...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Δ(ί)σκολη υπόθεση

Καλημέρα σ όλους!!!
Φθινόπωρο προ των πυλών και όλα τα παιδάκια, σαν εμάς, ξαναγυρίζουν στα θρανία, ήτοι στην ενεργό δράση (λέμε τώρα...γιατί ακόμα είμαστε σαν αναποφάσιστοι μπροστά στην κάλπη...Θέ μου φύλαγε!)
Εγω έκανα ένα φορμάρισμα τέλος Καλοκαιριού, όχι στο μαλλί (αυτό απορώ πως δεν έχει βγάλει συρματοπλέγματα) στο pc  κι έχασα τα αυγά και τα πασχάλια! 
Μετά μ' εγκατέλειψαν ομού αντάμα, εις τόπον χλοερόν και τόπον αναπαύσεως κινητό και φωτογραφική κι έτσι έμεινα αφωτογράφιστη σ' όσα ωραία συμβαίνουν γύρω μου!
Ευτυχώς όμως κάτι υπήρχε στην κάβα και είπα να σας κεράσω,έτσι να φύγει λίγο η Καλοκαιρινή αλμύρα. Κανονικά θα έστεκε να το βάλω στην Κατηγορία "Μεγάλη εβδομάδα  ή εβδομάδα των Παθών", κάποια στιγμή θα μαζέψω όλα τα αμαρτωλά σ αυτή την κατηγορία, μόνο που φοβάμαι οτι θάναι σχεδόν όλες οι αναρτήσεις,μία ενότητα! χαχαχαχα

Συνέβη την  Ανοιξη λοιπόν, όπου ευκαιρία για αλλαγή διακόσμησης, και κατ επέκταση εκκαθάριση των καταχωνιασμένων, όταν τις Γιορτές (των Χριστουγέννων)  άνοιξα τα ερμάρια μου και βρήκα ένα στρογγυλό ανοξείδωτο δίσκο θεώρησα οτι είναι μια καλή ευκαιρία εξάσκησης και αναμόρφωσης.

Γενικά αντιπαθώ τα ασημοειδή, επειδή ποτέ δε τα ξαναβλέπω όπως οταν με προκάλεσαν να τ αποκτήσω, λαμπερά και αψεγάδιαστα , αντίθετα γεμίζουν αντιαισθητικά μπιμπίκια, ούτε στη χειρότερη εφηβεία νάταν!
Κάπως έτσι ήταν κι αυτός ο ανοξείδωτος (;!) δίσκος, που βρέθηκε μπροστά στο χέρι μου που έψαχνε,
Άλλες φθορές δεν είχε υποστεί, κι έτσι αποφάσισα να του δώσω το φιλί της δεύτερης ζωής


Ασταρώθηκε με σπρέϋ και επιλέχθηκε η χαρτοπετσέτα, αφού υπήρξαν αλληλοαναιρούμενες σκέψεις, αν θάπρεπε να εστίαζα.
Όπερ και κατέληξα (θάθελα να πιστεύω...).
Στην περιφέρεια είχε κάτι ανάγλυφα στρουφουλίδια (μάλλον, έλικες, τα λέτε εσείς) που δε με χάλαγε να τ αφήσω. 
Το πρόβλημα όμως , γιατί υπήρξε πρόβλημα, ήταν στην απόφασή μου να καλύψω μονομιάς το δίσκο με τη χαρτοπετσέτα. Και, προς μεγάλη έκπληξη, αλλά με μεγάλη υπομονή,ο στόχος επετεύχθη, ΟΜΩΣ, ο κακός μου εαυτός λειτούργησε εναντίον μου.
Παρόλο που έστρωσε σχεδόν τέλεια, αυτό το "σχεδόν" με προκαλούσε και η πρόκληση οδήγησε σε βατερλώ!
Είχε κάποιες ανεπαίσθητες μικρές ζάρες,που έπρεπε να στις υποδείξουν να τις δεις.
Ελα όμως που εγώ τις έβλεπα! 
Εφάρμοσα κρακελέ δύο συστατικών, κανένα κακό μέχρι εδώ, ΑΛΛΑ το λάθος δεν άργησε να γίνει, οταν χρησιμοποίησα χρώμα λαδιού  από σωληνάριο χωρίς να το αναλιγώσω. 
Διότι κατόπιν εορτής, έτσι πάντα συμβαίνει με τα λάθη, αν το είχα διαλύσει,να μην είχε τ αποτελέσματα που είχε.
Μουτζούρωσε σε κάποια σημεία και σε κάποια άλλα ήταν πιο φυσικό. Και μετά το ένα λάθος ακολούθησε τ άλλο απο την ανυπομονησία μου και το μη καθαρό μυαλό μου. Η μία πατίνα πάνω στην άλλη μπας και ξανοίξει,αλλά φρούδες αποδείχθηκαν οι ελπίδες.
Κλήθηκαν εσπευσμένα  σε σύσκεψη οι Μεγάλες Δυνάμεις (*Μισιρλού), επειδή παρίσταντο ακουστικά εξ αρχής και αποφασίστηκε να κάνω νέα παραγγελία  χαρτοπετσέτας (διότι δεν είχα δυστυχώς δεύτερη) και να καλύψω το περίγραμμα (ευτυχώς στο κέντρο δεν είχα βάλει χέρι)


