...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Λέξεις σε σιφόν

Πάντα μ άρεσαν τα βιβλία.
Διάβαζα κι ονειρευόμουν!
Γινόμουν ηρωίδα  και βίωνα την πλοκή.
Απ όλη αυτή την ενασχόληση ταξίδευα, με λέξεις και εικόνες.
Πολλές φορές, μου έρχονταν κι εμένα διάφορα ...
Όχι δεν είμαι λογοτέχνης, επηρεασμένη ευαίσθητη είμαι.
Απλά  όταν μου ΄ρχόταν κάτι ήθελα να το γράφω,να μένει...
ασχέτως αν όταν το ξαναδιάβαζα δεν θα θυμόμουν γιατί το είχα γράψει, ποια η αφορμή.
Πολλές φορές μου έρχονται φαεινές ιδέες στο κρεββάτι.
Και καλά όταν είναι μεσημέρι,διακόπτω τη μεσημεριανή σιέστα και το ρίχνω στη συγγραφή, μη και χαθεί το απαύγασμα της έμπνευσης. Όταν όμως είναι βράδυ...το τρώει το μαύρο σκοτάδι! Γιατί φεύ, όταν ξυπνώ το πρωί  με το ζόρι κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω "Με λένε Χαρά κι είμαι καλά"
σιγά μη θυμηθώ όνειρα (άσε που καλά δε βλέπω, τα κακά τα θυμάμαι, γιατί μου μένουν αξέχαστα!), πολύ δε περισσότερο, λόγια!
Έπεα πτερόεντα!!!
decoupage  χαρτοπετσέτας σε ύφασμα
Παρ όλα αυτά, ποτέ δεν κράτησα ημερολόγιο.
Δεν θάμουν καθόλου τυπική στην καταγραφή,άσε που έπρεπε να τα γράφω κωδικοποιημένα για το φόβο των Ιουδαίων,οπότε θάχαναν τη μισή,αν όχι ολόκληρη την αλήθεια τους.
Έτσι τα αποκυήματα της φαντασίας μου (κι όχι πάντα φαντασίας) είναι καταγεγραμμένα σε χαρτάκια, ημερολόγια, σελίδες σχολικών τετραδίων κι όπου αλλού βάλει ο νους,τα οποία κατά καιρούς ανακαλύπτω και παίζω το κουίζ: "τι θέλει τώρα να πει ο ποιητής" και σιγά μην  το βρίσκω!
Εν τούτοις, όποτε έβλεπα κάποιο προκλητικά ωραίο σημειωματάριο το αγόραζα να βρίσκεται, κι έτσι βρίσκονται αρκετά και... άδεια.
Κάπως έτσι  σκέφτηκα όταν μου δώρισαν  ένα χοντρό, τύπου ετήσιο ημερολόγιο,  χωρίς όμως ημερομηνίες, "τετράδιο". Ήταν όμως πολύ dark  για τα γούστα μου, αλλά πολύ πλούσιο και περιποιημένο για να αδιαφορήσω και το σημαντικό έχει υπόλευκες σελίδες,  χωρίς ημερομηνίες που μπορούν να γεμιστούν  μ ό,τι θες. Λέξεις, εικόνες, σχέδια...οτιδήποτε.
Έμεινε λοιπόν στην άκρη κι αναπαυόταν στο χρυσαφί του κουτί, μέχρι να μου έρθει εμένα  η έμπνευση (καθυστερεί η ρημάδα) να το μεταμορφώσω (ίσως γι αυτό...πρόσεχε κι απέφευγε!).
Κατά καιρούς έχω θαυμάσει δημιουργίες με Scrapbooking, αλλά είναι too much για τα γούστα μου και λίγα βρίσκω να με καλύπτουν απόλυτα. Έτσι είναι ένα πάθος που δε μ άγγιξε (ευτυχώς!) και τ άφησα στις δεξιοτέχνες του είδους.
Όμως ο συνδυασμός εικόνας, υφάσματος,δαντέλας ,κομβίων και λοιπών αξεσουάρ μ εξιτάρει οπότε ήταν προδιαγεγραμμένο το ...τέλος του!χαχαχα

Τετράδιο ντυμένο με  συνδυασμούς υφασμάτων, decoupage σε ύφασμα, δαντέλα, κορδέλα  και  χαρτί (τα τριανταφυλλάκια και η μπορντούρα στο πλάι,είναι απο χαρτί)

Τώρα αν το βεστιάριο βοηθήσει το τετράδιο να συγκεντρώσει την εναπομείνασα σοφία μου, το μέλλον θα δείξει... εσείς πάντως μέχρι εδώ θα δείτε κι ελπίζω να μην απογοητευθείτε...

λεπτομέρειες

Υ.Γ. χρησιμοποιήθηκαν για το στελάρισμα (χρόνια  ντύναμε μπλε τα σχολικά τετράδια!)  λινό μπεζ apo πουκάμισο, κομμάτια από υφάσματα και χάρτινες κατασκευές. "Γαζώθηκε" δε με αράχνη, ήτοι χωρίς καθόλου βελονιά.


                                


105 σχόλια :

  1. Αναρωτιέμαι ποιός θα ψάχνει να βρει το μπεζ λινό του πουκάμισο!!!χα χα
    Πολλά τα υλικά που χρησιμοποίησες , τέλειος όμως ο συνδυασμός και το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΡΥΨΤΕ ΤΑ ΛΙΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ!!!!!
      ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ .....ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ενταζει, μπεζ λινο πουκάμισο μπορει να είναι και γυναικείο, μην πάει ο νους μας όλο στο κακό!

