...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΑΝ θα μπορούσα το χρόνο να άλλαζα...



Γιατί όχι;;;
Ξέρω οτι άλλαξε η ώρα από χειμερινή σε θερινή,όμως εγώ θα πήγαινα λιγάκι παραπίσω σε χρόνια, όχι σε ώρες
Και για την ακρίβεια στις 6/4/2010! Σας θυμίζει τίποτα αυτή η ημερομηνία;;;
Εμένα έχει στοιχειώσει στο μυαλό μου, κι αν δεν έκανα νωρίτερα τούτη την ανάρτηση, ήταν για τους λόγους που ήδη ξέρετε εκ των προηγουμένων  ;)
Ηγγικεν λοιπόν η ώρα του εορτασμού!
Κι εγώ την γιόρτασα δεόντως...
Εκείνη η μέρα συνέπεσε με την τελευταία μέρα παραμονής μου στην Πρωτεύουσα.

Βαρειά η ατμόσφαιρα,η καρδιά λουφαγμένη.
Τώρα εσείς που με καληνωράτε για την τύχη μου να ζω σ ένα απο τα ομορφότερα Νησιά της Ελλάδας, μ όνομα βαρύ σαν ιστορία ;), θα με περνάτε για τρελή, που αγαπώ τόσο την τσιμεντένια Πολιτεία.
Κι όμως, μέσα στο μπετόν και όχι μόνο, που κι εμένα με κουράζει απίστευτα, βρίσκω γωνιές που ξεχωρίζω κι αγαπώ. Αλλωστε όπως αναφέραμε κι αλλού (λέγε με f/b) οι δημιουργικοί άνθρωποι βλέπουν αυτά που θέλουν, εκεί που οι άλλοι βλέπουν την πραγματικότητα!

Το τελευταίο βράδυ λοιπόν προτιμήσαμε να το "γιορτάσουμε" μόνοι, μακρυά από το πολύβουο Κέντρο. Ηθελα ηρεμία, να αισθανθώ, να νοιώσω, ν απολαύσω,να μην ξεχάσω...
Αφήσαμε πίσω μας την τουριστοκρατούμενη Αδριανού, μπήκαμε στα στενά και σκοτεινά δρομάκια της Πλάκας, συναντώντας ζευγαράκια ή φιλαράκια που κάθονταν στα σκοτεινά και συζητούσαν. ΄
Μια σιγαλιά μας τύλιγε απο παντού, λες κι είχαμε φύγει σ άλλο κόσμο.
Το μόνο, που έδειχνε οτι βρισκόμασταν στον πραγματικό, ήταν η φωτισμένη Ακρόπολη απο πάνω μας.

Περπατούσαμε χωρίς σκοπό, σχεδόν μόνοι.
Τα φανάρια στις γωνίες των νεοκλασσικών φώτιζαν τα βήματά μας και χαζεύαμε , λες και τα βλέπαμε για πρώτη φορά, πορτοπαράθυρα, ερειπωμένα σπίτια, ρόπτρα, μπαλκόνια, μέχρι και γλαστράκια αφημένα στα περβάζια!
Το μόνο που άκουγες,τα βήματά μας, χαμηλόφωνες ομιλίες και ξαφνικά γέλια!
Βλέπαμε απο μακρυά τα πλημμυρισμένα από κόσμο σκαλιά στα στέκια της νεολεϊστικης διασκέδασης, παρακάμψαμε το αγαπημένο "ΜΕΛΙΝΑ" και βρεθήκαμε σ ένα άλλο απόμερο και ήσυχο στέκι. Κι αφού αποφάγαμε και το φωτογραφίσαμε έτσι κατ έθιμο, έπεσε η πρόταση απο την κουτσή (εμένα δηλ.)..."πάμε απο Διονυσίου Αρεοπαγίτου;"
Τρομακτικό ακούστηκε και σ΄ εμένα την ίδια, μια που από την πολύ κατάκλιση τα πόδια δεν συναινούσαν ούτε καν σε κοντινές διαδρομές και ήταν ο μόνιμος εφιάλτης μου.
Όμως εκείνο το βράδυ θαρρείς κι ήμουν ο Ερμής, με τα φτερωτά σανδάλια!
Τολμησα έτσι κόντρα στις προβλέψεις και δεν απογοητεύθηκα, αντίθετα ήταν ο,τι πιο όμορφο έζησα τους τελευταίους μήνες!
Αφήνοντας πίσω μας την Πλάκα, στο βάθος μιας καγκελόπορτας σχεδόν χωρίς να φαίνεται ένας πλανόδιος μουσικός.

