...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Και τα προξενιά συνεχίζονται...

 και θέλω να πιστεύω με επιτυχία 😉

Αν δε παινέψω τις δημιουργίες μου θα πέσουν από τα ράφια να με πλακώσουν...αν με χάσετε να ξέρετε απο τί 😉

Ως άλλη Βασιλειάδου λοιπόν συνεχίζω να κάνω προξενιά στα ετερόκλιτα και ω του θαύματος τα περισσότερα μέχρι στιγμής έχουν στρέξει και διάγουν βίον ανθόσπαρτο και ευτυχή γιατί είναι βαρύ φορτίο η μοναξιά! Και ξεκαθαρίζω για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, διότι προξενιό δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου σε κανέναν. Οπως εγώ δεν ήθελα ν' ακούσω, άλλο τόσο, δεν πρότεινα σε κάποια κάποιον, όσο κολλητός και νάταν! Πέρασαν οι εποχές που άλλοι αποφάσιζαν για τις τύχες των ανθρώπων σαν νάταν κτήμα τους, εγώ μόνο στα άψυχα κτήματα μπορώ να παρεμβαίνω και μάλλον μου το ανταποδίδουν με την ομορφιά τους 😍

Και άρχεται η εξιστόρησης. Το πρώτο κυκλοφορούσε κατά καιρούς ασύδοτο στο σπίτι και πάντα μ ενοχλούσε ,όπως κάθε τι που φέρει λογότυπο πάνω του, ήτοι διαφημιστικό.

Το χρησιμοποιούσα βέβαια σαν χαμηλό βάζο, αλλά η βασική του χρήση ήταν παγωνιέρα (νομίζω οτι δε τη λέω λάθος). Πάντως πίστευα οτι ήταν για παγάκια στο ποτό σου αφού προερχόταν από πασίγνωστη μάρκα κονιάκ.



Το καπάκι πάλι ήταν ένα πλαστικό καπάκι από μπωλάκι που έμεινε ορφανό, αλλά δεν πετάχτηκε στους 5 δρόμους, αντίθετα μ' εμένα που το  προβλέπω το μέλλον μου 😢.
 Όταν είδα λοιπόν οτι ερχόταν κουτί στη γυάλινη παγωνιέρα ή όπως θέλετε πέστε το ,αποφάσισα να τα ενώσω εις σάρκαν μίαν κι ους ο Θεός συνέζευξεν άνθρωπος μη χωριζέτω. 
Μπορεί να μην κλείνει αεροστεγώς, αλλά μπορεί άνετα να εκτελέσει χρέη φοντανιέρας 😍. 
Η διαδικασία λοιπόν είχε ως εξής, αφου διαφοροποιήθηκα εντελώς από τα μέχρι τώρα. Ούτε λουλούδια , ούτε χρώματα.

Επέλεξα δύο ετικέτες και τις έκανα μεταφορά εικόνας πάνω στο ασταρωμένο γυάλινο αντικείμενο, στη συνέχεια το έβαψα με off white χρώμα κιμωλίας και αφου στέγνωσε το πέρασα βερνίκι (κάτι που δεν έκανα στην επόμενη περίπτωση και ολίγον τι το πλήρωσα ...).  Μετά έκανα κρακελέ δύο συστατικών  εφέ σπασμένης πορσελάνης που ταιριάζει πολύ στα είδη οικιακής χρήσεως, μια που αλλάζει ολοκληρωτικά την εικόνα και δίνει την εντύπωση της πορσελάνης ενω μπορεί νάναι και χαρτί η βάση!

Το πλαστικό καπάκι ντύθηκε με φύλλα και έλικες από πηλό,  ασταρώθηκαν, βάφτηκαν ,βερνικώθηκαν και πατιναρίστηκαν. 
Ένα πρωτότυπο πόμολο δε, εκτελεί χρέη "κρατήματος" στην κορυφή για να το ανοίγεις με ευκολία. Όλο το σύνολο είναι στα χρώματα άσπρου-μαύρου! 
Δεν μπορείτε να πείτε, μιλάμε για επανάσταση!!!😂😂

Το δεύτερο προέκυψε απο "γαμπρό εισαγόμενο"  😁.

