...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Παύση εργασιών



Δυστυχώς φίλοι μου
αλλα ετοιμαζόμουν να σας προσφέρω στις προσεχείς ημέρες, όμως η ζωή είναι ανατρεπτική και μας ετοιμάζει εκπλήξεις απίστευτες.
Ετσι, μη θέλοντας να χάσω αυτό που αγαπήσατε, και μη αντέχοντας να σέρνω και να σας μεταφέρω την κακή μου διάθεση, άλλωστε ούτε ποτέ μ άρεσε το σύνδρομο του Βασιλάκη Καϊλα, ούτε θάθελα το μέσον αυτό που μας έφερε κοντά, σας αγάπησα και μ αγαπήσετε και είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων γι αυτό) να γίνει η τέντα του Ωνασείου, επειδή βιώνω μία πολύ απίστευτη εξέλιξη, που με συγκλονίζει και δε μπορώ να είμαι όπως θάθελα, ούτε να τρέχουν αναρτήσεις-νεκρές.
Θα αναστείλω για όσο χρειασθεί και όσο αντέχω την καθημερινότητά αυτού του Ιστολογίου.
Σας ευχαριστώ για όλα, θα σας σκέπτομαι και θα παίρνω δύναμη, ίσως να σας επισκέπτομαι σαν θεραπεία χαλάρωσης αλλά...
Νάστε καλά κι ευχαριστώ και για τα βραβεία αγάπης που έλαβα σωρηδόν αυτές τις μέρες.




139 σχόλια :

  1. Να προσέχεις, όλα θα πάνε καλά... Σε σκεφτόμαστε... :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ βρε Χαρά μου θα περιμένουμε την επάνοδό σου! Να σε έχει ο Θεός καλά!!! Φιλιά πολλά και μια αγκαλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι και νάναι αυτό που αντιμετωπίζεις,σου εύχομαι από καρδιάς να το ξεπεράσεις εύκολα και άμεσα !!!!!Χαρά μου ,το μόνο που θέλω από σένα , να μη χάσεις το γλυκό σου χαμόγελο , που σου δίνει πιστεύω και την δύναμη και αισιοδοξία , να αντιμετωπίζεις και να παλεύεις το πρόβλημα κατά μέτωπο!!!
    Εγώ θα είμαι εδώ να σε περιμένω για όσο χρόνο χρειαστεί!!Θα είμαι με την καρδιά και το νού δίπλα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΡΑ ΜΟΥ ,
    ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.
    ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eύχομαι όλα να πάνε καλά. Σου στέλνω όλη την αγάπη μου.

      Διαγραφή
  5. Χαρά μου καλώς να έρθεις ξανά...
    η ζωή κάθε μέρα είναι ανατρεπτική.
    Όλα έρχονται και όλα περνούν.
    Εμείς εδώ σταθερά δίπλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το κεφαλι ψηλα μικρη μου..μην χανεις το κουραγιο σου....σκεψου...μια καταιγιδα ειναι....θα περασει....και μετα ..θα βγει παλι ουρανιο τοξο..στην ψυχη...και την ζωη σου....ΕΔΩ...υπαρχουν ανθρωποι ..που σε αγαπανε...γιαυτο που εισαι...που γνωρισαν....εδω μεσα...χωρις ανταλαγματα....και θα ειναι εδω να σε σκεφτονται...να σε στηριζουν...και να σε περιμενουν...οτι χρειαστεις...και οπου μπορουμε να βοηθησουμε ειμαστε...ΕΔΩ...!!!
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαρά μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να επιστρέψεις σύντομα κοντά μας! Καλή δύναμη... Φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την θετική μου ενέργεια και σκέψη να έχεις κοντά σου να σε συντροφεύει! Ότι και να'ναι παλεύεται!!! Μόνο κάνε δύναμη και κουράγιο να το αντιμετωπίσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι από μένα έχεις τις θερμότερες ευχές ώστε όλα να σου πάνε καλά! Είσαι η Χαρά της ζωής, όνομα και πράμα και είμαι βέβαιη ότι σύντομα θα ξαναδιαβάσουμε τις εμπνευσμένες σου αναρτήσεις! Φιλιά και καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΡΑ ΜΟΥ, ΕΥΧΟΜΑΙ Ο΄ΤΙ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ "ΔΗΜΗΤΡΙΑ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ Η ΛΑΙΔΗ!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαρά μου ελπίζω και εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά και όλες οι στεναχώριες και οι αγωνίες να είναι περαστικές!