με πάστα κρακελέ.
Και το κρακελέ δεν ήταν στην καλλίτερή του ώρα (δε ξέρω γιατί σβωλιάζει κι έχει κι ένα σκασμό λεφτά για το μέγεθός του), αλλά τέλος πάντων λειτούργησε.

Για  το καλό της ψυχικής μου, ήδη διαταραγμένης, κατάστασης  το e-shop παρόλο που ήταν κλειστά άνοιξε τις παραγγελίες του, επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά οτι δεν είχε κάποια απο τα συνοδευτικά της παραγγελίας και άμεσα παρέλαβα την παραγγελία μου, προς μεγάλη μου χαρά!(εδώ να ευχαριστήσω θερμά τη Βάσω απο το decoupageshop)
Απο εκεί και πέρα όλα φάνταζαν εύκολα και έγιναν, πάντα με την επίβλεψη των Μ.Δ!
Εφαρμόστηκε πατίνα χρυσή (δεν θυμόμουν εξ αρχής οτι είχα τέτοια,θα γλύτωνα πολλά) στο κέντρο και πορπορίνα στην πάστα κρακελέ


και τελικά έγινε αυτό:


Καμμία σχέση με τον αρχικό δίσκο,απείρως καλλίτερο κατά την άποψή μου.
Θα ήθελα να ξέρω και τη δική σας
Το ηθικό συμπέρασμα απ όλα όσα πέρασε (-α), όπως λέει  σοφά η Μισιρλού:  "Να ξέρουμε πού σταματάμε"!
Μέγα απόφθεγμα!!!!

83 σχόλια :

  1. Καλό μήνα καλή μου Χαρά και καλό Φθινόπωρο!! Ο δίσκος έγινε αγνώριστος!! Είναι φανταστικός!! Πολλά μπράβο!! Καλή συνέχεια με πολλά χαμόγελα! Πολλά φιλούθκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάμαι κι εγω η καθυστερημένη!
      Σ ευχαριστώ Βασιλική μου για τα καλά σου λόγια,ελπίζω να σε πρόλαβα ακόμα στην πατρίδα,μην ταχυδρομηθούν τα ευχαριστήρια.
      Καλή πρόοδο νάχεις , σ ο,τι κι αν κάνεις!

      Διαγραφή
  2. ΕΙΜΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελευταία δεν μου βγαίνει το σωστό timing! Ελπίζω την επόμενη φορά...το τηλέφωνό μου τόχεις,απο σένα εξαρτάται

      Διαγραφή
  3. Καλή σου και όμορφη μέρα εύχομαι.
    Για μια ακόμη φορά, με τις λίγες καλλιτεχνικές γνώσεις που διαθέτω, υποκλίνομαι μπρος στο πανέμορφο έργο σου.
    Την αγάπη μου έχεις πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για την υπόκλιση, με το ραμμένο γόνατο είναι πράγματι άθλος και το εκτιμώ!
      Νάσαι καλά Ντένη μου.

