...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ο γύρος της Ιταλίας σε 12 ώρες

Πολλοί είναι αυτοί που απορούν κι εξίστανται  και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους  πως και ενω τα παιδιά μου ζούσαν στην Αγγλία, εγώ ουδέποτε πήγα.
Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω διακαή πόθο να επισκεφθώ τη Γηραιά Αλβιόνα. Αν επιθυμώ  ένα ταξίδι εκεί είναι για πολύ συγκεκριμένους λόγους και για συγκεκριμένες περιοχές,που έχω στο μυαλό μου σαν κάτι που ξεφεύγει  από τους κρυομπλαστίτιδα που έχω στο νου μου.
Εγώ είμαι τύπος Μεσογειακός, το αίμα μου βράζει και αγαπώ διακαώς τον ήλιο των Χωρών της Μεσογείου και ουδόλως τη μούχλα και τη σκουντούφλα .
Λατρεία μεγάλη η Ιταλία.
Αν κι εκεί παρόλο που επανειλημμένα δόθηκαν ευκαιρίες τα τελευταία χρόνια  να την ξαναεπισκεφθώ και να φιλοξενηθώ κιόλας, δεν τ αποφάσισα (θα πρέπει να κοιτάξω την αναποφασιστικότητά μου τελευταία)
Κι αφού ταξίδι δε προβλέπεται στο άμεσο μέλλον κι αφού η Ιταλία ήταν και παραμένει αγαπημένος προορισμός, κι αφού όσο κι αν τη γυρίσεις ποτέ δε θα την δεις ολόκληρη, κι αφού περνάω σιγά-σιγά από τη φάση των παγετώνων και ανεβαίνει η δημιουργικότητα, τι θα λέγατε για ένα ταξίδι στην Ιταλία σε 12 ώρες;

Θα μου πείτε, "εσύ έλεγες  οτι όσο κι αν τη  γυρίσεις ποτέ δε θα την έχεις δει όλη και τώρα μας προτείνεις το γύρο της σε 12 ώρες;"
Μμμμ καλή θέληση να υπάρχει και διάθεση να ταξιδέψει το μυαλό.
Γιατί μη φαντασθείτε οτι διαθέτω και τόσο παχυλό πορτοφόλι για να εξασφαλίσω ένα τέτοιο ταξίδι, έστω και 12 ωρών,σε τόσους πολλούς φίλους!
Οχι,καλά καταλάβατε ό,τι δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια κι εγώ τα έκανα ...ρολόι!
Καιρό γυρόφερνε το έρμο με κίνδυνο να σπάσει από εδώ κι απο εκεί, στο πάντα ανάστατο εργαστήρι (αχ Νάντια πόσο σε σκέφτομαι πώς είχες σχολιάσει την πρώτη του ανάρτηση!!καλλιεργούσα ψεύτικες ελπίδες οτι θάταν πάντα έτσι, άδειο και τακτοποιημένο...φευ!) με κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες στο ενεργητικό του (μου), ώσπου μ έπιασε η προκοπή να  ξανασχοληθώ μαζί του.
Και θέλοντας να ξεφύγω απο τα άνθη, μια που τούτη την εποχή η φύση μας τα προσφέρει απλόχερα, σκέφτηκα, πειραματίστηκα και κατέληξα, οτι ένα ταξίδι στην Ιταλία θάταν ό,τι έπρεπε!


Ετσι, περνώντας οι ώρες,  προλαβαίνουμε για μία βόλτα στο Colosseo της Ρώμης, να επισκεφθούμε το Duomo του Μιλάνου, μία αξέχαστη βόλτα με γόνδολα στα μεγάλα κανάλια της Βενετίας και έναν καφέ στην περίφημη πλατεία του San Marco , θα περάσουμε απο τον μοναδικό κεκλιμένο Πύργο της Πίζας  και θα καταλήξουμε στην Piazza della Signoria και στο Μουσείο Uffizi της Φλωρεντίας με τα μοναδικά του εκθέματα  και πάει λέγοντας,

Γυάλινο Ρολόϊ με decoupage απο μοτίβα ριζόχαρτου


 το μυαλό ασυγκράτητο θα ταξιδεύει παράλληλα και θα ονειρεύεται .
Ελάτε λοιπόν να κάνουμε αυτό το ταξίδι των ωρών μαζί ,με συνοδεία γλυκειά Ιταλική μουσική!



114 σχόλια :

  1. Ιταλία δεν έχω πάει και ούτε προβλέπεται δηλαδή, οπότε με την μουσική που διάλεξες και με το ρολόι σου στο χέρι σε ακολούθησα.
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον καιρό της κρίσης Ελένη μου μόνο τους δείκτες του ρολογιού μπορώ να φαντασιώνομαι κι αν βγω και στη σύνταξη...αστο καλλίτερα.
      Φιλάκια πολλά κι ευχές ομοίως

      Διαγραφή
  2. Με τρελλαίνει ο Blogger αυτές τις ημέρες !!! Το σχόλιό μου πάλι χάθηκε ?
    Σου έγραφα λοιπόν ότι θα μείνω με το παράπονο ότι στα διάφορα ταξίδια μου στην Ιταλία δεν είχε την τύχη να συμπεριληφθεί η μαγική Φλωρεντία! Με το όμορφο ρολόϊ σου και το υπέροχο τραγούδι ταξίδεψα νοητά μέχρι εκεί!
    Καλή εβδομάδα Χαρά μου ! Φιλιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή κι εγω το παθαίνω πολλάκις Μαριάν μου καταλαβαίνω πόσο σπαστικό είναι κι έτσι πριν τη δημοσίευση το αντιγράφω,για καλό και για κακό, γιατί άντε μετά να ξαναγράφω το κατεβατό.
      Φιλάκια πολλά και σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις αυτό το ταξίδι στη Φλωρεντία,ΑΞΙΖΕΙ!

      Διαγραφή
  3. Για το ταξίδι είμαι μέσα.
    Να μη ξεχάσουμε να πάμε και στην Φοντάνα ντι Τρέβι σαν άλλες Αλίκες,
    να ρίξουμε νόμισμα και να κάνουμε ευχές, κάποια θα πιάσει.
    Το ρολόι είναι καταπληκτικό Χαρουλίτσα, μου αρέσει το ρομβοειδές σχήμα του !
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είσαι σίγουρη οτι θα πιάσει κάποια ευχή να τ αποφασίσουμε...πού ξέρεις!χαχαχα λεεες;;;; Στο ρόλο του Παπαμιχαήλ ποιός θάναι;μη κάνουμε άδικα το ταξίδι χαχαχαχα
      Φιλάκια και καλά κουράγια και στις δυό μας.

