...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Πάμε Ντίσνεϋλαντ;;;

Μια μικρή  αδέσποτη λεξούλα, πού ήρθε και θρονιάστηκε στην οθόνη του κινητού μου, είτε πιστεύεις, είτε δε πιστεύεις στον ξενόφερτο άγιο, φτάνει να σου φτιάξει τη μέρα, κι ας μην ξέρεις τον αποστολέα. 
Ηρθε κι έπεσε στα ήδη ταραγμένα νερά,σαν ουράνιο σώμα!
Το επιστρέφεις  ως  "αγνώστου διαμονής” στις μέρες μας;
 Όχι βέβαια! αφού το ψάρεψες, το κρατάς στην απόχη σου, θεωρώντας οτι  σου ανήκει και φτιασιδώνεις τη μέρα σου που έχουν έλθει τα πάνω κάτω.
Έτσι έκανα κι εγώ. Δεν έχει σημασία από πού & ποιόν στάλθηκε, αφού θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, αρκεί που κάποιος σε σκέφτηκε και θέλησε να το μάθεις
Και μη βιαστείτε οι “αλλες” (ξέρετε ποιές, εσείς με τους μαστόρους) να παραπονεθείτε “εμείς τι προσπαθούσαμε τόση ώρα;” οχι, δεν κάνατε σίγουρα μια τρύπα στο νερό, αλλά πάντα το άγνωστο γοητεύει και ανεβάζει, εσάς σας έχω δεδομένες,χαχαχαχα

Έτσι ανεβασμένα (ο θεός να τα κάνει) λοιπόν, ας σοβαρευτούμε (όχι και πολύ, μην φοβάστε). 
Τελευταία από τα στατιστικά μου διαπιστώνω, από το βίντεο με τις ακουαρέλες μου και μετά, να με παρακολουθούν ανελλιπώς κάποιοι από Χόλυγουντ μεριά.
Αλήθεια σας λέω καλέ. 
Παντού στην Αμερικανική Ήπειρο έχω γνωστούς, συγγενείς και φίλους, στο Χόλιγουντ δεν... και μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη το τακτικό επισκεπτήριο.

Ίσως ανακάλυψαν κάποιο ταλέντο μου  και θέλουν να με τεστάρουν, πόσο σοβαρή είμαι! 
Λυπάμαι που σήμερα θα τους χαλάσω τη φαντασίωση, εκτός κι αν με προτείνουν για σκηνογράφο στην Ντισνευλάντ...όλα στο πρόγραμμα είναι.
Βέβαια τελευταία έχουν αυξηθεί και οι εξ Ανατολάς επισκέπτες, μετά από μια Τουρκική παρουσίαση,που πολύ με ξάφνιασε και ευχαριστώ φυσικά. 
Θα επιλέξω  μεταξύ  Χολυγουντ ή Μπολυγουντ...ούτε στο "the Voice" νάμουνα και να πρεπε να διαλέξω κόουτς, τρομάρα μου! 

Τέλος πάντων, προχωράμε στο προκείμενο.
Έχει αποδειχθεί και έχω αποδεχθεί τελευταία, την εμμονή μου με την αρχιτεκτονική και τα πολεοδομικά σύμμικτα, πόθεν προήλθεν;  Άγνωστο. 
Παρόλ΄ αυτά  το σπιτάκι παίρνει και δίνει είτε σε ύφασμα, είτε σε γυψόγαζα,είτε σε χαρτόνι.  Κάθε πρόσφορο υλικό, έχει προσφέρει τις υπηρεσίας του στο κατά νου μου, αποτέλεσμα
Αυτή τη φορά όμως ήταν θέμα διδασκαλίας, εγώ απλά το εμπλούτισα cartoonίστικα.



Επειδή μ άρεσαν και μ'  αρέσουν τα παραμύθια και παραμυθιάζομαι ευκόλως, το παραμυθόσπιτο μια χαρά μου κατσε!
Ήταν μια όμορφη διαδικασία, που δεν ένοιωσα καν κούραση προκειμένου να το τελειώσω δουλεύοντας ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, με μια μικρή ανάπαυλα για τ' αναγκαία.
Η Κόρη”  λοιπόν, όπως και τούτο δω το μικρό νεραϊδόσπιτο, ήταν η διδακτέα ύλη του μαθήματος πηλού της αγαπημένης Μαρίας (Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου!)
Τ' άλλα θέματα δε ξέρω αν θα τα ολοκληρώσω, γιατί εμένα είναι να μου αρέσει κάτι και να παθιαστώ, αλλιώς είναι καταδικασμένο να μείνει ατελείωτο. 
Τέλος πάντων ποτέ μη λες ποτέ, μπορεί να μου τη δώσει κάποια στιγμή να σαλπάρω και τότε θα χρειαστώ μέσον διαφυγής και να τα ολοκληρώσω.
Προς το παρόν δείτε, φαντασθείτε και παραμυθιαστείτε μ αυτό:
Νεραϊδοσπιτάκι απο πηλό (23 cm.) και ζωγραφισμένο με ακρυλικά και πατίνες.
Τα στρουμφάκια είναι απο αυγά kinder

Τι λέτε τώρα το Χολυγουντ θα ικανοποιηθεί; 
θα με προτιμήσει ;;;
 ή θα τα παίξει ανάμεσα στην ωριμότητα και τον παλιμπαιδισμό μου;;;

Πιφφφφφ ανάγκη που τόχουμε! 
Εμείς εδώ να περνάμε καλά και άσε τη διεθνή καριέρα, τι κατάλαβαν κι οι άλλοι που έκαναν;
Τελικά αποδείχθηκε οτι σπίτια καθάριζαν... Εμ έτσι είναι το L.A μάτια μου;;;;


Κορίτσια μου (Αθηναίες) μ αυτές τις δύο δημιουργίες, θάθελα να σας ευχαριστήσω για το όμορφο  ( παρά τις αντιξοότητες) Σ/κ, που μου χαρίσατε, μέσα απο τη μάθηση και την ευχάριστη παρέα.
Εσείς ολοκληρώνετε αύριο, και είμαι με τη σκέψη κοντά σας, εγω ως "προκομένη"  ολοκλήρωσα μια βδομάδα νωρίτερα. Την αγάπη μου μέχρι την επόμενη φορά...   
Σας ευχαριστώ όλους απο καρδιάς που με ανέχεστε.

