...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Τρίτη 3 Μαΐου 2022

- Yes, I do!

 Αχ έτσι και ειπωθεί αυτή η πρόταση...τρεχάτε ποδαράκια μου!!!
Οχι καλέ, μην παρερμηνεύσετε, δε μου έγινε εμένα πρόταση γάμου και αποδέχθηκα, πιά φαγωθήκατε τόσα χρόνια "δε θα γίνεις", "δε θα γίνεις;...θα δεις" ! Έτσι έγινα και ησυχάστε εσείς, ανησύχησα εγώ 😵
Ένα βράδυ στα καλά καθούμενα εκεί που πήγαινε να κατακάτσει το κομφετί και η σερπαντίνα και να ξεκινήσει η Σαρακοστή να αποτοξινωθούμε, έρχεται στο κινητό  ένα χέρι μ'  ένα δαχτυλίδι με μια πέτρα ΝΑΑΑ 💎με το συμπάθιο, σαν εκείνο που έψαχνε η κυρά Καλλιόπη_Γεωργία Βασιλειάδου στην καφετζού  στο ντελβέ του καφέ ή στον Ηλία του 16ου , αν ενθυμείστε 😉 
Κοτρώνα, μιλάμε 💍
Ένα σοκ ομολογώ το έπαθα, παρότι το πράγμα τράβαγε 3 χρόνια τώρα, κι όλο "γρηγορείτε και προσεύχεστε" ορμήνευα το γιο μου. Αλλά τελικά τη δεδομένη στιγμή μ έπιασε εξ απήνης!
 Έπρεπε να πάει στη Μονεμβασιά να τον πιάσει το ρομαντικό του (σόι πάει το βασίλειο) και ν' αποφασίσει να απαντήσει θετικά στην άλλη ατάκα του αλησμόνητου ελληνικού Κινηματογράφου "Γαμπρός ή ..." (όξω και μακρά τέτοια κουβέντα)
Η μία λοιπόν φόρεσε το δαχτυλίδι και η μάνα άρχισε να τρέχει και να μη φτάνει, να ετοιμάσει τα δώρα για το επίσημο μπάσιμο του γαμπρού στης νύφης! 
Κάποτε βέβαια η ιεροτελεστία ήταν πολύ αλλιώς, αλλά είπαμε να κρατήσουμε κάτι από το τυπικό, μην τα εκποιήσουμε όλα στο βωμό τση μοδός!
Παλιά λοιπόν με το που έδενε ο γάμος πήγαιναν τα συμπεθέρια  στο σπίτι της νύφης με κανίσκια και δίσκους με γλυκά και κουφέτα. 
Δεν θα επεκταθώ στα δικά μας έθιμα του γάμου που έχουν καταγραφεί λεπτομερώς από την Καθηγήτρια φιλόλογο κα Μαίρη Ρουκανά-Αμπελά, στο βιβλίο της "Οι σταθμοί της ανθρώπινης ζωής στη Ζάκυνθο" (εκδόσεις ΤΡΙΜΟΡΦΟ), διότι τα πράγματα άλλαξαν εκ βάθρων και ούτε εμείς τηρήσαμε την σειρά των παλιών, όμως εγώ ήθελα να προσφέρω ένα ανάλογο κανίσκι στους συμπεθέρους μου μέσα από τη δική μου οπτική και καλλιτεχνική φαντασία 😉
Αντί για δίσκο λοιπόν, σκέφτηκα ένα ευμεγέθες κουτί, στυλ καπελιέρας, και μέσα να χωρέσει διάφορες συσκευασίες με τα γλυκίσματα. 
Η παραγγελία του κουτιού έφτασε αισίως στη Λάρισα, που όντως με λαχτάρησε τρις 😰, αλλά εκεί το βρήκα στα μέτρα και στο χρώμα που το ήθελα. Δε θα επεκταθώ ούτε στις λοιπές παραγγελίες προκειμένου να ολοκληρωθεί, διότι όλα έγιναν  μετ' εμποδίων, με αποτέλεσμα να φτάσουμε μήνα για να συγκεντρωθούν όλα και να ολοκληρωθεί το δώρο.
Θα μείνουμε λοιπόν στο κουτί, το οποίο ντύθηκε με τύπου βελούδο ύφασμα (τα υφάσματα ευγενική χορηγία του ταπετσέρη μου) σε παλ χρωματισμούς γκρι-μπεζ, στο καπάκι ένας τουρτόδισκος ντύθηκε με ίδιου τύπου ύφασμα, σε απόχρωση baby powder και πάνω του κολλήθηκε ένα ξυλόγλυπτο ζεύγος αγγέλων που έβαψα. Κολλήθηκε πάνω στο καπάκι και γύρω γύρω κολλήθηκε κορδόνι στις μεικτές αποχρώσεις γκρι-μπεζ και ροζ και στη μία μεριά του κύκλου κολλήθηκαν δυο τριαντάφυλλα με μια βελούδινη κορδέλα.  