    Την αγάπη μου και τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. sou euxomai oti kalytero, perastiko na einai kai na bgaineis me nees dynameis!!! epeidi anafereis "tin tenta tou Onasiou"...exo perasei ki ego ap tin "tenta" afti, kai katalabaino! Pantos eisai se kala kai sobara xeria ekei!!! Na eisai geri kai aisiodoxi kai na mi xaneis pote to kouragio sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kai na mi xexnas..oti mporei na eimaste oi perissoteroi "anomynoi filoi"....pou mporei sto apse sbise na ginoun PRAGMATIKOI FILOI kai na mas enimeroseis gia oti isos xreiasteis!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγάπη, ότι και αν συμβαίνει δες το απο τη θετική του πλευρά, και ναι πιστεψε με, μπορεί να υπάρχει.. Βιώνω και εγώ μια περίεργη κατασταση, για αυτό και έχω χαθεί, όμως να.. Ότι μας συμβαίνει, είναι μια ευκαιρία για να δούμε ίσως τα πράγματα, τις καταστάσεις απο μια άλλη οπτική και να πάρουμε ένα μάθημα (όχι απαραίτητα κακό)!!! Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, και μην ξεχνάς.... ότι και αν κάνεις, κάντο όπως μόνο εσύ ξέρεις, ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!!!
    Μια αγκαλιά ναααααααααααααααααααα, μόνο για σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαρούλα μου!!! Ότι κι αν είναι εγώ πιστεύω σε σένα και στην δύναμη της ψυχής σου!!! Θα επιστρέψεις δριμύτερη και σύντομα!!! Σε φιλώ και σου στέλνω την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαρά μου, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό που αντιμετωπίζεις μη χάνεις καθόλου την πίστη σου και μη σταματάς να προσεύχεσαι! ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!!! Όσο καιρό κι αν πάρει ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! Να το πιστεύεις και να'χεις κουράγιο. Μην το ξεχνάς ποτέ! Σου στέλνω την αγάπη μου και τη θετική μου ενέργεια και... θα σε περιμένουμε όσο χρειαστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαρά εύχομαι να επιστρέψεις σύντομα κοντά μας!!!!! Θα μας λείψεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ότι πρόβλημα και να βιώνεις αυτές τις μέρες ελπίζω να σε αποχαιρετήσει πολύ γρήγορα και να έρθει ή Χαρά στην ζωή σου!

    Χαρά μου καλή σου Μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι ευχές μας για ότι καλύτερο είναι πολύ λίγο!!
    Θα σε περιμένουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όλα καλά θα πάνε!!θα περιμένουμε την επάνοδο σου!!καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαρά μου, η ζωή είναι περίεργη κι εννίοτε ζόρικη.
    Σου εύχομαι από καρδιάς, το ζόρι που σου έτυχε να είναι γρήγορα περαστικό. Από μένα έχεις την θετική μου ενέργεια, την θετική μου σκέψη και τα φιλιά μου!!

    Εδώ θα είμαστε και θα σε περιμένουμε!!
    Βάγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Eλπιζοντας και προσδοκωντας να ξεπερασεις τους σκοπελους με τις δυνατον λιγοτερες απωλειες σου αφιερωνω
    το http://www.youtube.com/watch?v=ZBR2G-iI3-I!
    Εισαι δυνατη,και μεις με τη θετικη μας σκεψη και αγαπη,θα σε
    εμψυχωνουμε νοερα!Για να μας ξαναρθεις γρηγορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χαρά, να σου ευχηθώ για άλλη μια φορά - και διαδικτυακά - να είσαι γερή και δυνατή και να ξεπεράσεις , όσο το δυνατόν γρηγορότερα, το πρόβλημα του αγαπημένου σου προσώπου.Ραντεβού - στο μπλογκ μου- αύριο τα μεσάνυχτα.Εγώ, εσύ και όλη η μπλογκογειτονιά. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η σκέψη μου είναι σε σένα, σου στέλνω όλη μου την αγάπη!!!
    Κράτα γερά Χαρά μου!!!
    Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλημερα Χαρα πριν 1 χρονο σε γνωρισα ηταν αφορμη ο τιτλος σου καντο με αγαπη! σου ευχομαι να ξεπερασεις γρηγορα οτι σου συμβαινει σαν [ηταν] ενα κακο ονειρο. Πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χαρα μου η σκεψη μου θα ειναι κοντα σου
    μια ζεστη αγκαλια και φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κι εγω με τη σειρα μου να σου ευχηθω να πανε ολα κατ' ευχην,να ξεπεραστει αυτο που αντιμετωπζεις και με το καλο να εισαι παλι κοντα μας!Θα μας λειπεις!!!!Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εισαι το συντομοτερο κοντα μας γιατι η γειτονια θα ειναι πιο φτωχη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σου εύχομαι να έχεις θετική εξέλιξη σε ότι σε ταλαιπωρεί και γρήγορα όλα να πάνε καλά και να σε έχουμε στη παρέα μας ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καλημερα καρδια μου..δες το ετσι οπως ηρθε..δεν θελουμε πολυ να περασουμε απεναντι..και αυτος αυτο περημενει..οτι και να ειναι..φορα την στολη του Πολεμου..αρματωσου με πολυ δυναμη..και αν δεν εχεις να την βρεις μ'ακους..οπως μας κελαηδουσες τοσο καιρο..θα το κανεις και τωρα..θα γινεις Στρατιωτης για ΕΚΕΙΝΟΝ..βρες την γωνια σου και Μιλα Του..ζητα αυτο που θες..θα ρθει..μην τυχον και τα παρατησεις..καθε μερα θα σου δινουμε το παρον μας...ο Θεος Μαζι σου..θα σε χουμε ολες στην προσευχη μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. χαρα μου καληηηη να σε εχει ο θεος καλα
    ολα να πανε καλα απο καρδιας αυτη η ευχη
    καλη δυναμη σε οτι περνας
    ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕ ΧΟΡΤΕΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΥ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΛΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χαρά μου αγαπημένη!!! Το πιό σημαντικό είναι να είσαι και να νιώθεις καλά!!! Η απουσία σου θα είναι πολύ αισθητή πάντως!!! Γρήγορα περαστικά σου εύχομαι και θα σε περιμένουμε!!!
    Αγκαλίτσες και πολλά φιλάκιααααα!!!! :ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά, ότι κι αν σου συμβαίνει!! Να είναι περαστικά και να ξέρεις οτι θα σε έχουμε στο μυαλό μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χαρά, αν και δεν ξέρω τι αντιμετωπίζεις αυτή την στιγμή, σου εύχομαι να μην χάσεις την αισιοδοξία σου και την πίστη σου, ότι όλα θα εξελιχθούν καλά. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να επιστρέψεις σύντομα κοντά μας. Πολλά φιλιά….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ευχομαι ολα να πάνε καλά και συντομα να΄σαι πάλι κοντά μας. Φιλια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αγαπημένη μου Χαρούλα, ότι και να συμβαίνει εύχομαι να είναι περαστικό.Η αγάπη μου, η θετική σκέψη και οι ευχές μου Θα σε συντροφεύουν!!Πολλά Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γλυκιά μου Χαρά σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και μην στεναχωριέσαι έχει ο Θεός και σίγουρα ανθρώπους καλοσυνάτους σαν και εσένα τους προσέχει ιδιαίτερα όταν αυτοί χρειαστούν την βοήθειά του.Να χαμογελάς πάντα,να πιστεύεις στον Θεό και όλα θα πάνε κατευχήν.Χαμόγελο και Πίστη τίποτα άλλο και να δείς που σύντομα θα μας κάνεις και πάλι παρέα.Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ.....
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ.....
    * ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ... Ο ΘΕΟΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΖΥΓΊΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ...ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΩ*....
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ!!!!
    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αγαπημένη μου Χαρούλα, θα μου λείψεις πολύ !! Εύχομαι να είναι σύντομη η απουσία σου!
    Με όλη μου την καρδιά σου στέλνω τις καλλίτερες ευχές μου να πάνε όλα καλά και να επιστρέψεις γερή, δυνατή και πανέτοιμη να γράφεις και να σε απολαμβάνουμε !
    Πολλά πολλά φιλάκια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τι έγινε;Να ανησυχήσω;Θα μας λείψεις πάρα πολύ,Χαρά,ελπίζω να σε έχουμε κοντά μας σύντομα. Τα καλύτερα εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 'Ολη μου η αγάπη και η θετική μου σκέψη, είναι κοντά σου. Σε περιμένουμε, με το καλό. Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Να πάνε τα πράγματα όσο το δυνατό καλύτερα, και από εμένα, που δεν έχω μπλογκ αλλά σε παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό και μου έχεις διδάξει πολλά πράγματα.
    Ελπίζω να τα ξαναπούμε με καλύτερες, από μεριάς σου, συνθήκες.
    "Όταν σε πνίγει ο καημός, τραγούδα".
    Φιλάκια,
    Διονυσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χαρουλάκι μου, δεν ξέρω τι είναι αυτό που σε κρατάει μακριά μας, εύχομαι μόνο να είναι περαστικό...