Απο ένα μπουζούκι ξεχύνονταν αλλόφρονες νότες από τραγούδια του Χατζηδάκη!
Και δε θα το πιστέψετε...καθόταν ακριβώς απέναντι από το φυσικό σκηνικό της ταινίας, " Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα" και σχεδόν ασυναίσθητα ένοιωσα σαν να ήταν παρατεταγμένοι στο μπαλκόνι  η Ελενίτσα, ο Αντωνάκης, η κυρία Μπεμπέκα, η στρίγγλα, αλλά κανένας τους δεν τόλμησε να πει "σκασμός"!
 Ηταν τόσο τρυφερή η σκηνή και τόσο ταπεινά αξιοπρεπής ο μουσικός, με ένα καπελάκι ζαρωμένο ,τόσο όσο να το δεις κι αν ήθελες να τον ανταμείψεις.
Μετά απο την ανταμοιβή μας ακολουθούσε μέχρι που χαθήκαμε η φωνή του  πια, που μας τραγουδούσε & τα τραγούδια!
Κι έτσι θαυμάζοντας τα φωτισμένα μνημεία και τα όμορφα νεοκλασσικά, παρακάμπτοντας τις κοσμικές ταβέρνες με την ζωντανή μουσική, που ουδόλως μας συγκινούσε μπροστά στον άγνωστο μουσικάντε,βγήκαμε στο Μουσείο. Προσωπικά δε μ αρέσει η μοντέρνα του άποψη μπροστά στην ομορφιά των σπιτιών αυτού του δρόμου,αλλά ούτε με ρώτησαν ούτε τους αφορά.
Εξακολουθήσαμε λοιπόν να περπατάμε στο σκοτάδι , χωρίς καθόλου κόσμο (πράγμα τόσο παράξενο για τον συγκεκριμένο δρόμο που τις καθημερινές ασφυκτιά απο ντόπιους και ξένους και γίνεται Βαβέλ) με μόνη συντροφιά τα μουσικά ακούσματα.
Κάθε λίγα μέτρα μία αυτοσχέδια μπάντα, δύο μόνοι μουσικοί ακόμα και ένας, μόνος του. Επαιζαν απο soul μέχρι jazz.
Tα μνημεία απο πάνω μας στον ιερό βράχο,τόσο φωτισμένα που λες και πυρπολούσαν τα σωθικά τους!
Κι εκεί που φτάναμε στην κορυφή,ένας άλλος Βόρειος προφανώς απο το όνομα (OLeg, πρόλαβα και διάβασα μεσ στο σκοτάδι) κορνετίστας μας έκανε  (οχι μόνο εμάς ,αλλά και μία παρέα νεαρών) να κινηθούμε ασυναίσθητα στο ρυθμό της μουσικής του΄και να λικνιστούμε πάνω στις νότες του!
Τι ομορφιά,τι γαλήνη, τι εξωπραγματικό είχε το όλο σκηνικό!!! Δεν σου έκανε καρδιά να απομακρυνθείς.
Ετσι κατεβήκαμε στην Αποστόλου Παύλου, που εκείνη την ώρα μάζευε πια τ απομεινάρια μιας μέρας και χαμογέλασα θυμούμενη πόσος χαμός είχε γίνει προκειμένου να μην πεζοδρομηθεί και πόσο ευννοημένοι βγήκαν κάποιοι μετά! Σκεφτήκαμε τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της όμορφης πεζοπορικής διαδρομής, τον οραματιστή και αιώνιο έφηβο με φρέσκα μυαλά Αντώνη Τρίτση και τη Μελίνα Μερκούρη...ας είναι καλά εκεί που βρίσκονται κι άφησαν εμάς να απολαμβάνουμε τέτοιες ομορφιές!
Ετσι έκλεισε ο γύρος της Ακροπόλεως, σαν νάταν το γαμήλιο ταξίδι του Αντωνάκη και της Ελενίτσας (θυμάστε στο ταξί που κόπηκε και το "μου" ;) ), έτσι έκλεισε το τελευταίο βράδυ κι έτσι συνδέθηκε με την επέτειο της ημέρας.
Γιατί ένοιωσα τυχερή για άλλη μια φορά, που μέσω αυτού του μπλογκ γνωρίστηκα μ΄ ανθρώπους που ουδέποτε θα γνώριζα και μοιραζόμαστε πράγματα που γλυκαίνουν και ελαφρύνουν την ψυχή!΄
Που έγιναν δικοί μου άνθρωποι.
Πάντα , αλλά κι αυτόν ειδικά τον καιρό της μεγάλης δοκιμασίας, ένοιωσα απίστευτη αγάπη γύρω μου να με τυλίγει και να μου δίνει δύναμη να ξαναγυρίσω.
Δεν έχει νόημα ν΄ αναφέρω ονόματα. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο ήταν και είναι διακριτικά πάντα εκεί, δίπλα μου κι εγώ όσο μπορώ με το δικό μου. Ο καθένας με το δικό του τρόπο έκανε τις μέρες μου αξέχαστες και τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Γι αυτά τα συναισθήματα λοιπόν που με γεμίζει η καθημερινότητα οφείλω στο blogάκι μου που τώρα έγινε 6 χρονών, να πάει όσο μακρυά μπορεί και να μου δίνει πάντα τέτοιες χαρές.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ <3 p="">








Κι επειδή μίλησα εξ αρχής για χρόνο,ας είναι μαζί μια δημιουργία μου, που προέκυψε πάνω από μια αποτυχημένη ενέργεια κι έγινε ένα τρυφερό ανοιξιάτικο ρολογάκι.



Εύχομαι ο χρόνος που περνάει νάναι πάντα δημιουργικός κι αγαπησιάρικος!

Ρολόι σ mdf με decoupage ριζόχαρτου και χαρτιού, ανάγλυφα πάστας και χαρτονένιες πεταλουδίτσες




88 σχόλια :

  1. Υπέροχη η βόλτα σου! Από τις αγαπημένες μου. Πολύ ρομαντική η τελευταία βραδιά στην πρωτεύουσα. Χάρηκα ιδιαιτέρως που ήταν η τελευταία σου μέρα και γυρνάς στο σπίτι σου μια και σημαίνει μόνο αισιόδοξη κατάληξη. Σωστά;
    Και να τα εκατοστήσει το μπλοκάκι σου. Να σου δίνει χαρές και σε μας επίσης που χαιρόμαστε όταν βλέπουμε τόσο όμορφες δημιουργίες και θαυμάσια διατυπωμένες σκέψεις μέσα από τα πορτοπαράθυρά του.
    Να σαι καλά Χαρά μου:) :):)
    Φιλιά πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω τι αποτυχημένη προσπάθεια ήταν η δημιουργία σου και έγινε ρολόι αλλά εγώ το βλέπω πανέμορφο!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Αννούλα μου ειλικρινά θέλω να με πιστέψεις ,αν έρθω στην ΑΘήνα και δε την κάνω,δεν ζω! Διαγράφω το ταξίδι σαν να μην έγινε ποτέ.Αυτή τη φορά την έκανα πολλάκις,μια που έμενα σε κοντινό Ξενοδοχείο.Μόνο την τελευταία μέρα σ ένδειξη πόνου δεν βγήκα ούτε γι αποχαιρετισμο.
      Ναι, είναι απίστευτο,γυρίζω σπίτι μου! Τ άφησα σχεδόν Χριστούγεννα (είναι ακόμα στολισμένο,χαχαχαχα) και το ξαναβρίσκω σχεδόν Πάσχα.
      Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχες,μακάρι νάμαστε για πολύ ακόμα να μοιραζόμαστε και να συναισθανόμαστε πράγματα.
      Φιλιά άπειρα γλυκειά μου