      Διαγραφή
  4. Την αγαπώ εξίσου την Ιταλία και εχω κάνει ενα απο τα ωραιότερα μου ταξίδια...
    Το ρολόι σου είναι αντιπροσωπευτικό της μαγείας και της ομορφιάς της!
    Οσο για την Αγγλία, εχω πάει στο Λονδίνο και μου άρεσε, ήταν και η παρέα τέτοια και είμαι και εγώ τέτοια που πετάω την σκούφια μου για ταξίδι και πάω παντού!!!
    Σου ευχομαι να ξαναπας Ιταλία και να αφήσεις τις αναβολές!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε λαοί που ταιριάζουμε με τους Ιταλούς, οι πόλεις προσφέρονται να περάσεις όμορφα, οπότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη Μικάκι.
      Στην δε Αγγλία θάθελα να περπατήσω στα μέρη που περιγράφει η Πίλτσερ (Ψάχνοντας για κοχύλια) ήτοι Κορνουάλη και Νότινγχ Χιλ (ποιός ξέρει... μπορεί να παραμονεύει κανένας Τομ Χανκς!!!χαχχααχα)αλλά οπωσδήποτε στις υπαίθριες αγορές των θησαυρών (Απωθημένο).
      Δυστυχώς στην Ιταλία είχα πάει φοιτήτρια με πενιχρό εισόδημα(τότε δεν ήταν ελεύθερη η εξαγωγή συναλλάγματος και πέρασα μαύρες πείνες,παρ όλα αυτά πάχυνα!χαχαχαχα)
      Απο τότε δόθηκαν ευκαιρίες αλλά προτεραιότητα έβαζα πάντα τα παιδιά,κι έτσι το όνειρο παραμένει (και θα...) όνειρο!
      Φιλάκια μικρή μου

      Διαγραφή
  5. Τί όμορφο ταξίδι!!!
    ;-)
    Και η μελωδία υπέροχη κ' το ρολόι... αχ, το ρολόι!!! Μπορείς να το χαζεύεις με τις ώρες!!!
    Θαυμάσιο αποτέλεσμα!!!
    Φιλάκια πολλά-πολλά!!!
    Buona settimana!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννα μου
      χαίρομαι που σ άρεσε και το ταξίδι (ενδεικτικά, λόγω μοτίβων) και το ρολόι.
      Grazie, ti auguro anche io lo stesso!
      Baci

      Διαγραφή
  6. Την piazza del campo της μεσαιωνικης Σιενα,στη Τοσκανη δε τη συμπεριελαβες και πολυ στεναχωρηθηκα!!Μετα τη Ρωμη,ο ωραιοτερος προορισμος!Το βιβλιο-οδηγο ομως το ειδα!!
    Το Λονδινο βρε..γιατι το αποφευγεις;;Που θαχεις σπιτι και ξεναγο τσαμπα;;Δειξε του λιγη αγαπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ! πληγές που ξύνεις...
      Στη Σιένα έμενα, τότε...που γάμος εγένετο εν Κανά της Γαλιλαίας,οπότε καταλαβαίνεις οτι έχω αναμνήσεις, που οδηγούν τα βήματά μου πάντα πίσω, πάντα εκεί!
      Τα υπόλοιπα μπορούν ευκόλως να εννοηθούν...Che pazza gioventu!
      Φιλάκια και θα δω τι μπορώ να κάνω και για το Λονδίνο.

      Διαγραφή
  7. Ταξιδι;;;;;;;;;; μεσαααααα!!!!! ..... η ταξιδιαρα σκέψη μου,... κόλπα που μου τα κανει...,
    σε μια στιγμη ..σ ενα λεπτό.....στην Φλωρεντία φτανει.........χι.χιχ.. σου εβγαλα και στιχο..... αχ!!!! σιγα να μην περίμενα 12 ώρες......χι.χιχ.. Χαρά μου.... μου πατησες τον κάλο.....χι.χιχ.. δως μου ταξίδι και παρε μου ότι θες... και δή Ιταλια...!!!!! να εισαι καλά που μας πήγες μεχρι εκεί....μας ταξίδεψες... με το υπεροχο γυαλινο ρολοι σου..φιλουρες.. θα ξαναπερασω για σφηνες....χι.χιχ..ααααααα πως το επαθα και ήρθα αυτή την φορα γρήγορα;;;; μαλλον κουραστηκα να κατεβενω..χιχ.χι.χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλάκι έκανες το σφάλμα νάρθεις αμπονόρα κι ο μπλογκερ σε τιμώρησε κατατάσσοντάς το σχόλιο στα "ανεπιθύμητα" (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!) κι έψαχνα να σε βρω!!!Λείπει κι ο Επιθεωρητής Σαϊνης...
      Ομως εδώ μέσα τίποτε δε χάνεται απ ό,τι αγαπάμε κι εσύ είσαι ξεχωριστή,ταξιδιάρα ψυχή!Πόσο σε καταλαβαίνω,και πόσο δεμένη είμαι!!!
      Φιλάκια πολλά αγαπημένη

      Διαγραφή
    2. Αμάν παιδί μου.....ακου στα ανεπιθυμητα...!!!!και να χαθεί τόση εμπνευση.. χι.χιχ.. είδες τι παθενει κανείς αν αλάξει τις συνηθείες του..χι.χιχ.. σου λέει ο μπλόκερ.....τι θες εσύ εδώ η θεση σου ειναι παρακατω..χιχ.χ.ι βρε λές Χαρα μου να με εμαθε τόσο καλα;;;; χι.χιχ. αφου μου έρχεται να παω κατω να σου ξαναγραψω σχολιο..χι.χιχ... αμ ..έπος αμ εργο.... παω κατω..χιχ.χι.