111 σχόλια :

  1. Τελείως παραμυθένιο το σπιτάκι σου, χαρά! Η στέγη δε, όλα τα λεφτά! Στρουμφοσπιτάκι με τα όλα του, και την τσαχπινιά να κρέμεται από ψηλά! Πες μας τώρα και πόσα αυγά kinder έφαγες για να βρεις όόόόλες τις φιγούρες!!!
    Φιλιά και καλό βράδυ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαγδα μου σε καλοσωρίζω στο παραμύθι μου!
      χαίρομαι που σ άρεσε το σκηνικό,όσο για τις φιγούρες,ξετρελλαίνομαι με τα συγκεκριμένα αυγουλάκια και κυνηγάω σαν τρελή τις εκπλήξεις. Οι φιγούρες είναι προϊόντα υποκλοπής (απο τα αυγά των άλλων) είτε εξ ιδίων,τις μαζεύω χρόνια αυτές και των Μικυ μάους.
      Πώς έλεγε μια παλιά τηλεοπτική εκπομπή "απ τον παππού στον εγγονό"; έτσι θα κληροδοτηθούν!χαχαχαχα
      Φιλάκια καλή Κυριακή

      Διαγραφή
  2. Σε βρίσκω περισσότερο υπάκουη στην Κάντζαλη και ζηλεύω! Ας είναι, μπορώ να σου κόψω τον ενθουσιασμό;;; Και δεν το θέλω κιόλας. Το σπιτάκι σου είναι πανέμορφο και από κοντά ακόμη περισσότερο. Βέβαια πρόσθεσες και ολόκληρο σκηνικό και απογειώθηκε.
    Υ.Γ. Αχ βρε Χαρά μου... δοκίμαζα την νέα sim μου... σε σένα ήρθε το μήνυμα;;;Sorry μωρέ...χαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τον μαστορα ουτε κουβεντα!!!!χιχιχιιιιι

      Διαγραφή
    2. Μη δείτε ζωγράφο να'χει επιτυχίες και σε άλλο τομέα...

      Διαγραφή
    3. Πού είδες καλέ την τυφλή υπακοή;;; 5 έδειξε η γυναίκα 2 έφτιαξα και της είπα και κατάμουτρα οτι δε μ αρέσουν τ άλλα. Απορώ πως κουμαντάρει το θηριοτροφείο!
      Και σε σένα θα συμμορφωθώ πού θα πάει,έχω μπει σε πρόγραμμα...έχουν αναλάβει να με συνετίσουν,οπότε όλο και κάτι θα τσιμπήσεις κι εσύ!χαχαχα
      Χαχαχαχα απο σκηνικό σκίζει,ε;;;έπρεπε να βρω κάτι αναλόγων διαστάσεων
      Τι έτυχε στα αυγά του Βασίλη εκτός απο αυτοκινητάκια;;;εχω έννοια

      Το Υ.Γ. κάνω οτι δε το βλέπω. Μια ζωή να μου παίρνεις τη χαρά απο τα δόντια, αδερφάκι μου!

      Διαγραφή
    4. Εσυ η απο κάτω, η κουρασμένη απο την κραιπάλη των διασκεδάσεων,ο μάστορας της αλληνής σε πείραξε;;;εσύ δεεεν είχες;;; ή επειδή είχε άλλη ειδικότητα;;;;
      ΑΝτε κοιμηθείτε τώρα.
      Εγω σήμερα έκαψα το φαγητό (τέτοια καλωσύνη επικρατούσε!),μόλις πρόκοψα να βάλω τα πιάτα να πλυθούν και πάω για νάνι γιατί έχω και τραπέζι αύριο
      Φιλάκια μπομπομάστορες

      Διαγραφή
    5. Δεν μίλησα για τυφλή (κάνω τις διευκρινήσεις... ξέρεις εσύ...) υπακοή, απλά είπα πως είσαι πιο υπάκουη. Αυτοκινητάκια και κάτι χριστουγεννιάτικες φιγούρες... Περιμένω να τσιμπήσω... θα μείνω νηστική ως τότε για να το απολαύσω!!! Η άλλη η αθώα... άσε κι έχω πολλά για τη γούνα της...

      Διαγραφή
    6. Ετσι να εξηγούμαστε να μην παρεξηγούμαστε!
      Το "τυφλή" μην το περιμένεις ποτέ, δε θέλω να βαυκαλίζεσαι με ψεύτικες ελπίδες, το υπακοή σκέτο να το θεωρείς δεδομένο,αλλά μετά ο καλλιτέχνης πρέπει να βρίσκει το δρομο του και ξέρω οτι εσύ δε μου τον κόβεις ποτέ.

      Η άλλη πάντα την αθώα παίζει, δεν είναι σαν και μένα αιωνίως κολασμένη! Για να σε δω να την εκθέτεις...

