...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

A year later

 Οχι δείτε, αν έχετε το θεός σας, χαρά!

Κάτσε μαρήήή και δε σου έκανε πρόταση ο Αλαίν Ντελόν (είμαι παλαιή τί να κάνουμε, εσείς βάλτε όποιον θέλετε στη θέση του, αλλά ο Αλαίν ήταν το απόλυτο ανδρικό μοντέλο, που όμοιο του δεν έβγαλε η φύση!). Τότε κι εγω στη θέση σου τραμπολίνο θα έκανα απο τσου πήδους, αλλά τώρα  ενας καραφλός είναι, που στο μέλλον θα γίνει καραφλότερος. Σ' έριξε παναπεί με τη διακόσμηση ή με το γονάτισμα;

Θα μου πεις τον αγαπείς! 

Κατ αρχάς, πήρες σβάρνα τις πρώην του μπας και σου έτυχε κανένα τεφαρίκι; Γιατί στις μέρες μας πρώτα πρέπει να ψάχνουμε το αστυνομικό δελτίο και τα ποινικά μητρώα και μετά να μας πηγαίνει στους γονείς του, αλλιώς μπορεί να μας ψάχνει η Νικολούλη…με τα γνωστά αποτελέσματα.

Δε σε νοιάζει; Αμ θα σε νοιάζουν τα υπόλοιπα

Αυτά θάρθεις να μου τα ξαναπείς οταν θάχετε φάει το μέλι και θ αρχίσει η μούργα … τότε που θα σ' εκνευρίζει που δεν θα σε φιλάει οταν φεύγει κι οταν έρχεται, που δε θα σκουπίζει τα παπούτσια στο πατάκι και μόλις θάχεις σφουγγαρίσει, που θα πετάει τα ρούχα του σ' ανατολή και δύση και εσυ θα μαζεύεις μουρμουρίζοντας, που το ένα φαϊ θα του ξινίζει και τ' άλλο θα του βρωμάει, που θα σ' ειρωνεύεται “εεελα και τί έκανες όλη μέρα; εγω δούλευα σαν το σκυλί κι εσύ καθόσουνα “ (μάλλον το Φωτόπουλο θάχει υπόψη του το …θα κάάάθομαιιι!” αλλά αυτός δεν ήταν νοικοκυρά) που θα σαπίζει στον καναπέ βλέποντας ποδόσφαιρο τρώγοντας πατατάκια αυτός και το πάτωμα κι εσύ θα θέλεις να δεις ταινία, που θα βαριέται να πάει το ποτήρι απο εδώ εκεί, που θα σηκώνεται απο το κρεββάτι σαν ναχει περάσει ο κυκλώνας Κατρίνα και θα σε χώνει κάτω απο τις κουβέρτες σαν να μην είσαι εκεί, μη θυμηθώ δε το ροχαλητό που θα σπάνε υαλοπίνακες, θάναι σαν να αγκομαχάει ο Μουτζούρης να ανέβει στο Πήλιο! που θα αλλάζει κάθε μέρα ρούχα χωρίς να τον νοιάζει ποιός πλένει (ναι ξέρω την απάντηση : το πλυντήριο θα τα πλύνει αλλά εσύ θα τα σιδερώσεις, γιατί Ο άντρας θα θέλει τσάκισες στα παντελόνια και κολαρισμένα τα πουκάμισα). Οταν θα θες να πάτε ενα σινεμά , ετσι για την κοινωνική συναναστροφή ρε παιδί μου, κι εκείνος θα σου λέει “εχει μία ωραία ταινία το netflix, γιατί να πάμε να πληρώνουμε;” (είναι και του τσάμπα) . Ασε πια για εκδρομές! Ευτυχώς εχει πολλές ταξιδιωτικές η τηλεόραση και θα βολεύεσαι

-Με πήγε πέρσυ στο Παρίσι στην πρώτη μας επέτειο

-Αχ καημένη μου μακρύα που είσαι νυχτωμένη! Μ αυτό το ταξίδι θα μείνεις. Στα πρώτα και στο φεγγάρι μπορεί να σε πάει απο το στεφάνι και μετά είναι το θέμα!

Σου φτάνουν μέχρι εδώ ή να πω κι άλλα … για να δεις μέχρι που φτάνει το “σ αγαπώ-μ’ αγαπάς”…και  θα υπάρξουν και παιδιά και τότε “εμείς οι δυο σαν ένα”, μόνο στο άσμα θα το ακούς!