      Διαγραφή
  4. Χαρά μου άλλος δίσκος!!! Καμία σχέση!!! Ισως κάτι του λείπει όμως. Κάπως άδειος είναι. Μήπως θέλει εκεί στο κέντρο κανάν όγκο;;; Κανά κορμό;; Κανά εκλεράκι;;; Τίποτα σουδάκια και κοκάκια;; Αχαχαχαχαχα!!!! :)))) Μα είναι πανέμορφος μπρε Πεπίτα!!!! Ασε τον δίσκο ήσυχο πια!!!
    Οντως η πορπορίνα κάνει θαύματα στα σκασίματα, είναι λίγο μουτζουριάρες οι πατίνες!!!
    Και θα συμφωνήσω απόλυτα ότι το άτιμο το χόμπυ θέλει ένα σκασμό λεφτά!!!!! :))))
    Ανυπομονώ και για άλλες σου μεταμορφώσεις!!! Και το νου σου στο απόφθεγμα!!! χιχιχιχι!!
    Σε φιλώ Πεπίτα μου και καλό σ/κ να χεις!!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριλενάκι μου
      πού να σου πρωτοαπαντήσω;
      Στο σοφό απόφθεγμα που δυστυχώς δεν ακολουθώ παρά τα στραπάτσα; Στο πολυδάπανο του χόμπυ; στις πατίνες που είναι ο εφιάλτης μου γιατί είναι οντως μουτζουριάρες και ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την τοποθέτησή τους; Στο δίσκο που έγινε όντως άλλος; ή στο οτι πρέπει να κόψουμε τα γλυκά,γιατί με βλέπω τα χριστούγεννα να κάνω το χιονάνθρωπο με τα χειμωνιάτικα;;;;
      Τ απόλαυσα και συμφωνώ μ όλα!
      Την αγάπη μου πάντα με πολλά πολλά φιλιά
      Πεπίτα ντι Τζάντε (δεν ήθελα και πολύ να το εμπεδώσω...)

      Διαγραφή
  5. Καλή σου μέρα αγαπητή μου Χαρά
    Ο δίσκος σου πολύ, πολύ όμορφος, όμως μόνο με το όνομα δίσκος ο νους μας τρέχει, τρέχει μήπως ήταν της Φαιστού, ή ακόμα και ιπτάμενος, αλλά ήταν της Ζακύνθου που στα χέρια σου έγινε των λουλουδιών, σα να ξανάρθε η Άνοιξη χάρη στο ταλέντο σου.
    με την αγάπη μου.

    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχχαα γέλασα με το δίσκο της Φαιστού!!!
      Γαβρίλη βρισκόμαστε εν καιρώ ανασκαφών ,ας μην τους χαλασω τ όνειρο των ανακαλύψεων και χαλάσω και το δίσκο της Φαιστού. Ενας απλός ανοξείδωτος δίσκος ήταν που έπαιρνε απο μεταμόρφωση
      Νάσαι καλά που πέρασες
      Σ ευχαριστώ

      Διαγραφή
  6. Χι..χι. αααιιιιιιι τι ειναι αυτό που βλέπουν τα ματάκια μου;; την αλήθεια θέλεις Χαρα μου; Τι του έκανες του έρμου του δίσκου;..χι.χι. θα μου πείς καλήτερος ήταν πριν;;; θα σου όχι βέβαια .. αλλα για τα δικα σου δεδομένα.. του άλαξες τα φώτα ..χι.χι. οχι τα τριανταφυλλα ήθελα να πώ..χι.χιχ. και μονο των παθων σου τον τάραχο που πέρασες. μάτια μου.. .... πως να σου το πώ... να.... βρε παιδακι μου.. μήπως να το άλλαζες πάλι;;χι.χιχ. .. μην φωναζεις καλέ;... ξερω τι τραβηξες τα γραφεις λεπτομερώς τα εμπαιδώσαμε.. αλλα να..............αυτό θα μπορουσε να ήταν δικό μου έργο..χι.χι. της αμάθητης..χι.χιχ....την γνωμη μας δεν ζήτησες;; σου την λέμε... να ακους αλλη φορα την δακαλα..χι.χι. θα μπορούσες να το κρατήσεις ενθύμιο.. να σου θυμήζει.. ότι .. (όποιος δεν έχει υπομονή σκοντάφτει..χι.χι.) .........ψυχή μου ...σου γραφω και σε φιλώ αληθινα..... ευτυχως που δεν κατεβηκα πολύ κατω και αυτήν την φορα δεν θα χρειαστώ στασιδι Μισιρλάκιμισρλάκι...χι.χι. θα ξαναπερασω εννοειτε ΄΄ ολο και θα σφηναρω πουθενα..χι.χι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό το σχόλιο ανησυχούσες οτι θύμωσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Α,βρε Ρουλάκι...δεν έχεις άδικο ,αρχίζω ν ανησυχώ οτι πια παρεξηγούμαι εύκολα (οχι εγω, οι άλλοι απο μένα)
      Με σένα και νάθελα δε θα μπορούσα ποτέ να παρεξηγηθώ!
      Κι έτσι σκασμένη απο άλλη παρεξήγηση έπεσα με τα μούτρα στην απάντηση των σχολίων ,για τιμωρία...36 μονορούφι,δεν είναι και το πιο ευχάριστο!
      Τλπ,βγάλε απο το μυαλό σου οτι μπορέι να μ ενοχλησε το σχολιό σου,μακάρι νάταν όλα έτσι.
      Πράγματι,έστω κι αν θεωρούμαι (αν και δεν είμαι ) έμπειρη τη στραβή θα την κάνω.Σαν στοίχημα ένα πράγμα!
      Ευτυχώς που υπάρχουν και οι εθελοντές να προστρέξουν σ ε βοήθεια του πνιγμένου που απο τα μαλλιά του πιάνεται. Θα μου πεις απο τα λάθη μας μαθαίνουμε...έλα μου όμως που μέχρι την επόμενη φορά έχω ξεχάσει τι έκανα λάθος και το επαναλαμβάνω!

