. ..αλλά δεν έχω τέτοια κολλήματα.
    Μ ένα αυτοκινητο που ήταν αναποφάσιστο αν ήθελε να μας αφήσει καταμεσής του δρομου ή να μας φέρει στη βάση μας και μας έσπασε τις... τσιμούχες,αλλά εγω... έτοιμη για το επόμενο Ράλλυ Ακρόπολις!!!Εκανα μια ορεινή διαδρομή αλλο να σας τα λέω και άλλο να τα βλέπατε... όλες οι αισθήσεις εν εγρηγόρσει και μ ένα συνοδηγό...μεσ την αποθάρρυνση.Δεν κοιμόταν κιόλας να ησυχάσω τη μουρμούρα. Στο ίσωμα όμως τα πιάσαμε τα 130!!!εμ, όχι παίζουμε!
    Το σπίτι τώρα κι αυτό κοντεύει να φύγει,μια κι έχει και βαλίτσες ανάνοιχτες,τα πλυντήρια πλένουν αενάως απο χθες βράδυ,αλλά ΕΓΩ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΣΑΣ!!! Ε, εντάξει δεν θα τα κάνω κι όλα μονομιάς,μία βδομάδα περίμεναν (φιλενάδα μου Ρ. σου φάνηκε πολύ;)λίγο ακόμη...
    ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ και το στερητικό σύνδρομο δεν κρύβεται!
    Κούκοι μου είμαι πια κοντά σας και ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά είσαι φοβερή (ανακατεύετε τις μέρες)!!!!
    Καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή συνέχεια στο καλοκαίρι σου Χαρά μου τίποτε δεν τελείωσε ακόμη ας είναι και στη βάση σου.
    Χαράς το κουράγιο σου να κάνεις ανάρτηση τέτοια ώρα:-)

    Πολύ όμορφα όλα!!!
    Άντε να συμμαζευτείς τώρα μη σε καθυστερούμε;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα, Καλή Εβδομάδα και Καλό Μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Α, όλα κι όλα η Βυτίνα δεν είπε πουθενα ότι γυρνάς! Είπε απλά ότι βρέθηκες εδώ κι άφησε το μυστήριο να πλανάται πάνω από τα επόμενα βήματα...
    Θέλω τώρα να καταθέσω το θαυμασμό μου για τις ...οδηγικές ικανότητες!! Αυτή η διαδρομή είναι απίστευτη,όλο στροφές ανάποδες, εγώ δε θα την τολμούσα το ομολογώ...
    Απονέμεται ,λοιπόν,επάξια ο τίτλος " Νίκι Λάουντα" στη φιλενάδα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αλλος ένας κούκος που έχει ξεμείνει στην Αθήνα, δηλαδή εγώ, ήρθα για να θαυμάσω τα υπέροχα χρώματα και σχέδια, οι κουτάλες σου όμως μου έκλεψαν την καρδιά!
    Καλά να περνάς!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλέ τι 3 κ ο κούκος εδω μέσα υπάρχει κόσμος!...Πολύ όμορφα τα σημειωματάρια...κ οι κουτάλες τέλειες!!!!!
    Τι ειδα Χαρά μου...βολτάρουμε?!...καλά κάνεις!!!
    Να περνάς όμορφα!!!!Σε φιλώ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλό μήνα Χαρά και άλλα κορίτσια...
    Μέχρι και τις κουτάλες βρε αθεόφοβα;

    to alataki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλό μήνα Χαρά μου!!
    Λάτρεψα τις κουτάλες σου..:)Μιας και δε μου έχει μείνει τίποτα άλλο...ράψιμο, μαγείρεμα και πάλι απ΄την αρχή..Διακοπές το χειμώνα..:)
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλώς μας επέστρεψες Χαρούλα μου!! Τα σημειωματάρια είναι πανέμορφα!! Κι εγώ, που όπως λες βρίσκομαι σε διακοπές διαρκείας, έχω αφήσει πίσω πέτρες, και χάντρες και λέω να αρχίσω πια τον επόμενο μήνα. Παρ΄όλα αυτά έχω φροντίσει να έχω ένα μικρό back up για τις προσεχείς αναρτήσεις!!
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πάλι μπερδεμένα μας τα είπες.Έφυγες, ήρθες, είσαι στον δρόμο, γύρισες.Η κρουαζιέρα μας τελείωσε, το ράφτινγκ στον Κηρέα, επίσης. Σειρά είχε η ανάβαση της Βυτίνας, που επεσκίασε τα σημειωματάρια και τις κουτάλες. Άσε που βλέποντας την ανάρτηση, μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι έβλεπα επανάληψη παλαιότερης ανάρτησης. Λοιπόν , οφείλω να προειδοποιήσω:Τρέμετε, στην πάντα όλοι, περνά ο θηλυκός Ιαβέρης.Αφού όμως την γλύτωσαν τα δένδρα της διαδρομής, οι συνεπιβάτες και το ίδιο το αυτοκίνητο, υποκλίνομαι.And the winner is......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. *Ευτυχία
    να ρωτήσω αν γέλασες με τα γραφόμενα ή με τις δημιουργίες; Ασε με ν αναρωτιέμαι...χαχαχα πλάκα σου κάνω, χαίρομαι αν τα κατάφερα.

