...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Τι ΔΕΝ έκανα στραβά;;;;

 Να, αυτά παθαίνω και φουρκίζομαι!
Δε φτάνει που έχουμε μουλιάσει στη βροχή,όση δεν έκαμε όλο το Χειμώνα μαζί, δε φτάνει η ημικρανία, αλλά έπρεπε να προστεθεί κι αυτό!
 
Γιατί να τα μαθαίνω εγω ετεροχρονισμένα;;; Κι ύστερα αναρωτιέμαι...
Πως να πετύχεις πουλάκι μου, όταν τίποτα δε κάνεις όπως πρέπει,όταν πρέπει;;;
Βέβαια για μένα κομματάκι δύσκολο να εφαρμόσω όλα αυτά που είδα, γιατί είμαι τύπος μεσογειακός,άρα πληθωρικός,άρα ασυγκράτητος και δικαίως μου απεδόθη ο τίτλος της Σοφίας .
Οχι δεν έγινα θεά της σοφίας, Σοφία Λόρεν με είπε κάάάποια.
Αντε τώρα τη Σοφία (για τη Λόρεν πάλι μιλάμε) να την έβαζες σε τέτοια καλούπια. Θα έπαιρνε ο διάολος το Μαστρογιάννι και θα τον σήκωνε!

Να προγραμματίσω αποβραδίς, λέει, τι θα φάμε αύριο;;;
Αρκετά έχω σκοτίσει τον εγκέφαλο όλη μέρα, γιατί η άτιμη ραπτομηχανή κόβει την κλωστή και τραβάει το γαζί, αν έσπασε το κρακελέ, πού έχω βάλει τα μολύβια μου της ακουαρέλας (ναι, Μαράκι ακόμα δεν τα βρήκα) τι να στείλω στο ένα Μπαζάρ, τι θα στείλω στο άλλο, πότε θα κατέβω στη Χώρα ν' αγοράσω αυγά (όχι για φαί, είπαμε για φαί έχουμε καιρό, άλλωστε έχουμε Σαρακοστή, κάνουμε αποτοξίνωση) κι αύριο μέρα είναι, κι αν δεν κατέβει έμπνευση, αυγά τηγανιτά με πατάτες μια χαρά φαί είναι!
Τιιι;;; λένε οτι ο έρωτας περνάει απο το στομάχι;;;
Φυσικά,δεν αντιλέγω. Ο έρωτας όμως πέρασε,τώρα είμαστε στην βαθειά αγάπη,πιο βαθειά χάνεσαι,οπότε το φαϊ το μόνο που κάνει, να προσθέτει κιλά και να κάνεις βαρύ ύπνο. Και δε το μπορώ το ροχαλητόόό!!!

Γράφε κάθε φορά που σου λείπει κάτι, στη λίστα για τα ψώνια... και μετά γύρευε το χαρτί, ακόμα και κάτω απο τα μαξιλάρια του καναπέ.
Να γράψω κανένα ποίημα καλλίτερα που θα μου σκαμπίσει για ανάρτηση; κανένα τίτλο τραγουδιού που μου διαφεύγει, καμία βαθυστόχαστη ρήση, που όλο και κάπου θα μου χρειαστεί; μη μου λες για ψώνια.
Οοοοχι κάθε Σάββατο που ο στύλος του σπιτιού πάει Σ/Μ,ο,τι θυμάμαι θα γράψω,ούτως ή άλλως σάμπως φέρνει ποτέ ό,τι του γράφω; Αυτοσχεδιάζουμε και οι δυο!

Φτουυυ! πάλι στο φαΐ ήρθαμε...
Κάνε λέει το φαϊ που του αρέσει, να τον κερδίσεις! 
 Ευτυχώς του δικού μου του αρέσουν όλα,έτσι και ψωμί κι ελιά (χωρίς τιάρες γιατί είμεθα και δημοκράτες) να τούχω δεν θα πει όχι, στο καμένο δεεε, μου ζητάει και τη συνταγή!
 Ο καλός θεούλης είδε οτι ήμουν απρογύμναστο και μερίμνησε να στείλει καλόβολο άνθρωπο στον ανάποδο κι αντιδραστικό (στη Σοφία, λέμε) .  Άσε που άμα του κάνω το φαΐ που του αρέσει απο τη χαρά του μπορεί ν αραδιάσει πως πέρασε τη μέρα του, Εκθεση ιδεών δηλ. κανονική!
Αυτό το ν' ακούσω τα προβλήματα της ημέρας εν ώρα φαγητού, έχω κάνει διατριβή  χρόνια! Βλέπεις δεν εμπέδωσε ποτέ το "όταν τρώμε δε μιλάμε". Μόνο για τις γυναίκες είναι ο Ζαμπούνης γμτ;
 Κι όχι γιατί δεν έχω φωνή να υψώσω και να πω ”θα πάψεις επιτέλους, θέλω να μιλήσω κι εγώ, έχω κι εγώ προβλήματα”, όόόχι γιατί και φωνή έχω και μάλιστα στεντόρια αμα λάχει (και χωρίς να λάχει),αλλά  δεν έχω κουράγιο να τα ξαναθυμηθώ, ούτε θα λύσουμε το Κυπριακό στο τραπέζι. 
Αυτός τα λέει, εγώ ΔΕΝ τ' ακούω (και φωτογραφία μου νάχε απέναντί του πάλι θα τάλεγε),οπότε οταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι, πατάς ενα “σκασμός   Αντωνάκη μου”  βάλτε οπωσδήποτε το “μου” τον γλυκαίνει τον σκασμό κι όλα ο.κ.! 
Ξαναπέφτουμε με τα μούτρα στο πιάτο μας κι αποσώνουμε το ρημαδιασμένο, μπας και καταλάβουμε τι τρώμε... Το ξανάπαμε, περάσαμε το κεφάλαιο "ερωτας", πεινάμε - τρώμε, ανάγκη επιβίωσης κι όχι test drive...  πάπαλα!