      Διαγραφή
    3. Φιλενάδα αδίκως εισάγεις καινά δαιμόνια,το πουκάμισο ήταν ευγενική χορηγία και ουχί ανδρικό όπως αφήνεις αιχμές. Ηταν τόσο ωραίο ύφασμα που το λυπήθηκα και γι αυτό κι ο τρόπος ραφής.Να μη το κόψω και να το εφαρμόσω με κόλλημα στ αντικείμενο του πόθου μου.
      Αλλωστε να σ ενημερώσω οτι με περιμένουν πολλάάά μπασμένα (απ ανδρικά χεράκια) να περιποιηθώ, δεν έμεινε δουλειά για μένα!!! Φιλιάάάάαα

      Διαγραφή
    4. Πες τα βρε Νικούλι μου!!! Αλλά... τέέέτοιος νους μόνο στο "κακό" πηγαίνει!!!χαχχαχα Κι όμως τα φαινόμενα απατούν...φιλάκια και σε σένα

      Διαγραφή
    5. Εγώ ένα αθώο σχόλιο έκανα.Ούτε κακά δαιμόνια εισήγαγα, ούτε ήθελα να θίξω κανέναν.
      Αλλά όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται.

      Διαγραφή
    6. Πωπωπωπω μικρό μου κι αθώο μου, σε παρεξήγησα;;;; ΣΥΓΓΝΩΜΗΗΗΗΗ!!!!!

      Διαγραφή
    7. Για ειρηνη ειμην ..κοριτσια!!!!!! επανηλθα με τα σφηνακια μου...χι..χιχ.. παω να διαβασω παρακατω ..ενα ενα ....και έπεται συνεχεια......

      Διαγραφή
    8. Ειρήνη ημίν,αλλά ξεσηκωσες και τις συνήθεις αδιάφορες με την αράχνη...

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!
    ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΞΕΝΥΧΤΙΟΥ ΚΑΙ Μ΄ΑΡΕΣΕΙ....ΧΑΧΑ
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλενάδα μου
      ναι κάθε Παρασκευή λύνω μυστήρια και μένα μέχρι πολύύύ αργά, οι αναρτήσεις όμως είναι προγραμματισμένες απο μόνες τους.
      Μ αρέσουν όμως τα βραδυνά μας συναπαντήματα!
      Φιλάκια άπειραααα

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ,ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ!ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΡΑΔΙΑ- ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΝΤΥΣΩ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ,ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ.
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΣ.
    ΚΑΛΟ ΣΚ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε καταλαβαίνω Αννούλα
      γιατί κι εγω μετά Θεού Θεού πίστεως κι αγάπης προσέλθετε έκοβα τα υφάσματα. Αλλά μπρος στην Τέχνη τι είναι ο ...πόνος;
      Τόλμησέ το κι είμαι σίγουρη θα ικανοποιηθείς απ τ αποτέλεσμα
      Καλό Σ/Κ και σε σένα!Φιλιά

      Διαγραφή
  4. Πολυ ομορφο και κομψο, Χαρα! Μπραβο που καταφερες να συνδυασεις τοσο κομψα τοσα υλικα!Καλο και δημιουργικο Σ/Κ!!!
    Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρετή μου
      Χαίρομαι που σ άρεσε. Πράγματι ήταν λίγο επικίνδυνο για το αποτέλεσμα το tutti frutti των υλικών,αλλά δεν μ εξέθεσε, ευτυχώς!
      Φιλάκια κι απο μένα

      Διαγραφή
  5. Kατ' αρχην μενω στον τιτλο. μήπως η λέξη σιφον, δεν ειναι η ερμηνεια που γνωριζω.Και αφου την αναζητω, βρισκω οτι πραγματι σιφον ειναι αυτο το διαφανο κτλ κτλ αραχνουφαντο υφαδι..,Αρα με προκαλει η ομορφια του τιτλου που εθεσες στο κειμενο για το δωρισμενο ημερολογιο σου...Και επειδη δεν ειμαι πολυλογού, χα χα, μου αρεσε πολυ η επενδυση που εκανες.Επενδυση.Διττη εννοια και ερμηνεια...Ομως θελω να μου λυσεις τους τεχνικους ορους :βελονια αραχνη....να υποθεσω ειναι κολλημενη η επενδυση σε πολλα σημεία?Οπως και να εχει, ευχομαι οι λευκες σελιδες να γεμιζουν με ομορφες φρασεις και συναισθηματα,,,,οσο και το εξωφυλλο του!καλο Σ/Κ
    Barby-b....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε τι επιμελές κορίτσι είσαι εσύ!!!
      Φυσικά η λέξη σημαίνει αυτό που γνωρίζεις και παρόλο που τα υφάσματα που χρησιμοποιήθηκαν ουδόλως, αέρινα και διάφανα είναι,ούτε μεταξωτά, η λέξη χρησιμοποιήθηκε εκ περισσού να δηλώσει άυλα συναισθήματα. Ετσι το έκοψε το μυαλό μου και ίσως κάπου επηρεασμένο, όπως σωστά διέκρινες, απο της φίλης μου της Τάτι(πάντα μ άρεσε ο τίτλος του ιστολογίου της)
      Οσο για τη "συνδεσμολογία" για να μην κόψω και ράψω το ύφασμα το "έραψα" ήτοι το κόλλησα με αράχνη όπου έπρεπε να ενοποιηθεί. Ακριβώς όπως κάναμε παλιά στα σχολικά τετράδια.Την αράχνη την χρησιμοποιώ πολύ στα στριφώματα των παντελονιών και στα σπιτάκια -γούρια μου έλυσε τα χέρια τις γιορτές.
      Φιλάκια μελετηρή μου μαθήτρια και εύχομαι να γεμίσει όπως λες το τετράδιον τούτο!

