...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Πόσα άραγε χωράει μια στιγμή;

Αν δεν είχα κάνει την προηγούμενη  ανάρτηση, θάταν σίγουρα αυτή, επέλεξα λοιπόν νάναι η πρώτη του νέου μήνα!
Σάββατο βράδυ (28/7) μετά απο επτά μήνες συνειδητής αποχής απο κάθε πολιτιστικό δρώμενο, αποφάσισα οτι δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς, έπρεπε να πάω.
Μου δωσε την ευχή της κι η Βιλλιώτη, ανταλλάξαμε πειράγματα να αλαφρώσει λίγο το μέσα μου που αντιστεκόταν, επιστράτευσα τις θετικές μου δυνάμεις και εξέδραμα.
Το γεγονός ήταν από μόνο του συγκινητικό.
Ένα νέο παιδί, ενα δικό "μας" παιδί, έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ελληνική Πεζογραφία και μας ήθελε δίπλα του, να μοιραστούμε τη χαρά και τα όνειρά του!
Θυμάστε το νέο ωραίο και ταλαντούχο, που έγραφα σε μια παλιά ανάρτηση;
Ε, αυτός είναι!
                                            dsc_0548
Έκανε ένα βήμα παραπάνω στην επιτυχία, στην καταξίωση που κάθε νέος συγγραφέας ονειρεύεται. Εκδόθηκε!
Μου έφερε προσωπικά και σεμνά την πρόσκληση στο γραφείο, οπότε η συγκίνηση άρχισε ν αναβλύζει...
Ο Στέφανος πάντα ήταν σεμνός και χαμηλών τόνων.
Θαύμαζα την ωριμότητά του και τη νηφαλιότητά του.
 Αισθανόσουν οτι αυτό το παιδί "ταξίδευε" σ άλλους κόσμους , χωρίς νάναι απόκοσμο και δε διαψεύστηκα.
Παρευρέθηκε κόσμος, ανάλογα με την εκδήλωση και το πρόσωπο. Εντυπωσιάστηκα! και χάρηκα, γιατί εκτός απο τους συνήθεις ύποπτους της ηλικίας μου, είδα και νέα παιδιά. Αν το είχαν επιδιώξει αλλιώς να συναντηθούν, ίσως δεν είχε τόση προσέλευση.
Η τάξη του Στέφανου, η τάξη της κόρης μου σύσσωμη σχεδόν, παρούσα, να εμψυχώσει, να συγχαρεί και να χειροκροτήσει έναν απ'  όλους τους, που ξεχωρίζει ήδη αλλού!
Πολύ όμορφο να βλέπεις αυτά τα νέα παιδιά, που τα γνωρίζεις απο τα μικράτα τους, νεαρούς επαγγελματίες πια, πετυχημένους ακόμα μία φορά (ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τάξη αυτή κατά γενική ομολογία) να λάμπουν απο νειάτα, ομορφιά, όνειρα, ελπίδες, και πείσμα για να τις πραγματοποιήσουν.
Συνάχθηκαν εκεί, απ΄ όπου κι αν βρίσκονται, αφού  κάποιοι, όπως ο Στέφανος (όπως η κόρη μου) ζουν αρκετά μακρυά, Κωνσταντινούπολη, Βρυξέλες, Αγγλία και πάει λέγοντας (οι οικονομικοί μας μετανάστες, όπως τους λέω)  να καταθέσουν την πίστη τους, οτι μπορούν ν' αλλάξουν τον κόσμο που τους αφήνουμε. Εχουν και τα εφόδια και τη θέληση.
Η Αγγελική που προλόγισε το βιβλίο, δε θα πρεπε κανονικά να μ'  εκπλήξει, αλλά και πάλι... και με εξέπληξε και με συγκίνησε!
Μπορεί να υπήρχαν στιγμές αμηχανίας, αλλά ήταν φυσικό να υπάρχει, αφού δεν υπήρχε προηγούμενη εμπειρία.
Το κοινό μ΄ ενδιαφέρον απηύθηνε τις ερωτήσεις του στο νέο συγγραφέα, ήθελε να μάθει, πως, γιατί και ποιός ήταν ο λόγος που ξεκίνησε το γράψιμο και λεπτομέρειες, που θες πάντα διαβάζοντας ένα βιβλίο, να ρωτήσεις το συγγραφέα του, και τώρα που τον είχες εκεί μπροστά σου, δικό σου, ήθελες να μάθεις περισσότερα.
Κι εκείνος μειλίχιος, απλός, μεστός, χαμογελαστός και συγκεκριμένος, με μάτια που σπίθιζαν, εξερευνώντας αυτό που σπούδασε, την ανθρώπινη ψυχολογία, για "να αποτυπώνει, όπως είπε, καλλίτερα τους χαρακτήρες των ηρώων του, χωρίς να χάνει χρόνια μελετώντας την "  που απο την τρίτη Δημοτικού ύφαινε, απαντούσε.
Μ΄ ένα έξυπνο χιούμορ, μ ένα λόγο που δε κούραζε, δύο παιδιά, δύο δικά μας παιδιά, πολύ φυσικά πολύ απλόχερα μου έδωσαν όσα χωράει μια στιγμή!
Κι ένας κόμπος, είναι απο χθες μόνιμα στο λαιμό μου, κι ένα δάκρυ χαράς και περηφάνειας, που πάντα θ'  ακολουθεί το Στέφανο στο διάβα του και θα εύχεται μαζί με τους γονείς του να σαρώνει τα βραβεία και να βλέπει τα όνειρά του να πραγματοποιούνται, που έγινε ακόμα εντονώτερο,  όταν διάβασα την ιδιόχειρη αφιέρωση στο βιβλίο, που εκείνη τη στιγμή τα γυαλιά δε μου επέτρεψαν να δω, αλλά απο το βλέμμα του κατάλαβα οτι δε θάταν συνηθισμένη.
Και δεν ήταν! κι αυτό με τιμά διπλά, αν έτσι με θεωρείς Στέφανε.
                                                     