Όσο δε για  νυχτοπερπατήματα και υποδείξεις τύπου "εσύ Πηνελόπη στην αναμονή και στη μούγγα", δε μπήκα προ διλήμματος. Έτσι απέφυγε τον “οδηγό καλής συμπεριφοράς by Sofia”, αν και καμιά φορά σκέπτομαι εγω να του το προτείνω, μπας και πνεύσει άνεμος ανανέωσης στο σπίτι. Ένας τσακωμός, έστω και δι ασήμαντον αφορμήν, όσο νάναι ανάβει τα αίματα, εμείς μόνο στην Μικροβιολόγο τα δίνουμε, τσάμπα πάνε.

Oυυυφφφ! όσο τα σκέφτομαι φουντώνω!

Τι μ έπιασε και τα γράφω όλ αυτά μέρα πούναι;;
Τι,  δε θυμηθήκατε οτι σήμερα γιορτάζουμε;;;  Ω,ναι!  Όλες οι Μαρίες του ντουνιά (λέγε μας Παναγιωταρά), έχουμε την τιμητική μας.
 Ήταν που ήταν η Παγκόσμια Ημέρα, ήρθε κι ο αείμνηστος και μας έδωσε ίσα δικαιώματα κι εκεί που ήταν στραβό το κλίμα τόφαγε κι ο γάιδαρος...κι απόγινε!

Εγώ λοιπόν από καταβολής γεννήσεως δεν ήταν γραφτό να ισιώσω στα ...προχωρημένα μου, όσες ανύπαντρες όμως που δεν έχετε δέσει ακόμα το γάϊδαρό σας (κυκλοφορούν πιο εξελιγμένα μοντέλα στις μέρες μας, μη μένετε στο γάιδαρο), μπορείτε να δείτε ένα έξυπνο βιντεάκι που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες και διαφημίζει  καταστημα λευκών ειδών και αν όχι να τα εφαρμόσετε (δε θα το συνιστούσα, γιατί μέχρι χανουνάκια σας βλέπω στη συνέχεια) τουλάχιστον να γελάσετε και να προγραμματίσετε τις αγορές σας.

             Κάποιες θα θυμηθείτε τις συμβουλές των γιαγιάδων σας πριν το γάμο. Εμένα τουλάχιστον μου τόχε πει ρητά κάτω από τα εικονίσματα: “τον άντρα σου να τον αφήνεις να πηγαίνει όπου θέλει, πάλι σε σένα θα γυρίσει”, δε πειράζει που θάναι ελαφρά μεταχειρισμένος, εννοούσε, το σασί θάναι απείραχτο, κι αυτό σου ανήκει! Έτσι στραβά της τάχαν πει κι αυτηνής της έρμης και όταν ξεψυχούσε ο παππούς ζήταγε τη φωτογραφία της γκόμενας (όχι η γιαγιά δεν ακολούθησε από εγκεφαλικό). Ααααχχχ πόσες γενιές πήγαν στραβά!

Μπορεί διαφημίσεις στο blog μου να μην έχω, απο αποψη, αλλά οταν κάτι  αξίζει, δεν το αφήνω να πάει χαμένο. Κι αν δεν εφαρμόζουμε σωστά τους κανόνες καλής συμπεριφοράς, ξέρουμε τουλάχιστον που να τσακίζουμε τη πιστωτική του κάρτα με το απεριόριστο όριο,χαχαχα  
Πολύ έξυπνη βρήκα την ιδέα διαφήμισης της επιχείρησης, βασισμένη σ έναν αμερικάνικο (ποιός θα μας έδινε τα φώτα άλλωστε) οδηγό καλής συζυγικής συμπεριφοράς (μια ζωή λειτουργούσαμε με manual) δεκαετίας του '50 (φρέσκο-φρεσκότατο!).
Το βλέπεις και μεταφέρεσαι πίσω στη χρονομηχανή .
Όσες δε ζήσατε εκείνη την εποχή,του συρματοπλεγμένου απο τη λακ μαλλιού κομμωτηρίου λάχανο και του καναπέ με τις κλάρες, vintage τηλεόραση(ναι,δεν ήταν πάντα επίπεδη,παλιά δε ξέραμε πού να το χωρέσουμε το μπαούλο) τηλέφωνο με καντράν, κ.λ.π. δείτε το, αξίζει ούτως ή άλλως, ακόμα  και τα πρόσωπα θυμίζουν διαφήμιση του τότε.
Γι αυτό φουρκίζομαι. Αν τόχα δει πολλά χρόνια πριν, ίσως κάτι να είχε σωθεί από το ανδρόγυνο
πρότυπο του '50κάτι,ίσως...                                                              

                                                               




Χρόνια μας Πολλά λοιπόν, κι ας τη γιορτάσουμε σαν κακά κορίτσια, γιατί μπορεί  τα Καλά κορίτσια  να πάνε στον Παράδεισο, αλλά τα κακά... παντούύύ!!!! XAAA

                                         
VIVA Sofia!!!

117 σχόλια :

  1. Χωστα Σοαφακι μου...ΕΕΕ Χαρουλακι μου ηθελα να πω! χαχαχααα
    Και λιγαααα ειπεεεες!!!!....(εδω που τα λεμε...τον εχεις τσακισει στον αρακα και το ρεβυθι !!!χαχαχαα) αααα και πολυ του ειναιιι!Ασε που προσεχεις την υγεια του και το εντερακι του!!
    Οσο για τον αερα ανανεωσης...αστο καλυτερα!χαχαχαχαα...φως δε βλεπωωω!
    Χρονια μας πολλαααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έδωσα μία κι έφτασα στην κορυφή! Εγώ λέω να παύσουμε πυρ μέχρι την εμφάνιση του Βαγγέλη...