      Διαγραφή
    3. Οντως τώρα δε δείχνει τίποτα το ρολόι την προτέρα του κατάσταση, γι αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα η σημερινή,παρότι δεν είναι καμιά ουαουυ τεχνική.
      Σ ευχαριστώ και πάλι <3<3<3

      Διαγραφή
  2. Ειθε αυτη αυτη η ρομαντικη 'περατζαδα' να επαναληφθει αμετρητες φορες, χωρις ομως να ειναι το επιστεγασμα καποιας 'περιπετειας', αλλα μια ψυχαγωγικη, αναζωογονιτικη και 'καθαρση' ψυχης βολτα.
    Φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το το κορίτσι μου! Μου φαίνεται απίστευτο οτι τα λέμε απ εδώ κι όχι δίπλα-δίπλα...ας είναι. Σ ευχαριστώ άλλη μια φορά για ο,τι έκανες για μένα,μου λείπεις ήδη πολύ
      Την αγάπη μου πάντα.

      Διαγραφή
  3. Ταξίδεψέ με, σ' ένα ταξίδι
    χωρίς πυξίδα, για οπουδήποτε
    μαζί σου να 'μαι και δε φοβάμαι
    σου λέω τίποτε ...
    Πάντα οι περιγραφές σου να είναι έτσι...να μας ταξιδεύουν..κι εμείς οι ονειροπόλοι...να ονειρευόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τι μαθαίνεις όσο σου χαρίζεται η ζωή!!!Πόσες ευαισθητες ψυχές κρύβονται πίσω απο στοίβες χαρτομάνι, απο πληθυντικούς και την αλλοτρίωση της καθημερινότητας!!!
      Με δυσκόλεψες λιγάκι Δήμητρα μέχρι να καταλάβω οτι είσαι αυτή που ξέρω, με χαροποίησες όμως για την ανακάλυψη και αποκάλυψη!!!
      Χαίρομαι που σ άρεσε το οδοιπορικό μου,όπως σ ευχαριστώ για το αγαπημένο τραγούδι που μου αφιέρωσες.Μακάρι να το αξίζω.

      Διαγραφή
  4. Ας είναι ο αγαπημένος μου περίπατος τα στενά της Πλάκας και η Αρεοπαγίτου, έρχεσαι τώρα εσύ και με ξεσηκώνεις...
    Έχεις δίκιο, Χαρά, αυτή η μαγεία δεν χορταίνεται...
    Άλλο αυτό, φυσικά κι άλλο το καταπράσινο PIU VERDE. Αυτό είναι που σου έδωσε φτερά κι έγινες ξαφνικά Ερμής. Ήταν βέβαια κι αυτή η 6/4/2010! Το εξάχρονο blogaki σου!

    Εμένα μου θυμίζει και κάτι άλλo αυτή η ημερομηνία που θα'θελα να ξεχάσω γι' αυτό ("αν μπορούσα και το χρόνο και τον κόσμο θα άλλαζα").

    Πράγματι έχει τις ξεχωριστές ομορφιές της τούτη η τσιμεντούπολη. Γι' αυτό να έρχεσαι πιο συχνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥτή τη φορά Στράτο δώσαμε προτεραιότητα σ άλλα μέρη,άγνωστα σε μένα,που όμως άξιζε τον κόπο!Χαίρομαι για την πρωτοβουλία αυτή σου και για την ανατροπή του δικού μου προγραμματισμού.
      Πράγματι το PIU VERDE δεν θα μπορούσε νάταν λιγότερο πράσινο. Μια όαση στην καρδιά της Πόλης
      Σ ευχαριστώ για το ωραίο ταξίδι κι αν δε του αφιέρωσα κάτι ήταν γιατί δυστυχώς δεν είχα εικόνα,όμως το φύλαξα κι αυτό στα πολύτιμα ;)
      Ησουν ένας απ αυτούς τους ανώνυμους που μου κόλλησαν τα φτεράκια πούπουλο-πούπουλο και Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και απο εδώ.
      Οσο για το μπλογκάκι μου ,τι να πώ;;; δεν μ αρέσει να επαναλαμβάνομαι Μου έδωσε το ωραίο ταξίδι ,όπως θα έλεγε κι ο Καβάφης, το αν συνάντησα Λαιστρηγόνες και Κύκλωπες, ήμουν απο τους τυχερούς θαρρώ που δεν... ή οτι προέκυψε ήταν εξ απαλών ονύχων.
      Δε ξέρω κανένά άλλο σημαντικό γεγονός που να συμπίπτει με την ημερομηνία της γεννήσεώς του,αν μου θύμιζες εσύ...αλλά άστο αφού θέλεις ήδη να το ξεχνάς.
      Τώρα θα έρχομαι και με την άδεια του γιατρού και της ολομέλειας της οικογένειας...ΘΑΥΜΑ! ΘΑΥΜΑ!!!!χαχαχαχα να που ουδέν κακόν αμιγές καλού ;)

      Διαγραφή
  5. νάσαι καλά,να το χαίρεσαι
    νάμαστε μαζύ..με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κρατήσω το "ΝΑΜΑΣΤΕ ΜΑΖΥ...ΜΕ ΥΓΕΙΑ" Λαμπρινούλι μου <3