Καλό σου ταξίδι σ αυτό το ονειρικό που διάλεξες, εύχομαι να σου δώσει μόνο χαρές, αν και ξέρεις τι περιμένεις και έχεις την υπομονή, τη θέληση, τη δύναμη να φέρεις αυτό που εσύ θέλεις.
ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!

Όσο για σας που με διαβάσατε, αποκτήστε το είτε από βιβλιοπωλείο, είτε απλά  κατεβάστε το,πιστεύω οτι θάναι ευχάριστο ανάγνωσμα στις διακοπές σας.

68 σχόλια :

  1. Τον Στέφανο τον "γνώρισα" μέσα από τα δικά σου μάτια σε προηγούμενη ανάρτηση. Το "Οσο χωράει μια στιγμή" το έχω ήδη κατεβάσει όπως και τις "Κλεφτές ματιές".
    Καλοτάξιδος και ο Στέφανος και τα βιβλία του.
    Υ.Γ Σε αυτή την εκδήλωση ήταν που θαύμασαν το μαυρισμένο μπούστο σου και το κοχύλι με το swarovski;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι Σωσώ...εκεί που λες ήσασταν μαζί...το ξέχασες;;;

      Διαγραφή
    2. Πολύ ευγενικά και ....μελιστάλακτα με διορθώνεις Μαρία!!!!

      Διαγραφή
    3. Κρατάω χαρακτήρα...έχω λόγο...

      Διαγραφή
    4. para-kelsoscooks
      Σωσώ χαίρομαι που εμπιστεύεσαι τα μάτια μου και είσαι εξπέρ στην τεχνολογία αφ εαυτού σου!
      Είμαι σίγουρη,εσύ ως βιβλιοφάγος, θα απολαύσεις τη στιγμή!

      Υ.Γ. αυτές τις λαδιές να μην έκανες...

      Διαγραφή
    5. MARIA VILLIOTI
      Αυτό περιμένω κι εγω, να σταθείς στο ύψος σου...

      Διαγραφή
    6. Σφηνωνω...ααααα σας παρακαλώ οι λαδιές ειναι δικές μου μην μου τις παίρνετε....χι..χι... Σωσώωωωωω μου πήρανε τις λαδιές καλέ;; δεν λες τίποτα;;;

      Διαγραφή
    7. Θα σταθώ αλλά μη περιμένεις και πολλά καθότι...κοντή...

