...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Το ρολόϊ με τα παραμύθια

Πέρασε κι αυτό το εορταστικό 4ήμερο, δυστυχώς!
καραμελίτσες  murano, να κάνουμε τα ξυνά γλυκά!


Να, κάτι τέτοια περνούν και όλο και περισσότερο σκέφτομαι την επόμενη μέρα, σαν τα παιδιά που πρέπει να πάνε στο σχολείο μετά απο διακοπές, κι όλο και περισσότερο επιθυμώ να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση της εξουσίας, εθελοντής έφεδρος! 
Δε μπορώ σας λέω΄, κι όσο έχω και τη φωνή μέσα απο το pc (όχι φυσικά του  Steven Jobs), να μου  τραγουδάει "εμείς οι δυό μόνοι πάνω στη γήήήή" (τώρα καταλάβατεεε;) τόσο περισσότερο θέλω να την "κάνω"...
Εντολή: ως συνήθως, "μπες SKYPE" !
Θέλω δε θέλω (που θέέέλω) μπαίνω.
- Τι θα φτιάξουΜΕ; θα κάνουΜΕ χειροτεχνία,ε; Οπου -ΜΕ ,δηλαδή εγώ , διότι αυτή έχει αρχίσει προ πολλού ή μάλλον δε σταματάει
- δε μπορώ βαριέμαι,απάντηση δική μου
- Γιατίίίί;
- δεν έχω έμπνευση
- ΘΑ ΣΟΥ ΡΘΕΙ (έτσι ακριβώς! όπου κεφαλαία γράμματα τσεκουράτη φωνή)
- ΟΧΙ
-Οχιά και μαύρα φίδια. (Κάποιος της είπε φαίνεται ότι τα ανοιχτόχρωμα ή εμπριμέ δεν είναι επικίνδυνα) Θέλοντας και μη, σέρνω το σαρκίο μου προς την δημιουργία.
- Εσύ τι φτιάχνεις; αφελής ερώτηση δική μου
-Μπααα τίποτααα. Κάάάάτι πειραματίζομαι, τίποτα σπουδαίο. (Πότε θα την δω με μαλλί αλά Αινσταίν, δεν ξέρω)...θααα στο στείίίλω (βαριεστημένα). 
Πότε βγάζει φωτό, πότε τη στέλνει κι ο Τιραμόλα θ' απορούσε.
Μου ρχεται και μου ρχεται ο θάνατος! 
Το "τιίίποτα" ειναι κάτι θεϊκό, που έχει πάνω του όλες τις τεχνικές ομού! αντε τώρα εμένα να μου στρώσει χαρτοπετσέτα.
-Τι θα φτιάξεις;
-Μου χουν "παραγγείλει" ένα τουρτορολόι για παιδικό δωμάτιο
επειδή δεν "παίζει" η Χιονάτη, μπήκε guest star

-Άντε κουνήσου, ΚΟΒΕΕΕ.
-Τι να κόψω; δεν έχω παιδικά μοτίβα ωραία
- Νεραϊδούλες, καρδούλες, λουλουδάκια δεν έχεις ; ρίχνει ιδέες , δυστυχώς άστοχα διότι τίποτε απ αυτά δεν υπάρχει στην γκαρνταρόμπα. Μας έχεις φλομώσει στο άνθος και τώρα θα μου πεις δεν έχεις; συγκεντρώσου.
Η μικρή Γοργόνα βγήκε στην ξηρά

Ξαφνικά ταράζεται το σύμπαν
- Γράφειιιιιιιιιιιιιιιςςςς;;;;;;;;;;;;;;; πού γράφεις κι άφησες τη χειροτεχνία ;;;
Πρέπει να βρω αθόρυβα πλήκτρα,με παίρνει μυρουδιά με το "α"
- Κάτι με ρώτησαν τεχνικό, να μην απαντήσω;
- εσένα βρήκαν να ρωτήσουν τεχνικό; κόβε κι άσε τα γραπτά
- η μπάλα με την αλυσίδα μου λείπει, ούτε καταναγκαστικά έργα στην Τσαρική Ρωσία να έκανα, διαμαρτύρομαι εντόνως
Ο φούσκας καιροφυλακτεί τα γλυκά

Κόβω, κόβω αλλά τίποτα δε μου κάθεται καλά.

Η Ωραία χωρίς το Τέρας

- Πού είσαι τώρα;
- Μεσοπέλαγα. Πού θες νάμαι; βρίζοντας ...ολίγον. Δε μ' αρέσει τίποτα, δε ταιριάζουν μεταξύ τους, άρτσι-μπούρτσι και λουλάς (θα το δει κι η Σωσώ και θα τρέξει να μας πει, απο πού προερχεται η φράση)
- βγάλε φωτό, να μου στείλεις να δω (νομίζει οτι έχω την ταχύτητά της)

Η Ωραία Κοιμωμένη αφού ξύπνησε και δεν έχει συνέλθει ακόμα... (ευχαριστώ Νίκη)

Κάποια στιγμή τραγουδάω απο μέσα μου (με παρασέρνει κι η TV) 
-μη τραγουδάς ακούγονται τα μπάσα.
- αφού μπάσα είναι η φωνή μου. Πάλι μούγκα εγώ, και το μοτίβο να αντιστέκεται να συνδυαστεί σ ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα
Το σπιτάκι απο το Χανσελ και τη Γκρέτελ

Ύστερα από λίγο και αφού διάφορα μεσολαβούν, δρομολόγια για τσιμπολόγημα (ΟΧΙ φυσικά χωρίς να κατακεραυνωθώ, με επισήμανση σε ανατομικά καίρια σημεία) μήπως κατέβει ιδέα, για νερό (όπως τα παιδάκια που δε θέλουν να στρωθούν στην καρέκλα να διαβάσουν)
- Τι έγινε;
- Τίποτα. Δε βρίσκω χαρτοπετσέτα.
- Τι δε βρίσκεις χαρτοπετσέτα μαρή, εσύ έχεις κόψει ολόκληρη τη Sofftex!
Σ αυτό το  σημείο αφού εντελώς μαγικά , μάλλον από τα γέλια, ξελαμπικάρει το μυαλό και  κάνει το σωστό συνδυασμό καταλήγω! 
ενα καραμελόσπιτο επίσης