      Σε σεβαστήκαμε αυτή τη φορά και δεν πιάσαμε την πάρλα,έτσι το σφηνάρισμα...έπεσε σε μαρασμό.Κρίμα,κι εγω τόχα ανάγκη
      Φιλάκια πολλά αγαπημένη που μια ζωή μ ακούς να γκρινιάζω!!!Απορώ πως μ αντέχεις;

      Διαγραφή
    2. Ετσι μπραβο τα λαθη μας.. λεμε .. δεν λέμε ..το λάθος... οπότε... αυτά τα επαναλαμβανουμε .... και τα απολαμβάνουμε για την πλάκα μας και τα χαμόγελα που μας δίνουν όταν τα βλέπουμε..χι.χι. .....και..... που είσαι Χαρά; δεν θα σε άφηνα χωρίς σφήνα καρδια μου..χι.χι.χι .....

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα αγαπημένη μου Χαρούλα!μόλις επέστρεψα κι εγώ απο διακοπές πριν μερικές μέρες και ύστερα απο πολύ καιρό χαλάρωσα κι εγώ απο τα προβλήματα!δεν ήρθα φέτος στο νησί για διακοπές γιατί είμαστε καλεσμένοι σε φιλικό σπίτι στην Τήνο!έμαθα απο τους συγγενείς μου ότι ε΄΄ιχατε και αυτές τις μέρες το Φιόρο του Λεβάντε με τους παραδοσιακούς χορούς!είμαι σίγουρη ότι θα πήγες είδα και την ανάρτηση του Ντένη!ευτυχώς φέτος είχε άφθονη πολιτιστική δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα..πρόσφατα εγώ παρακολούθησα τις Τρωάδες στην Τήνο που ήρθε και σε σας έμαθα..η σημερινή σου ανάρτηση είναι μαγική με τον δίσκο που εσύ απογείωσες σε ομορφιά και απο ένα ίσως αδιάφορο αντικείμενο το μεταμόρφωσες σε έργο Τέχνης με το αστείρευτο ταλέντο σου και την παιδική ψυχή!σου στέλνω την αγάπη μου και πάρα πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Καιτούλα,που απο τον καιρό που την γνώρισα δεν καταδέχεται το Νησί μας,μπας και τα πούμε δια ζώσης.
      Καλά έκανες και πήγες στην Τήνο,έχω ακούσει τα καλλίτερα γι αυτό το Νησί,που το επισκιάζει η Παναγία.
      Κι εδώ ήρθαν πολλοί θίασοι (απόδειξη οτι στην ΑΘήνα έσφιξαν πολύ τα πράγματα) ,ποτέ άλλοτε τόσες πολλές παραστάσεις με τόσους επώνυμους,όχι κατ ανάγκη καλές,αλλά ... Εγω δυστυχώς το διάστημα εκείνο "περιόδευα" στην Ευβοια, έτσι αρκέστηκα στο Φιόρο του λεβάντε,σε μια συναισθηματικά φορτισμένη βραδυά.Κάτι ήταν κι αυτό!
      Φιλάκια πολλά απο μία παιδική ψυχή που δε παύει να ματώνει...