    Δεν σε φοβάμαι εσένα, ό,τι κι αν είναι, θα το ξεπεράσεις... Είσαι παλικάρι!!!

    Πολλά φιλάκια και οι καλύτερες ευχές μου είναι μαζί σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλέ τι έγινε πάλι; Στέλνω μνμ...Περαστικό να 'ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο Θεός να σου δίνει δύναμη και υπομονή για ότι περνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ευχομαι να περάσει σύντομα, Χαρα μου.Σου στελνω την αγαπη μου και τη θετικη μου σκεψη και ενεργεια!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Να είσαι σίγουρη ότι η σκέψη μας και η αγάπη μας θα είναι κοντά σου. Ελπίζω σύντομα να είσαι κοντά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ωχ μωρέ Χαρά μου...τι έπαθες??
    Έλα μανάρι μου κουράγιο ...όλα παλεύονται...με τίποτα δεν τα παρατάμε...έτσι??
    K Ο Υ Ρ Α Γ Ι Ο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γλυκιά μου χαρά ο Άγιος Διονύσιος να σου χαρίσει χαρά και να σου πάρει τον πόνο την λύπη και την αγωνία που ίσως νιώθεις και να τα πετάξει στο βάθος στο πέλαγος !!!! εμένα μου χάρισε αυτό που ζητούσα !!!! απόψε θα τον παρακαλέσω και για σένα το ίδιο!!!!!
    Σε φιλώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Χαρά μου, εύχομαι όλα να πάνε καλά και να επιστρέψεις το συντομότερο κοντά μας! Καλή δύναμη! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.....ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. κουραγιο και μπορα ειναι θα περασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Θα περάσει Χαρά μου. Έτσι είναι η ζωή. Έχει και μεγάλες χαρές, έχει και μεγάλες στεναχώριες. Άλλα περαστικά είναι όλα. Έυχομαι μόνο να περάσει γρήγορα και με το μικρότερο δυνατό "κόστος"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Χαρα ευχομαι οτι και να ειναι αυτο να περασει και να αφησει μια χλωμη αναμνηση!!!!ευχομαι να πανε ολα καλα!!πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Σ ΑΓΑΠΑΜΕ.ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μη σε παίρνει από κάτω Χαρά,όλα θα πάνε καλά θα δεις!!!!
    Εμείς θα σε περιμένουμε να μας γεμίσεις και πάλι χαρά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. κι εγω τωρα ποιον θα πειραζω???θα μου λειψεις Χαρουλα μου αλλα δεν πειραζει...εγω θα ειμαι εδω και θα σε περιμενω να γυρισεις "Δημητρια"...(δριμυτερη κατα τους σαλονικιους...χαχαχαχα)...και οταν με το καλο επιστρεψεις,που ξερεις,μπορει να μας βρεις μια παραπανω στην γειτονιτσα...εμενα και την μικρη μου εννοω...αντε...ευχομαι ολα να πανε οσο το δυνατον καλυτερα και να περασει οσο πιο ανωδυνα γινεται...ξερεις καλυτερα απο μενα πως μετα απο καθε χειμωνα ερχεται η Ανοιξη και ειναι παντα τοσο μα τοσο ομορφη...φιλακια πολλα και ηδη μου λειπεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Θα έλεγα, γιατί όχι, αν είναι να βοηθήσει να γίνει και τέντα και ότι άλλο θέλει. Σ' αγαπάμε και περιμένουμε την υπέροχη παρουσία σου, εμένα πάντως μου ανοίγει η καρδιά κάθε που σε συναντώ. Φιλάκια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Φίλη μου... ζαλίστηκα, δεν καταλαβαίνω....
    Ό,τι μα ό,τι και νάναι αυτό που περνάς, είμαι δίπλα σου... δε θα σ' ενοχλήσω ούτε με ερωτήσεις ούτε με mail... απλώς θα υπάρχω. Και να είσαι σίγουρη γι' αυτό! Και, μωρό μου, θα σου στέλνω ό,τι θετικό έχω στην ψυχή μου για να περάσει, να φύγει κάθε κακό, να ξεχαστεί....
    Σ' αγαπώ.... Σε σκέφτομαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Χαρά μου εύχομαι να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα έχεις την αγάπη μου και να μη διστάσεις αν χρειαστείς κάτι εδώ κάτω στην Αθήνα.
    Είμαι σίγουρη ότι ο Θεός θα ακούσει μια τέτοια ψυχούλα όπως είσαι εσύ σε ότι του ζητήσεις. Κουράγιο, υπομονή, δύναμη!! Σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Te deseo lo mejor y que los problemas pasen pronto.
