...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Νέος ρόλος του ρολού

 Πιστέψτε με νοιώθω ενοχές που την προηγούμενη ανάρτηση διαδέχεται μία χαρούμενη, αλλά κι εγω προσπαθώ να βγω απο ένα σκοτεινό τούνελ, που φοβάμαι τις επιπτώσεις στην υγεία μου. 
Μακάρι να μπορούσα να προσφέρω κάτι ουσιαστικό στον ανθρώπινο πόνο, αν και πιστεύω οτι ολοι έχουμε ανάγκη να πάρουμε μια βαθειά αναπνοή, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι παραγνωρίζουμε ή αδιαφορούμε ή δεν συμπάσχουμε με την υπάρχουσα κατάσταση, που εξακολουθεί και θα εξακολουθεί για χρόνια να μας πιέζει συναισθηματικά.
Συγχωρέστε μου λοιπόν το όποιο "ατόπημα". 
Το σκούντημα έγινε όπως πάντα απο την Μία και το θέμα ήταν  "ΔΑΝΤΕΛΑ ΚΑΙ/Η ΡΑΨΙΜΟ" ή ετσι το κατάλαβα εγω;
Τέλος πάντων, όπως πάντα συμμετέχω για την έμπνευση και τη χαρά της συμμετοχής χωρίς να προσβλέπω στα δώρα.
Παρόμοιο λαγουδάκι είχα κάνει και πέρσυ, μόνο που φέτος είναι πιο προσεγμένο και πιο άρτιο (νομίζω)

Η βάση είναι ένα ρολό απο  αλουμινόχαρτο.

Το φορεματάκι περίμενε υπομονετικά σχεδόν χρόνο (εξωθεν χορηγία), οπότε ράφτηκε πάνω η δαντέλα στον ποδόγυρο και κολλήθηκε στο λαιμό. Φτιάχτηκαν χέρια που δεν είχε για να κρατάει το αυγό. Ταπώθηκε η τρύπα του ρολού με ένα κουμπί, στο οποίο καρφώθηκε η οδοντογλυφίδα, που ενώνει το κεφάλι απο φελιζόλ με το σώμα. 

Το υπόλοιπο σώμα καλύφθηκε με χάρτινη δαντέλα και χαρτονάκι ριγέ, υπο τύπου καλτσάκια. Αυτιά και πατούσες απο stone paper (ενα χαρτί αδιάβροχο που δεν σκίζεται). 

Στολίστηκε , έβαλε μαλλάκια και απέκτησε και μωρό σε καροτσάκι 😍😂. Το οποίο το χα πάρει τα Χριστούγεννα απο ένα κινέζικο μαγαζί και τώρα το στόλισα με δαντελίτσα, ενα μαξιλαράκι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις καρφίτσες 😉(pincushion) Το "μωρό" είναι διακοσμητικό απο μανταλάκι.

Μ αυτή τη δημιουργία συμμετέχω λοιπόν στην πρό(σ)κληση της Μίας και καλωσορίζω (ελπίζω σε συνέχεια) το Πάσχα.

Ελπίζω νάμαι εντός θέματος και ν απολαύσουν και οι άλλες φίλες τη δημιουργία μου απο το τίποτα


Kαι για την ιστορία ολοκληρώθηκε το φετινό ζεύγος
Και συμπληρωσε το περσυνό, στο οποίο προστέθηκαν ενδυματολογικές λεπτομέρειες κι ανάλογα αξεσουάρ (το κόκκινο αυγό, ειναι βαμμένο λαμπάκι χριστουγεννιατικο)


24 σχόλια :

  1. Πολύ όμορφο, γλυκό και λειτουργικό συνάμα, Χαρά μου! Πάντα το χεράκι σου το δημιουργικό θα κάνει το δικό του "θαύμα" και θα φέρει στο φως αυτές τις παρουσίες. Μπράβο καρδιά μου. Χαίρομαι, που μπόρεσες να αλλάξεις και κάπως τη διάθεσή σου.
    Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες Γιάννη μου ν αλλάξει η διάθεση,αλλά προς το παρόν παραμένει στα Τάρταρα. Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

      Διαγραφή
  2. Χαρά μου αν δεν σκεφτείς εσύ να κάνει από το τίποτα δημιουργίες, πες μου ποιος θα το κάνει;
    Η φαντασία σου οργιάζει κάθε φορά που σου δίνεται η ευκαιρία και είναι ανεξάντλητη... ευτυχώς που υπάρχει να μας δείχνεις τι σκαρφίζεται κάθε φορά το μυαλουδάκι σου...
    Ωραία η συμμετοχή σου αγάπη μου καλή συνέχεια σε ότι κάνεις, αφού δεν σταματάς να μας ξαφνιάζεις κάθε φορά.
    Καλή Ανοιξη Χαρούλα μου την αγάπη μου πάντα φιλιααα 🌼🧡😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίστεψε με Ρουλάκι μου απορώ πώς ακομα εξακολουθεί το μυαλό μου να στροφάρει;

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφη και προσεγμένη όπως πάντα συμμετοχή. Μου άρεσε πολύ. Και φυσικά κάνουμε τα πάντα για να φτιάξουμε τη διάθεσή μας αφού μόνο κακό στην υγεία μας κάνουμε.
    Καλή συνέχεια Χαρά μου
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό για την υγεία ξαναπές το Αννα μου,ήδη τα πρώτα αποτελέσματα το αποδεικνύουν, αλλά προσπαθώ... ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ γλυκειά μου

