...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Οίνος ευφραίνει καρδίαν...

εμένα πάλι το μπουκάλι του οίνου! Μια που όπως έχω κατ επανάληψη ομολογήσει  όχι απλά δε μ αρέσει, αλλά ούτε το μπουκάλι του δε πιάνω οταν περιέχει οίνον.
Άγνωστο πως προέκυψε τέτοια σιχαμάρα,αλλά το θέμα μας δεν είν αυτό.
Ξέρω οτι τελευταία χάθηκα λίγο απο τη γειτονιά,ούτε καν στα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης δεν απάντησα, τα  χάρηκα όμως και σας ευχαριστώ θερμά για την ενδυνάμωση των προσπαθειών μου.
Έπεσε ομολογουμένως λίγο η διάθεση μετά την ΑΘήνα, ίσως φταίει κι ο καιρός που φθινοπώριασε  για τα καλά, αλλά ευτυχώς η δημιουργικότητα καλά κρατεί παραδόξως.
Τα σπιτάκια συνεχίζονται όποτε πετύχω την γυψόγαζα την καλή (κάθε φορά που ρωτάω σε Φαρμακείο με λαχτάρα "έχετε γυψόγαζα;" θυμάμαι τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ με την "Παπαρήγα την καλή" το σύνθημα για την παράνομη τότε ερωτική ταινία στο βίντεο κλάμπ! χαχαχα στην παρανομία και η γυψόγαζα), κι άλλα, απο άλλο υλικό (θα δείτε εν  καιρώ, μην σας πέσουν τα κεραμίδια κατακούτελα με το συνέχεια) και γενικά πολλά και διάφορα με χριστουγεννιάτικη διάθεση.
Ωσπου η πορεία ανακόπηκε απο την "εντολή" του αδελφού, επιθυμία το λένε,αλλά ο τρόπος είναι ο ευγενικώτερος του Κασιδιάρη(πού τον θυμήθηκα τώρα αυτόν,ήμαρτον!)
- Ο φιότσος σου θέλει πράγματα
- δε μου πε τίποτα το παιδί
- σου λέω εγώ (ο παραπάνω που λέγαμε κι αντίρρηση δε σηκώνω)
Κάνω μία παρένθεση εδώ να σας πω οτι μη δείχνετε αδυναμία σ άντρα την εκμεταλλεύεται κι ο δικός μου το ξέρει καλλίτερα απο τον καθένα κι εκεί να δεις εκμετάλλευση! Η Μαύρη εργασία κι η ανασφάλιστη ωχριά μπροστά της. Τελος πάντων είπα τον πόνο μου (μια ζωή τέτοια πονεμένη ήμουν, αλλά  αλλουνού παππά Ευαγγέλιο αυτό,δεν θα φτάσουμε ποτέ στο μπουκάλι, έτσι που το πάμε)
- και σαν τι θέλει;
- θέλει φωτιστικά (προσέξατε; πληθυντικός αριθμός), ένα πίνακα κι ένα έπιπλο για την είσοδο και θα σκεφτώ κι άλλο...
Δεν είναι τελική λίστα αυτή.
-Καλά ΤΑ φωτιστικά κι άντε κι ο πίνακας,το έπιπλο απο πού προέκυψε; Εγω δεν φτιάχνω έπιπλα.
- Κάτι θα σκεφτείς
-Δεν έχω καν ιδέα για τη διακόσμηση του  διαμερίσματος
- θα σου δέιξει φωτογραφίες
-Ναι, αλλά δεν έχω χρονο
- Γιατίίίίίί;;;;;;;;; συνταξιούχα είσαι,τίποτα δε κάνεις (να ξέρατε πόσες δουλειές έχει σκεφτεί να κάνω η συνταξιούχα!!!)
- Εχω Μπαζάρ, πρέπει να φτιάξω ρολόγια,παιδικά παιχνίδια και ένα  ταλαίπωρο ρολόι για την Αμερική που υπερηχογράφημα μας έστειλαν και τώρα έρχονται οι φωτογραφίες του παιδιού που στρατεύει. Πότε θα τα κάνω όλ αυτά;
- Το παιδί προέχει, που έρχεται μεθαύριο και θα φύγει άμεσα.
Τι να κάνω; ούτε εικόνα του σπιτιού είχα, ούτε τα γούστα του ξέρω, γιατί δεν είναι βρέφος πλέον "το παιδί" να του παίρνεις παιχνιδάκια και να επιμένεις οτι του αρέσουν, τέλος πάντων  είπα να κάνω αρχή με τα εύκολα, ένα επιτραπέζιο φωτιστικό (το επιδαπέδιο θα πάει πρώτα ηλεκτρολόγο και μετά θ αρχίσει η δική του μεταμόρφωση)
Ορμώμενη λοιπόν απο μία πάγια επιθυμία του "να πάει Αμερική", σκέφτηκα το θέμα νάταν με αμερικάνικο μοτίβο.
Αφού έβγαλα και ξαναέβγαλα τις χαρτοπετσέτες μου πολλές φορές, κατέληξα  σ'  αυτό.