      Διαγραφή
    3. Μια φορά στο τόσο το κάνει και τοποθετεί οσους δεν πρέπει ο βλογιοκομένος! Μπορεί η θέση που εκείνος σκέφτεται νάναι στα αζήτητα για μένα είσαι στα πρώτα ζητούμενα!
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  8. Ερωτα με την Ιταλία έχω κι εγω!!!! Ολο κάνω νοερά ταξίδια σε διάφορες τοποθεσίες! Αλλα κ το ταξίδι που εσυ μας προσφέρεις ειναι το κάτι άλλο!!! Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωστή Ιταλόπληκτη, μη σκας,,.σε ξέρω και τ απολαμβάνω!
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  9. Μόλις είδα τον τίτλο αναρωτιόμουν τι σκαρφίστηκες πάλι να μας γράψεις στο χω ξαναπεί χαραμίζεσαι βιβλίο πρέπει να γράψεις ....είσαι πολύ καλή και σε αυτό ..
    κατά τα άλλα πολύ όμορφο το ρολόι και βασικά θέλω και εγώ ταξίδι στην Ιταλία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε λίγο θα εκδοθώ σε Βίπερ ΝΟΡΑ, Βουλαμμμμμ,ανάμενέ μεεεε,χαχαχα
      και ποιός δε θέλει να πάει Ιταλία; ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ!!! Στο εύχομαι να το πραγματοποιήσεις το ταξίδι
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  10. Μεσογειακός τύπος κι εγώ συμμερίζομαι τη γνώμη σου!Μου άρεσε πολύ το ρολόι σου καθώς και ο τρόπος που μας το παρουσίασες, δίνοντας την προσωπική σου νότα και κάνοντας τ΄αντικείμενα σου να διηγούνται μια ιστορία, ώστε να μη ξεχνιούνται!
    Να συμφωνήσω με την ακαταστασία στο εργαστήρι.Εμένα με τη γκρίνια με έβαλαν και μάζεψα (η αλήθεια τα είχα απλωμένα παντού) και η δημιουργικότητα μου έχει πέσει στο ναδίρ...που θα μου πάει? θα τα ξανά απλώσω κι ότι θέλει ας γίνει...Συγνώμη για το μεγάλο σχόλιο..πήρα φόρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιωργία μου
      μη σκας για την έκταση των σχολίων.
      Οσο για την ακαταστασία,αυτή ήταν που με υποχρέωσε να διαμορφώσω το εργαστήρι και πάλι έρχεται ώρα που και όρθια δε στέκομαι! Υλικά,μηχανήματα (pc, εκτυπωτής,ραπτομηχανή...) άστα να πάνε,ΑΛΛΑΑΑ εκεί είναι το Βασίλειό μου! Πραγματικά τ απολαμβάνω.
      Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια σχετικά με το ρολόι, νάσαι καλά
      Θα τα λέμε...ελπίζω...

      Διαγραφή
  11. Λατρεμένη η Ιταλία!! Οσες φορές και να πάω, ποτέ δεν μου φτάνει!! Πρός το παρόν, αρκέστηκα στην .. τουρνέ που μάς πήγες με το καλόγουστο ρολόϊ σου!
    Που ξέρεις, λές να οργανώσουμε (ή καλύτερα να πούμε να μάς οργανώσει η ..γνωστή άγνωστη της γειτονιάς!!) κανένα mini ταξιδάκι???? Πάει, από ... μπότα, θα γίνει ..παντόφλα η Ιταλία!!
    Φιλάκι, αγκαλίτσα και μια ευχούλα για μιαν όμορφη ανοιξιάτικη εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΠΆΚΙ
      Πολύ γέλασα με την προοπτική της μετάλλαξης της Ιταλίας σε παντόφλα αμα τη εκδρομή των 50 plus!!!χαχαχα Μακάρι να το καταφέρναμε θάχε πολύ πλάκα
      Φιλάκια πολλά κι ανοιξιάτικα!!!

      Διαγραφή
  12. Καλησπέρα Χαρά μου που ταξίδεψα μαζί σου , τώρα διάβασα όλη την ανάρτηση δεν υπέθεσα , ούτως η άλλως στο τέλος είναι τα καλύτερα που γράφεις . Ψυχή ταξιδιάρα και ονειροπόλα ,με την ευαισθητη πέννα σου χαμογελώ γλυκά.
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NIKOL ΜΟΥ
      μου δίνεις μεγάλη χαρά που με συντροφεύεις και μου αφήνεις γλύκα απο αυτή που παίρνεις διαβάζοντάς με. Νάσαι καλά

      Διαγραφή
  13. Χαρά μου είναι κουκλίστικο το ρολόι!!!Πολύ όμορφο και ρομαντικό!!Εύχομαι να κάνεις σύντομα το ταξιδάκι στην Ιταλία!!Κι εμένα μου αρέσει πολύ η Μεσόγειος!!!Να μαστε καλά και μακάρι το πραγματοποιήσεις άμεσα!!
    Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσαι καλά Μαριλένα μου, μακάρι οι ευχές σου να ευοδωθούν!
      Φιλάκιααααα

      Διαγραφή
  14. Είσαι απίστευτη !!!!!!!!!!!!!!! μπραβο βρε Χαρούλι μου, μας ταξίδεψες υπέροχα !!!!

    φιλια πολλά και καλή βδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού είσαι βρε χαμένο εσύ;;;;;
      Πραγματικά χαθήκαμε! Ελπίζω κι ευχομαι νάσαι καλά και ν απολαμβάνεις ο,τι κάνεις.
      Μαράκι μου φιλιάάάά

