...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΚαμιΓάζι αγάπη μου!

Χθες πραγματοποιήθηκε μία μοναδική μαζική ενέργεια των bloggers, μια ενιαία ανάρτηση-γνωστοποίηση για την απόρριψη των χημικών της Συρίας στην Κρήτη.
Μία ηχηρή διαμαρτυρία απέναντι στη σιωπή των επίσημων Μ.Μ.Ε. και των υποψηφίων σωτήρων μας.
Ένοιωσα ν ανατριχιάζω οταν η οθόνη μου πλημμύρισε κίτρινο απο τις αλλεπάλληλες ίδιες αναρτήσεις και συνειδητοποίησα τι μπορούμε να καταφέρουμε αρκεί να έχουμε κοινούς στόχους.
Το κείμενο που ξεκίνησε από την Αγριμιώ στη Μελβούρνη, αναπαράχθηκε και απο χρήστες του F/B και κυκλοφόρησε ευρέως
Μπορεί  να μην προλάβαμε αυτή τη φορά, όμως έχουμε τη δύναμη του μέσου, αρκεί νάμαστε ενωμένοι, αρκεί να αισθανθούμε οτι το πρόβλημα δεν είναι τοπικό,αλλά ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Διαβάστε επίσης τα παρακάτω Ιστολόγια,
ΑΙΝΑΦΕΤΣ

*ΛΕΒΙΝΑ
είμαι σίγουρη οτι θα εντυπωσιαστείτε απο τις πληροφορίες. Και για υπογραφές ΕΔΩ!!!

Αλλά επειδή ξέρω οτι μαύρισε η ψυχή σας (κι εμένα, κι όσο πληροφορούμαι,ακόμα πιο πολύ), ας αλλάξουμε κλίμα και ψυχολογία.

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως  ( πιο ώριμης σαπίζει) τούτο το μπλογκ θάπρεπε να είχε άλλο όνομα.
Π.χ. "βρήκε ο στραβός κατήφορο", "είπαμε τση γρίας να χ.... κι εκείνη  ξ.........." (όχι αυτό θάταν σόκιν και δε θα μου ταίριαζε  ούτε ...ηλικιακά!), " άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα τση κουκουβάγιας" , "τρέχα γύρευε", "τράβα να δεις αν έρχομαι", ¨τραβάτε με κι ας κλαίω", τέλος πάντων οτιδήποτε άλλο εκτός  του "Κάντο μ αγάπη"
Γιατί όταν αγαπάς κάτι το μαθαίνεις, ή τουλάχιστον προσπαθείς. Το μελετάς, το σπουδάζεις,το σχεδιάζεις και μετά το πραγματοποιείς.
Εγω τίποτ' απο όλα αυτά δε κάνω πριν ξεκινήσω οτιδήποτε, αλλά βαδίζω στ' άγνωστο με βάρκα την ελπίδα (αυτό τ όνομα θάταν ταμάμ!)
Ξαφνικά το μυαλό φωτίζεται απο ιδέα φαεινή και πριν αρχίσει να την επεξεργάζεται μπαίνουν σ' ενέργεια ολα τα άλλα εκτός απο το μυαλό για εφαρμογή!
 Που πάς ρε Καραμήτροοοο;;;; εξ ού και μου πέφτει το ταβάνι κατακέφαλα τις 99 απο τις 100 φορές και αδίκως μεν, βρίζω δε θεούς και δαίμονες για την κακή μου τύχη, αντί για το στραβό μου το κεφάλι.
Ποιά τύχη κυρά μου, που την έχεις βγάλει απο τα ρούχα της;;; Τέτοια που είσαι σου χρειαζόντουσαν πολλά χουνέρια! Τίποτα δεν έχεις πάθει  και αδίκως τα βάζεις μ όλα εκτός απο το αγύριστο κεφάλι σου! (αυτό θ απαντούσε η τύχη αν μίλαγε)
Και έρχομαι στο θέμα γιατί αρκετά το γυροβόλισα
Μ' έπιασε η μανία της ραπτικής.
Μεταξύ μας πάντα είχα απωθημένο,αλλά ουδέποτε έκανα κάποια κίνηση να αποκτήσω τις απαιτούμενες γνώσεις,αντίθετα έκανα την κίνηση ν' αγοράσω ραπτομηχανή!
Οι πρώτες προσπάθειες στέφθηκαν απο αποτυχία,ένεκα της ραπτομηχανής. Σας έχω μιλήσει γι αυτό πλειστάκις.
Επέμεινα όμως.
 Έκανα κάποιες προσπάθειες σε μικρά πρότζεκτ, την τύφλα μου δεν κατάφερνα. Τα γαζιά τραβούσαν, η μηχανή κόλλαγε και μάζευε κλωστές, πάλι s,o,s στον τεχνικό, καμπύλη δεν κατάφερνα,εδώ ούτε καλά καλά την ευθεία.
Κι εκεί ήταν που γκάζωσα!
Οχι μόνο μου γεννήθηκε η επιθυμία να παλτουδιάσω τη ραπτομηχανή,μη μου σκονίζεται τόσο που κάθεται, αλλά όχι μ ένα απλό ύφασμα -σεντόνι π.χ, αλλά με σκέπασμα κανονικό και μάλιστα μ απλικαρισμένη παράσταση.


Τι έτσι νέτα σκέτα;;; ΠΟΤΕΕΕ!
Δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη.
Μέτρησα τις διαστάσεις  της κι έκοψα το καραβόπανο.
Χαχαχαααααα;;; γιατί γελάτε πριν σας πω;;;Ναι,  Εκοψα λάθος τα μέτρα, διότι το μάτι όντας και πρεσβυωπικό, μία χάρη του την κόβει!
Οπότε φιογκάκια για κλείσιμο,πάνε περίπατο.
 Παρ όλα αυτά συνέχισααπτόητη  το ταίριασμα της παράστασης,η οποία ήτο και δαιδαλώδης, ει δυνατόν να χρησιμοποιούσα όλα τα υφάσματα που έχω!
Κι αφού δε καταφέρνω να κάνω ίσιο γαζί,ήθελα να κάνω και καπέτες στους θάμνους, κι είχε και πολλούς τρομάρα μου!
Τέλος πάντων κουτσά -στραβά πήρε μία μορφή , εγώ δε έγινα εξπέρ στην αλλαγή κλωστής, μάζεμα μασουρακίων και ...βασικόόό  λύσιμο -δέσιμο της ραπτομηχανής, καθότι το χούι της δεν τ' αλλάζει και αφού στραβά ξεκίνησε με πρόβλημα,συνεχίζει να με τυραννάει.Αλλά ήταν να μη μάθω ν αλλάζω λάδια!!!!
Οταν έπαιρνε φόρα,με θαύμαζα  κι εγω!!! Ούτε στην Εθνική οδό ναχα έβγει τέτοιο γκάζι!
Πού θα μου πάει;; θα μάθω,κι όχι μόνο αποφάσισα να το δω το θέμα όπως είπα εξ αρχής μαθητικά. Να πάω κάπου να ξεστραβωθώ και μετά να πιάσω τιμόνι.
Βέβαια τ' αποτέλεσμα,ανάλογα το σκότος και το έρεβος επι του αντικειμένου, πάλι καλό βγήκε...δείτε και πιετούλες,όχι παίζουμε!



