...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Τσούκου-τσούκου,τσούκου -τσούκου ολοκληρώσαμε

 και με έκπληξη διαπιστώνω οτι δεν ήταν και λίγα!

Τώρα που κατάκατσε η χρυσόσκονη των ημερών (λέμε τώρα και καμία παρμενία να περνάει η ώρα 😖) και αφου μπήκαμε στο Νέο έτος και αρχίσαμε το ξεστόλισμα, είπα να μην αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη και να συμμετάσχω, όπως τόχα υποσχεθεί  άλλωστε στη Μαρία, στο γιορτινό δρώμενο του Κειμένου.

Το τι αισθάνομαι για τα Χριστούγεννα τόχω χιλιογράψει, το τί ελπίζω για το Χρόνο που ήρθε πάλι νομίζω οτι είναι μία κοινή προσδοκία και συνίσταται στην ευχή "ΥΓΕΙΑ ΝΑΧΟΥΜΕ" και να παραμείνουμε όρθιοι μέχρι το τέλος τουτου του εφιάλτη, και αφού τίποτ άλλο δε διαδραματίστηκε τούτη την περιοδο, παρέμεινα εσωκλειστη, ως Βασιλοπούλα σε μαρμαρωμένο Πύργο περιμένοντας το ζωογόνο φιλί της ανάστασής μου και της εξόδου στον κόσμο, θα σας δείξω κάποιες από τις τελευταίες μικρές δημιουργίες που μου κράτησαν συντροφιά τις μέρες αυτές και αποτοξίνωσαν τον οργανισμό μου από το άγχος και την απαισιοδοξία. 

Εν αρχή λοιπόν τα υφασμάτινα, ραμμένα ή άραφτα:

Ένα αξιοσέβαστο ζεύγος χριστουγεννιάτικων σαλιγκαριών


κι ένας κώνος αρκούντως ευμεγέθης απο φελιζόλ, με βάση καπάκι απορρυπαντικού


Ένα ακόμα δέντρο με την ίδια τεχνική αλλά πιο ζόρικο λόγω των γραμμών του κι ένας χιονάνθρωπος απο βιβλίο! Φυσικά κι εδώ τα καπάκια έκαναν το θαύμα τους 😂



Σειρά παίρνουν τα βάζα από μαρμελάδες, καραμέλες κ.λ.π. Μη μου πείτε οτι δεν άξιζαν κι έπρεπε να πεταχτούν στην ανακύκλωση;;;


Ανάγλυφο decoupage χαρτοπετσετών ή ριζόχαρτου με τη βοήθεια του πηλού που τόνισε τις λεπτομέρειες 😉. Λίγο χρονοβόρο αλλά αξίζει τον κόπο, πιστέψτε με!
Σειρά έχουν τα κουτιά πάσης φύσεως 😊 που εκτός από να συμμετέχουν ενεργά στο Χριστουγεννιάτικο χωριό μου, παίρνουν θέση σαν στολίδια στο δέντρο ή σαν χώρος αποθήκευσης ή δώρου 😍. 
Μ αρέσουν πολύ τα κουτιά με ανάγλυφη επιφάνεια, όπως είναι αυτά των κουραμπιέδων γνωστής εταιρίας, γιατί επάνω η χαρτοπετσέτα δίνει αληθοφανή αποτελέσματα (το παιδάκι που κάθεται στο έλκηθρο π.χ.)


μία ομάδα αγγέλων και λόγω μη ευρέσεως γλωσσοπίεστρων στο χαμό του εργαστηρίου 😡, έγιναν απο ξυλάκια παγωτού



Είπαμε το στοίχημα ήταν ένα δέντρο με στολίδια εξ ολοκλήρου από τα χέρια μου και φέτος θαρρώ κατά 95% πραγματοποιήθηκε (πάντα υπάρχει περιθώριο προσθηκών 😂...μέχρι τελικής πτώσεως), 





