...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Ει ψιτ! κάτι ξέχασες...

 κι εκεί που ήμουν αμέριμνη, τρόπος του λέγειν γιατί μόνο αμέριμνος δε μένεις τούτο τον καιρό, ήρθε ένα πουλάκι και μου χτύπησε με επιμονή πρωτόγνωρη, το τζάμι της μνήμης
- Ει εσύ που βόσκεις; ξέχασες;;;
-Τι άλλο ξέχασα, που κοντεύω να ξεχάσω και τ' ονομά μου η γυναίκα!
-Τα χρόνια μας !
- Τα ποιά; Έχουμε κοινά χρόνια;;; Εσύ γεννήθηκες μόλις χθες και εγω τάχω ξεχάσει από καιρό ,γιατί δε θέλω να τα θυμάμαι. Αλλωστε εσύ είσαι Ανοιξιάτικο κι εγώ χειμωνιάτικο φρούτο και υπερώριμο, τολμώ να πω 😕
- Κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις; και γιατί νομίζεις οτι γεννήθηκα; για να σου υπενθυμίσω οτι κάτι ξέχασες και είμαι σίγουρο, οτι αυτό δεν θέλεις να το ξεχάσεις, γιατί σου χάρισε πολλές χαρές 😍.
Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τί ξέχασα, αλλά σάμπως έμεινε και μυαλό να σκεφτεί κάτι ευχάριστο μ όλ αυτά που συμβαίνουν;
Η αλήθεια είναι, οτι ολο αυτό τον καιρό, ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά, με όλα αυτά που έρχονται απανωτά και δε μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι από την κατήφεια και την απελπισία! Αλλά εκεί που ετοίμαζα μία "μαύρη" ανάρτηση ήρθε τούτο το πουλάκι να μου υπενθυμίσει κάτι που πραγματικά είχα ξεχάσει .
Μπορεί το 13 κάποιοι να το θεωρούν γρουσούζικο, εγω όμως το θεωρώ ευλογημένο, όπως κάθε μέρα ,κάθε μήνα, κάθε χρόνο που είμαι εδώ κοντά κι ανάμεσά σας να μοιραζόμαστε χαρές και λύπες. 
13 ολόκληρα χρόνια λοιπόν συμπληρώθηκαν χθες, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να τα μνημονεύσουμε και να πάρουμε δύναμη, ν αντέξουμε τούτη τη σκληρή πραγματικότητα. Γιατί όσο είμαστε όρθιοι και μπορούμε και δημιουργούμε όλα γίνονται πιο ανεκτά και πιο διαχειρίσιμα. Τίποτα δεν είναι εύκολο στις μέρες μας, αλλά έχουμε ένα όπλο στα χέρια μας, που αντίθετα με τα φονικά όπλα που εκπυρσοκροτούν και σκοτώνουν αθώους, εμείς εισπράττουμε και μοιράζουμε χαρά.
Η δημιουργία είναι δώρο θεού και είμαστε τυχερές που την έχουμε, ας ξορκίσουμε τα κακά που μας περιβάλουν μ αυτήν ,οχι αδιαφορώντας απλά προσπαθώντας να θωρακίσουμε λίγο το μέσα μας που βάλλεται απο παντού.


Αυτό το πουλάκι λοιπόν που ήρθε τιτιβίζοντας και μου θύμησε τα ξεχασμένα γενέθλια, δικαιούται να τεθεί στην κρίση του κοινού για την πρόκληση της Μίας


 

Όσο για σας ,δεν σας αφήνω να φύγετε έτσι αφίλευτοι!
Ένα τσαγάκι, έτσι για το καλό και να ευχηθούμε και του χρόνου, θα το πιούμε 😉


Συνέχεια της προηγούμενη Απωανατολίτικης ανάρτησης (όλως τυχαία) και ίδιας τεχνικής με το πουλάκι ξένο -ξενιτεμένο.