      Διαγραφή
  15. Νάμαι κι εγώ !!! Επιτέλους έχουμε επικοινωνία.... ο ΟΤΕ έκανε το χρέος του μετά από 25 περίπου ημέρες νεκρικής σιγής...κάτι είναι κι αυτό,θα μπορούσε να μας ξεχάσει μήνες... Στα δικά μας λοιπόν:Κατ'αρχήν να χαίρεσαι την κορούλα σου!!!να είσαι καλά να την καμαρώνεις όπως αυτή θέλει.Γιά τα έργα σου τι να πω;και τι να πρωτοθαυμάσω;τα αγγελάκια;την κυρία με τα ενώτια; ή μήπως το ρολόϊ;Η προτίμησή σου στις μεσογειακές χώρες με βρίσκει απολύτως σύμφωνη,όσο γιά την Ιταλία έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις, πραγματικά τη λάτρεψα,τώρα όμως αρχίζω να την μισώ........ Πολλά φιλιά Χαρά μου!!! Βούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπα κι εγώώώώ΄!!!!"Πού έχασα αυτή τη φανατική μου αναγνώστρια; την απογοήτευσα;" Πολύ χαίρομαι Βουλάκι μου που τα ξαναλέμε.
      Οσο για τον ΟΤΕ δε μου κάνει εντύπωση...κι ύστερα φωνάζουμε για τις ιδιωτικοποιήσεις...
      Ευχαριστώ για τις ευχές της κόρης μου και για τα καλά σου λόγια, σ ό,τι σχολιάζεις! οσο για την Ιταλία,αμφιβάλω ό,τι κι αν γίνει να μπορέσουμε ποτέ να τη μισήσουμε,άλλωστε τι φταίει αυτή η έρμη;τα μυαλά των ανθρώπων φύραναν πια...
      Φιλάκια πολλά κι ελπίζω να μην ξαναχαθούμε

      Διαγραφή
    2. Καλέ όχι!!! Εσύ να με απογοητεύσεις; γιατί;Να ξέρεις ότι ενόσω εσύ και οι άλλες της μπλογλογειτονιάς μεγαλουργούσατε, εγώ έτρωγα τα λυσσακά μου που δεν μπορούσα να μπώ και δόστου μπινελίκια στον ΟΤΕ (συγνώμη Γαλλικά ήθελα να πω). Το ότι μισώ την Ιταλία είναι σχήμα λόγου,είναι βλέπεις το παλληκάρι μου εκεί κι εγώ εδώ καρφωμένη στο skype, καταλαβαίνεις..... Πολλά πολλά φιλιά!!!! Βούλα

      Διαγραφή
    3. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, το ίδιο στερητικό παθαίνω κι εγω με τις διακοπές του Ιντερνετ. Απόλυτη εξάρτηση απο τη μπλογκόσφαιρα!
      Αααα,λόγω ξενιτεμένου τέκνου η "απέχθεια", είπα κι εγω! Αλλά καλλίτερα μακρυά Βούλα μου και με δουλειά παρά κοντά κι άνεργα με ψυχολογικά προβλήματα
      Φιλάκια πολλάαααααααααααα

      Διαγραφή
  16. Κακό σημάδι τα εικονικά ταξίδια.Ή γερνάμε ή τα λεφτά δεν φτάνουν ή και τα δύο. Το ρολόι όμως είναι πανέμορφο και ταξιδιάρικο από μόνο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν διάβασα το σχολιο στο μέιλ,το μυαλό μου πήγε στο συνονόματο ιστολόγιο (κακόβαλα,ναι) αλλά το άβαταρ με επανέφερε στην πραγματικότητα και ΝΑΙ, μπορώ να σου εκμυστηρευθώ οτι και τα δυο φταίνε...και γερνάω και τα χρήματα δεν επαρκούν για τετοια ατζάρντα! Γιατί βλέπεις είμαι και καταναλώτικό ον...
      Φιλάκια πολλά κι ευχαριστώ

      Διαγραφή
  17. Χαρά μου ωραίο το ρολόι σου, αλλά ένα ταξίδι στην Ιταλία θα το ήθελα πολυ. Εχω πάει πολλές φορές απο Βορρά μέχρι Σικελία και ξαναπάω ευχαριστως. Λες να μας τραβάει η Ιταλία λόγω καταγωγής?? αλλά εμένα και η Ελλάδα με τραβάει όπου νάναι, εκδρομή ναναι.
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχεις πάει πολλές φορές δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς που έλεγε κι ο συχωρεμένος!χαχαχα
      Μαράκι μου είσαι πολύ τυχερή και σε ζηλεύω.
      Πράγματι η γειτνίαση και η ιστορία μου που ήταν γαι πολλά χρόνια εξαρτούμενη,μας κάνουν να την πονάμε περισσότερο
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  18. Ήρθα να δω κι εγώ πώς τη γύρισες σε 12 ώρες! Κι εγώ μαζί σου αμα πας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και μόλις γύρισα από ταξίδι, έρχεσαι και μου βάζεις ιδέες!!!! Καταπληκτικό το ρολόι σου!!!!! Πολλά φιλιά καλή εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πότε ξαποσταίνεις, νάχω καλό ρώτημα;
      ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΠΑΝΤΑ (που φαίνεται άλλωστε)!!!!

      Διαγραφή
  20. ευτυχως προλαβα και ταξιδεψα στην Ιταλια!δυστυχως μονο στην Ρωμη αν και θα ηθελα να παω και σε αλλες πολεις!!!πολυ ομορφο το ρολοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξάνδρα μου
      'εκανες μια καλή αρχή, εύχομαι αντίστοιχη συνέχεια.
      Σ Ευχαριστώ για το ρολόι

      Διαγραφή
  21. Έχω πάει στην Ιταλία και γύρισα ολοκληρωτικά και δια παντός μαγεμένη! Είναι απίστευτη χώρα. Το ρολόι σου είναι υπέροχο και μου θυμίζει τόσες ομορφιές... Σε φιλώ, καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει περίπτωση όπου κι αν πας να μη γυρίσεις μαγεμένη κι ερωτευμένη δια παντός, Ελλη μου.
      Είτε Πόλεις,είτε χωριά, είτε ύπαιθρος χώρα,είτε κέντρο,τα πάντα θα μείνουν αλησμόνητα.
      Φιλάκια πολλάαααα

      Διαγραφή
  22. Πανέμορφο το ρολογάκι! Όταν λες γυάλινο; Γυαλί κανονικό; Πως το τρύπησες; Έχω απορίες γιατί είμαι μικρή και άμαθη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακου να δεις Μαρία μου: Βάζεις ειδικά προστατευτικά ματιών, φορας ειδικά γάντια, παίρνεις ειδικό τρυπάνι και φωνάζεις και τρεις φίλους να στο κρατάνε, ειδικευμένους κατα προτίμηση, και... παραγγέλνεις ένα γυαλινο ρολόι! Ετσι το πουλάνε καρδιά μου!
      Φιλάκι!

      Διαγραφή
    2. Νικούλα μου ξύπνησες ευδιάθετη για να κοροϊδέψεις εμένα;;; Κι αυτοί που το πουλάνε πως το τρύπησαν δηλαδή; Δεν θα σταματήσω αν δεν μάθω...χαχαχα...Φιλιά πολλά Νικούλα μου.

