...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Νέο μέλος στο libro d' oro...


Να πως προκύπτουν οι αναρτήσεις απο το πουθενά... κι ύστερα αναρωτιόμαστε, αλλά μπορώ να μην απαντήσω σε μία ανάρτηση-ύμνο ;
Τη Βιολέτα την “συνάντησα” μόλις στα πρώτα της βήματα στη μπλοκόσφαιρα, δεν είχε καν αναγνώστες, αλλά το περιβάλλον και οι πρώτες αναρτήσεις (1 -2 είχε κάνει;) με τράβηξαν κοντά της.
Είναι αυτό το ανεξήγητο “κάτι” που σε τραβάει πάντα κοντά στον άλλο.
Διαπίστωσα στην πορεία κοινά σημεία επαφής (ίδια ενδιαφέροντα, παραπλήσιος λόγος) κι έμεινα. Οταν δε μου είπε, οτι στη Ζάκυνθο έχει στείλει το βλαστάρι της για εκπαίδευση, ανυπομονούσα για την πρώτη μας επαφή. Και να που έγινε!
Η ίδια λέει, οτι είχε την αγωνία του πρώτου ραντεβού!
Ε, ναι Βιολέτα και για μένα το ίδιο ίσχυε. Και κοίτα τυχη, στην ίδια γειτονιά είχε συντελεσθεί κι εκείνο και την ίδια περιπου χρονική περιοδο, μόνο πολλά χρόνια πριν! Είχα όμως άλλου είδους ανασφάλεια για το πως θα εξελιχθεί κι άλλους φόβους. Είχα το άγχος της αποδοχής, ομολογώ αλλιώς “γνωρίζεις” ένα άνθρωπο απο τον Η/Υ κι αλλιώς δια ζώσης.
Πήγαινα προς τον τόπο του ραντεβού και κάθε “εμπόδιο” που καθυστερούσε την πορεία μου, μου δημιουργούσε άγχος και ανυπομονησία. Το μάτι μου ως περισκόπιο,έκανε κατόπτευση του χώρου σε ακτινα πολλών μέτρων...και δεν έπεσα έξω, ακόμα και απο πίσω που την είδα να προχωρά. Φοιτητική φιγούρα, με σπορ περιβολή κι όμως ήμουν σχεδόν σίγουρη οτι ήταν εκείνη!
Ναι, ουδεμία ταύτιση με μητέρα 4 νεαρών αγοριών!!!
Η Βιολέτα που με έφερε κοντά της πρώτα ως όνομα, κι ύστερα ως δημιουργός και οικοδέσποινα ενός “αγγελικού σπιτιού”, ήταν ή ίδια μ αυτό το εφηβικό κορίτσι που είχα απέναντί μου χαμογελαστό και με καθαρό βλέμμα, που έβγαλε τα γυαλιά για να σε κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια. Και φυσικά ακολούθησα και ...γνωριστήκαμε!
Οχι, δεν τα γράφω αυτά για την αγιογραφία που μου έκανε (μ έκανες να κοκκινίσω να το ξέρεις) "μια από τις μεγαλύτερες μπλόγκερ της Ελλάδας, (πάλι καλά που δεν μ έγραψες και Dana International ή Marina Nikulina της Ελλάδας! Τι ντροπή!!!) με φανατικούς αναγνώστες (Μουτζαχεντίν),σαν την αφεντιά μου (τιμή μου!).
Τη γνωστή  σε όλους για την ευαισθησία,τη δημιουργικότητα,την ευστροφία, το χιούμορ της, ΧΑΡΑ!!! (Εγω όλα αυτά; πάνω που είχα αρχίσει ν αμφιβάλλω)
Αχ και νάξερες πώς μ έκαιγε η γνώμη σου, αν συμβάδιζε με την εικόνα που είχες διαμορφώσει απο το blog, όμως... κρατήθηκα. Μου αρκούσε, που εγω εισέπρατα αυτή την απλόχερη καλή διάθεση, που μ έκανε να μην σκέπτομαι το πέρασμα της ώρας, που πήγαμε με τον ήλιο ντάλα και φύγαμε κοντά μεσάνυχτα. 
Και νάξερες πώς καρδιοχτυπούσα οταν μου είπες οτι ο νεαρός βλαστός θα ανέβαινε (ποδαράτο παρακαλώ!) για να με γνωρίσει...εκεί τα είδα όλα! Και πόσο χάρηκα μετά οταν είδα ένα αντάξιο της μάνας γιό!!!Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώσεις όπως ονειρεύεται.
Μεταξύ ανθρώπων που έχουν επιλέξει να ξεχωρίσουν μέσα στην πληθώρα και να δώσουν το χέρι ο ένας στον άλλο, γιατί είδαν αυτό το “κάτι”,δεν υπάρχει καμία γλωσσική αναστολή και τίποτε δεν στέκεται εμπόδιο όταν ανοίγει η καρδιά να τον δεχτεί. Κι η καρδιά μου είχε ανοίξει από καιρό Βιολέτα για σένα και χαίρομαι που της χάρισες απλόχερα τ άρωμά σου!! 
τώρα μπορώ να επαναλάβω με σιγουριά:
ΦΙΛΕΝΑΔΑ  ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ!
         Επ' ευκαιρία της απρογραμμάτιστης ανάρτησης να αποδώσω κι ένα βραβείο 