Παραλίγο να καταλήξει κι ο άντρας του σπιτιού, που δε του έφτανε η μία τρελή, η οικόσιτη,  απέκτησε δύο (Αλεξάνδρα), τρεις (Σωσώ) και τέσσερις(Μαρία -Μπέττυ εναλλάξ εμφανίσεις) ενίοτε, μεσ το σπίτι του, απο το πουθενά, να του κάνουν τα νεύρα λαμπόγυαλο!
Και μετά αυτή τη δημιουργική διαδικασία η οποία κράτησε ώρες, εξήχθη το εξής αποτέλεσμα 

decoupage με βάση χαρτοπετσέτας, μοτίβα  άλλης χαρτοπετσέτας κι απο πάνω ριζόχαρτο στη θέση των ωρών  ξύλινες μαργαριτούλες

και με την επισήμανση απο πλευράς Μισιρλού (δεν είχατε καταλάβει τόση ώρα οτι ήταν ΑΥΤΗ;), οτι εάν πουλιόταν στην αγορά, το κόστος των υλικών ήταν μεν μηδαμινό  η αναγωγή όμως σε εργατοώρες θα του ανέβαζε την τιμή  στα ύψη!!! 
Κι αφού μ είχε εξαντλήσει, γιατί απεφάνθη οτι έτσι πρέπει να μου συμπεριφέρεται γιατί υπό πίεση αποδίδω, επιβράβευσε την προσπάθεια που παρουσιάζεται εδώ.

Δεν έχω δίκιο λοιπόν που δε θέλω να γυρίσω στο μαγγανοπήγαδο; πού αλλού καλλίτερα;...Μόνοι πάνω στη Γηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!τραγουδώ τώρα γιατί δεν μ ακούει. 
Νάστε επιεικείς ένεκα η ταλαιπωρία που σας εξιστόρησα

Υ.Γ.Jenny μου, όπως καταλαβαίνεις είχα όλη την καλή διάθεση να κάνω tutorial, αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.Το υποσχέθηκα και το χρωστώ.

62 σχόλια :

