...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Στη ρωγμή του χρόνου

 Εδώ, στη ρωγμή του χρόνου

κρύβομαι για να γλυτώσω

απ' του Ηρώδη το μαχαίρι.

Τι ωραίοι στίχοι και πόσο επίκαιροι!

Και να που βρισκόμαστε στη ρωγμή του χρόνου!

Μια ανάσα ν' αποτινάξουμε από πάνω μας αυτό το άτυχο 2020 και να φορτώσουμε τόσα και περισσότερα στο '21! Λες και θα κάνουμε την επανάσταση του '21 ένα πράμα, το λάβαρο μας λείπει και ο Παλαιών Πατρών Γερμανός να ηχήσει η σάλπιγγα του ξεσηκωμού! Αλλά τι Π.Π.Γ λέω εδώ έχουμε κοτζαμάν Γιάννα, στ' άρματα στ΄ άρματα εμπρός στον αγώνα παιδία, ούτε πουλί πετούμενο να μη βρεθεί μπροστά μας!

Τώρα να πω την αμαρτία μου, επειδή τα παθήματα πρέπει να γίνονται μαθήματα, κρατώ και μικρό καλάθι ως προς τι περιμένω από το νέο έτος, αλλά η ελπίδα δεν παύει να σπιθίζει ανάμεσα στις στάχτες, που αφήνει πίσω του το, πιο ελπιδοφόρο κατ εμέ σημειολογικά, 2020. 

Εν πάση περιπτώσει ας ευχηθούμε ν' ανακάμψουμε, να επανέλθουμε έστω και με περισσότερη προσοχή από πριν, να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας και ν αναζωπυρωθούν οι ελπίδες μας΄, οτι κι αυτό θα περάσει!

Κι αφού ζήσαμε σε virtual χριστουγεννιάτικους ρυθμούς μέσα σε Χριστουγεννιάτικες αγορές, με βόλτες στα καταστήματα και αγορές  πρόσωπο με πρόσωπο, οχι click away(πόσοι νέοι όροι μπήκαν στη ζωή μας αλήθεια από το πουθενά!) ανεμβολίαστοι αλλά καθαροί, ας κλείσουμε με κάτι ακόμα στο πνεύμα της εποχής και του επερχόμενου χειμώνα.

Ένας ΑγιοΒασίλης στρουμπουλός και ροδομάγουλος, που προέκυψε από τα φεισμπουκικά πειράγματα με μια φίλη, που αυτηνής ήταν ψηλολαίμης και εντελώς αντιπαραδοσιακός, από όπως τους ξέρουμε. Και φυσικά να μην παραλείψω να πω οτι μιλάμε για κολοκυθένιο Αη Βασίλη, που επειδή λόγω καραντίνας τα υλικά όλο και έλειπαν, ο εν λόγω δεν έγινε εξ ολοκλήρου χρωματιστός, αλλά αντί λευκού ακρυλικού, απέκτησε μαλλιά και γενειάδα από γουνάκι και στα γαντοφορεμένα του χεράκια κρατάει "πραγματικό" δώρο!

 Στη συνέχεια θα σας δείξω κάποια κομμάτια από mdf, που είχα παραγγείλει πέρσυ τελειώνοντας η εορταστική περίοδος, πως θα τα έφτιαχνα για το δέντρο μου, που έχω βάλει στόχο και σχεδόν τόχω κατορθώσει, ναναι όλο με χειροποίητα από μένα στολίδια. Ετσι εκτός από τις διαφόρων τεχνικών μπάλες και υφασμάτινα κρεμαστά θα έμπαιναν κι αυτά. Έλα όμως που άλλα μου λεν τα μάτια σου κι άλλα ακούν τ αυτιά μου! Τα "στολιδάκια" βγήκαν μεγαλόσωμα και επειδή χώρος πια, ουτε για μένα να κρεμαστώ, δεν υπάρχει, αποφάσισα να τα δωρήσω στους δικούς μου, στο οικογενειακό τραπέζι που κάνω κάθε Πρωτοχρονιά.