Το ξύλινο πλαίσιο ήρθε με μια αποστολή "αχρήστων" εκ Βορρά 💖που περιείχε ων ουκ έστιν αριθμός και κάθε λογής ποικιλίας! Αλλά ο αποστολέας μου είπε " ακόμα κι ένα να γίνει κάτι, εμένα μου αρκεί"! Οπερ και εγένετο και ελπίζω να το επικροτήσει 😏 

Αφού λοιπόν έφαγα μία μέρα ολόκληρη να ταξινομήσω κατ είδος 2 κούτες "αχρηστα", κόλλησα μ αυτό το ξύλινο πλαίσιο, που είχε γίνει μία εμφανής προσπάθεια αλλαγής που όμως έμεινε στη μέση. 
Πλάτη δεν είχε, τζάμι δεν είχε. 
Εγω όμως είχα έμπνευση και ω του θαύματος (δεύτερο θαύμα...στο τέλος με βλέπω να περπατάω πάνω στη θάλασσα!) είχα και ομόχρωμο ύφασμα! Αυτό κι αν ήταν προξενιό τεφαρίκι! Έντυσα λοιπόν ένα κομμάτι πασπαρτού με το ύφασμα, που ειρρήσθω εν παρόδω, κι αυτό ήταν φιλική χορηγία, ενός αγαπημένου φίλου ταπετσέρη, που παραμονές Χριστουγέννων μου είπε "ελα και διάλεξε ό,τι και όσα υφάσματα θέλεις" και φυσικά δεν έχασα χρόνο 😆. 
Μετά μ' έπιασε ο ρομαντισμός μου. Πόσο πια να πάει το ασπρο-μαύρο! Νισάφι.


Είχα λοιπόν ένα αγγελάκι από ρητίνη και αφού εκοψα ενα κομμάτι πασπαρτού στα μέτρα της κορνίζας του αγγέλου, έκανα πάνω του decoupage με ριζόχαρτο και πάλι εφε σπασμένης προσελάνης...κι εδώ έγινε το λάθος. 
Δεν το πέρασα μετά με βερνίκι, με αποτέλεσμα όταν έβαλα το glaze που δίνει το εφέ του υγρού γυαλιού, κάποια χημική ένωση έκαναν και βγήκε σαγρέ το αποτέλεσμα, αλλά δε με χαλάει, γιατί τώρα δίνει και εφέ "δερματος" θα το έλεγα.

Κόλλησα τη σύνθεση στο κέντρο του υφάσματος, στη δε κορυφή του κάδρου πλέον κόλλησα ξυλόγλυπτο που έβαψα στα ίδια με το φόντο  χρώματα. Πέρασα δε με ελαφριά πάστα χρυσού και τα μοτίβα και το ξύλινο πλαίσιο, έτσι να δίνει μια  αμυδρή γκλαμουριά. Σκοπεύω δεν οταν κατέβω στη Χώρα να αγοράσω ή ταφταδένια ή βελούδινη κορδέλα στο ίδιο τσαγαλί χρώμα ( η γιαγιά μου το έλεγε "το χρώμα του φρέσκου αμύγδαλου"!) και να κρεμαστεί από εκεί μ ένα εμφανή πλούσιο φιόγκο.

Kαι εκεί που ήμουν έτοιμη να κρεμάσω τα πινέλα, φωνή βοώσα ηκούσθη εκ διαφορετικών κατευθύνσεων και... εισακούσθη!

Πώς μπορούσα να κωφεύσω σε τόσες αδύναμες αλλά εκλιπαρούσες φωνούλες για σώσιμο; Είμαι και ευαίσθητη!