      Διαγραφή
  6. Οκ κι εγώ την ίδια απορία έχω με την Barby...πως γαζώθηκε χωρίς βελονιά; Άσε ούτε κουμπί...που να τα καταλάβω αυτά!!! Το τετραδιάκι μεταλλάχθηκε κυριολεκτικά. Από άχρωμο και σοβαρό, έγινε φωτεινό και χαριτωμένο! Πάντα μου άρεσαν τα τετραδιάκια- σημειωματάρια-ημερολόγια, αλλά του γραψίματος δεν είμαι. Μπορώ να σκεφθώ φράσεις, κείμενα, δοκίμια, βιβλία ολόκληρα...μη μου πεις να τα γράψω! Μετά το σχολείο το έπαθα αυτό...χαχα...Εύχομαι στα γεράματα μου να ανακάμψω!Εύχομαι πολλές ομορφιές να γεμίσουν τις σελίδες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι χαίρομαι που σ άρεσε το "τετραδιάκι" (ουδόλως
      -άκι είναι,χαχαχα) αλλά παρότι αγνοείς όρους της ραπτικής,να σ ενημερώσω οτι δε σκοπεύω μόνο να γράφω μέσα...
      Βλέπεις στα γεράματά μου, πολλά επανέκαμψαν και ζητούν βήμα έκφρασης!
      Φιλάκια πολλά φωτεινά και χαριτωμένα

      Διαγραφή
    2. Επειδή μάλλον έχω καταλάβει...με πιάνει το δασκαλίστικο να ρωτήσω...κάνει το χαρτί;;; Σίγουρα γίνεται;;;...χαχαχα...αλλά θα κρατηθώ και δεν θα ρωτήσω!!!

      Διαγραφή
    3. Ναι.Κυρία εσύ!μη ρωτάς...
      Αν εννοεί χαρτί ακουαρέλας,ξέρεις σχεδιάζω και με μαρκαδοράκι. Αυτό εννοούσες;

      Διαγραφή
    4. Γενικώς αν ενδείκνυται το χαρτί για ζωγραφική... Αλλά το μαρκαδοράκι πιάνει παντού!Τέλεια!!!

      Διαγραφή
    5. Κοιτα να δεις που κατεβηκα για να σφηναρω........και παρολο που θα σε ρωτουσα και εγώ ΧΑΡΆ μου τι ειναι (γαζωθηκε με αραχνη) δεν εχω καταλαβει..... για κανε μια εξήγηση .. πιο λιανά;; τι νομίζεις οτι όλες εχουμε το μυαλό της Barby;...χι..χι.. αααα και το Βιλλιωτακι εχει την ιδια απορία με μενα

      Διαγραφή
    6. Οσο κατεβαίνεις βρίσκεις συντρόφους βλέπω Ρουλάκι.

      Διαγραφή
  7. Χαρούμενο ,φωτεινό και ομορφα συνδιασμένο το νέο σημειωματάριο που είχε την τύχη να φιλοξενηθεί σε κάποιο συρτάρι, οπλισμένο με υπομονή και ανταμείφθηκε δεόντως!!!Μία φινετσάτη κατασκευή που σε χαρακτηρίζει!.. Καλή συνέχεια με ότι καταπιάνεσαι. Είναι όμορφα και πάλι!!!!! Καλό σου ξημέρωμα και καλό και ήρεμο Σαβ/κο!!! Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφη μου
      χαίρομαι που σ αρέσει γιατί εμπιστεύομαι πολύ το υψηλό σου γούστο.
      Ευχαριστώ για την ευχή κι ας ελπίσουμε οτι γρήγορα θ αρχίσω να ξαναασχολούμαι με κάτι, μου λείπει πάάάρα πολύ.Φιλάκια πολλά καλή μου

      Διαγραφή
  8. Πανέμορφο έγινε το τετράδιό σου, Χαρά μου. Και το ντεκουπάζ στο ύφασμα πολύ πετυχημένο! Ελπίζω τώρα πιά να το χρησιμοποιήσεις για να γράφεις τις σκέψεις σου !
    Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσαι καλά Μαριάν μου, εύχομαι να γεμίσει μ ό,τι βαλει το μυαλό μου, αηυτό θα σημαίνει οτι παραμένω δημιουργική.
      Καλό Σ/κ!

      Διαγραφή
  9. Καλά την ένωση με την αράχνη μόνο εσύ θα μπορούσες να την σκεφτείς! Πάντως το συνολάκι εξωτερικά grand succes!!! είμαι σίγουρη ότι κάτι θα βρεις να στολίσεις και τα σπλάχνα του, ζωγραφιές θα είναι; στίχοι θα είναι; συνταγές αγάπης; Οτι και να του βάλεις φαντάζεσαι τη χαρά που θα κάνει η εγγονή σου όταν της το παραδόσεις; Καλά μη βαράς,έχουμε καιρό ως τότε... Καλό και δημιουργικό Σαββατοκύριακο!!!! Βούλα-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα ευτυχώς που κάποια μπήκε στα κατάβαθα του μυαλού μου και κατάλαβε!!!χαχαχα και για την αράχνη και για το περιεχόμενο που θα γεμίσει τ αδηφάγα του σπλάχνα ,ομιλώ
      Όσο για την εγγονούλα...καλά έκανες και φυλάχτηκες, γιατί είμαι εκφρασμένη πολέμιος του είδους τούτου...είμαι μικρή ακόμα,δεν χτύπησε το βιολογικό μου ρολόι, αν κι απ ότι βλέπω ούτε και των τέκνων μου... Τη γλυτώνω προς το παρον
      Οχι τίποτ άλλο θα μου το έκανε φύλλο και φτερό το δημιούργημά μου,το γλυκιάρικο!χαχαχα
      Φιλιά Βουλάκι μου