      Διαγραφή
  8. Πανέμορφος ο δίσκος!!!!Καλό φθινόπωρο!!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ καλύτερος τωρα με το κρακελέ!
    Ευγε!
    Καλό Σαββατοκύριακο!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπέφερα τα μάλα για να φτάσω να το πεις αυτό Αριάδνη.
      Νάσαι καλά, σ ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  10. μην ακούς... πολύ καλή δουλειά!

    εύγε!!

    (παρ' όλα αυτά θα μπορούσες να βάλεις κανα τσικολατάκι μέσα για να μας τρατάρεις, ας είναι.. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντρέπομαι που μου το υπενθυμίζετε Τζίνα μου.Υπόσχομαι την επόμενη,που δεν ξέρω πότε και τι θάναι,να σας κεράσω.
      Φάε Μάη μου...

      Διαγραφή
  11. Δεν κατάλαβα τίποτις, ως προς το τεχνικό μέρος της μεταμόρφωσης, Χαρά μου :))) Αλλά το αποτέλεσμα είναι υπέροχο!!! Ασφαλώς και προτιμώ το "μετά", είναι πανέμορφος πια ο δίσκος σου! Φιλάκια πολλά, χρυσοχέρα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλλίτερα που δε κατάλαβες τίποτις Ειρήνη μου,κι εγω που υποτίθεται είχα καταλάβει στο σημείο μηδέν ξαναείμαι.
      Αρκεί το "μετά"...
      Φιλάκια πολλά γοργονίτσα μου!

      Διαγραφή
  12. Τέλεια μεταμόρφωση !!! Έγινε καταπληκτικός !!!!!
    Γεια στα χέρια σου αγαπητή !!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ αγαπητή για τα καλά σου λόγια!
      Τα φιλιά μου

      Διαγραφή
  13. Nάμαι κι εγώ που, απ΄όταν το είδα, προσπαθώ να βρώ....ελαττώματα,,,,αλλά Δεν βρίσκω!
    Βέβαια διέκρινα πάλι άγνωστες λέξεις,όπως πορπορίνα,αστάρι σε σπρέυ, χρώμα λαδιού-αυτό μπορώ να το φανταστώ σαν υλικό των ζωγραφικών έργων σου- και φυσικά Μ.Δ.μεγάλες δυνάμεις που ...καμμιά μας δεν.....διαθέτουμε! Αρκούμαι λοιπόν στο να θαυμάσω τον δίσκο σου και να τηρήσω το μέγα απόφθεγμα!Μπράβο, μπράβο, μπράβο, για τα πρόσωπα που συμμετείχαν με νού και ψυχή!φιλιά!!!
    υ.γ.το έργο σου το βλέπουμε, αλλά η γραφή απολαυστικότερη!( τη γνώμη μας δεν ήθελες;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ θερμά για τη γνώμη σας Κυρία μου,με τιμάτε πολύ!
      Τα ευσημα πάνε στη σοφό.

      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  14. Ααα! !!!!!!
    Δε ξέρω τι έκανες λάθος, αλλά αυτό είναι τέλειο. Σταμάτα κυρά μου, καλά σου λέει μια ψυχή. Πάω να δω που έχω κρυμμένα τα ασημένια μου . Πάντως απολαμβάνω τη γραφή σου . προσπαθώ να γράψω από το κινητό και είναι η τρίτη φορά. Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω να δεις τι προσπάθειες κάνω Ρένα μου,γιατί τελευταία ο φορμαρισμένος μπλόγκερ το γύρισε σε καρκινική γραφή.Τον πείραξε φαίνεται το σεσουαρ και εκεί που γράφω ομαλά,ξαφνικά βλέπω να γράφει σ άλλη γραμμή ανάμεσα σ άλλες λέξεις. Θάνατος μιλάμε!
      Τλπ, τον αντέχω ακόμα,μέχρι να μου τη δώσει
      Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια κι είμαι σίγουρη οτι θα δω τ ασημικά σου αγνώριστα!