  1. εβγαλες τα απλυτα μας στην φορα!!!!!!!τελικα μ αγαπαω!!!!γιατι σε κανω καλυτερο ανθρωπο και καλυτερη ντεκουπατζου χαχαχαχαχα.....
    Αν δεν ημουνα γκεσταπο (οπως με λενε μερικες μερικες...ονοματα δε λεμε)δε θα ειχες τετοια αποδοση Ζαργανα μου!!!!Εχει αδικο ο παναγιωτακης σου που λεει οτι τα θελεις τα χαστουκια σου?????χαχαχαχα!!!!!παμε για αλλαααααα.....SOFTEXX ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕΕΕ!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ MISIRLOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρά, καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία! Υπέροχο το ρολόι, πολύ παιχνιδιάρικο και πολύ παραμυθένιο... Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικά αυτά που παιδεύουν βγαίνουν ομορφότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΕΛΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ......ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ MISIRLOU .ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άμα βγάζεις τέτοια υπέροχα πράγματα μετά από πίεση............... καλά σου 'κανε!!!! Μπράβο Μισιρλούκα, να την πιέζεις, να την πιέζεις. Τυχερό το πιτσιρίκι που θα το έχει στο δωμάτιό του!!!! .... και η περιγραφή!!! δε μου 'μεινε άντερο από τα γέλια!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχαχαχα ακομη γελαω....Καλε τι περασες η αμορη ????τι καταναγκαστικα εργα ,τι μουγκα διαβασα χαχαχαχαχα...Αλλα χαλαλι για αυτο το υπεροχο αποτελεσμα!!!!Ειστε ΑΠΙΘΑΝΕΣ και οι δυο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαρα μου να' σαι καλά, για μια ακόμα φορά μου' φτιαξες το κέφι! Τι ρωτάς γιατί ήταν χαλασμένο, το'πες και μόνη σου ,αυριο αρχιζουν τα σχολεία...
    Περιπετεια μεγάλη το ρολόι,πραγματι, μα χαλάλι!
    Εγινε όμορφο κι η τσαχπινιά με τις μαργαριτούλες/ώρες μου άρεσε πολύ!
    Μια επισήμανση: αυτή που ...κοιτάει το παλιο σπιτι ΔΕΝ είναι η Σταχτοπούτα,είναι η Αυγή-Ωραία Κοιμωμένη, πριν κοιμηθεί ή μετα θα σε γελάσω,παντως αυτή είναι -καρατσεκαρισμένο! Η Σταχτοπούτα έχει γαλάζιο φορεμα και τα μαλλιά κότσο!!
    Έχω πείρα σου λέω... πόσες φορές τις έχω δει τις άτιμες ούτε κι εγώ ξερω! Μεχρι κι ο Χαραλαμπος με το Νίκο τις βλέπουν,κοντα στα κορίτσια!
    Καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ σ'αυτή την ανάρτηση θα σου ευχηθώ Καλή χρονιά ναι ναι! με υγεία και τύχη, έμπνευση δεν χρειάζεται να σου ευχηθώ έχεις,πολλή! Όχι μόνο στις δημιουργίες(που πάντα είναι καταπληκτικές)αλλά και στον τρόπο που γράφεις κι όλοι κρεμόμαστε απ'τα λόγια σου κι εδώ είναι το σημείο που θέλω να σε ευχαριστήσω για την προηγούμενη χρονιά για όλα αυτά δηλαδή που μοιράστηκες.Καλή χρονιά και πάλι τριανταφυλλένια μου.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΆ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπροστά στο ....μιξάζ του τουρτορολογιού, ωχριούν ο Ηρακλής και η Ζήνα.Βέβαια ομολογώ ότι το αποτέλεσμα είναι χάρμα οφθαλμών και όχι μόνο των παιδικών.
    Υ. Γ Σου έκανε ζήλιες ο...Παναγιωτάκης, επειδή μου αφιέρωσες την προηγούμενη ανάρτηση και γι αυτό σήμερα δεν τον αποχωρίστηκες, ούτε την ώρα της ...δημιουργίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΧ ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!11ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ....ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ!ΑΝΤΕ ...ΑΣ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗΣ ΛΙΓΟ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΥΣΑΡΕ...ΧΙΧΙΧΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΑΕΡΑ...ΧΙΧΙΧΙΧΙ!ΦΙΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απο αυριο θα σας κανονισω ολες:Η Χαρα με το ζορι ντεκουπαζ, η Μαρια θα γραφει σχολια για τα επομενα 3 χρονια ,η Σωσω...κατι θα της βρει η μαμα να κανει,η Μανια με τα βαρακια στο χερι και τρεξιμο και η Μπετυ πανω στην μπαλα του πιλατες.....ολα σε ταξη!!!!
    φραου misirlou χαχαχααααααααααααααααααααα
    ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. YΠΕΡΟΧΟ,ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2012 ΝΑ ΦΕΡΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικά είδατε κυρίες μου όλες χρειάζεστε τον Γερμανό σας!!! Οσο για το πρόσωπο που σε ταλαιπωρεί ζαργάνα της για να με παιδέψει πρέπει να με βρει και εγώ μέχρι την Τετάρτη εχω ρεπό!! Χαχαχα!! Και τώρα τα σοβαρά. Το ρολόι είναι φανταστικό και μου αρέσει που έχει πολλά παραμύθια επάνω!! Χρυσοχέρα μου εσύ!! Ετσι για να σκάσει η αλλη.....
    Καλό βράδυ Χαρά μου και καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ;
    ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;
    ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΛΕΩ , ΑΝΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΟΥ;
    ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΙΟ Η ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΝΩ;
    ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΡΟΛΟΓΑΚΙ!!!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΣΙΡΛΟΥ, ΠΕΤΥΧΕ Η ΠΙΕΣΗ!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι όμορφιές είναι πάλι αυτές??? Μήπως κάποια από εμάς είναι βοηθός της ...Merkel ??? Χαχα! Οπως και να'χει , το ρολόι είναι παραμυθένιο!!! Οπως και ολόκληρη η ανάρτηση! Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαρουλίτα μου, βαρύ το μαγγανοπήγαδο και ποιος θα το γυρίζει από αύριο....
    Άγαλμα πρέπει να σας χτίσει ο κος Σόφτεξ!!! Μεγάλη κατανάλωση του κάνετε...χα....χα...χα...
    Δε του στέλνεις ένα μέιλ να συνεργαστείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χαρά,τελικά μια η πίεση,μια κόψε-ράψε,που λέει ο λόγος,έκανες ένα ρολόι θαύμα!Χαριτωμένο!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δεν ξερω εσυ τη λες..αλλα το ρολοι εγινε υπεροχο..τελικα ολες χρειαζομαστε ενα στριμωγμα..καλη εβδομαδα να'χουμε..φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ! ΚΑΛΕ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠ'ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΖΕΤΑ ΜΙΚΡΗ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...Ο ΦΟΥΣΚΑΣ!!!!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!! ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!!!!!
    ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΡΕΝΑ; ΩΧ! ΩΧ! ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ....ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΒΛΕΠΩ...ΧΙ ΧΙ ΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ούτε στην οδό Μέρλιν νάσουνα δεν θα πέρναγες τέτοια ταλαιπωρία!!!Α πα πα !!!
    Αλλά Χαρά μου έβγαλες τέλειο αποτέλεσμα!!!
    Μήπως τελικά τον θέλεις τον Γερμανό σου?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χαρα μου επρεπε να τους πεις να μην πιεζουν την δημιουργο!!!!!
    Παντως το αποτελεσμα ειναι καταπληκτικο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κοριτσάρα μου εδώ είμαι και έχω <> στα γέλια!!!!!!Να είσαι καλά βρέ Χαρά !!!Ωραιότατο πρωινό Δευτέρας!!!!!!!!Υπέροχο το ρολογάκι !!!!Φιλάκια στη Μυσιρλού μας κι ας σε ζορίζει!!!!Καλή χρονιά(έστω και καθυστερημένα) και
    Καλή εβδομάδα Χαρούλα μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ε ναι φυσικά και κατάλαβα περί ποιας ο λόγος!!! Πράγματι οφθαλμοφανές!!! χα χα χα χα μόνο η μισιρλούκα θα μπορούσε να είναι!!!! Απολαυστικός διάλογος και ακόμη πιο απολαυστικό αποτέλεσμα!!!! Φιλιααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εδω που τα λεμε ενα δικιο το χει το κοριτσι....σε κανει καλυτερη ντεκουπατζου και παραδεξου το επιτελους...βγαζει το ταλεντο απο μεσα σου(οχι που θα επαιρνα το μερος σου,νομιζεις..τςςς...)η πινελια με τις μαργαριτες μου αρεσε πολυ στους δεικτες του ρολογιου...αν εχεις ποιος να σε εμπνεει ετσι γινεται..αψογο αποτελεσμα..χαχαχαχα..αλλα και παλι αν επιμενεις να φυγεις,φυγε να δω τι θα καταφερεις..που θα πας??ποσο θα αντεξεις μακρυα μας???εχεις την ψευδαισθηση πως θα χαλαρωσεις???Αφου ολο το μυαλο σου κατα δω θα ειναι...παραδεξου το κυρια Χαρα μας,δεν αντεχεις ουτε μια μερα χωρις εμας...εδω κατεβαινεις στας Αθηνας και προγραμματιζεις αναρτησεις,μου θελεις και ταξιδακια....χ α ....φιλιααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να σε...πιέζουμε συχνότερα, αν είναι να βγάζεις τέτοια θαύματα!!!! Μη σου πω, να σε...βασανίζουμε κιόλας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι υπέροχη εικόνα μου έδωσες....οι δυό σας σαν τις γιαγιούλες να κάνετε χειροτεχνία αντί για πλέξιμο!!!Και για σκέψου δηλαδή να μην βαριόσουν και να είχες έμπνευση τις θα δημιουργούσες!!!! Το ρολογάκι τέλειο και η Μισιρλού ακόμη πιο τέλεια που σε ξεσήκωσε στα καλά καθούμενα και σε πίεσε να δημιουργήσεις...Μπράβο σας κορίτσια...λατρεύω τον κέρσορα σου που μου βγάζει μικρές λάμψεις ή μικρά...κάτι...Καλημέρα με χαμόγελο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Υπέροχη η δημιοργία σου.... παραμυθένια!
    Καλή βδομάδα Χαρούλα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλησπέρα! Καλή χρονιά! Ακόμη μία πολύ όμορφη ανάρτηση! Σαν όλες τις προηγούμενες που με κάνουν να ασχολούμαι όλο και περισσότερο με διάφορες κατασκευές και με οδήγησαν στο να προσπαθήσω και εγώ να γίνω blogger!!! Χαρούμενο και Δημιουργικό το 2012!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Λατρεύω, αγαπώ, πεθαίνω για τις αναρτήσεις σου!!!!!!!!! Μια όμορφη, παραμυθένια χρονιά σαν το καπαπληκτικό ρολόι σου φιλενάδα!
    Σε φιλώ γλυκά, γιατί και λίιιιιιιιιιγη τρυφερότητα βρε παιδί μου δε μας χαλάει τελικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πολύ πολύ όμορφο. Οι μικρές μου ξετρελάθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εγώ ένα έχω να πω και ΜΟΝΟ: ΜΕ ΑΠΑΤΑΣ! Ούτε καφέ, ούτε τίποτα. Και σε είχα προειδοποιήσει. Να πω πως δεν σε είχα; Στο είχα πει: άνοιξε μπλογκ αλλά να ξέρεις. Αυτο θα σε κλείσει μέσα. Δεν θα ξεμυτάς από το σπίτι σου. Και το κερασάκι στην τούρτα να με απατάς και με άλλεεεεες! Εγώ φταίω, ΕΓΩΩΩΩΩΩ! Έχε χάρη που φτιάνεις ωραία παραμυθένια ρολόγια...Έχε χάρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ξέχασα. Ούτε εγώ ήθελα να γυρίσω στη δουλειά :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΣΟΥ!!!!ΤΕΛΕΙΟ!!!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πολύ χαριτωμένο το τουρτορολόι σου!!! Παραμυθένιο!!! Καλή εβδομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ευτυχισμένη και όμορφη γεμάτη υγεία και ευτυχία να ειναι για σένα η νεα χρονια Χαρά!!!!Το ρολόι ειναι υπέροχο και η αναρτηση σου όπως πάντα απολαυστική!!!Οι πριγκιπισουλες ντισνει που εχεις βάλει ειναι το θέμα για τα γενεθλια της κόρης μου!
    Πάνω σε βαση τούρτας ειναι το ντεκουπάζ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Απλά τέλειο!! Έχει πάνω 2 από τις αγαπημένες μου πριγκίπισσες της Disney, την Ariel και την Bell, οπότε δε θα μπορούσε να μη μ'αρέσει...Δε ξέρω αν είναι για παιδικό δωμάτιο αλλά εγώ θα το έβαζα κ τώρα στο δωμάτιό μου..χαχαχαχα Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φαντάστηκα την σκηνή και ακόμα γελάω χαχαχα δεν παίζεστε είσαστε καταπληκτικό δίδυμο και τετραδυμο....θα προτεινα μόνιμη σύνδεση αν βγαίνουν τέτοια αποτελέσματα!!!!το ρολόι καταπληκτικό!!!μπράβο Χαρουλινι μου!!!δώσε φιλιά στον άνδρα του σπιτιού και του ευχομαι καλά κουράγια!!έχεις την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Aυτή ήταν μια απολαυστική ανάρτηση και για μένα. Γιατί όταν περνάει η μπόρα (σίφουνας καλλίτερα, γιατί Μισιρλού μόνο έτσι παρομοιάζεται) μετά τα θυμάμαι και γελάω μόνη μου.
    Και επειδή ίσως νομίζετε οτι υπερβάλλω στην περιγραφή για να κάνω πιο πιασάρικο το κείμενο, καποια φορά θα μαγνητοφωνίσω την παρέα μας και τότε δεν θα σας μείνει άντερο,αν και πολλές φορές,οταν εγω ξέρω τι θα “δημιουργήσω” και δεν έχω παλινωδίες γίνονται άπειρες σιωπές.
    Αρκεί που είμαστε παρέα.
    Λοιπόν σήμερα θ απαντήσω δημόσια κι όχι κατ ιδίαν γιατί το ζητάει ο οργανισμός σας να τ ακούσετε ...ορισμένες (σχεδόν όλες)