    Besos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Χαρούλα μου, σου εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου, να πάνε όλα κατ ευχήν στην οικογένεια σου, ο Θεός μαζί σας!
    Η αγάπη όλων μας ας είναι παρηγοριά σου και θα περάσει κι αυτό...
    Σου στέλνω τις ευχές μου, την αγάπη μου και καλή γρήγορη αντάμωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΝΤΑ 'ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ'.ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΩ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Χαρά σου εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά και σύντομα να σε έχουμε πάλι κοντά μας...Σου στέλνω τη θετική μου σκέψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μιά κατάσταση που την έχω βιώσει αγαπητή μου Χαρά και καταλαβαίνω την θέση σου. Πάρε δύναμη και κουράγιο. Δεν είσαι μόνη. Ρίξε το βλέμμα σου γύρω και θα δεις χέρια πολλά να καρτερούν να σε στηρίξουν.
    Σίγουρος ότι γρήγαρα θα ξαναγυρίσεις θα σε περιμένουμε.
    Την αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ότι κι αν είναι αυτό που περνάς σκέψου ότι μετά από κάθε νεροποντή βγαίνει ένας ζεστός ήλιος που στεγνώνει τα πάντα.Εύχομαι να ξεπεράσεις γρήγορα και ανώδυνα αυτό που σε απασχολεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΧΑΡΑ ΜΟΥ, ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΛΙΓΑΚΙ....ΕΙΔΕΣ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ;
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αχ, βρε Χαρά...θα μας λείψεις...ελπίζουμε όχι για πολύ...μακάρι να είναι μπόρα...περαστική...και μετά να πάει στα όρη στα άγρια βουνά! Μια μεγάλη αγκαλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Χαρά μου, σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση ..οτι κι αν συμβαίνει να περάσει πολύ γρήγορα...σου στέλνω τις ευχές μου και την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ότι κι αν είναι, ας περάσει γρήγορα!!!
    Καλό κουράγιο και δύναμη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ...είδη μου λείπεις...
    Καλή δύναμη και όλα θα πάνε καλά αγαπημένη μου.Θα είμαστε εδώ και θα σε περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Χαρούλα μας περαστικά και πάλη γερή και δυνατή κοντά μας...
    Η σκέψη μου θα σε συντροφεύει... Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Χαρούλα μου πολύχρονη!!
    Γερη να είσαι κι όλα να περάσουν γρήγορα!! Θα σε περιμένουμε γρήγορα πίσω, χαρούμενη όπως πάντα!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΠΟΛΎΧΡΟΝΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΗ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Πολυ χρονη και ας σε συντροφευουν οι ευχες μας!Μας λειπεις φιλια πολλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Χαρά μου,πρώτον Χρόνια Πολλά με υγεία και ό,τι ποθείς να στο χαρίσει απλόχερα η ζωή!Εύχομαι όλες οι δυσκολίες να ξεπεραστούν και σύντομα να είσαι κοντά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ευχομαι περαστικα να ειναι τα προβληματα υγειας και μετα απο ολα αυτα να επιστρεψεις πιο δυνατη και πιο αισιοδοξη..ολοι δοκιμαζομαστε, πιστη χρειαζεται και αγαπη και ολα θα φτιαξουν..κουραγιο!θα σε περιμενουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ!!!!!!!!!!
    Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!!!
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ήρθα για τα χρόνια πολλά αλλά έπεσα πάνω στην πραγματικότητα!!
    Αλλά δεν το βάζουμε κάτω!! Όλα θα πάνε προς το καλύτερο, θα το δεις!! Όλα θα περάσουν!! Εύχομαι το γρηγορότερο!! Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου και γρήγορα να γίνουν όλα καλά!!
    Σε περιμένουμε και οι σκέψεις μας και οι ευχές μας είναι κοντά σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ουπς ! και εγώ ήρθα για χρόνια πολλά και έπαθα κατι τις !!!

    εύχομαι Χαρουλίνι μου ότι καλύτερο !!!!

    οι θετικες μας σκέψεις και η αγαπη μας θα σε κάνουν να ξεπεράσεις τις όποιες τρικλοποδιές !!!

    φιλια πολλά πολλά και χρόνια σου πολλά

    με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ....ΕΥΧΗ ΜΟΥ!!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Χρόνια πολλά!!!!!πολύχρονη Χαρά μου και κάθε σου επιθυμία να πραγματοποιηθεί!!!Σε σκέφτομαι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. "Χρόνια Πολλά" αγαπημένη φίλη Χαρά, που τ' όνομά σου τόσο σου ταιριάζει! Θέλω να σου ευχηθώ καλή δύναμη, όλα να είναι περαστικά, να είσαι αισιόδοξη και θα τα καταφέρεις!