μπουκάλι κρασιού με decoupage απο μικρά κομμάτια  απο διάφορες  χαρτοπετσέτες

 Μ άρεσε το περίγραμμα των ουρανοξυστών,που το είχα σκεφτεί  θετικό-αρνητικό για το αμπαζούρ, όμως δεν ήθελα να το βαρύνω, φοιτητικό δωμάτιο είναι και μετά και τις συμβουλές της αγαπημένης Μισιρλούς, ξεκίνησα περί ώραν ενάτην που λέει και το Ευαγγέλιο για να καταλήξω περί ώραν 3η πρωινή (το νέο μου βιολογικό ρολόι,όχι ύπνος πριν τις 3 κι όχι ξύπνημα πριν τις 9) εκεί που όλα έχουν στρώσει...ξεστρώνει το μπουκάλιιιι!!!
Γιατί ποτέ δεν μ αρέσει ν αφήνω κάτι στην ησυχία του και πηγαίνοντας να σηκώσω λίγο τη χαρτοπετσέτα στο στόμιο (άλλη είχα βάλει και δε μ άρεσε, ευτυχώς που συνέβη το ατύχημα) ξεκόλλησε χαρτοπετσέτα ακρυλικό και αστάρι! Πανηγύρι!!!
Επειδή έχω συνηθίσει πλέον στις αναποδιές που μου συμβαίνουν ΠΑΝΤΑ, δεν έβρισα ...πολύ, έβαλα το κεφάλι κάτω, ξανά αστάρι, στέγνωμα με το πιστολάκι  (αλλιώς θα λαλούσαν τα κοκόρια) και ακρυλικό
Την άλλη μέρα πλέον ολοκληρώθηκε το μπουκάλι-βάση με πολλά κομματάκια χαρτοπετσέτας να καλύψουν τα κενά, ένα μάλιστα έγραφε Paris και θα με περάσουν και για αγεωγράφητη όποιος το προσέξει, αλλά καλυπτική αδεία...
Γραμμή για τον ηλεκτρολόγο (δεν έχω πάρει τέτοια ειδικότητα ακόμη)  για τρύπημα, ντουί και καπέλο
Τελικά φοβήθηκε κι εκείνος να το τρυπήσει κι έτσι έκανε πατέντα με φελλό το ντουί, γέμισα το μπουκάλι με χρωματιστή άμμο για βάρος σταθεροποίησης, τσόχα στη βάση να μην γλυστράει και το τελικό tuch ( με μία ευχή, να πραγματοποιηθούν τα όνειρά του) " I have a dream" του μεγάλου οραματιστή Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ.


Είμαι περήφανη για το αποτέλεσμα, όχι γιατί ήταν κάτι απο το τίποτα που έγινε χρήσιμο (κύριε Τσάνταλη δεν κάλυψα καν τ' όνομα να  δείτε  πως μπορείτε να μεταμορφώσετε τα μπουκάλια σας) όσο για το οτι  σαν να μάντεψα την όλη διακόσμηση του φοιτητικού δωματίου,οπότε έδεσε το φωτιστικό,αλλά πολύ περισσότερο γιατί άρεσε στον ίδιο και το χάρηκα όταν το είδα στο F/B να φιγουράρει.

για νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες...

Παίρνω φόρα λοιπόν για τη συνέχεια κι ελπίζω κι εσείς να εγκρίνετε την ανακύκλωση-χρηστική μεταμόρφωση.


139 σχόλια :

  1. ΄Ολο το απεχθάνεσαι το κρασί Χαρούλα και όλο με μπουκάλια καταγίνεσαι.....
    Ξεκίνα λοιπόν. Εξάλλου τι έμεινε ? Δυο φωτιστικά ακόμη, ένας πίνακας και ένα έπιπλο στην είσοδο !!
    Είμαι σίγουρη ότι και τα άλλα που θα του φτιάξεις, θα είναι το ίδιο καλόγουστα και
    ιδιαίτερα.
    Να το χαρεί ο ανηψούλης σου και σε ανώτερα να ευχηθώ, καλός φοιτητής !
    Γεια στα χέρια σου Χαρουλίτσα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διότι ως γνωστόν ο,τι προσπαθείς ν αποφύγεις λούζεσαι Σοφάκι! Πάντως έστω κι αν καταγίνομαι ΚΑΙ με μπουκάλια τελευταία,ούτε σταγόνα δεν πίνω.
      Χαίρομαι πρωτίστως που άρεσε σ εκείνον, κι έτσι παίρνω δύναμη για τη συνέχεια, όσο για την ευχή "καλός φοιτητής" είναι σίγουρη αν ανοίξουν τ α Πανεπιστήμια.
      Βαρέθηκε ο έρημος να βολοδέρνει στη Θεσσαλονίκη,ευτυχώς που έχει τις προπονήσεις στο μπάσκετ
      Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τα διπλά σου σχόλια,χαχαχα τέτοια ώρα τέτοια λόγια! Μεγάλη μου τιμή που καθυστέρησες τον ύπνο σου για μένα

      Διαγραφή
  2. ΞΕΚΙΝΩ με ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ!θα επανέλθω! καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ημουν σίγουρη οτι το είχες ρίξει στις γυψόγαζες!αλλα το παιδί χάρηκε τόσο με τη νόνα του και το εβαλε στο fb. κι εγω εκει το ειδα!!!εδω όμως μπορω και το θαυμάζω διεξοδικά, και επειδή είμαι της λεπτομέρειας, ναι, αντεληφθην το PAR....ενω μιλαμε για Ν.Υ, αλλα όπου μας πας θα παμε!!!δηλώνουμε ακόλουθοι με κλειστά μάτια, κι όχι λόγω του προχωρημένου της ώρας! Να είναι γερό το παιδί να χαρεί την καινούργια του πόλη, είναι πανέμορφη, θα τη λατρεψεις κι εσυ μόλις το επισκεφτείς για τα άλλα που του χρωστάς!πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω συγκινήθηκα που το είδα Μπαρμπουνάκι κι είπα να μη μείνει μόνο στο f/b.
      Οχι το PAR δεν είναι αυτό που έλεγα εγω,εκείνο είναι ασήμαντα μικρό,απλά εγω το ξέρω, αυτό γράφει PAR AVION.
      Ευχαριστώ για τις ευχές και είμαι σίγουρη οτι θα καλοπεράσει στην συμπρωτεύουσα και μαζί κι εγω...χαχαχαχα Πάνε πολλά χρονια απο την τελευταία φορά που την επισκέφθηκα και μου λείπει
      Φιλάκιαααα, Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  4. Εξαιρετική λαμπτήρα. Το αγαπώ. Μου αρέσει επίσης η σερβιέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα μου άρεσε πολύ! Της Χαράς να δεις...ααααχχχχχχαααααααα....

      Διαγραφή
    2. Χαμένοι στη μετάφραση... Χα,χα!

      Διαγραφή
    3. Alicja ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ.

      Διαγραφή
    4. Στις απο κάτω τώρα: Τι να κάνω η διεθνής,τα γράφω κεφαλαία και απλά μπας και κάνει καμιά σωστή μετάφραση το καταραμένο...γελάτε...γελάτε!!!

      Διαγραφή
    5. Περιμένω την Μπάρμπυ να ανακαλύψει που κρύβεις την σερβιέτα...ααααααχχχχχχχααααααα...

      Διαγραφή
    6. ο καλλιτέχνης σιωπά,αλλάάάάά...ΓΕΛΑ,χαχαχαχχαααααααααααααααααααααααα

      Διαγραφή
    7. Kανονίστε να ξαναμπεί η γυναίκα και να δει ότι εδώ μέσα γίνεται της Πόπης με
      την σερβιέτα!