      Διαγραφή
    8. Ρούλα
      δεν απαντά, διότι έχει πάθει κρίση ταυτότητας; δε πρόσεξες ίδιο άβαταρ,άλλο όνομα!!!χαχαχαχα Οπότε δικαιολόγησέ την ,δε ξέρει ποιά απο τις δυό τις έκανε!

      Διαγραφή
    9. Βιλλιώτη
      Για την υπόσχεση παίζει ρόλο το ύψος; τ άκουσα και τούτο!

      Διαγραφή
  2. Καλοτάξιδο το έργο του και καλότυχος ο ίδιος!!!

    Πριν μέρες που βρέθηκα εκτάκτως στο νοσοκομείο με εξέτασε ο Γρηγόρης, εφημερεύων ορθοπεδικός που έκανε ειδικότητα.
    Ήταν συμμαθητής των παιδιών μου από το δημοτικό.
    Γι αυτό καταλαβαίνω τα συναισθήματά σου για τον Στέφανο.
    Καμαρώνουμε σαν να είναι δικά μας.
    Φιλιά θαλασσένια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες Θαλασσένια μου.
      Τα συναισθήματα κουβαλάνε το συλλογικό αλλά και το δικό τους μεμονωμένο βάρος.
      Καμαρώνω κάθε παιδί που με αντίξοες συνθήκες παλεύει για τα όνειρά του, πόσο μάλλον αν είναι σαρξ εκ της σαρκός μας!!!
      Φιλάκια πολλά
      ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

      Διαγραφή
  3. Μπράβο Χαρά μου που μας έκανες κοινωνούς ενός τέτοιου γεγονότος....τί όμορφα θα νιώθει αυτό το παιδί που ανοίγοντας τα φτερά του..έχει τόση αποδοχή η προσπάθειά του να δώσει στον κόσμο αυτά που βγαίνουν απο μέσα του αφου έχει σπουδασει την ψυχή του ανθρωπου..πολλες ευχές και απο μενα να του δώσεις..και να ειναι καλοτάξιδο το βιβλίο του να ειναι πάντα πρωτο στις προθήκες των βιβλιοπωλείων με πολλές πολλες εκδόσεις...φιλώ σε... Χαρούλα μου.....καλό σου μήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ΣΦΗΝΑ που λεγαμε...... οπωσδήποτε ξεχασα να γραψω οτι θα το αγορασω ..γιατί ακόμα δεν έχω φτάσει στο επίπεδο...της Παρακέλσο να κατεβάζω βιβλία στο ιντερνετ..χι..χι..ξαναφιλώ

      Διαγραφή
    2. Τώρα που άλλαξε και πάροχο...θαύματα θα κάνει!!!χαχαχα

      Διαγραφή
    3. Ρουλάκι
      το βιβλίο έρχεται άμεσα Κρήτη απο τη νονά σου!
      Καλό Μήνα γλυκειά μου Σφήνα .

      Διαγραφή
    4. Αμάν βρε νονά Χαρούλα....ουτε μια καλή πραξη δεν προλαβένω να κάνω......όμως εισαι και σύ...ψυχούλα... τι να πώ...παντως οι νονές πρέπει να κανουνε δωρακια στα βαφτιστίρια τους χι..χι.. ...οπότε το περιμένω με μεγάλη μου χαρά..η βαφτηστίρα σου... το Σφηνορουλάκισε φιλάααααααααααα....

      Διαγραφή
    5. Αντε βρε και το Πάσχα παπουτσάκια! άσπρα μας επαιρναν εμάς, εσάς; μην έχουμε διάσταση παραδόσεων
      Φιλάκια κοριτσάκι μου

      Διαγραφή
  4. Μπράβο στον Στέφανο.Καλοτάξιδο το βιβλίο του! Φαντάζομαι δεν είναι και ο πιο εύκολος δρόμος αυτός που διάλεξε. Το καμάρι περισσεύει για όσους έχουν ακολουθήσει ή έχουν βρεθεί κοντά στα βήματα ενός νέου παιδιού που πια αρχίζει να λάμπει. Και για να διατηρηθεί η λάμψη και να δυναμώσει θέλει πίστη, δύναμη,αγάπη...Θέλει μαγκιά...
    Υ.Γ.Δώσε την ευχή μου και στον Στέφανο...όχι μόνο εσύ να ωφελείσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Στέφανος έχει αποδείξει οτι έχει τα προσόντα που απαιτούνται, ο δρόμος πράγματι είναι δύσκολος (και στις μέρες μας δυσκολότερος) αλλά οι δυσκολίες δίνουν την ομορφιά στην πορεία!