      Διαγραφή
    7. συνεχιστε...παρακαλω!μιληστε ελευθερα σαν να μην ειμαι εδωωω!...οπως και κανεις αλλος αλλωστε χαχαχαα

      Διαγραφή
    8. Οταν αποφασίσεις να σχολιάσεις επι του θέματος θα σε δω οτι είσαι εδώ

      Διαγραφή
    9. διπλα διπλα ημασταν οταν το εφτιαχνες χιχχιι...τι αλλο να πωωωω!!!!!αφου ειναι ονειρεμενο!μ αρεσουν πολυ αυτα που προσθεσες!!

      Διαγραφή
    10. ΑΥΤΟ περίμενα, να πεις οτι ΜΑΖΙ το κάναμε!χαχαχα

      Διαγραφή
    11. αφησαμε ομως τα ααααλλα στη μεση!τον ανωνυμο,τον μαστορα....και τον απολυμαντη μου!!με εδωσα μονη μου για να μη με δωσετε εσεις χαχαχαααααααα

      Διαγραφή
    12. Ποιός σου είπε παιδί μου οτι το άγνωστο δεν έχει μαγεία;;; Αστο να πλανιέται
      Οσο για τον απολυμαντή,δεν είναι το ίδιο με τον τεχνικό λάπτοπ.
      Μία σιχασιά σε πιάνει στην πρώτη περιπτωση, ενω στην άλλη...
      Δώσε κι εμένα μπάρμπα!!!χαχαχαχα

      Διαγραφή
    13. προοοοσεχε πωωως μιλαααααας για τον απολυμαντη μου!χαχαχααα

      Διαγραφή
    14. Εδώ είμαι κι εγώ... απλά έχω προβληματιστεί ανάμεσα στους τεχνικούς...γιατί κι αυτός της Μισιρλούς πολύ χρήσιμος βρε παιδί μου... εγώ που'χω και κατσαριδοφοβία (το μόνο μου κουσούρι...το ομολογώ) πολύ τους εκτιμώ.

      Διαγραφή
    15. Δεν νομίζω νάταν κι ο Σάκης ο υδραυλικός! (του πάλαι ποτέ)

      Διαγραφή
    16. Οσο για σένα αν ήταν καλός ο ένας τεχνικός θα ζητήσουμε απο την εταιρία, αν προκύψει θέμα,έναν ίδιου διαμετρήματος να μας λύσει κατσαριδοθέμα.Οχι ο,τι κι ό,τι τώρα που καλομάθαμε

      Διαγραφή
    17. Δεν πιστευω να ήθελες να κατεβω 110 και 92 σκαλοπατια.. !!!!!είπα να σταματήσω εδώ κι ας ειμαι ασχετη με το θεμα σας... εσας απο πανω λέω....αααααα δεν στο είπα ΧΑΡΑ....!!!! εχω ιντερνετ..!!! έπειδή εχω χασει επισόδεια... μην νομίσεις οτι δεν διαβασα και την προηγούμενη σου..ανάρτηση... έκανες τις βόλτες σου.. έκανες την κόρη σου.. τα μάθαμε.. τα μάθαμε..ουδέν κρυπτόν υπο το μάτι της Ρούλας..χι.χι...
      όπως και το νεραιδόσπιτό σου.. μας έκανε παλι να ζηλεψουμε.. μαθήματα και τεχνικές που τις παίζεις στα δαχτυλα.. εεεεεε πως να μην σε θέλει το Χολυγούντ...!!! τσάμπα θα παει τέτοιο ταλέντο;...χι.χι. ααααα τα στρουμφακια και εγώ τα μάζευα... οχι να μην λές για παλιμπαιδισμό.. κατι μας έχει μείνει.. απο τα χρόνια τα προιστορικά...φιλώ σε... παω στην αρχική σου σελιδα ..!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφο και το νεραϊδοσπιτάκι σου, Χαρά!!!!! Βλέπω ότι και τον πηλό τον παίζεις στα δάχτυλα, χαχαχα!
    Φιλιά και Καλή Κυριακή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ τον παίζω στα δάχτυλα Μαριαννακι μόνο η δασκάλα μπορεί να το πει...χαχαχαα
      Απλά είμαι επιμελής και προσεκτική.τα χαϊρια μου θα τα δω οταν προσπαθήσω χωρίς επίβλεψη.
      Χαίρομαι που σ άρεσε
      Φιλιά πολλά και μια όμορφη ,ηλιόλουστη Κυριακή!

      Διαγραφή
  4. Εμένα δεν ξέρω γιατί όλα αυτά δεν με ταξιδεύουν προς Χόλυγουντ μεριά αλλά προς Βαρκελώνη. Οι στέγες των σπιτιών σου δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τον μέγιστο Γκαουντί!
    Έχω δίκιο;
    Αν ήταν ολάνθιστο το Σάββατό σου, ας είναι ξένοιαστη η Κυριακή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, όχι και Γκαουντί!!!χαχαχαχα το παρακάναμε
      Ο Γκαουντί έχει αυτό το φευγάτο που κι εμένα μ αρέσει,όμως είναι τόσο μέγιστος που κανένας ποτέ δε τον πλησίασε καν (και μιλώ Αρχιτεκτονικά,φυσικά)
      Η σκεπή είναι μία ανάποδη καρδιά (τι πρωτότυπο για μένα!),αλλά όλο συνολικά είναι το δικό μου παραμύθι. Τι να κάνω που δε λέω να μεγαλώσω,πανάθεμά με!
      Νάσαι καλά για την ευχή,την παίρνω όλη δικιά μου (πάλι εγωϊστρια)

      Διαγραφή
    2. Και για να είμαι ειλικρινής, από μακριά δεν σου φαίνεται ο εγωισμός!