Η περίμετρος του καπακιού στολίστηκε με ξυλόγλυπτη τρέσσα χρωματισμένη στα ίδια χρώματα και επειδή ήταν μικρότερου μεγέθους από τη βάση, ολοκληρώθηκε με το ίδιο διπλόχρωμο κορδόνι .
Στη βάση του κουτιού κόλλησα δαντέλα Chantilly (σαντιγύ). 



Το εσωτερικό που στρώθηκε με τούλια από μπομπονιέρες σε υπόλευκο και ροζ, περιείχε διαφορετικού ύψους γυάλινα, τα οποία στολίστηκαν επίσης με βαμμένα ξυλόγλυπτα και δαντελίτσα μ' ένα μικρό τριανταφυλλάκι. 



Το ένα χώρεσε κουφέτα, το άλλο αμυγδαλωτά, το τρίτο μπεζέδες χειροποίητους σε εκρού και ροζ χρώμα (αμ πώς! 😜) και το μπουκαλάκι λικέρ τριαντάφυλλο. Έραψα  και ένωσα Δυο καρδούλες με τα μονογράμματα των παιδιών από τα ίδια με το κουτί υφάσματα  . Ψεύτικα ροδοπέταλα και αληθινοί λεμονανθοί σκορπίστηκαν μέσα στο κουτί ανάμεσα στα βάζα. 


Ηθελα το περιεχόμενο του κουτιού νάναι λειτουργικό και να μην μείνει απλά ένα κουτί, όσο ωραίο κι αν είναι, σκέτο, αλλά να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες χρήσεις.
Απόλαυσα ολη τη διαδικασία κατασκευής του κουτιού, γιατί εκτός από σκέψη είχε και πολύ αγάπη και έτσι το κράτησα περήφανη στην αγκαλιά μου, να το προσφέρω στη φίλη-συμπεθέρα, που φυσικά ενθουσιάστηκε
Τώρα θα έρθω σ' ένα άλλο φλέγον θέμα που μας απασχολεί οταν στους γάμους δεν έχουν λίστα γάμου και θέλεις να τους δώσεις χρήματα να τ αξιοποιήσουν κατά τις ανάγκες τους.
Εμένα πάντα μ άρεσε τα δώρα μου να "μιλάνε" για το νοιάξιμό μου και να μη θεωρούνται οτι απλά ξεπέταξα μία υποχρέωση. 
Ετσι όταν παντρεύτηκε ο συνομήλικος με το γιο μου γιος της καλλιτερής μου ξαδέλφης, δε θέλησα να του βάλω ενα ποσόν σ'  ενα φάκελο και να το χώσω βιαστικά σε κάποια τσέπη ή τσάντα τους.
Είχα βέβαια μία "προϋπηρεσία " μ' ένα δώρο βάφτισης (εκεί η πλάκα ήταν οτι άργησαν μέρες να καταλάβουν οτι δεν ήταν απλά μία κάρτα-ενυδρείο, αλλά τα ψαράκια ήταν χρήματα! 😂) έτσι  επιδόθηκα σε μία άλλη δημιουργία γαμήλιου-δώρου  🎁
Είχα ένα αυτοκινητάκι μινιατούρα, κόλλησα μπροστά μια "νυφική ανθοδέσμη", στα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού τα αρχικά του νυφόγαμπρου σε χάντρες που είχα, πίσω ένα τούλινο φιόγκο πάνω απο την πινακίδα "Just married" (αμερικανιά θα μου πείτε, αλλά νέοι είπαμε 😉)


