...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Μάγια ή μαγεία ; Το ίδιο είναι!

Η Μάγια είναι πρόσωπο, η μαγεία... αυτό που καταλάβατε, αλλά η Μάγια συντελεί στη μαγεία.
Οταν ανακάλυψα τυχαία το ντεκουπάζ, σας είπα οτι το ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα κι οτι θα προσπαθούσα σε πρώτη ευκαιρία να μάθω περισσότερα.
Ε,  λοιπόν δεν έκανα τίποτε περισσότερο, απο το να πραγματοποιήσω την υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου & κατ επέκταση σε σας. Πήγα να παρακολουθήσω ένα ταχύρρυθμο  σεμινάριο ντεκουπάζ.
Η Μάγια, ιδιοκτήτρια του decomagia (http://www.decomagia.gr/), είναι ένα γλυκύτατο νέο κορίτσι,γελαστό & υπομονετικό (μ όλες εμάς τις τρελλές), που ζεί και εργάζεται στην Αθήνα, σ΄ ενα μικρό στέκι στο Ν.Κόσμο, δημιουργώντας μαγικά πάνω σε  πράγματα χρήσιμα ή άχρηστα.  Ετσι συνδυάζει η Μάγια  την μαγεία!
Επειδή λοιπόν η Μάγια εκτός απο το να δημιουργεί προσφέρει και τις γνώσεις της σε όποιον επιθυμεί, άδραξα την ευκαιρία κι έκανα το ταξιδάκι-αστραπή.
Ετσι εκτός των άλλων, είχα  την ευκαιρία να γνωρίσω απο κοντά και 3 φίλες, που είχαμε γνωριστεί διαδικτυακά και ομολογώ οτι χάρηκα με την γνωριμία τους και τους το λέω και απο εδώ.
Μαρία Β., Μέτη, Βιβή νάστε πάντα καλά & έξω καρδιά!
Μπορεί να ασχολούνται με άλλο "γνωστικό αντικείμενο" (τη μαγειρική), αλλά πιστέψτε με, διέπρεψαν και στο ντεκουπάζ.
Δημιουργήσαμε λοιπόν μια ομάδα, μαζί με άλλες 5 φίλες εξίσου ενδιαφέρουσες και ενδιαφερόμενες για το ντεκουπάζ, που ενα Σαββατοκύριακο σ αυτό το δημιουργικό εργαστήρι του Ν.Κόσμου, ανάμεσα σε γέλια, πινέλα, χρώματα και άλλα υλικά, περάσαμε καταπληκτικά.
Μια "τάξη" που δεν διέφερε σε τίποτα απο τις σχολικές, μια και η γαλαρία υπήρχε και τα σπασικλάκια (που λέει ο λόγος, μην παρεξηγηθεί καμιά, ε;) υπήρχαν και η δασκάλα υπήρχε, που αντιμετώπιζε την κατάσταση, που καμιά φορά ξέφευγε, με χαμόγελο και στωικότητα.
Παρόλο που έκανα αρκετά λάθη (άλλα μας έλεγε, άλλα έκοβα) και ως εκ τούτου  εκνευριζόμουν, γέμισα τόση ομορφιά και ικανοποίηση, που όλα τα στραβά και τα ανάποδα του ταξιδιού (γιατί υπήρξε πληθώρα τέτοιων, μην κοιτάτε που δεν τα λέω) εξισορροπήθηκαν και  εκμηδενίστηκαν, απο όλη την διαδικασία που σας προανέφερα.
Τώρα λοιπόν με νέες βάσεις, ετοιμάζομαι για νέα πράγματα.
Ο,τι πετάει κι ό,τι κολυμπάει θα περνάει απο ντεκουπάζ!
 Και για να μην νομίζετε οτι σας λέω παραμύθια, σας παραθέτω την πρώτη φωτό απο τα έργα που έκανα. Θα σας τα παρουσιάσω τμηματικά, αφού σας προειδοποιήσω να πάρετε τα αντισταμινικά σας μην μου πάθετε καμιά αλλεργία, γιατί θα πέσει ποοολύ λουλούδι!
Αδυναμίες είναι αυτές "γιατί να τις κρύψωμεν άλλωστε;"  Η αλήθεια είναι οτι προσπάθησα να τ αποφύγω, αλλά & πάλι ή σε αγγέλους πήγαινα ή σε καρδιές, δεν μπορώ να ξεφύγω, τα φετίχ μου με κατατρέχουν!!!
Εφαρμογή Ριζόχαρτου σε κερί. Δεν είναι γλυκούλι;
Υ.Γ. Κάτι άλλο που μ εντυπωσίασε στην Μάγια, ήταν το γεγονός οτι παρόλο που αν μας άφηνε θ αγοράζαμε το μαγαζί ολόκληρο, αντίθετα λειτούργησε υπερ της τσέπης  μας, προτείνοντάς μας εναλλακτικές λύσεις χρήσεις  φτηνότερων υλικών, αυτό δεν το συναντάς συχνά.
Ευχαριστούμε Μάγια για το μαγικό Σ/Κ, θα τα ξαναπούμε σύντομα προβλέπω.