      Βρε κουτό η ευχή ήταν ολόδική σου, τι θα ήθελες να τη συνοδεύω με τούρτα σοκολάτας;

      Διαγραφή
    3. Ούτε απο μακρυά ούτε απο κοντά μου φαίνεται Στράτο,γιατί απλούστατα έχουμε μαλώσει χρόνια και μ αποφεύγει.
      Οσο για τούρτα σοκολάτας,ούτε γι' αστείο! Προτιμώ ΙΟΝ αμυγδάλου του περιπτέρου μ ολόκληρα αμύγδαλα,έτσι για την ιστορία...

      Ξαναευχαριστώ για την ευχή,σαν κάτι να έκανε...

      Διαγραφή
  5. Καλέ θαυμάσιο είναι! Σειρά έχει σίγουρα ένα..μανιταρόσπιτο για νεραιδούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι υπεροχα τα σπιτακια σου!!! Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανέμορφο το στρουμφόσπιτο σου!! Τέλεια η λεπτομέρεια με τα μανιταράκια! Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θέλω να καρπωθώ το σχέδιο,επ ουδενί. Ηταν της Μαρίας μας. Εγω πρόσθεσα τις σκηνικές λεπτομέρειες και τις δικές μου πινελιές. Τα μανιταράκια πέτυχαν πολύ χρωματικά,ομολογώ
      Φιλιά πολλά και σ ευχαριστώ Αναστασία μου

      Διαγραφή
  8. Και ο παλιμπαιδισμός σου είναι καταπληκτικός...
    Μη σταματάς είναι θαυμάσια κατασκευή και θέλει και παρέα.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το τολμήσω Φλωρίτσα μου,αν αποφασίσουν οι συγκυρίες να με αφήσουν να δημιουργήσω ανενόχλητη. Οταν επιστρέφω στη βάση μου,όλα ανατρέπονται
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα Χαρά μου αγαπημένη!!!! Πως μας έφτιαξες έτσι παραμυθένιο το σκηνικό!!!! Τέλειο το νεραϊδοσπιτάκι σου!!! Ο πηλός αρνάκι στα χέρια σου!!! Μπράβο σου!! Τι μαθήτρια είσαι εσύ;;; Καλά η σκεπή του είναι πανέμορφη και το χρώμα!!!
    Ανυπομονώ να μας δείξεις κι άλλα γιατό όλο και κάτι καινούριο θα σκαρφιστείς να φτιάξεις!!! Δεν σε προλαβαίνουμε!!! Α!! Και το Χόλυγουντ να σε αφήσει ήσυχη!! Δεν εξάγεσαι!!!! :))))
    Φιλάκια πολλά πολλά καρδιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πηλός μπορεί να γίνεται αρνάκι στα χέρια μου,όπως λες Μαριλενάκι,θάθελες να σου πει ο πηλός τις εντυπώσεις του απο μένα;;;χαχαχαχα μαρτυράει ο έρμος!
      Ανυπομονείς ε;;;χαχαχα μάλλον έχω κάτι να σε γλυκάνω...ανάμενε

      Οσο για την εξαγωγή μου,ούτε και το Χόλυγουντ θα ήθελε να με κρατήσει,γενικά απορρίπτομαι συλλήβδην,κλαψ,κλαψ

      Φιλάκια πολλά αγαπημένη μου,σ ευχαριστώώώ

      Διαγραφή
  10. Τώρα που το λες στο L.A. σίγουρα θα έκανες καριέρα......εκεί οι άνθρωποι έχουν ένα ταμπεραμέντο που μοιάζει με το δικό σου......είναι λίγο έξω καρδιά, ονειρεύονται και δουλεύουν πολύ!!!! Άλλωστε και οι καιρικές συνθήκες τους θα σου ήταν αρεστές οπότε τι περιμένεις......στην πρώτη πρόταση ετοίμασε βαλίτσες Χαρουλάκι.
    Το σπιτάκι είναι πανέμορφο, θα σου πρότεινα να φτιάξεις κι άλλα, ένα χωριό για να χωρέσει πολλά μα πάρα πολλά όνειρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαααα περισσότερο με προκαλεί ο εξ Ανατολών κίνδυνος,χαχαχαχα Πολύ αμερικανιά Μπεττυ μου και δεν την αντέχω η μεσογειακή.
      Θα προσπαθήσω να χτίσω ένα μικρό παραμυθοχωριό,αλλά πρέπει να συμφωνεί κι η μητέρα να μ αφήσει λίγο να δημιουργήσω...καταλαβαίνεις...
      Φιλάκια πολλά, δικαίωμά μας είναι τα όνειρα,αυτά δε μπορεί κανείς να μας τα πάρει!

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα Χαρουλίνι μου!!! πολύ όμορφο!!!!
    "Αχ τώρα μπήκα στο στρουμφοχωριό σου!!!τι όμορφα που είναι εδώ!! Μαγικάα…."
    Κριμα τελικά που δεν ήρθα στο σεμινάριο και δεν σε είδα… Ελπίζω την επόμενη φορά!!!!Που ξέρεις? Μπορεί να συναντηθούμε και στη Ζάκυνθο!!!! φιλάκιααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό για τη Ζάκυνθο τόχω ξανακούσει,αλλά δε τόχω δει,Αγαθούλι,να ελπίζω;;; Ανοιξη μπαίνει,ποτέ δε ξέρεις...
      Πραγματικά κρίμα που δεν ήρθες στο σεμινάριο, είχε ενδιαφέρον και καλή παρέα,όπως πάντα άλλωστε
      Φιλάκια και περιμένωωωωωωωωωωωωωωωω