-Μη μας πετάς, μη μας πετάς! κοίταξέ μας δεύτερη φορά 🙏 Ναι επιτελέσαμε τον προορισμό μας αλλά κάτι έχουμε ακόμα να δώσουμε...😉

-Τί μπορεί να δώσουν κάποια πλαστικά θηκάκια γλυκισμάτων;

-Δε μπορεί να μη σκέφτεσαι τίποτα για μας 😔! Εσυ τόσα και τόσα έχεις μεταμορφώσει και αρέσουν και δε ξέρουν από τί προήλθαν, κάνε κάτι και για μας πλιιιζζζζζζζζζ (έχουν επηρεασθεί από τη Σμαραγδένια, ηλίου φαεινώτερον!), σε μας σταμάτησε η έμπνευση;

-Μα τί θα μπορούσα να σας κάνω ειναι το θέμα  😏κι ύστερα πόσα άλλα να χωρέσει τούτο το σπίτι, που ευτυχώς εδώ που τα λέμε ,είναι δικό μας, αλλιώς θα μας έκαναν αίτημα για έξωση οι γείτονες ως ρακοσυλλέκτες! Φαντάσου λέει να μεναμε ακόμα στο διαμέρισμα της Αθήνας!!!!Απο τα μπαλκόνια θα κρεμόντουσαν τα διάφορα μαζί μ εμάς απο τα μανταλάκια στην απλώστρα!!!

Ελα όμως που είναι να μην σ έχει μπολιάσει το μικρόβιο! Γιατί μεταξύ μας, πιο επικίνδυνο είναι τούτο το μπόλι παρά το εμβόλιο του κοροναϊού, πιστέψτε με! Είναι να μην το γκαινιαστείς μετά...δε γλυτώνεις! και κάπως έτσι το μυαλό άρχισε να ψάχνει λύσεις

Κι επειδή άρχισε το ξεστόλισμα (κατά το Πάσχα θα ολοκληρωθεί όπως πάει, εκτός κι αν στο δέντρο κρεμάσω αυγά 😍) και ήδη άρχισε ο βομβαρδισμός των διαφημίσεων για τον "Αγιο" του έρωτα (εμπόριο κι εδώ η αιτία!) ας βάλουμε λίγο ρομαντισμό στη ζωή μας, που αυτές τις άγριες εποχές τον έχουμε ξεχάσει.

Έτσι η  φωνούλα ικανοποιήθηκε! 

Μία ξύλινη βάση αυγών, μία βάση απο γνωστή μάρκα κρουασάν (για ρόδες τα μάζευα, άλλο έγιναν) το πλαστικό θηκάκι που είχε γλυκάκι και έγινε λίπος απόρροια της εορταστικής κραιπάλης, κι μια ξυλόγλυπτη τρεσσούλα μ' ένα φιογκάκι για το καθένα, όλα μαζί με την κατάλληλη επεξεργασία έγιναν ρομαντικά φωτοφορ (δυστυχώς δεν τά 'χω φωτογραφήσει ακόμα βράδυ 😡)! 

Δεν είναι γλυκούλικα;


Και πλήρης υπερηφάνειας για την πετυχημένη σύζευξη σας τα παρουσιάζω όλα με την προτροπή  ο,τι σας φαίνεται αταίριαστο μην το απορρίπτετε, γιατί ως γνωστόν τα ετερώνυμα έλκονται και τα ομώνυμα απωθούνται 😋. Τί μαθαίναμε τόσα χρόνια στα θρανία; Το ίδιο ισχύει και για τα πετυχημένα προξενιά. Αμ πώς!

26 σχόλια :

  1. Ωραιότερα προξενιά δεν έχω ματαδεί! Τα προικιά αξιοποιημένα σε όλο το μεγαλείο τους! Τι να πω, Χαρά μου, χρυσοχέρα μου, για σένα? Η φοντανιέρα αξιοζήλευτη! Το κάδρο μπαρόκ! Τα φωτοφόρ (βάση ρεσώ τα λέω συνήθως) ανεπανάληπτα! Χίλια μπράβο, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχχα λες να το κάνω επάγγελμα Μία;;;
      Η αλήθεια ειναι οτι τα προικιά προσπαθώ τνα τα αξιοποιώ με τον καλλίτερο τρόπο και αυτά ν αναδεικνύονται και ο αποστολέας να ικανοποιείται για τον κόπο της συλλογής τους που έκανε τόσο καιρό! Γιατί αν έβγαζα φωτογραφία τα δύο δέματα που παρέλαβα θα χάνατε το νου σας ,τι και τι περιείχε!
      Φιλιά πολλά και χίλια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ <3