      Διαγραφή
    2. Χι..χι.. μην αφήνετε κενά γιατι σφηνάρω.....χι.χιχ. .χώθηκα σαν τον μπάστακα μην μου πάρετε την σειρα....χι.χι.....
      τον βαγγέλη δεν τον βλέπω σήμερα να προβάλει....καλέ ποιός ειναι;;; μην φωνάζεται σας ακουω.. παω κατω.. αμαν πια..!!! να μην δήτε άνθρωπο να προκόψει..!!!!!

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχα Ρούλα πίνει,Ρούλα κερνάει!!! Κέντα Ρουλάκι μου.

      Διαγραφή
  2. Γιατί μ απογοητεύεις;;;με τσάκισες τώρα,περισσότερο κι απο τον αρακά σήμερα,χαχαχαα
    Εσυ τουλάχιστον ξέρεις πόσο προσέχω την υγιεινή διατροφή του...
    ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ,να μας χαιρόμαστε, γιατί οι υπόλοιποι,απλά μας ανέχονται!!!!χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τράβηξα μαλλί κι ανέβηκα εδώ πάνω πάλι...χαχαχα... Έλα Χρόνη ανέβαινε!

      Διαγραφή
    2. θα κουρασουμε τη Ρουλα με αυτα που κανεις!!!!!ΚΙ η ιωαννιδου εχει θεμα στις σκαλεεες!ηλικια βλεπεις!!!χαχαχαα

      Διαγραφή
    3. Η Ιωαννίδου-Σοφία δεν έχει ηλικία αγάπη μου.

      Διαγραφή
    4. που σαι ρε Φωτεινηηη που θελω καποιον στο πλαι μουυυυυυ!

      Διαγραφή
    5. Πες τα ρε Μαράκι,γιατί κοντεύει να βγάλει χούφταλο

      Διαγραφή
    6. λεεεεω εγω για το Χαρουκλακι μου?????? ποτεεεεεε!για την ιωαννιδου ειπα!!!

      Διαγραφή
    7. Τι θα καλέσουμε και πνεύματα τώρα; Δεν μπορώ τα μεταφυσικά.

      Διαγραφή
    8. Βλέπω να κλείνουν πόρτες,να φτάνουμε στα Αραβικά εμιράτα,αλλά Βαγγέλη Πατρινό,δεν θα δούμε

      Διαγραφή
    9. ΑΠο πότε η Φωτεινή,πέρασε στο μεταφυσικό;

      Διαγραφή
    10. εχεις τον Κωστακη σου εσυ!!!!!τοσες πορτες ανοιγοκλεινει!!!!χαχαχαααααααα

      Διαγραφή
    11. Τι έγινε ρε παιδιά; Ποιον Πατρινό ψάχνουμε;

      Διαγραφή
    12. ΣΥνεχίζεις να με πληγώνεις ...

      Διαγραφή
    13. δε θα προλαβει αλλος να γραψει σχολιο!!!!θα την καλυψουμε εμεις την αναρτηση!!!ας μαζευτουμεεε!χαχαχαα

      Διαγραφή
    14. Μ αρέσει που αφού ξεσαλώνουμε αυτοπεριοριζόμαστε...

      Διαγραφή
  3. Απαπα... είστε όλες... μόνο εγώ τηρώ κατά γράμμα τον οδηγό κι ας είμαι και η μικρότερη! Τι, δεν με πιστεύετε; Έχω και μεγάλη επιτυχία ως χανουμάκι...αχαχαχα. Το μόνο που ξέχασαν στον οδηγό να βάλουν είναι το ''ε και μια σφαλιάρα να φάτε, δεν έγινε και τίποτα''...χαχα. Πάντως κι αυτό της απελευθέρωσης, δεν ξέρω πόσο μας βοήθησε... παίρνει πολλή συζήτηση το θέμα. Όπως και να'χει να μας χαιρόμαστε Χαρουλάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυυυυυυυ θα την χαλασεις την πιατσα!!!!!!μας εχει καταστρεψει ο ερωτας σου!!!......
      αλλα ας μηηηη μιλησωωωω!απαπαααα κοιτα πιααα μιλαειιιι!!!!! με ενα πιατο μακαρονια σε 5 βερσιον εχει βγαλει τη χρονια!!!!

      Διαγραφή
    2. Δε φταίει κανείς αλλος αλλά εμείς που σου δίνουμε ραπόρτο για το καθημερινό μενού, για ν α μας τα φωνάζεις τώρα!

      Διαγραφή
    3. Α να χαθείς, συκοφάντρια... την τσαχπινιά με τη μαστίχα δεν τη λέμε;;;

      Διαγραφή
    4. χαχαχααααααααααααααα ρυζογαλο μαρη εφτιαξες!!!

      Διαγραφή
    5. Εσυ μικρότερη,με θάμπωσες με την εφαρμογή σου! Τώρα καμικάζι σ έχω δει,χανουμάκι ακόμα,βέβαια δεν είσαι για μένα,αλλά τ αναφέρω

      Διαγραφή
    6. Έλα ρε Μαμαλάκη... καλά θα συνεννοηθώ με το Χαρουλίνι και θα σου γράφουμε πως φτιάχνουμε κάθε μέρα παπάδες... όλη τη Μονή Πετράκη θα κατεβάσουμε...