    *Διασκέσις
    Αννούλα παραβγαίνουμε στο μπουσούλημα;;;;1,2,3 φύγαμε άντε κι ας με περιμένεις στο τέρμα με την κουτάλα ανα χείρας! Φιλάκια,ααα,μην ξεχάσω μ άρεσε πολύ το σχόλιό σου στην ανάρτηση της Παράκελσος για τη γλώσσα.Δεν περίμενα κάτι λιγότερο απο σένα...μουτσ

    *Ρένα
    Ρενάκι μπροστά σου ομολογώ οτι είμαι ίδια με τον μπέμπη σου και το λέω ειλικρινά γιατί θαυμάζω κάθε καινούργια σου δουλειά. Φιλάκια

    *ArtAtHome
    Βούλα χαίρομαι που μ αναζήτησες,αυτό σημαίνει οτι δεν σας αφήνω να πλήττετε, γι αυτό οταν φεύγω δεν σας αφήνω μόνες,πάντα φροντίζω να υπάρχουν αναρτήσεις να καλύπτω το κενό!!! Σ ευχαριστώ ειλικρινά

    *Μαρία Σ
    Αχ αυτή ευαίσθητη ψυχούλα πόσο με τυρρανάει!!! Μαράκι γυρίσαμε και δεν φαντάζεσαι πόσο χάρηκα με μια ανακάλυψη...όχι δεν βρήκα τίποτε απο την Ελισσάβετ...βρήκα το βιβλίο σου!!! Γιούπιιιιιιιιι το είχα,αλλά δεν είχα δώσει προσοχή στη συγγραφέα,δεν σε ήξερα κιόλας τότε.Φαντάζεσαι τη χαρά μου;;; Τώρα θέλω αφιέρωση!

    *Ξανθή
    ετοιμάζω ένα ζευγάρι άμεσα!!!

    *Rena Christodoulou
    Χαίρομαι που είσαι ωσεί παρούσα με το στικάκι σου Ρένα μου,εγω είπα να κάνω αποτοξίνωση γιατί αρκετά εξαρτημένη είμαι,όμως χαίρομαι που σας ξαναβρήκα.Αρα δεν θεραπεύτηκα! Σε θαυμάζω κι εσένα που ακόμα και στο κάμπινγκ δημιουργείς μοναδικά.Καλά να περνάς!

    *Νίκη
    Φυλάμε τις Θερμοπύλες του μπλογκερ!!!χαχαχαχα Νικούλι μου
    Κανένα πρόβλημα που αποκαλύφθηκε ο ερχομός μου. Τι η Αστέρω ήμουν να περιπλανιέμαι ακόμα στα έλατα; αν και πολύ θα το ήθελα και ...κάποιες πολύ θα το χαίρονταν νάχουν να λένε...! Αλλά δρόμος, έστω και δύσκολος, ήταν κάποτε θα τέλειωνε. Μ αρέσει πολύ να οδηγώ μπορώ να φτάσω στον Εβρο, αρκεί νάχω καλή μουσική,δεν έχω άλλη απαίτηση. Φιλάκια πολλά κι εγω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    *Ρεγγίνα
    Λυσσάξατε πια...ΓΥΡΙΣΑ.Είπα να μην εμφανισθώ κάποιες μέρες ακόμα,αφού τώρα κάνω κανονικές διακοπές, αλλά αφήνετε άνθρωπο ν αγιάσει; πόσο μάλλον εμένα που δε τόχω κιόλας... Σου λειψα βασίλισσά μου; Γι αυτό έπιασες τον δυστυχή Χριστόφορο και τον καταμπέρδεψες; Ασε το χριστιανό, τη γλύτωσε μία φορά,δεν είδες που το χει διαγράψει απο τη μνήμη του; Ασε να με γνωρίσει εξ αρχής όπως αυτός θέλει... Φιλιά (αχ, γιατί να μην είμαι ΕΚΕΙ!)

    *rena
    και να τ αποτελέσματα!Ούτε μέρα δεν κράτησε τ ανακάτεμα κι επέστρεψα.Καλό Μήνα και σε σένα Ρενα μου

    *Margo
    Εχω δηλώσει τρελλή,αλλά τόόόσο όχι! Προγραμματισμένη ανάρτηση ήταν πριν φύγω ακόμα. Αλλοίμονο όπως ήρθα κουρέλι να κάνω ανάρτηση. Μαρκουλίνι μου φιλάκια πολλά και στα νησιά μας δεν έχουμε ανάγκη διακοπών αρκεί νάχουμε διάθεση.Τώρα είναι τα καλλίτερα για μένα!

    *ΔΗΜΗΤΡΑ
    Δημητρά μου ΟΛΑ ΚΑΛΑ και σε σένα!

    *ΕΛΕΝΑ
    αχ, τι σου είναι να κατέχεις το άθλημα!!!Κουτάλες λοιπόν...η επόμενες δικές σου μαζί με την Ξανθή!