      Διαγραφή
  2. Χαρά μου μόνο εσύ θα μπορούσες να συνδυάσεις όλα αυτά τα διαφορετικά πράγματα και το αποτέλεσμα να είναι αριστούργημα. Μπράβο!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα Ελένη μου δεν ειναι μια ικανοποίηση οταν βλέπεις κάτι που ουτε εσύ το αξιολογουσες να παίρνει μία άλλη μορφή πιο καλόγουστη και να γίνεται πραγματικά χρήσιμο; Γι αυτό αγαπώ τόσο την ανακύκλωση,γιατί σε εκπλήσσει ευχάριστα.
      Καλή εβδομάδα χωρίς προβλήματα

      Διαγραφή
  3. Είσαι και η πρώτη προξενήτρα !!!
    Μπράβο, γεια στα χέρια σου και στις εμπνεύσεις σου !!!
    Σε φιλώ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια μου,
      Σ ευχαριστώ πολύ που παρότι εσύ δεν είσαι ενεργή στο μπλογκ σου δεν παραλείπεις να περνάς, και ν αφήνεις τη θετική σου αύρα και τον καλό σου λόγο, απο μένα <3
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  4. Έλα ρε συ!! Πολύ όμορφα. Μπράβο σου κα προξενήτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχχαχαα θα αποκτήσω και ειδικότητα προξενήτρας εκεί που δε το περιμενα!!!χαχαχαα
      Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια κορίτσι μου

      Διαγραφή
  5. Wow! What a fantastic transformation! Your pieces look so beautiful and elegant!
    kisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικά και θα είσαι πλήρης υπερηφάνειας! Εξάλλου τι θέλει μια καλή προξενήτρα; Να βλέπει επιτυχημένες συζεύξεις! Θαυμάζω και δεν πιστεύω τι βλέπω. Ειλικρινά διαβάζω ξανά για να κατανοήσω τι είναι το καθένα που λες. Ερωτευμένη δηλώνω με το ταλέντο σου! (Ευτυχώς που είσαι σε δικό σου σπίτι ...αντε και στο νοίκι να έπρεπε να μετακομίσεις. Θα ήθελες ειδικό φορτηγό για τα ''για πέταμα''!)
    Μπράβο Χαρά μου αξιοθαύμαστη είσαι
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννα μου αγαπημένη τα λόγια σου με συγκινούν και με κάνουν να κοκκινίζω. Δεν ειμαι δα και για τόσο θαυμασμό!
      Οπως και νάχει με κολακεύει και χαιρομαι που μοιράζομαι τις δημιουργίες μου μαζί σας. Μπορεί να μην είναι η μεγάλη κοινότητα του φβ αλλά ειναι απείρως καλλίτερη η ζεστή μας παρέα του μπλοκινγκ!
      Φιλιά πολλά <3

      Διαγραφή
  7. Πίσω από κάθε λέξη σου εγώ βλέπω την ικανοποίηση σου με τα αποτελέσματα της παντρειάς Χαρούλα μου...άσε δεν την όλη συζήτηση που έκανες με τα πλαστικά θηκάκια των γλυκισμάτων...🤣🤣
    Η μεταμόρφωση δεν της παγωνιέρας (και εγώ δεν ξέρω πως την λένε) Χαρά μου, αλλά δεν πειράζει με την ομορφιά που έχει τώρα και με την αλλαγή χρησιμότητας της, σίγουρα θα αναβαθμιστεί...
    Εκεί που δίνεις ρέστα είναι στην χημεία της ύλης μεταξύ τους αυτό είναι το καλύτερο πάντρεμα θα έλεγα εγώ!!!
    Βεβαια οταν γράφεις το πως χρεισημοποιείς τα υλικά και τι βάζεις για να τους αλλάξεις τα φώτα..χμμμμ την όψη ήθελα να πω για μένα φαίνονται κινέζικα 😊
    Να απολαμβάνεις ότι και να κάνεις Χαρά μου την αγάπη μου🧡 πάντα. φιλιαααα 😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το απολαμβάνω Ρουλάκι μου νάσαι σίγουρη,το απολαμβάνω με όλους τους μυς του σώματός μου και περισσότερο όλων της καρδιάς μου!
      Και ειναι ακόμα μεγαλύτερη η χαρά μου οταν τις επικροτείτε αυτές μου τις ατζαρεντοσυνες!!!
      Η μεγαλύτερη χαρά των δημιουργιών μου ειναι οτι προκύπτουν απο άχρηστα αντικείμενα <3
      Την αγάπη μου ολόκληρη πάντα δικιά σου