    Δυστυχώς, η ζωή μάς κρύβει και την άσχημη πλευρά της! Εμείς είμαστε εδώ για να σου δίνουμε κουράγιο με τη σκέψη και την αγάπη μας!
    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Τώρα είδα την "παύση εργασιών".....ανησυχώ..
    Μη το βάζεις κάτω ότι κι αν είναι. Όλα θα πάνε καλά γιατί....αλοίμονό τους!
    Χαρά μου Πολύχρονη να είσαι και Χαρούμενη. Και αυτά θα περάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Χαρουλίτα μου γλυκιά,τώρα κατάφερα να συγκεντρωθώ λίγο και να κάνω μιά σύντομη βόλτα να δω τί παίζει στη γειτονιά...
    και με στεναχώρησε αυτό το παιχνίδι που είδα εδώ...
    δεν θα σου πω μεγάλα λόγια,μόνο τις ευχές μου θα δώσω να το κερδίσεις το παιχνίδι...
    αααα...διόρθωσε σε παρακαλώ τον τίτλο...
    όχι παύση,προσωρινή αναστολή να γράψεις....
    Δεν θέλω να σε ενοχλήσω με τηλέφωνα και μηνύματα,απλά
    ένα μεγάλο φιλί σου έχω,μιά αγκαλιά και αμέτρητες ευχές για τη γιορτή σου...
    η σκέψη και αγάπη μας θα είναι μαζί σου τη Κυριακή...-:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Χρόνια Πολλά Χαρά μου με όλη μου την καρδιά!! Πολύχρονη και ευτυχισμένη!! Καλή ευκολία!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Χαρουλί μου!
    σου στέλνω τις ευχές μου για την γιορτή σου! Λυπάμαι γι'αυτά που μαθαίνω αλλά είμαι σίγουρη ότι θα το ξεπεράσεις (οτι κι αν ειναι αυτό το "κακό"...) γιατί ξέρεις να αγωνίζεσαι και είσαι δυνατή!
    Οι σκέψεις μου θα σε συντροφεύουν, όλα να πάνε καλά!
    Σ'αγαπώ
    ΘΕΟΦΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Σήμερα σε σκεφτόμουν όλη την ημέρα...θέλω να σου ευχηθώ..για την γιορτή σου χρόνια καλά και όσα γουστάρεις εσύ...
    με αισιοδοξία (που σε χαρακτηρίζει).....
    ΥΓ..Είμαι σίγουρη ότι όλα πάνε καλά..φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Εύχομαι ότι σε βασανίζει γρήγορα να ξεπεραστεί!Να είσαι γερή και ευτυχισμένη και καλή επάνοδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Χαρά εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!Να ξεπεραστούν γρήγορα όλα τα προβλήματα σας.Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Χαρουλίτα μου πολύχρονη!!!!
    Σου εύχομαι υγεία...υγεία και...υγεία!!!!
    Και μετά αγάπη, και ζωή σπαρμένη με μυρωδάτα λουλούδια!!!
    Οι καταιγίδες να είναι ήπιες και λιγοστές και το ουράνιο τόξο έπειτα να σβήνει κάθε στεναχώρια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΧΑΡΟΥΛΑ μου δέξου και τις δικές μου ευχές για την γιορτη σου και σκέψου ότι μας πληγώνει μας κάνει πιο δυνατους....δεν σε φοβαμαι έχεις το χιούμορ σου που θα σε συντροφεύει μαζί με την αγάπη όλων μας..τα φιλια μου και εμεις εδώ ειμαστε ..να σε σκεφτόμαστε και να σου στέλνουμε όλη μας την θετική ενεργεια ....πολλα φιλλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Χαρά μου, να πάνε όλα καλά εύχομαι και να βγείτε δυνατοί απ'όλα. Η σκέψη μου κοντά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Αγαπητή μου φίλη, Χαρά, αν και γνωριζόμαστε λίγο καιρό δεν μ'αφήνουν αδιάφορη οι ταλαιπωρίες που υπομένεις, γιατί λίγο πολύ όλοι έχουμε περάσει τις δυσκολίες μας σε θέματα υγείας και τα (πρόσφατα) οικονομικά. Ένα είναι σίγουρο... ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Αφού λοιπόν σου δώσω τις πολλές-πολλές ευχές μου για την ονομαστική σου γιορτή σου ζητώ να σκύψεις μέσα σου και να αντλήσεις τη δύναμη που απαιτούν οι περιστάσεις, να τις αντιμετωπίσεις γενναία και θαρραλέα, με τη θετική σκέψη όλων των φίλων σου, περιμένοντας τα καλύτερα μετά τη φουρτούνα που περνάς. Μη ξεχνάς ότι με ανεβασμένο ηθικό βοηθάς τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Στη διάθεση σου για οτιδήποτε, αν και μακριά, και ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Passei para lhe desejar um bom domingo!