ακόμα κι αν χρειάστηκε να χρησιμοποιηθούν και καμένες λάμπες, με καπάκια απορρυπαντικών και ό,τι άλλο πρόσφορο αντικείμενο για την απόδοση του "προσώπου"! Τα candy cane δε, είναι στρογγυλά αφρολέξ που ήρθαν μαζί μ ένα ελαστικό κάλυμμα καναπέ, που είχα παραγγείλει και επειδή δεν γνώριζα τη χρήση τους μετατράπηκαν σε στολίδια κι αυτά, αφού πέρασα μέχρι τα μισά τους λεπτό σύρμα, τους έκανα κούρμπα και τα τύλιξα με κόκκινες κορδέλες



Και  κλείνουμε με μία διακοσμητική σύνθεση πάνω σ ένα επάργυρο (απ αυτά που δε συμπαθώ καθόλου ) που δε θυμάμαι τον αποστολέα του, που έγινε μπρούτζινο γιατί μ αρεσει πιο πολύ η ζεστασιά του χρυσού, στολίστηκε με ξυλόγλυπτα (θα σας το δείξω στην πρώτη ευκαιρία που θα απαλλαγεί  από τους αλεξανδρινούς και τα μηχανικά κεριά), απέκτησε σαφώς καλλίτερη εμφάνιση και στολίστηκε, λόγω των ημερών, με την ανάλογη διακόσμηση (ίσως στην πορεία των εποχών αλλάζει 😉)


Παρότι στις παραδόσεις μας δεν είναι η Βασιλόπιτα, αντίθετα η Κουλούρα της παραμονής των Χριστουγέννων, ετσι για το καλό του έμπα του Καινούργιου χρόνου ένα γλυκό το φτιάχνω 😊. Είναι ένα απίστευτης μυρωδιάς και γλύκας κέικ πορτοκαλιού με φρέσκο βούτυρο 😋)

Κι έτσι γλυκά ολοκληρώνεται η πανηγυρική σύναξη της εορταστικής περιόδου του 2021 προς '22 και μακάρι να μας βγει με το καλό!



31 σχόλια :

  1. Όπως πάντα πανέμορφά και ιδιαίτερα.
    Με τι κάρδια να ξεστολίσεις;
    Φέτος θαρρώ είχαμε τις γιορτές περισσότερο ανάγκη από ποτέ.
    Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία!
    Σ΄ευχαριστώ για την συμμετοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τα καλά σου λόγια. Οντως δύσκολο ν αποχωριστείς αυτή την γιορτινή ατμόσφαιρα, έστω και επίπλαστη και να προσγειωθείς στην ωμή καθημερινότητα αλλά αναγκαίο κακό. Η αλήθεια είναι οτι τόχα ανάγκη αυτό το ψευτικο φως φετος περισσότερο απο ποτέ και θαρρώ δεν είμαι η μόνη.
      Μακάρι να μην χρειαστούμε άλλη χρονιά υποκατάστατα χαράς, μακάρι!

      Διαγραφή
  2. Και του χρόνου να φτιάξεις περισσότερα αλλά επειδή θα θες να κλειστείς στο εργαστήρι σου και όχι κατ'ανάγκη. Ελεύθεροι από τη μάστιγα που μας έχει περικυκλώσει εύχομαι καλή χρονιά να είναι η φετινή.
    Υπεροχα όλα τα σαλιγκάρια τα λάτρεψα.
    Θα 'θελα και ένα κομμάτι κέικ πορτοκαλιού με το απίστευτο άρωμα!
    Να σαι καλά Χαρά μου
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά μου Άννα μου τα λόγια σου <3
      Τα σαλιγκαράκια χαρίστηκαν σε μια συνονόματή σου, χαχαχχα. Τί να κάνω έχω δυο σπίτια να στολίζω ,το δικό μου και του γιού μου,έστω κι οχι ακόμα επίσημα ;)
      Οπως έγραψα παραπάνω και στη Μαρία μακάρι να μην χρειαστεί άλλη χρονιά να ψευτοπαρηγορηθούμε και ελεύθερες να δημιουργήσουμε κατά το κέφι μας. Εμένα περισσότερο απ όλα μου έλειψε η ζεστασιά των γιορτών, οι αγκαλιές και τα χαρουμενα πρόσωπα που μοιραζαν μαζί με τις ευχές ,χαμόγελα και δε καμουφλάρονταν πίσω απο μάσκες
      Φιλάκια πολλά με πολλές ευχές χωρίς εμπόδια ;) <3