      Διαγραφή
  10. Το έκανες αγνώριστο!!!!από άχαρο και άχρωμο το μεταμόρφωσες σε χαρούμενο με όμορφα χρώματα με τόσο απλά υλικά!!!!τα τριανταφυλλάκια σου τέλεια!!!πολλά φιλιά!!!!καλό σκ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεσποινάκι, νάμαστε πάλι εδώώώ΄!!! ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!
      Όπως χαίρομαι που άρεσε το ντύσιμο, ανοιξιάτικο,ο,τι χρειαζόμαστε στις μέρες μας...
      Φιλάκια πολλαάάά

      Διαγραφή
  11. τέλειο έγινε!!! Έχω και εγώ ένα και θέλω να το φτιάξω αλλά δεν το επιχειρώ...φοβάμαι ότι θα το χαλάσω. Βλέποντας όμως το δικό σου, νομίζω το πήρα απόφαση...θα το φτιάξω! Αλλά έχω ερώτηση...το ύφασμα πώς το κόλλησες πάνω? Σε φιλώ! Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις! Περιμένω απάντηση για να το ξεκινήσω και εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντίνα, να το επιχειρήσεις.Το σημειωματάριο γιατί να χαλάσει; το πολύ-πολύ (που δε το νομίζω) να χαλάσει το ύφασμα.
      Εγω επίτηδες δε το έκοψα και δε το έραψα,αλλά το κόλλησα με "αράχνη", αν το βαρεθώ να τ αφαιρέσω και να ξαναχρησιμοποιήσω το ύφασμα. Ουσιαστικά είναι μία θήκη που περικλείει το τετράδιο κι έρχεται και κολλάει στο εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο με τις πάνω και κάτω πλευρές
      Σε μπέρδεψα;θα σου στείλω φωτό με μέιλ
      Διάλεξε υφάσματα και κάνε συνδυασμού και σουρχεται...

      Διαγραφή
  12. Εγω μόνο βλέπω και θαυμάζω!!!!! Πολλές οι άγνωστες λέξεις που διάβασα σήμερα. Σε τι λεξικό να ψάξω για το στελάρισμα και για την ράφή αράχνη. Ειμαι τελείως άσχετη φαίνεται.
    Διαβάζω, βλέπω αλλά τελικά δεν μαθαίνω. τσ τσ ανεπίδεκτη μαθήσεως είμαι τελικά Χαρά μου.
    φιλάκια καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ το Μπαμπινιώτη θα φωνάξεις σε λίγο κι έχει και τα νεύρα του τελευταία και τα βαράει στ αυτιά!χαχαχα
      Μαράκι μου το πάλαι ποτέ που πηγαίναμε σχολείο,εκείνη την εποχή της επταετίας τα τετράδια και τα βιβλία έπρεπε νάναι νοικοκυρεμένα και τα ντύναμε με μπλε κόλλες.
      Εμείς λέγαμε μόλις τα παίρναμε στα χέρια μας "πάω ν αγοράσω κόλλες να στελάρω τα βιβλία μου". Απάντηση πρώτη ικανοποιήθηκε κι επ ευκαιρία θα ψάξω τη λέξη στα τοπικά λεξικά(μάλλον ιταλική παραφρασμένη θάναι,δεν παίρνω όρκο πριν δω)
      Οσο για την αράχνη εξήγησα ανωτέρω.
      Ανεπίδεκτη δεν το νομίζω καθόλου,απλά απέχεις μικρόθεν απο την ντοπιολαλιά
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
    2. Χαρα θα σκασω........τι ειναι η αραχνη παιδί μου....;;;;;;ενω εχω διαβασει λεπτωμερως μεχρι εδώ τις απαντησεις σου....παλι δεν καταλαβε το στούρνο τι είναι η αραχνη....δεν παίζω λέμε..

      Διαγραφή
    3. ΧΑΧΑΧΑ ας απαντησει καποιος στη Ρουλα σας παρακαλω!!!!!ανεβοκατεβαινει τοσες ωρες στα σχολια!!!!!!χαχαα

      Διαγραφή
    4. Υπόσχομαι,οτι αν μέχρι το τέλος, δεν καταλάβετε θα βάλω φωτό στην επόμενη ανάρτηση.

      Διαγραφή
  13. Νομίζω ότι έχουμε το πιο ρομαντικό και χαριτωμένο σημειωματαριο πλέον! Με γεια και καλές εμπνεύσει, ευχομαι να γεμίσει πολύ γρηγορα!!
    Αυτό το γάζωμα χωρίς βελονιά είναι το κόλλημα ή κάτι που θα μας καταπλήξει πάλι;
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξ όλων των συμφραζομένων αποδεικνύεται ...το κόλλημα και ουδέν καταπληκτικώτερον!!!
      Φιλάκια μικρή(εσύ να μη μιλάς για θαύματα;;;;)

      Διαγραφή
  14. Η καθε μεταμορφωση πρεπει να εξυπηρετει τις αναγκες μας και να ταιριαζει στο "υφος"μας!Ετσι και τουτη εδω..φιλια.Εφτιαξες ενα χαριτωμενο και ρομαντικο σημειωματαριο για να φιλοξενησει σκεψεις και ιστοριες σου!Η μεταμορφωση πετυχε....
    φιλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις παράπονο;ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ & ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ επανέκαμψα...
      Χαίρομαι που άρεσε κιόλας
      Φιλάκιααα

      Διαγραφή
  15. Fajny miałaś pomysł i wszystko idealnie ze sobą połączyłaś.
    Pozdrowienia z Polski:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ!!!!
    ΚΑΛΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ!!!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ, ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ, ΜΗ ΧΑΣΩ!!
    ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΜΑ!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα να δοκιμάσεις,έτσι δε κάνουμε όλες με κάθε τι που βλέπουμε στη γειτονιά;Ετσι δεν έδειχνε η μία στην άλλη το πλεκτό της, το βελονάκι της, στις παρέες που καθόντουσαν τ απογεύματα στις αυλές ή στα πεζοδρόμια στις παλιές γειτονιές; ΑΝτάλλασαν απόψεις, ιδέες, δημιουργίες,έτσι κι εμείς!
      Η προηγούμενη ανάρτηση,δεν είναι δική μου.Είναι αποκλειστικά δική Του (του μεγάλου απόντα) προς τη γυναίκα που αγάπησε και παραμένει πίσω.Τελευταία γραπτή εξομολόγηση
      Φιλάκιααααα