Μπορεί να μην είμαστε Γιαπωνέζες αλλά το τσάι μας φέρνει πιο κοντά, 
και οταν γίνεται και μετά μουσικής όπως στην προκειμένη περίπτωση,
είναι γεγονός αναμφισβήτητο για την καλοπέραση της παρέας 😍 







Και για την ιστορία της εικόνας αντιγράφω την ανάρτησή μου απο το φβ, ως είχε: Στην Ιαπωνία, η τελετή τσαγιού είναι μια σημαντική πολιτιστική δραστηριότητα που περιλαμβάνει την τελετουργική προετοιμασία και σερβίρισμα ενός κονιοποιημένου πράσινου τσαγιού που ονομάζεται matcha. Όλες οι γκέισες είναι άρτια καταρτισμένες σε αυτήν την τέχνη

Επίσης η shamisen είναι ένα ιαπωνικό όργανο χορδών (τύπου μικρής κιθάρας) τρίχορδο, που εισήχθη στην κουλτούρα της Γκέισας τον 18ο αιώνα. Σήμερα, είναι το πιο διάσημο από τα όργανα της Γκέισας και το πιο δύσκολο να τελειοποιηθεί
Στην εικόνα λοιπόν πέτρωσαν, αριστερά μία Γκέϊσα που πίνει ενα φλυτζάνι τσάι απο το τσαγιερό που βρίσκεται στο χαμηλό τραπεζάκι, στο κέντρο η όρθια έρχεται φέρνοντας το μπωλ με το αρωματικό νερό και η τρίτη παίζει προς τέρψη όλων τη σαμισέν
Ισως το φόντο πέφτει πολύ σκούρο για να ξεχωρίσουν τα μαλλιά, αλλά αφ ενός ήθελα κάτι που να φέρνει προς το λιτό αφαιρετικό διάκοσμο της Ιαπωνίας και αφ ετέρου να δίνει έμφαση στα ρούχα.

Κι έτσι, από ένα απρόσμενο πουλάκι που μέχρι πριν λίγο δεν είχε λόγο ύπαρξης, προκλήθηκε μία εντελώς άλλη απο ο,τι προετοιμαζόταν ανάρτηση και γλύκανε κι εμένα λίγο το μέσα μου!

Από καιρό θέλω να σας πω και κάτι χαρούμενο που συνέβη, αλλά δυστυχώς τα γεγονότα το αμαύρωσαν και τ άφησαν στην άκρη, αλλά θα περιμένετε λίίίγο ακόμη  🙏

32 σχόλια :

  1. Qué composiciones tan bonitas!!! El pajarito es precioso!!!
    Besos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις για όλα μια υπέροχη ιστορία και μια λύση.
    Χρόνια πολλά για το μπλογκοσπιτάκι σου, Χαρά μου!
    Πέρασαν τόσα χρόνια;
    Θυμάμαι πόσο ωραία περνούσαμε με τις ατελείωτες αναρτήσεις κσι τα αναρίθμητα σχόλια.
    Ήμασταν κσι πολλές.
    Τώρα μείναμε ελάχιστες.
    Δεν πειράζει, ας είναι όλες καλά.
    Εύχομαι να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια ακόμα.
    Να μας χαρίζεις τις υπέροχες δημιουργίες σου και τις ιστορίες τους.
    Ένα τσαγάκι θα το πιω και θα σου ευχηθώ καλό ξημέρωμα.
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου ουτε κι εγω μπορώ να πιστέψω πώς πέρασαν τόσα χρόνια! Κάθε φορά βάζω το ίδιο widget να υπολογίσει ποιό χρονο κλείνω! Είναι απίστευτο γιατί εγω νοιώθω σαν νάταν χθες,μόνο τα γεγονότα, οι άνθρωποι που έχουν φύγει ή χαθεί απο τα σπιτάκια τους και η δική μου πορέια μου επιβεβαιώνουν οτι οντως εχει κυλήσει πολύ νερό στ αυλάκι!
      Μακάρι εμείς που μείναμε πιστές στις επάλξεις να συνεχίζουμε όσο μας βαστάν τα χέρια και το μυαλό μας.Είναι το καλλίτερο ξέδωμα απ ό,τι συμβαίνει γύρω μας
      Μακάρι να μπορούσαμε να πίναμε και στην πραγματικότητα το τσαγάκι μας, αλλά πάντα ελπίζω σ ενα θαύμα ;)
      Φιλιά πολλά μπροστάρισα!