      Διαγραφή
  6. Σε αφησα να κανεις καμμια δουλεια κι εσυ παλι αναπολεις και χαζολογας.....θα παμε με τα χριστουγεννιατικα στο 15 Αυγουστο (δε θα πω αλλα !!!!!!!χαχαχαααααααααααααααααααα) Την εχασα τη βολτα στο κεντρο μαζι σου ....δε πειραζει ...να χουμε να περιμενουμε!Τουλαχιστον εσυ πηγες!φιλακια και σε περιμενω παλι πισωωωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχχαχαχα ήρθες να με ξεφωνίσεις;;;χαχαχχαχαα τ αποκάλυψα μόνη μου ήδη στο πρώτο σχόλιο! Ηρθε κι ο αδελφός μου και μ "έβρισε" που δε πήγα να γίνω πασχαλιάτικο αυγό (εννοείς τι εννοώ,χαχαχαχχαχα πού να το έλεγα παλιά και να με πιστεύανε!)
      Επειδή σ άκουσα αναπολώ και χαζολογάω...έκανα στάση εργασιών να μην ξεπατωθώ ,όπως μου συνέστησες;) Είδες πόσο διορθώνομαι;;;
      Οσο για την απουσία σου,νάσαι αφ ενός σίγουρη οτι δεν ήσουν απούσα αφ ετέρου δε θα τη γλυτώσεις, αρκεί να μην κολλήσουμε κανένα 24ώρο πάλι στη Ρόμβης. Γιατί εμείς τόχουμε...δεν τσουλάμε,κολλάμε!χαχαχαχχα
      ΘΑ ΓΥΡΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ, δε μπορώ να ζήσω μακρυάααααααααααααα
      Αχ πλανεύτρες,τι μουχετε κάνει!!!!

      Διαγραφή
    2. λοιπον ....το σκεφτηκα καλα!
      Διαλεξε ποιο και θα αλωνισουμε το κεντροοοο χαχαχααααααααααααααααα
      http://www.skroutz.gr/c/1343/wheelchairs.html?keyphrase=ηλεκτροκινητο+scooter

      Διαγραφή
    3. εγω έχω άλλη πρόταση χαμένο http://greek.self-balancing-scooter.com/sale-2360677-two-wheeled-self-balance-segway-electric-scooter-with-dc-motor-for-adults.html
      Σιγά μην πάρουμε αναπηρικό καροτσάκι!

      Διαγραφή
    4. ναι αλλα με το αλλο θα ειμαστε καθιστες!τεσπα...το πολυ πολυυυ να παρουμε αμαξα...χαχχααααα θα ειναι και πιο αριστοκρατικο!!!!

      Διαγραφή
    5. Φοβάμαι μην έρθει ο Πρέκας και με κλέψει (ίδε ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΠΟΛΑΡΟΣ) ;)χαχαχαχχαχαχααα

      Διαγραφή
    6. Βρες αλλον....ειπαμε να ριξουμε το μεσο ορο ηλικιαααααας!
      Μπορεις να στεριωσεις σε μια μερια?
      Fb...Blog...Mail..... κοψομεσιαστηκα!!!!!!χαχαα

      Διαγραφή
    7. Είναι επειδή είσαι επι του καναπέως το κοψομέσιασμα,όχι οτι ίδρωσες απο την απόσταση. Τα δαχτυλάκια σου πάνε ροδάνι;)άσε πια τα καυτά σου σχόλια!!!!
      Ξέρεις οτι έχω κωλοτριζόνους,πως θες να στεριώσω;;;
      Προσπαθώ να ρίξω το μέσο όρο,τωρα δε που άρχισαν κι οι σχολικές εκδρομές...ό,τι μπορώ θα κάνω,για να το λες κάτι θα ξέρεις ;)

      Διαγραφή
    8. κωλοτριζόνους ???????χαχαχαααααααααααααααααααααααααααααα
      κυκλοφορεις και οπλοφορεις σημερα χαχαχααααα

      Διαγραφή
    9. Γυρισες και σηκωσες και πεθαμενους ...μεχρι κι εγω κυκλοφορω χιχιχιχι

      Διαγραφή
    10. Καλό αυτό.
      Ούτε ο Χριστός με τον παραλυτικο νάμουν! Ορίστε εκκλησιασμένη μ έκανες και κολάστηκα πάλι

      Διαγραφή
    11. ουτε οι δωσδεκα θεοι του ολυμπου δε σε μαζευουν τωρα χαχαχαα...τι να κανει ο τριαδικος...χαμενος αγωνας χαχαχαα

      Διαγραφή
    12. Δε με βλέπω να σώζομαι με τίποτα μαζί σου, ούτε την Μ.Πέμπτη που θ ακούσω τα 12 Ευαγγέλια! Ας είναι βλέπω θα κάνουμε καλή παρέα στα καζάνια...

      Διαγραφή
    13. Θα καουν τα καρβουνα!!!!!!!!!χαχαχαα

      Διαγραφή
    14. Εεεε ναι αυτή ειναι αναρτηση..για να κανω την σφήνα μου...τι να λεμε τωρα.. Μισιρλσκιμισιρλάααακι..μου το στασίδι μου και εδώ πλιζζζζζζ!!