      Διαγραφή
  12. αχ μου θύμησες τα παιδικά μου χρόνια που περπάταγα στο δάσος και κοίταγα γύρω μου μη πατήσω κανένα στρουμφάκι. καταπληκτική δημιουργία. μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου,
      εγω στα παιδικά μου μόνο τα μυρμηγκάκια προσπαθούσα ν αποφύγω και να μην πατήσω τις ατέλειωτες σειρές και τα σπιτάκια τους,τα στρουμφάκια δεν είχαν ανακαλυφθεί ακόμα...χάσμα γενεών, βλέπεις!χαχαχα

      Διαγραφή
  13. Μαγικό το σπιτάκι σου Χαρά μου που όλα τα προλαβαίνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι, οτι Οσα θέλουμε τα προλαβαίνουμε Ρένα μου,αλλά καμιά φορά είναι αντίξοες οι συνθήκες να μας αφήσουν να απογειωθούμε.
      Σε φιλώ γλυκά

      Διαγραφή
  14. Ηρθες, έμαθες, επέστρεψες και τσουπ έτοιμο το στρουμφοσπιτάκι το απίθανο με όλες του τις χαριτωμενιές και τις τσαχπινιές!!!!!! Που θες να πας είπες?? Στο LA ???? Εγώ πάω να βρω κανα περίπτερο ανοιχτό να πάρω κάμποσα kinder η ζουλιάρα......Φιλιά πολλά Χαρουλίτα!! Καλή Κυριακή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλθον! είδον και δυστυχώς,απήλθον! έτσι είναι ο δικός μου κύκλος,προσωρινός και γρήγορος. Είστε τυχερές και δε το ξέρετε! σας το λέει μια επαρχιώτισσα που της λείπει απίστευτα η Αθήνα.

      Ζηλιάρα,εγω να δεις πως περιμένω το Πάσχα και τα αυγά -γίγας,έχει να γίνει ανάσταση φέτος!!!χαχαχα

      Φιλάκια πολλά Σταυρουλίνι μου

      Διαγραφή
  15. ναι αυτο θα ονειρευοταν καθε παιδακι........καλα τρως τοοοοοοοοσα κιντερ που τα πετυχες ολα?......εμεις ολο την στρουμφιτα τυχαινουμε......χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως λένε οτι η Στρουμφίτα είναι το πιο δυσεύρετο!
      Χαχαχαχα κι εγω έφαγα πολλές για να τα βρω Σοφία.
      Προτείνω αυτό που κάναμε μικρά στο Δημοτικό με τις συλλογές, ν ανταλλάσσουμε τα διπλά,χαχαχαχα πλάκα θάχει
      Φιλάκιααα

      Διαγραφή
  16. Χαζεύω το νεραϊδοσπιτάκι σου και... λιώώώώώώνω!!!! Παραμυθένιο σε όλα του!! Πράγματι, έχεις μαγέψει ακόμα και τον πηλό! Δες εδώ: http://onirokosmos-art.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8.html. Θα μου κάνεις την τιμή να συμμετάσχετε μαζί με τη στρουμφοπαρέα σου? Άπειρα φιλιά σου αφήνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να φαντασθείς όμορφη οτι είχα δει την ανάρτηση και σιώπησα γιατί δεν ήξερα πως να συμμετέχω.Οπότε μετά και τη δική σου παραίνεση συμμετέχω με 1000!!!
      Μεγάλη Τιμή κόρη μου όμορφη
      Τα φιλιά στα ανταποδίδω με τις πιο ζεστές μαμαδίστικες αγκαλιές (χωράνε κι ένα μικρό σκαθάρι ακόμα...)

      Διαγραφή
  17. Η τιμή ΟΛΟΚΛΗΡΗ δική μου!! Φυσικά και δεν έχασα την ευκαιρία! Ομορφαίνει ήδη το blog μου! Το σκαθαράκι ανταποδίδει τα φιλιά και τις αγκαλίτσες, μαζί μ΄εμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Τιμή δική μου να φιλοξενούμαι σ ένα τέτοιο σαλόνι! Οταν μάλιστα ένα σκαθαράκι με καταδέχεται...εκεί να δεις χαρές!!!
      Φιλάκια αγαπημένη

      Διαγραφή
  18. Όνειρο το σπιτάκι σου, Χαρά! Και τόσο χαριτωμένο...
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ τσάμπα έφτιαχνα πύργους στην άμμο, μέχρι πριν λίγο καιρό;;;χαχαχαχα έμαθα πια,Ελλη μου
      Χαίρομαι που σ άρεσε
      Φιλάκια πολλά-πολλά

      Διαγραφή
  19. To στρουμφοχωριό τέλειο !!!!!!!!!!!
    Και το σπιτάκι και τα στρουμφάκια,
    εξ άλλου μ΄ αυτά μεγάλωσα........ ( ! )
    ΄ Εχω πολλά, θες να αλλάξουμε τα διπλά μας ???
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε,βρε καλώς της συμμαθήτρια της Στρουμφίτας! Κι απο το πολύ παίξιμο με τα στρουμφάκια παραμεγάλωσες
      Φυσικά και θέλω να μου δώσεις τα διπλά σου,εγω δεν έχω προς το παρόν,είναι μοναδικά κομμάτια.
      Φιλάκια (θα σου βρω cartoonπροσωπικότητα που θα μου πας;)