      Διαγραφή
  3. Σε χαιρόμαστε 13 χρόνια και δεν χορταίνουμε να σε βλέπουμε και να σε διαβάζουμε !!!!!!! Εύχομαι να γίνουν 113 με πάντα αριστουργήματα !!!!
    Και.....ψιτ...μπορεί το φβ να είναι πιο άμεσο, αλλά τα μπλογκς είναι λατρεία και είμαι ευτυχής που απ αυτά σε γνώρισα και από κοντά !!!! Την αγάπη μου και τα φιλιά μου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα γλυκειά μου Ράνια η χαρά μου ειναι απερίγραπτη που μου δόθηκε η ευκαιρία να σε γνωρίσω και προσωπικά αφου πριν είχα διαπιστώσει πόσο γλυκός και δοτικός άνθρωπος είσαι! Είναι μεγάλη η χαρά να επιβεβαιώνεις την εικόνα του άλλου που έχεις σχηματίσει με το ολόγραμμά του!
      Σ ευχαριστώ πάντα πολύ για όόόλα και σου εύχομαι κάθε καλό προσωπικό και οικογενειακό <3

      Διαγραφή
  4. Χρόνια πολλά για το σπιτάκι σου εδώ. Το 13 για μένα είναι γούρικος αριθμός.
    Να σαι καλά. Να γράφεις, να δημιουργείς.
    Το πουλάκι υπέροχο και το τσαγάκι επίσης. Λαμπρές οι δημιουργίες σου για άλλη μια φορά.
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για μένα Αννούλα είναι γουρικος, αλλωστε ολοι οι αριθμοί γουρικοι εμείς οι άνθρωποι φορτώνουμε τα πάντα γύρω μας με θετική ή αρνητική ενέργεια ,ως δικαιολογία για ό,τι μας συμβαίνει ;)
      Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και χαρά μου που συναντηθήκαμε <3

      Διαγραφή
  5. Και πού να ήξεραν Χαρά μου, τα πλακάκια του μπάνιου ή της κουζίνας πως θα γινόντουσαν παρόμοιες δημιουργίες!!!
    Κάθε φορά με τις δημιουργίες σου, μένω έκθαμβη και αυτή την φορά χάρη στη συμμετοχή σου, απολαμβάνουμε και πουλάκια ταξιδιάρικα!

    ΑΦιλάκια και να έχουμε μια γλυκιά Μεγάλη Βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στεφανάκι μου μακάρι νάταν απλά πλακάκια μπάνιου ή κουζίνας, είναι τα ερείπια ενός πολιτισμού που θάφτηκε στη θάλασσα το 1953. Είναι κομμάτια πορσελάνης απο ειδη οικιακής χρήσεως που ηταν πολύ διαδεδομένα εκείνα τα χρόνια στη Ζακυνθο (ακόμα κι εμείς είχαμε σπίτι μας, τωρα εχουν μείνει 2-3 πιατα ως διακοσμητικά τοίχου) και θρυμματίστηκαν απο το σεισμό και στη συνέχεια οι μπουλντόζες που καθάρισαν τα ερείπια έριξαν όλα τα υλικά στη θάλασσα και εγιναν μπάζα που πάνω τους ορθώθηκαν σπίτια και έγιναν δρόμοι! Η Ζακυνθος έφτασε στο σημερινό της μέγεθος απο τις επιχωματώσεις της θάλασσα μετά απο κάθε καταστροφικό σεισμό, δυστυχώς.
      Ολα λοιπόν τα κομματάκια που βλέπεις να χρησιμοποιώ στα έργα μου,τα βρίσκω αποκλειστικά στη θάλασσα, στη συγκεκριμένη περιοχή που πετάχτηκαν τα μπάζα.
      Αφιλάκια γλυκά πάντα γλυκειά μου φιλενάδα,εύχομαι ενα ειρηνικό Πάσχα