Το κακό είναι οτι δε χρησιμοποίησα το λοξό  μου που είχα σκοπό,τσάμπα έφαγα 4 ώρες στη Ρόμβης;;; αλλά  ελπίζω να το χρησιμοποιήσω στην επόμενη δημιουργία
Κατόπιν όλων όσων προείπα, σεβαστείτε ο,τι πέρασε η ψυχική μου ισορροπία και  δείξτε επιείκεια στο "παλτουδάκι"


Οφείλετε όμως να μου αναγνωρίσετε οτι έχω το γνώθι σ αυτόν,αλλά και πάλι όνομα δεν θ άλλαζα,γιατί ο,τι κάνω το κάνω με ΑΓΑΠΗ!



100 σχόλια :

  1. Και εχουμε κανει τη μιση ρομβης!!!!!!!μεχρι νατη τελειωσουμε χαχαχαχα
    αλλα αξιζε η κουραση!!!!αφου το χεις με τη ραπτικη...
    Στο ξαναλεω...πρεπει να γραψεις βιβλιο για τις περιπετειες σου στη χειροτεχνια !θα γελασει και καθε πικραμενος χαχαχαχα Το αποτελεσμα παντως ποτε δε δειχνει τι φουρτουνα περασες γαι να το φτιαξεις!!!!!ειναι υπεροχο αυτο που εφτιαξες!!!!!!θελω κι εγωωωωωωω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι θα κουκουλώσεις; Τον ανδριάντα σου; Αυτό που πάμε η μία πίσω από την άλλη έχει καταντήσει αηδία.

      Διαγραφή
    2. λιγο υφασματακι θελει μωρε !!!δε θα ξοδευτει...μια θηκη για μαξιλαρι !αφου ειμαι κοντη

      Διαγραφή
    3. Μμμ...δεν θα σχολιάσω. Θα δείξω ανωτερότητα γι'αλλη μια φορά και θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό.

      Διαγραφή
    4. Εχω μία καλλίτερη ιδέα...θα σας φτιάξω δύο πυτζαμούλες μούρλια,χαμένα! Αντε στα κρεββάτια σας...αύριο είναι Τετάρτηηηηη!!!!

      Διαγραφή
    5. σουπερρρρρρρρ!!!!ιδιο μοτιβοοο!θα μαστε μια ζωγραφια!θυμισου της Μαριας ενα ποντο μακρυτερη γιατι ειναι ψηλοτερη!

      Διαγραφή
    6. Ναι...εγώ θέλω. Αυτές που'χουν και πατούσες να μη κρυώνω! Τετάρτη;;;;;;;;;;;; Τι είπες τώρα!

      Διαγραφή
    7. Βρε πού σας πέτυχα και τα δύο κολλητήρια του Καραγκιόζη! Οχι απο ομορφάδα,απο μπόι και διπλή εμφάνιση,χαχαχαχαχα

      Μισιρλού
      δίκιο έχεις να γράψω τα πάθη μου επι των δημιουργιών,όλοι νομίζουν οτι υπερβάλω για να γελάσουμε στην ανάρτηση, μόνο εσύ ξέρεις τι καλός... καντηλανάφτης είμαι! Αστα λοιπόν να τ απολαμβάνουμε ιδιωτικώς,γιατί φοβούμαι οτι αν το πάρουν στα σοβαρά θα γκαντεμιασθώ και δνε θα μου κάθεται τίποτα μετά.

      Βιλλιώτη
      αύριο Τετάρτη, επαναλαμβάνω να το πιστέψω κι εγω,άρα δε προλαβαίνω να ετοιμάσω πυτζάμες,θα πάρω τα μέτρα όμως και θα επιληφθώ ΚΑΙ με πατουσούλες !
      Τώρα που το ξανασκέφτομαι,μήπως είναι καλλίτερα να ξεκινήσουμε με τ αποκαλυπτήρια του ανδριάντα;;;;χαχαχαχα υπεκφεύγω σαν τη ζωγραφική;;;; ιδέα σου είναι.

      Οπως καταλαβαίνετε γράφω άνετα γιατί πήγατε για ύπνο,οπότε ό,τι θέλω λέω!

      Διαγραφή
    8. Καλοκαίρι έρχεται, ξεκίνα με κανένα σορτσακι, κι από Σεπτέμβρη πιάνεις τους υπνόσακους!

      Διαγραφή
    9. χαχαχαχα γιατί γμτ να μη μπορώ να ενσωματώσω φωτό στα σχολια!!!! Να μας δω το Τρίο Στούτζες με σορτσάκια by Hara και τι στον κόσμο!!!

      Χαμένα(ξέρετε ποιά δύο),προσέξτε,γιατί δε τόχω σ ε τίποτα να σας εκθέσω,μου μπήκαν ιδέες τώρα

      Διαγραφή
  2. Έλα βρε ταπεινό και γκρινιάρικο πλάσμα. Αφού τέλειο βγήκε το παντελονάκι! Παντελόνι δεν είναι; Αχαχαχαχα Άμα μάθεις και μανίκια θέλω ένα παλτουδάκι κι εγώ για τον χειμώνα...χιχι. Αν δεν το κατάλαβες σε πειράζω... κι όταν νυστάζω το χιούμορ μου μειώνεται αισθητά...χαχα. Θα επιστρέψω όταν τοποθετηθούν κι άλλοι. Πάντως έγινε πολύ όμορφο και κανένα ελάττωμα δεν είναι στα δικά μου μάτια (καλά δεν είναι και για βραβείο) ορατό. Εύγε μικρή μου μοδιστρούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που να καταλαβεις την αγωνια της μοδιστρας!!!!!!ουτε κουμπι δε ραβεις!!!!!
      σταση για τη Ρουλα παιδια!να πιει ενα ποτηρι νερο!