      Διαγραφή
    3. Μ αναγκάζεις να παρακάμψω την σωστή σειρά των απαντήσεων με τις απορίες σου...μικρή και άμαθη...
      Τι άλλο να σ απαντήσει η μικρή ορεσίβια εκτός οτι είναι έτοιμοπαράδοτον το είδος για ρολόι; Να βρούμε και τον τρυπανιστή που το άνοιξε, μήπως;

      Διαγραφή
    4. Τσ,τσ...έτοιμα πράγματα...τέλος πάντων θα πω πως με ικανοποίησε η απάντηση. Μικρή εγώ, μικρή η Νίκη...ας εμφανιστεί κι ο μικρός τρυπανιστής να κλείσουμε!

      Διαγραφή
    5. Αν δεν έχεις αντίρρηση και σε καλύπτουν τρύπες όπου κάτσει ,αναλαμβάνω έργο...

      Διαγραφή
    6. Οκ Γούντυ(Γουντπεκερ)...ξεκίνα να δούμε που θα καταλήξουμε.

      Διαγραφή
    7. Η αλήθεια είναι οτι τη μύτη τη διαθέτω, μένει να μου ορίσετε μέγεθος γυαλιού να επικεντρωθώ.

      Διαγραφή
    8. εσεις μειλ δεν εχετε να τα πειτεεε!!!!!!!?

      Διαγραφή
    9. Εγώ με σας μόνο δημόσια θα μιλάω πια...να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται!!!

      Διαγραφή
    10. Ααααχ κι είμαι μόνη κι ανυπεράσπιστη!

      Διαγραφή
    11. Φτωχό μου παιδί...πως λυπήθηκα...

      Διαγραφή
    12. Λείπει ο Μάρτης απο την Σαρακοστή;;; οχι βέβαια...!!! αν δεν καταλαβατε ο Μαρτης ειμαι εγώ.......ασχετα αν με λένε Σφηνορούλα....αλήθεια και εγώ την ίδια απορία ειχα με το ρολόι...Χαρα μου....για την τρύπα....( ακομη δεν κατεβηκα παρακατω)...χιχ.χι..

      Διαγραφή
    13. Εγώ έγραψα κι άλλα χθες, πού πήγαν;
      Δακτυλος της Βιλλιώτη μου μυρίζει!... Χα,χα!

      Φιλιά σε όλες!

      Διαγραφή
    14. Οχι Νικούλι, δεν υπήρξαν άλλα, μήπως τάγραψες στη Βιλλιώτη; πάντως κοίταξα και τ ανεπιθύμητα...niente!

      Διαγραφή
  23. Με ταξιδιάρικη διάθεση το ρολόι σου Χαρά μου,υπέροχο έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια που τα ταξίδια έγιναν απαγορευτικά στις μέρες μας έβγαλα διαβατηριο στο μυαλό μου Κατερινιώ.

      Διαγραφή
  24. Και μένα μου αρέσει πολή η Ιταλία και θα ήθελα να παω στην Τοσκάνη,το ρολόι σου με ταξίδεψε μια χαρά σε καποια μέρη, πανέμορφο,καλό βράδυ Χαρά ,φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά την άποψή μου η Τοσκάνη είναι ο ομφαλός της Ιταλίας. Απο εκεί ξεκίνησαν όλα και είναι μαγική κι ως τοποθεσία.
      Πραγματικά ένα ταξίδι θα σου μείνει αλησμόνητο και σου εύχομαι να το πραγματοποιήσεις Νελάκι μου.

      Διαγραφή
  25. Χαρά η Ιταλία για μένα είναι τόση αγαπητή !!!!!! που νομίζω ότι κάποτε θα πρέπει να ημουν Ιταλίδα! Λατρεύω τα πάντα της και τα στραβά της τα βλέπω με συμπάθεια, την έχω επισκευτεί 4 φορές (μία φορά έμεινα 20 μέρες) και δεν την χορταίνω ποτέ Θα ήθελα να έμεινα εκεί για πάντα Οσο και αν την γύρισα νομίζω ότι δεν είδα τίποτε είναι ανεξάντλητη!!! Νάσαικαλά που σκάλισες το *θέμα* το απόλαυσα ,λίγο αλλά καλό!!! Πολλά φιλάκια καικαλή σου εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ίδια υποψία τρέφω κι εγω Εφη μου...κάποτε ...σε κάποια άλλη ζωή...ήμουν Ιταλίδα! Το σίγουρο είναι οτι έχω Ιταλίδα νονά κι αυτό απο μικρή μ έκανε να λατρέψω αυτό τον Τόπο! Δυστυχώς την επισκέφθηκα μόνο μία,αλλά έφτασε για μια ζωή, και έμεινα 3 μήνες στη Σιένα. Με τα πενιχρά μου όβολα γύρισα την γύρω περιοχή,απο Φλωρεντία μέχρι Ρώμη. Δυστυχώς τόσο λίγο...
      Είναι πάντα μια ανάμνηση που με συντροφεύει γλυκά,αλλά και πονώντας με γιατί δε ξαναπήγα. Αν τότε τα πράγματα εξελίσσονταν αλλιώς, δε θα είχα γυρίσει ποτέ πίσω.
      Ααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
      Φιλιά πολλά και στη μικρούλα ΑΛκηστη

      Διαγραφή
  26. Η αλήθεια είναι ότι τη διάβασα από χθες την ανάρτηση, αλλά η διάθεση ήταν στα πατωματα και είπα από μέσα μου, βαλτη είσαι κι ασυ τώρα να ξύνεις πληγες;
    Σημερα επανέρχομαι με άλλη διάθεση και πραγματικά θέλω να χαρω το όνειρο που τρυπωσε σε ένα μικρο άψυχο αντικείμενο και να το ζήζω. Να πάω εκει έστω με τα μάτια κλειστα, έστω για δωδεκα στιγμές!
    Φιλιά πολλά από καρδιάς, μακάρι κάποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως σ ε καταλαβαίνω!πως σε καταλαβαίνω!!! για τη διάθεση ομιλώ
      Χαίρομαι για το ταξίδι που σου πρόσφερα,έστω και με κλειστά τα μάτια, εύχομαι να το πραγματοποιήσεις μ όλες τις αισθήσεις "ανοιχτές"
      Νικούλι μου πολλά-πολλά φιλάκια

      Διαγραφή
  27. ..........
    Δεν έκανα ταξίδια μακρινά
    τα χρόνια μου είχαν ρίζες ήταν δέντρα
    που τα `ντυσε με φύλλα η καρδιά
    και τ’ άφησε ν’ ανθίζουν μες την πέτρα
    ........
    Δεν έκανα ταξίδια μακρινά
    ταξίδεψε η καρδιά κι αυτό μου φτάνει
    σε όνειρα σ’ αισθήματα υγρά
    το μυστικό τον κόσμο ν’ ανασάνει
    .........
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ της Αλεξίου...
    μενω στον στιχο:ταξιδεψε η καρδιά κι αυτό μου φτάνει!!!