      Διαγραφή
  7. Πολύ γλυκιά και τρυφερή η ανάρτησή σου. Να το χαίρεσαι το μπλογκ σου και να είσαι πάντα γεμάτη ιδέες, τις οποίες και να πραγματοποιείς.
    Και του χρόνου!
    ΥΓ: Πού είναι το σκηνικό από την ταινία; Πώς μου έχει ξεφύγει; Θα ξαμοληθώ στην Πλάκα και θα το ψάχνω, με έβαλες στα αίματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Pippi μου, όσο για το σπίτι "των Κοκοβίκων" είναι μετά το φανάρι του Διογένη,στην οδό Τριπόδων,πριν φτάσουμε στο Σχολαρχείο,στ αριστερό χέρι.
      Εχει καλυφθεί ο τοίχος απο τσίγκους και είναι εγκαταλελλειμένο απο φαίνεται καθαρά το χαγιάτι απο το οποίο έριχνε τα νερά η στρίγγλα στην μπουγάδα της Ελενίτσας,χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  8. Έναν χρόνο και παραπάνω,έχασα από το μπλογκάκι σου, Χαρουλάκι μου!Σε γνώρισα αρκετά μετά τα πρώτα γενέθλια. Χαμένος χρόνος, θα πω εκ των υστέρων αλλά όπως πιστεύουν οι περισσότεροι όλα γίνονται για κάποιο σκοπό κι αυτό θα κρατήσω κι εγώ γιατί με εξυπηρετεί, χαχα. Νομίζω πως η δημιουργία του ήταν καθοριστική για σένα για πολλούς λόγους και το ίδιο θα πω κι εγώ για το δικό μου μπλογκ. Μακάρι να συνεχίσεις για πολλά πολλά χρόνια ακόμη να καταθέτεις εδώ μέσα όσα εσύ επιθυμείς και νιώθεις πως θέλεις να μοιραστείς και να το κάνεις πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό, αυτό του μικρού παιδιού, που σε διακρίνει. Όσο για ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ (έτσι για να της δώσουμε μια θεϊκή υπόσταση...χαχα), όσο όμορφα κι αν περιγραφεί, που το'χεις κι αυτό και είναι από τα ατού σου, σαν το ζωντανό δεν έχει! Εγώ σβήνω τους λόγους που σε οδήγησαν εδώ και κρατώ μόνο το μετά. Και το μετά ήταν εκπληκτικό! Κι έπεται συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα γίνονται για κάποιο λόγο,πολύ σωστά λένε οι πολλοί και μυαλωμένοι ,οπότε εμείς που είμαστε ακόμα μικρά παιδιά πρέπει να τ αποδεχόμαστε ;)
      Νομίζω οτι ο,τι χάσαμε το αναπληρώνουμε ώρα-ωρα,στιγμή τη στιγμή, μια που η αρχή έπεσε στα δύσκολα κατευθείαν... Ομως κι αυτά μαζί τα περάσαμε και δεθήκαμε με τη μία
      Παίρνουμε λοιπόν γομολάστιχα και σβήνουμε όλα τ άσχημα και πάμε γι άλλα!!!!Κέφι νάχουμε;)<3<3<3 (τριπλέτα ;) )

      Διαγραφή
  9. Δεν θα σχολιασω σε τουτο το σωψυχο που ανεβασες σημερα για αναρτηση και που κυριολεκτικα ρουφηξα λέξη λέξη. Ειναι τόσο αληθινο που με εκανες και βουρκωσα.Κρατω μονο το το καθαριο βλεμμα σου και σου αφηνω μια αγγαλια σφιχτή.Επεστρεψα στο σπιτι μου ευχαριστημενη απο την ομορφη παρεα σας, και χαμογελαστη. Φιλουθια Χαρουλιτα. SEE YOU SOON ..
    Xειμωνιατικη Λιακαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιακαδίτσαααα!!!πολύ χαίρομαι γαι την Τιμή όχι μόνο να έρθεις μέχρι εδώ,αλλά και να σχολιάσεις με τόση συγκίνηση (η συγκίνηση δική μου κι όχι δική σου κυρία μου,αλλοίμονο αν εσύ βουρκώνεις με τα δικά μου γραφτά που γράφεις τόσο έξυπνα κι όχι μόνο!)
      Ευχαριστώ γενικά για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι για την ευχάριστη μέρα που περάσαμε όλοι μαζί,ελπίζω και στη συνέχεια...
      Φιλάκιαααα

      Διαγραφή
  10. Χρόνια πολλά στο μπλογκ, πάντα θα τα ευγνωμονούμε που γνωριστήκαμε τόσοι άνθρωποι που αλλιώς δε θα βρισκόμασταν,ίσως, ποτέ, που δε θα μαθαίναμε και δε θα μοιραζόμασταν τόσα και τόσα...
    Η βόλτα που περιγράφεις είναι από τις αγαπημένες μας στην πρωτεύουσα. Γειτονιές όμορφες κάτω από την Ακρόπολη, περιτριγυρισμένες από τσιμεντένιες γειτονιές, αλλά να τα μάτια σου είναι εξασκημένα να βλέπουν την ομορφιά, παντα τη βρίσκουν. Κι υστερα είναι κι οι άνθρωποι, αυτοί είναι τελικά που κάνουν τη διαφορά!
    Πολλά φιλιά κι ευχές, πάντα να γεμίζεις τις μέρες σου με όμορφες στιγμες και δημιουργίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι είναι Νικούλι μου όπως τα λες,συμφωνούμε όλες επ αυρτού και ως προς τη δημιουργία των μπλογκς μας και ως προς την ομορφότερη γειτονιά της Αθήνας και τα πέριξ της!
      Πάντα οι άνθρωποι είναι αυτοί που προσθέτουν στην εικόνα,το συναίσθημα
      Φιλιά πολλά και γλυκά και ευχαριστίες για τις ευχές σου

      Διαγραφή
  11. Υπέροχη η ανάρτησή σου Χαρά.
    Με ταξίδεψες σε ένα όνειρο.Σου είμαι ευγνώμων. Μέσα απο τα μάτια σου είδα τις αγαπημένες μου γωνίες ακόμη πιο όμορφες , πιο παραμυθένιες.Με έκανες να νοιώσω ότι περιδιαβαινα κι εγώ στα υπέροχα αγαπημένα στενά. Ακόμη ηχεί στα αυτιά μου η μουσική του πλανόδιου μουσικαντη.
    Να είσαι καλά γι αυτο το νοερο ταξίδι που μας χαρησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ART GROUP NURAMA
      Κατάφερα λοιπόν τόσα πολλά με ένα δικό μοτυ περίπατο,όπως τον έζησα και τον ένοιωσα;;;Με τιμούν πολύ τα λόγια σας και με συγκινούν επίσης, γιατί χαίρομαι οι άνθρωποι που μ επισκέπτονται να περνούν καλά εδώ μέσα.
      Ευχαριστώ πολύ κι εγω.