      Διαγραφή
  15. Υπέροχη μεταμόρφωση, ο δίσκος μπορεί να πέρασε του λιναριού τα πάθη, αλλά σίγουρα η νέα του εμφάνιση είναι σούπερ!!!΄Αξιζε τον κόπο η ταλαιπωρία !!!Φιλιάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δισκος ή εγω πέρασα του λιναριού τα πάθη Κλαυδία;;;;αααα δε θέλω να του παίρνεις τ άδικα! Τον συμμόρφωσα που ήταν στ αζήτητα και μιλάει κι απο πάνω!
      Φιλάκια πολλά κοριτσάρα μου

      Διαγραφή
  16. Να ζήσουν οι αρχαιολογία και οι ανασκαφές, Χαρούλα! Σου απάντησα ότι αυτό ήταν το όνειρό μου, αλλά...Τελικά, δεν είμαι η μόνη που ανακαλύπτει παλαιούς θησαυρούς, ε?
    Έχω επίσης μια αντιπάθεια σ'αυτούς τους δίσκους και 3 ή 4 βρίσκονται καταχωνιασμένοι στην αποθήκη περιμένοντας να τους φτιάξω κάποια στιγμή.
    Καλά του έκανες λοιπόν του μπιμπικιασμένου!! 'Εγινε υπέροχος, κι ας σε παίδεψε λιγάκι!
    Την είχα πατήσει κι εγώ κάποτε με την αδιάλυτη πατίνα λαδιού και από τότε προτιμώ την πορπορίνα για τα σκασίματα. Πολύ ωραίο και το γύρω-γύρω με την πάστα κρακελέ.
    Φιλιά και καλή Κυριακή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ περιμεναν εμένα οι αρχαιολόγοι Μαριάννα μου ζήτω που κάηκαν!!! ΑΚόμα ο Σλήμαν δε θάχε ανακαλύψει την Τροία!
      Ούτε παλιός είναι ούτε πολύ περισσότερο θησαυρός! εσύ έχεις αυτά τα προνόμια εκ προοιμίου
      Οσο για την τελική μορφη, εχω παρατηρήσει,οτι όσα πάνε γι αποτυχία παταγώδη, αναγορεύονται μετά σούπερ ΣΤΑΡ! Αλλά αμα σου έχουν κάνει τα νεύρα κρόσσια να βράσω την κορδέλα
      Φιλάκια πολλά Καλό Φθινόπωρο!

      Διαγραφή
  17. Δίκιο απόλυτο έχεις Χαρά μου!!! Αχώνευτα αυτά τα ασημικά!!! Κι όταν μαυρίσουν....τι τα θες τι τα γυρεύεις!!! Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!!!! Επομένως πολύ καλά έκανες και του άλλαξες τα φώτα!!!! Λουλούδιασε ο τόπος!!! Καλό ξημέρωμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς, Σταυρούλα μου, κι αυτό έχει απόλυτη εφαρμογή στα χάλκινα και στ ασημένια. Μόνο λίγο τα βλέπεις απαστράπτοντα και μετά...μία απο τα ίδια!
      Φιλάκια πολλά κορίτσι μου

      Διαγραφή
  18. δεν ξέρω τη έγινε λάθος ..στα δικά μου μάτια τελεια φαίνεται ...πολύ όμορφο...
    κάλο ξημέρωμα Χαρά μου ...και πολλα φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα Ειρήνη μου,γι αυτό τα λάθη έμειναν στο κακό του παρελθόν.
      Φιλάκια καλό μου!

      Διαγραφή
  19. Ανεξάρτητα από τι το τι στάδια επεξεργασίας πέρασε ο δίσκος σου, σημασία έχει ότι έγινε πολύ καλός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρειάζομαι επειγόντως οφθαλμίατρο ή μου φαίνεται????? καλέ που είναι τα λάθη και εγώ δεν τα βλέπω???? Τέλειος Χαρούλα μου ο δίσκος.... ασύγκριτα καλύτερος από πριν!!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα σκέπασε η πάστα κρακελέ Βικάκι,σνα τη γάτα ένα πράμα...
      Φιλάκια πολλά και θα τα πούμε σύντομα...

      Διαγραφή
  21. Χαρούμενος, φωτεινός και ολοζώντανος όπως μου αρέσει.Χαρά μου καλή εβδομάδα να έχεις.Αλήθεια πως τα κατάφερες και τα χάλασες όλα μαζί;..ούτε εγώ να ήμουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αυτό που λένε οτι το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σου;;;;ΑΥΤΟ! (για τα χαλασμένα ηλεκτρονικά ομιλώ )
      Βρίσκομαι σ ε φάση ανάδρομη και το διαπιστώνω καθημερινά,δυστυχώς Αχτίδα μου

      Διαγραφή
  22. Όχι απλά καλύτερος, τέλειος έγινε .Φωτεινός, χαρούμενος και τριανταφυλλένιος σαν ανοιξιάτικος κήπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανοιξιάτικος,που έφτασε Φθινόπωρο να τον δείξω!
      Φιλιά Κατερινάκι