Και για να σας προλάβω, οσο λυπηρό και νάναι, ναι, φέτος είμαστε απόλυτα νομοταγείς, ακριβώς 9 αφού λείπει το κοριτσάκι μου😢

Κάθε χρόνο λοιπόν, για το καλό, τους φτιάχνω και κάτι διαφορετικό με το γούρι της χρονιάς. Φέτος λοιπόν θα πάρουν από ένα επιλογής τους, η κάθε οικογένεια (μαμά, αδελφός), μαζί με ένα δεντράκι από κουμπιά και το '21 αστραποβολόν  ως άστρο της κορυφής! Σημειωτέον,το κουτί της φωτογράφισης ήταν ενα κουτί συσκευασίας προσανάματος τζακιού,που λόγω των ιδιαίτερων εγκοπών του το έντυσα όπως βλέπετε με χαρτοπετσέτα κι εκεί αποθηκεύω τα σύρματα καλλιτεχνίας.


Τούτη η τελευταία ανάρτηση της χρονιάς συμμετέχει στην πρόκληση της Μίας με θέμα "Χειμώνας" και ελπίζω να είμαι στο πνεύμα 😉




Κι αφού με τους στίχους του τραγουδιού του Μανώλη Ρασούλη ξεκινήσαμε μ' αυτούς και να τελειώσουμε:

Στον όγδοο μήνα της
είναι η ελπίδα μου
σχεδόν το βρέφος γύρω περπατά
καθώς εσύ κουρνιάζεις...

Χαίρομαι που τελειώνει τούτος ο δίσεκτος χρόνος και είμαστε όλοι παρόντες και υγιείς και εύχομαι έτσι να παραμείνουμε και στη συνέχεια. Σας ευχαριστώ από καρδιάς που με συντροφέψατε κι εφέτος με πολύ αγάπη, νοιάξιμο και φροντίδα ακόμα κι αν δεν ήμουν το τέλειο παιδί! Και σας χρωστώ ευγνωμοσύνη γι αυτό.

Φιλάκια πολλά και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... ΑΜΑΣΚΑΡΕΥΤΟΙ!


38 σχόλια :

  1. Αγαπημένοι στίχοι του Ρασούλη και ένας αξέχαστος ερμηνευτής, Παπάζογλου, που δεν έχανα συναυλία του. Οι δημιουργίες σου όχι μόνον είναι απόλυτα ταιριαστές με το δρώμενο αλλά είναι πραγματικά πανέμορφες. Ο Άγιος Βασίλης από κολοκύθα είναι ξεχωριστός, τα στολίδια για το δέντρο υπέροχα και τα δεντράκια από κουμπιά ευφάνταστα. Μπράβο σου, φίλη μου. Και σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σου στο Craftlandia Challenge. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Σ ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή μου στην πρόκληση και για την τιμητική θέση που έλαβα.Μακάρι να συναπαντηθούμε και σ άλλες.
      Επισης σ ευχαριστώ απο εδώ και για την όμορφη σφραγίδα που κληρώθηκα ν αποκτήσω απο τα γενέθλιά σου,μακάρι γρήγορα να βρε τη θέση της σε μια όμορφη δημιουργία. Φιλάκια πολλά και πού είσαι! αμα χάνομαι σφύρα ;)

      Διαγραφή
  2. Υπέροχα όλα Χαρά μου.Καλή επιτυχία στο δρώμενο της Μίας.
    Και ναι μικρό καλάθι κρατώ και εγώ για το 2021. Αλλά οι ευχές από καρδιάς για το νέο χρόνο είναι αληθινές και εύχομαι να μας βρει καλά και η ελπίδα να ξαναγεννηθεί
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ,ας το ευχηθούμε κι ας προσπαθήσουμε ατομικά ο καθένας για το συνολικό ευ!
      Σε φιλώ με όλη μου την εκτίμηση!