      Εγω ωφελούμαι διαβάζοντας τόσο όμορφα σχόλια, πειράζει;

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ για την γοητεία των εμποδίων. Και πάντα η πορεία σπουδαιότερη του προορισμού. Ωφελούμαστε όλοι ποικιλοτρόπως απ΄όλη αυτή την επικοινωνία,άλλοτε με χιούμορ κι άλλοτε με προβληματισμό και σκέψη... όσοι το αντιλαμβάνονται είναι κερδισμένοι...

      Διαγραφή
    3. Τώρα έρχεσαι στα επίπεδά σου...Υψηλά!

      Διαγραφή
  5. Καλό ξεκίνημα στον Στέφανο! Και καλή συνέχεια να έχει. Μακάρι όλοι οι νέοι να βρίσκουν τον δρόμο τους και ν'ακολουθούν το όνειρό τους! Θα προσπαθήσω να κατεβάσω το βιβλίο.
    Φιλάκια πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριάννα μου
      η ευχή σου είναι ευχή όλων μας στα νέα παιδιά που αντιμετωπίζουν αυτό το ζοφερό μέλλον...νάχουν τη δύναμη να αντεπεξέλθουν και να μη καταθέσουν τα ονειρά τους στα αζήτητα.
      Φιλάκια πολλά Καλό Μηνα νάχεις.

      Διαγραφή
  6. Καλοτάξιδο και καλότυχο το βιβλίο του!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξ ονόματός του ευχαριστώ!
      Πινελάκι μου Καλό Μήνα, φιλάκια

      Διαγραφή
  7. καλημερα ευλογημενο Μηνα..ειναι πολυ ομορφο..μεσα απο κολλες χαρτιου..μυρωδιες απο τις σελιδες ενος Βιβλιου..να χορευουν ομορφα λογια..σκεψεις..ονειρα..και να χαραζουν ομορφα ρομαντικα τις δικες μας Ψυχες..ο Θεος μαζι του..να σαι καλα ματια μου..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκειά μου Μαρία
      πολύ όμορφα τα λόγια σου,μακάρι...!!!
      Κι εγω έχω μια ιδιαίτερη εξάρτηση απο το βιβλίο,απο τις σελίδες του , τη μυρουδιά του! Μ αρέσει να το κρατώ, να το διαβάζω και να μεταφέρομαι στις σελίδες του να γίνομαι η ηρωίδα του.
      Καλό Μήνα καλή μου και σε σενα!

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα καλο μας μήνα κι ευχομαι στο Στέφανο να παει πολύ καλά το νεό του βιβλίο...φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Neli μου
      σ ευχαριστώ κι εγω κι ο Στέφανος για τις ευχές.
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  9. Kαλημέρα καί καλό καί όμορφο μήνα ξαδελφούλα!!Εύχομαι στόν Στέφανο,καλοτάξιδο τό έργο του,καί καλή τύχη σέ αυτόν!!Θά τό κατεβάσω νά τό διαβάσω στό επόμενο ταξιδάκι μου!!Ελπίζω νά είναι στό όμορφο ΖΑΝΤΕ μας!!Φιλάκια,νάσαι καλά Χαρούλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Great congratulations! I agree with you, reading give us lovely moments.
    Kisses.
    Alessandra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mille grazie cara Ale
      il libro e il piu fedele amico, non e?
      Mi fa ridere che tu mi scrivi in Inglese e io rispondo in italiano!Ma abbiamo capito molto!hahahaha
      Tanti baci
      G.