      Διαγραφή
    7. Τι μαστίχα,τι τσαχπινιά, τι ρυζόγαλο ρε κορίτσια; πείτε κι εμένα,στο σπίτι μου είστε,

      Διαγραφή
    8. ΜΜΜΜ ναιιιιιιιιι αν το φαγητο ζωγραφιζοταν η ραβοταν!!!!!θα ειχατε τρελη επιτυχιαααααα!χαχαχαα

      Διαγραφή
    9. Με μήτρες διαμαντοποίκιλτες,τρέμε Χριστόδουλε!

      Διαγραφή
    10. εσυυυυυυυ που θα τη ριξεις τη μαστιχα??????στο μπροκολο?

      Διαγραφή
    11. Για σκέψου να μπερδευτώ να εμφανιστώ αντίστροφα!!! χχχχχααααααα

      Διαγραφή
    12. Τι κακίες εκτοξεύεις;;;; Θα σταματήσω να σε κάνω κοινωνό των δημιουργιών μου, τα χρησιμοποιείς εναντίον μου

      Διαγραφή
    13. Θα τη μασάω σαν την Ιωαννίδου,Χρόνη μου

      Διαγραφή
    14. ΑΑΑ δε θελω τετοια!Χαρουκλακι μαζι θα μαγειρευουμε !!ειπαμεεεεεε......

      Διαγραφή
    15. Κρίμα που δε μπορώ να βάλω φωτό στα σχόλια πως θά μαγειρεύουμε,χαχαχαχα σαν την πρώτη φωτό φαντάσου(όχι καπετάνισα)

      Διαγραφή
    16. Τετοια ώρα τετοια λόγια περιμενετε να σχολιασω το θεμα;;; χι.χι.οοοοοοοοοοχι κοριτσάκια μου θα το κάνω αυριο.... και αν δεν έχω χώρο να γραψω.. θα παω στο διπλανό.. Χαραααααα !!!! να κανεις κι άλλο μπλοκ δίπλα.. μικρό παιδι δεν μπορώ εγώ να ξενυχτάω..μεχρι να μαγειρεψετε απόψε.. θα ξημερώσει οπου νάνια.. να με ξυπνήσετε το πρωί..για την συνέχεια εν ταξει;;; χι.χιχ.χι. φιλάκιααααααα!!!

      Διαγραφή
    17. Ρουλαααααααααααααααααααααααααααααααααα,ξυπνααααααααααααααααααααα
      ξύπνησε η Βιλλιώτη και θ αρχίσει το συμμάζεμα,ο,τι προλάβεις...

      Διαγραφή
    18. Εεεεεεε δεν το λές και πρωί στις 2 και μισή..χι.χι. ουτε και μεσιμέρι.. που ήρθα στις 5... βρε κατι ωράρια που έχουμε..!! χι.χι...

      Διαγραφή
    19. Εχουν τρελλαθεί και τα ρολόγια μαζί μας, μη μασάς Ρουλάκι,κάνε δουλειά σου

      Διαγραφή
  4. Tι να πρωτοαπαντήσω Χαρά μου σε αυτόν τον Χείμαρο καλαίσθητων κειμένων που γράφεις θα σταθώ στην πρώτη φωτογραφία στο κείμενό σου (σκίτσο) με το κορίτσι στην Σαιζ Λονγκ, μου έκανε εντύπωση και θα ήθελα να σε ρωτήσω αν είναι του Norman Rockwell της εποχής του 1950.

    Καλή σαρακοστή
    με αγάπη
    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι καλέ... της Μισιρλού είναι, όταν ήταν λίγο πιο νέα!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητε Γαβριηλ πιστευω οτι ειναι του Νορμαν αλλα δεν ορκιζομαι κιολας!

      Διαγραφή
    3. Του Νικολάκη είναι το κορίτσι, αλλά θα σας αφήσω να πιστεύετε ό,τι θέλετε.

      Διαγραφή
    4. Γαβρίλη μου
      λυπάμαι αν τίποτε στο κείμενο δε σου έκανε το κλικ,απλά και μόνο η φωτό του pin up girl,που αδυνατώ να γνωρίζω τον εμπνευστή. Αρκεί η παρουσία σου εδώ και σ ευχαριστώ απο καρδιάς.

      Διαγραφή
  5. Επειδή μάλλον δεν θα προλάβω να αφήσω σχόλιον και θα το φάει η μαρμάγκα , τρέχω όσο προλαβαίνω . Είπαμε γιορτή της γυναίκας μα εσείς ξεσαλώσατε βρε κορίτσια , έλεος πια !! Αυτό το βίντεον του Χαρουλακίου τίποτα δεν σας άφησε ;. Είπαμε ένας είναι ο αφέντης του σπιτιού ( τρομάρα του του καθενός) εγώ πάντως δεν εορτάζω μη μου εύχεστε καλέ. Ακου λέει τι θα του μαγειρέψω; Οτι μου αρέσει εμένα , άσε που βαριέμαι κιόλας.
    Φιλιά σε όλες τις ως άνω σχολιάζουσες και είδες Χαρά μου τι παθαίνουμε όταν αργείς....
    Εναν παροξυσμό ... Σε φιλώ πολύ , με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ να τα βλέπεις που ανησυχούσες...χαχαχα Η Χαρά μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά!!!

      Χαίρομαι οταν μου δείχνετε οτι σας λείπω,γιατί είναι φορές που σκέφτομαι οτι σας κουράζω.
      Φιλιά πολλά και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,για μας μόνο!!!

      Διαγραφή
  6. Α, τι ωραία, ακολουθώ κατά γράμμα όλους τους κανόνες.......
    Ιδιαίτερα στον χορό της χανούμισσας..... έχω μεγάλο
    ταλέντο......... τόχω στο αίμα μου.......
    Φιλάαααααααααακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σα να βλέπω το Χρόνη ντυμένο χανουμάκι να χορεύει το χορό της κοιλιάς!!!χαχαχαχαχααα

      Χαίρομαι που είσαι τόσο πιστή στις παραδόσεις!