    Boa semana!
    Beijinhos.
    Brasil

    (⁀‵⁀,)
    ¸`⋎´
    ¸.•°`♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Χρονια πολλα Χαρα μου, καλα και ευλογημενα.Σου ευχομαι απο την καρδια μου ο,τι σε στενοχωρει να περασει το συντομοτερο και να ερθεις παλι πισω στη γειτονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Χαρά μου! έχασες τη χαρά σου Χαρά μου...το γέλιο σου...Δεν θα σου πω κουράγιο γιατί καταλαβαίνω πως δεν έχεις τώρα...Δεν θα σου πω περαστικά γιατί κάποια πράγματα δεν περνάνε...Ό,τι φοβάμαι σ΄ αυτόν τον κόσμο είναι ο αποχωρισμός και με μουδιάζει...δεν θα σου πω εγώ τίποτα παραπάνω από το ότι θα είσαι στην προσευχή μου....δύσκολη μέρα σήμερα... Εδώ εγώ τελειώνω. Έχει κάτι να σου πει όμως ο καλός Πατέρας Θεός μας " μη λυπήσθε όπως οι λοιποί των ανθρώπων"
    Μην ξεχνάς πως μπορείς κάθε στιγμή να μιλήσεις στο Θεό για ό,τι δεν μπορείς να μοιραστείς με τους ανθρώπους...Δεν θέλω να σε κουράσω άλλο, είμαι εδώ Χαρά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Χαρά μου, να περάσει γρήγορα ό,τι κι αν είναι, να σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις για να σ΄ έχουμε και πάλι κοντά μας. Οι διαδικτυακοί σου φίλοι θα σε περιμένουν:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ακόμη και εγώ που αθόρυβα ήμουν πάντα κάπου εδώ, θα ευχηθώ όλα να πάνε καλά και να γυρίσεις εκεί που αγαπάς. Στους φίλους σου τους καρδιακούς να στηριχτείς. Δεν υπάρχει άλλη γιατριά απο την φιλία και την αγάπη των δικών μας.
    Εγώ όποτε έρχομαι στο νησί (30 καλοκαίρια και τα τελευταία 3 χρόνια πολλές φορές τον χρόνο) θα σε σκέφτομαι και θα ανάβω και για σένα κερί στον Άγιο. (δεν είμαι Ζακυνθινή, αλλά έχω γίνει). (ήρθα εδώ σε σένα απο την Ρεγγίνα και την Ginger)
    Φιλιά για δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Χαρούλα, απλά σ'αγαπώ! Τίποτ'αλλο.

    Ψέμματα... έχω κάτι ακόμα. Αυτό το τραγουδάκι

    http://www.youtube.com/watch?v=NLHsUcxvG_E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Χαρά μου,αν και καθυστερημένα χρόνια πολλά ,καλά και ευλογημένα με κάθε καλό στη ζωή σου !!!Ευχομαι επίσης να επιστρέψεις συντομα και σε αυτό το σπιτάκι σου!Ο Θεός βοηθός σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ξαναπερνώ για ενα γιά και να ρωτήσω πως τα πάς γενικώς και με τον σεισμό...καλα εισαι;;; σε νοιαζόμαστε όλες..φιλακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Χαρούλα,
    σου έχω αφιερώσει μια καρδούλα http://latelierdemarieanne.blogspot.com/2012/02/blog-post_08.html
    μαζί με τις ευχές μου και την σκέψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Grazie per la tua visita e per le belle parole... spero di ritrovarti presto...
    un abbraccio grande!
    donata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. μια καλησπερα περασα να σου πω και πως σε νοιαζόμστε...και σ αγαπαμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Καλημέρα!Υπέροχο το μπλόγκ σου!Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Χαρά μου περαστικό να είναι ότι είναι και σύντομα να επανέλθεις!
    Ευχές για το καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Μοιραζόμαστε μεταξύ μας τις χαρές και αυτές πολλαπλασιάζονται.
    Μοιραζόμαστε τις λύπες και τις κάνουμε μικρά μικρά κομμάτια.