που μου δόθηκε την εβδομάδα αυτή απο την  kiki και με τίμησε με τα λόγια της “απονομής” και απο στη συνέχεια απο το Μαρινάκι
Απονέμεται λοιπόν στα εξής, με πρωτη φυσικά τη Βιολέτα, οχι για ξεχρέωμα
αλλά γιατί ούτως ή άλλως θα της το χάριζα
2. στη Ρεγγίνα 
3. στην podilatisa (Βίκυ)
4. στη Ρένα 
5. στην Μαρία 
6. στην Νίκη
7. στη Γιωργία
8. στη Χριστίνα
9. στη Μυρσίνη

Ολες για το δικό σας ιδιαίτερο στυλ,  που σας έχω ξεχωρίσει και ομορφαίνετε την καθημερινότητά μου.

36 σχόλια :

  1. Άντε σου έφεξε πάλι. Μου φαίνεται ότι από την περασμένη εβδομάδα άνοιξε κύκλος συναντήσεων στην Ζάκυνθο.
    σε ευχαριστώ για το βραβείο, το ΄΄τσέπωσα΄΄ ήδη.
    Θέλω να πω το ανάρτησα.
    Υ.Γ Μια απορία.Το Marina Nikoulina σου ταιριάζει- γιατί ασχολείται με decoupage- το Dana που κολλάει;Μήπως.....Όχι, άσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν σε γνωρίσω είχα μάθει απο έναν γνωστό μας , ξέρεις εσύ , οτι είσαι ένας πολύ εξαιρετικός άνθρωπος..
    Τώρα μπορώ να πω οτι είμαι πολύ τυχερή που σε γνώρισα και... ναι.. οσα έγραψε η Βιολέτα είναι πέρα για πέρα αλήθεια!!!
    Περιμένω συνάντηση!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε Χαρά μου στ' αλήθεια ισχύουν αυτά που έγραψε η Βιολέτα. Κάθε φορά που μπαίνω στο σπιτάκι σου νιώθω την ευγένεια, τη γλυκύτητα και την αρχοντιά σου. Βλέπω την αστείρευτη δημιουργικότητά σου. Μυρίζω τ' αγαπημένα μου Εφτάνησα και παρηγορούμαι. Και συγκινούμαι για τη στήριξη και την αγάπη που μου δείχνεις. Ένα ευχαριστώ Χαρά μου είναι λίγο για τη μεγάλη τιμή που μου κάνεις. Σ' ευχαριστούμε που ομορφαίνεις τη ζωή μας. Ο Θεός να σου γίνει πάντα χαρά, υγεία και αγάπη. Πολλά φιλιά και καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. * para-kelsoscooks
    Τι υπονοείς;δεν εννοώ...μόνο με Dana δεν με
    μπερδεύεις... Ως International την έβαλα!
    αδικο είχα για τις πρόκες;;;ξέρω με τι έχω
    να κάνω...