      Διαγραφή
  3. Αααα, Το γουνάκι ταίριαξε μιά χαρά για γένια του στρουμπουλού Αη Βασίλη σου!!!
    Πολύ όμορφα τα στολίδια που έφτιαξες, αλλά αν σου φαίνονται λίγο μεγάλα για το δέντρο, πολύ καλά το σκέφτηκες να τα δώσεις σαν δωράκια μαζί με τα γουράκια που είναι σκέτη γλύκα!!!!
    Εύχομαι ο νέος χρόνος να σου φέρει μόνο υγεία, αγάπη και χαρές στο σπιτικό σου, Χαρά μου, να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σου και με το καλό να ξανασμίξετε σύντομα με την κορούλα σου που καταλαβαίνω πόσο πολύ θα σου λείπει!!!
    Φιλάκια πολλά και καλή Πρωτοχρονιά!!!

    ΥΓ Πάλι πήγαινε πάνω κάτω η οθόνη, αλλά στην αρχή μόνο...ίσως επηρεάζεται από το έλατο που αναβοσβήνει...μιά ιδέα λέω τώρα ?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριαννάκι μου συγγνώμη που σ ε ταλαιπώρησα. Μπορεί να μην το είπε άλλος ομως κι εγω τόχω διαπιστώσει κι αυτό συμβαίνει οταν βάζω το γκατζετάκι για τα χιόνια :(. Γενικά δεν θέλω να πειράζω το λειτουργικό κι έτσι βάζω αποπώμενα τα γκάτζετ με συνέπεις όπως αυτήν που διαπίστωσες. Πέρσυ μάλιστα είχα ρωτήσει αν το βλέπουν κι άλλοι και οι απαντησεις ήταν αρνητικές,ίσως παίζει ρόλο και ο browser απο τον οποίο μπαίνουμε.άντως τωρα αφαιρέθηκε.
      Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σου εύχομαι ένα πολύ πολύ καλό Νέο Χρόνο με πολλές αγκαλιές <3
      Φιλάκια πολλάααααααααααααα

      Διαγραφή
  4. Ο Αγιος Βασίλης έγινε πολύ όμορφος και ναι του πάει πολύ το γουνάκι. Σου εύχομαι ότι καλύτερο στο νέο χρόνο και γρηγορα τα κοριτσάκια μας κοντά μαςςςςς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πενία τέχνας κατεργάζεται Χελωνίτσα μουκι εκεί που ήμουν έτοιμη να πάω για αγορά υλικών ξανά μανά κλεισιμο! Θα το αντέξω κι αυτό και θα προσαρμόζομαι με τις περιστάσεις....όπως εχω προσαρμοσθεί και με την έλλειψη του παιδιού μου,που ομολογώ οτι η κατάσταση στο Λονδίνο πολύ μ ανησυχεί αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί τ ακουω κι απο πάνω ;) . Ας είναι καλά τα κορίτσια μας και βλέπουμε...

      Διαγραφή
  5. Πολύ ώραίες οι χειροτεχνίες σου και του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχ ψυχη μου τι κανουμε ολοι φετος μονοι μας
    κ μενα οι γονεις διπλα ειναι αλλα δνε θα παω οπως δεν πηγα κ τα Χριστουγεννα
    απο μακρια απο το μπαλκονι........ ας προσεχουμε ας θυσιασουμε τον εγωισμο μας και ο,τι θελει ας γινειιιιιιιιιιι............ ο στρουμουλος ειναι για ζουληγμαααααααααα ακου απο κολοκυθαααααααααααααα!!!!μπραβοοοοοοο καλή χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνουμε τα ξυνά γλυκά Σοφία μου και φυλαγόμαστε όσο μπορούμε.Δεν έχουμε κι άλλη επιλογή.
      Φιλάκια πολλά και σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγα.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΧΟΥΜΕ <3

      Διαγραφή
  7. Χαρά μου ο Άγιος Βασίλης σου είναι ο πιο γλυκός και τα γουράκια σου τέλεια!
    Σου εύχομαι η καινούργια χρονιά να σου φέρει ότι ποθείς.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΓΕΙΑ Ελένη μου,ΥΓΕΙΑ και μόνο. Θάταν εγωιστικό και άμυαλο να επιθυμώ κάτι άλλο στη συγκεκριμένη συγκυρία.
      Νάμαστε όλοι καλά,εμείς και οι οικογένειές μας,κοντά μας,μακρυά μας,όπου κι αν είναι τλπ και ολα ας ελπίσουμε οτι θ αλλάξουν προς το καλλίτερο
      Φιλάκια πολλά με όλη μου την αγάπη