      Διαγραφή
  11. Κάθε επιτυχία εύχομαι στον Στέφανο!
    Είναι πάντα όμορφο να βλέπεις τόσο ταλαντούχα παιδιά να βάζουν την σφραγίδα τους!
    Καλοτάξιδο το βιβλίο του!
    Καλό μήνα Χαρά μου, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου Ελενα, σκοπός είναι ο καθένας ν αφήνει τη σφραγίδα του όπου εμπνέεται κι όπου ικανοποιείται!
      Καλή Μήνα και πολλά φιλάκια

      Διαγραφή
  12. καλο μηνα..οντως πολυ ωραια αναρτηση για πρωτομηνια..καλη επιτυχια στον ταλαντουχο στεφανο και ο συγγραφικος του δρομος να ναι γεματος με ευχαριστες εκπληξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θώμη μου
      Θεώρησα οτι θάταν ιδανική για έναρξη, όπως ήταν η αυλαία για τον ίδιο το Στεφανο!
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  13. Τι εννοείς όταν λες αποχη από τα πολιτιστικά;
    Εδω στη γειτονιά δεν ήσουν τόσους μήνες, πόσο παραπάνω πολιτισμό να δεχτεί κανείς;

    Πέρα απο την πλάκα, καλή επιτυχία στο παλικάρι και σ'όλα τα παιδιά που επιμένουν να ονειρεύονται και να προσπαθούν!
    Στην ανάρτηση όλη μιλάει η καρδιά της μάνας, της μάνας που αγκαλιάζει και καμαρώνει όλα τα παιδια σα δικά της! Ετσι μιλάς και στις δικές μας καρδιές.
    Θα το ψάξω το βιβλίο, δεν προκειται να το κατεβάσω. Βιβλίο θα πει να το κρατάς, να γυρνας τη σελίδα, να το κουβαλάς μαζί σου...
    Φιλάκια δροσερά και βροχερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικούλι μου σαν τα σαλιγκαράκια μετά τη βροχή!!!Να σου πω οτι ζήλεψα τη βροχή σας; ΘΑ ΤΟ ΠΩ! Δεν αντέχουμε άλλο... Πολλή ζέστη, Αφόρητη υγρασία και ατέλειωτες πυρκαγιές!ΕΛΕΟΣ!
      Καλώς επέστρεψες, να ξέρεις οτι μου έλειψες.
      Οσο ν ανεβάζουμε εδώ μέσα το πολιτιστικό μας επίπεδο, χρειάζεται και το εξωτερικό,απλά η διάθεση στα πατώματα δεν μου άφηνε περιθώριο για εξόδους,αυτή όμως πραγματικά την απόλαυσα!
      Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ως προς το βιβλίο,κι εγω τ αγόρασα για να το απολαύσω.Βιβλίο σημαίνει για μένα ακόμα χαρτί, τυπωμένα γράμματα και μυρωδιά!
      Φιλάκια πολλά Χ 5!!!!!

      Διαγραφή
    2. Εχθές ήρθε μια φίλη απο την Πάτρα και έπαθε ένα μικρο σοκ, έφυγε με 33 βαθμούς από κει κι εδω βρήκε 13 με ομίχλες κι αστραπόβροντα...
      Εβδομάδες τώρα ετοιμάζουμε με πολύ κόπο την εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου μας και τρεμει η ψυχή μας μη βρέχει το Σάββατο το βραδυ.
      Καλό απόγευμα!

      Διαγραφή
    3. Nίκη
      ξέρεις τι είναι να βλέπεις τ αστραποβρόντια ολούθε ένα γύρω κι εσυ να ψήνεσαι και οι φωτιές να θεριεύουν;
      Η ζέστη μας έχει διαλύσει.
      Ευχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Το Σάββατο!

      Διαγραφή
  14. Καλοτάξιδο να είναι το βιβλίο του και πολλά μπράβο στο παλικάρι!! Κάθε επιτυχία εύχομαι να έχει στη ζωή του!
    Καλό μήνα να έχεις, Χαρά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινάκι νάσαι καλά για τις ευχές.
      Μακάρι όλα τα παιδιά να βρίσκουν το δρομο που τους ταιριάζει και να μην συμβιβάζονται σε μέσες λύσεις.Τι λέω τώρα...εεε, όσο είναι δυνατόν στις μέρες μας οι εκπτώσεις να είναι με μέτρο.
      Καλό σου μήνα!