    φιλακια! να είσαι παντα καλά!
    Barby-b....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω κάνει ολόκληρη ανάρτηση αυτό να μη το ξέρω; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΔΕΜΑ Μπαρμπουνάκι

      Διαγραφή
  28. αντεεεε σου γραψα μειλ!!!!!!!!απαντησε μουυυυ χαχαχααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. επαγγελματιας εχεις γινει στα ρολογια!σα να λεμε η Σωσω στα μπουκαλια!!!!!χιχιχιιι (αληθεια που ειναι αυτο το παιδιιι?)
    Ασε ανθρωπε μου και συ με την Τοσκανη!με τον πονο μας!!!!!Εδω ουτε τριπολη(αρκαδιας,οχι λιβυης)χαχαχα δε μπορουμε να παμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσο δεν εξαντλείται η έμπνευση συνεχίζω...βλέπεις τώρα κάνω και συνδυασμούς εκτός ανθώνος !!!δε το πρόσεξες;;;;
      Το "παιδί" βρίσκεται στο Λεμονοδάσος ως άλλη Πριγκιπέσσα Ιζαμπώ και φωτογραφίζει τα κειμήλια.
      Στην Τρίπολη της Λιβύης δε στο συνιστώ,γιατί έστω κι άνευ Καντάφι,θα χαρακτηρισθείς ως ανατρεπτικό στοιχείο,χαχαχα
      ΤΟΣΚΑΝΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙΙΙ!!!

      Διαγραφή
    2. χαχαχαααααααααα!η σωσω και παλι στα χωραφια!!!!!!χαχαχααα Θα βγει το βραδυ στη γυρα για σημα!Σωσωωωωω τις παγοκυστες να εχεις κοντα χαχαχαα(συγνωμη σωσωκα)

      Διαγραφή
    3. Καλά βολευτείτε με καμιά Κοζάνη (ούτε εκεί δεν μας βλέπω) και για Λοζάνη το βλέπουμε στην επόμενη ζωή...γιατί μη νομίζετε πως θα'μαστε χώρια...πάλι μαζί και πάλι τις ίδιες βλακείες θα λέμε...χαχαχα.

      Διαγραφή
    4. Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,ρίχνεις το επίπεδο,άκου βλακείες! Εδω μόνο για ευαγγέλια δεν έχουμε ανταλλάξει απόψεις...

      Διαγραφή
    5. Μμμ τώρα που το λες που είναι παιδί μου ο Jesus; Τι δεν βλέπω η αμαρτωλή στο μπλογκ σου;

      Διαγραφή
    6. Ασε γιατί η άλλη θέλει να τον πάμε με παστέλ στην εκκλησία!!! Τέτοια μόδα να εισαγάγω και τι στον κόσμο!

      Διαγραφή
    7. χχχχχχχχααααααα Τι άλλο θα ζήσω με σας!!!

      Διαγραφή
    8. Θα με αφορίσουν για αιρετική και δεν είμαι και πολύ μακρυά...

      Διαγραφή
    9. οπισθοβαρης και οπισθοδρομικη!!!γαιτιιιι?..παστελ στο τεμπλο!!!!!πωωππωωω φιξατιφ που θα χαλασουμε χαχαχαα

      Διαγραφή
    10. Δεν μου λέτε εσείς ;;; αν θελω να σφηναρω πόσο κατω πια να πάω η γυναικα;;......δεν βάζεται γλωσσα μεσα..χιχ.χι..

      Διαγραφή
    11. είδες τι ξελογιάστρες είναι Ρουλάκι; ενω εγω δουλεύω αυτές ασυδοτούν

      Διαγραφή
  30. Χαρουλάκι καλή σου μέρα.
    Διάβασα το κείμενό σου δυό φορές. Και μη βρεθεί καμμία να πει ότι δεν τα διαβάζω γιατί....Έτσι;
    Θαυμάσιο. Με έναν αξιόλογο λογοτεχνικό τρόπο πραγματοποιείς ένα πανέμορφο ταξίδι στην ιταλία, που, απίστευτο, δεν έχεις γνωρίσει. Με το ταλέντο ενός έμπειρου ξεναγού ζωγραφίζεις τα μέρη, που αν και δεν γνώρισες τα γνωρίζεις πολύ καλά.
    Το λογοτεχνικό σου ταλέντο είναι αξιοπρόσεκτο.
    Για τις χειροτεχνίες ουδέν σχόλιο λόγω παντελούς άγνοιας.
    Φιλάκια καλή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντένη μου γλυκέ Καλημέρα σου!
      Δεν αμφιβάλω οτι με διαβάζεις μετά προσοχής,άλλες... ζηλεύουν...και προσπαθούν να σπείρουν ζιζάνια στη σχέση μας, αλλά εγω βράχος!
      Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τους επαίνους σχετικά με το τάλαντο ή μη της έκφρασης (στο λογοτεχνικό διαφωνώ,εξ ου και το "μη") και μάλλον ήταν αυτό που μας έφερε κοντά τελικάαφού περί των καλλιτεχνικών δηλ΄ωνεις άγνοια.
      Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ λοιπόν,έτι περισσότερο!!!και φυσικά χαίρομαι για τον όποιο λόγο βρεθήκαμε τόσο κοντά και ευγνωμονώ.
      Φιλάκια πολλά κι απο μένα