Ααα, πριν κλείσω το αεροπανώ  (αυτό δεν είναι ανάρτηση!) να πώ στην Χριστιάνα οτι χάρηκα έστω για το λίγο που την γνώρισα και ευχαριστώώώ...ξέρει αυτή.

9 σχόλια :

  1. Χα! Χα! Το φαντάστηκα πως ίσως ο λόγος που μας επισκέφθηκες ήταν κάποιο σεμινάριο...αλλά περίμενα τα νέα σου!!!
    Το κεράκι που έφτιαξες είναι φοβερό! Πράγματι,τα λουλουδάκια θα γίνουν το αγαπημένο σου μοτίβο για όλες τις επιφάνειες ντεκουπάζ ειδικά αν αυτά που διαλέγεις είναι από τα ράφια της Μάγιας! Μέσα στο σχολείο- μαγαζάκι της χάνεσαι...έχει τόσα να διαλέξεις και άλλα τόσα να χαζέψεις τα οποία έχει η ίδια φτιάξει με μεράκι...που τα θέλεις όλα!
    Περιμένω φωτό και από τις άλλες κατασκευές σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάααααααααααααστα, μάααααααααααστα...γαλαρια ε; Και ντεκουπάζ ε; Χμμμμ Κακοπεράσατε βλέπω μανδάμ!
    Οκ. Ζηλευώ. Ντάξει;
    Πολύ ωραίο το κερίον! Να υποθέσω τραβηγμένο με τη νέα μηχανή; Με γειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέλω!!! Κι άλλα...κι άλλα..κι άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σου!! Δια βίου μάθηση και εκπαίδευση!! Μου αρέσουν οι άνθρωποι που προσπαθούν πάντα να μάθουν κάτι παραπάνω, έστω κι'αν αυτό γίνεται με κόπο.
    Και τώρα δουλειά.......
    Περιμένουμε έργα σου.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα!!! Να αρχίσω με το κερί: είναι τόσο γλυκό και ρομαντικό! Μου αρέσει πολύ! Μου θυμίζει εφηβικά όνειρα κι αναζητήσεις... Τέλειο!
    Όσον αφορά τη Μάγια, έχω δει κι ακούσει διάφορα για εκείνη, αλλά με αυτή σου την ανάρτηση, θέλω πραγματικά να τη γνωρίσω!
    Δυστυχώς δεν μπόρεσα να απολαύσω τη γνωριμία μας όπως θα ήθελα... είχε πολύ κόσμο εκείνο το Σάββατο, και δυστυχώς τα υπόλοιπα κορίτσια του μαγαζιού είχαν ρεπό... ήθελα πολύ να μπορούσαμε να πιούμε ένα καφεδάκι... Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό! Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο...
    Όπως και να έχει, χάρηκα πολύ που σε γνώρισα κι από κοντά, και θα περιμένω με αγωνία τις επόμενες φωτογραφίες!!!
    ΥΓ. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλούδια που μας έφερες!!! Τόσα πολλά και τόοοοσοοο νόστιμααααα! Απίθανα όλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαρα μου πολυ ωραια η αναρτηση σου για την χαρτοπετσετοεκπαιδευση μας !!!!!!!
    Χαρηκα πολυ που σε γνωρισα!!!!!!
    Θα σου στειλω με email και φωτογραφιες, τις μαθητριες με τις ποδιες τους εν δραση!!!!
    Αντε θα αρχισουμε να ετοιμαζομαστε για το επομενο σεμιναριο τωρα , εχουμε πολλα να μαθουμε!!!!
    Φιλακια καλημερα!!!!!!

    [Ευτυχως δεν ειπες οτι εγω εκανα τον μεγαλυτερο χαμο,ελπιζω να με ξαναδεχτει η Μαγια στο επομενο σεμιναριο]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαράμου το κερί σου είναι τέλειο. απο οτι βλέπω ήταν ένα γεμάτο μάθηση Σ/Κ.
    περιμένω ενημέρωση για τα επόμενα σεμινάρια και αυτή την φορά θα τα καταφέρω να έρθω και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαρά μου, παραλάβαμε το βραβείο σου και σου χαρίζουμε ένα ακόμη!
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαρά, το βρίσκω εξαιρετικό!
    Είσαι ταλαντούχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...