      Διαγραφή
  15. Αυτά..είναι, Τα Ωραιότερα! Καλή συνέχεια!
    Καλό μήνα Χαρά μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα ο,τι έχει σχέση με νέους ανθρώπους και νέα ξεκινήματα είναι ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ!
      Μακάρι αυτό να ισχυε πάντα στη ζωή μας.
      Φιλάκια Γιωργία μου.

      Διαγραφή
  16. Felicidades por el libro, un chico muy trabajador.
    Besos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα και σήμερα,εύχομαι μιά όμορφη μέρα...φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγχαρητήρια πολλά!!! Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλή επιτυχία του εύχομαι!!!! Χαίρομαι που οι Νεοέλληνες ανεβάζουν ψηλά τον πήχη στην Ελληνική λογοτεχνία!!!! Τα τελευταία χρόνια υπήρχε μια βραδύτητα, τώρα όλο για τέτοια εγχειρήματα ακούω και νιώθω πολύ περήφανη!!!! Φυσικά και θα αγοράσω το βιβλίο Χαρούλα μου, είμαι σίγουρη ότι θα είναι εξαιρετικό!!!! Σε φιλώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Νεοέλληνες και δη του εξωτερικού μας βγάζουν ασπροπρόσωπους Κικίδι μου!
      Ας ελπίσουμε οτι θα καμφθούμε, όσο επιθυμούν, κι εμείς οι γηγενείς!
      ΑΝ είσαι του αισθηματικού αναγνώσματος θα σ αρέσει πιστεύω, το επόμενο θάναι ιστορικού περιεχομένου.
      Φιλάκια πολλάααααααααααααα

      Διαγραφή
    2. εδώ διαπίστωσα οτι έφαγα ένα "ΔΕΝ" που αλλοιώνει το νόημα. Φυσικά ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΜΦΘΟΥΜΕ!

      Διαγραφή
  20. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ !!!!!!!!!!!!
    ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!!!!!!!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσαι καλά Αννα μου και για τις ευχές και για τις ευχαριστίες. Θεωρησα οτι μέσα στα πλαίσια της αλληλοβοήθειας είναι ανεκτές οι "συμβουλές".
      Νάσαι καλά κι εσυ και καλή συνέχεια

      Διαγραφή
  21. Καλημέρα και σήμερα...Την έβγαλα την λεκτική επιβεβαίωση ευχαριστώ που μου το είπες πολλα πολλα φιλιά ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Νελάκι, δεν βοηθάει πουθενά,αντίθετα δυσκολεύει την επικοινωνία.
      Καλη μέρα σου

      Διαγραφή
  22. Χαίρομαι όταν νέα παιδιά βρίσκουν το δρόμο της καταξίωσης. Όταν αγγίζουν τα όνειρά τους, όταν μοιράζονται τις σκέψεις τους...
    Καλοτάξιδο το "Όσα χωράει μια στιγμή" και να χαρίσει στο συγγραφέα του πολλές στιγμές αγάπης από τους αναγνώστες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου
      Οι ευχές σου ενώνονται με τις δικές μου και συνοδεύουν το ξεκίνημα του Στέφανου!

      Διαγραφή
  23. Υπέροχο!
    Μπράβο του και τα δικά μου συγχαρητήρια και να πάει πολύ ψηλά. Να μου γράψεις που μπορώ να βρω το βιβλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου
      τα συγχαρητήριά σου θα δοθούν στον αποδέκτη και το βιβλίο θα φτάσει σύντομα στα χέρια σου.
      Νάσαι πάντα καλά!

      Διαγραφή
  24. a h selida ayth einai iperoxh pragmatika synxaritiria pragmatika ston diaxiristh xerese na thn koitas :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διαχειρίστρια, δηλ. εγώ, σ ευχαριστεί απο καρδιάς για τα καλά σου λόγια.
      Νάσαι καλά!

      Διαγραφή
  25. Πάντα είναι υπέροχο να βλέπεις το ταλέντο (και τους κόπους, ασφαλώς!) κάποιου να αναγνωρίζονται!!!
    Κάθε επιτυχία στην πορεία του!!!
    Να είστε όλοι σας καλά, να μοιράζεστε τις υπέροχες στιγμές σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...