    [handmade+art] x2
    Σε σένα θ αρκεσθώ να πώ: Silence Παναγιωτάκη!

    elena
    Έλενά μου πολλές ευχές και σε σένα για ένα παραμυθένιο (...πίστευε και μη ερεύνα.)2012! Το ρολόϊ κι εγω σ ευχαριστούμε κι ελπίζουμε της ίδιας αποδοχής να τύχει κι απο τη Δήμητρα (τον αποδέκτη)

    Dark13Sun
    Πώς λέει ο Τερζής: στα υπόγεια είναι η θέα; Ασχετο , για τη δική μου λογική σχετικό Δημήτρη μου, μη το ψάχνεις...

    foufoula89
    Φουφουλίτσα μου καλώς γέλασες με την ανάρτηση αλλά μια συμπαράσταση κι εγω τη χρειάζομαι ως ανθρωπος που πιέζομαι,δεν είμαι και μικρή νάχω αντοχές... Χαίρομαι που σ άρεσε!

    SOPHIE 'S ART WORK
    Σοφάκι ευχαριστώ για τις ευχές σου και να ξέρεις οτι ο,τι απολαμβάνουμε πρώτα εμείς που περνάει απο τα χέρια μας γεμίζει την αγάπη και την αναδεικνύει.

    annettaspace
    Ε,εεε ρε παιδιά μην της δίνετε θάρρος. Πως λένε “δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ ανέβει στο κρεββάτι” δεν έχει άλλο χώρο σας λέω, τον έχει καταλάβει όλο με τη μία! Αννέτα μου δεν ξέρεις τι όνειρο ζώ!Ο εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες.Γέλααα όσο μπορείς, το παραδέχομαι κι εγω οτι την απολαμβάνω! Φιλάκια συνάδελφε-μάνα (πρέπει να κανονίσουμε κανένα ταξίδι London .Στην Αγγλία κι όχι Αμερική είναι κι η δικιά μου)

    Eva's blog
    Α, δεν τάμαθες; Μας έκλεισαν για νούμερο στο τσίρκο Medrano, αλλά εκεί θα πληρώνετε να μας βλέπετε.Θάχει και μαστίγιο την τύχη μου! Φιλάκια Ευάκι και να γελάς το απολαμβάνω διπλά

    Νίκη
    Δύσκολη η πρώτη μέρααααα!!! άστο μεγάλη πίκρα.
    Ευχαριστώ για την διευκρίνηση επανόρθωσα άμεσα, κι εμένα δεν μου καθόταν καλά γιατί είχα την εικόνα όπως την περιγράφεις απλά σκέφτηκα μήπως έλυσε τα μαλλιά της κάποια φορά νάταν ανέμελη!Ωραία Κοιμωμένη λοιπόν και Καλή δύναμη σε σένα, που πού ύπνος!