      Διαγραφή
    2. Τόσο που μια φορά μου ζήτησε ο καλός μου να του ράψω ένα κουμπί κι αυτό ράφτηκε μόνο του...αχαχα. Το καημένο...φοβήθηκε και μόλις έβαλα την βελόνα στην κλωστή το βρήκα στην θέση του....δεν λέω ψέμματα!

      Διαγραφή
    3. Κατόπιν της οικειοθελούς κι αβίαστης ομολογίας σου επι του κομβίου,παραιτούμαι της απάντησης....εκτέθηκες μόνη σου,οπότε σε ποιο επίπεδο να συνεννοηθούμε;;;

      Διαγραφή
    4. Και να θέλει να σφηναρει κανείς δεν του αφήνετε χώρο. αμαν πια με την πολυλογία σας.. τι θα γίνει; γραψε η μια .. απαντησε η άλλη... σιγα να μην σας προλαβω... ας είναι τουάχιστον που με σκεφτηκε το Μισιρλακιμισιρλάκι..να μου δώσει ενα ποτηρι νερό... θα με κατεβάσετε παλι στα τελευταία σκαλοπάτια.... χμμμμμ σχόλια ήθελα να πώ...... εχω πολλά έ;; προς το παρόν ουδε σχόλιο επι του παλτουδακίου...χι.χιχ.

      Διαγραφή
    5. Ρουλάκι μου,καλώς μας ήρθες!
      Σιγά μη δεν εύρισκες τρόπο να σφηνάρεις,έστω κι αν παίζαμε πινγκ πονγκ μεταξύ μας.
      Ναι, ευτυχώς που έχουμε και τη Μισιρλού,που μας σέβεται και μας κάνει χώρο για στασίδι,φέρνει νερό οταν διψάμε,τη δροσιά του νάχει το κορίτσι!

      Διαγραφή
  3. Είναι πολύ ωραίο.
    Χαιρετίσματα από Κανάριοι Νήσοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mil gracias!!!xaxaxaxa


      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!

      Διαγραφή
  4. Ή θα μπορούσες να το μετονομάσεις σε: κάρβουνο πιάνω χρυσάφι γίνεται! Μου αρέσει πολύ το επανωφόρι Χαρά μου :)))) Γεια στα χεράκια σου! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα και να πεταχτεί απο πουθενά ο Κούρκουλος και να φωνάζει "Οχιιιι άλλο κάρβουνοοο"!!!!
      Νάσαι καλά κοπελάρα μου, σ ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  5. Σαν παλιά μοδίστρα σου λέω ένα μεγάλο ΕΥΓΕ!!!!!!!!
    Το παλτουδάκι έγινε τέλειο και μην ακους κανέναν η μάλλον καμία, από τη ζήλια τους τα λένε!!!!!
    Είναι τις μόδας τα απλικέ , οπότε να κάνεις κι ένα παλτουδάκι για σένα για να είστε ασορτί!!!!!!
    Το όνομα πάντως του μπλογκ δε θα το άλλαζα!!!!
    Πολλά φιλιά!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα βρε Ρένα,γιατί μ έχουν πάρει στο ψιλό!
      Λες να κάνω τέτοιο παλτό;;;; Πράγματι θα λείπει η Κοκκινοσκουφίτσα απο μέσα,εκτός κι αν γίνω εγω (σαν τη Βαρβάρα,χαχαχαχα)
      Συμφωνούμε με τ όνομα,αν κι οταν το βάφτισα ποτέ δεν φανταζόμουν πόσο θα μ αντιπροσώπευε στο μέλλον!!
      Φιλάκια πολλά κι απο μένα

      Διαγραφή
    2. πάντως απ ' τα χεράκια σου,θα φορούσα με καμάρι το απλικέ κόκκινο παλτουδάκι, θάπαιρνα το καλαθάκι μου καί άφοβα θα διέσχιζα το δάσος, απο Μυσιρλού -Βιλλιώτη εως Ρένας, που θα μπορούσε πράγματι απο κοντά να εκτιμήσει βελονιά βελονιά τη ραπτική σου!Νότια δεν θα πήγαινα, γιατι αυτές τι μέρες δημιουργούνται εκεί θαύματα ραπτικής, πιστεύω κάτι απ ΄αυτά να δούμε!
      Πάω στη σειρά μου, μεχρι να εμφανιστεί η Ρουλίτσα μας!

      Διαγραφή
    3. Πρόσεξε Μπαρμπουνάκι γιατί αν συνεχίσεις δε θα δεχτώ ,ένα απλό σχόλιο,θα θέλω συνεχώς συνδυασμό σχολίων.

      Διαγραφή
    4. ΄Μόλις εμφανισθήσα.....ορίστε αδέρφι.. Χαρα μου ήταν να μην πιασεις την ραπτομηχανή ,.. ηδη έχεις απο οτι βλέπω.. πολλες πελάτισες για σορτσάκια.. για το αδέρφι κόκκινα παλουδάκια.. και έπεται συνέχεια...χι.χι..κατεβαίνω.. κι αλλο;;

      Διαγραφή
    5. Θα ανοίξω πελατολόγιο,"μόλις εμφανισθήσα".
      Αααχχχ τι θα κάνω εγω μ εσάς τ ατίθασα!!!!με πεθαίνεις.

      Διαγραφή
  6. Στην προηγούμενη ανάρτηση δεν είχα που να βάλω το σχόλιό μου ,μπερδεύτηκα λιγάκι γιαυτό το βάζω εδώ Στο παρακάτω link μπορείτε να υπογράψετε κατά των χημικών 'εχω συνδέσει την φωτογραφία στο blog μου και πηγαίνει αυτόματα εκεί μπορείτε να κάνετε το ίδιο https://secure.avaaz.org/en/petition/Pros_ton_prothypoyrgo_Antoni_Samara_OHI_stin_tafi_ton_himikon_oplon_tis_Syrias_stin_thalassia_periohi_tis_Kritis/
    ελπίζω να φανεί χρήσιμο
    όσο για την κατασκευή τι να πω έγραψες ,έραψες ΄ζωγράφισες πάλι!!!έχουμε και την ίδια ραπτομηχανή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου
      υπέγραψα ήδη,μέσω της ανάρτησης της Αιναφετς. Οποιος διαβάσει ολόκληρες τις αναρτήσεις θα δει τα λινκ,καλά κάνεις όμως που το επισημαίνεις κι εδώ.
      Σ ευχαριστώ πολύ για ΟΛΑ!