      Διαγραφή
  17. καλημέρα! καλο Σ/Κ. και ...ξαναγυρίζω' προσεξα το ντεκουπαζ στο λινό με τα αγγελάκια, και το τετραγωνισμενο αλλα με κενό στη μεση καρώ!καλα,είσαι απιστευτη! φοβερή λεπτομέρεια!
    αμ αυτα τα τριανταφυλλακια που μονο απο χαρτι δεν μοιαζουν να είναι!φιλιά φιλιά φιλιά! Barby-b....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγιναν πολλές δοκιμές πριν την τελική μορφή, το μόνο που δεν άλλαξε το τετραγωνισμένο-ρομβοειδές της ετικέτας. Κι αφού ήθελα να γράψω κάτι και δεν υπήρχαν τα διαθέσιμα υλικά,κατέφυγα στο ντεκουπαζ που με εξέφραζε.
      Στο ύφασμα γίνεται και μεταφορά γραμμάτων ή εικόνων,αυτό θάθελα ,αλλά θα το τολμήσω σ άλλη ευκαιρία
      Φιλάκια πολυγραφότατη(πολύ μ άρεσε) φιλενάδα !!!

      Διαγραφή
  18. Ολοκληρωμένη κατασκευή, δεν λέω. Με τα καρό της, με τις αράχνες της, με τα τριανταφυλλάκια της, με τις δαντέλες της, με τις κορδέλες της...
    Αλλά το περιεχόμενο, Χαρά,μου; (Με αφήνεις να εννοήσω πως εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο από ό,τι εσένα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη, ή αλλιώς απο ένα ωραία σερβιρισμένο πιάτο...ποτέ δε ξέρεις τι μέλλει ν ακολουθήσει...
      Σίγουρα δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί σου, αλλά ευελπιστώ να μην παροπλισθεί και να γίνει δέκτης ιδεών, και κάθε τι που θα με εκφράζει.
      Φιλάκιααααα

      Διαγραφή
  19. Ανέκαθεν είχα μια ιδιαίτερη σχέση με τα βιβλία. Τα έντυνα -λες να μην..μου κρυώσουν!- τα στόλιζα (...μην και χαλάσουν τα όνειρα που έκλειναν), τα πρόσεχα, τα αγαπούσα. Για κάποιο λόγο ανεξήγητο, τα θεωρούσα έμψυχα. Ίσως, γιατί από φωνή μπορεί να υπολείπονται, κραυγάζει όμως εκκωφαντικά το περιεχόμενό τους- φωνή κι αυτή της ψυχής τους. Το ίδιο ισχύει και για τα τετράδια και κάθε είδους σημειωματάρια, τα οποία αντιμετωπίζονται με την ίδια ευλάβεια.. Το τετράδιό σου το ερωτεύτηκα. Σε προτρέπει, όχι απλά να γεμίσεις με σκέψεις τις άγραφες σελίδες του, αλλά να επιλέξεις κάτι ξεχωριστό να "ντύσεις" το εσωτερικό του, ισάξια με το εξωτερικό.
    Φεύγοντας, θα κρατήσω αυτό, κυρίως, με μια μικρή παράφραση: "Είσαι η Χαρά (μας) κι είσαι καλά"! Και αυτό είναι το ίδιο όμορφο όσο και η δημιουργία σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσο μου αποκαλύπτεσαι βρίσκω απαντήσεις στο "κάτι με τραβά κοντά σου,μα δεν ξέρω τι;" ΧΑΙΡΟΜΑΙ!
      Και σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Φιλιά πολλά Χ 2!!!

      Διαγραφή
  20. Πολύ όμορφο έγινε το τετράδιό σου Χαρά!...Πολύ όμορφα συνδύασες διαφορετικά υλικά...και το αποτέλεσμα Άψογο!
    Μπράβο σου!!!
    Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ντεκουπάζ σε ύφασμα....στο μέλλον θα το προσπαθήσω... Να είσαι καλά Χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσούλα
      χαίρομαι που σ άρεσε και το ντεκουπάζ σε ύφασμα δεν είναι δυσκολώτερο απο το ήδη γνωστό. Δοκίμασέ το.
      Σ Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  21. Να το γεμίσεις σου εύχομαι!!!:)
    Και αυτό το ''επηρεασμένη ευαίσθητη είμαι'' πόσο με άγγιξε και πόσο ταυτίστηκα...
    Καλή συνέχεια και πάντα όμορφες εμπνέυσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενα
      χαίρομαι που βρίσκω ομοϊδεάτες...
      Σ ευχαριστώ πολύ για την ευχή.

      Διαγραφή
  22. ΄Εχεις καταλάβει ότι αυτό δεν θα περάσει έτσι....
    Ντεκουπάζ σε ύφασμα και δεν μιλάς?
    Θα δοκιμάστεί η τηλεμεταδοτικότητά σου!
    Ωραία συνδυασμένα τα υλικά δώσανε ζωή στο απρόσωπο
    ημερολόγιο, φιλάκιααααααα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιιιιιιιιιιιιιιιιιι δέχομαι απειλέεεεςςςς;;;
      Εδώ μάλλιασε η γλώσσα μου να μην αφήσεις τα ποντίκια στραβά κι αμούστακα (που είναι κι ο τομέας σου) και δε μ άκουσες και τώρα σ άνοιξε η όρεξη (θάταν ωραίο ο λαγός φαίνεται)για ντεκουπάζ σε ύφασμα;
      Αντε να δούμε τι θα καταλάβεις κι απο αυτά που θα σου μεταδώσω...