      Διαγραφή
  8. Σε χαίρομαι! Κι εγώ εδώ, με την ΜΟΝΑΞΙΑ μου κι όλα τα "αχρηστα πλέον..." γύρω μου... μακάρι να ήσουν κοντά... Ταυτόχρονα, μερικές φορές, μου δίνουν κι εμένα ιδέες με τις "..φωτοσυνθέσεις" μου ...αλλά η Μοναξιά ΔΕΝ αντεχεται... Συγχαρητήρια για μια φορά ακόμη! Να είσαι καλά, κι ιδίως όλοι όσους αγαπάς... Από την ...άλλη όψη του φεγγαριού "αστοριανή" Ν.Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι!!!!
      Υιώτα μου κατανοώ τη μοναξιά σου οταν έχεις μάθει να συμβιώνεις ολα σου τα χρόνια μ έναν άνθρωπο κι αυτός φεύγει, ομως είσαι άνθρωπος με θέληση και δημιουργικότητα, κάντα λοιπόν ασπίδα να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και μην τον αφήνεις να κατρακυλά στην θλίψη
      ΣΟυ ευχομαι απο <3 νάσαι υγιής και να ξαναβρείς το κέφι σου για ζωή!

      Διαγραφή
  9. Ω! Χάθηκε το σχόλιο μου, θα το πήρε ο χιονιάς! ;)
    Έγραφα αν θυμάμαι καλά πως όλη σου η ανάρτηση είναι εύθραυστη και άλλα πολλά!!!

    ΑΦιλιά δυναμικά και πάντα καρδιάς! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ τέτοιος που ήταν συμπαρέσυρε τα πάντα! Αφησε όμως ωραίες εικόνες και ένα γλυκύτατο σχόλιο ;)
      Στεφανάκι μου αφιλάκια πολλά και σ ευχαριστώ που άφησες τη ζεστουλα σου και πέρασες απο τα μέρη μου <3

      Διαγραφή
  10. Αυτά τα συνοικέσια τα κάνω κι εγώ, τα άλλα άστα να πάνε.
    Όλα τα ταίριαξες μια χαρά.
    Δεν πετιούνται καλέ τόσο πολύτιμα πράγματα!
    Αλλά πού να τα βάλουμε πια;
    Όπως λες, ξεχύνονται από τα μπαλκόνια!
    Χαχαχαχαχα
    Αχ και να ήμασταν κοντά!
    Η Γεωργία Βασιλειάδου μαζί με τη Σαπφώ Νοταρά.
    ΜΠΟΥΡΛΌΤΟ!!!!!!
    Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως θάταν εκρηκτική η συνύπαρξη μας Ρένα μου!
      Λυπάμαι πολύ που έιμαστε τόόόσο μακρυά, θάχαμε πολλά να μάθουμε η μία απο τη ...μία!χαχαχχαχα Εγω ενα ταπεινό χαμομηλάκι ειμαι μπροστά σου, αλλά όπως μας κινητοποίησες τότε και εγω προσωπικά σου οφείλω πάρα πολλά, έτσι θάταν και αν η απόσταση ήταν μηδενική
      Θ απολάμβανα τη δημιουργική σου παρέα όπως και τις φίλες μας εκεί,που δε ξεχνώ ποτέ!
      Ελπίζω τουλάχιστον κάποια στιγμή να ξαναβρεθούμε έστω και λίγο

      Διαγραφή
    2. Όλοι από κάπου ξεκινάμε.
      Υπάρχει το υπόβαθρο και χρειάζεται μια σπίθα για να ανάψει το φυτιλι.
      Ποιος θα απολάμβανε πιο πολύ, δεν ξέρω.
      Αυτές οι μινιατούρες σου, πρέπει να μπούνε σε γκαλερί και πάνω.
      Ελπίζω κι εγώ σε reunion.