      Διαγραφή
  6. Δεν είχα την ευλογία να ζήσω, στο ακέραιο και τα 13 χρόνια της λειτουργίας του δικτυακού σου σπιτιού Χαρά μου. Όμως το έκανα τα τελευταία χρόνια και χαίρομαι την κάθε του στιγμή.
    Χρόνια πολλά ψυχή μου, χρόνια με υγεία, γεμάτα δημιουργίες και εμπνεύσεις.
    Όσον αφορά τις συγκεκριμένες, ε τι να πω, πάλι θα τα λέω;
    Υπέροχα Χαρά μου τα πετρωτά σου. Ένας ολάκερος κόσμος άψυχος ζωντανεύει στα χέρια σου, αποκτά ζωή, χρώμα, κίνηση, ανάσα.
    Στέλνω στο νησί την αγάπη μου κορίτσι μου και κοίτα! Εκεί ψηλά, στο Μικρό νησί, μένουν οι κουμπάροι μου, στο έχω πει;
    Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου μπορεί αν μην συμπορευτήκαμε εξ αρχής αλλά με πέτυχες στην ώριμή μου περίοδο. Αρχικά δεν ήξερα πού πατουσα και πού βρισκόμουν, ήμουν καθαρά προνήπιο.
      Ετσι χαίρομαι πολύ που η συνάντησή μας έγινε σε πιο μεστούς χρόνους και αντλούμε ο ένας απο τον άλλον ό,τι ωραιότερο έχει να προσφέρει!
      ΑΝ μου πεις ποιοί ειναι οι κουμπάροι με χαρά θα πάω να τους δώσω τους χαιρετισμούς και την αγάπη σου ;) Είμαι μεγάλη αδυναμία το Μικρό Νησί, ενας ειδυλλιακός τόπος,που θάναι χαρά μου να ανταμώσουμε κάποια στιγμή ;) <3
      Την αγάπη μου πάντα

      Διαγραφή
  7. Χρόνια πολλά, πολλά κι ακόμη περισσότερα. Ένα blog που καταγράφει σκέψεις βιωμένες ή επινοημένες, με χιούμορ, με γερές δόσεις αυτοσαρκασμού, με υπέροχες δημιουργίες που το επιβεβαιώνουν τα σχόλια, ο κόσμος που πάει κι έρχεται, που διαβάζει, που θαυμάζει, που επαινεί. Ένα blog στη γειτονιά που ξεχωρίζει για όλα αυτά κι άλλα τόσα. Χιλιόχρονο να είναι!
    Μεγάλη αγκαλιά Χαρά μου και φιλιά αγάπης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αγαπημένη μου Αρχόντισσα!!!Πόσο γλυκειά είσαι και πόσο τυχερή είμαι που σε συνάντησα! Με κάποιους ανθρώπους μπορείς νάχεις κάνει λίγα χιλιόμετρα ομως σου δίνεται η εντύπωση οτι εχεις φάει μαζί τους ψωμί κι αλάτι χρόνων! Σκέψου κάπως έτσι κι εμάς ;)
      Σ αγαπώ και σ ευχαριστώ <3

      Διαγραφή
    2. ♥♥♥
      Εγώ είμαι η τυχερή και σ' ευχαριστώ!
      Με την αγάπη μου Καλή Μεγ. Εβδομάδα και με υγεία η Ανάσταση!

      Διαγραφή
    3. Καλη Ανασταση αγαπημενη μου,μακάρι κάποια στιγμή ν αναστηθεί ό,τι θεωρούμε πια πεθαμένο!

      Διαγραφή
  8. Χρονια πολλα Χαρα μου.Μονο ευχαριστες ειδησεις να φερνει το ομορφο πουλακι που εφτιαξες.Πολλα πολλα φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσαι καλά Λιτσάκι μου, χαίρομαι πολύ που είσαι εδώ τέτοια μέρα! <3