      Διαγραφή
  31. Α!πονηρούλα!!!ρολόι έφτιαξες!!!!βλέπω τον τίτλο αρχίζω να διαβάζω και λέω :τι ετοιμάζει πάλι;και βλέπω το ρολόι!!!!!καταπληκτικό υπέροχο!!!!!δεν έχω πάει Ιταλία και θα θελα να πάω!!το μοναδικό ταξίδι που έχω κάνει στο εξωτερικό ήταν στην Αμερική για άσχημο λόγο όμως...
    χαίρομαι πάντα να σε διαβάζω!!!!φιλιά!!!!!καλό απόγευμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα κι εσυ με την αγωνία τι θ ακολουθήσει είσαι Δέσποινάκι;;;; Τόσο πολύ ιντριγκαδόρικες είναι οι αναρτήσεις μου τελικά και δε τους το είχα,χαχαχαχα (όχι πως δε το θέλω...)
      Φιλάκια πολλά και σου εύχομαι να επισκεφθείς την Ιταλία,και τα ταξίδια σου να μην γίνονται πια γι άσχημους λόγους.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ!
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για την ευχή σου Χαρά μου!!!!!να σαι καλά γλυκιά μου!!!!!όσο για τις αναρτήσεις σου είναι όλες απολαυστικές!!!!φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
    3. Με μεγάλη μου χαρά διαβάζω τα σχόλιά σου και προσπαθώ να γίνομαι καλλίτερη. Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  32. Αααααα επιτελους..!!!!! εφτασα.... δεν σου είπα Χαρα μου ότι θα ξαναερθω;;;; εγω τον λόγο μου τον κρατώ.....και να μαι..!!!! ακομα εχω την απορεία μέσα μου .. για το πως κρέμασες το ρολόι....λοπόν μαρτύρατο..... εδώ και..τωρα...μην κρύψεις τίποταααα!!!!!χι.χι.. φιλουρες ...ελπίζω να μην σας ζάλισα με το πανω κατω..χι.χιχ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το μου το κορίτσι που έχει μπέσα!
      Ρουλάκι μου το θέμα της τρύπας το λύσαμε (απο γεννησιμιού του), το θέμα του κρεμάσματος,εξαρτάται απο το μηχανισμό του ρολογιού. Ολοι μηχανισμοί έχουν κρεμαστηράκι,άλλοι πρόσθετο κι άλλοι ενσωματωμένο.
      Ελπίζω να ήμουν κατανοητή.
      Φιλάκια πολλά και θέλουμε να μας ζαλίζεις

      Διαγραφή
  33. Υπέροχο!!! Μοναδικό, Χαρά!!! Μπράβο σου!!!! Είναι πανέμορφο!!! Η Ιταλία, είναι και δικός μου προορισμός ονείρων!! Αλλά είναι επίσης και η Αγγλία (για το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων!!)! χαχα!
    Καλό βράδυ να έχεις!!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινάκι
      χαίρομαι που δόθηκε η ευκαιρία να συγκεντρωθούμε όλες οι εραστές της Ιταλίας εδώ! οσο για την Αγγλία,ελπίζω να πραγματοιήσω συντομα το ταξίδιον τούτο και ΦΥΣΙΚΑ θα πάω στη Μαντάμ Τυσώ
      Φιλάκια πολλά κοριτσάκι

      Διαγραφή
  34. Χαρά, το ταξιδιάρικο ρολόι σου μου άρεσε πολύ!....
    Απ`ότι κατάλαβα όλες το ίδιο απωθημένο έχουμε...ένα ταξίδι στην Ιταλία!...Μακάρι να το καταφέρουμε!
    Καλό βράδυ σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο καταλαβα κι εγω Χρυσούλα μου. Τι ωραίο που θάταν να οργανώναμε μία εκδρομή αναμεταξύ μας.Ενα πούλμαν το γεμίζαμε άνετα!!!
      Φιλάκια πολλά και σ ευχαριστώ για το ρολογάκι

      Διαγραφή
  35. Μια απόφαση είναι...Πήγαινε!!!
    Τα όνειρα ΠΡΕΠΕΙ να γίνονται πραγματικότητα για να παίρνουν τη θέση τους νέες επιθυμίες και ευσεβείς πόθοι!!!
    Καλημέρες γλυκιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααχχχχ πόσο εύκολο ακούγεται οταν το λες...και πόσο δύσκολο στην πράξη! Μόνο που εγω έχω κάνει πολλά στην άκρη τη ρημαδιασμένη...
      Φιλάκια πολλά απαστράπτουσα φίλη μου!!!Πάντα να λάμπεις απο υγεία

      Διαγραφή
  36. Εξαιρετικό το ρολόι σου Χαρούλα μου!
    θα σε μαλώσω όμως. Γιατί δεν πας; Ένα ταξίδι, είναι μια υπέροχη εμπειρία, είναι φυγή από την καθημερινότητα, τόνωση ψυχική!
    Όσο για την Αγγλία, ειλικρινά κάνεις λάθος. Το ομιχλώδες Λονδίνο ανήκει στο παρελθόν. Η Αγγλία έχει υπέροχα και πολύ ενδιαφέροντα μέρη.
    Εάν πας, τέλος καλοκαιριού θα απολαύσεις λιακάδες εξαιρετικές!
    Η Ιταλία δε είναι υπέροχη!
    Σε ξεσήκωσα αρκετά; Αν όχι, έλα να χαρείς το Postofino!
    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΜΕΡΕΣ!!!
    ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!
    ΜΕ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ;
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ μη χασεις!!!πισινο δε στρωνεις χαμω!χαχαχα
      αμεσως να ξεσηκωθεις!κανονισε να το βαλεις προκληση χαχαχαα

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ, ΕΣΥ ΑΝΑΒΕΙΣ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ!!!!
      ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ε, όχι και με αερόστατο! Σήμερα να σ εχω που φυσάει σαν διάολος...όχι Ιταλία στη Γη του Πυρός θα μας έφτανε! Μη πάμε και στον αγύριστο,είπαμε...ταξίδι αναψυχής να πάμε
      Λες να...;;;

      Διαγραφή
  38. πήγα ...πήγα,παντού στην μαγική Ιταλία!!!Αγγλία..όχι-(Θα πάω μαζί με την Χαρά με το αερόστατο...χιχι
    τι να πω για το ρολόι?Απίθανο!!!!
    Επόμενο ταξίδι μου?Πάλι στην Κρήτη...ουάαααααααααααααααααα...θέλω να βγω πάλι πιο έξω!!!!
    Πολλά πολλά φιλιά γλυκιά μου,και καλό καρναβάλι(κρίση ξε κρίση εγώ θα ντυθώ) -))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίστα ξέρεις πως αλαφρώνουν τ αερόστατο για να πετάξει,ε; κανονισε να με πετάξεις...χαχαχα
      Και πού είσαι, η κρίση δε θα περάσει αν δε το διασκεδάσεις. Ντύσου,λοιπόν και ευχαριστήσου το και για μας που δε μπορούμε.
      Φιλάκια πολλά και Καλή Σαρακοστή!