    * Μarianna
    η χαρά της γνωριμίας είναι δική μου και
    φυσικά χαίρομαι που δεν διέψευσα τον πληροφο
    ριοδότη σου... Οσο για συνάντηση θα έρθουμε,
    είσαι στο άμεσο πρόγραμμα. Σε φιλώ

    * Christina V.
    Οι σχέσεις λειτουργούν διαδραστικά...δέχομαι
    και δίνω! Κι αυτό είναι το ιδανικό και
    χαίρομαι που το εισπράττετε έτσι όπως το
    αποδίδω. Η Τιμή είναι δική μου εξ ολοκλήρου
    Καλή εβδομάδα κοριτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν διάβασα το σχόλιό σου «Παρακαλώ πάρτε άμεσα το ποδήλατό σας κι ελάτε που σας περιμένω για μια ποδηλατάδα... με ΣΤΥΛ!» πραγματικά τα έχασα, τι ετοιμάζει η Χαρά σκέφτηκα...
    Το πήρα λοιπόν και ήρθα τρέχοντας, γιατί ήξερα από ανάρτηση της Βιολέτας ότι θα είστε στην Μπόχαλη και πίστεψα ότι θα δούμε φωτό από το Ζάντε... διαβάζοντας όμως την ανάρτηση σου πραγματικά συγκινήθηκα... και σκέφτηκα πως πραγματικά η Βιολέτα είναι πολύ τυχερή που βρέθηκε κοντά σου και γνώρισε έναν τόσο υπέροχο άνθρωπο !!!
    Σε ευχαριστώ που με ξεχώρισες μέσα στους τόσους αναγνώστες σου και μου έδωσες το βραβείο... και αισθάνομαι ευτυχής που μπορώ να ομορφαίνω την καθημερινότητά σου!!!!!