    *el.mar
    Τελικά αυτό διαπιστώνω οτι μόνο 3 κι ο κούκος δεν είστε. Ρε ξεκουνηθείτε απο το pc! Καλοκαίρι έχουμεεε!!! Φιλάκια πολλά κουνελάκι

    *love2love
    και συ τέκνον Βρούτε;κουτάλες; Ο.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. *to alataki
    αλατάκι μου ακόμα ανάλατο; άνευ ονόματος;;;; Οπως και νάχει πάντα νόστιμο! Κουτάλες;μόόόνο; στο τέλος δεν θα μείνει τίποτε χωρίς ντεκουπαζ στο σπίτι!!!χαχαχα, σε φιλώ (ελπίζω να σου έδωσε τα φιλιά μου η φιλενάδα μας, Θεοφανώ τη λένε!)

    *Georgia
    Εσύ μάτια μου δημιουργείς αλλιώς!!!και κάνεις θαύματα! Ας έχεις δουλειά και δεν πειράζει καλές και το χειμώνα οι διακοπές. Φιλάκια πολλά

    *anthivolon
    Να γυρίσεις και να πιάσεις τις πέτρες σου Μπετοούλα μου γιατί έχουμε θέμα, με το ροζάριο! Κάποιο μάτι μου το μάτιασε και μου κόπηκε και τόχω γρουσουζιά.Οπότε σπεύσε...αλλά βραδέως,δεν θέλω να σου χαλάσω τις διακοπές.Απόλαυσέ τις μέχρι ρανίδας.Σε φιλώ αγαπημένη

    *para-kelsoscooks
    δουλευέ μας κι απο πάνω ακι μετά κάνε μας ηθικοπλαστικές αναρτήσεις για τη γλώσσα. Πόσο ήθελες ακόμα να περιφέρομαι στα βουνά και στα όρη;Καλά αλλά για λίγο,εγω είμαι γέννημα θρέμμα νησιώτισσα! Αλλωστε ποιόν θα είχες να σταυρώνεις;θα πληττες οικτρά! είδες που σε σκέπτομαι;;;;; Και λέγε με όπως θες μέχρι και Μοσχούς,την επόμενη φορά θα σε πάρω συνοδηγό να έχεις το κεφάλι έξω σαν τα σκυλιά, να σου πω εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καλό μήνα !!!!! πολύ καλή ιδέα!!!κι έχω ένα σωρό post it!!σε ευχαριστώ πολύ χιχιχι!!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλημέρα και καλό μήνα! Τέλεια η ιδέα σου! Θα είναι πολύ όμορφο δωράκι! Οσο για τα πρώτα βήματα που αναφέρεις δεν έχω λόγια! Εγώ ακόμα με τις ζάρες τσακώνομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλό μήναααα!!!να περνάς πάντα καλά !φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πολύ όμορφα όλα!!! Ότι και να φτιάξεις το πετυχαίνεις τελείωσε!!! Να'σαι καλά και να περνάς όμορφα στη λατρεμένη Ζάκυνθο! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Υπέροχα!!! Και εξαιρετική ιδέα για δωράκι (και ψαχνόμουνα αυτή την περίοδο....μπορεί να ακολουθήσω την ιδέα σου! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλώς το, το Χαρουλί!!! Οπως βλέπεις είμαστε πολλοί κούκοι εδώ.....
    Σ'ακούω και σε νοιώθω ανανεωμένη και μου αρέσει!
    Πολλά πολλά φιλάκια απο ΘΕΟΦΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλά εμένα πώς μου ξέφυγαν όλα αυτά τα όμορφα πραγματάκια; Είναι που δεν έκανα πολύ surfing στο διαδίκτυο; Χαρούλα μου είναι τέλεια τα σημειωματάρια, αξιοζήλευτα. Οι δε κουτάλες λες και σου γνέφουν!
    Και σ' εμάς έλειψες πολύ Χαρούλα μου αλλά τώρα θα αρχίσουμε να ξαναμαζευόμαστε... Πολλά φιλιά και να περνάς υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ουαουυυυυ! Και χωρις λουλουζάκια (πολλά-χεχε)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χαρά μουουουουουουου!!!!!!!
    Μου έλειψες!!!!
    Έχω χαθεί...το ξέρω, αλλά σε σκέφτομαι...να ξέρεις!
    Μεγαλούργησες πάλι, κι ας λες πως είσαι ένα ταπεινό χαμομηλάκι!!!

    Να περνάς καλά και να δροσίζεσαι!!!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Και βέβαια τώρα είναι οι πραγματικές σου διακοπές!Κοίτα να τις χαρείς μέχρι δευτερόλεπτο!!!
    Οι δημιουργίες σου έγραψαν για ακόμη μια φορά!
    Φιλιά καλοκαιρινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. επιτεεεεεεεεελους!!!!επρεπε να παω για διακοπες και να τα κανεις αναρτηση!!!!!
    ειναι σουπερ!!!!...αμ στα λεγα εγω αλλα εσυ αγυριστο κεφαλι!!!!
    πολλα φιλια Χ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...