      Διαγραφή
  3. Και του χρόνου βρε Χαρά μου!
    Να κάνεις και περισσότερα και διαφορετικά και με μεγάλη ποικιλία. Έτσι, να μας χαρίζεις την ομορφιά και την αγάπη της τέχνης σου και το φιτίλι της δημιουργίας σου. Να μας κρατά ζωντανούς.
    Μένω σε κάθε ομορφιά σου, σε κάθε σου κατασκευή για να πάρω αυτό το υπέροχο που έχει να μου δώσει.
    Φιλιά πολλά κορίτσι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φέτος Γιάννη μου είχα την εντύπωση επειδή γενικά σερνόμουν καιρό πριν τις Γιορτές οταν δεν είχα κάνει και σπουδαία πράγματα, αλλά συγκεντρώνοντας τις φωτογραφίες και όσα ακόμα δε πρόλαβα να φωτογραφίσω πριν τα δώσω,διαπίστωσα οτι δεν ήταν και τόσο αμελητέα σοδειά.
      Ισως νάθελα κάτι πιο εντυπωσιακό κι ας ήταν και ένα,αλλά τί θα κάνω το νέο χρονο;;;χαχχαα
      Μακάρι να έρθουν ευνοικώτερα τα πράγματα για όλους μας

      Διαγραφή
  4. Μέσα από την απόγνωση, τη μοναξιά, τον κόσμο που ερημώνει η ανάγκη που γεννά τη δημιουργία, είναι η ελπίδα για κάθε φορά που η καρδιά χάνει τον δρόμο της. Έτσι πλάθεται ο κόσμος μας με δομικά στοιχεία το μύθο, την παράδοση, τη νοσταλγία, την αγάπη, δημιουργώντας υπέροχα!!
    Να είσαι καλά Χαρά μου!
    Φιλιά πολλά και μια όμορφη εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίστεψέ με Αννίκα μου οτι ήρθαν μέρες που η ίδια μου η κόρη μου μου έδινε εντολή (όπως τ ακους) "πήγαινε στο εργαστήρι..." αφ ενός να με ξεφορτωθεί με τα νεύρα μου κι αφ ετέρου ξέροντας οτι μόνο αυτό θα με ηρεμούσε! Και μιλάμε οτι είχε έρθει για λιγότερο απο δυο βδομάδες και κάθε λεπτό μαζί της μου ήταν πολύτιμο,αλλά το ίδιο απαραίτητη και η συντροφιά του εργαστηρίου αφου με χαλάρωνε απο την ένταση, το στρες και το φόβο!
      Ευχαριστώ λοιπόν αυτά τα μικροπράγματα που μ έκαναν να σταθώ όρθια ελπίζοντα ςσ εμια καλλίτερη συνέχεια !
      Φιλάκια άπειρα

      Διαγραφή
  5. Τι να πρωτοπώ , τι να πρωτο θαυμάσω , τι να πρωτοπαινέψω .Καλή χρονιά ψυχή μου και σου υπόσχομαι πως εκείνο το μικρό χριστουγεννιάτικο σπιτικό μου , θα το ξαραχνιάσω , θα το ξεσκονίσω θα το καλοπίσω για να δεχεται ξανα τις υπέροχες δημιουργίες σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτια μου πόσο χαίρομαι που σε ξαναβλέπω στα παλιά μας τα λημέρια!!!Πόσα πράγματα άλλαξαν και πόσα έμειναν ίδια όλο αυτό τον καιρό που απέχεις!!!Σίγουρα όμως η επιθυμία για δημιουργία είναι πάντα εδώ και σου εύχομαι νάχεις υγεία τον νέο χ΄ρονο να μην μας εγκαταλείψεις ξανά