    Σε φιλώ γλυκά
    Βίκυ


    Υ.Γ. Αλήθεια – επειδή είμαι άσχετη με την τεχνολογία – πως θα κάνω ανάρτηση το βραβείο σου στο Blog μου?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ τώρα τι να πω..που είμαι στην άλλη άκρη..ε? Αυτές οι συναντήσεις σας πολύ ζηλευτές!
    Ελπίζω ότι μία μέρα θα συναντηθούμε..το μόνο σίγουρο ακόμα κι από διαδικτυακή γνωριμία ότι είσαι ένας άνθρωπος μεγαλόψυχος και..και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια..:)
    Σε ευχαριστώ από ψυχής που μου έκανες την τιμή να μου προσφέρεις το πρώτο μου βραβείο!
    Και εγώ με τη σειρά μου θα το προσφέρω..
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αχ πολυ ωραια!ειναι ωραια να γνωριζεις καποιον απο κοντα!ετσι πρεπει να γινετε κανονικα!να μην καθηλονωμαστε μονο σε μια καρεκλα μπροστα απο τον υπολογιστη!μακαρι μια μερα να μου δωθει η ευκαιρια να σας γνωρισω ολες!φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!! Χιλια ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου!!!! :ο))))))) Χαιρομαι αφανταστα που με σκεφτηκες γλυκεια μου Χαρα! Μακαρι να σε γνωριζα κι εγω απο κοντα ! Ποτε δεν ξερεις ομως ! Το βραβειο σου με τιμα ιδιαιτερα παντως και χαιρομαι παρα πολυ που ομορφαινω την καθημερινοτητα σου!! Εσυ να δεις ποσο την ομορφαινεις οταν μας βαζεις στον κοσμο σου !! Μας ταξιδευεις και μας κανεις να ξεκαρδιζομαστε στα γελια!!! Εισαι απολαυστικη αλλα και πολυ ταλαντουχα ! Πολυ μου αρεσαν οι προηγουμενες αναρτησεις σου αλλα δυστυχως δεν ειχα χρονο να σχολιασω! Η αναρτηση σου "Η Τροικα στη Ζακυνθο" απολαυστικη και εννοειται πως διαβασα και τα σχολια χε!χε! :οD Λοιπον! Σταματαω γιατι θα γραψω εκθεση ολοκληρη! Σε ευχαριστω πολυ πολυ !!! Φιλακια πολλα και μια μεγαλη αγκαλια!! :ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητή μου Χαρά
    Παρ' όλο που δεν νοιώθω και τόσο άνετα στο -πάρα πολύ όμορφο και εξαιρετικά ενδιαφέρον - μπλόγκ σου λόγω......γυναικοκρατίας εν τούτοις θεωρώ πως θα πρέπει να πω κι' εγώ ότι η συνάντηση και γνωριμία που είχες με την Βιολέτα έδωσε το δικαίωμα και στις δυό σας να εκφραστείτε έτσι ώστα τα λόγια σας να γίνουν ύμνος στη έννοια της φιλία σε μια εποχή τόσο άσχημη.
    Νάστε καλά και διατηρήστε αυτή την όμορφη φιλία που είχε την τύχη να γεννηθεί στο όμορφο νησί σας.
    Νάσται καλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χίλια ευχαριστώ για το βραβείο!!!Ακόμη συγκινημένη είμαι αλλά επίσης είμαι άσχετη με τον υπολογιστή !!Χαρά δώς μου οδηγίες να το αναρτήσω στο Blog !!Δεν έχω ιδέα πως γίνεται!!Φιλάκια και πάλι ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωωωω!!! Η ταπεινότις μου στο libro d' oro ;
    Οποία τιμή!!!
    Ποιός να μου το' λεγε ότι από τα κατσάβραχα της ορεινής γορτυνίας θα βρισκόμουν στα στυλάτα σαλόνια της αφρόκρεμας του blogging!!!
    Χα, χα!! Σ'ευχαριστώ Χαρούλα μου για άλλη μια φορά! Θα πω ξανά πως είσαι το πιο φιλοξενο κομμάτι της γειτονιάς μας, ειδικά για ψαρωμένους αρχάριους μπλογκογείτονες!
    Ευχαριστώ, καλημέρα κι ένα φιλί μεγάλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσα καλά λόγια κι αν πει για σένα κάποιος ποτέ δεν θα είναι υπερβολή!!Είμαι πολύ χαρούμενη που σε συνάντησα έστω και μια φορά!!
    Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαρούλα μου οργιαζεις βλεπω!!!!!!!!!!!!!!χαίρομαι φιλενάδα πολύ για σένα και για την βιολέτα!!!!!!!!!!!!είναι σαν να σας βλεπω....δεν ξεχνώ άλλωστε και την δικιά μας πρώτη συνάντηση!!!!κορίτσια η Χαρά είναι υπέροχη!!!ένας άνθρωπος που αξίζει να τον έχεις φίλο!!!!Σε φιλώ φιλενάδα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πώς να σ ευχαριστήσω;;
    Κορίτσι μου, είσαι περιβόλι..
    Θα είσαι η επόμενή μου...ανάρτηση και ότι ήθελε ..προκύψει!
    Αλλά να τα πάρουμε ένα- ένα:
    1ον: Κι εγώ έχω ξεχωρίσει τη Βιολέτα για την ποιότητά της και την αυθεντικότητά της και γιαυτό την έχω βάλει στη..γειτονιά μου, όπου περνάω και ξαναπερνάω.
    2ον: Αυτά που λένε για σένα, φήμες και φήηηηηημμμμμεεεεςςς! οφείλω να πώ ότι:
    ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
    Και το λέω μ όλο που δεν σ έχω συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο ΑΚΟΜΑ, αλλά έχω άποψη όχι μόνο απ το γραπτό σου(προδοτικό όσο δεν παίρνει..) αλλά και από το προφορικό σου(προδοτικότερο..όσο παίρνει..)! Αλλά Κυρίως για Κάτι Συμπεριφορές σου πρός εμένα που έτσι άνοιξα την καρδιά μου και σ έβαλα μέσα. Όλα τούτα δεν είναι περιστροφές του λόγου αλλά στροφές της ζωής, και πόσο τα εννοώ, θα το δεις στην πορεία.. Δεν βιάζομαι. Έχουμε ένα παρόν..διαδικασίας και θα θα έχουμε Μέλλον!
    Λοιπόν!
    3ον: Θα κάνουμε..Συνέδριο! Θα κάνουμε μάζωξη! Θα κάνουμε Συνάντηση blogger Ιονίων Νήσων όπου θα είσαι πρόεδρος (σ έχρισε η βασίλισσα!)και αντιπρόεδρος η Κική, και θα γίνεται κάθε χρόνο και σ άλλο νησί. Επίσης επειδή εμείς οι Ιόνιοι έχουμε ανοιχτά μυαλά και δεν περιχαρακώνουμε, θα μπορούν να συμμετάσχουν στις..εργασίες και οι Φίλοι που θα θελήσουν. Πώς σου φαίνεται; Να το σκεφτούμε Πολυμηχανωτάτη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΡΑΒΟ...ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΕΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙ.ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΣΑ Ε ?ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΕς ΣΤΙΓΜΕς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαρά μου,
    πέρνα από εδώ: http://anemondixtia.blogspot.com/2011/05/blog-post_16.html