      Διαγραφή
  7. Σου έχω και άλλο όνομα... ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή !!!!!!!
    Πλάκα κάνω, μη μου θυμώνεις μάτια μου....
    Χαρουλίτσα το παλτουδάκι με το δάσος τέλειο !!!!
    Η κοκκινοσκουφίτσα λείπει μόνο !!!!!!!
    Η δική μου κάθεται ξεσκέπαστη, τι ντροπή !!!!!
    Φιλάκια πολλά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο τίτλος πολύ ευφάνταστος !!!!!!!!
    Μανούλα είσαι σε τέτοια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδί μου, παιδί μου, ελπίδα στερνή μου!!!χαχαχαχα Τον Ξανθόπουλο μου ξύπνησες βραδυάτικα
      Το Λωλοστεφανή,τον έχω κάψει προ πολλού απο τη πολύ χρήση και ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ σου θυμώνω,αλλά γελάω γιατί έχεις ΄δικιο και μ αρέσει το χιούμορ σου.Οταν σκοτεινιάζεις με θυμώνει γιατί μου το στερείς
      Τώρα λοιπόν που πήρες νέα υφάσματα,φτιάε μία καλοκαιρινή βερσιόν στη δικιά σου,επιβάλλεται!
      Φιλάκια πολλαααααααααααααααααααααααααά ...Καλημέρας!!!

      Διαγραφή
  9. Ένα έχω να πω, το παλτουδάκι αυτό δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα γιατί όντως είναι φτιαγμένο μ' αγάπη!!!! Και θα πω, χαρά στα κουράγια σου, Χαρούλα, που έκαμες τέτοια ολόκληρη παράσταση!!! Ευγε! Ασε που πρέπει να φτιάξω κι εγώ παλτουδάκι κι όλο το αναβάλω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βγεί απο τη μόδα Ευγενούλι,αν καταφέρω να τελειοποιηθώ και να βγάλω ένα νέο άρτιο αποτέλεσμα. Πως θα γίνει να σου μοιάσω;;;

      Διαγραφή
  10. Τιμάς τον τίτλο του ιστολογίου σου!!! Τα κάνεις όλα μ' ΑΓΑΠΗ!
    Συνέχισε!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ απο καρδιάς Στράτο,κι εγω το πιστεύω οτι οσο και να βασανίζομαι το αποτέλεσμα δικαιώνει το πάθος μου.
      Καλή σου μέρα κι απο μένα

      Διαγραφή
  11. Τέλειο έγινε το παλτουδάκι της ραπτομηχανής σου!!! Όσο για τον τίτλο του ιστολογίου σου, δεν νομίζω να μπορούσες να βάλεις καλύτερο...αυτό, τα λέει όλα αφού γίνονται με αγάπη!!
    Τα φιλιά μου και την καλημέρα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσαι καλά Κωνσταντίνα μου,για τον καλό σου λόγο. Με δικαιώνετε!
      Φιλιά πολλά κι απο μένα για μια όμορφη μέρα!

      Διαγραφή
  12. Καλημέρα!!! τελικά σάυτό το δάσος ταιριάζει απόλυτα μια απλικαρισμένη κοκκινοσκουφίτσα!
    το καλαθάκι μόνο να είναι άδειο, γιατί έχει λουλούδια να μαζέψει απο παντού!ακόμα και απο τα δέντρα θα πέφτουν λουλούδια!
    Τώρα επι των γνώσεών μου:πρώτον και μόνο οτι έχεις αλλάξει κλωστές, με περνάς κατα πολύ!
    Δεύτερον συνολικά σου βάζω εννέα γιατί μόνη σου είπες πως κάτι δεν έβαλες, και για να μην πάρουν αέρα τα μιαλά σου, όμως σε συγχαίρω που πήρες τον ΑΕΡΑ της ραπτομηχανής!Απο πού το διακρίνω;
    ναι, απο τα κλαδιά των δέντρων απο το τελείωμα στις άκρες,με τις πολλές ραφές,απο τη σκεπή με τα κεραμίδια πάνω αριστερά, και απο τη λεπτομέρεια με τον ρόζο του κορμού στο πιό κοντινό δέντρο , εδώ παίζει κοπτική ! Και σε πολλά άλλα σημεία που συνολικά δειχνουν τον αέρα σου!!!!είναι θέμα χαρακτήρα!!τον αέρα τον έχεις!!!ΑΥΡΑ τον λενε!
    ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ να σχολιάσω διεξοδικά, τα πατουσάκια στης Μαρίας, και αν μου αρέσουν θα δεχθείς μια παραγγελία σε δύο νούμερο κοντότερο.......
    μας 'εφτιαξες τη μέρα!!!!
    συχαρητήρια!
    καί φυσικά διακρίνω ένα κατακίτρινο ήλιο, χωρίς κανένα σύννεφο!!!
    φιλιά!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Βαρβάρα!!!!
      Καλά τι μάτι είναι αυτό;
      Τα είδες όλα!!!!!!!
      Και τις κλωστές και τον ήλιο, μπράβο σου!!!!!!
      Φιλάκια πολλά!1

      Διαγραφή
    2. αφού ξέρεις οτι κάποια στιγμή θα ζητήσω τις γνώσεις σου για την....τελειοποίησή μου!
      τώρα....μελετώ!
      έχω πολύυυυυυυ δρόμο ακόμα, αλλα προσπαθώ να είμαι επιμελής!φιλάκια πολλά πολλά!!!

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχαχα δεν σ αντέχω Βαρβάρα,μα τετοιααααα μελέτηηηηη!!!! Αυτά να τα βλέπει η Βιλλιώτη...μέχρι και τον ρόζο στο δέντρο είδε!!!!!ΘΑΥΜΑ! ΘΑΥΜΑ!!!
      Μεγάλη μου Τιμή να εντρυφείς με τόσο πάθος στις αναρτήσεις μου και ν ανακαλύπτεις ακόμα κι αυτά που εγω ψάχνω να βρω μετά το σχόλιό σου!χαχαχα
      Φιλάκια πολλά,είναι σίγουρο οτι θα διαπρέψεις γιατί εσύ κι αν τα φτιάχνεις με ΑΓΑΠΗ!!!