      Φιλάκιαααααααααααααααααααααα

      Διαγραφή
    2. Όλο και μεγαλώνει το χαρέμι. Πολύ παίζει ο Χρόνης σ'αυτήν την ανάρτηση!

      Διαγραφή
    3. Ε, μα έχω άδικο;;;;Μόνη της το δήλωσε.

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα γλυκιά μου και δεν σου λέω Χρόνια Πολλά για τη γιορτή γιατί το θεωρώ προσβλητικό για το τίτλο τιμής που έχεις σαν..ΓΥΝΑΙΚΑ.Καλημέρα λοιπόν και..χαμογέλα..αυτό είναι το όπλο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβώς Αχτίδα μου! σήμερα πια την διακωμωδούμε,όπως κατάντησε η Μέρα.
      Χαμογελώ,όσο μπορώ κι όσο μου επιτρέπουν οι περιστάσεις
      Φιλιάαααα

      Διαγραφή
  8. Καλημερα Χαρα μου!
    Τι τελειο ποστ ηταν αυτο;
    Εκανες αψογο συνδυασμο γραφης και βιντεου.
    Να εισαι καλα!
    Φιλκακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι αν τ απόλαυσες Κική μου
      Φιλιά πολλά κι απο μένα

      Διαγραφή
  9. Είσαι μακράν εσύ!!!!!!
    Τέλεια ανάρτηση Χαρουλίτα μας!!!!!
    Τι να πρωτοδιαβάσω;
    Το κάνατε μπάχαλο εδώ μέσα, μια σφαλιάρα που λέει και η Βιλλιώτη, θα σκάσει από κάπου!!!!
    Να είμαστε καλά και του χρόνου!!!
    Καλή θέληση χρειάζεται και από τις δυο μεριές!!!!!
    Φιλάκια πολλάααααααααα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία ακόμα τρανή απόδειξη Ρένα μου,οτι δεν μπαίνω σε καλούπια ή δικό μου ή τίποτα!χαχαχα

      Μια σφαλιάρα μόνο;;;εδώ χρειαζόταν το Ξύλο βγήκε απο τον Παράδεισο,στη σειρά τα χαστούκια!χαχαχαχα

      Φιλάκιααααα

      Διαγραφή
  10. Έχω δει τόσες φορές τον οδηγό αυτόν από χθες, που ειλικρινά, έχει αρχίσει να μου δίνει λίγο στα νεύρα... και όχι, τίποτ' άλλο, απλά τα σχόλια που κάνω είναι πάνω-κάτω τα ίδια!
    Αλλά εδώώώώώ... τα πράγματα είναι διαφορετικά! Και πώς θα μπορούσε να είναι τα ίδια άλλωστε?!
    Η Χαρουλίτα για μία ακόμη φορά... ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ!
    Σε απόλαυσα όσο δε φαντάζεσαι! (Μου θύμισε και λίγο την γκρινιαρο-ιστορία, παρόλο που δεν γκρίνιαξες! Μη με ρωτήσεις γιατί, δεν ξέρω!)
    Το θέμα είναι πως μου έφτιαξες τη διάθεση! (Να το πάρεις πάνω σου! Έκανες σπουδαία δουλειά!)
    ;-)
    Αγκαλίτσα, φιλάκι και ευχές για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακοοοο!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
    Α, θέλω πλάνα από το Σοφάκι... χανουμάκι!!!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συριανολούκουμό μου
      πολύ χαίρομαι αν η 100στή ανάρτηση του ίδιου ύφους δεν σε χάλασε. Πράγματι υπήρξε κορεσμός κι αλλη φορά θάμαι πιο προσεκτική.
      Απλά χαίρομαι που διαφοροποιήθηκα απο την αρχική πρόταση,αλλοίμονο ν ακολουθούσα τους "κανόνες"!!!

      Κι εμένα σε κάποια σημεία μου θύμισα την γκρινιαροϊστορία,και κατέληξα οτι είναι το στυλ μου,χαχαχααααα

      Φιλάκια άπειρα και χαίρομαι ειλικρινά για το σχόλιο,όσο για το Χρονοχανουμάκι,αν έχει τα κότσια ας το αποδείξει...

      Διαγραφή
  11. Ε, ρε τι έγινε εδώ μέσα πάλι... Και ξύπνησα κι αργά και δεν πρόλαβα να'ρθω να μαζέψω λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνες μας τα κάνουμε,μόνες μας τα θαυμάζουμε!!!

      Διαγραφή
    2. Δεν εισαι μόνη σου Μαράκι μου και εμένα η Χαρά το μεσημέρι με ξύπνησε..χι.χι.. σήμερα δεν συμαζεύουμε είπαμε.. τα αφήνουμε όλα άνω κάτω......χι.χι..

      Διαγραφή
    3. Εμείς κι αν είμαστε τυπικές νοικοκυρές!!! Θα έτρωγε τα πτυχία του ο Ζαμπούνης και οι Αμερικάνοι θα έριχναν στην πυρά τους οδηγούς τους!!!χαχαχα

      Διαγραφή
  12. οχι δα! τα απολαμβάνουμε όλες και όλοι, αλλά δεν ακολουθούμε σήμερα γιατί το Savoir vivre δεν μας το επιτρεπει, αφού ο συγγραφέας έχει καταγωγή απο τα μέρη μας!
    όμως απ ΄όλα αυτά τα καταπληκτικά που διάβασα, θα μείνω σε δυό παραγράφους η μία κάτω απο το video της γνωστής εταιρείας pennie.gr, και εκείνης στο τέλος, και αντί σχολίου θα γράψω ένα διάλογο:

    ο συζυγος: αγάπη μου, τώρα που πεθαίνω θέλω να μου πεις, με απάτησες ποτέ;
    η σύζυγος: κι άν δεν πεθάνεις;
    .......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμ.... πολύ σωστή η σύζυγος....αδέρφι...χι.χι...