      Διαγραφή
  12. Μας πήρες μαζί σου Χαρά μου μ αυτή την τόσο όμορφη περιγραφή της βόλτας στην Πλάκα !!! Χαίρομαι που γυρνάς στον τόπο σου και στο σπίτι σου και εύχομαι όλες οι επόμενες βόλτες να είναι μόνο για ευχάριστα !!!! Το μπλογκοσπιτάκι σου να τα εκατοστήσει και να μας χαρίζει τόσο όμορφες αναρτήσεις και εξαιρετικές δημιουργίες !!!! Τα φιλιά μου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,επέστρεψα ήδη Ράνια μου και θέλω να πιστεύω τις διαβεβαιώσεις των γιατρών,να ηρεμήσω και να επιδοθώ πλέον σ ό,τι αγαπώ...κι ένα απ αυτά είναι η επιστροφή στο κλεινόν άστυ;)
      Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ (ανήκεις στην χορεία των εκλεκτών;) )
      Φιλιά πολλά-πολλά-πολλά

      Διαγραφή
  13. γεια σου Χαρα με τα ωραια σου.. καλως ηρθες κοριτσι μου.. η Πλακα ειναι πολλων μας αγαπημενο περπατημα τελικα, αλλα σαν το σπιτι μας, τις δημιουργιες μας, τον ολοδικο μας χρονο δεω εχει..

    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σας ξαναβρίσκω Στελλίτσα μοου γλυκειά.
      Εχεις δίκιο ;) Οσο στο βασίλειό μας πουθενά,ακόμα κι αν είναι ο Παράδεισος!
      Φιλάκια πολλά αγαπημενη

      Διαγραφή
  14. Χρονια πολλα στο μπλογκοσπιτακι σου ..να σε χαιρόμαστε Χαρα μου ..
    να εισαι πάντα καλά και να δημιουργιες ..καλη συνεχεία με πολλές
    ανάρτησης ...τα φιλια μου <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ γαι τις ευχές σου μικρή μου Ολλανδέζα,μακάρι νάμαστε για πολύ ακόμα ΜΑΖΙ!

      Διαγραφή
  15. ............Πέρασα ἀπὸ κήπους, στάθηκα σὲ συντριβάνια
    καὶ εἶδα πολλὰ ἀγαλματίδια νὰ γελοῦν
    σὲ ἀθέατα αἴτια χαρᾶς.
    Καὶ μικροὺς ἐρωτιδεῖς, καυχησιάρηδες.
    Τὰ τεντωμένα τόξα τους
    βγήκανε μισοφέγγαρο σὲ νύχτες μου καὶ ρέμβασα.
    Εἶδα πολλὰ καὶ ὡραῖα ὄνειρα
    καὶ εἶδα νὰ ξεχνιέμαι.
    Ὄχι, δὲν εἶμαι λυπημένη.........

    Κική Δημουλά, "Πέρασα"

    Να'σαι ΚΑΛΑ στο σπίτι σου και στο "σπίτι" σου!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι τρυφερό καλωσόρισμα,απο μία μεγάλη κι αγαπημένη ποιήτρια!!!
      Σ ευχαριστώ απο καρδιάς γι αυτή την Τιμή Μαρινάκι μου γλυκό.

      Διαγραφή
  16. Καλώς ήρθες Χαρά μου όπως σε μάθαμε και όπως θέλουμε να σε διαβάζουμε!!
    Ανακούφιση καρδιάς αυτή σου η περιγραφή της βόλτας γιατί επιβεβαιώνει τη λέξη ΄΄αρίστευσα΄΄ που έγραψες αλλού και για μένα προσωπικά αυτή είναι η ουσία !! Είσαι καλά και είσαι εδώ !!!!
    Σε φιλώ με αγάπη και μια αγκαλιά μεγάλη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, Μαρινικόλ μου καλά μ ερμηνευσες,ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!
      Μακάρι να διαρκέσει
      Φιλιά πολλά και γλυκά

      Διαγραφή
  17. στασιδι για το Ρουλακι γιατι μεχρι να κατεβει εδω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ να σαι καλα βρε Μισιρλακιμισιρλακι μου σε ευχαριστω για το στασιδι.. ακομα κατεβαίνω...κατεβαίνω η γυναικα..!!!χι.χι

      Διαγραφή
    2. Τι σεβαστικό κορίτσι θέ μου!!!Πόσο φροντίζει το Ρουλιώ μας που έρχεται απο μακρυά!

      Διαγραφή
  18. Ωραια η πρωτευουσα , ειδικα σε φαση διακοπων που υπαρχει ηρεμια ειναι απολαυση! πολυ ωραιες οι φωτο σου !φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή εγω βρίσκομαι απο τα τελευταία χρόνια σε φάση διαακοπών Χριστίνα μου,την απολαμβάνω κάθε φορά που ανεβαίνω για όποιο λόγο.
      Πόσο μάλλον να τη ζήσεις κι ΑΥγουστο που ερημώνει κατά κάποιο τρόπο!

      Διαγραφή
  19. Για όλα αυτά που διάβασα (μα κυρίως ένιωσα, και το εννοώ αυτό) θα ενώσω τη δική μου ευχή με τη δική σου:
    "Εύχομαι ο χρόνος που περνάει νά 'ναι πάντα δημιουργικός κι αγαπησιάρικος!"
    Να είσαι καλά πάντα Χαρουλίτα ΜΟΥ! (Και αυτό το "ΜΟΥ" δεν κόβεται ούτε μέσα, ούτε έξω από κανένα ταξί!)
    ;-)
    Το υπέροχο ρολογάκι να δείχνει μόνο υπέροχες στιγμές!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, γλυκό μου πλάσμα!
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχχαχαχαχααχαχα πολύ μ άρεσε κοριτσάκι η διαβεβαίωση και την κρατάω!
      Το ΜΟΥ μένει ο,τι και να γίνει!!!
      Φιλιά πολλά κοριτσάκι μου όμορφο με όόόόλη μμου την αγάπη που δε μετριέται
      ^_ <3 ^_^ <3