      Διαγραφή
  20. Συμμαθητριούλα υπέροχο το παραμυθόσπιτο!!!!!!!!!!! Μας έλειψες εχθές (σήμερα δεν πήγα ούτε και εγώ)..... ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα σε επόμενο σεμινάριο!!!!!!! Μέχρι τότε εκτός από την αρχιτεκτονική, ασχολήσου λίγο και με τις ακουαρέλες σου.... έτσι να μην έχει παράπονο και η δασκάλα!!!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έμαθα οτι δε πήγες,όπως και κάποιες άλλες. Ολοκλήρωσες εσύ;;
      Ελπίζω να ηρέμησαν λίγο τα χέρια σου,όσο τα σκέφτομαι... Κι ομως εσύ συνεχίζεις ακάθεκτη τον αγώνα για προσφορά! Μπράβο σου Βικάκι
      Κι εγω το εύχομαι να ξαναβρεθούμε την επόμενη φορά
      Φιλάκια πολλά και στη Δημητρούλα

      Διαγραφή
  21. Ομορφο στρουμφοχωριο,παραμυθενιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βγαλμένο λες μες από τα παραμύθια Χαρά μου! Το κέφι σου και τη ζωντάνια σου λατρεύω! :)))
    Να'σαι καλά ...μου δίνεις κίνητρα και μαζί με δυο τρεις άλλες φίλες και με παρακινείτε να ξέρεις ....καθώς με έχει φάει το γράψιμο και μαραζώνουν συχνά τα πινέλα μου!
    Αλλά ο καιρός ανοίγει όλο και περισσότερο...κι όπως λέει η Βαρβάρα ... τι έμεινε για την άνοιξη; 12 μέρες !!!
    Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστέα σε θαυμάζω τόόόσο πολύ και με χαροποιεί ιδιαίτερα να με θεωρείς δημιουργική παρακίνηση.
      Αρπαξε λοιπόν την ευκαιρία και τη δημιουργιοκή σου διάθεση γενικά και θριάμβευσε!
      Θα περιμένω τ αποτελέσματα
      Φιλιά πολλά γειτόνισσα ταλαντούχα!!!

      Διαγραφή
  23. Χαρούλα μουουουουουου!!!
    Πόσο ΤΕΛΕΙΟ το Στρουμφοδημιούργημά σου!!!!
    Λιώνω!!! Απίθανο! Υπέροχο! Μοναδικό! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!!
    _______________
    Και όσο για το Hollywood, μην αναρωτιέσαι άλλο: Εγώ είχα πάει για ένα casting και έμπαινα στο blog σου από 'κει!
    (Για την ιστορία: με ήθελαν, αλλά αρνήθηκα το ρόλο! Ε, μα ρε γ@mwtο, ήθελαν να μου βάλουν για συμπρωταγωνιστή τον Brad Pitt... Αφού εγώ ήθελα τον Johnny Depp...)
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα όλα κι όλα,αν είναι να πάω θα βάλω τους όρους μου που θα γραφτούν στο συμβόλαιο! οχι γουρούνι στο σακκί...καλή-καλή αλλά όχι μ όποιον τους περισσεύει.
      Τώρα βέβαια οι δικοί μου είναι κάπως σιτεμένοι (ο Ρεντφορντ ας πούμε, Πατσίνο, Γκαρσία κ.λ.π. τον Ιντιάνα δε θα τον προτιμήσω,γιατί τάμαθες κι εσυ,ε; μυρίζει λέει το στόμα του απάισια στις ερωτικές σκηνές,μπλιαααχχχ) φοβάμαι μη και πεθάνουν μέχρι να πάω,οπότε οι επιλογές μου στενεύουν.
      Πάντως όπως και νάχει δεν θα παώ απροετοίμαστη.
      Ωχ τιι έχει να πει το στόμα της αποπάνω... Στρουμφίτας!!! Θα την παρω για ενδυματολόγο στις γάτες

      Φιλάκια πολλά συριανολούκουμο μελαχροινό μου.Σ αγαπώ πολύ τρελαμένο μου

      Διαγραφή
  24. Μαγικά παραμυθένιο και υπέροχο!!
    Όσο κοιτάζω τη σκεπή τόσο τρελαίνομαι!!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ έχετε πορώσει τόσο με τα ωραία σας σχόλια Μαράκι,που θ αρχίσω αμεσα το μανιταρόσπιτο!
      Φιλάκια κι ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

      Διαγραφή
  25. Ομορφο τό Στρουφοχωριό καθώς καί η κόρη "Τσί Ζακύνθου"!Τέλεια καί τά δυό Χαρούλα!!
    Καλή εβδομάδα!!!!Φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιμίκα,ελπίζω κάποια φορά να συναντηθούμε στον ναό της Τέχνης,θάναι πολύ όμορφα,υπόσχομαι,είσαι άλλωστε τόσο κοντά!
      Φιλάκια πολλά με αγάπη

      Διαγραφή
  26. Καλή εβδομάδα Χαρά μου, όμορφη και παραμυθένια σαν το όμορφο σπιτάκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι μου ευχαριστώ κι ανταποδίδω την όμορφη ευχή.
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  27. Τέλειο!!!Τελικά το ταξίδι σου αποδείχτηκε πολύ δημιουργικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού συνέπεσαν οι ημερομηνίες,δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω την ευκαιρία Κική μου
      Καλή βδομάδα σου εύχομαι.