    σούχω ..τρία!
    Κι επιτέλους! Ξετρύπωσα τη ..φωτογραφία σου, και σ έπιασε ο φακός την ώρα που πλέκεις λουλούδια για να μας τα χαρίσεις..
    Τ άλλα λουλούδια, τα Εντός! έτσι κι αλλιώς ευωδιάζουν ως εδώ.
    Κι αν θέλεις ανοιχτήρι απ τη βασιλική κάβα, σούχω απ εκείνο που είναι για ..βασιλικά κρινοδάχτυλα!

    Ο Άη Γιώργης να σε φυλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μα ποίος θα σε γνωρίσει εσέ και δε θα σ αγαπήσει! Ποίος;
    Κάθε εμπόδιο λέει που τη σταματούσε μέχρι να φτάσει στο ραντεβού... Τσου φανατικούς θαυμαστές τση εννοεί η δημαρχίνα!!! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα. Συμφωνώ με όλες τις προηγούμενες. Δεν σου έχω ξαναγράψει αλλά σε παρακολουθω καιρό. Αν μπορέσεις να μπείς στο blog σου και να το δεις με τα μάτια μίας αναγνώστριας θα καταλάβεις τι λένε όλες οι υπόλοιπες. Ένας δημιουργικός άνθρωπος με μεγαλοψυχία και ιδιαίτερο χιούμορ. Νομίζω ότι τα λόγια που έχεις βάλει στο προφίλ σου σου ταιριάζουν απόλυτα. Χάρηκα που σε γνώρισα έστω και μέσα από το blog σου. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. βρε πάτε καλάάά;;;ή να βάλω τσι φωνές; θα μου κρεμάσουν κουδούνια εδώ οτι τα πιστεύω και βουρλίστηκα! Τι ρεντίκουλα είναι τούτα; κι εχω και τσι δικές μου Ρεγγίνα και Κική πάρτη μία χτύπα την άλλη,"Μεγαλειοτάτη" η μία "Δημαρχίνα" η άλλη...(Κική να σου θυμίσω οτι απέτυχα εκλογικά η... δημοφιλεστάτη;)
    Ενας απλός άνθρωπος είμαι με σωρεία ΛΑΘΩΝ, με διακυμάνσεις ψυχολογικές (ξέρω δεν είμαι μοναδική)με ελλατώματα, αλλά που δε μ αρέσει να κρατώ για τον εαυτό μου, μ αρέσει να μοιράζομαι και έτσι να γίνομαι πλουσιότερη.
    Κι εγω απο κάποιους άλλους έμαθα (δεν διατηρώ σε τίποτα πνευματικά δικαιώματα) και κάποιοι άλλοι με βοήθησαν.
    Πού το παράξενο;
    Νάστε καλά για τη γνώμη που έχετε σχηματίσει για μένα αλλά μην φτάνουμε σε υπερβολές. Ας κατακάτσει ο κουρνιαχτός.