    Και εσύ Χαρά μας ξέρεις πόσες είμαστε εδώ για να μοιραστούμε και τις καλές και τις άσχημες στιγμές.
    Σε σκεφτόμαστε και περιμένουμε νέα σου.
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ειπα να περάσω για το βδομαδιατικο για σου.....να σου σφύξω το χερι και να σε κανω μια αγκαλιά.....φιλακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. γεια σου μικρη μου!ευχομαι να ειναι ολα καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. μικρή και τριανταφυλλένια Χαρουλίτα,περατζάδα σου κάνω για φιλί κι ευχή για καλή εβδομάδα...
    12 ημέρες μετράει η απουσία σου...-:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Χαρούλα μου, ελπίζω να είναι όλα καλά... Σε σκεφτόμουν έντονα αυτές τις μέρες, και μόλις σήμερα είδα την ανάρτησή σου. Αν είσαι Αθήνα, μπορείς και θέλεις, σε παρακαλώ επικοινώνησε στο e-mail mou alkdanos@yahoo.gr. Θα είμαι δίπλα σου σε ό,τι μπορέσω. Ευχές πολλές συγχωριανή μου... Λίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΤΟΚ-ΤΟΚ!!!!!!!
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΗ; ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ , ΜΑ ΤΙ ΠΟΝΤΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΒΡΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΧΑΡΑΑΑ ....ΓΙΑ COME BACK. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΑ. ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΛΥ. ΕΓΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΠΕΡΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΥΝΑΜΗ.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑ ΠΕΡΑ ΑΛΛΙΩΣ. ...ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ;;;;ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Xαρουλα μου!!!!!!περαστικα σε οτι κι αν σε απασχολει και να γυρισεις γρηγορα κοντα μας γιατι η απουσια σου ειναι αισθητη!!!!!! Εμεις ελπιζω να ειμαστε εδω και θα σε περιμενουμε γλυκια μου!!!!! Φιλακια πολλααααααααααα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Εύχομαι να είναι όλα περαστικά και σύντομα να ξεχαστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Καλο βραδυ Χαρα μου.Ευχομαι να πηγαινουν ολα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!
    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Χαρά μου μόνο υγεία αγάπη μου και θάμαστε όλοι μαζί συνέχεια εσύ στις καρδιές μας και μεις στην καρδούλα σου την τρυφερή σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Χαρά καλημέρα!σε σκέφτομαι και πέρασα να σου δώσω ευχούλες,ελπίζω και εύχομαι να είσαι καλύτερα φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. La mayoría de las personas entran y salen de nuestras vidas, pero solo amigas como tú dejan huella en nuestros corazones.
    Feliz fin de semana.
    Un beso y mi cariño para ti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Εδώ ειμαστε όλες όπως βλεπεις με τις ευχές μας.. για τα καλήτερα να σε συντροφευουν...φιλια πολλα.. μας λειπεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Χαρά μου ότι κι αν είναι αυτό που σε πονάει,πάλεψέ το !!!!Χωρίς Χαρά μπλοκοπαρέα δε γίνεται!!!!Σε σκεφτόμαστε ,σε νοιαζόμαστε ,σε περιμένουμε.....μην αργήσεις καλέ , μας λείπεις ...πολύ!!!!!Μια μεγάλη αγκαλιά !!!!!Πολλά πολλά πολλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Xαρα μου περαστικα σου ευχομαι και να σαι δυνατη και πανω απ ολα αισιοδοξη ,να πανε ολα καλα και να ξαναγυρισεις κοντα μας!!φιλια πολλα...μην ξεχνας ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Καλημέρα Χαρά μου!
    Εύχομαι κι ελπίζω ΟΛΑ να είναι καλύτερα !!!
    Φιλάκια
    ΘΕΟΦΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Περνω,ξαναπερνω....
    Σε ψαχνω..... και μου λειπει η Χαρα σου, Χαρα μου!
    Κυμα ειναι θα περασει! Ο,τι κι Αν ειναι, θα περασει, ισως οχι συντομα, ισως οχι ευκολα...,μα θα περασει!
    Φιλια! Εισαι στη σκεψη και στην προσευχη μου! ;ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. γυρνα πισωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Πέρασα να σου ευχηθώ Καλό Μήνα και όλα καλά !!!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. XAΡΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Χαρά μου γλυκιά , ό,τι και να περνάς, περαστικό να είναι!!Κουράγιο, θα περάσει κι αυτό!!! Σε περιμένουμε πιο δυνατή και χαρούμενη καλή μου, μας λείπεις!!!φιλάκια πολλά και πολλή δύναμη σου στέλνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...