      Διαγραφή
    8. εδω μπηκα....αλλα.....τελευταία πολλά μου διαφευγουν........θα αρχισω να ανησυχω για τη μυτη μου..............Ειχα μυτη εγω.....χαχαχα, μήπως φταιει το φθινόπωρο?Ή η εκτυφλωτικη ομορφιά του που μπροστα στο όλον, τί να ψαχνω ψύλους στα άχυρα?ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ! Τελος!φιλια πολλά!!

      Διαγραφή
    9. Εγω Σοφία βλέπεις...παραμένω παγερά αμέτοχη, μη μου χρεώσει τίποτα η αλλοδαπή

      Διαγραφή
    10. Εσύ κι ο Λοχαϊτης Μπαρμπουνάκι,έχετε μύτη,αλλά εκείνος τουλάχιστον την είχε και μεγάλη,εσύ απλά έχασες λίγο την όσφρηση,χαχαχαχα

      Διαγραφή
    11. Ας μπώ τωρα στην αρχή στα κλεφτα...το καθυστεριμενο ως συνήθως...λογο επισκεψεων... χιχ.χι. βεβαια να σας ενημερώσω οτι απο αυτά που διαβασα μεχρι εδώ δεν καταλαβα γρί,... οπως λεει το αδέρφι χασαμε εεπισόδια φαινεται... καλα να παθουμε... τώρα θα τρέχουμε να τα προλαβουμε...αχ!!!!!!..

      Διαγραφή
    12. καλημερα αδερφούλα μου, το πηρα αποφαση!δινω τα πρωτεία σε άλλον! έχω γεράσει...δεν μπορώ να διεισδύω σε λεπτομέρειες!!!θα ασχοληθω μονο με ...ό,τι μου προσφερουν οι άλλες αισθήσεις, τουτέστιν θα αρκεστώ στην όραση! πολλά φιλιά!
      όμως είναι πανεμορφο!!!δεν μπορω να μην το πω!!!φιλιά φιλια φιλια

      Διαγραφή
    13. Μη το βάζετε κάτω κορίτσια μου,σας θέλω δυνατές στον αγώνα.Η μία συμπληρώνει την άλλη!!!

      Διαγραφή
  5. Είναι καταπληκτικό, ότι πρέπει για νεανικό δωμάτιο !!! Ήξερε ο αδελφός, για να δώσει εντολή !!!
    Καλή δύναμη και για τα υπόλοιπα !!!
    Καλό ξημέρωμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ράνια μου, τη χρειάζομαι τη δύναμη, έχει ράμματα για τη γούνα μου ο αδελφός... χαχαχα Βρήκε παπά να θάψει δυο-τρείς,που λέει ο λόγος

      Διαγραφή
  6. Xαρούλα μου γλυκιά μου. Προαιώνιε εχθρέ του οίνου. Τι σου έχει κάμει το κακόμοιρο το κρασάκι;
    Τέλος πάντων. Μπερδεύτηκα λιγάκι στις χαρτοπετσέτες, στα ακρυλικά, πάτησα στο αστάρι, βρέθηκα στις γυψόγαζες και νάμαι να θαυμάζω ένα ακόμη σου αριστούργημα. Το υπέροχο λαμπιόνι του φιότσου σου. Ελπίζω να του αρέσει. Όπως μ΄αρέσει κι΄εκείνο το I have a dream Οι λέξεις που χάραξαν την πορεία μιας νέας Αμερικής
    Φιλάκια αγάπη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε τέτοια γλύκα πρέπει ν απολογηθώ γιατί δε πίνω, μπορώ ν αντισταθώ;;;;
      Λοιπόν εμένα είναι να μην με πιέζουν να κάνω κάτι χωρίς να θέλω. Με πίεζε λοιπόν η γιαγιά να πίνω λίγο κρασάκι,κάνει καλό (τώρα τι καλό σ ένα παιδί, θα σε γελάσω) ήρθα και το σιχάθηκα. Είναι η μόνη λογική εξήγηση που δίνω.
      Όσο για την ανάρτηση, μπορεί να μπερδεύτηκες καλέ μου, αλλά εσένα δε σε φοβάμαι...στα δύσκολα δίνεις ρέστα,στα εύκολα τα μπλέκουμε λιγάκι,χαχαχαχα
      Αρεσε στο καμάρι μου και καμαρώνω κι εγω σα γύφτικο σκερπάνι.
      Δεν ξέρω αν χάραξαν την πορεία μιας νέας Αμερικής τα λόγια του Μ.Λ.Κ, χαράχτηκαν όμως ανεξίτηλα στη συνείδηση του κόσμου ανα την Υφήλιο.
      Φιλάκια πολλά κι απο μένα αγαπημένε μου Ντένη

      Διαγραφή
  7. Είναι Θαυμάσιο! Ξετρελάθηκα! Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα Χαρά μου και καλή εβδομάδα!!! Δεν κατάλαβα τελικά το κόλπο με το ντουι το τρυπήσατε η οχι;;; Μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα και το μοτίβο που διάλεξες εγινε υπέροχο το πορτατίφ!! Απ οτι είδα στο φβ αρεσε πάρα πολύ και στον ανηψιό σου χα χα ολα τα μαθαίνουμε πια.Ανυπομονώ να δω και τα σπιτάκια σου!! Πολλα πολλα φιλάκια και να είσαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε εγώ το κατάλαβα... χαίρομαι που δεν θα'μαι πάλι εγώ η περίεργη των σχολίων...

      Διαγραφή
    2. Ουδέν κρυπτόν υπο το f/b Νασουλίνι μου!!!χαχαχα
      Το ντουί το βαλε ο ηλεκτρολόγος με το φελλό, τώρα πως θα σ ε γελάσω. Πάντως αντί να βιδώνει, ξεβουλώνει με το φελλό(αν μπορώ να το πω έτσι)
      Τα σπιτάκια αυγαταίνουν...δεν έχεις κι ένα έρμο μέιλ να σου στείλω εικόνα...
      Φιλιάααααααααααααααα

      Διαγραφή
    3. Ναι, Βιλλιώτη μια φορά τη γλύτωσες τη ρετσινιά (ποιός στην κόλλησε αλήθεια;)

      Διαγραφή
    4. Μόνη μου το κόλλησα... βάλτο στα αυτοάνοσα!