    Oly
    Ολυμπάκι μου χαρά μου αν απολαμβάνετε τόσο τις αναρτήσεις μου το οτι τις περιμένετε κιόλας με τέτοια αγωνία αυτό με γεμίζει αγωνία και άγχος να μην σας απογοητεύσω. Φιλάκια πολλά και τις καλλίτερες ευχές για ένα υγιές και δημιουργικό 2012!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. para-kelsoscooks
    Ουχί μαντάμ Βικιπαίδεια, ο Παναγιωτάκης μου είναι ανωτέρου, δεν ασχολείται μ αυτά τα ποταπά. Εξ ιδίων αποφάσισα να παραθέσω την συνεύρεσή μας, όπως και τη δική μας άλλωστε.Δεν κάνω τίποτε επι παραγγελία... Ζήνα!!!

    [handmade+art] x2
    Εσύ ...μικρότερη μη μιλάς καθόλου,λείπεις όλη μέρα και τη φορτώνομαι εγω. Αγαλμα θα μου κάνεις (στην Αριστοτέλους παρακαλώ, νάχω και τραγούδι!). Να ελπίσω οτι θα σβήνει ένα ένα μπλογκ να πηγαίνει να του ξανανάβει τα φώτα νάχει δουλειά να κάνει ο χάκερ να γλυτώσω. ΦΙΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    [handmade+art] x2
    Οπως βλέπεις ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΣΟΥ ΜΕΝΩ έρμεο στα χέρια σου, ούτε η Μάνια (πήρε ρεπό απο μόνη της) ούτε η Μπέττυ (αυτή κι αν εξαφανίστηκε) όσο για τη Μαρία...(δεν θέλω να ενσπείρω διχόνοια στο ζεύγος...) οπότε να μου συμπεριφέρεσαι καλά γιατί θα γίνω αόρατη!

    Τζέσσυ
    Μωρέ απο παραμύθι δε βγηκε απο τον παθό μου τον τάραχο βγήκε αλλά χρώστα χάρη που ήταν για ένα κοριτσάκι γλύκα! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ (φοβάμαι μην επαληθευτεί) Τζέσσυ μου φιλάκια και ευχές

    Mania
    Μ αφήσατε στα χέρια της και με ψήνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Μαρινάκι γλύτωσε εσύ, αλλά λυπηθείτε και μένααααααααααααα. Μην της δίνεις αέρα γιατί δε θέλει και πολύ, θα σου βγάλει το λάδι των γιορτών! Φιλάκιαααααααααααααααα

    Rena Christodoulou
    Εεεε, για μαζέψου, βρήκαμε παπά να θάψουμε δυο-τρείς! Νταηλίκι μόνο απο τον Παναγιωτάκη μου σηκώνω,ακόμα και τα χαστούκια του είναι σκέτο χάδι, όχι για ένα συρτάρι να υποστώ γερμανική μπότα!

    Pepi
    Κάτι κολλητάρι του σχιστομάτη που έρχεται και μας επιβλέπει είναι,αλλά μην μαθευτεί και παραπέρα. Χάρηκα που σ άρεσε Πεπάκι

    Marina
    Αχ, μαγγανοπήγαδο δε λες τιποτααα!!! Κάθε δευτέρα είναι ζόρικη,αλλά και μετά απο γιορτές...δε παλεύεται. Τι συνεργασία να κάνω καλέ με τη Softex να της ντεκουπάρω τη συσκευασία των χαρτιών; χαχαχααα Φιλίιιιιιιιιιιιιιιιιι

    eleni
    Πίνω για να ξεχνώ τον πόνο, που λέει και το άσμα και συγχρόνως με κάτι παιδεύομαι Λενάκι.

    Μαρία
    Μάλλον αυτή την ανάγκη μας διέβλεψαν οι εταίροι μας και μας έθεσαν υπο επιτήρηση!

    JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS
    Πολλές ευχές και σ εσένα Γιάννη μου

    Effie's Sweet Home Designs
    Αχ, κι εμείς είχαμε ανάλογες εργατοώρες ακρόασης παιδικών!!! Νάξερες πώς τις αναπολώ Κι όταν μου έκανε τις γκριμάτσες που έβλεπε στο βίντεο!!!Ας είναι καλά...
    Οσο για την άλλη που πήρε αέρα...μαύρο φίδι που μας έφαγε αν δε πάμε με συρτάρι στο μάθημα. Φιλάκια τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. χρυσάνθη
    Χρυσανθάκι μου κι η Υπολοχαγός Νατάσα στα χέρια της θα μαρτυρούσε. Τι να κάνω που της έχω αδυναμία; Οσο για το Γερμανό μου, η αλήθεια είναι οτι πιέζομαι αφ εαυτού μου, άλλον δεν αποδέχομαι,εκεί μουλαρώνω ακόμα κι αν έχω την πρόθεση να το κάνω...

    mary's crafts
    Αν είχε ευαισθησία έπρεπε να το καταλάβει απο μόνη της,αλλά...
    Χαίρομαι που σ άρεσε.

    Ρένα
    Οχι, αν θες πες κακή κουβέντα για τη φιλενάδα σου...με τα καλλίτερα σε περίμενα να γυρίσεις! Γελάτε βρε γιατί χανόμαστε. Φιλάκια κορίτσι και στα τέκνα

    Maria Z
    Εμ όποιος έχει πείρα αναγνωρίζει! Καλώς επέστρεψες, μην ξεχαστείς και την ξανακάνεις γιατί τη μιλιά μου δε θα την ξαναπάρεις... Αντε τέρμα οι διακοπές, ώρα δουλειάς και... περίσκεψής!