      Διαγραφή
  9. Χρόνια πολλά & αλλά πολλά πολλά χρόνια στις επάλξεις των bloggers!
    Χαρά μου, το πουλάκι είναι
    Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!
    Γρήγορα να τιτιβισι & να πει τσίου τσίου έχω χαρούμενα νέα από την Χαρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια πολλά και άλλα πολλά πολλά στον κόσμο των blogers!
    Το πουλάκι
    Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!
    Χαρά μου, εύχομαι γρήγορα να τιτιβισ ει & να πει τσίου τσίου ελάτε να σας πω τα χαρούμενα νέα της Χαράς! Με το καλό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό μου άγνωστο πουλί οι ευχές σου πάντα καλοδεχούμενες ειδικά οταν προέρχονται απο ένα τόσο ευαίσθητο κι αγαπημένο άνθρωπο!!!
      Τα χαρουμενα νέα δικαιούνται πλέον να ειπωθούν άμεσα ;) Αναμείνατε...

      Διαγραφή
  11. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι ευλογημένα!
    Πέρασα τυχαία, μήπως κάτι μου αλλάξει την διάθεση απ΄όσα συμβαίνουν γύρω μας και να που πέτυχα σε γενέθλια!Θα έλεγα δε πως το 13 μάλλον είναι και δικός μου όμορφος αριθμός, αφού...όταν αποφάσισα να ανοίξω το δικό μου, ένας από τους λόγους ήταν...να έχω δυνατότητα να επικοινωνούμε!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ λοιπόν δημιουργικά κι ευλογημένα! Είναι αυτή η επικοινωνία ένας όμορφος προορισμός!Βέβαια κάθε που βλέπω κομματάκι πορσελάνης, σκέφτομαι πως είναι μνήμες πονεμένες, αλλά...δυστυχώς ...έτσι είναι η ζωή.Να είσαι καλά και άντε να περιμένουμε και χαρούμενα νέα όταν νοιώσεις όμορφα να μας τα πεις!
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΑΡΆ ΜΟΥ!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως τα λες Βαρβαρα μου,συμφωνώ απολύτως σ όλα μαζί σου και για τους αριθμούς και για τα κομματια-μνήμης, που τα λέω εγω και για τις εκατέρωθεν ευχές. Ασε τους αριθμούς και τις ημερομηνίες, απλά και μόνο ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ και έχουμε μοιραστεί τόόόσα πολλά!
      Ποτέ δε θα ξεχάσω πώς έγινε η αρχή της γνωριμίας μας και φυσικά ουτε την πραγματική μας γνωριμία.Τα θυμάμαι και δάκρυα τσουζουν τα μάτια μου
      Νάσαι καλά πολύτιμή μου!

      Διαγραφή
  12. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο μπλογκοσπιτάκι σου, Χαρά μου. Εύχομαι τα 13 χρόνια να γίνουν 23, 33, 43 και ακόμη περισσότερα για να μπορούμε να θαυμάζουμε τις υπέροχες δημιουργίες σου. Όπως αυτές που θαύμασα σήμερα. Τι να πω για το ταλέντο σου, φίλη μου? Είσαι εκπληκτική. Το πουλάκι είναι απίθανο. Οι τρεις γκέισες μοναδικές (και ναι, μου αρέσει πολύ το φόντο) και με ξετρελαίνει το τσαγερό! Πολλά πολλά φιλιά, γλυκιά μου, και σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για τη συμμετοχή σου στην Craftlandia πρόκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία μου σ ευχαριστώ πάρα πολύ και για τις ευχές και για τη δυνατότητα που μας δίνεις να δημιουργουμε μέσα απο τις προκλήσεις σου. Χρειάζεται αυτό το σκούντημα,ειδικά τις μέρες αυτές που όλα είναι τόσο θολά και βαρειά πάνω μας!
      Σ ευχαριστώ λοιπόν για την ασίγαστη δημιουργικότητά σου και για τις προκλήσεις σου,σου ευχομαι ολόψυχα Υγεία και Καλό Πάσχα, αν και θα τα ξαναπούμε ;)

      Διαγραφή
  13. You are always so creative and clever doing art, it looks fantastic and I love your bird and all your japanese style scenes, what a great artist you are! Thank you for joining the Craftalandia Challenge!
    Kisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Your praiseworthy comments Diana give me great joy and thank you very much for that. You are so noble and generous! I thank you for always being by my side and commenting nicely on my little creations
      Happy Easter dear friend

