...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Και να που έγινε κι αυτό!



Ακουυύσατε! ακούσατεεε!!!

Οχι, δεν θα αρχίσει ΟΜΙΛΙΑ (http://www.e-zakynthos.com/a…/gr_zante.zakynthos.theater.php), απλά θα πρέπει να μαζωχτείτε να συμπαρασταθείτε ο ένας στον άλλον, να μην έχουμε λιγοθυμίες...με τέτοια νέα!

Αλλά εγω φταίω λιγότερο απο τον καθένα, ΕΣΕΙΣ είστε οι ηθικοί αυτουργοί που πήραν τα μυαλά μου αέρα!
Ε δεν ήθελαν και πολύ...κάτι το γήρας που ου γαρ ερχεται μόνον, κάτι η φιλαρέσκεια του πρωτάρη, κάτι μία ματαιοδοξία του δημιουργού, κάτι που ήταν που ήταν φευγάτα,πολύ θέλει να γίνει το κακό με το πες- πες;;; ευτυχώς υπάρχουν ντοκουμέντα τι μου γράφατε τόσο καιρό...εδώ σας έχω!
Και μη μου πείτε οτι δε σας προειδοποίησα... Πέτρες θα βρέξει 😉(οχι οτι δε θα συμβεί στην πραγματικότητα,μετά τόσο κάψιμο...ο Θεός να φυλάει) και οχι μόνο...
Εγω, μα τον 'Αγιό μας που είναι στη Θύρα Του, αντιστάθηκα όσο μπορούσα, αλλά ήρθαν και μ' έπνιξαν. 
-Τι να τσι κάμω, σκέφτηκα,ας τσι πάω μέχρι την ΙΡΙΔΑ-https://www.facebook.com/ArtStudioIrida/?fref=ts (Αρχ. Κοκκίνη 1 & Διον. Ρώμα- ΠΑΡΑΛΙΑ), που έχει κι ωραία θέα στο πέλαο να αεριστούν να τσι δει και κανένας χριστιανός, οβραίος, οτι δη τλπ...όποιος περάσει και λιγουριαστεί μπροστά στην πόρτα ενα ποτήρι νερό θα το πιεί αμα έμπει. 
Αααα η φιλοξενία είναι το χαρακτηριστικό μου! 
Είσοδος ελεύθερη παναπεί και η έξοδος επίσης ανεμπόδιστη, μη το σκέφτεστε και αντισκόβεστε...όλα κι ολα,υποχρέωση καμία! 
Η παρουσία σας μου αρκεί. 
Μη σας πω οτι θα αβιζάριζα κι εκτός Ζακύνθου. Ούλους θα σας ήθελα,αλλά και πάλι δε παρεξηγώ,ενεκα απόστασης. 
Γεννηθήτω λοιπόν το θέλημά σας και της κόρης εξ αλλοδαπής επίσης και τσι 3 του μηνού που μας μπαίνει, θα σας ασπετάρω το δίχως άλλο τσι 8.
Κι αν κάποιος δεν θέλει την πολυκοσμία (προβλέπουμε και για τους celebrities που θέλουν ανωνυμία) μία βδομάδα, έδεκει κρεμασμένη θάμαι, δηλ μέχρι τσι 9 του Τρυγητή (ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ εννοώ),όποιο απόγευμα σας φέρει η Ιόνια αύρα απο 7,30 (πέσμα ήλιου) μέχρι και τσι 10.30 το βράδυ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ Μ' ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ !!!
Φιλιά μπάντα κι άλλη 😘😍😘👄💋💞💌



Ε ναι λοιπόν,εκτίθεμαι δημοσίως και ανεπανόρθωτα. Εκόντας-άκοντας παρασύρθηκα απο τα γλυκά σχόλια, σκέφτηκα  οτι ίσως  άξιζε να δείτε απο κοντά την πραγματική εικόνα αυτών που τόσο καιρό σχολιάζατε μ ενθουσιασμό και τ αποφάσισα. Η ψυχή μου το ξέρει βέβαια, γιατί ακόμα δεν τόχω συνηδειτοποιήσει και το άγχος αρχίζει σιγά σιγά να με κυριεύει.
ΘΑΘΕΛΑ ΝΑΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ,ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΤΕ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΑ ΝΟΙΩΘΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΤΑ ΙΔΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΕΛΗ ΜΟΥ.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!