      Διαγραφή
  6. Εύχομαι του χρόνου να κάνεις ακόμα περισσότερα, αλλά γιατί θα είσαι ελεύθερη κι όχι "φυλακισμενη"
    Ευτυχώς όμως που έχουμε κι όλα αυτά και λίγο ξεχνιόμαστε.
    Σκέψου όλους τους άλλους, πώς περνάει ο χρόνος τους;
    Υπέροχες όπως πάντα οι κατασκευές σου.
    Μου αρέσουν κι εμένα τα Χριστούγεννα και θέλω να φτιάχνω όλο το χρόνο στολίδια.
    Συνέχισε δυναμικά και θα έρθει η στιγμή που θα αγκαλιάσουμε πάλι τους αγαπημένους μας.
    Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου
      δεν θέλω να σκέπτομαι τις ζωές των άλλων... Οταν εμείς ζοριζόμαστε φαντάζομαι πώς θάναι εκείνων! Ευγνωμονώ την κάθε μέρα που ξημερώνει κι έχει να μου δώσει μία νέα πρόκληση και μία νέα ικανοποίηση.Ειμαστε πολύ τυχερές και μακάρι γρήγορα ν απολαμβάνουμε την ελευθερία μας , υγιείς και δημιουργικές πάντα!
      Μια μεγάλη αγκαλιά απο εδώ μέχρι τη Θεσσαλονικη μας!

      Διαγραφή
  7. Cuanto trabajo bonito!!! Me gustan todos.
    Te deseo un Feliz 2022, lleno de cosas buenas para todos.
    Besos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mi querida amiga, gracias por el hermoso comentario y te deseo desde el fondo de mi corazón ¡FELIZ, SALUDABLE Y CREATIVO AÑO!
      CON AMOR DESDE GRECIA

      Διαγραφή
  8. Χαίρομαι Χαρά μου, που αποτελείωσες εν καιρώ την παρουσίαση των Χριστουγεννιάτικων δημιουργιών σου και έτσι και εμείς έχουμε πια μια πλήρη εικόνα!
    Με το καλό και στο τέλος του χρόνου να μας δείξεις και άλλες όμορφες δημιουργίες πάντα με υγεία και έμπνευση!

    ΑΦιλάκια χαμογελαστά, φωτεινά και με πολύ αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στεφανάκη μου σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σου εύχομαι ολόψυχα μία ανέφελη χρονιά!
      Αφιλάκια γιορτινά και αισιόδοξα <3

      Διαγραφή
  9. Χαρά μου, τι ομορφιές είναι αυτές! Καλέ τι υπέροχες είναι αυτές οι δημιουργίες! Λάτρεψα το χιονάνθρωπο από βιβλίο, τη μπάλα με τη φούντα αλλά πάνω από όλα ξετρελάθηκα με τα σαλιγκάρια. Τι να πω, φίλη μου? Θερμά συγχαρητήρια και ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιάκι μου το τέλος της προηγουμενης χρονιάς επεφύλαξε εκπλήξεις στην οικογένεια (γι αυτό και χάθηκα και απο τις προκλήσεις) και δε φανταζόμουν οτι παρ όλα αυτά είχα τόση δημιουργικότητα. Δουλευα μοναχικά και απο λίγο και μικρά. Εξεπλάγην κι εγω και χαίρομαι που τα έργα μου άρεσαν και σ εσάς.
      Ελπίζοντας να συνταξιδέψουμε σε νέες προκλήσεις αρκεί αν έχουμε υγεία,εύχομαι μία λεύτερη χρονιά!

      Διαγραφή
  10. Χαρά είναι υπέροχα όλα! Ένα δέντρο στολισμένο εξ ολοκλήρου με χειροποίητα στολίδια δεν είναι και λίγο.
    Να έχεις μια όμορφη χρονιά μαζί με την οικογένειά σου και να είσαι γερή και δυνατή.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι Ελένη μου δεν ειναι καθόλου λίγο και χαίρομαι πραγματικά που το κατάφερα.Φέτος μου έδωσε περισσότερη ενέργεια απο άλλες χρονιές και το είχα παρα πολύ ανάγκη!
      Ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σου,αντεύχομαι ολόψυχα τα καλλίτερα καιγια σας!