      Διαγραφή
  28. Μα ούτε Χόλυγουντ και επ ουδενί Μπολλυγουντ , δεν γνωρίζουν καλή μου Χαρά από την λεπτότητα της ζύμωσης του πηλού ( φαντάζομαι τι τραβάει στα χέρια σου ) με συναισθήματα ποικίλα . Το έργο δεν το εκθειάζω γιατί το ζηλεύω με την καλή έννοια θα σε γελάσω;
    Οσον για το σεμινάριο δεν γνώριζα το παραμικρό , αλλιώς παρά τις δυσκολίες θα ερχόμουν για δύο πολύ σοβαρούς λόγους , πρώτον να ανοίξω τα στραβά μου και τους ορίζοντές μου σε καλλιτεχνικό πεδίο αλλά το σπουδαιότερον να βρίσκομαι κοντά σε άτομα δυσεύρετα και σπάνια , έλα και θα σου πάρω πολλά κίντερ και σοκολάτα ΙΟΝ από το περίπτερο .
    Σε φιλώ αφού άφησα τον καημό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως με βλέπεις σήμερα,Μαρινικόλ μου; όχι μόνο προσπάθησα αλλά τα κατάφερα κιόλας, ε;;;;Ξέρεις τι εννοώ...
      ΑΝ ήξερα οτι θάθελες να διευρύνεις τους καλλιτεχνικούς σου ορίζοντες θα στο είχα πει, θα το έχω υπόψη μου για την επόμενη φορά,γιατί θα ξαναγίνει τον Απρίλιο(αν δε κάνω λάθος) Και καθόλου δύσκολο να επανέλθω και τόόότεεεε θα βρεθούμε κιόλας!!!!
      Πράγματι ακόμα καλλίτερο απο την μάθηση είναι η παρέα που μοιραζόμαστε.
      Φιλάκια πολλά ολόγλυκα
      Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ & ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ, ξέρεις εσύ...

      Διαγραφή
    2. Με ολίγη θα έλεγα σε βλέπω....μα να σου πω την παρέα αποζητώ , επί των καλλιτεχνικών μάλλον δεν τό έχω και βλέπω αποβολή δια παντός. Δεν πιέζω , απλά μια ακρίτσα ....
      Λίγο πιο πολύ αγαπημένη μου με το πάσο σου ναι;
      Σε ξαναματαφιλώ

      Διαγραφή
    3. Μαρινικόλ μου
      έχεις δίκιο,αλλά η παρέα χτυπά απρόοπτα και όχι προμελετημένα. Ανεβαίνουμε όμως σιγά-σιγά (στην επόμενη δε θα το έλεγα,αλλά και το θέμα απαιτεί σοβαρότητα) . Το επόμενο σεμινάριο θάναι πριν το Πάσχα με πασχαλινά αυγά,γιατί να μην το παρακολουθήσεις;;; Εσυ φτιάχνεις κοσμήματα,καλλιτεχνία δεν είναι κι αυτό;;; Μην υποτιμάς τις δυνατότητές σου,άλλωστε αποκλείεται να μη φύγεις απο εκεί χωρίς μία αξιοπρεπή δημιουργία.
      Φιλάκια πολλά και θα χαρώ να πεις το ΝΑΙ!

      Διαγραφή
  29. Te quedó un trabajo estupendo!!!
    Un abrazo desde Tenerife para mi querida Grecia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. REYES
      αγαπημένη , Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
      Η Ελλαδα σου ανταποδίδει την αγάπη της

      Διαγραφή
  30. Χαρουλάκι.
    Προσωπικά δεν το αποκλείω να σε δω και στο Χόλυγουντ.
    Την αγάπη μου πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν τ αποκλείεις εσύ Ντένη μου,που έχεις και κινηματογραφική εμπειρία,τότε να ετοιμάζομαι...χαχαχαχα
      Σ ευχαριστώ που μου τονώνεις το ηθικό,την αγάπη μου όπως πάντα

      Διαγραφή
  31. Α, δεν θέλω χαζά: πού να τρέχεις στα χόλιγουντ, εκεί τα σόδομα και τα γόμορα! Λοιπόν, έγραψες πάλι: σπιτάκι και στρουμφάκια από αυγά kinder;;; (καλά έχεις μαζέψει τόσα πολλά στρουμφάκια;)
    Καλή σου εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα, δε θέλω εμπόδια στην καριέρα μου,αν είναι ν ανοιχτεί μπροστά μου! Ξέρω οτι μ αγαπάτε,αλλά πρέπει με μέτρο,ευκαιρίες δε δίνονται πολλές στη ζωή,χαχαχαχαχα
      Χαχαχαχα η μπέμπα μαζεύει στρουμφάκια! Κάποια άλλη φορά θα σας δείξω και τα άλλα της συλλογής. Τ αυγουλάκια νάναι καλά Αλεξάνδρα μου και η καρδιά μου που δε λέει να ξεφύγει απο του παιδιού
      Καλή σου εβδομάδα καλή μου!

      Διαγραφή
  32. Χαρά !!!!!!!τελεια είναι πανέμορφο .....
    Μαλών το επόμενο πάρκα της disney Θα είναι στην Ελλαδα Greecedisneyland !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ πέσει κάτι στην αντίληψή σου ,σφύρα Ειρήνη μου,είμαι πρόθυμη να συνεισφέρω, χαχαχαχα
      Φιλάκιααα, ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  33. και δεν πάμε Ντίσνεϋλαντ!!!... πολύ ωραία τα έργα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια που δε με βλέπω ούτε στην Ευρωπαϊκή Ντισνεϋλαντ σκέφτηκα να την σκηνογραφήσω μόνη μου Λαμπρινή μου. Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα, που λέει ο λαός
      Καλή σου μέρα, καλή εβδομαδα!