      Διαγραφή
  8. Τι χαρά, Χαρά μου, να βλέπω πια πιο συχνά αναρτήσεις με τις δημιουργίες σου! ;)
    Οι Αη Βασίληδες και ότι άλλο μας δείχνεις είναι άψογου γούστου και εύχομαι όταν τελειώσει ο εγκλεισμός να μπορέσεις να ταξιδέψεις και να παρουσιάσεις τις δημιουργίες σου, σε πλατύτερο κοινό!
    ΑΦιλάκια με ευχές αγάπης για ένα φωτεινό 2021! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες;;;;καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια που λέει ο λαός!χαχχαχα κι εγω επανήλθα δριμύτερη στο σπιτάκι μου και πολύ το χαίρομαι!
      Χαίρομαι επίσης πολύ για σχόλια σαν το δικό σου, γιατί εμπιστεύο9μαι την κρίση σου και ατσαλώνομαι για νέες περιπέτειες ;)
      Μακάρι νάρθει η στιγμή ν ανταμώσουμε,είτε σ εμια έκθεση πετρωτών είτε άνευ,αρκεί να γίνει αυτή η πολυπόθητη συνάντηση τώρα που κατέβηκες στα πεδινά ;) ^_^ <3
      ΑΦιλάκια πολλά πρωτομηνιάτικα

      Διαγραφή
  9. Um trabalho mais lindo que o outro, amei as arvores de botões, que idéia maravilhosa! Aproveito para desejar um Feliz Ano Novo! Beijos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. feliz ano novo meu também meu amigo e desejo do fundo do meu coração que seja mesmo um ano novo FELIZ, com saúde! Muito obrigado pela visita e pelas belas palavras.

      Διαγραφή
  10. Χρόνια πολλά Χαρά και με την νέα χρονιά όλα να ειναι καλά υποσχόμενα να μπούμε στους πρότερους ρυθμούς μας αν και το βλέπω ακατόρθωτο..Απολαμβάνω τα χριστουγεννιάτικά σου όμορφα στολίδια με χαρά κι αναπολώ τις παλιές επισκέψεις μας τα πειράγματά μας ...Χαίρομαι που συνεχίζεις με τους ιδιους περίπου ρυθμούς ..Ολα αυτά που δημιουργείς είναι πάντα φινετσάτα και ευφάνταστα!!!Ευχομαι ολα να ειναι καλύτερα την Νέα Χρονια να χαρίζει σε σένα και την οικογένειά σου υγεία και καλοτυχία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααχχχχ Εφη μου νάξερες εγω πώς αναπολώ τις ωραίες στιγμές που μας συνέδεσαν!!!Παρόλο που συνεχίζω έστω και με κενά τις αναρτήσεις μου εδώ,εχει χαθεί εκείνο το παλιό πάθος, περισσότερο γιατί έχουν εγκαταλείψει φίλες που κάναμε φανταστική παρέα και παιχνίδια μέσω σχολίων. Κοιτάζω παλιές αναρτήσεις και βλέπω το πλήθος των σχολίων και βουρκώνω,οχι για τον αριθμό αλλά για το κέφι που υπήρχε.
      Τωρα μέσα σ όλα προστέθηκε κι ο φόβος για την ίδια μας τη ζωή και των δικών μας ανθρώπων και ταμπουρωθήκαμε ακόμα περισσότερο. Ευτυχώς που ανεξάρτητα των δημοσιεύσεων οι χειροτεχνίες αποτελούν ένα φάρμακο ευζωϊας και όσο μπορώ συνεχίζω.
      Οι δικές σου μας λείπουν πολύ,να το ξέρεις
      Ας είσαι όμως καλά,γιατί με το ζόρι παντρειά δε γίνεται, στα έγραψα και στο μέιλ.
      Φιλάκια πολλά και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