      Διαγραφή
  11. Χαρά μου με σένα έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά, δεν υπάρχει ιδέα άπιαστη για μας που να μην την έχεις κάνει με σάρκα και οστά!!!Να ευχηθώ μία νέα χρονιά το ίδιο δημιουργική ( είμαι περίεργη τι άλλο θα σκαρφιστείς) Υγεία, Αγάπη, Δημιουργία φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχχαχα μιλάς κι εσύ!Μας έχεις αφήσει να χάφτουμε μύγες με όσα έχεις δημιουργήσει και μιλάς για μένα; Νάσαι καλά Αχτιδένια μου και να σκορπίζεις πάντα γύρω σου το φως που πλημμυρίζει την ψυχή σου,να διώχνεις τα σκοτάδια των γύρω σου.
      Με αγάπη και θαυμασμό πάντα,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ <3

      Διαγραφή
  12. Το ότι αυτή η φαντασία σου να κάνει να χρεισιμοποιείς τα πάντα που υπάρχουν σε τι ακριβώς και από που προέρχεται το κάθε τι, στις δημιουργίες σου Χαρούλα μου με ξεπερνά και με κάνει να σε θαυμάζω, για ότι καταφέρνεις κάθε φορά να δημιουργείς, αφήνοντάς μας κάθε φορά άφωνους μα το μυαλουδάκι σου!!
    Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι από όλα αυτά που έχεις φτιάξει, γιατί όλα είναι υπέροχα..
    Να είσαι καλά μάτια μου και του χρόνου να κάνεις ξανά τόσες ομορφιές!!
    Ειμαι σίγουρη ότι φέτος τα πραγματα θα πάνε καλύτερα και θα ξαναβρούμε τις αγκαλιές που μας λείψανε...δεν μπορώ αυτές τις μπουνιές για χαιρετισμό και ούτε να μην μπορούμε να κλείσουμε στις αγκαλιές μας τα αγαπημένα μας!
    Ειθε να είναι αυτή η χρονιά που θα αναπνεύσουμε ξανά ελεύθεροι Χαρούλα μου
    Με υγεία την αγάπη μου πάντα φιλιαααα!!
    υ.γ δες τα μέηλ σου πλίζζζζ!!😍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξαναπερνώντας από εδώ, είδα ότι είχα χάσει την προηγούμενη σου ανάρτηση ...
      Πόσο να σε ευχαριστήσω που δεν με άφησες να την χάσω μια τόσο σπουδαία παρουσίαση!!!
      Χαίρομαι πολύ για σένα ΧΑΡΑ μου και σε ευχαριστώ πολύ, που μου έδωσες την ευκαιρία να την απολαύσω και εγώ!
      Την αγάπη μου πάντα αγάπη μου 🧡😍...φιλιααα 😘🤗

      Διαγραφή
    2. Θα σ άφηνα βρε εγω έτσι;;; Για ποιά με πέρασες; Πώς θα βλεπες τις αλλαγές απο τότε που έχεις να με δεις ;)