    Lefkothea 
    Βρε Αλέξηηηη (ξέρεις ο τρίπατος!) θύμησέ μου να σε πάρω ν αναλάβεις ποινική μου υπόθεση... Τι δικηγόρος του διαβόλου εισαι εσύ;Φαντάσου και να μην ήσουν με το μέρος μου, τι θα μου κανες δηλ. Θα μου βαζες λάδι στις πληγές;Ουυυυ να μου χαθείς άσπλαχνη!
    Και δεν κατανοείς και σωστά,φαντάσου να διαβάσεις δικογραφία! Να την “κάνω” απο δω εννοώ βρε; απο τη ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑ! Αχ το μητρικό ένστικτο σ έκανε να παραλογίζεσαι. Κάνω βρε εγω μακρυά απο τη Λιμνούπολη; πριτςςςςςςςςςςςςςςςς

    Onirokosmos
    Δε στο είχα για ΕΣΑΤΖΗ (είσαι μικρή δεν ξέρεις, ίδιο με την φράου Ανγκελα). Αχ, σαν τον Χριστό κι εγω θα μ΄απαρνηθούν οι ...Πέτροι!

    Μαζί... KaPa
    Καλά άλλη εικονα δε σου ήρθε στο μυαλό απο τις ...γιαγιούλες; Ακου γιαγιούλες! Λαζόπουλος και Χαϊκάλης-γριά ας πούμε; Οι Κυρίες της αυλής επίσης;άκου γιαγιούλες! Μιά καλή, μιά ανάποδη...έχασα τον πόντοοο και τη μασέλα παρέα!!! Φιλιάαααα

    ΕΛΕΝΑ
    Ελενάκι καλώς επέστρεψες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ! Φιλάκιαααααααααααααααα

    vefasart
    Εύχομαι Καλό δρομο Βέφα μου, η παρέα μας σε καλοδέχεται και περιμένει τα δημιουργικά σου δείγματα. Θα σ' επισκεφθώ κατ οίκον...

    Stavi
    Αχχχχχχ, πόση ανάγκη έχω απο τρυφερότητα και προδέρμ,μετά τόση βαναυσότητα!!!μόνο εσυ με καταλαβαίνεις Ρούλα μου
    ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ
    Εμπρός λοιπόν, η επόμενη δισκόΤούρτα θα γίνει ρολόι!

    kiki
    Εσύ με παρέσυρες στο δρομο της απωλείας και τώρα διαμαρτύρεσαι; Το κακό είναι ο΄τι βρήκα μουρλότερες και ταίριαξα!Αλλά η πρώτη αγάπη δε λησμονιέται!!!!

    fotolabida1
    Οι ευχές σου ευχές εις το πολλαπλάσιο!

    Konstantina
    Νάσαι καλά Κωνσταντίνα μου, χαίρομαι που ΄σ άρεσε.

    Demi
    Ντέμη μου να χαίρεσαι την κοράκλα σου και να την δεις όπως ονειρεύεσαι, μα πάνω απ όλα ΓΕΡΗ! Ναι, πάνω σε τουρτόδισκο ασταρωμένο, μία χαρτοπετσέτα ως βάση (αντί ακρυλικού) και μετά κομένα τα μοτίβα που φαίνονται κάτω απο το ριζόχαρτο. Ντεκουπαζ σε στρώσεις ήταν αυτό! Φιλάκια και Να τα εκτοστήσει το κοριτσάκι σου!

    Zeta Mp
    Αχ, καλέ, σας νταντέψαμε πολύ κι ακόμα να μεγαλώσετε!Δε βλέπεις εμάς καλέ, να παίρνεις παράδειγμα; μεσ τη σοβαρότητα!χαχαχα Ετσι να μείνεις πάντα Ζετάκι σου εύχομαι ΠΑΙΔΙ!

    Maria
    Μαρία ειλικρινά δεν περιγράφεται! Κατ αρχάς δεν ήταν ΣΚΗΝΗ,αλλά σήριαλ ,ο Μπεν Χουρ! Το τι είπε το στόμα της...μα πού τα βρίσκει; άσε ο σύζυγος...γιατί όταν ολοκληρώνει με μένα πιάνει τον Κωστάκη! Πολλές φορές γελάω στον ύπνο μου που τα θυμάμαι. Φιλιά και εσύ σ όλουυυυυυυυυυυυυςςςςςςςςςς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Άντε να μαζεύομαι κι εγώ σιγά σιγά μπας και την απασχολήσω λίγο και σε ξεκουράσω!!!!! Τι έχω να ακούσω αύριο....μανούλαααααα!!! Όμως δεν μπορείς να πεις.....η παρέα της σε γεμίζει έμπνευση (ελπίζω να το έσωσα), το ρολόι είναι κυριολεκτικά παραμυθένιο!!!
    Σας πεθύμησα όλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πολύ ωραίο το ..συντεχνιακό ρολόι- οφείλω να πώ- και να τη συνεχίσετε τη διαδικασία -μου φαίνεται..
    Αποδίδει! Και ο άντρας του σπιτιού δείχνει..χαλκέντερος και ανθεκτικός! Το πολύ που θα πάθει, είναι να ..μάθει! Εγώ για να μάθω θα πρέπει να δω ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ κάνεις και παίρνεις χαρτοπετσέτες και άλλα περίεργα υλικά και μεμιάς βλέπω ένα ρολόι με όλα τ ανάγλυφα πάνω του!
    Μπράβο σας σ όλες τις τεχνήτρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τι τραβας και εσυ καημενο μου κοριτσι, για ενα τουρτορολογο, τοση πιεση. Δηλαδη αν εφτιαχνες κανενα εκκρεμες, τι θα σου ελεγαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Έτσι είναι, κυρία μου, τα αριστουργήματα δημιουργούνται υπό πίεσιν!!!!!! Ομολογώ πως τέτοια "πρέσα" δεν τη φανταζόμουνα.... Να 'χα κι' εγώ έναν Παναγιωτάκη, ίσως κάτι να έβγαζα!!!!
    Απολαυστική η ανάρτηση σου....
    Φιλάκια πολλά, γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Είστε...είστε...αφάνταστες...και ευφάνταστες...και φανταστικές...και μεγάλα τρελοκομεία!!! Θανατηφόρος συνδυασμός, με εκπληκτικά αποτελέσματα! Χαρά μου τελικά, όλοι θέλουν το Γερμανό τους!!!
    Άπειρα φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Un reloj maravilloso, me encanta como te ha quedado.
    Besos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. complimenti per i tuoi bei lavori!!!!
    un saluto dall'Italia
    msrgherita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλημέρα σου αγπητή Χαρά
    Ειλικρινά ο τρόπος που καταγράσφεις αυτές τις συνομιλίες σου και οι εικόνες των ψυχολογικών αντιδράσεων που ζωγραφίζονται μέσα από τις λέξεις είναι ένα λογοτεχνικό αριστούργημα στο είδος αυτό.
    Έχεις μια ικανότητα όχι μόνο να δίνεις με άνεση αυτό που βιώνεις αλλά και να το κάνεις ένα στοιχείο του λόγου.
    Ειλικρινά νομίζω ότι το ταλέντο σου αυτό θα πρέπει να το αξιοποιήσεις λογοτεχνικά.
    Νάσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. anthivolon
    Αντε να σε δει και σένα με το καλό πάνω στη μπάλα να ισορροπείς μπας και ησυχάσει...
    Τώρα ποιός θα σώσει ποιόν...ίδωμεν!Ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Φιλάκια πολλά κι εμείς
    Σ ΕΠΙΘΥΜΗΣΑΜΕ, άντε τους πάντρεψες πια.