      Διαγραφή
    5. Γιατί δεν έχει μέιλ καλέ η Νάσια; Το'χασε; Ή δεν πλήρωσε τον λογαριασμό και της το 'κοψαν;

      Διαγραφή
    6. Μα έχει εκεινο το εργαλείο του διαβόλου (εκτός των μπούστων) που δε ξέρω ποιός βλέπει, τι βλέπει;

      Διαγραφή
    7. Αχαχα...καλέ έχει και μέιλ... τόσα χρόνια που μιλάγαμε; Μου 'μαθες το ΦΒ...

      Διαγραφή
    8. Εμένα μου είπε οτι το κατήργησε.

      Διαγραφή
    9. Μμμ το'χει για μας τις εκλεκτές...χαχαχα... Δεν ξέρω Χαρουλάκι μου... για να στο'πε έτσι θα'ναι... Πάντως εκεί στο μεσαίο... που λέει μηνύματα... δεν σας βλέπει κανείς. Γράψε άφοβα...

      Διαγραφή
  9. Αχ αυτά τα μπουκάλια τα πλακέ, ας μου πει κάποιος που τα βρίσκουμε! Ψάχνω , ψάχνω και τις προάλλες βρίσκω μια σελίδα με ΤΑ σχέδια, παίρνω τηλέφωνο και..."Εμείς δίνουμε μόνο χονδρική" "Ωραία, κι εμείς χονδρική θέλουμε" "Μάλιστα, η κάθε παλέτα είναι... 1000 μπουκάλια, εσείς πόσες θέλετε" "Γκντουπ!"
    Χα,χα, αυτά παθαίουν οι καλλιτέχνες...
    Στο θέμα μας τώρα, φανταστικό το φωτιστικό! Εξαιρετκή δουλειά στο μπουκάλι και πάνω απ' όλα το "δέσιμο" με τα λόγια του Μαρτιν Λούθερ Κίνγκ στο καπέλο!
    Μακάρι το παιδί να μη σταματήσει ποτέ ονειρευεται και να κυνηγα τα όνειρά του!
    Φιλιά πολλλά!!

    Μικρή συμβουλή παθούσας: ΠΑΝΤΑ δυο χέρια αστάρι και ΠΟΤΕ αστάρωμα και ντεκουπάζ την ιδια μέρα! Ξέρω, όταν έρχεται η ιδέα δεν κρατιέται, γι' αυτό έχουμε μερικά ετοιμοπόλεμα ασταρωμένα από πριν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσάνταλη παιδί μου! Πας στο ΣΜ στην κάβα... εκεί που είναι τα κρασιά... σκύβεις (δεν είναι και από τα πολύ ακριβά...και τα'χουν χαμηλά...χαχαχα) και να'το το πλακέ μπουκαλάκι μπροστά σου... ένα και μοναδικό, άντε δύο ή τρία... άκου χίλια!!! Ούτε η Σωσώ δεν θα μπορούσε να ντεκουπάρει μια παλέτα κρασιά...Η συμβουλή σου πολύτιμη Νικούλα, αλλά άχρηστη για την ανυπόμονη νεαρά!

      Διαγραφή
    2. Νικούλα μου εγώ θα σου δώσω μια άλλη λύση από αυτήν της Βιλλιώτη!!!! Εδώ στην Αθήνα υπάρχει κάπου στο Μοναστηράκι ένας τύπος που πουλά όλων των ειδών τα μπουκάλια, σίγουρα θα έχει και από αυτά τα πλακέ!!! Πές μου πόσα θες και θα σου τα στείλω πόρτα πόρτα!!!!

      Διαγραφή
    3. Μαρία μου,
      σ' αυτό το σπίτι δεν αγοράζουμε κρασιά (παρά μόνο κανένα γλυκό σαμιώτικο ή μαυροδαφνη) γιατί το αγόρι μου φτιάχνει το δικό του κρασί, σε βαρέλι! Ασε που δεν το δοκιμάζω έτσι κι αλλιώς...
      Η νεαρά είναι αναμενόμενο να είναι ανυπόμονη ( μάλλον στη σύνταξη μηδενίζεις και ξαναρχίζεις!)

      Βικη μου,
      θα σου στείλω μέιλ για τα στοιχεία του, αν όντως έχει θέλω πολλά!

      Διαγραφή
    4. χαχαχαχα τι να πω;;; τάπε ολα η Βιλλιώτη!!! Γι αλλη μία φορά έγραψε!!!χαχαχαχα
      Νικούλι
      Μεταξύ Βιλλιώτης και Ποδηλάτισσας,προτείνω τη δεύτερη που έχει και λύση πόρτα-πόρτα.
      Οσο για το αστάρωμα,έγινε κανονικά, τιθάσευσα την ανυπομονησία μου χάριν του παιδιού,απλά προσπάθησα να ξεκολλήσω την χαρτοπετσέτα που είχε ήδη κολλήσει η καταραμένη κι έγινε το ευτυχές ατύχημα.
      Τα σχόλια της Βιλλιώτη σ αυτό το σημείο τα αντιπαρέρχομαι...κρατώ μόνο το "νεαρά"
      Φιλάκιααααα

      Διαγραφή
    5. Μ'έφαγε η πλουτοκρατία...(ααα... ήθελα κι εγώ να το πω μια φορά... όχι όλο η Παπαρήγα...όχι η καλή, η άλλη!). Η δική μου λύση είναι μπας κλας...

      Διαγραφή
    6. Σ έφαγε το πόρτα-πόρτα,εσύ της πρότεινες ράφι και σκύψιμο!

      Διαγραφή
    7. Κι άντε τώρα να σκύβουμε... εκεί με τα Τσάνταλη θα μείνω...

      Διαγραφή
    8. Και τότε να δεις ταύτιση με την Παπαρήγα,πάντα υπέρ των χαμηλών στρωμάτων.

      Διαγραφή
    9. Για σου βιλλιώτη με την ατακα σου..χιχ.χχι..

      Διαγραφή
  10. Καταπληκτικό το φωτιστικό Χαρούλα μου!!! Να είναι καλά ο νεαρός να χαρεί τις δημιουργίες σου και να εκπληρωθούν όλα τα όνειρά του!!!!! Πολλά φιλιά... Καλή και δημιουργική εβδομάδα!!!!

    Υ.Γ. Και εγώ με Τσάνταλη και Ρομπόλα έχω να κάνω αυτόν τον καιρό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ;;; δεν τα πίνεις το ξέρω... μη μου πεις πως θα τα κάνεις ρολόγια;;;

      Διαγραφή
    2. Μην βιάζεσαι.... όλα θα τα δεις όταν θα έρθει η ώρα!!!!