 και από κει κρέμονταν μεταξωτά σκοινάκια με τα χρήματα, που τύλιξα οσο πιο σφιχτά μπορούσα να μοιάζουν με ντενεκεδάκια (το μέγεθος βέβαια δε βοηθούσε, αλλά η σκέψη μετράει και η φαντασία)



Βρήκα κι ένα κουτί ακριβώς στα μέτρα του αυτοκινήτου, λες και τοχα παραγγελία και αφού στολίστηκε μέσα έξω, ολοκλήρωσε το δώρο μου!
Δεν φαντάζεστε πόσο όμορφα ένοιωσα, όταν τόσο η ξαδέλφη μου, όσο και η νύφη ανέβασαν το δώρο με κολακευτική αναφορά στα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η ξαδέλφη μου την άκουσα τόσο ενθουσιασμένη στο τηλέφωνο να μ ευχαριστεί, οχι τόσο για τα χρήματα, αλλά για ολο το κονσεπτ


Αναμνήσεις μένουν οι ωραίες στιγμές, λέει το τραγούδι κι εγώ θέλω κάθε στιγμή που αφιερώνω σε κάποιον νάναι μοναδική, όπως του αξίζει, και να δίνω έμπνευση και στους άλλους, όπως εγώ παίρνω από παντού!
 και κλείνω μ' ένα γαμήλιο τραγούδι του τόπου μας 
Χαράς τη μάνα του γαμπρού
της πεθεράς τη νύφη
που έκανε τέτοιο γιο
και παίρνει τέτοια νύφη!

και θα σας ευχηθώ: ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΠΑΙΔΙΩΝΕ ΣΑΣ!
Αυτά ήταν τα ευχάριστα που περίμεναν καιρό να ειπωθούν που σας έλεγα 😉 μην περιμένετε αδίκως κάτι άλλο, όσο για τα του γάμου ,εκτός απροόπτου πάμε για το 2024 (διαφωνώ μεν ,δεν παρεμβαίνω δε)




24 σχόλια :

  1. Με όμορφα ακούσματα ξεκίνησε ο μήνας, Χαρά μου! Πολύ χαρούμενα και μακάρι Παναγία μου καθώς έχουμε ανάγκη να ακούμε τέτοιες ειδήσεις όσο έχει γίνει η καρδιά μας μαύρη κατράμι.
    Εύχομαι απ΄ την καρδιά μου, να ζήσουν τα παιδιά, ευτυχισμένα. Η ζωή τους να είναι γεμάτη όμορφα όνειρα.
    Όσο για τα δώρα σου, δεν λέω λέξη. Τα απόλαυσα, λουσμένα στην αγάπη σας για αυτό που έρχεται και για το χαρμόσυνο, που προαναγγέλλει.
    Με το καλό Χαρά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, μακάρι οι ευχές όλων μας να τα συντροφεύουν στην κοινή πορεία και νάναι φάρος σωστού προσανατολισμού πάντα!

      Διαγραφή
    2. Να είναι στα παιδιά, Χαρά μου. Πυξίδα δημιουργικοί προσανατολισμού στη ζωή τους.

      Διαγραφή
  2. Η ώρα η καλή κι ευλογημένη!! Να ζήσουν και να παντρευτούν όποτε θέλουν. Τα δώρα σου και οι εμπνεύσεις σου μοναδικές σαν και σένα!!! Πάντα χαρές Χαρά μου και το σπιτικό σου να ραίνεται με αγάπη.
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστω ολόψυχα Αννουλα μου, κάθε καλό και στο δικό σου σπιτικό!