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχα, τ' αδέρφι αμα έχει κέφια κεντάει Ρουλιώ μου!!!χαχαχαχα καλόόόό
      Ποτέ δεν ξέρεις αν σπάσει ο διάολος το πόδι του και τότε θα δεις πανηγύρι!

      Διαγραφή
  13. Χαρά μου γλυκιά μου.
    Για μια ακόμη φορά θα σταθώ με θαυμασμό μπροστά στην γραφή σου. Άψογος ο συνδυασμός του λόγου σου με τις εικόνες των λόγων. Καταθέτεις άριστα αυτό που θέλεις να πεις. Παρ΄όλο που λίγο μεγάλο το κείμενό σου επιμένει να είναι ένα αξιόλογο γραφτό.
    Με την άδειά σου να πω του Γαβρίλη ότι το σκίτσο αυτό είναι του Πολενάκη από μια διαφήμιση της δεκαετίας του 50 στα περιοδικά Ρομάντσο, Μπουκέτο, Θησαυρός. Η διαφήμιση είχε τίτλο Διακοπές στην Ελλάδα. Σ΄αφήνω γιατί βλέπω ότι έρχεται μιά στρατιά σχολίων.
    Φιλάκια αγάπη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντένη μου αγαπημένε
      σ ευχαριστώ απο καρδιάς για τα καλά σου λόγια.Χαίρομαι τόσο κάθε φορά που ακούω καλή κριτική για τα γραπτά μου,απο σένα! Ναι, μ αρέσει οταν διαβάζεις να δημιουργείς εικόνες και να μπαίνεις στις σκηνές που περιγράφονται. Ισως αυτό είναι απόρροια της Λογοτεχνίας που έχω διαβάσει. Απο την άλλη μ αρέσει ν αυτοσαρκάζομαι,περισσότερο απο τα αυτοδιαφημίζομαι (!) , να διακωμωδώ την καθημερινότητά μου, να την χλευάζω. Ο,τι καταγράφω είναι αληθινά γεγονότα με μια άλλη ματιά,που βλέποντάς τα κι εγω έτσι ξεπερνώ την ενόχληση που μου δημιουργούν οταν γίνονται.
      Οσο για την κοπέλα με την σέξυ στάση,σίγουρα δεν είναι του Πολενάκη, Κεφαλονίτη μπαγαπόντη,κι αδίκως μπερδεύεις τον Γαβρίλη που τον απασχολεί η πατρότητα,αλλά ούτε εγω μπορώ να τον διευκολύνω.
      Καλά έκανες κι έφυγες να προστατευθείς απο τον καταιγισμό απάντησής μου...πολυλογίααααα!!!χαχαχαχα
      Φιλάκια πολλά κι απο μένα,με αγάπη

      Διαγραφή
  14. Χι,χι,χι!!! Απολαυστική ανάρτηση!!! Και αποχωρώ για να τινάξω τα μαξιλάρια του καναπέ: θα γυρίσει ο αφέντης σε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο παιδί μου,πόσο γρήγορα εμπεδώνεις τα "πρέπει" μας!!!...εκτός κι αν ετοιμάζεις τα μαξιλάρια γι άλλα σκηνικά...παίζει κι αυτό.χαχαχα

      Διαγραφή
  15. Αντε να σοβαρευτούμε και λίγο εδώ μέσα..λοιπόν..... Χαρά....τον οδηγό καλής νοικοκυράς.. τον έφαγα στα μούτρα .. και μερικώς πέρασε στο ντι-εν.νέη μου...κομμάτι δύσκολο να χαθεί τελείως.!! αλλά είμαστε γυναίκες και ξερουμε να ελισόμαστε (τωρα αυτό καλό είναι; δεν ξέρω) χι..χι..και να γυρίζουμε τα πράγματα υπέρ μας..χι.χι. και να νομίζουν κιόλας οτι εκεινοι ειναι τα αφεντκά.... μας πετανε εκει στα μούτρα... μια μέρα γυναίκας τον χρόνο... και ξεμπερδέψαμε;; οοοχι αγάπες μου.. ολο τον χρόνο τον θέλουμε.. και θέλουμε και εσάς (τους άντρες) δίπλα μας ΄΄΄οχι απο πάνω μας..χι.χιχ...αυτά είπα και ελάλησα...χι.χιχ. ......... μ ακούει κανείείείεείείείς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που μετά τα Σοδομα και τα Γόμορα σοβαρευόμαστε και ανταλλάσσουμε απόψεις σοβαρές!!!ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙ!!!
      Οοοοχιιιιι αγάπες μου,τις θέλουμε ΟΛΕΣ και τις θέλουμε τώρα,τις μέρες του χρόνου δικές μας. Δικές μας καλέ είναι,αλλά μην τ ακούσουν ,άστους να πιστεύουν οτι είναι αφεντικά έστω... κι απο πάνω μας,που λάλησες κιόλας!!!χαχαχαχα Δεν παίζεσαι με τίποτα
      Αν σ ακούει λέει;;;;μας ξεκούφανες τις μούχλες!χαχαχαχα πρέπει να μας κάνεις άμεσα σεμινάριο,τι εννοείς, αίθουσα διαθέτουμε,πες μας πότε έρχεσαι να κανονίσω κι εγω.Μη μείνω αμόρφωτη!