      Διαγραφή
  23. Α, βρίσκω πολλά κοινά με σένα, Χαρά μου. Έχω μανία με τετράδια και σημειωματάρια, τα οποία όμως τελικώς βαριόμουν να τα διατηρώ ως ημερολόγια. Μόνο λέξεις, ποιήματα σκόρπια από κι από κει. Του έκανες ολική μεταμόρφωση του σημειωματάριου, του άξιζε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επτανήσιες παιδί!τι περιμένεις;χαχαχα
      ΧΑΙΡΟΜΑΙΙΙΙ!!!
      Φιλάκιααα

      Διαγραφή
  24. Αυτα τα σκόρπια πως μας ταιριαζουν...γι αυτό κι οι σκεψεις μας συμπαιθεριάζουν...!!!
    Ασχετο απλως ταιριαζε με αυτό που ήθελα να σου πώ.....χι..χι.. ότι το ίδιο κανω με τις λέξεις ....που μου κανουν κλικ.....αλλα βλεπω εσύ τι ωραια αξιοποιησες...το αχρωμο τετραδιο σου....το μετετρεψες με το προσωπικό σου γούστο...και αυτό θα ειναι τωρα πολύ εχαριστημενο..αλλα θα του λειπει κατι... που μόνο εσύ θα μπορεις χι..χι... να του το δώσεις.....οι σκεψεις σου και τα έργα σου..........απο ότι πήρε το ματι μου στις συζητησεις σου με καποια κορίτσια...εδώ μεσα......χι..χι.. θα εχει την υπομονή .. να το κανει τωρα που στολίστηκε;;;;;;;μην το κανεις να περιμενει πολύ........φιλω σε...και ναι.!!!!να σηκωνεσε το πρωί και να λές......ΜΕ ΛΕΝΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμπληρώνω...... ως συνήθως κατι θα εχω ξεχασει ..και ειναι αυτό που ήθελα να πω για την προηγουμενη αναρτησή σου.......πόσο σπανιζουν αυτές οι ψυχές!!!!....φευγουν ..αλλα ειναι .... ΕΔΩ..!!!!......

      Διαγραφή
    2. Τι να πω,πού τάπες όλα; ΝΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ!!!!
      Κι ελπίζω ετούτο να μην τ αφήσω παραπονεμένο και να γεμίσει,λέξεις,ζωγραφιές,ποιηματα,διάφορα.

      Οσο για τα υπόλοιπα...ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ γενικώς ΚΑΙ
      ΝΑΙ, ο,τι αγαπάμε ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.
      Φιλιά αγαπημένη μου

      Διαγραφή
    3. παραθέτω αυτούσιο το σχόλιο της Ελεν για επεξήγηση αποριών

      ElenArt18.2.13
      Βρε Χαρά....τους τρέλανες όλους με την αράχνη...την ονόμασες και βελονιά αράχνη. Η Ρούλα μπήκε πέντε φορές και πάλι έμεινε με την απορία. Να μαρτυρήσω αυτό που κατάλαβα εγώ.....Αγοράζεις από τα υλικά ραπτικής αυτή την αραχνούφαντη ταινιούλα που είναι αυτοκόλλητη και κολλάς ή στριφώνεις σιδερώνοντας ό,τι θες...από φούστες, παντελόνια και κουρτίνες....μέχρι πανέμορφα σημειωματάρια...Το βρήκα ??????.....Αν ναι, επειβεβαίωσέ το γιατί θα τις τρελάνεις τις υπόλοιπες. Πάντως έγινε καταπληκτικό. Καλές εμπνεύσεις....Σε φιλώ.

      Διαγραφή
  25. Γειά σου Χαρά! Τι να πω! Το πριν του σημειωματαρίου με το μετά δεν έχει καμία σχέση!!! Τέλεια μεταμόρφωση. Βλέπω ντεκουπάζ σε ύφασμα (!!!!!!!!) και αυτό το "γαζώθηκε με αράχνη" τι σημαίνει; Κατεβάζω την αράχνη από την γωνία και την βάζω να μου γαζώσει; Γιατί να είμαι τόσο άσχετη; Ας σοβαρευτούμε!!! Έγινε εκπληκτικό, πανέμορφο, ρομαντικό όπως αρμόζει σε έναν άνθρωπο που του αρέσει να αποτυπώνει τις σκέψεις του στο χαρτί. Κι αν το σκεφτούμε καλύτερα, στην σημερινή εποχή του υπολογιστή λίγοι άνθρωποι συνεχίζουν να γράφουν τις σκέψεις τους, την καθημερινότητά τους,τα αισθήματά τους στο χαρτί. Σου εύχομαι καλό Σ/Κ και καλή συνέχεια σε ότι κάνεις. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομολογώ θάχε μεγάλη επιτυχία να κατεβάσω όλες τις αράχνες του σπιτιού και να γαζώσω...τόπια ύφασματος δε θα μου φτάνουν! αλλά φευ, δεν χρησιμοποίησα αυτές τις εν ζωή αράχνες, αλλά μία αραχνούφαντη ταινία που πουλάνε τα είδη ραπτικής και κολλάει ανάμεσα σε δύο υφάσματα με τη θερμότητα (ηλεκτρικό σίδερο). Πόσο πιο λιανά να το κάνω πια;
      ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Σ ΑΡΕΣΕ κι εσένα κι ευχαριστώ για την ευχή του γεμίσματος...

      Διαγραφή
    2. Η απάντησή σου με κάλυψε Χαρά. Πολλά φιλάκια και καλό απόγευμα!!!