    Ρεγγίνα
    Ο άντρας του σπιτιού μας έχει αφήσει στην τύχη μας κι έχει βρει τη δική του, όσο για σένα πρέπει να ρθω Κέρκυρα να σε κάνω ξεφτέρι! Σιγά μη δε μάθεις...και τότε να δεις τι θα γίνουν όλα αυτά που βρίσκεις και βάζεις φωτό... Φιλάκια πολλά κεντήστρα της ψυχής!

    Δημιουργία
    Ε, εκεί δε το πάλευα θάκανα εγω το εκκρεμές, δεν υπήρχε περίπτωση!

    Φιλία
    Δηλαδή θες να υποθέσω οτι μπορεί υπο την πίεση της Τρόικας να φτιάξει κι η Ελλάδα το τουρτορολόι του χρέους; ΘΑΥΜΑ!ΘΑΥΜΑ! Οσο για Παναγιωτάκη,όχι να το παινευτώ αλλά λίγες έχουν τέτοια τύχη!κι εμένα μου προέκυψε χωρίς να την προκαλέσω... Οχι παίζουμε! Αλλά οτι μου τα χώνει, μου τα χώνει... Χιονίζει διαβάζω στα μέρη σας, ΤΥΧΕΡΟΙ! Εδώ κάνει απλώς ψοφόκρυο. Φιλάκια πολλάάάάά

    Nadia Chandolia
    Πραγματικά ο συνδυασμός που σκοτώνει είμαστε... οπτικά και καλλιτεχνικά!Cartoon κανονικά. Οσο για σένα περίμενες Κυρία μου να καοπάθω εγω για να βγάλεις το συμπέρασμα οτι θέλουμε το Γερμανό μας;Μπράβο φίλη !!! Αχ, οι αδυναμίες τι κάνουν...
    Φιλάκιααααααααααααααααααααααααααααα

    Dennis Kontarinis
    Γλυκέ μου Ντένη
    ειλικρινά σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
    Το ξαναλέω, μπορέι να με τιμούν όλες οι φίλες και οι φίλοι που καταδέχονται να μ επισκεφθούν και πάντα με τον καλό λόγο, αλλά απο ανθρώπους σαν εσένα που τιμώ κι εκτιμώ και για το συγγραφικό τους έργο, ο λόγος αυτός έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.
    Ομως είναι πολύ αργά για τέτοιες αξιοποιήσεις, ενός “ταλέντου” που δεν είναι μυθοπλαστικό αλλά απλά καταγραφικό. Αλλωστε όπως έχω ξαναπεί γράφω με την καρδιά κι όχι με το χέρι κι αυτό το φοβάμαι πολύ...
    Σου στέλνω την αγάπη μου απο την κρύα (τι σου λέω τώρα!) Ζάκυνθο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλά ε! είσαι απίστευτη! Γέλασα τόσο που μου έφυγε το βάρος της μέρας, το άγχος, η νύστα όλα! Πρώτα πρώτα το ρολόι έγινε σούπερ! Δεύτερον κουκλίτσα μου εγώ εδώ είμαι και επειδή έχω ψώνιο να μαθαίνω συνεχώς ό,τι και αν μου δείξεις και όποτε είναι πάντα καλοδεχούμενο. το ζητάω από όλες άλλωστε να δίνουν λεπτομέρειες για τον τρόπο που κάνουν κάτι όμορφο και για οποιαδήποτε μορφή τέχνης. όταν πρωτοέμπαινα στο διαδίκτυο σταματούσα μόνο στα μπλοκ που στην ανάρτησή τους έλεγαν και λεπτομέρειες για την κατασκευή του έργου τους και έτσι τις παρακολουθούσα...και ξανάμπαινα... Πολλά φιλιά γλυκιά μου. ότι κάνεις είναι τέλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΧΑΡΟΥΛΙΝΙ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥΝΤΟ Τ ΑΤΙΜΟΟΟΟΟΟ;;;;;;;;;ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ.ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΑ.ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΖΗΛΕΨΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ «ΒΑΣΑΝΑΚΙΑ» ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ!!!ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟΓΑΚΙ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΡΓΟ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!ΥΓ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΩ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ, ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ....ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΗ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ,ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΕΣ ΖΟΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΨΙΧΟΥΛΑΚΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΓΛΥΚΟΥ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟ ΣΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΣΑ ΣΕ ΦΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΩΣ ΖΑΡΓΑΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙΣ ΓΟΜΑΡΙΤΣΑ!!!!ΧΙ ΧΙ ΧΙ !!!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. XA!!!!XA!!!!!Είσαι απίστευτη!!!!!!!Με έκανες και γέλασα πολύ!!!!Πάντως το ρολόι βγήκε πάρα παρα πολύ ωραίο!!!!!Κάτι ήξερε η Μισιρλού!!!!!!!Σε νεραϊδοφιλώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΧΑΡΟΥΛΑ μου...τα ειπαν όλα οι προλαλήσαντες....τι προκομένες που είναι καλέ...να μην αφήσουν..τίποτα να πώ εγώ...αμαν πιά....εγώ όμως θα σου πώ ίτι αυτό δεν ειναι ρολόι...αλλα υπεπαραγωγή παραμυθολουλουδορόλόι...χι..χι..το είπαααααααα...φιλακια πολλα Χαρά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. jenny
    παρόλο που τα είπαμε κατ ιδίαν επιβεβαιώνω κι απο εδώ τον “όρκο” μου ... τώρα τι θα δείξει,θα του δούμε ομού!χαχαχα