      Διαγραφή
  16. αααααααααααααα ακομη και το σεμεδάκι στην τηλεόραση έβαζααααα...χι..χιχ.. !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας μη το παίζουμε άμπεμπτες και οι υπόλοιπες...όλες το βάλαμε κάποια στιγμή,να δείξουμε σεβασμό...ξέρεις εσύ

      Διαγραφή
  17. Μ΄ αρέσεις! Όσο για το μεταχειρισμένος... τι να πω!!!! Και εγώ που νόμιζα ότι ¨το δεύτερο χέρι" ήταν λόγω κρίσης! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα απλά λόγω κρίσης γίνεται vintage και έτσι χρυσώνεται το χάπι!!!
      Φιλάκια πολλά Τέτα μου

      Διαγραφή
  18. Απολαυστική η ανάρτησή σου (όπως πάντα άλλωστε)!!! Σοφία μου καλά κάνεις και δεν μπαίνεις σε καλούπια... Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δεν είναι τραγούδι, Στέλλα μου, ο ύμνος της Ελευθερίας μας είναι!!!χαχαχχα
      φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  19. Ζωγράφισες με την πένα σου πάλι, βρε Χαρά!!!
    Απολαυστική η ανάρτησή σου κι' απ' ότι βλέπω απ' τα σχόλια, το κάνατε American bar!!!!
    Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πότε δε το κάνουμε Αρετή μου,εδώ που τα λέμε;;; ακόμα και στα στενάχωρα, εμείς βρίσκουμε πάτημα να το ξεσκίσουμε!χαχαχαχα
      Η Ζωή είναι υπόθεση χαμόγελο,πόσο μάλλον οταν διαβάζεις τόσο ξεπερασμένες οδηγίες!
      Φιλάκια πολλά και απο μένα

      Διαγραφή
  20. Χαρά μου.
    Επανέρχομαι για να πω χρόνια πολλά σε όλες σας. Γιορτάζετε σήμερα. Η μέρα δική σας
    Χρόνια πολλά σε όλες τις καλές φίλες που περνούν από τούτο το σπιτικό σου, Στην Μαρία, στη Μισιρλού, στη Ρένα, στη Ρούλα, στην Ελένη, στη Nicol, στη Μπάρπή και σε όλες όλες όλες.
    Φιλάκια αγάπη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ Ιππότη μας!!!
      Πάντα με την αγάπη μου

      Διαγραφή
    2. Α! Ευχαριστούμε πολύ! Ξέρεις όλη την παλιοπαρέα βλέπω...χαχαχα. Όχι πως την έχουμε κρυφή... Τα φιλιά μου.

      Διαγραφή
    3. Ωχ..!! μας πήρε χαμπάρι από πάνω ο Ντένης..... χι.χι. οι παρόντες εξαιρούνται..!!
      σε ευχαριστούμε πολύ φίλε....να είσαι καλά...

      Διαγραφή
    4. Εμ, δε κάνουμε και κατά Θεού!

      Διαγραφή
  21. Απολαυστικοτατη!!! Πεστα βρε Χαρα για να τ´ακουν κι αλλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω τα λέω, αλλά ποιός μ ακούει...ξύπνησαν οι σκλάβοι ΑΝτωνάκηηηηηηηηηηηηηηηηη

      Διαγραφή
  22. Και καλά οι Αμερικάνοι....αλλά και η γιαγιά?...χαχα!!
    Είσαι απίστευτη όμως!!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η καημένη,ήταν μια υποταγμένη ανέκαθεν,μεγαλοκοπέλα που παντρεύτηκε τότε που άλλες στην ηλικία της ήταν ετοιμοθάνατες.Φαντάζεσαι στα 39 να παντρεύεται κάποια τον προηγούμενο αιώνα;;; Αυτά της είχαν πει,αυτά έκρινε οτι έπρεπε να πει κι εκείνη στους άλλους. Πολύ γλυκός άνθρωπος και ανεξίκακος.
      Και να σου πω μια που είσαι η μόνη που το έθιξες, οτι έφερε τη φωτογραφία στον ετοιμοθάνατο.ΝΑΙΙΙΙ!
      Τώρα αν έκανε ποτέ απολογισμό ζωής και πως τον βρήκε,θα σε γελάσω
      Φιλιά πολλά Μαράκι μου

      Διαγραφή
    2. Άργησα να δω την απάντηση...σωστά έτσι της τα είχαν πει, έτσι τα είχε μάθει..γι΄αυτό έφερε και τη φωτογραφία τελικά! (δεν το περίμενα όμως να τη φέρει παρόλα αυτά...χαχα)

      Διαγραφή
  23. α ρε Χαρα........δε σε σταματαει τιποτα........ειναι να μην πιασεις το γκαζι στο χερι......αμα αρχισεις να μιλας δεν σταματας.......πες τααααααααααααα πες ταααααα κοπελα μου και γω μαζι σου..........ελα χαμογελα τελειωνουν τα "μασαλια" η ανοιξη ειναι εδω και θα φυγουν οι βροχες κ οι ημικρανιες.....και μετα ποιος σε πιανει ....ολα θα τα προλαβεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα γιατί Σοφία φοβάμαι οτι σε κουράζω;;;
      Μα τέτοια θέματα δε μπορείς να τα περνάς διεκπεραιωτικά, έχουν βάθος, μη κοιτάς που καμιά δε εμβαθύνει...
      Οσο για την ΑΝοιξη,πολύ αναποφάσιστη την κόβω φέτος. Εγω έβγαλα περικοκλάδες,αλλά τα λουλούδια δε τα βλέπω ν ανθίζουν απο την παπάρα

      Υ.Γ. δε ξέρω αν πήρες το μέιλ που σου είχα στείλει και σε ρωτούσα για το Νοσοκομείο
      Ελπίζω νάναι όλα καλά.
      Φιλάκια