27 σχόλια :

  1. Το επανω σχόλιο ηταν δοκιμαστικό Χαρά μου γιατί με το που σου εγραψα τα δυθυραμβικα μου σχόλια πατησα ..δεν ξερω τι...ως σηνηθως..χα..χα.. και δεν είναι μονο ότιδεν μου δημοσιευε το σχόλιο αλλα έχασα και την πρόσβαση στα μεηλ μου για τόσο ούφο μιλάμε..χα.χα..αυτά απο τις 11 η ωρα.. μεχρι τωρα προσππαθουσα να ανακτήσω ότι είχα χασει.. τελος καλο όλα καλα ..ομως τακαταφερα επι τελους!!!
    Και τωρα που σου εγψα την περιπετεια μου.. ας παμε και στα της εκθεσεως σου αγαπη μου ..και σόρυ που δεν αρχισα με αυτήν αλλα .. με ξερεις που θα πω τα παθη μου αν όχι σε σας;
    Χαρούλα σου καιρός ήταν επιτελους..να δουν και τα πετρωτα σου και να εκτιμήσουν την δουλεια που χρειαζεται μια τέτοια δημιουργία.. θα ειμαι εκει με την σκεψη μου αφου μας χωρίζουν δύο πέλαγα..ευχομαι καλη επιτυχία που ειναι δεδομενη.. αγαπημενη μου φίλη..οταν τελειωσεις με το καλο κανε και μια αναρτηση για οσες δεν εχουν φέης μπουκ..(βλεπε Ρουλα) ναι; σε γλυκοφιλω..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλη επιτυχιααααααααααααααα
    να περνας ομορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία να έχεις γλυκιά μου αν και αυτό είναι σίγουρο.Μακάρι να ήμουν εκεί, δίπλα σου να θαυμάσω και να..σικοντάρω στην ομιλία, να προλαλήσω για τη ζωγράφο αγωνίστρια Χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλη επιτυχια!!!!............μπραβοοο!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το τέλειο Χαρά μου!
    Με όλη μου τη καρδιά εύχομαι η επιτυχία να είναι τεράστια!

    ΑΦιλάκια πάντα και μόνο καρδιάς! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή επιτυχία πόσο θα ήθελα να ήμουν εκεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eπιτέλους!!! Καλή επιτυχία!!!Σου αξίζει!! Μακάρι να ήμουν κοντά αλλά θα μαι κοντά με το νου! Χαίρομαι πολύ για σένα και περιμένουμε εντυπώσεις όταν πάψεις να εκτίθεσαι,ναι;;;
    Φιλιά πολλά μέσα από την καρδιά μου με πολλές ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΊ!!!
    Όλα θα πάνε υπέροχα, γιατί εκτίθενται έργα και συνθέσεις Χ Α Ρ Α Σ!!!
    Την αγάπη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κοριτσι.....ολα καλα με τη φωτια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ Μ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΙΤΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΝΕΛΕΗΤΑ.
      ΗΡΘΕΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;;;
      Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ.
      Εμείς εδώ δνε κινδυνεύουμε προς το παρόν,εκτός κι αν αρχίσουν να βάζουν φωτιές και στις γλάστρες.
      Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον ,το εκτιμώ βαθύτατα