      Διαγραφή
  14. Δεν θα τα καταφέρω ποτέ να έρθω στην ώρα μου Χαρούλα μου πάντα καθυστερημένο έρχομαι, έτσι και τώρα πέρασα να δω τι κάνεις και με χαρά μου βλέπω να γενεθλιάζεις αγάπη μου.
    13 χρόνια μαζί παρέα και πέρασαν σαν νεράκι γάργαρο, δροσερό και όμορφο.
    Να είσαι εδώ κοντά μας για πολλά πολλά χρόνια, είμαστε πολύ χαρούμενοι όσοι είμαστε τυχεροί να σε γνωρίσουμε και από κοντά έστω και λίγο.
    Θα κεραστώ από το τσαγάκι που μας κερνάς με χαρά, γιατί ξέρουμε ότι αυτά τα πετρωτά σου έχουν όλη την αγάπη σου για τις δημιουργίες σου, τις οποίες απολαμβάνουμε...
    Το πουλάκι που σου θύμισε τα γενέθλια τούτου του σπιτιού, το ευχαριστούμε πολύ.
    Και πουλάκια είναι αυτά κελαϊδούνε τι νομίζεις; 🤣
    Πολύ ωραίο το πορσελάνινο πουλάκι σου σαν και σένα όμορφο...
    Αγαπημένη μας Χαρά όλα να πηγαίνουν μια χαρά στην ζωή σου, εστω και μέσα στις δυσκολίες υπάρχουν αυτές οι μικρές αχτίδες χαρά που μας κάνουν να χαμογελάμε...
    Την αγάπη μου πάντα σε γλυκοφιλώ!!💖

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκειά μου αγαπημένη φιλενάδα, σ ευχαριστω που είσαι εδω να σβησουμε μαζί τα κεράκια των γενεθλίων μου. Εφηβη πια αλλά μυαλό το ίδιο,ανισόρροπο!χαχαχα Τί ομορφη διαδρομή αλήθεια κια πώς ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μου ,τόσος δρόμος που ουτε το κατάλαβα! Μόνο κοιτάζοντας τις πρωτες μου αναρτήσεις αναρωτιέμαι "ειμαι η ίδια τότε και τωρα;" "πώς έφτασα μέχρι εδώ;" Κι ολ αυτά σαν νάταν ενα βράδυ μόνο!
      Ας είμαστε καλά ν απολαμβάνουμε αυτές τι μικρές χαρές που μας ευλόγησε ο Θεός νάχουμε μόνες και μεταξύ μας και ας αναλογιστουμε πόσο τυχερές είμαστε σε σχέση μ άλλους,ειδικά αυτές τις δύσκολες περιόδους που ζούμε! Πάντα θα ευγνωμονώ αυτή την τυχερή μέρα που ήταν η αιτία να γνωριστουμε!!!Σ ΑΓΑΠΩΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΑ, Σ ΑΑΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

      Διαγραφή
  15. Ohhhh estoy realmente impresionada por tan bellos trabajos, el pájaro es una hermosura, pero cuando vi las geishas y la hora del té.... que decir, que talento para jugar con esas piedrecitas y que realmente se vea cada detalle de la escena. Me ha encantado.
    Muchas gracias por unirte a nosotras en el reto de Craftlandia :D
    Besote!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oooh querida Ayla que feliz estoy con el entusiasmo mostrado en tu comentario! ¡Estoy realmente honrado por tus palabras y muy feliz de haber logrado participar en tu desafío!
      Muchas gracias y deseo que en el futuro haya participaciones y lindas ideas entre nosotros.
      Perdón por los errores, pero Google es el traductor.
      yo tambien te mando un beso y un abrazo

      Διαγραφή
  16. Lo primero feliz cumpleblog, espero que podamos disfrutar de todos tus trabajos por muchos años más. Y en segundo lugar felicidades por los preciosos trabajos que has realizado, las composiciones me han encantado, el pajarito es precioso y el cuadrito de las japonesas muy creativo.
    Felicidades, besicos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...