      Διαγραφή
    3. και μετά λέει τις άλλες ανυπόμονες...

      Διαγραφή
    4. Πες τα ρε Νικούλι, αλλά εδώ θα της ρίξω δίκιο απο την Ποδηλάτισσα όλα τα περιμένω, ακόμα και μπουκάλια ρολόγια.
      Βικάκι ανυπομονεί το κοινό σου!!!
      Ευχαριστώ για τις ευχές θα τις μεταφέρω στον περί ου ο λόγος
      Φιλιάάάάά΄ και ...καλά κρασιά!

      Διαγραφή
  11. Ας αρχίσω με το βασικό θέμα που είναι το πορτατίφ. Δήλωσα φαν από την πρώτη στιγμή. Πάρα πολύ όμορφο και ταιριαστό για ένα νεανικό - φοιτητικό σπίτι! Ο μικρός θα'χει ξετρελαθεί σίγουρα. Συνεχίζω... το παιδί μας είναι Θεσσαλονίκη; Ε τι, δεν θα πας να το δεις; Να δεις και το σπιτάκι από κοντά να ξέρεις τι θα φτιάχνεις... γιατί θα φτιάχνεις για πολύύύύύύ απ'ό,τι καταλαβαίνω. Είσαι απόλαυση Χαρουλίτα σήμερα στο κείμενο... γενικώς είσαι απόλαυση τον τελευταίο καιρό! Το ''γκεστ'' του Κασιδιάρη... κορυφαίο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που βάζεις τα πράγματα στη σωστή τους σειρά και καταλήγεις σε μία ...γενική διαπίστωση!!! χαχαχαχα Και μία επιβεβαιωση ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΩ Στο Βορρά,να δω το χώρο απο κοντά να εμπνευστώ,εσύ θάρθεις;;;; Ε,ρε γλέντια που έχουν να γίνουν!!!
      Φιλιάάά΄΄αάά

      Διαγραφή
    2. Πες πως είμαι εκεί ήδη!!!

      Διαγραφή
    3. Ε, όχι πριν πάω εγω, ΜΑΖΙ,είπαμε

      Διαγραφή
  12. Καλημέρα Χαρούλα!!Καλή εβδομάδα!!!!
    Εξαιρετικό τό πορτατίφ!!Πολύ όμορφες καί οι χαρτοπετσέτες πού διάλεξες γιά νά στολίσης τό μπουκάλι!!!
    Καλή τύχη στό ανηψούδι σου!!!!Φιλιά πολλά ξαδέλφη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ ξαδέλφη και για τα επαινετικά σου σχολια σχετικα με το φωτιστικό και για το φιότσο μου. ΕΧΑΡΙΣΤΩ και φιλώ σε.

      Διαγραφή
  13. What a beautiful lamp! I love it :)
    Greetings,
    Inka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!
    ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ!!
    ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ!!!!
    ΕΛΑ ΕΛΑ , ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ !!!
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ "ΟΝΕΙΡΟ"!!!!!!!
    ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!
    ΚΑΛΟΤΥΧΟ!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A!!! Ρένα μου καλημέρα!!! μα να έρθει οταν εσυ θα είσαι στο νότο; Ποτέ!Ενημερωσε όταν γυρίσεις!!!καλο ταξιδι, φιλια!!!

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!!
      ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ!!!
      9 ΜΕ 15, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΙ ΑΦΗΞΕΙΣ!!!!
      AFTER AFTER!!!!!!!!
      ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ξέρω,ξέρω τις απαγορευτικές ημερομηνίες και θα συμμορφωθώ Κυρίες μου.
      Αναμείνατέ με και Ρένα, μάζευε ιδέες, θα χρειαστούν,
      Φιλιά πολλά και ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕ στη Μεγαλόνησο.

      Διαγραφή
    4. Ναι στον νότο θα ειναι...τα ειπαμε.. αλλες κατεβαινουν καΙ άλλες ανεβαινουν...χι.χιχ. ατιμη κενωνια. !!Ευτυχως που αφησα καλό αντικαταστατη στα σχόλια..!!!! να μου ζήσεις αδέρφι..!!!!χι.χιχ......το ξερω δεν ειναι η σειρα μου εδώ να σχολιασω.. παλι θα κατεβω...στα κατω σκαλοπατια...χι.χι.

      Διαγραφή
    5. κι οσο σκεφτομαι οτι αυτες τις ώρες αγναντευουν θάλασσα και δη με καλό καιρό και καλυτερη παρέα, ε, ζηλεύω λίγο! ειναι και τα μαγειρευτα της Ρουλας και εκεινα τα γεμιστα που μονο ακουστα τα εχουμε, ....μοσχοβολανε ως εδω!!!πολλα φιλια, καλα να περνατε!!!!Η χαρά της μιας -ποσο μαλλον των δυο-, ειναι και δικη μας χαρά!!!!φιλακια

      Διαγραφή
  15. Απαντήσεις
    1. Αυτές οι εξωτερικές μας έχουν καταντήσει το φωτιστικό, γλόμπο! Άντε να το μεταφράσει τώρα αυτό...αχαχα...

      Διαγραφή
    2. ΓΕΝΙΚΑ ΔΕ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗΝ!!!!
      ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ;
      ΠΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!
      ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΟΜΟΥΡΛΕΣ, ΘΑ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΘΑ ΤΗΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

      Διαγραφή
    3. Το μόνο σίγουρο, αν μας δεί όλες εν πλήρη εξαρτήσει!!!χαχαχαχα δε το συζητώ, για τον μικρό μιλάω, τον μεγάλο ποιός τον υπολογίζει;κατά βάθος χαίρεται και καμαρώνει

      Διαγραφή
    4. Να μείνω ήσυχη οτι δε μεταφράζουν σ ε καμία γλώσσα; Τότε θα μας πουν θεόμουρλες και στα εξωτερικά!χαχαχα
      Μαράκι μας υποτιμούν τα φωτερά μας οι εξωτερικές