      Διαγραφή
  20. Ωωωωπ έφτασααααα και εγω Χαρουλάκι μου μεχρι να κανω τοσο δρομο απο εκει... εδώ.. καλε; ποτε εφτασαν τα σχόλια τόσα;.. ΄καλα συνενοημενες ησασταν βρε κορίτσια μου;..χι.χι...:D :D ηρθα Χαρα μου να αφήσω τις ευχες μου.. οχι μονο για τα εξάχρονα του μπλοκακίου σου..αλλα για τα ομορφα που εγραψες και για την βολτα που μας σεργιάνισες με την παρεούλα σου..να περνας απο εδώ και περα τοσο ομορφα και γεμιζεις την καρδουλα σου με αγαπη .. γιατί ναι υπαρχει παντου..!!! πολλες φορες έρχεται απο μονη της και μας βρίσκει...<3<3 και θα αναφωνησω.. επιτελους... παλι εδώ κοντα μας ..είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι γι αυτό.. να είσαι καλά καρδιά μου..και κοντα μας για πολλά πολλά χρονια ακομα μαζι..μας!! να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκυριακο.. μια μεγάλη αγκαλιά και πολλα φιλακιααα!! :k :k
    Υ.Γ. Κράτα το στασίδι καλού κακού.. θα ξαναπεράσω..χι.χι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπα οτι θα ξαναπερασω και κρατω την υποσχεση μου.. αγαπη μου να σου πω ευχαριστω για την αφιερωση ξερεις... και να μην αφήσω ασχολιαστο τον χρόνο σου που τον στόλισες μα ολα τα ομορφα... ευχή μου είναι να κυλα παντα γεματος αγαπη... σου το αφιερωνω .
      https://www.youtube.com/watch?v=X3xye7FOJ_M&nohtml5=False

      Διαγραφή
    2. Αγαπημένο μου Ρουλάκι
      χάρηκα που πάλι ξαναβρήκαμε το κέφι και τα στασίδια του παλιού καλού καιρού! ελικά όλοι ταρακουνηθήκαμε με την απουσία μου ;) Χαίρομαι γιατί στάθηκε αφορμή να ξααναθυμηθούμε τα παλιά
      Χάρηκα επίσης που επιβεβαιώθηκαν οι αγαπώντες με ειλικρινώς ακόμα μία φορά και ξεκαθάρισαν απο τους ιμιτασιόν.Ε, ναι,υπήρξαν ακι τέτοιοι δυστυχώς...
      Κι εγω νοιώθω πλέον χαρούμενη,ήρεμη και ασφαλής που βρίσκομαι ανάμεσά σας,μέσα σε μια τεράστια αγκαλιά
      Και Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΨΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ.Οχι μόνο εσύ,αλλά στο πρόσωπό σου το λέω Σ ΟΛΟΥΣ και ξέρουν ποιοί είναι ;)
      Οσο για το τραγούδι, είναι ένας πραγματικός ύμνος για τη ζωή,που οφείλουμε ν αννασύρουμε απο τη μνήμη μας κάθε φορά που λυγίζουμε
      Σ ΕΕΥΧΑΡΙΣΤΩ & Σ ΑΓΑΠΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.

      Διαγραφή
  21. Η βόλτα σου με μάγεψε κυριολεκτικά!
    Είναι κι από τις αγαπημένες μου βόλτες αυτή!
    Και το ανοιξιάτικο ρολόι σου καταπληκτικό!!
    Χρόνια πολλά στο μπλογκ σου και να είσαι καλά να μας μαγεύεις πάντα!
    Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου μαγεμένο,εμένα να δεις μαγγεία που μου κόρπισες με τα λόγια σου!!!!
      Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ

      Διαγραφή
  22. ...εκατόχρονο το μπλογκ σου... με γερά μυαλά...
    Στο νοσταλγικό οδοιπορικό σου... ήμουν πλάι σου... σε ευχαριστώ... μου λείπει...
    Φιλί από την ...πολη του επερχόμενου χιονιού... και την Κυριακή έχουμε την Παρέλαση!!! αλίμονο στα παιδάκια μας...
    Υιώτα
    αστοριανή
    ΝΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ "γερά μυαλά" παίζει Υιώτα μου όσο μεγαλώνουμε,ας μην δεσμευτώ λοιπόν.
      Καλά χιόνι Απρίλη μήνα;;;Τελικά η ΑΝοιξη αργεί κομματάκι σε σας
      Κουράγιο!
      Προς το παρόν ας ζεσταθείς με την βόλτα που σου λείπει
      Νάσαι καλά για την παρουσία σου εδώ

      Διαγραφή
  23. Χρόνια πολλά Χαρά!!!! Να είσαι γερή να μας συντροφεύεις με το blog σου πολλά, πολλά, πολλά χρόνια ακόμα!!! Σ' ευχαριστώ που με πήρες από το χέρι και με σεριάνισες στα όμορφα δρομάκια της Πλάκας!!!!Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω σ ευχαριστώ Σταυρούλα για την ωραία παρέα που μου κρράτησες ;)
      Φιλάκια πολλά και ελπίζω στη συνέχεια του ...μαζί!

      Διαγραφή
  24. Χρόνια πολλά στο μπλογκ σου χαρά μου!μεσα από τη βόλτα σου μας ταξίδεψες μιας κ αποτελεί την αγαπημένη μας βόλτα αυτή η διαδρομή!να είσαι πάντα καλά για να δημιουργεις όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που φτιάχνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίτσα μμου πόσο θάθελα όλες εσείς που χαρήκατε τη βόλτα αυτή να βρισκόμαστε για ένα καφέ στα ριζά του ιερού Βράχου!!!Ειλικρινα΄θα το ήθελα πολύ

      Διαγραφή
  25. χρονια πολλα γλυκια μου!με υγεια!παντα χαρουμενη κιευτυχισμενη,γεματη εμπνευση και δημιουργια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ιριδά μου για τις όμορφες ευχές,μακάρι να πραγματοποιηθούν!

      Διαγραφή
  26. Πολλά δημιουργικά χρόνια, εύχομαι!
    Η βόλτα σου στα παλιά μου "λημέρια" ήταν τόσο ζωντανή, με συγκίνησε και μου έφερε στο μυαλό αναπολήσεις, σκέψεις, εικόνες...

    Να 'σαι γερή και δυνατή, είναι υπέροχο αυτό που βγάζεις κάθε φορά μέσα από τις λέξεις σου και τις δημιουργίες σου!