      Διαγραφή
    4. Μάτι...είναι αυτό δεν είναι παίξε γέλασε Χαρά μου..σιγα να μην του ξέφευγε η λεπτομέρεια....του αδερφιού..χι.χχι. (που είσαι Μπαμπινιώτη) ..χι.χι να δεις .....

      Διαγραφή
    5. Είναι ακριβώς αυτό που λέμε "την έχει φοβηθεί το μάτι μου"!
      Αν έρθει κι ο Μπαμπινιώτης εδώ μέσα θα μου γυρεύει κι αυτός μέτρα,άστον στην ησυχία του Ρουλιώ μου,χαχαχαχα

      Διαγραφή
  13. Καλημέρα Χαρά μου...
    ΄Οτι κι αν φτιάξουν τα χεράκια σου είναι πραγματικά εντυπωσιακό!! Ξετρελάθηκα με το κάλυμμα...
    Μπορεί να είναι αποτέλεσμα μεγάλης περιπέτειας αλλά έγινε απίθανο!!
    Καλή συνέχεια σε ότι σκαρώνεις...
    Πολλά φιλιά...♥
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Αννιώ μου γλυκειά!
      Τελικά έχω καταλήξει οτι οποιοδήποτε εύκολο δε θα το αξιολογούσα όπως αυτά που με ταλαιπώρησαν.
      Ευχαριστώ για την ευχή,τη χρειάζομαι για την Κοζάνη...
      Φιλάκια πολλά κι απο μένα

      Διαγραφή
  14. Χαρά μου όταν έχεις μια τόσο όμορφη κατασκευή με τα δέντρα της, τα σπιτάκια της και έναν ήλιο φωτεινό ...τι άλλο θέλεις.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια Ελένη μου,αφού σας αρέσει,δε θέλω τίποτ άλλο!
      Την αγάπη μου

      Διαγραφή
  15. Ακου να δεις, όταν αγαπάς κάτι, όταν το θες το παίρνεις στην αγκαλιά σου κι το ΖΕΙΣ - κι αν ακόμα φας και τα μούτρα σου , δεν πειράζει! Εγώ αυτό ξέρω.
    Αυτά τα "να μάθουμε" ,"να δούμε ", "να σπουδάσουμε πρωτα" είναι για τους ξενέρωτους και τους ατάλαντους.
    Κι ό,τι κι αν είναι καμωμένο με αγάπη φαίνεται, και σε κάνει να το αγαπάςκι εσυ που το βλέπεις, μην το ξεχνάς!
    Φιλιά, πολλά και με αγάπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πρώτη σου πρόταση με αντιπροσωπεύει και μ αφήνει αφώνου,τα λοιπά λόγια περιττεύουν...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ Νικούλι μου.

      Φιλάκια πολλά με αγάπη περισσότερη

      Διαγραφή
    2. Πες τα Νικη μου χρυσόστομη.. .. τελικά πολλά μυαλα εδώ μεσα συναντιόνται και χαιρομαι γι αυτό..!!! αυτό θα της έγραφα..χχι..χι παω όμως στη θεση μου να μην μου βάλουν τις φωνες..χι.χι.

      Διαγραφή
    3. Υπάρχει παροιμία γι αυτό:αν δεν ταιριάζαμε...το ρέστο δικό σας!

      Διαγραφή
    4. λευτερα παιδια.... έχουμε που ξέρεις αν δεν γινει το συμλήρωμα της παροιμίας;; χι.χιχ.ιχ...

      Διαγραφή
  16. Τί μου θύμισες, Χαρά!! Ήμουν έγκυος στην κόρη μου, αγόρασα την ραπτομηχανή μου για να ράψω μωρουδιακά (σεντονάκια, κλπ) χωρίς να ξέρω τίποτα από γάζωμα....και το πρώτο που έφτιαξα ήταν ένα μαξιλαράκι με απλικέ κουρελάκια (ένα σπιτάκι, με δέντρο και με φόντο λόφους!). ¨Ημουν πολύ περήφανη για το 'έργο' μου!!! (κάπου το έχω φυλαγμένο ακόμα).
    Οτιδήποτε φτιάχνεται με αγάπη είναι καλά καμωμένο, όπως και το παλτουδάκι της μηχανής σου. Υπέροχο μου φαίνεται!
    Φιλιά και Καλή συνέχεια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω τ απωθημένο μου ήταν Μαριάννα οταν είχα τα παιδιά μικρά,ποτέ δε περιμενα οτι θα την αποκτούσα μεγάλη...αλλά, όπως φαίνεται ποτέ δεν είναι αργά!
      Θάθελα να δω και το δικό σου απλικέ,σε μια απο τις επόμενες αναρτήσεις
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  17. Καλημέρα Χαρά μου!!Τέλειο έγινε το παλτουδάκι της ραπτομηχανής σου!Τόσο όμορφο φτιαγμένο!!
    Χάρμα οφθαλμών,καί πολύ γλυκούτσικο!!Μπράβο σου!!Συνέχισε!!Τό έχης ξαδέλφη!!!Καλή εβδομάδα!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ ξαδέλφη και χαίρομαι που μ επιβραβεύεις. Μου δίνετε θάρρος για πιο δύσκολα πρότζεκτ.
      Φιλάκια πολλά απο την αεράτη Πατρίδα!

      Διαγραφή
  18. Χαχαχαχα!!! Σε λατρεύω με τις παροιμίες σου!!!! Τα κατάφερες περίφημα!! Εγώ δεν έχω λόγια!! Το θεωρώ τόσο δύσκολο κι εσύ έφτιαξες πανέμορφα σχέδια και τα ταίριαξες και με θέμα!!!
    Οτι κι αν φτιάχνεις είναι με αγάπη και μας αρέσει!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά αγαπημένη μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τον Ελληνικό Κινηματογράφο και οι παροιμίες!!!χαχαχαχα
      Μαριλενάκι αφού το κατάφερα εγω ,τίποτα και για κανέναν δεν είναι ακατόρθωτο...
      Μου δίνεις (-νετε) μεγάλη χαρά με την επιβράβευσή σας σ ό,τι κι αν κάνω.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ!!!!
      Απο την Πεπίτα ντι Τζάντε με ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ.