      Διαγραφή
  16. Καλημέρα Χαρά μου!!!!!! Πανέμορφο το φωτιστικό!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπράβο ρε κορίτσι... κι εγώ θα το χαιρόμουν κι ας μην είχα τέτοια όνειρα...
    Να το χαρεί το παιδί και συ πάντα να σκαρφίζεσαι ομορφιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσαι καλά Φλωρίτσα μου,πάντα να κάνεις όνειρα κι ας ξέρεις οτι δεν θα πραγματοποιηθούν ίσως ποτέ. Σου δίνουν δύναμη και κάνουν την καθημερινότητα ομορφότερη!
      Φιλιά

      Διαγραφή
  18. Καλημέρα Χαρά μου!! Χαχα! Έτσι είναι οι ..άντρες!! Άντρα θέλω τώρα τον εθέλω!!! Κι άντε να φέρεις αντίρρηση κακομοίρα!!! Το πορτατίφ έγινε τζιτζιλόνι!!!!! Μπράβο σου!!! Θα το ευχαριστηθεί πολύ!! Ανυπομονώ να μας δείξεις και τα υπόλοιπα!!! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριλενα όπως τα λες είναι! Αντρας είμαι και το κέφι μου θα κάνω,αλλά κάνω κι εγω το δικό μου και τ απολαμβάνω εκ του αποτελέσματος.
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  19. Καταπληκτικο το αποτελεσμα...!
    Το ειδα και χθες στο fb και το θαυμασα βεβαιως βεβαιως!!
    Ειμαι σιγουρη οτι θα το καταχαρει!!
    Χρυσοχερα Χαρα!!
    Τα φιλια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ με πρόλαβε το φεισμπουκι Σοφάκι,αλλά χάρηκα με τη χαρά του παιδιού.
      Φιλιά πολλά κι ευχαριστίες πολλές επίσης

      Διαγραφή
  20. Χαρά έγινε τέλειο.
    Θα το χαρεί σίγουρα ο φοιτητής και ο κος Τσάνταλης θα είναι περίφανος για τα μπουκάλια του.
    Περιμένω να δω και τις υπόλοιπες δημιουργίες.
    φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν ευθέτω χρόνω Χριστινάκι θα τα δείτε αφού χαίρομαι που τα μοιράζομαι μαζί σας.
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  21. Καλά, σούπερ, άπαιχτο θα τολμήσω να ξεστομίσω!!! Είναι θεϊκό και θα αρέσει πάααααρα πολύ! Ολοι θα ψαρώσουν με το έργο σου! Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα θα πιάσω πολλά ψάρια δηλ. κι εγώ; ελπίζω πολύχρωμα σαν τα δικά σας.
      Ευχαριστώώώ

      Διαγραφή
  22. Πολύ όμορφο έγινε το φωτιστικό, Χαρούλα μου! Πώς να μην του αρέσει του παιδιού????
    Δεν νομίζω να του την έκανα την χάρη όμως του κυρίου Τσάνταλη! χαχαχα!!!! 'Οσο για τα ντουϊ, έκανα δική μου πατέντα σε αυτά που έχω αρχίσει, κάποια στιγμή θα τα δείτε!!!!
    Φιλιά και καλή εβδομάδα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα περιμένω να δω τη δική σου πατέντα Μαριάννα μου,να παραδειγματιστώ,ωστε την επόμενη φορά ν αποφύγω τον ηλεκτρολόγο.
      Φιλάκια κι ευχαριστίες πολλές

      Διαγραφή
  23. Βρε Χαρούλα μου, τι μαγικά χεράκια που είναι τα δικά σου! Δεν πειράζει που δεν πίνεις κρασί, βρίσκεις πάντως έναν τρόπο μαγικό να ασχολείσαι με τα κρασομπούκαλα με αγάπη! Μπράβο σου, πολύ σε χαίρομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλοι πίνουν, άλλη κερνάει Μαρθάκι, χαχαχαχα και χαίρομαι που επιβραβεύεται τη δημιουργικότητά μου
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  24. Πρώτα απ όλα το παιδί να έχει καλή σταδιοδρομία!!!!!!!το φωτιστικό αριστούργημα!!!!!!μπράβο σου!!!!τώρα πως μπορείς και μένεις ως της τρεις τα ξημερώματα ξύπνια?εγώ από της δέκα κουτουλάω!!!!φιλάκια Χαρούλα μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεσποινάκι, μη ξεχνάς τώρα βιώνω μια καθυστερημένη εφηβεία,κι ως γνωστόν οι έφηβοι ξημερώνονται!!!χαχαχαχα Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω πια υποχρεώσεις κανενός τύπου κι έτσι δε μένω στους τύπους που είχα υποχρεωθεί μέχρι σήμερα
      Οσο για το φωτιστικό, μην ξεχνιόμαστε,χαίρομαι που σ άρεσε

      Διαγραφή
    2. Δεν θ'αντέξω να σε δω μες στο σπυρί! Αλλάζουμε ιατρότσαρκα και πάμε δερματολόγο να το προλάβουμε!

      Διαγραφή
    3. Ούτε στην πρώτη είχα βγάλει, λες να βγάλω καθυστερημένα στη δεύτερη;;; θα χαλάσει το προσωπάκι μουυυυυυ

      Διαγραφή
    4. Απαπα...και μόλις το τελειοποιήσαμε... λόγω μαλλιού... μη πάει ο νους σας στο κακό...

      Διαγραφή
    5. Θα ξανακολήσω τις πλεξούδες μου αν συμβεί...απαπαπαπα ούτε εφιάλτης!

      Διαγραφή
    6. ΧΙ..ΧΙ..ΧΧΙ..κορίτια σόρρυ..δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειραμο΄΄ να μην σφηνάρω.. τι φατίω εγω που μου δίνεται αφορμές; ΄..έ;;. έχει πονεσει ο στόμας μου απο τα γελια.. ααααα μα δεν παλεύστε..!!!!

      Διαγραφή
    7. ε, εδω δεν μπορω, θα το πω!!μολις σημερα ανακαλυψα τις...πλεξουδες μου απ τα δωδεκα μου!!δεν ειναι τυχαιο μηπως?Έίπα να τακτοποιήσω τα συρταρια μου, γεραματα γαρ, πρεπει να νοιαζομαστε και για την υστεροφημια....χαχα., σε ενα σακκουλακι απο βαμβακι της εποχης,να σου πω οτι συγκρινα και το χρωμα;
      θα σου τις στειλω φωτ. δεν μπορω.....συγκινηθηκα.......

      Διαγραφή
    8. Αδερφιιιιιι!!!! δεν ήρθαν οι πλεξουδες;; που ειναι;; μηπως τις εστηλες αλλού;;;..