      Διαγραφή
  3. Εύχομαι από καρδιάς Χαρά μου κάθε ευτυχία στα παιδιά !!!!
    Τα δώρα σου δε, κα τα πλη κτι κάααααα !!!
    Την αγάπη μου και πολλά φιλιά !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκανες την αρχή και ξέρεις,εγω προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω ακόμα ;) Φιλιά πολλά αι απο μένα

      Διαγραφή
  4. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Αγαπημένη μας Χαρά, τί όμορφη ανάρτηση η σημερινή σου!!! ΚΑΛΟΡΊΖΙΚΟΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ, ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!!!Τα δώρα στην συμπεθέρα -φίλη καθώς και στο γιο της φίλης σου με το μπλε αμαξάκι, φανταστικά , θα μείνω μόνο στους χειροποίητους μπεζέδες στα χρώματα του κουτιού και...καθώς η σημερινή μέρα είναι μια μέρα όμορφης επετείου και για μας, θυμήθηκα πως είχα κάνει την μοναδική καπελιέρα για γάμο και αναζητώντας την σχετική ανάρτηση, έπεσα πού λες; Στην ανάρτηση Χαρά και χαρά!Με την συνάντηση στην όμορφη Θεσσαλονίκη και με την ανθοέκθεση στον χώρο της ΔΕΘ και με τον πολύπαθο εκείνον βασιλικό σου! ΕΎΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ, τα παιδιά σου να βιώνουν μόνο χαρές, με άρωμα Χαράς, χαράς και λεμονανθών! Τα δώρα όταν περικλείουν νοιάξιμο και αγάπη είναι μοναδικά!
    Συγχαρητήρια να τους χαίρεστε και μην ανησυχείς ούτε που θα καταλάβεις για πότε θάρθει το 24! Υγεία και αγάπη να υπάρχει!!! Μια αγκαλιά επιτέλους χωρίς μάσκα!!! ΚΑΛΟΝ ΕΥΩΔΙΑΣΤΌ ΜΗΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ συγκινήθηκα μ αυτή την ταύτιση των συμπτώσεων Βαρβαρα μου, μακάρι νάχουν και συνέχεια ανέλπιστη ;) Οσο γι τις ευχές σου πάντα μου χρειάζονται απο έναν άνθρωπο αγνό κα άδολο σαν εσένα!
      Φιλιά πολλά ΜΑΝΑ!!! <3 να σε χαιρονται κα ναναι περήφανα για τη μάνα που έχουν

      Διαγραφή
  5. Το "yes I do" σου Χαρά μου, άψογο, το είπες και το έκανες πάλι το κομψοτέχνημα σου!
    Όμως πάνω από κάθε τι, αυτό που έχει σημασία είναι ο γάμος με τις προετοιμασίες του που παίρνουν μέρες, αλλά τι λέω, όταν η Χαρά βάλλει το χεράκι της, η επιτυχία είναι εγγυημένη!
    Να ζήσουν ευτυχισμένα τα παιδιά με πολλές πολλές χαρές να τα περιμένουν!
    ΑΦιλάκια, κάλο μας μήνα με αγάπες και λουλούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βάλει το χερακι της η Χαρά όπου και αν θέλουν Στεφανία μου,απο εκεί κα πέρα θάναι η χαρά παρουσα και θάναι ολη δική τους! Θέλω νάναι η πιο ομορφη στιγμή της ζωής τους όπως εκείνα θα την έχουν φανταστεί,όσο για μένα ...θαρθει άσπρη μέρα και για μένα,που θα πάει!χαχαχαα
      Αφιλάκια γλυκά ανοιξιάτικα και πεθερίστικα ;) χαχααααα