      Διαγραφή
  34. Το νεραϊδοσπιτάκι, απλά, υπέροχο!!! Χαρά μου, τα κάνεις όλα παραμυθένια! Γλυκά φιλιά σου στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρηνάκι αφού συμφωνείς κάνε τίποτα να μην με κερδίσει το Χόλυγουντ...
      Καλή εβδομάδα, ΚΑΛΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑΑΑΑΑ, θάμαι κοντά σου!
      Φιλάκια πολλααααά

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα γι΄αυτό Χαρά μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα, αν σε θέλει διακαώς θα σε πάρει, ξέρεις τι άτιμο είναι αυτό το Χόλυγουντ; :))) Καλή εβδομάδα και σ΄ευχαριστώ!!! Όταν λες κοντά μου εννοείς νοερά; Γιατί αν θα είσαι στην πρεμιέρα κοντά μου, θα χαρώ τρελά!!!! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
    3. Ειρήνη μου δυστυχώς μόνο νοερά,αν ήμουν στην ΑΘήνα ή τουλάχιστον πιο κοντά νάσαι σίγουρη οτι θάμουν παρούσα.
      Ελπίζω όμως σε κάποια άλλη χρονική στιγμή,προς το παρόν να στεφθείς απο απόλυτη επιτυχία σου εύχομαι,καλό μου

      Διαγραφή
  35. Παραμυθένια ανάρτηση!!!!!!
    Καλή εβδομάδα. Φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη παραμυθένια βδομάδα Ματίνα μου!!! Μακάρι νάναι έτσι.
      Τα φιλιά μου

      Διαγραφή
  36. Αφού δε μπορώ να κάνω τόσο όμορφο σπιτάκι, πάω να φάω μερικά Κιντερ τουλάχιστον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα απελπισμένη σ ακούω Πηνελοπίτσα,αλλά τουλάχιστον θα γλυκαθείς!
      Σε φιλώ γλυκά

      Διαγραφή
  37. Γιατί δεν είμαι παιδί! Χαριτωμένο.:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Έχω μέρες να σ' επισκεφτώ Χαρά μου και ήρθα πιο πολύ για να δω αν είσαι καλά και αν το ταξίδι στην Αθήνα σου άφησε μια καλή γεύση...
    Όπως πάντα έχεις κάτι όμορφο να δείξεις και πάνω απ' όλα να μοιράσεις, γι αυτό και η Αγάπη σού επιστρέφεται απλόχερα!
    ΑΦιλάκια να σε προσέχεις και να έχεις μια δημιουργική βδομάδα! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκειά μου Αιναφετς πάντα οι γεύσεις είναι ανάκατες , ίσως για να εκτιμάμε την γλυκειά μετά την πικρή...
      Χαίρομαι για την παρουσία σου και τα λόγια σου που πάντα είναι μία τονωτική ένεση για μένα.
      Θα ΜΕ προσέχω το υπόσχομαι και σε Αφιλώ όσο πιο γλυκά μπορώ

      Διαγραφή
  39. Όπως πάντα όμορφες κατασκευές σε υπέροχη ανάρτηση!Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσαι καλά Τέτα μου,προσπαθώ να ανταποδίδω την αγάπη σας,με ενθουσιασμό,χιούμορ και αισιοδοξία.Ελπίζω να τα καταφέρνω

      Διαγραφή
  40. Πολύ όμορφες κατασκευές
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Μ όποιο δάσκαλο καθήσεις τέτοια γραμματα θα μάθεις,γλυκειά μου Μαρία Ελενα.
      Φιλάκια πολλά κι απο μένα

      Διαγραφή
  41. Όμορφες στρουμφοϊδέες και κατασκευές
    καλό βραδάκι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αχ ειναι πανεμορφο,παραμυθενιο,ονειρικο,παρα πολυ μου αρεσε και μου θυμισε τις εποχες που εβλεπα τα στρουμφς με τα παδια μου,και ακουγαμε στρουμφοτραγουδα,να εισαι καλα Χαρα μου πολλα φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι αν σου θύμισα όμορφες και χαρούμενες στιγμές Nelaki μου,ελπίζω όχι άλλες
      Σε φιλώ γλυκά χαρά μου

      Διαγραφή
  43. ΤΕΛΕΙΟΟΟ!!!!!και εγω φωνάζω να μην τρώνε τα παιδιά κιντερ!!!!...πες μας σε παρακαλώ για το επόμενο σεμινάριο,που και πότε!!!!μπαίνω συνέχεια στο blog της Μαρίας αλλά δεν βλέπω κάτι!....ευχαριστώ!!!Ρούλα Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρούλα Κ.
      μεγάλη μου χαρά που σ άρεσε η παραμυθοδημιουργία μου.
      Επόμενο σεμινάριο θάναι πριν το Πάσχα με πασχαλινά αυγά.Αν έχεις Φ/Β μπορείς να το δεις απο εκεί,αν όχι απευθύνσου στο μέιλ της Μαρίας,αν όχι και πάλι γράψε μου να σ ενημερώσω λεπτομερώς

      Διαγραφή
  44. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!αν και δεν αφήνω ποτέ σχόλιο,να ξέρεις πως έχω διαβάσει όλες τις αναρτήσεις σου!και έχω πάθει πλάκα φυσικά!...φιλιά!Ρούλα Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ρούλα μου
    μεγάλη μου χαρά τα λόγια σου, σ ευχαριστώ πάρα πολύ.
    Τα φιλιά μου και για το σεμινάριο τα ξαναλέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. μαλλον η κορη σου δεν διαβασε καλα τον τιτλο σου... ας κανει οπου και να ειναι οτι αγαπαει μονο με αυτο το παθος του ανθρωπου που λατρευει οτι κανει. ακομα και εδω να ηταν θα την εβρησκε την ακρη αλλα και εκει καλα τσαγια να εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...