      Διαγραφή
  23. Υπέροχος ο δίσκος σου Χαρά μου!!!!! Δεν υπάρχει σύγκριση με το πως ήταν. Χαλάλι τον κόπο σου, γιατί το αποτέλεσμα άξιζε! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκ των υστέρων το ίδιο λέω κι εγω Θάλεια μου,εκείνες οι ώρες όμως είναι δυσβάσταχτες.
      Φιλάκια κι απο μένα

      Διαγραφή
  24. Αν είναι δυνατό Χαρά μου, μετά απ' αυτό το πανέμορφο αποτέλεσμα να σου πούμε πως ο παλιός ήταν ομορφότερος... μου αρέσει πως συνεχώς εξελίσσεσαι, χίλια μπράβο!
    ΑΦιλάκια και να έχεις μια ακόμα δημιουργική βδομάδα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια το βλέπεις αυτό μαγισσούλα μου;;;γιατί εγω μόνο εξελισσόμενη δ ε με βλέπω

      Αφιλάκια μύρια με την αγάπη μου

      Διαγραφή
  25. Πως καταφέρνεις κάθε σου χειροτεχνία να είναι μια μικρή (και ενίοτε μεγάλη) περιπέτεια, Χαρουλάκι μου; Κι επίσης πως καταφέρνεις, μετά από τόσες αναποδιές, ζημιές, ατυχίες, καταστροφές, να βγαίνουν όλα πανέμορφα; Όπως βλέπεις έχω καταθέσει σοβαρά ερωτήματα.που χρήζουν απαντήσεων. Τα φιλιά μου και τον θαυμασμό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς τα ερωτήματά σου θα τ απαντήσει ο ιστορικός του μέλλοντος που θα με μελετήσει επισταμένως,σαν ένα είδος που θα έπρεπε να είχε ήδη εξαφανισθεί, όπως προσπάθησα πολύ τα έργα μου...
      Περιμενε μήπως βγάλουμε χρησμό εκ του σύνεγγυς...

      Διαγραφή
  26. Μπορεί η υπόθεση να ήταν δύσκολη μα το αποτέλεσμα είναι φοβερό!!!.να είσαι καλά!!!!πάντα θαυμάζω τις δημιουργίες σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταξένια μου πάντα με κολακεύεις και με κάνεις να ντρέπομαι. Σ ευχαριστώ πολύ καλή μου

      Διαγραφή
  27. Α ρε Χαρά είσαι απόλαυση. Δεν είναι τόσο ο δίσκος που σαφώς είναι καλύτερος, άλλα ο τρόπος σου. Πόσο καιρό έχω να διαβώ ετούτο το κατώφλι και όχι μόνο αυτό, ούτε στο σπίτι μου δεν πήγαινα. Θα έρχομαι πρώτα ο Θεός να ανοίγει η ψυχή μου :-)
    Σε γλυκοφιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαργκουλίνι μου
      νάξερες πόση χαρά που έδωσε αυτό το πέρασμα του κατωφλιού μου!!!!!
      Μακάρι νάρχεσαι ν ανοίγει κι η δική μου ψυχή
      Φιλάκια καλή μου

      Διαγραφή
  28. τελικά πέρα απο σενα μου φαίνεται , ότι έχω μια αδυναμία και στα λάθη σου!!! υποκλινομαι στη Μισιρλου για την ατακα, την οποία προσωπικά ακουω απο το στεφάνι μου.....
    σμουτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν αδυναμίες!!! Εμένα μόνο αδύνατη δε με λες,χαχαχχαα
      Μα μιλάμε για Θρύλο,οταν λέμε "Μισιρλού",όχι αστεία,μη κοιτάς που εγω χρειάζομαι θηριοδαμαστή κι όχι σοφό!
      Φιλάκια πολλαααααά

      Διαγραφή
  29. Καλο Φθινοπωρο σου λεω αλλα ο δισκος εγινε περιβολι Ανοιξιατικο με λογης λουλουδια,μπραβο Χαρα τον μεταμορφωσες πληρως,πολυ όμορφος,τα φιλια μου και τη σκεψη μου σου στελνω,καλο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου στέλνω τη σκέψη,την αγάπη και τα φιλιά μου,μαζι με τις ευχαριστίες μου Nelaki

      Διαγραφή
  30. Γειασου Χαρουλα!!! Καλο Φθινοπωρο!!!
    Δεν ξερω τι λες εσυ ,εγω παντως βλεπω ενα υπεροχο αποτελεσμα!!!!
    φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Φθινόπωρο και σ εσένα Μαράκι μου,είμαι σίγουρη οτι είναι μαγικό εκεί στο Βορρά!
      Σ αποθυμάω...