      Διαγραφή
  10. Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να είναι μόνο η αρχή. Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ & ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ
    Ευχαριστώ πάρα πολύ με τη χαρά μου,που τωρα πια μόνο χαρά με τη λες μ όσα συμβαίνουν.
    Πώς να χαρείς με την καταστροφη που συντελείται γύρω σου χωρίς έλεος,χωρίς σταματημό,χωρίς καμιά λογική;;;Μπορεί να μην καίγεται η προσωπική σου περιουσία,όμως καταστρέφεται το μέλλον του Τόπου σου κι εσένα συνολικά και των παιδιών σου. ΑΝ περηφανευόμουν πια για κάτι για την Πατρίδα μου που καθημερινά γινόταν "κακό μαντάτο" στις πανελλαδικές ειδήσεις ήταν για τη φυσική της ομορφιά που όσο κι αν προσπαθούσαμε να την κάνουμε ενοικιαζόμενα απ άκρου σ άκρον αυτή αντιστεκόταν και επέμενε να θυμίζει αλλοτινή αρχοντιά!
    Τωρα πια είναι στάχτη κι αποκαϊδια και δάκρυα ,πολλά δάκρυα απ αυτούς που χάνουν περιουσίες κι απ όλους εμάς που χάνουμε την ελπίδα μας οτι θα ανακαμπτε και θα ξανάβλεπε λαμπρές μέρες.
    Κηρυχτήκαμε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ,αλλά τίποτα δεν σταμάτησε την αποτελείωση της καταστροφής,Ηρθε ο στρατός να συνδράμει και να προστατεύσει ,αλλά ποιός θα μας προστατεύσει απο τον κακό μας εαυτό;;;;
    Αναπάντητα ερωτήματα,οχι μόνο για τη Ζάκυνθο,αλλά για όλη την Ελλάδα που αποψιλώνετε σε σταθερή τακτική.
    Ο Θεός ας μας λυπηθεί,μόνο αυτό εχω να πω,γιατί εμείς εχουμε αποκτηνωθεί και τρώμε τις σάρκες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις διάβασα...πως...πιλότος πυροσβεστικού στο νησί σας εντόπισε εμπρηστές!Θα έπρεπε να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, αλλά ποιος τιμωρείται σ΄αυτή τη χώρα;
      Μόνο η ίδια η χώρα μας τιμωρείται από τους ασυνείδητους...

      Διαγραφή
    2. Καλή δύναμη και ο Θεός μαζί σας !!!

      Διαγραφή
    3. Καλό κουραγιο και δυναμη.. σε πείσμα οσων θελουν την καταστροφη.. εμεις ας βαλουμε τον σπόρο για μια καινουργια φυση απο την αρχή.. Χαρα μου μην τους αφησουμε να θριαβευσουν ..μπορούμε να το κανουμε.. ελπίδες υπαρχουν όσο υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ.!!! φιλω σε αγαπημενη μου

      Διαγραφή
  12. Αγαπητή μου Χαρά, σήμερα επιστρέφω από το νησί και έρχομαι να σε συγχαρώ για την απόφαση που πήρες και πολύ σωστά έκανες.
    Πόσο πολύ θα ήθελα να σ' επισκεφτώ, μιας και θαυμάζω τα πετρωτά σου, αλλά... αυτά τα αλλά... Νοερά θα είμαι εκεί. Τέλος πάντων...
    Ευχές πολλές για μια επιτυχία που σίγουρα θα έχει η έκθεσή σου.
    Αν υπάρχει κάποιος κατάλογος, θα ήθελα να τον δω.
    Πολλά φιλιά και μια αγκαλιά ΝΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο, Χαρά. Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. Μια καρδιά που εμπεριέχει τα συναισθήματα μου για καθετί κακό που συμβαίνει γύρω σου μα και καθετί όμορφο που αναβλύζει από μέσα σου!
    Αγκαλιά μεγάλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειμαι απο τους τυχερους στην ζωη που ειδα ζωντανά τα εργα σου....
    Πραγματικά η φαντασία σου δεν εχει ορια, αλλα το αποτέλεσμα ειναι φανταστικο!!!
    να σαι καλα καλη μου φιλη να δημιουργείς παντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.........μακαρι να μουν πιο κοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. θερμα συγχαρητήρια... είσαι αστέρι!!! μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Muy bonita exposición. Felicidades.
    Besos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χαρά μου, επανέρχομαι για να σου το πω το εξής: Αν θέλεις να συμμετέχεις στο δώρο έκπληξη για τα γενέθλιά μου, σε παρακαλώ να επισκεφθείς ξανά το μπλογκ μου και να αφήσεις σχόλιο κάτω από την ανάρτηση "Birthday candy". Πολλά φιλιά, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...