      Διαγραφή
  26. ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πανέμορφο το σημειωματάριο σου!!!Το έφτιαξες τέλειο!Εύχομαι να το γεμίσεις με όμορφες σκέψεις, εικόνες, λόγια και μια πολύ καλή συνέχεια σε ότι κάνεις!Φιλάκια πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσαι καλά Σπυριδούλα μου κι ευχαριστώ για την ευχή,εύχομαι να επαληθευθείς

      Διαγραφή
  28. Τι όμορφο!!! Άργησε να σου έρθει η έμπνευση, αλλά πάλι θαύματα έκανες!!! Υπέροχο έγινε, χωρίς φανφάρες και πολλά πολλά! Καταπληκτικό! Ελπίζω να γεμίσει όμορφες σκέψεις και υπέροχες στιγμές μόνο!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ!
      Χαίρομαι που αρεσει.
      Φιλάκια πολλά καλή εβδομάδα.

      Διαγραφή
  29. Καλή μου φίλη, επιτέλους ο ΟΤΕ εδέησε ότι 3 μέρες αποκομμένοι ήταν αρκετές ώστε να σπάσουν τα νεύρα μας και σήμερα κατά τις 2 μ.μ. επέλεξε να επαναφέρει στη τάξη την επικοινωνία. Πάλι καλά μιας και φοβόμουν πως θα πέρναγε και το Σαββατοκύριακο στην απομόνωση…

    Δεν θα σχολιάσω, λόγω ασχετοσύνης, τα υπέροχα όπως πάντα χειροτεχνικά σου και τους ιδιωματισμούς της τέχνης και θα μείνω σε κάτι που, τι σύμπτωση, το παθαίνω κι εγώ συχνά. Στην έμπνευση και στις σημειώσεις . Τα τετράδια και τα μπλοκ των σημειώσεων τα επενδύω με εικόνες, βλέπεις με το ράψιμο δεν τα πάω πολύ καλά...
    Κάποια άλλη φορά θα σου κάνω κι εγώ ερωτήσεις για τις άγνωστε λέξεις.

    Σου εύχομαι ξανά καλό και όμορφο Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στράτο μπορώ πολύ καλά να μπω την ψυχολογία του αποκομένου και αποκλεισμένου απο τον "έσω" κόσμο, συμβαίνει πολύ συχνά και σε μένα.
      Σ ευχαριστώ που ήρθες και στη διάθεσή σου να σου λύσω ετυμολογικά άγνωστες λέξεις.
      Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  30. Εύχομαι αυτό το υπέροχο τετράδιο - σημειωματάριο να γεμίσει με .... Χαρά!!! Φιλάκια και καλή Κυριακή!
    ΥΓ Και σε γάζα, γίνεται πολύ όμορφο decoupage! Να το δοκιμάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός ξέρει ίσως κάποια στιγμή,δείξω και το περιεχόμενο... Ευχομαι να γεμίσει ΧΑΡΑ! απο το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί Πεπίτα μου!

      Ευχαριστώ για την πρόταση, θα δοκιμάσω...
      Φιλάκια άπειρααα

      Διαγραφή
  31. Ένα υπέροχο σημειωματάριο που εύχομαι να κλείσει μέσα του όλα τα ωραία πράγματα της ζωής σου. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι νάναι μόνο ωραία,αλλά δυστυχώς όλα στο πρόγραμμα .
      Νάσαι καλά Γιούλα μου κι ευχαριστώ για την ευχή!
      Καλή εβδομάδα νάχεις

      Διαγραφή
  32. Απο γκρί άχρωμο, αοσμο ,αγευστο που λέγαμε και στη Χημεια,εγινε ένα όμορφο και χαρούμενο ημερολόγιο,πολύ μου άρεσε,τόσο ωραία συνδιασμένα τα χρώματα και τα υλικά,μπραβο Χαρά ,τέλειο ,καλή Κυριακή να έχεις ,φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νelaki μου
      πολύ χάιρομαι που σ άρεσε!!!
      Καλή εβδομάδα νάχεις, φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  33. Υπέροχη δημιουργία Χαρούλα μου.... βέβαια δεν ξέρω να ράβω ούτε κουμπί οπότε δεν κατάλαβα τι είναι αυτό το {"Γαζώθηκε" δε με αράχνη, ήτοι χωρίς καθόλου βελονιά} ελπίζω την ομορφιά του να την συμπληρώσουν υπέροχα... λόγια, σκέψεις, ποιήματα και φυσικά ζωγραφιές!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τυχόν απορίες, οι διευκρινήσεις δίνονται απο την Ελεναρτ...\Εγω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ!!!!

      Διαγραφή
  34. Όπως πάντα όμορφες οι μεταμορφώσεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ζαλίστηκα πάνω κάτω,πάνω κάτω ουτε εγω κατάλαβα τι είναι αυτη η αράχνη !!Οχι τίποτα αλλο αλλα ολα θέλω να τα ξέρω.Αύριο θα ρωτήσω τη μαμά μου ξέρει απο ράψιμο και θα γνωρίζει.Αμα μάθω θα το πώ και στη Ρούλα χα χα.
    Χαρά μου είναι πανέμορφο το σημειωματάριο ρομαντικό και αέρινο όπως κι εσύ!!!Ξέρεις κι εγώ εχω μια μανία κι αγοράζω ομορφα τετραδιάκια αλλα...ποτέ δεν γράφω τίποτα, προτειμώ να κρατάω τα πάντα μέσα μου.
    Χαίρομαι που γύρισες κάνε οτι σ ευχαριστεί και να μας τα δείχνεις !!!!
    φιλάκια και καλή εβδομάδα να εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σε παραπέμψω κι εσένα στην Ελεναρτ, πιο λιανά δεν γίνεται περί αράχνης ο λόγος.
      Οσο για τα υπόλοιπα...ταιριάζουμε...γι αυτό είμαστε και ευαισθητούλες!!!
      Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και το άνοιγμα της αγκαλιάς,αν και ποτέ δνε ένοιωθα εκτός,ένας λόγος παραπάνω τώρα...
      Φιλιά πολλά και Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  36. Xαρουλάκι μου.
    Υποκλίνομαι μπρος στο συγγαφικό σου ταλέντο αλλά και στον καταπληκτικό τρόπο που έχεις να ξεδιπλώνεις τις σκέψεις σου πάνω στο χαρτί.
    Την αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντένη μου γλυκέ, Ντένη μου αγαπημένε
      ξέρω είμαι ψυχοβγάλτης ενίοτε,αλλά πίστεψέ με δεν έχω κακή πρόθεση,απλά εσύ είσαι περισσότερο ανυπόμονος απ ό,τι πρέπει
      Φιλιά πολλά με αγάπη