      Διαγραφή
  19. Στην ώρα της η εμφάνιση μου. Δίνω τη θέση μου.
    Παρ΄όλη την έλλειψη τεχνικών γνώσεων τα καλύτερα για τις μηχανοραπτικές σου ικανότητες.
    Σχετικά με τον τίτλο του μπλογκ σου θα σου επρότεινα να το λες, ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    Την αγάπη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mε ΧΑΡΑ μου σε βλέπω Ντένη μου,εντός ή εκτός ωρολογίου προγράμματος. Βλέπεις δεν ήμουν ποτέ καλή απουσιολόγος,αλλά χαιρόμουν να βλέπω ανθρώπους γύρω μου που αγαπώ και μ αγαπούν για κάποιο λόγο,.
      O τίτλος που προτείνεις με παραπέμπει σε ξένη ανάρτηση και ως προς εμενα και ως προς τα πιστεύω μου,οπότε τον αφήνω σε αχρησία. Είμαι σίγουρη οτι εσυ που πάντα επιβραβεύεις τις προσπάθειες και τα γραπτά μου,δεν θα μου πρότεινες ποτέ ένα τίποτα.
      Σ Ευχαριστώ που ήσουν εδώ.

      Διαγραφή
  20. Η αγαπη (για την πασης μορφης καλλιτεχνια)ολα τα υπομενει, η αγαπη ολα τα ελπιζει, η αγαπη ολα τα μπορει, (Μαρινελα ,Χατζης)...σιγα που δε θα μπορουσε να δαμασει μια ραπτομηχανη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΡΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙΙΙΙΙΙ!!!!
      Χαίρομαι που επανέρχεσαι και τραγουδιστά μ ένα τραγούδι που λέει πολλά και δικαιολογεί περισσότερα!
      Φιλιά πολλά και νάσαι καλά.

      Διαγραφή
  21. Δεν σε ικανοποιούσε το υφασμα να είχε δικές του παραστάσεις!! Ηθελες να παιδευτείς αλλά ετσι μαθαίνεις μέσα από δυσκολίες αστοχίες και *στραβά γαζιά* χαχαχα.Αυτή η δουλειά θέλει υπομονή και επιμονή και τα διέθεσες σε αφθονία!!! Σε μας φθάνει όμορφη η δουλειά σου με πολύ δύσκολο μοτίβο λόφοι, βουνά, λαγκάδια, αγροικίες από τζιν και δένδρα....
    Και καθώς το παρατηρώ το βρίσκω όλο και ομορφότερο έχεις πετύχει τους συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων που δένουν όμορφα μεταξύ τους!!! Τυχερή η ραπτομηχανούλα σου σε αντίθεση με την δική μου που ζει σπρατιάτικα σε υπόγειο και σε μοναξιά!! Φιλάκια πολλά πολλά και χάρηκα που τα είπαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιό σου βάλσαμο Εφη μου!!!
      Οτιδήποτε και να μου έγραφες θάταν αποδεκτό με ευλάβεια,απο μια καλλιτέχνιδα του μεγέθους σου. Το λέω,το φωνάζω και δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω όσο κι αν δεν το δέχεσαι απο μετριοφροσύνη.
      Και μόνο που ασχολείσαι με τις αδύναμες κατασκευές μου,μου δίνει χαρά,ευθύνη και δύναμη να συνεχίσω.
      ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ,ΠΟΛΥ!!!
      Φιλάκια πολλά σε σένα και τα κορίτσια σου (Αλκηστη, Μελίτα)

      Διαγραφή
  22. Ακου να δείς Εφούλα μου, την έχεις διαλύσει λέμε!κι ύστερα θυμάσαι που έρραψες το κόκκινο παλτουδάκι και όχι μόνο; Έ, μια ξεκούραση την χρειαζόταν!Μετά απο τόση προίκα που έρραψε για το τριανταφυλλένιο σου κουκλόσπιτό !και ΄σιγουρα στη μοναξιά του υπογείου, σχεδιάζει και μελετά τις καινούργιες της δράσεις!!!φιλιά πολλά!
    Συγγνώμη Χαρουλίτα μου, αλλα ...με προκάλεσε!!! χαχα!!!

    Μπήκα να πω οτι μόνο τώρα διάβασα σωστά τον τίτλο! είσαι άπαιχτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι σε θέλω Μπαρμπουνάκι,οταν προκαλείσαι ν απαντάς.Χαρά μου!

      Χαχαχαχα όσο επανέρχεσαι όλο κάτι νέο ανακαλύπτεις, δε σ υποφέρω λέμε!!!!

      Διαγραφή
  23. Χαρά μου είναι υπέροχο το "παλτουδάκι" της ραπτομηχανής!!! περιττό να σου πω πως εμένα που δεν ξέρω να ράβω ούτε κουμπί μου φαίνεται απίστευτο κατόρθωμα αυτό σου το δημιούργημα!!! Με το καλό να μας έρθεις!!! Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠίστευτο μου φαίνεται οτι δε ξέρεις να ράβεις ούτε κουμπί Βίκυ,εσύύύύ;;;;;
      Κι εγω το βλέπω ως κατόρθωμα μετά τα αλλεπάλληλα λάθη,δεν πίστευα οτι θα κατάφερνα να το συνεφέρω στα μέτρα του,ούτε φυσικά στη σύνθσεη,αλλά βασικά τα μέτρα αφού είχε κοπεί μικρότερο του δέοντος.
      Φιλάκια πολλά και Καλή αντάμωση,συμμαθήτρια (σιγά μην δεν είμαστε μαζί!) ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ...