      Διαγραφή
  6. Ζωγραφίζεις σε παλέτα που δεν χωρά τα συναισθήματά σου Χαρά μου. Είναι οι στιγμές που φωτίζουν το παρόν και το μέλλον, απ’ τις πιο ευτυχισμένες στιγμές των γονιών. Εύχομαι από καρδιάς στα παιδιά να ζήσουν, να χτίσουν ένα σπιτικό με γερά θεμέλια, με αγάπη, ευτυχία και πολλές χαρές. Και σεις Χαρά μου να έχετε υγεία να τους καμαρώνετε. Όσο για τις κατασκευές σου, ξεχωριστά και αγαπημένα όλα, χαλάλι η ταλαιπωρία, είχες καλό κίνητρο.
    Να είστε καλά! Με όλη μου την αγάπη Καλό μήνα!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι Αννίκα μου κρατώ στα χέρια μου μία άγνωστη κατάσταση και τα συναισθήματα που συνωστίζονται να εκφρασθούν είναι πολλά και πρωτόγνωρα. Οσο και αν ειναι αναμενόμενη μία τέτοια εξέλιξη σ ένα δεσμό 3 χρόνων οταν έρχεται η ώρα χάνεσαι! Το μόνο που επιθυμώ νάχουν ΥΓΕΙΑ και ομόνοια,κι εμείς απλά να τα χαιρόμαστε έτσι κι όπου μας έχουν ανάγκη να ξέρουν οτι είμαστε δίπλα τους
      Χρόνια πολλά για την ημέρα να σε χαίρεται η κορούλα σου κα νάναι περηφανη για τη ΜΑΝΑ που έχει,τη θαυμάζω και τη ζηλεύω. Σ αγαπώ

      Διαγραφή
  7. Να ζήσουν τα παιδιά σας κι εσείς γεροί να τα καμαρώσετε.
    Μεγάλη ευτυχία και δεν καταλαβαίνεις από κούραση όσα κι αν κάνεις.
    Η χαρά είναι το καλύτερο φάρμακο.
    Τα δώρα σου είναι τέλεια!
    Τυχερή αυτή που σ έκανε συμπεθέρα.
    Έχεις άπλετο χρόνο να καταλήξεις τα πλήθη για τον γάμο.
    Και το δώρο του ανιψιού πολύ χαριτωμένο.
    Να είστε όλοι καλά.
    Σας φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ένα μου σ ευχαριστω θερμά για τις ευχές σου! Παρότι μου λέγατε "εκει που εισαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θάρθεις" ενα σοκ τοχω πάθει ομολογώ, φαντάσου να ζήσω και το γάμο!!!
      Για να καταπλήξω εγω τα πλήθη αν μου επιτρέψουν ν συμμετέχω ενεργά στο γάμο τους θα το κάνω μόνο για τη δική τους χαρά και εμπιστοσύνη, η μέρα αυτή είναι αποκλειστικά δική τους.
      Τα δώρα μου πάντα θέλω την αγάπη κα τη χαρά που νοιώθω να τη μεταφέρω στους αποδέκτες, η δική τους χαρά που το παραλαμβάνουν είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για μένα. Πώς λέμε "η αγάπη οταν μοιράζεται πολλαπλασιάζεται"; ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!
      Χαίρομαι που σ αρεσαν τα δώρα μου συνολικά και θα τα λέμε μέχρι το γάμο ;)
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  8. Μεγαλούργησες καλλιτεχνικώς! Πάντα χαρές εύχομαι, γερά κι αγαπημένα τα παιδιά να στήσουν το σπιτικό τους και να φτιάξουν μιά τέλεια οικογένεια...Πάντα γλυκαμένοι, η ώρα η καλή σύντομσ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ευχές των αγαπημένων φίλων μου με συγκινούν αφάνταστα. Πόσο θάθελα να σας έχω και στο γάμο!! Σας νοιωθω οικογένεια. Φιλάκι απολλά Κλαυδίτσα μου και καλή επιτυχία στην Εκθεση!!

      Διαγραφή
  9. Μα τι υπέροχα νέα είναι αυτα!! Να σας ζήσουν , να τα χαίρεστε τα νέα ζευγάρια και μόνο χαρές να ερχονται στη ζωή τους και στη ζωή σας, Χαρά μου!! Μαλιστα σκεφτομαι κάποια ευχαριστα απροοπτα που θα μπιρούσαν να επισπεύσουν το γάμο... Οι δημιουργίες σου πάντα όμορφες, καλαισθητες και με τίση αγάπη και φροντίδα φτιαγμένες!!!
    Φιλιά πολλά!!!!💗💗🌼💗

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχααχχαα για τα απρόοπτα γελάω Νικούλι, αλλά μπα ουτε κι αυτά θα μπορούν να επισπεύσουν,υπάρχει πρόβλεψη. Οσο για τις ευχές με γεμίζεις χαρά κα σου ευχομαι και στου παιδιώνε σου! Φιλιά άπειρα επι 5!!!