      Διαγραφή
  37. Το κατάλαβα πως η προηγούμενη ανάρτηση ήταν δική Του και το επιβεβαίωσα όταν διάβασα την ημερομηνία στην αρχή!!!!!!!! Αυτή είναι ιστορία αγάπης, μια ολόκληρη ζωή!
    Όσο για το τετράδιο, από άχρωμο και άοσμο το μεταμόρφωσες, όπως εσύ ξέρεις, σε ολοφώτεινο και μοσχομυριστό!!!!!! Εύχομαι να το γεμίσεις με ομορφιές!!!!
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα
    ΥΓ. Θα απαντήσεις επιτέλους στη Ρούλα;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχίζω απο το Υ.Γ.... Απαντησα μέσω Ελεναρτ!!!
      οσο για τα υπόλοιπα δεν αμφέβαλα για την συνδυαστική λογική σου,ούτε για το γούστο σου (αυτό χαρακτηρίζει εμένα!χαχαχα)
      Φιλιά Φιλία μου

      Διαγραφή
  38. Πολύ όμορφο και ρομαντικό το αποτέλεσμα Χαρά μου.Το έφτιαξες υπέροχο,εύχομαι να το γεμίσεις με τις πιο όμορφες σκέψεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Βρε Χαρά....τους τρέλανες όλους με την αράχνη...την ονόμασες και βελονιά αράχνη. Η Ρούλα μπήκε πέντε φορές και πάλι έμεινε με την απορία. Να μαρτυρήσω αυτό που κατάλαβα εγώ.....Αγοράζεις από τα υλικά ραπτικής αυτή την αραχνούφαντη ταινιούλα που είναι αυτοκόλλητη και κολλάς ή στριφώνεις σιδερώνοντας ό,τι θες...από φούστες, παντελόνια και κουρτίνες....μέχρι πανέμορφα σημειωματάρια...Το βρήκα ??????.....Αν ναι, επειβεβαίωσέ το γιατί θα τις τρελάνεις τις υπόλοιπες. Πάντως έγινε καταπληκτικό. Καλές εμπνεύσεις....Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επ ουδενί δε θέλω να τρελλάνω τις αξιαγάπητες ενδιαφερόμενες, Τοσο που είχα υποσχεθεί αν δε καταλάβουν (ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΛΕΣ) να το φωτογραφήσω στην επόμενη ανάρτηση.
      Φιλάκια πολλά κι ευχαριστώ για τη βοήθεια

      Διαγραφή
  40. παλι κεντησες.........ολα εδω μεσα ειναι το ρομαντικα Κ ΕΥΩΔΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΑΝΤΟΥ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να μην είναι βαρειά μυρωδιά αλλά ένα ανάλαφρο ανοιξιάτικο κι ευαίσθητο άρωμα.
      Νάσαι καλά Σοφία μου, Καλή εβδομάδα νάχεις!

      Διαγραφή
  41. πόσο με μαγεύει ο τρόπος γραφής σου.. πάντα με ταξιδεύεις και μ' αρέσειιιιι!!! Εύχομαι να γεμίσει με ακόμα πιο όμορφα λογάκια (πόσο πιά..) και θύμησες αγαπημένες το καινούριο σημειωματάριο... Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο πια;;; δίκιο έχεις! σοροπιάσαμε,αδελφούλα μου,χαχαχα
      Νάσαι καλά Stavi μου, σ ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια και μακάρι πάντα να βρίσκετε ενδιαφέρον στις αναρτήσεις μου και να έρχεστε.
      Φιλάκια πολλά και στα μικρά σου

      Διαγραφή
  42. πολύ όμορφο και χαρούμενο το αποτέλεσμα.Να το γεμίσεις με ευχάριστες σκέψεις και όταν στο μέλλον θα τίς διαβάζεις να χαμογελάς και να λες "ήμουν και είμαι καλά γιατί είμαι η Χαρά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιός δε θέλει οι καταγραφές της ζωής του νάναι μόνο χαρούμενες, όμως ΖΩΗ είναι αυτή ...
      Είθε να γεμίζει με ευχάριστα
      Και νάσαι σίγουρη οτι χαμογελώ κι ευχαριστώ τη ζωή που είμαι και σήμερα ανάμεσά σας και αυτό μου δίνει ΧΑΡΑ.

      Διαγραφή
  43. Η μεταμόρφωση του ημερολογίου σου ειναι ακρως εντυπωσιακή!!!όμορφο, ρομαντικό και υπέροχα τα αγγελάκια ντεκουπάζ....απιστευτη η τεχνικη τους σε υφασμα.μπράβο σου Χαρά!!!!!!!!!!!!!!!!..μου αρεσε που σκεφτηκες και εφάρμοσες την αραχνη για το κόλλημα...θα σου κλέψω την ιδέα δεν πειραζει ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...