      Διαγραφή
    9. Χα χα χα..........τις βρηκα να πλεουν στο ΙΟΝΙΟ!!!!!!!!
      θα ερθουν...χαχαχα

      Διαγραφή
    10. Τις παρέλαβα και ζήλεψα,ομολογώ. Εγω ουδέποτε αξιώθηκα ν αποκτήσω τέτοιες. Στην ΑΘήνα προσφάτως κόντεψαν να μου τις κολλήσουν,αλλά κι αυτές fake,xaxaxaxa

      Διαγραφή
  25. Μα να μην αγαπας το κρασι και να φτιαχνεις τετοιο φωτιστικο θελει ταλεντο κι εσυ εχεις μαγικα χερια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ μεθάω χωρίς να πιω Μαιρούλα, στο κρασί που δεν πίνω θα κόλλαγα;;;χαχαχχα
      Ευχαριστώώώ

      Διαγραφή
  26. Υπέροχο!!!
    Το είδα στο fb πιο πριν και το θαύμασα... μπράβο, Χαρά! Λάτρεψα τα μοτίβα του, τα χρώματά του και τη διακόσμηση στο καπέλο του!
    Έχω κι εγώ απορία τι κάνατε ακριβώς με το φελλό, γιατί από όσο μπόρεσα να δω στις φωτογραφίες, πουθενά δεν φαίνεται κάποιο καλώδιο... Μυστήριο!!!
    Φιλιά, καλή σου εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλη μου
      μακάρι νάξερα πως έγινε η πατέντα με το φελλό,διότι οπως είπα το πήγα στον ηλεκτρολόγο πως θα το τρυπούσε και να τοποθετήσει τα ηλεκτρολογικά κομμάτια.ΑΝ μάθω θα το ανακοινώσω. Το καλώδιο έχει εφαρμοσθεί στο ντουί κατευθείαν,αλλά στη φωτογράφιση φρόντισα να μη φαίνεται και να χαλάει την εικόνα, στο f/b φαίνεται η σύνδεσή του. Οπως βλέπεις όλα τα μυστήρια έχουν την απάντησή τους,χαχαχαχα
      Φιλιά πολλά κι απο μένα

      Διαγραφή
  27. Λοιπόν αν ειδωθούμε ποτέ θα σου κάνω μαθήματα πως να φτιαχνεις ΚΑΙ εγκατάσταση ηλεκτρολογική σε λαμπατέρ για να μην αφήνεις τίποτε σε άλλο.Υπέροχο το είδα στο FB και το θαύμασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το ΠΟΤΕ,μπορείς να το διαγράψεις Αχτιδούλα μου, διότι είσαι στο πρόγραμμα. Βλέπεις το αγόρι μου είναι Θεσσαλονίκη!!!
      Θ α μου κάνεις λοιπόν μαθήματα δια ζώσης,καλά νάμαστε!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!!
      ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΔΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!!
      ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!

      Διαγραφή
    3. Ασχημα θάταν ή θα διαφωνούσα νομίζεις Ρενού μου;;;; Λατρεύω Θεσσαλονίκη,έχω φίλες πια,κουμπάρα (με στεφάνωσε και μου βάφτισε την κόρη) τι άλλο θέλω;

      Διαγραφή
  28. Πολύ όμορφο,Χαρά!
    Μ΄αρέσει αυτή η λιτότητα,το ασπρόμαυρο,πολύ μίνιμαλ και μοντέρνο στυλ χωρίς πολλά πολλά στολίδια!
    Φιλιά-καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για μένα το μίνιμαλ δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο Λενιώ,ε;;;
      Αλλά συμφωνώ μαζί σας.
      Φιλάκια Καλή εβδομάδα

      Διαγραφή
  29. " Νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες"
    Με Αμπαζούρ, μπoτίλιες από κρασί, χαρτοπετσέτες, Αμερική, το παιδί, συνταξιούχα πιά. Martin Luther King,
    Καλέ τόσα πολλα θέματα χωράνε σε μια μπουκάλα;
    Πω! Πω! έκπληξη
    αγαπητή μου Χαρά νάσαι πάντα καλά.
    χαιρετισμούς απ το μεγάλο Μήλο
    με αγάπη

    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, Γαβρίλη μου τόσα κι άλλα τόσα θέματα χωράνε σ ε μια μπουκάλα...όταν έχεις φαντασία, αγάπη και στόχο!
      Σ ευχαριστώ για την επίσκεψη,πάντα μου δίνεις χαρά
      Την αγάπη μου

      Διαγραφή
  30. Χρυσομέλισσες07 Οκτωβρίου, 2013 21:54

    Τέλειο το φωτιστικό !!!! Απίθανο !!! Ο νεαρός φοιτητής θα το χαρεί και με το παραπάνω !!! Εκανες φανταστική δουλειά με το μπουκάλι , την επιλογή του, τα μοτίβα, το φινίρισμα !!! Περιμένουμε τα υπόλοιπα δημιουργήματα που θα στολίσουνε το φοιτητικό δωμάτιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπόσχομαι οτι θα σας κρατώ ενήμερες μελισσούλες μου.
      Φιλάκιαααα κι ευχαριστώώώώωωωωωωωωωωωω για τα καλα σας λόγια

      Διαγραφή
  31. Απίθανο έγινε, Χαρά μου!! Οσο πρέπει νεανικό, όσο πρέπει "καθώς πρέπει"!
    Θαύμα έγινε το φωτιστικό!! Το πάντρεμα των χαρτοπετσετών είναι φοβερό! Σίγουρα ο νεαρός θα περιμένει και άλλες ομορφιές από σένα για το φοιτητικό του χώρο!!!
    Οσο για την ανάρτηση, απολαυστική μέχρι την τελευταία της λέξη!!!
    Αγκαλο-φιλί μεγάλο βδομαδιάτικο σου στέλνω μαζί με την αγάπη μου !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ο μόνος που καταδέχεται τις δημιουργίες της νονάς του Πέπη μου,αν πεις για τα δικά μου τα αιρετικά...άστο.
      Χαίρομαι που σ άρεσε, η γνώμη σου βαραίνει πολύ σε μένα
      Φιλάκια πολλά και ανυπομονώ για το επανιδείν...