      Διαγραφή
  4. Ευτυχώς που έβαλες άλλη ανάρτηση Χαρά μου. Όλοι παρόμοια νοιώθουμε και έστω οι στιγμές αυτές της δημιουργίας αποσπούν το μυαλό και ξεχνιέται. Πολύ όμορφες οι κατασκευές, καθώς και τα κείμενά σου πάντα! kerina poiimata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥτό προσπαθώ να καταφέρω Βαρβαροτυλα μου να κάνω το μ υαλό να ξεχαστεί,αλλά αυτό ειναι κολλημένο δυστυχώς. Μονο οσο διαρκεί μία δημιουργία ξεφορτώνει λίγο την πίεσή του και μετά επανέρχεται δριμύτερο

      Διαγραφή
  5. Και να συνεχίσεις με ευχάριστα που μόνον εσύ ξέρεις να δημιουργείς με τόση φαντασία και επιτυχία !!!!! Απίθανος ο κούνελος, αλλά κι αυτό το μικροσκοπικό καροτσάκι, τί τέλειο !!!!! Καλή συνέχεια, σε φιλώ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπαθώ και για μένα και για σας να συνεχίζω με ευχαριστα Ράνια μου. Μακάρι να μπορούσα ν αλλαξα ό,τι κακό συμβαίνει και σ εμένα και στον κόσμο ολόκληρο,αλλά...

      Διαγραφή
  6. Να είσαι πάντα καλά και δημιουργική Χαρά μου και τα πάντα να μπορούν να σε εμπνέουν όπως και τα ρολά που μας έβαλαν σε χαρούμενη Πασχαλινή ατμόσφαιρα!
    ΑΦιλάκια ανοιξιάτικα, χαρούμενα και αισιόδοξα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. What a beautiful Easter Bunny, she has a pretty dress too! Thank you for joining the Craftlandia Challenge!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτή η αλαφροΐσκιωτη παιδικότητα είναι τόσο συναρπαστική που πολλές φορές μας αποσπά ή και μας παρακινεί να παραβλέψουμε για λίγο τον " παραέξω κόσμο" Όλοι θρηνήσαμε, μα μήπως μπορείς να σταματήσεις την πορεία της ζωής; Οφείλουμε όμως-ενίοτε- να χαμογελάμε. Να όπως τώρα βλέποντας την έμπνευση και τη δημιουργία σου, που μέσα από υποχρεώσεις και απαιτήσεις της καθημερινότητας, βρήκες το χρόνο να μας χαρίσεις.
    Πολύ όμορφο το πασχαλινό κουνελάκι σου Χαρά μου!!!
    Πολλά πολλά φιλιά με την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι ,δεν μπορούμε ν αλλάξουμε τη ρότα της ζωής,ειναι αλήθεια Και γι αυτό κι εγω προσπαθώ να μη με ρουφήξει τελικά το τέρας . Είναι τόσο εύκολο για κείνο και τόσο δύσκολο για μένα! Τιτάνιος αγώνας, ευτυχώς που έστω και λίγο βρίσκω αυτή τη μυστική διέξοδο, που απορώ ακόμα πώς μπορέι και υπάρχει μέσα στη μαυρίλα της ψυχής! Ισως ειναι αυτή η αλαφροϊσκιωτ παιδικότητα που λες κι εσυ και αναγνωρίζω κι εγω στον εαυτό μου,παρά τα χρόνια,εκεί αποδίδω την αντίσταση.
      Σε φιλώ με αγάπη πάντα

      Διαγραφή
  9. Χρειαζόμαστε το χαμόγελο Χαρά μου, η ζωή συνεχίζεται κι όλοι μας προχωράμε μαζί της.
    Δεν ξεχνάμε όμως.
    Αυτή τη φορά όχι.
    Ωραίο το πασχαλινό κουνελάκι σου και εντός θέματος .
    Τα υλικά μας περιμένουν ας μη χάνουμε χρόνο !
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να μην ξεχάσουμε,μπας και κάτι απ όλα τα δεινά που μας ταλαιπωρούν, διορθωθεί. Οσο κια απαισιόδοξη και νάμαι,πάντα σε κάτι κάτι , μικρό έστω, ελπίζω ν αλλάξει
      Αφέλεια; αισιοδοξία; ρομαντισμός; ισως όλ αυτά μαζί αλλά αξίζει να το παλέψουμε

      Διαγραφή
  10. Όμορφο λαγό και υπέροχα διακοσμημένο καροτσάκι. Αγκαλιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέλεια η λαγουδίνα σου, Χαρά μου. Εννοείται ότι είσαι εντός θέματος. Απολαμβάνω πάντα τον τρόπο που ανακυκλώνεις τα υλικά και φτιάχνεις αριστουργήματα. Χίλια μπράβο, φίλη μου, και σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σου στην Craftlandia Challenge 14. Πολλά πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστω απο καρδιάς Μία μου για το ενθαρρυντικό σου σχολιο. Να χετε δύναμη και όρεξη να ας δίνετε ευκαιρίες για έμπνευση και δημιουργίες! Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  12. Preciosos trabajos! te han quedado de lo más bonitos :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. So pretty creation! Those beautiful bunny couples look adorable, great easter decoration. Besitos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...