      Διαγραφή
    2. ναι ευχαριστω για το ενδιαφερον.....τα λεω κ στην αναρτηση "ασε τις κλαψες κ ετοιμασου για παρτυ" προς το παρον το παρατησα το θεμα αυτοοοοοοο......ν ασχοληθω με κατι σοβαρο οπως το παρτυ

      Διαγραφή
    3. Και καλά κάνεις, όσο δε του δίνεις σημασία,κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
      Φιλάκια και θα τα πούμε στο πάρτυ

      Διαγραφή
  24. τι ωραια που μας τα λες!!!!!!!!!!!!!
    καλημερα, χρονια πολα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καλημέρα Χαρά μου, συμφωνώ κι επαυξάνω για όλα όσα λες αλλά και με τον τρόπο που τα λες....είσαι απίστευτη....γι αυτό μεγαλώσαμε και ομορφύναμε και γίναμε Σοφίες....χαχα, τουλάχιστον να τα λέμε, φιλάκια πολλά και μην μασας η ζωή ειναι για μας.....καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ θα την τσουρουμαδήσουμε την άτιμη(τη Ζωή,εννοώ) και θα ζήσουμε όπως γουστάρουμε,με τους δικούς μας όρους!!!
      Φιλάκια πολλά καλή μου

      Διαγραφή
  26. Καλημερούδια και από μένα!!!
    Λοιπόν, θα ομολογήσω ευθαρσώς ότι το συγκεκριμένο βίντεο το είδα κατά το ήμισυ!!!
    Εννοείται οτι συμφωνώ με ό,τι λες ! Σε καλούπια δεν μπαίνω, δεν μπορώ, ζορίζομαι, βγάζω τον "κακό" μου εαυτό , ισως γιαυτό και να επέλεξα λίγο..μοναχικό δρόμο !!
    Η ..Παναγιωταρά έχει πια ..σχεδόν "πεθάνει" και θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ θετικό για την ισορροπία των καινούριων ζευγαριών!!!
    Αντε, και του χρόνου να 'μαστε καλά, όλοι καλά, να χαιρόμαστε και να μας χαίρονται!!!
    Φιλάκια πολλά πρωϊνά και αγκαλιά σφιχτή !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ κι αν το απέδειξες περίτρανα Πέπη μου!!! Την έπιασες απο τα μαλλιά και σου έμειναν στο χέρι και μπράβο σου! Είσαι απο τις γυναίκες που θαυμάζω ειλικρινά
      Φιλάκια πολλά εντός κι εκτός Ημέρας...

      Διαγραφή
  27. Τις αντιπαθώ σφόδρα αυτές τις παγκόσμιες μέρες, των ζώων, της ατμόσφαιρας, της ανθρώπινης βλακείας, του παιδιού, της γυναίκας... αλλά λάτρεψα το ταινιάκι και ας είναι διαφημιστικό, εξάλλου δεν έχω fb και δεν μ' ενδιαφέρει τι διαφημίζει!!!
    Να είσαι καλά Χαρά μου και πάντα να μας αφήνεις μ' ένα χαμόγελο!
    ΑΦιλάκια πολύ χαμογελαστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω τις σιχαίνομαι Στεφανία μου, θεωψρώ οτι κάθε μέρα πρέπει να θυμόμαστε και να τιμούμε,ό,τι έχουμε αναγάγει σ ε μία Παγκόσμια Ημέρα,που έχουν καταντήσει τελικά γραφικές


      Αφιλάκια πολλά με ΑΓΑΠΗ!

      Διαγραφή
  28. Όλα αυτά Χαρά μου στο βιντεακι μου θύμισαν μια γειτόνισσα που έλεγε ότι άμα γύριζε ο άντρας της από την δουλειά έπρεπε να είναι όλα στην τρίχα, μέχρι και το κοριτσάκι τους στολισμένο και καθισμένο στον καναπέ σαν τις κούκλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχχα ε, όχι κι έτσι!!! Ετσι δε περιμενα ποτέ,σαν υποταγμένη παλλακίδα , ούτε στα πρώτα χρόνια του έρωτα.
      Φιλάκια πολλά Κατερινιώ μου

      Διαγραφή
  29. ...
    καλή Εβδομάδα!!! μ' ένα Γεια σας!!!!!

    ΥιώταΑστοριανή, ΝΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την ευχή κι αντεύχομαι τα καλλίτερα!
      ΑΠο την Ελλάδα που επιτέλους ανοιξεύει, με εκτίμηση

      Διαγραφή
  30. τι πινεισ και δεν μας δίνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πες τααααααααααααα!!!!Πες τα χρυσόστομη Χαρούλα μου!!!!Μου έλειψαν όλοι τόσο καιρό αλλάπιο πολύ αυτέ οι απίθανες αναρτήσεις σου!!!!!!Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου χαίρομαι που σ ε ξαναβλέπω,κι εσύ μας έλειψες πολύ.
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  32. Μου θύμισε κάτι από Stepford Wives (την διασκευή έχω δει όχι το την πρώτη εκτέλεση)!
    Μεγάλο κείμενο αλλά το διάβασα και άξιζε τον κόπο! Μπράβο βρε Χαρά μου το έχεις!
    Χρόνια πολλά έστω και με καθυστέρηση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. αχαχχαχαα! Έλιωσα στο γέλιο Χαρά μου!
    Ετεροχρονισμένα πέρασα αλλά το ευχαριστήθηκα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη μου ΧΑΡΑ που πέρασες ,Αριστέα μου,η αλήθεια είναι οτι το χρειαζόσουν το γέλιο,μετά την δική σου ανήμερα ανάρτηση...
      Φιλιά πολλά και ευχαριστίες απο μένα,που ήρθες

      Διαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...