      Διαγραφή
  32. Τέλειο !Απίθανο !Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χαμόγελό μου,κατ'ομολογίαν σου κρασί δεν πίνεις,αλλά σίγουρα κάτι παίρνεις και δε μας δίνεις....
    Έχει πέσει η γνάθος μου και πολεμάω να τη μαζέψω!Ευτυχώς που η υποβολή σχολίων είναι γραπτή και δεν είναι ηχογραφημένη!!!!!!!!!!!
    Φιλιά Κορινίσια,όμορφή μου!Καλή σου μέρα,κάθε μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mάζεψε τη γνάθο κι άσε τις υπερβολές,αν και θάθελα ν ακούσω ηχογράφιση... Είμαι περιεργη,τι να κάνω;
      Φιλιά όλο ΧΑΡΑ.

      Διαγραφή
  34. την πάτησες Χαρά μου... έγινε τόσο όμορφο που τώρα θα πρέπει να φτιάξεις και τα υπόλοιπα που σου ζήτησε!!! Μου άρεσε πολύ και η επιλογή του μηνύματος γιατί όλοι όταν ξεκινήσαμε τις σπουδές μας είχαμε ένα όνειρο... τώρα βέβαια έχουμε περισσότερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα και μετά τις σπουδές του Coco μου,αυτή θάναι πάντα η ευχή μου

      Διαγραφή
  35. Εντάξει υποκλίνομαι... και πάνω που θαύμαζα το μπουκάλι βλέπω το φωτιστικό και πάει το σαγόνι κάτω.... και νομίζουμε κάποιες κάποιες ότι πιάνουν τα χέρια μας... αααααααααααχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλη χωρίς σαγόνι. Η κακούργα σας ξεσαγώνιασα;;;;;;Ντροπή μου!
      Αλλά χαρά μου πούσαι εδώ μικρομανούλα

      Διαγραφή
  36. Πήρα μια πρώτη γεύση από το fb, αλλά τώρα που μας το δείχνεις είναι καταπληκτικό. Χαλάλι και οι αναποδιές στη διαδικασία. Ακόμα και αυτόν με το βρώμικο κεφάλι (Κασιδιάρη) θα μπορούσες να γλυκάνεις!!!! χαχαχα!!!!!! Αν δεν έχεις κάτι να παρουσιάσεις, γράφε μας μόνο.... μας φτιάχνεις τη διάθεση, ούτως ή άλλως!!!! φιλάκια Χαρουλίνι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κακό θάναι οταν δε θάχω τι να δείξω Αννιώ μου οτι μάλλον θάμαι δυσάρεστη...
      Φιλάκια πολλά αγαπημένη

      Διαγραφή
  37. Μετά από τόσα σχόλια, δε μένουν και πολλά να πω... Είναι καταπληκτικό, μπραβο για την έμπνευση, την υπομονή και την εκτέλεση! θα το χαρεί, είμαι σίγουρη. Αφού πήρες άριστα στην αρχή της παραγγελίας, η συνέχεια αναμένεται θεαματική! φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευακι μουυυυυ
      Πολύ χαίρομαι με την εμφάνισή σου!!!
      Σ ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου, φιλιά κι απο μένα πολλά

      Διαγραφή
  38. Απαντήσεις
    1. Ενα απλό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,είναι πολύ λίγο,αλλά είναι απο καρδιάς

      Διαγραφή
  39. Εκανες την αρχή;; και τι αρχή..!!!! να το εχει μπροστα του το παιδί ΧΑΡΑ μου και να του φωτίζει τον δρόμο..που η ευχή μας ειναι να είναι οσο γίνεται.. πιο ευκολος..τωρα που πήρες το κολάι δεν σε φοβαμαι .. θα κανεις όλη την διακόσμιση του σπιτιού...!!! το οτι ειναι πανεμορφο το φωτιστικό ... δεν χρειαζεται να σου το πώ...χιχ.χι. αλλά στο λεω....και μην περιμενεις να καταλαβω ολα αυτά που περιγραφεις για να φτασει να παρει αυτήν την μορφή το φωτιστικό.. αυτά τα αφήνω για τις μαστόρισσες του είδους... το αποτέλεσμα .. το απογειωσε...!!! φιλώ σε και φιλια απο την αρχηγό...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....................
    ποιος αριθμος σχολιου είπαμε ειμαι;;;; χι.χιχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ησουν, 120!!! όπως λεμε ενωμενα εργοστασια!!! καλο?

      Διαγραφή
    2. κλαπ....κλαπ..κλαπ.. πολύ καλό έ;;;

      Διαγραφή
    3. Οι ευχές σου Ρουλάκι μου με χαρά αποδεκτές και μακάρι να βγουν όλων οι ευχές στο παιδί μας και σ ε κάθε παιδί που αγωνίζεται για ένα καλλίτερο αύριο
      Το κλαπ,κλαπ, σου θεϊκό. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!
      Αλλά και το Καλουτάκι έγραψε, δε μπορείς να πεις; Τα 120 Ενωμένα Εργοστάσια!!!χαχαχα Είμαστε ντιπ για δέσιμο.
      Σας φιλώ και τις δυό ΜΑΖΙ!

      Διαγραφή
  40. Τέλειο ,τέλειο,τέλειο...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φιλιά πολλά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Άκρως επαγγελματική η δουλειά σου,μ' άφησες με το στόμα ανοιχτό!!! Υπέροχο φωτιστικό !!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Χαρά μου για αυτό σου το έργο!!!Αψογο σε όλα τα επίπεδα ...Καλή συνέχεια και στο επιδαπέδιο..΄Ηξερε καλά τα αποτελέσματα, εκ των προτέρων,ο αδελφούλης!!!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν βλέπω σχολιο δικό σου Εφη μου αγχώνομαι. Θαυμάζω τόσο τις δημιουργίες σου που είμαι ένα τρεμάμενο μαθητούδι μπροστά σου.
      Και πάντα Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που είσαι τόσο επαινετική!
      Την αγάπη μου,εκτός του θαυμασμού μου

      Διαγραφή
  42. Με τις υγείες μας λοιπόν... με κίνδυνο να μη χωρέσει το 126 σχόλιο! ;-)
    ΑΦιλάκια πάντα καρδιάς! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνω προσπάθειες να προλάβω,χαχαχα
      Στεφανάκι μου, σ ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου
      Αφιλάκια μύρια!!!

      Διαγραφή
  43. Απλα...καταπληκτικο!!!!
    Αννα Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...