      Διαγραφή
  13. Και του χρόνου, Χαρούλα μου, με υγεία πάνω απ'όλα, να είμαστε καλά και να θαυμάσουμε τις νέες σου δημιουργίες. Εύχομαι να πέρασες όμορφες γιορτές με τους αγαπημένους σου παρ΄όλους τους περιορισμούς και σύντομα να μπορέσουμε να βγούμε από αυτή την φοβερή κατάσταση που έχει αλλάξει την ζωή μας! 'Ολες σου οι δημιουργίες είναι υπέροχες και το δέντρο σου φανταστικό!!! 'Εχω χρόνια να στολίσω το μεγάλο μας δέντρο αλλά λέω να το στήσω του χρόνου, πρώτα ο Θεός, πιό πολύ για την Αθηνούλα που μεγαλώνει, και μιάς και έχω φτιάξει κι εγώ ένα σωρό δικά μου χειροποίητα στολίδια που δεν χωρούν στο μικρό μου δεντράκι.
    Καλή κι ευλογημένη χρονιά σου εύχομαι, με κάθε καλό για σένα και την οικογένειά σου! Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριάννα μου οι Γιορτές οι φετινές ήταν πολύ διαφορετικές όσων εχω ζήσει μέχρι τώρα.Μια που όλοι είμαστε γύρω γύρω κι ο καθένας μόνος του! Ουτε τον καιρό που έφυγε ο μπαμπάς μου δε βρεθήκαμε έτσι διαμελισμένοι.Τλπ καλά νάμαστε και ελπίζω νάρθουν κι άλλα Χριστουγεννα και Πρωτοχρονιές να τα γιορτάσουμε κατά το σύνηθες.Δε μπορώ να πω βέβαια οτι εξ αιτίας αυτού δνε ξεκουράστηκα ;) Θάμουν αχάριστη.Γιατί δυστυχώς όσο περνούν τα χρόνια τόσο τα μεγάλα τραπέζια με κουράζουν ,άσχετα αν είναι οικογενειακά,τον κόπο τους τον έχουν.
      Το δέντρο είναι μια συνήθεια που δεν εχει λείψει απο το σπίτι μου ποτέ. ΑΚόμα κι οταν έχω τις μαύρες μου και αποφασίζω να μη στολίσω,ξαφνικά με πιάνει μία τρελλα και για πότε ανεβαίνουν τα στολίδια και για πότε στολίζεται το δέντρο ουτε που το καταλαβαίνω! Φετος το στόλισα και νωρίτερα απο το συνηθισμένο γιατί είχα ανάγκη μία νότα αισιοδοξίας,παρ όλ αυτά την άλλη μέρα απο του Αη Γιαννιού ξεστολίζεται . Η μεγαλύτερη χαρά που πήρα ήταν οταν ήλθε ενα πιτσιρίκι 3,5-4 χρονών ,με μια φίλη της κόρης μου και εντυπωσιάστηκε απο το στολισμένο σπίτι (ειδικά το χωριό) που δνε ξεκόλλησε να περιεργάζεται ενα ενα τ αντικείμενα.Γι αυτά τα ματάκια που γυαλιζαν απο έκπληξη και θαυμασμό άξιζε ο κόπος! γι αυτό μην το ξανασκεφτείς οτι δνε θα στολίσεις του χρόνου για την ΑΘηνούλα!Εγω παίρνω χαρά απο τα ξένα παιδιά,εσύ που έχεις και δικό σου!!!
      Φιλιά πολλά και ευχές περισσότερες

      Διαγραφή
  14. Όλες οι δημιουργίες Σάο είναι αξιοθαύμαστες Χαρά,μα στα χριστουγεννιάτικα δεν σε ξεπερνά καμία!!!! Είναι πανέμορφα όλα !!!!Να είσαι καλά και του χρόνου!!!Καλή και δημιουργική χρονιά!!!! Με υγεία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα χριστουγεννιάτικα ειναι μακράν τα αγαπημένα μου Μεταξένια μου και ίσως γι αυτό τα κρίνετε και ως καλλίτερα ;) Νοιώθω σαν παιδί στην Ντυσνευλαντ!!!
      ΣΟυ ευχομαι κι εγω μια Καλλίτερη χρονιά με υγεία και ομορφες δημιουργίες <3

      Διαγραφή
  15. τι λες τωρααααααααααααααα
    λαμπες με καπακια απορρυπαντικων!!!!!!!!???
    μας τρελανες !!!!!! πολυ γλυκα ολααααααααααα αλλα αυτα και τα σαλιγκαρια
    μου εκλεψαν την καρδιααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο σουξέ τα σαλιγκαράκια!!!! Δεν το περίμενα είναι η αλήθεια
      Σοφάκι σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σου εύχομαι μια πλούσια σ ε υγεία και δημιουργίες χρονιά!

      Διαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...