      Διαγραφή
  11. Και εγώ Χαρά συμμερίζομαι την επιφυλακτικότητά σου σχετικά με την ...απογείωσή μας στο 2021. Και τούτο γιατί δεν είναι μόνο η επάρατος πανδημία που καραδοκεί σε διάφορες μεταλλάξεις. Είναι και όσα αυτή κουβάλησε μαζί της με τις επιταγές των αρχόντων. Που, ευκαιρίας δοθείσης, είπαν να ξιφουλκήσουν κατά πάντων.
    Τέλος πάντων. Ας μείνω να απολαύσω τις δημιουργίες σου, το προτιμώ ασυζητητί. Και είναι πανέμορφες.
    Στέλνω τις ευχές μου καλή μου για καλή χρονιά εκεί στο πανέμορφο Τζάντε.
    Φιλιά και αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως τα λες ειναι Γιάννη μου.
      Αφ ενός θέλω νάμαι αισιοδοξη για την έκβαση της πανδημίας,απο την άλλη φοβάμαι και οι διάφορες αντιγνωμίες απο πλευράς ειδικών και μη επιδεινώνουν την κατάσταση και το κερασάκι στην τούρτα , ν ακουω οτι το Λονδίνο που ζει η κόρη μου αρκετά χρονια τώρα,θεωρείται αυτή τη στιγμή η Γιουχάν της Ευρώπης.
      Απο πού να πιαστώ η έρμη;;;
      Παρ όλα αυτά το παλεύω,γιατί αν με πάρει απο κάτω δεν θάχει γυρισμό.
      Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια,πάντα γαλαντόμος. Ανταποδίδω με θέρμη τις ευχές και εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια των έργων σου .
      Με όλη μου την εκτίμηση και αγάπη ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

      Διαγραφή
  12. Να ξεκινήσω με ευχές σύντομα το κοριτσάκι σου να είναι κοντά σου και θα χεις την Πρωτοχρονιά που χρειάζεσαι. Βέβαια οι επιθυμίες καμιά φορά λέγονται δυνατά για να πηγαίνουν σε ευήκοα ώτα. Κι αυτές τις μέρες εύλογο να είναι περισσότερο έντονες.
    Ας είναι καλά και σεις να περάσετε όσο γίνεται με ηρεμία και γαλήνη.
    Οι κολοκυθο-αι-βασίληδες υπέροχοι, τα γουράκια επίσης, και τα ξύλινα ομορφότερα όλων. «Μας κακομαθαίνετε κα Πρέσβειρα »(όχι αυτό είναι από άλλο) ήθελα να πω, πως ότι άγγιξαν τα μαγικά σου χεράκια έχουν τη μαγεία και τη γοητεία της δημιουργίας που αγγίζει με τρυφερό τρόπο το διαφορετικό.
    Καλή Πρωτοχρονιά Χαρά μου, με ότι πιο όμορφο ονειρεύεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννίκα μου αγαπημένη σ ευχαριστώ για τις ευχές σου,ειναι πράγματι στάλες αισιοδοξίας στην καταχνιά που ζούμε,για να αντέχω και να ελπίζω.
      Ελπίζω και για σένα το ίδιο,δεν έχουμε άλλη επιλογή καλή μου απο το να φροντίζουμε ναχουμε το κεφάλι έξω απο το νερο και ν αναπνέουμε.
      Ευτυχώς που το σωσίβιό μας ειναι η χειροτεχνία,κάτι βοηθάει κι αυτό.Αλί από άλλους που κοιτάνε τους τέσσερις τοίχους που κοντεύουν να τους πλακώσουν!
      Φιλάκια πολλά αγαπημένη και μακάρι νάναι μιά ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΉ!