      Διαγραφή
  10. Αντε αγαπημένη μου και περιμέναμε πως και πως να μας δείξεις τις υπέροχες δημιουργίες που τα χεράκια σου έφτιαξαν για του νέου ζευγαριού την χαρά...
    Τι όμορφα όλα!!! προσεγμένα με την παραμικρή λεπτομέρεια να δείχνει το μεράκι και την αγάπη σου!!
    Ξέρεις Χαρούλα μου μέσα από τις λέξεις και τα γραφόμενα σου ξεχειλίζει η αγάπη και η χαρά και μεταδίνεται σε εμάς και χαιρόμαστε και εμείς το ίδιο με την χαρά σας, σαν να είναι και δικά μας παιδιά.
    Υπέροχα νέα και ακόμα πιο υπέροχη θα είναι η συνέχεια στις ζωές τους.
    Να σας ζήσουν Χαρά μου να είναι ευτυχισμένα και εσείς γεροί οι γονείς όλοι, να τα καμαρώσετε όπως εκείνα θέλουν...
    Ξέρεις τώρα ε; σιγά σιγά βάζε μπροστά, αφού έχεις χρόνο μπροστα σου και όλα θα έρθουν με το καλό όμορφα με την δύναμη του Θεού!!
    Καλή συνέχεια στις χαρές σας αγαπημένη μου την αγάπη μου πάντα Αναστάσιμα φιλιαααα!!...🧡🧡 🤗😘🌼

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάκι μου εσυ ξέρεις πολύ καλά και απο χαρές παιδιών και εγγονιών και δισέγγονων, οπότε εγω ειμαι ακόμα στην αρχή και όπως καταλαβαίνεις προσπαθώ να προσαρμοσθώ κι να εγκλιματισθώ στις νέες συνθήκες που προκύπτουν ;) Πολύ θάθελα να βάλω μπροστά όπως λέτε όλες,αν μου επιτραπεί ,αν μου ανατεθεί και ποιό θάναι το πρότζεκτ γιατί τωρα όλα Ρουλάκι μου γίνονται θεματικά ;) Οχι σα κι εμάς που φορέσαμε μία κουλούρα και η μόνη καινοτομία ήταν αντε να τραβήξουμε κι ένα βίντεο! Εγω ουτε βίντεο ήθελα, ηθελα να παραμείνω πιστή στο μυστήριο και τελικά κκόντεψα να μείνω και χωρίς φωτογραφίες.Τωρα λοιπόν όλα είναι διαφορετικά ,ολίγον πάρτυ, αλλά νέοι εναι αλλες εποχές! ΑΝ λοιπόν ζητηθεί η προσφορά θα τη δώσω απλόχερα,αν οχι... θα το απολαύσω απλά σαν πεθερά .Μέχρι τότε θα τ λέμε,νάσαι σίγουρη και θα ζητήσω και τις συμβουλές της σοφής μου φλενάδας <3
      Φιλάκια πολλά αι χρόνια πολλά λόγω της ημέρας <3

      Διαγραφή
  11. Πολυτάλαντη όσο και Ευρηματική στο έπακρον Χαρά μου!! Υποκλίνομαι καθ για τις ιδέες και κυρίως την υλοποίηση.... Να τα χαίρεσαι τα παιδιά σου ευτυχισμένα!! Με Αγάπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον ήμουν η ουραγός της σειράς μας και να που δεν το απέφυγα Αρχόντισσά μου! Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και νάξερες πόση χαρά μου έδωσε η παρουσία σου εδώ, στα παλιά μας τα λημέρια που πρωτοσυναντηθήκαμε! Την αγάπη μου πάντα

      Διαγραφή
  12. Πολύ ευχάριστα τα νέα σου Χαρά μου,να σας ζήσουν,να είναι αγαπημένα και ευτυχισμένα!!Με το καλό ο γάμος!!!! Πολύ όμορφο το κουτί της συμπεθέρα ς ,τυχερή!!!!!!! φαντάζομαι πόσο υπέροχα δώρα θα λάβει στο μέλλον!!! Να είσαι καλά να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...