    * Ντένη μου σε καταλαβαίνω απόλυτα όμως να ξέρεις οτι οι επισκέψεις σου μου δίνουν ιδιαίτερη χαρά και δε θέλω η γυναικοπαρέα να σ εμποδίζει να μ επισκέπτεσαι όποτε εσένα σε συγκινεί το θέμα.

    * Ανθήλη ειλικρινά σ ευχαριστώ!Νάξερες πόσο υποχρεωμένη & υπέυθυνη νοιώθω απο "καταθέσεις" σαν την δική σου να μην σας διαψεύσω... Δική μου χαρά η επίσκεψη και τα λόγια σου. Μακάρι κάποια μέρα να γνωριστούμε όλες μαζί και να γίνουμε μια μεγάλη παρέα. Φιλιά

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ααα,μην ξεχάσω ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ οπότε μην παρασυρθεί κανείς απο τσι χάρες μου και μου στείλει προξενειά θα τα γυρίσω πίσω, ναμαστε εξηγημένοι,χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγώ ότι είχα να πω σου το είπα από κοντά και από την ανάρτησή μου ...
    Το μόνο που δεν ήξερα -και σε θεωρώ υπεύθυνη γι' αυτό- είναι ότι είχες πολιτευτεί....
    ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΩΣ λοιπόν πως την επόμενη φορά που θα είσαι υποψήφια, σύσσωμη η οικογένεια θα ....μεταδημοτεύσει στη Ζάκυνθο και μάλιστα θα λάβει και ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ υπέρ σου.Οι μισοί θα μοιράζουν φυλλάδια πόρτα-πόρτα και οι άλλοι μισοί θα στέλνουν μειλ-γιατί είμαστε και της τεχνολογίας-. Δικαιούμαστε άλλωστε την εντοπιότητα μετά από εμβόλιμη μεν, μόνιμη δε,τετραετή κατοίκηση στη Ζάκυνθο:))
    Όσο για το βραβείο, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ και Σ'ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ που μου το χάρισες...Θα το αναρτήσω όχι μόνο στο μπλόγκ μου ΜΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ έτσι που η θετική του αύρα να καλωσορίζει τους επισκέπτες μας!!!
    Φιλιά πολλά και μη...με στήσεις ναι;Κάνει και ζέστη.....(αστειεύομαι, το ξέρεις!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. * Βιολέτα
    Εσύ μην παρασύρεσαι στο ύψος σου!εμείς δεν
    χρειάζεται να πούμε άλλα.
    Οσο για την πολιτική μου καριέρα τέλειωσε
    πριν αρχίσει,διότι δεν ήταν αυτό που ήθελα
    να κάνω στη ζωή μου, κι αυτοί που πήρα εκ
    του καναπέως πολλοί ήταν! Οπότε μην κάνεις
    εκστρατεία συστράτευσης δε θα χρειαστεί. Εγω
    να συνταχθώ Μ' ΑΥΤΟΥΣ; Δεν τρελλάθηκα!
    Οσο για αναμονή, είμαι πάντα ακριβής στα ραντεβού μου, σήμερα κιόλας που θα φοβάμαι μη σε συνεπάρει ο αέρας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συμφωνώ κι έγω με όσους λένε πως αισθάνονται όμορφα στο σπιτάκι σου.Είμαι εντελώς καινούρια με τα Blogs και κάθε φορά που σε επισκέπτομαι, θαυμάζω όλο και περσσότερο την άνεση σου,την αμεσότητα σου και φυσικά την φιλοξενία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητή κυρία Χαρά,μετά από όλα αυτά τα όμορφα και γλυκά λόγια δεν 8α μπορούσα παρά να σας ευχαριστήσω και να γίνω μέλος στο πολύ ενδιαφέρον και ζεστό blog σας!Αν και όντως η απόσταση χώρας- Μπόχαλης δεν ήταν όση την υπολόγιζα,η ταλαιπωρία άξιζε για την γνωριμία μας.Γλυκιά και συζητήσιμη αποσπάσατε τις καλύτερες εντυπώσεις!!!Οφείλω βέβαια να ομολογήσω ο,τι με το που αρχίσατε να συζητάτε τα του ντεκουπάζ εγώ απλά άκουγα λόγω της άγνοιας μου περί του θέματος,ωστόσο πέρασα ένα όμορφο απόγευμα...
    Εις το επανιδείν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είδες κάτι ωραία πράγματα που ξεκινάνε από κει που δεν το περιμένεις;;; Διψάμε για αληθινές σχέσεις....
    Τέσσερα αγόρια εεεε!!!!....μμμμμμ....Κράτα το τηλέφωνό της.....έχω δύο κορίτσια ξέρεις...χι...χι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γυναικείες σχέσεις!
    Άδολες,ειλικρινείς και τρυφερές ( όσο δεν έχουμε να μοιράσουμε αρσενικά).
    Σε χαίρομαι που τις έχεις!
    Να χαίρεσαιπου τις έχεις!
    Να χαιρόμαστε που σε έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτά είναι τα ωραία....πάντα χαρές Χαρά μου!!!
    Καλή εβδομάδα...φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. *Kiki
    Χαίρομαι ειλικρινά για όλα αυτά που εισπράττω απο σας. Τόση αγάπη πώς να την χωρέσω, πως να την διαχειριστώ; Είμαι τόσο γεμάτη και απ αυτό το περίσσευμα σας δίνω. Ευχαριστώ