      Διαγραφή
    3. Ειλικρινά Ρένα εκπλήσσομαι κι εγω η ίδια απο το που ξεκίνησα και πού έχω φτάσει! Ουδέποτε περιμενα ή φανταζόμουν καν κάτι τέτοιο. Σαν η ζωή να μου επιφύλασσε ενα θαυματουργό φάρμακο για τα φαρμάκια που θα με κερνούσε και της το χρωστώ, οτι δεν μ άφησε να το παλέψω χωρίς όπλα!
      Οι μινιατούρες δεν είναι για γκαλερί γιατί έχουν ελαττώματα π.χ. δεν εχω καταφέρει ακόμα να μη φαίνονται σε κάποια σημεία οι κόλλες.Ασε που καίγομαι και τσουρουφλιέμαι κάθε φορά με το πιστόλι! Αλλά είναι τόσο μικρά τ αντικείμενα που δεν μπορείς να τα κολλήσεις χωρίς να κολλήσουν στα χέρια σου.
      Οπως και νάχει θ απολάμβανα τη συντροφιά σου όσο δε φαντάζεσαι!
      Ελπίζοντας τουλάχιστον στο reunion μέχρι τότε σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη μου

      Διαγραφή
  11. Το να μπορείς να αντέξεις τη μοναξιά και επιπλέον να την απολαμβάνεις, είναι μεγάλο προσόν (κάπου το διάβασα)Καθένας έχει μέσα του δύο κόσμους που συνυπάρχουν, τον κόσμο της λογικής και τον κόσμο της ιερής τρέλας για δημιουργία (κι αυτό το διάβασα) Ο εγκλεισμός, εκούσιος ή όχι, έδωσε σε κάποιους με ανήσυχο πνεύμα (ονόματα δε λέμε) ανεξάντλητες πηγές έμπνευσης (άντε να δούμε που θα φτάσει) λες και δεν μπορούν να καθίσουν ήσυχα-ήσυχα στην κόχη τους, αλλά πρέπει καλά και σώνει να μας ξεσηκώνουν. Ευτυχώς θα έλεγα, γιατί η αγάπη για δημιουργία ανταμείβει κάθε συναίσθημα και η αίσθηση που σε τυλίγει(οικειοποίηση) οδηγεί σε σκέψεις με οδηγό….by Hara. Υπέροχα έδεσε το προξενιό! Μπράβο Χαρά!!! Καλή ζωή να έχουν!
    Φιλιά πολλάααα
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Αννικάκι!Κάτι που ξέχασα να ευχηθώ και σ όλες τις προηγουμενες.
      Εγω τη μοναχικότητά μου την απολαμβάνω. Οχι δνε είναι μοναξιά,εχω επιλέξει να πορεύομαι μοναχικά οταν κάτι αλλο δε με γεμίζει το ίδιο. Και χαίρομαι πολύ οταν αυτή μεταφράζεται απο δημιουργίες που μου γλυκαίνουν την ψυχή και δε με τοξινώνουν όπως συμπεριφορές ή ειδήσεις.
      Οχι δε μπορώ να καθήσω ήσυχη στην κόχη μου γιατί το θεωρώ μέρα νεκρή και επειδή όλα ειναι ρευστά γύρω μας και δε ξέρω πότε θα συμβεί η "εκπληξη" δεν θέλω να τις αφήνω να περνούν άπραγες. Οι δημιουργίες ειναι η καλλίτερη παρέα που θα μπορούσα να ζητήσω,εκτός απο κάποιες απο εσάς που λαχταρώ πραγματικά!
      ΑΥτά κι άλλα πολλά μπορώ να γράψω και να πω,αλλά μοναξιά δε το λέω!
      Φιλάκια γλυκά αγαπημένη μου

      Διαγραφή
  12. αυτο κι αν ειναι προξενειοοοοοοοοοοοοοοο !!!
    καταπληκτικο φιλεναδα και τα χρωματα ιδανικα...
    την τελευταια φωτο δνε μου την εμφανιζει δεν ξερω γιατι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω μέχρι τώρα να σου την έχει ανοίξει Σοφία,δεν είχε διαφορετική επεξεργασία απο τις άλλες
      Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια <3

      Διαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...