      Διαγραφή
  31. χαχχαχα.....ελαααα καιρο ειχε να σε πιασει ντεκουπαζιτιδα............ειπαμε ο,τι πιασεις χρυσος γινεται.αντε καλη δυναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίκιο έχεις Σοφάκι,μετά τις καλοκαιρινές πετρίες, ήρθε η ώρα της ΑΝοιξης,μια που απο τότε χρονολογείται το παρόν.
      Φιλάκια πολλά,Καλό ακριτικό Φθινόπωρο!

      Διαγραφή
  32. Γεια σου Χαρούλα μου, καλώς σε βρίσκω με το χιούμορ σου και με το αστείρευτο ταλέντο σου!!!
    Τέλεια η μεταμόρφωση, υπέροχα χρώματα !!!
    Σου εύχομαι ένα γλυκό φθινόπωρο με πολλές δημιουργίες!
    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι κι εγω που σ ε ξαναβλέπω Μάγδα μου
      Ελπίζω να πέρασες ένα αξέχαστο Καλοκαίρι και να μας λούσεις μ όμορφα χρώματα κι αλησμόνητους προορισμούς!
      Την αγάπη μου πάντα

      Διαγραφή
  33. Ετσι, τελευταία και καταϊδρωμένη για να κάνω ..βαρύγδουπο σχόλιο : εξαιρετική η μεταμόρφωση του δίσκου! Από απρόσωπο μεταμορφώθηκε σε κάτι με προσωπικότητα όπως ακριβώς είναι και η δημιουργός του!!!
    Αγκαλοφιλί μεγάαααλο φθινοπωρινό!!! (νόμιζες ότι ξέχασα???!!!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο καθυστερήμενη η γράφουσα Πεπίτα μου...
      Αν σου πω οτι ούτε εγω ξέχασα,δε θα με πιστέψεις γιατί δεν έχω ικανά προς τούτο πειστήρια,ελπίζω να μη
      Θα τα πούμε,εν μέσω πηλών...προ των πυλών!
      Δυνατή αγκαλιά

      Διαγραφή
  34. Πολύ καλύτερος τώρα με το κρακελέ!!! Μπράβο!!! Έγινε φανταστικός!
    Πολλά φιλιά Χαρά μου!!!
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι,νάσαι καλά που τα βλέπεις όλα ρόδινα!
      Καλό ξημέρωμα.

      Διαγραφή
  35. Te quedaron unos platos preciosos, un trabajo de lujo.
    Besos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ωραιοτατος ο δισκος με αγγλικο στυλ θα ελεγα...Χαρα μου περσα πολυ καλα με την ολη διηγηση....μα...στρουφουλιδια !!! τι λεξη Θεε μου ...τη κραταω για να αντικαταστησω το στριφογυριστό!! φιλια πολλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και νάταν η μόνη Μαιρούλα!!! Αν έγραφα στη ντοπιολαλιά μου, μόνο οι δικοί θα με καταλάβαιναν. Αφού πολλές φορές αναρωτιέμαι,πόσο δύσκολο είναι για κάποιον ξένο να μάθει σωστά ταΕλληνικά,αφού κάθε Τόπος,μία γλώσσα!
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  37. Uau!!

    Que trabalho maravilhoso!!

    Amei, amei!

    beijinhos,

    Lígia e =^.^=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ Σ ΑΡΕΣΕ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΜΟΥ
      ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ
      ΧΑΡΑ

      Διαγραφή
  38. Ααααα ειναι υπεροχο !!! Δεν ξερω αν μ αρεσει πιο πολυ το σχεδιο η τα χρωματα !
    Οπως και να χει ομως εγινε πανεμορφο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρακι μου γλυκό, το συνολο μετράει κι χαίρομαι που σ αρέσει
      Φιλιά πολλάααα

      Διαγραφή
  39. Χαρά μου... καμμία σχέση... το έκανες... αγνώριστο!!!
    καλον μηνα!! τα λέμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι πιστεύω κι εγω, ούτε ο ίδιος δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του!
      Φιλάκιαααααααααααααααα

      Διαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...