    *Αλέξανδρος
    Αλεξανδράκο μου πόσο με συγκίνησες!!! Σας καμάρωσα με τη μαμά-φίλη-συμφοιτήτρια και σας εύχομαι να μείνετε πάντα έτσι!Εκανε καλή δουλειά κι είμαι σίγουρη οτι και οι άλλοι 3 θάναι σαν κι εσένα. Να σας χαίρεται και να την χαίρεστε. Χαίρομαι κι εγω σαν νιόβγαλτο φυντάνι που σας γνώρισα και ανταποκρινεστε τόσο σε αυτό που είχα φαντασθεί και είχα διαμορφώσει απο ένα άψυχο μέσο. Λυπάμαι αγόρι μου που ταλαιπωρήθηκες για χάρη μου
    Σ ευχαριστώ η χαρά της γνωριμίας δική μου!!! Καλη συνέχεια στις σπουδές σου και να ξέρεις, είμαι εδώ για σένα.

    *Marina
    Μαρινάκι προηγούμαι (εχω και γω κόρη στην ηλικία τους) και αν κρίνω απο αυτόν που είδα και τη μαμά...κουκλιά θάναι! Περνάμε καταπληκτικά!!!

    *ραπανακι 
    Αχ, ραπανάκι μου, γιούλια ολόμπλαβα κ.λ.π. τί ωραία που τα είπες; Πάντα έλεγες λίγα κι εννούσες πολλά! ΕΓΩ χαίρομαι που σας εχω και πρώτα απο όλα Εσένα ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ,
    παλαιόθεν!