    Φιλιά πολλά! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΣ Νατάσα,ΠΟΛΥ!
      Σ ευχαριστώ ΄πολύ για τα λόγια οσυ,εγω δνε βρίσκω λόγια ν αντιπαραθέσω
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο <3

      Διαγραφή
  27. Τι όμορφα που κατάφερες και μας πήρες μαζί σου, Χαρά μου, σ' αυτή την υπέροχη βόλτα! ;)
    Να είσαι πρώτα εσύ καλά για να μπορείς να γιορτάζεις μαζί μας όλα τα γενέθλια του σπιτικού σου! :P
    ΑΦιλάκια με μια τεράστια χαμογελαστή αγκαλιά! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαγισσούλα μου με τόσα μαγιοβότανα που με ποτίζετε μπορεί να μην είμαι καλά;;;
      Ειλικρινά με έχετε κατασυγκινήσει,γιατί και για μμένα είστε ξεχωριστές και λατρεμένες
      Αφφιλάκια μ αγάπη περίσσια

      Διαγραφή
  28. Αγαπημένη μας περπάτησες μαζί σου σε γειτονιές και δρομάκια, σε εποχές και αναμνήσεις.Δίπλα σου λοιπόν με μπαστουνάκι κι εγώ που πλέον δεν μπορώ να κάνω διαδρομές περισσότερο από λίγα λεπτά φίλη μου.Καλημέρα όλη μέρα και δυνατή πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι πολύ αγαπημένη μου Ηλιο-Αχτίδα για το μπαστουνάκι, μη σκας οσονούπω με βλέπω κι εμένα.Αλλά παρ όλ αυτά δεν θα στααματήσουμε ν αντιστεκκόμαστε και να ταξιδέυουμε με κάθε μέσον,μα πάανω απ όλα με την κκαρδιά και το μυαλό μας!

      Διαγραφή
  29. Δεν θα σε κουράσω, απλά θα προσθέσω:Εμείς σε ευχαριστούμε Χαρά!
    Χρόνια πολλά σε κείνη τη μέρα αλλά...για κάθε μέρα!
    Γιατί όταν κυκλοφορεί αγάπη, όλα είναι όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρατήθηκα, κρατήθηκα σε σένα μ έτσουξε ένα δάκρυ Μπαρμπουνάκι.
      ΕΣΕΙΣ μ ευχαριστείτε;;;ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;; Που σας είχα για να μ ευχαριστείτε.
      Εγω είμαι τυυχερή που σας απέκτησα!Το λέω και το ενννοώ

      Διαγραφή
  30. Υπεροχη η Στιγμή που μοιραστηκες Χαρά μου, κι ευχομαι Τοσο Πλούτο και Μουσικοτητα σ ολες σου τις Στιγμές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Τατιάνα μου γιατί μου έλειψε πολύ η μουσικότητα,κόντεψα να περάσω στην αιώνια σιωπή!
      Με φαντάζεσαι εμένα σιωπηλή;;;;;

      Διαγραφή
  31. Αγαπημένη βόλτα αυτή που μας πήγες...
    Να είσαι καλά, Χαρά μου, και να χαίρεσαι τούτο τον υπέροχο χώρο. Χρόνια πολλά!
    Το ρολόι σου εκπληκτικά όμορφο.
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλη μου σ ευχαριστώ γαι τις ευχές και για τον έπαινο για το ρολογάκι μου. Η βόλτα και η επετειος το επεσκίασαν, αν κι ήταν αναμενόμενο
      Νάσαι πάντα καλά κι εσύ και να δημιουργείς σε κα΄θε επίπεδο!

      Διαγραφή
  32. Ο χρόνος που κυλά τα χρόνια που θα περνάνε να σου φέρουν Χαρά μου μόνο χαρές και όμορφες στιγμές. Ότι κακό και άσχημο ας μείνει στο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι νάταν έτσι Κατερίνα μου,αλλά όσο μεγαλώνω τόσο τα προβλήματα θα αυξάνονται μια απου ξεκίνησαν τόσο νωρίς. Αλλά ας είναι, επόμενο είναι κι αυτό,αφρκεί να μου αφήσει χρόνια να χαρώ αυτό που απολαμβάνω.Την Δημιουργία !
      Φιλάκια πολλά και σ ευχαριστώ ...προπάντων για τη θύμηση ;)

      Διαγραφή
  33. Λίγες μέρες έλειψα απ' το blogging και έχασα τόσα πολλά!!! Μέχρι και η Βιλλιώτη έκανε ανάρτηση!
    Συγκινήθηκα πολύ με το γραφτό σου, Χαρούλα, αλλά και χάρηκα για σένα και τα συναισθήματα που σου ξύπνησαν τα αγαπημένα πρόσωπα που σε συντρόφεψαν στην υπέροχη βόλτα "κάτω απ' την Ακρόπολη". Η περιγραφή τέλεια... σαν να το ζούσα!
    Εύχομαι στο blogάκι σου να τα εκατοστήσει κι' εσύ να μας συγκινείς πάντα με τα γραφόμενα σου και τις υπέροχες δημιουργίες σου. Να είσαι καλά...
    Φιλί γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω γίνει το γεγονός της Άνοιξης! Άστα Φιλία μου!

      Διαγραφή
    2. Είδες Φιλία μου;;;Σημεία και τέρατα εγιναν εν τη απουσία σου!!!Τα ύστερα του κόσμου
      Βλέπεις Βιλλιώτη ,ρίγη συγκίνησης δημιουργείς στα πλήθη με τις αναρτήσεις σου!
      Στο θέμα μας τώρα Φιλία μου γλυκειά,να ευχηθώ κι εγω με τη σειρά μουνα μ αξιώσει ο εός να χαιρομαι για πολύ ακόμα την αγαπημένη παρέα σας!
      Ελπίζω δε κάποια στιγμή ν' ανταμώσουμε για ένα καφέ ;)
      Φιλιά ΄απειρα γεμάτα αγάπη

      Διαγραφή
  34. Να σαι γερή πάντα να ταξιδεύεις! Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ ζω σε μικρό μέρος και είναι λες και είμαι συνέχεια διακοπές κι όταν κατεβαίνω στη Θεσσαλονίκη κάνω σαν τρελή από την χαρά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...