      Διαγραφή
  13. Καλή Χρονιά Χαρά μου, με την ίδια διάθεση για υπέροχες δημιουργίες!
    Να έχεις υγεία και ηρεμία και από όρεξη για κατασκευές άλλο τίποτα!
    Το '20 έγραψε ιστορία, ας ελπίσουμε πως ο νέος χρόνος θα γυρίσει τη ρόδα αλλιώς και θα σταματήσει την κατηφόρα.
    Υγεία και διάθεση για ζωή!
    Καλή Πρωτοχρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου απο το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί γιατί αρκετά τσουλήσαμε στην κατηφόρα ενα χρονο τώρα,ας έλθει η ώρα της Κύρου ανάβασις!
      Καλή χρονιά καλή μου και σ ευχαριστώ για τη θετική σου ενέργεια σ ολη τη χρονιά <3

      Διαγραφή
  14. Στρουμπουλός και γλυκούλης.
    Τί κι αν είναι τα μαγαζιά κλειστά, δεν θα βρεις εσύ υλικά;
    Κολοκύθες ; Κολοκύθες.
    Ολα τα ζωγραφίζουμε και τους αλλάζουμε τα φώτα, προς το καλύτερο φυσικά.
    Εύχομαι να πάνε όλα καλά την καινούργια χρονιά και να δείτε το κοριτσάκι σας σύντομα.
    Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη.
    Και πολλες δημιουργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου ευτυχώς σε τουτες τις δύσκολες στιγμές που όλοι ζούμε και ουδείς εξαιρείται,εκτός βέβαια απο τους ταξιδιώτες στα Ντουμπάγια, εχουμε τη χειροτεχνία και απασχολείται το μυαλό ,να μην λοξοδρομεί σε άγνωστες κι επικίνδυνες ατραπούς.
      Εγω με τις κολοκύθες ,εσυ με τα καρούλια king size δώσαμε μία χαρμόσυνη νόταν όχι μόνο σ εμάς αλλά και στους ανθρώπους που αγαπάμε. Είναι κι αυτό ενα είδος προσφοράς,ανεκτίμητο.
      Φιλάκια πολλά,καλά κουράγια για μια Καλή Χρονιά ανατροπής των κακώς κειμένων

      Διαγραφή
  15. Καλή Χρονιά Χαρά μου και χρόνια πολλά με υγεία, υγεία, υγεία, χαρά και κάθε ευλογία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στελιο μου καλέ, σ ευχαριστώ για τις ευχές κι ανταποδίδω με θέρμη.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

      Διαγραφή
  16. Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά, Χαρά!! Εύχομαι αγάπη, υγεία και δημιουργικότητα! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευγενούλι μου καλή χρονιά καλό μου,με υγεία και ομορφες δημιουργίες,κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς και σ αγαπούν!Σε φιλώ γλυκά

      Διαγραφή
  17. Ό,τι κι αν κάνεις είναι υπέροχο και γεμάτο θετική ενέργεια, οπότε είναι πολύτιμο γούρι!
    Καλή χρονιά να εχουμε, με υγεία και όση αισιοδοξία μπορούμε να μαζέψουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι ξέρεις εσύ απο θετική ενέργεια.
      Και τα λόγια σου και τα έργα σου,ειναι γεμάτα απο αυτήν και τιμή μας που τη μοιράζεσαι με κάθε τρόπο μαζί μας.
      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟΥΛΊ ΜΟΥ <3

      Διαγραφή
  18. Καλη χρονια με υγεια,αγαπη κ πολλες ευτυχισμενες στιγμες!Υπεροχες δημιουργιες οπως καθε φορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Λιτσάκι μου,μακάρι νάχουμε υγεία να συνεχίσουμε να δημιουργούμε λυτρωτικά!

      Διαγραφή
    2. Δεν μπορούσα να αφήσω χωρίς ευχές αυτή σου την ανάρρηση αφού δεν την είχα δει και δεν ήθελα να μείνει παραπονεμένη 😊😊
      Περασε και ό Αι Βασίλης, άφησε τα δωράκια του, να τα χαίρεστε όλοι, αγάπη μου!!
      Οι δημιουργίες είναι αυτές που μας κρατάνε συντροφιά...και οι δικές σου είναι πάντα ξεχωριστές Χαρούλα μου
      Η καινούργια χρονιά να είναι στοργική και ελπιδοφόρα!!! με υγεια και αγάπη παντού αγαπημένη μου!!φιλιαααα 🧡✨🎁

      Διαγραφή
    3. Οι ευχές σου ευχές μου Ρουλάκι μου αγαπημένο.Αντε με το καλό να ξανανταμώσουμε!

      Διαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...