      Διαγραφή
  24. χαχαχαχα..... γελάω .. γιατί μου αρεσι έτσι πως τα γραφιες ...πρεπει να το διαβάσω 2 φόρες άλλα δεν πειράζει (χαλάλι σου ).....χαχαχα....πολύ όμορφο έγινε το παλτουδάκι....τελεια ...πάρα πολύ όμορφο.....Αλλα Χαρά μου..... ότι και να φτιαχνιες
    με τα χεράκια σου ..όμορφα γίνεται.... Οπός λέει η ετικέτα " The best things in life are made by hands " πολλα πολλα φιλιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα εδώ εγω το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και γελάω με τα πάθη μου (εκ των υστέρων βέβαια,γιατί εκείνες τις ώρες...άστα να πάνε...) Ειρηνάκι μου,εσένα θα παρεξηγήσω;
      Χαίρομαι που απόλαυσες την περιπετειώδη δημιουργία, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια
      Φιλάκια άπειραααααααα

      Διαγραφή
  25. Λοιπόν,πιάσε μολύβι και χαρτί και γράψε αναλογίες (εννοείται ότι έιναι ,,,μοντέλου!! 85-65-85)!!! Θέλω κι εγώ παλτουδάκι!!!! χαχαχα!!
    Τι να πω, Χαρά μου και γι'αυτό το εγχείρημά σου!! Στέφθηκε υπό πλήρους επιτυχίας !!!
    Φιλάκια και αγκαλιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά είναι μέτρα μανεκέν, αυτού που κάνουμε τις πρόβες οι μοδίστρες;;; γιατί ανθρώπου δεν είναι σίγουρα,χαχαχχαααααα Λοιπόν λέω ν αφήσουμε προς το παρόν τα μολύβια και τα χαρτιά με τα μέτρα και να πιάσουμε πηλούς και γυψόγαζες,είσαι;;;;;; Αν ΝΑΙ, θα σ ε περιμένω Σ/κ ολημερίς,στο γνωστό μέρος...ναιιιιιιιιι;;;;;;;;
      Εκεί θα εναγκαλισθούμε και θα ασπασθούμε περιπαθώς.

      Διαγραφή
  26. Ενα θα σου πώ Χαρά μου τώρα που έφτασα στην θέση μου..καλωσόρισες στο κλάμπ των μοδιστρων...(τον τόνο βάλε τον εσύ ..χι.χιχ. δεν ξερω που τονίζεται) θα μου πεις ο τόνος σε μάρανε;; όχι παιδι μου..σιγά να μην με νοιαξει που μπαινει ο τόνος στις μοδίστρες.. χι.χιχ. με νιοαζει όμως που έπιασες.. στα χέρια σου .. την ραπτομηχανή........και έγινε η απο μηχανής Θεός..για να σε βγαλει και σε άλλα μονοπατια εκτός απο την ζωγραφική... το ντεκουπαζ..(αχ απωθημένο) χι.χιχ. και ότι άλλο σκεφτεί το μυαλουδάκι σου.. και τωρα... η κριτική μου για την ραπτική σου..χι.χι..... .. σιγα να μην δεν σου την έκανα... λοιπόν Χαρά μου... λεπτομέρειες... δεν βλέπω .. αυτές τις αφήνουμε για το καρντάσι...που έχει ματι... εγώ μπηκα στο παραμυθενιο παλτουδακι της μηχανούλας σου.. με τα σπιτακια του .. τα δεντρακια του... τα λουλουδένια λοφάκια του ...μου θύμισε παιδικό παραμύθι και εμενα τα παιδικα παραμύθια μου αρέσουν.. αυτό θα πει..... καινούργιο κοσκινακι μου χμμμμ μηχανούλα ήθελα να πώ..και πως θα σε σκεπάσω..χι.χι..εσύ ξεκινάς και εγώ τελείωσα προς το παρόν με ράψιμο... της Λυσιστράτης..!!!.... καλό ξεκίνημα.. και που είσαι;; τωρα που ξεκουράζουμε εγώ .. να σου στηλω μέτρα;;;χι.χιχ.χι. φιλάκιαααααα μοδιστρούλα μου..!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://youtu.be/dZUAaFtJUGM
      αφιερωμένο απο τη μοδιστρούλα σου με πολύ ΑΓΑΠΗ!!!!
      Ευχαριστώ για όλα!!!!
      Φιλιά άαααααπειρα

      Διαγραφή
  27. Καταρχήν, πολύ ωραία η ανάρτησή σου όσο αφορά τα σκουπίδια που έχουν σκοπό να μας φορτώσουν!Όσο για τη μηχανοκουκούλα, μπράβο σου, το αξίζει η μηχανούλα σου, γιατί τόοοσα και τόσα ράβει, δεν αξίζει και αυτή να κρατήσει κάτι δικό της?Άντε πια!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΡΗΤΗ ειμαστε κοντά σου!
      Πινελάκι μου χαίρομαι πολύ που σ άρεσε η παλτουδιά του σακάτη!!!χαχαχαχα
      Φιλάκια πολλάαααα

      Διαγραφή
  28. Αχ, αχ, αχ νάξερες πληγές που ξύνεις τώρα!!!!
    Το έχω απωθημένο να μάθω να γαζώνω.
    Αυτό που έφτιαξες ήταν τέλειο!!! Μακάρι να μπορούσα να φτιάξω κι εγώ κάτι τέτοιο!!!
    Κλαψ, κλαψ, μπούχουχου!!!
    Φιλιά
    Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέλλα
      αφού εγω πραγματοποίησα τ απωθημένο όλες μπορούν!
      Ξεκίνησε απ τααπλά και θα με θυμηθείς.Ολα θέλουν μια αρχή...
      Φιλάκια πολλά,χωρίς κλάματα, μόνο χαμόγελο!!!

      Διαγραφή
  29. Χαρά μου , στο τρέξιμο...πέρασα να αφήσω την αγάπη μου και για τη δική σου συμβολή!!!
    Να'σαι καλά!
    Φιλιά πολλά! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νασαι καλά Αριστέα, να θεωρείς όμως τη συμβολή μου δεδομένη,όπου χρειαστεί.
      ♥♥♥

      Διαγραφή
  30. Εκτός του ό, τι κι αν κάνεις το κάνεις με αγάπη, το κάνεις και πολύ όμορφο κι ας λες εσύ άλλα!!
    Χαίρομαι κι εγώ πολύ που όλοι μαζί τουλάχιστον φωνάξαμε...είναι κι αυτό κάτι!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω χάρηκα πάρα πολύ μ αυτή την κίτρινη συμμετοχή αντίδρασης Μαράκι,μακάρι να μην ξαναχρειαστεί,αλλά αν...θάμαστε πάλι ενωμένοι!
      Φιλάκια πολλά κι ευχαριστώ πολύ για τ ακαλά σου λόγια