      Διαγραφή
  39. Α, δεν μπορώ...... το αερόστατο δεν το θέλω γιατί κουνάει! Το αεροπλάνο το φοβάμαι γιατί δεν κάνει στάση να κατέβω αν θέλω.... μένει μόνο το αυτοκίνητο! Αν πάτε με τουτού, έρχομαι κι' εγώ!!!! Και Αγγλία και Ιταλία! Τους Άγγλους τους κρυόκωλους τους έχω φάει με το κουτάλι..... την Ιταλία όμως νομίζω πως ποτέ δε θα τη χορτάσω!!!!! Ονειρεμένη χώρα, μόνο με ομορφιές! Περίεργο αυτό αλλά δεν βλέπεις ασχήμια πουθενά!!!! Απίστευτο!!!! Και το υπέροχο ρολόι σου Χαρά μου με ξαναταξίδεψε στην αγαπημένη γη!!!! Πανέμορφο!
    Φιλιά πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που ταυτίζονται οι απόψεις μας Φιλία, πως θα μπορούσε άλλωστε οι συνομήλικες!
      Αλλος λοιπόν για τη βάρκα μας, ως άλλη ΑΛίκη και βουρ να οργανώσουμε Ιταλική απόβαση...ο.κ. με τουτού είπαμε, αλλά ένα καράβι θα το περάσουμε
      Φιλάκια πολλά και Καλές Αποκριοσαρακοστή!!!

      Διαγραφή
  40. Ξεπέρασα, ευτυχώς, τα προβλήματα που μου προέκυψαν κι έτρεξα να δω τα αγαπημένα μου «περάσματα» και... πριν καν σχολιάσω βλέπω 110 σχόλια!!! (Να μη σε ματιάσω, Χαρά). Σκέφτηκα πω, πω έχω χάσει επεισόδια και όντως βρέθηκα να διαβάζω για ένα ταξίδι στην Ιταλία, που… «θα ’ταν ό,τι έπρεπε»…

    Τώρα, καθυστερημένα μεν, εγκάρδια δε να σου ευχηθώ να το πραγματοποιήσεις κανονικά, τι να σου μείνει σε 12 ώρες μόνο…

    Καλό βράδυ, Χαρά, φιλιά και μια αγκαλιά ΝΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Στράτο για το ξεμάτιασμα, χρειάζεται στις μέρες μας,που όλα αναποδιάζουν,χαχαχα. Χαίρομαι που επέστρεψες και χαίρομαι που ήρθες πρώτα απο εδώ να αφήσεις τον καλό σου λόγο. Βλέπεις μπορεί τα σχολια νάναι 110 αλλά είναι γυναικοκρατούμενα,οπότε τους 2 εναπομείναντες άνδρες πρέπει να σας προσέχω ως κορην οφθαλμού!!!
      Ναι, ένα ταξίδι Ιταλία θάταν ό,τι έπρεπε, ενείχε όμως κινδύνους μη επιστροφής... Οπότε αστο να μένει όνειρο.
      Ευχαριστώ λοιπόν και για την ενθάρρυνση και για την εγκαρδια επιστροφή.ΧΑΙΡΟΜΑΙ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

      Διαγραφή
  41. Χαρά μου καλημέρα! Με το που είδα την θολή φωτο λαχτάριασα πάει λεω τα φτύσε τελείως το ρημάδι,μετά συνήρθα βλέπω όμως τα βιβλία και τους οδηγούς και λέω δεν είναι δυνατόν η χαρά να σκίσει βιβλία (φαντάσου πως το χω με το ντεκουπάζ χα χα).Και μετά ο πόνος και καημός ΙΤΑΛΙΑΑΑΑΑ αχ αχ!! Μεγάλο όνειρο που όσο μεγαλώνω γίνετε και πιο έντονο.Θα ήθελα να την γυρίσω όλη μα όληηηηηηηη και να πάω εκεί που φτιάχνουν το φυσητ'ό γυαλί να μάθω κι εγώ,και να δώ τα πάντα.Κάποτε που μπορούσα δεν πήγαινα και γυρνούσα τα νησιά, που να ήξερα τι μας περίμενε...
    Δεν βαριέσαι καλα να είμαστε κι εσύ καλύτερα γιατί με την όμορφη ανάρτησή σου πραγματικά μας ταξίδεψες με την καρδιά όπως λέει και το όμορφο τραγούδι που σου αφιέρωσε η φίλη απο πάνω.Το ρολόι σου πάρα πάρα πολύ όμορφο μπράβο σου!!!!! Κλείνοντας σου αφιερώνω ένα πολύ αγαπημένο μου τραγούδι σε μια εκτέλεση που προτειμώ http://www.youtube.com/watch?v=edHTEXZXiyY το ακούω συνήθως οταν κάνω φασίνα και ταξιδεύω κι εγώ....φιλιά πολλααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νασουλίνι
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ,είμαι έτοιμη γαι πέταγμα,μετά απ αυτό και με τον αέρα που φυσάει... ο Ικαρος θα σηκωθεί και μην τον είδατε!!!!
      Οπως σωστά λες κι εσύ,πού να γνωρίζαμε τότε που μπορούσαμε...νομίζαμε οτι λίγο αργότερα και πιο ανεξάρτητοι θάταν καλλίτερα, μέχρι που ήρθαν τα χειρότερα και καθόμαστε και επωάζουμε ωά!ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ κι όλα τ άλλα παλεύονται.
      Φιλάκια πολλά κι απολαμβάνω το τραγούδι.Νάσαι καλά δημιουργική μου και ευαίσθητη νεαρά!Καλή Σαρακοστή!

      Διαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...