    *el.mar
    Κουνελάκι πράγματι αυτά είναι τα ωραία...ΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ του blogging! Καλή εβδομάδα νάχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Love you!!! Have a lovely and joyful week my friend!!!!
    Kisses!! Bela

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ναι καλέ εδώ είμαι κι εγω!!! χα χα χα Πολύ τρέξιμο και τρέχω να προλάβω τις αναρτήσεις σας!!! Συγχαρητήρια για το βραβείο γλυκο - Ζακυνθινή μου και σου στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑ...
    ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΧΑΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!!!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!
    ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΑΣ ΜΕ Τ ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ!!
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΡΓΙΑΖΕΙΣ.. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΝΙΑΤΟ!..
    ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. τι υπεροχα συναισθηματα!τι υπεροχο γεγονος να βρισκεστε απο κοντα και ευχαριστουμε που το μοιραζεστε και μαζι μας!να ειστε παντα καλα και να χαρειτε την καινουργια σας φιλια! :) καλημερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το δικό μου (blog)σπιτάκι το 'στησα πριν από από καμιά 10άρια μέρες.Δεν το περίμενα, μετά από όλα τα παραπάνω που διαβάζω, να αναπτύσσονται τέτοια συναισθήματα από (blog)γειτονιά σε (blog)γειτονιά! Ναι, αυτά είναι τα καλά του blogging τελικά!Χαρά, ήσουν από τις πρώτες που με καλωσόρισαν και δεν το ξεχνώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χαρά μου κρίμα, είχα ένα πολύ καλό γαμπρό!!!!
    Να είσαι καλά να σε επισκεπτόμαστε.
    Είναι πολύ όμορφο όλο αυτό με την μπλογκογειτονιά, νομίζω ότι κανένας μας όταν ξεκινούσε το μπλογκ του δεν περίμενε αυτό το παρεάκι.
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. *Maria Z
    ναι, καλέ μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε! Νάσαι καλά πάνω απ όλα και καταλαβαίνουμε...


    *lourdi lourdaki
    Εσύ με τίμησες πρώτη και ό,τι κι αν δώσω εγω λίγο είναι...
    Οργισμένο ναι, νειάτο...λες; να τα βγάζω μεταχρονολογημένα; χαχαχα Πράγματι περάσαμε πολύ ωραία αυτές τις ημέρες με τη Βιολέτα. Σαν να γνωριζόμαστε χρόόόνια...απίστευτο! Πού ξέρεις.
    ...Ελπίζω κάποια στιγμή νάρθει κι η σειρά μας.

    *maria
    Μαράκι έιναι πράγματι εντυπωσιακό πόσο κοντά μπορεί νάρθεις μ έναν άγνωστο άνθρωπο και πόσο γνωστή μπορείς να νοιώσεις, σαν να γνωρίζεστε χρόνια. Είναι απο τα ωραία της γειτονιάς μας!

    *Βίκυ
    Βικάκι να μακροημερεύσεις στην μπλογκόσφαιρα, η καθε μια μας μεταφέρει τα δικά της συναισθήματα και συνεισφέρει στο όμορφο κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Ενα ανθρώπινο Ουράνιο Τόξο! Κανένας δεν περισσεύει. Εγω πέρασα λίγες υπέροχες μέρες με μία Φίλη!

    *manousina
    Χαχαχαχα, οι γαμπροί της ...Χαράς!!! κρατα τον στο μούσκιο ποτέ δεν ξέρεις... Ειλικρινά δεν περίμενα αυτά τα πρόσωπα που ήλθαν στη ζωή μου, αυτά τα συναισθήματα που με γεμίζουν,αυτές τις συναντήσεις που μου δίνουν φτερά. Αν δε το ζήσεις δε το πιστεύεις. Σας το εύχομαι απο καρδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αν και ετεροχρονισμένα (όπως πάντα...) ήρθα απλά να πω πως συμφωνώ και επαυξάνω με τα λόγια της Βιολέτας...και λίγα λέει! Κανόνισε να σου κολλήσουν κι άλλο παρατσούκλι...Dana!!!
    (για όνομα του Θεού, που τα βρίσκεις βρε καλή μου!!!)
    Σμουουουουτςςςςς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...