      Διαγραφή
  31. Χαίρε Χαρουλίτα μου αγαπημένη !!!! Ξεκαρδίστηκα με αυτή σου την ανάρτηση και θάυμασα το υπέροχο παλτουδάκι της σκερτσόζας ραπτομηχανής σου !!!!! Κούκλα την έκανες και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό !!!! Δέν χαμπαριάζεις εσύ, άμα σου μπεί κάτι στο μυαλό θα το πραγματοποιήσεις και ας παιδέυεσαι....τραβάτε με κι ας κλαίω...ήηηη...Ράβε..Ξήλωνε.. με αγάπη....άχάχάχάχά....καλό έεεεε
    Είναι τέλεια η δημιουργία σου Χαρουλίτα μου....συγχαρητήρια και φαντάσου δηλαδή τι θα δούμε στο μέλλον !!!!!!
    Υ.γ: όσο για την συννενοημένη σας ανάρτηση για τα χημικά που θέλουν να διαλύσουν στη θάλασσα της Μεσογείου, λυπήθηκα που δέν το είδα έγκαιρα στο email μου και όταν το πήρα χαμπάρι ήταν κάπως αργά γιαι να συμμετέχω, αλλά πολύ χάρηκα που είδα τόσο πολλά blogs να το δημοσιέυετε την ίδια μέρα...πολύ καλή κίνηση ! Θα πάω να διαβάσω και πληροφορίες. Όταν το είχαν αναφέρει στην αρχή στις ειδήσεις είχα φρικάρει και θυμάμαι νομίζω ότι είχα υπογράψει γίαυτό το θέμα, και μετά φυσικά σταμάτησαν να το αναφέρουν τα μ.μ.ε...εννοείται, ό,τι θέλουν και όποτε θέλουν μας το κρύβουν..εμείς όμως πρέπει να τους δείχνουμε όσο πιό πολύ μπορούμε ότι δέν τρώμε κουτόχορτο και να ενημερωνόμαστε και να συμμετέχουμε σε κάθε δίκαιο αγώνα για να προστατέψουμε την φύση μας και τα δικαιώματά μας απο τα άπειρα λαγωνικά !! Μπράβο σας λοιπον και εύχομαι, αν και δύσκολο το βλέπω, να δικαιωθεί αυτός ο αγώνας των κατοίκων της Κρήτης και όσων αγωνίζονται για να το αποτρέψουν ! Βέβαια και είναι πολύ σοβαρό θέμα για όλους μας,όπως λές, πολύ σοβαρό !
    Φιλάκια πολλά, θα τα λέμε..να είσαι πολύ πολύ καλά και καλές δημιουργίες ευχομαι !! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μυρσινάκι μου γλυκό, πόσο μ αρέσει οταν είσαι πολυλογούδικο!!! Τ απολαμβάνωωωωωωω
      Μην μου στεναχωριέσαι που δε συμμετείχες ξέρουμε πόσο ευαίσθητο είσαι και σε θεωρούμε δεδομένη,την επόμενη φορά θα σ εσκουντήσουμε πιο δυνατά.
      Φιλάκια πολλαααααααααααααααααααά αγαπημένο μου

      Διαγραφή
  32. Καλέ...το υ.γ μου είναι πιό μεγάλο απο το σχόλιό μου...αλλά παρεσύρθειν...τι να κάμω...χάχά !
    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχχα με παρέσυρε το ρέμαααα, μάνα μου δεν είναι ψέμααααα χαχαχαχα μ αρέσεις παρασυρμένο μου!

      Διαγραφή
    2. Να μαζευτουμε τα παρασυρμενα ν ανταλλαξουμε εμπειριες!!!

      Διαγραφή
    3. xaxaxaxa εξαρτάται ποιά κι απο τι...

      Διαγραφή
    4. Οπως το νιωθει ο καθενας... θα χουμε ποικιλια εμπειριων..

      Διαγραφή
    5. Φοβάμαι αν δεν διαχωριστούμε σε θεματικές ενότητες,μην έχουμε σύγχιση

      Διαγραφή
    6. Αντε τώρα ο καθένας να ενταχθεί...αχαμπουυυύχαααα θα μου μπερδέψεις και το Μυρσινάκικι εκεί να δεις γύρους που θα κάνει στο Μουσείο της Ακρόπολης!!!!

      Διαγραφή
  33. Οκ... σε πρωτη φαση θα διαχωριστουμε σ αυτους που μολις επεσαν στο ποταμι, σ αυτους που βρισκονται μεσα καιρο και σ αυτους εχουν φτασει Ατλαντικο ηδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χαρά μου τα κανεις ολα με αγάπη για αυτό ειναι υπέροχα!!!Το παλτό της μηχανης σουείναι φανταστικό!!!μπορει να δυσκολεύτηκες μα έγινε τέλειο.,σε βλέπω σε λιγο καιρό να ράβεις και δικό σου παλτό !!είμαι μοδιστρα πολλα χρόνιαοπότε η γνώμη μου μετράει ... αν θες να σε μάθω να ραβεις και συ να με μάθεις ντεκουπαζ !!!αλλά ειμαστε μακριά.Καλή συνέχεια.Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Te ha quedado una funda maravillosa, me encanta.
    Besos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ότι κάνει κανείς με αγάπη, βρίσκει πάντα το στόχο του!

    Καλή μας δύναμη Χαρά μου!

    ΑΦιλάκια πάντα καρδιάς! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τελειο το παλτουδακι , μια χαρα φτιαγμενο σου λεω Χρα μου αλλα πιο ωραια ακομη περασα με τη παλιοπαρεα σας εκει πανω και τα ανακατα σχολια, φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Aυτό δεν λέγεται παλτουδάκι, υπερπαραγωγή λέγεται , μοναδικό έργο τέχνης λέγεται, υπέροχο κάλυμα ίσως......με τόσα πλουμίδια και σύνθεση διαφορετικών υφασμάτων σίγουρα είναι πολύ ξεχωριστό και πανέμορφο, εγώ είμαι ακόμα στο λάδωμα και στα στραβογαζώματα, αλλά πήρα θάρρος απο το δικό σου φανταστικό δημιούργημα και λέω να το παλαίψω λίγο ακόμα....ίσως καταφέρω να κάνω κανένα σακκούλι....Φιλιά, μετά απο καιρό ο μπλόκερ μου επέτρεψε να σε διαβάασω και να σου αφήσω σχόλιο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 100στό σχόλιο, και ακόμα δεν έχεις αναρτήσει πήλινο μπούστο;Αντε , περιμένουμε!!!
    σε δικαιλογούμε λόγω....γιορτής!
    φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...