    Nάσια
    Νάσια μου τι πρώτη τι τελευταία σημασία έχει οτι κάνεις εντυπωσιακό γκελ! Καλά βρε προνοητική
    απο τη ζαργάνα να φτάσω στη γομάρα; έστω και υποκοριστικά. Μη μου το εύχεσαι γιατί δεν απέχω
    και πολύ ... Οσο για τη φιλία, φυσικά νοιώθω τυχερή και την απολαμβάνω και ανέχομαι τα χίλια μύρια,
    λίγο τόχεις νάχεις ένα ...Παναγιωτάκη στα πόδια σου;


    Αναστασία Νεραϊδόσκονη
    Αχ, τι νεραιδοφιλιά ήταν αυτά! Σκέτη αστερόσκονη!!!Χαίρομαι αν το απόλαυσες και σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

    Ρουλα Σμαραγδενια
    Ρουλάκι δεν έχεις δίκιο, Εσύ μπορείς να κάνεις τη διαφορά! Ρίχνεις μια μαντινάδα και κάνεις σκόνη όλα τα σχόλια. Σου βγαίνει καμιά άλλη σ αυτό; αντε οι Κρητικιές,αλλά πούντες; Φιλάκια πολλά και μη κολλάς,τόχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αλεξης,εγω???Ε οχι ..αυτο δεν σου το συγχωρει η κορη μου....εγω που προσπαθω για το καλο σου και σου λεω ολο γλυκα λογακια και προσπαθω να σε κρατησω κοντα μας???Κλαψ....Μωρε και απο την δουλεια φυγε,και απο δω φυγε...τωρα μας πληγωσες και δεν μπορουμε....εννοειτε πως θα ημουν αστερι σαν δικηγορος...αφου ολους ενοχους θα τους εβγαζα...τι Κουγιας και μ@Λ@κς....χ α ....με εχεις ακουσει εμενα πανω στον οιστρο μου να δικηγορευω???Ρωτα τον αντρα μου να σου πει ο καημενουλης....χιχιχιχιχι....καταλαβα ,μια χαρα καταλαβα...ηθελα απλα να δω αν εχεις τετοιες προθεσεις στο μελλον...μηπως εχει περασει εστω και η σκεψη απ το μυαλο σου...αλλα ενταξει,προς το παρον την γλυτωσες....οσο για την δουλεια,σε λιγο ολοι θα φυγουμε αφου θα παιρνουμε λιγοτερα απ οσα ξοδευουμε για να φτασουμε ως εκει οποτε σωστα σκεφτεσαι να την κανεις,με το μερος σου γλυκεια μου(ε οχι που δεν θα το λεγα...τςςς....τωρα που να την βρεις την γλυκα δεν ξερω αλλα λεμε εμεις....χαχαχαχαχαχχα...)μμμαααατςςςςς μουτς.....φιλακια και να εισαι ευγενικη μαζι μου,μην ξεχνας πως εγκυμονω και δεν κανει να με πληγωνεις..οκ???σε φιλω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού λοιπόν αναγνωρίζεις τη δεινότητά σου στην δικηγορία,μάλλον θα σε πείραξε το μπόι του συγκεκριμένου και αντέδρασες.Η αλήθεια είναι οτι δε σου είχα πάρει τα μέτρα...οπότε συχώρα με αν σ αδίκησα!
      Αλλά επειδή είμαι ομοιοπαθής με τον καημενούλη, κι επειδή εγκυμονείς κόρη (της καλομάνας το παιδί το πρώτο νάν' κορίτσι!)και επειδή η γλύκα δεν μου έχει στερέψει παρά τις αντίξοες συνθήκες (βιώνω ανάδρομο Ερμή!!!)αποσύρω τις κατηγορίες και δηλώνω ανακωχή...μέχρι λοχείας!
      Φιλιά πολλά καλομάνα

      Διαγραφή
  57. ειδες,ειδες που τελικα οι καλες παρεες σε εκαναν και πιο καλο ανθρωπο???Η αληθεια ειναι πως δεν περιμενα ποτε απο εσενα μια τοσο γλυκια απαντηση,δεν περιμενα να το αφησεις να πεσει χαμω ...τελικα η παρεα με τον Παναγιωτακη δεν σε κανει μονο καλυτερη ντεκουπατζου αλλα και καλυτερο ανθρωπο....Χαιρομαι Χαρα μου...εστω κι αν χρησιμοποιεις τον Ερμη σου και την εγκυμοσυνη μου....Χαιρομαι πολυ.....Φιλακιαααααααα(εδω που τα λεμε το ξερεις πως ξυνομουν για αλλη απαντηση αλλα τελος παντων...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ξέρω απο ξύσιμο αλλά χρώστα χάρη που σέβομαι την κατάστασή σου και σου έχω και μία Αλφα αδυναμία...γιατί να σε ταράζω; Αλλά μετάάά,βαστάτε Τούρκοι τ άρματααα!!!
    Φιλάκιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Χα χα!!! Εχετε πολύ πλάκα βρε κορίτσια !!!Πολύ όμορφο το ρολόι!Με τέτοια ώθηση που είχες πως να μη προέκυπτε τέτοιο αριστούργημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, όχι να της δίνετε και περισσότερα θάρρητα,αρκετά έχει πάρει απο μόνη της!
      Η αλήθεια είναι οτι με πιέζει για καλό σκοπό.
      Φιλάκια

      Διαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...