Εγω στα είπα και αμαρτίαν ουκ έχω, τώρα μπορείς να χοροπηδάς όσο θέλεις, πρόσεξε μόνο την απότομη προσγείωση



Ενα blog  που σέβεται τον εαυτό του και  έχει την αγάπη  στον τίτλο του, ένα σπίτι γεμάτο καρδιές ολοχρονίς, δεν μπορεί να σταθεί απαθής στην επερχόμενη γιορτή, όσο και να μη την πιστεύει. 
Επειδή δεν πιστεύει γενικά, στις "Ημέρες" και ειδικά στην συγκεκριμένη, που άλλοι λόγοι την αναγόρευσαν και καθόλου αγιωτικοί😇
Με τούτα και με κείνα λοιπόν, να πού πέρασε ένας χρόνος , η σχέση δοκιμάστηκε και φτάσαμε στην πρόταση😉
Θυμάστε πέρσυ το πρώτο ραντεβού στο Παρίσι ή να σας το ξαναθυμίσω; 
Φέτος έστησε το τέλειο σκηνικό (μη πείτε οχι) για να κάνει πράξη αυτό που δούλευε μέσα του ενα χρόνο!
Νομίζω, οτι μετά απο τέτοια διακόσμηση και τέτοιο γονάτισμα, κάθε μια μας θα ενέδιδε και θα αποδεχόταν με χάρη και νάζι να πει το "ΝΑΙ". Τώρα αν θα συνεχίσει νάναι τόσο χαρούμενη και ικανοποιημένη, ο χρόνος πάλι θα δείξει.  

Εγω πάντως εύχομαι στο νιο ζευγάρι κάθε μέρα να γιορτάζουν την αγάπη τους γιατί οι σχέσεις θέλουν φροντίδα, συνεχές φρεσκάρισμα, άπλωμα στον ήλιο να λάμψει το λευκό να μη γαριάσουν απο την κλεισούρα και το ακατάλληλο "πότισμα" . 

Αν τ αφήσεις χωρίς φροντίδα στην καλλίτερη , θα μαραθεί, αν δεν καεί εντελώς 😒

Και μετά τις συμβουλές της παλιάς, να ευχηθώ σ' όλους καθημερινή αγάπη για όλους και για όλα, ο,τι μας περιστοιχίζει κι ο,τι κάνει τις μέρες της ζωής μας ομορφότερες και δεν είναι ανάγκη να γιορτάζει κάποιος Αγιος ,έστω και φερτός, για να το θυμόμαστε. 

Η υπενθύμιση απλά βοηθάει την έμπνευση 😍

8 σχόλια :

  1. Τι ανάρτηση αγαπησιάρικη είναι αυτή με τούτα τα όμορφα πετρωτά. Ας ευχηθούμε στην κοπελιά βίον ανθόσπαρτον και να μην της συμβούν όλα αυτά που της είπε η φιλενάδα.
    Φιλάκια πολλά Χαρά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχχα λες νάναι τυχερή Ελένη μου και να μη της συμβούν;;; Μακάρι!
      Φιλιά πολλά και καλές Απόκριες

      Διαγραφή
  2. Ένα ξέρω, πως η αγάπη κάνει θαύματα και εδώ στο λημέρι της αγάπης, μια μέρα σαν και σήμερα δεν μπορούν να λείπουν ούτε τα πετρωτά!
    ΑΦιλάκια γιορτινά και πολύ χαρούμενα!
    Στεφανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε μα! οσο και να αντιστέκομαι στα πετρωτά δεν μπορώ να πω όχι Στεφανία μου.
      Αφιλάκια γλυκά κορίτσι μου

      Διαγραφή
  3. Η αγαπημένη μας Χαρά με τα πετρωτά του έρωτα ανά χείρας, ήρθε να ζεστάνει την καρδιά μας.
    Να είσαι καλά, Χαρά μου. Πάντα η αγάπη να διατρέχει τη ζωή σου και πάντα, με την τέχνη σου, να την ντύνεις στα δικά σου όμορφα χρώματα.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου αγαπημένε οι ευχές σου ευπρόσδεκτες και ανταποδιδόμενες με την ίδια θέρμη!
      Την αγάπη μου πάντα αμείωτη

      Διαγραφή
  4. Πάντα με αγάπη !!!
    Είμαι η Ράνια και αγαπώ τα πετρωτά σου .....να είσαι πάντα καλά και να αγαπάς ότι φτιάχνεις και να φτιάχνεις ότι αγαπάς !!!!
    Σε φιλώ με αγάπη !!!!

    ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ γλυκειά μου φιλενάδα για την ευχή σου. Μακάρι πάντα να μπορούμε να κάνουμε ό,τι αγαπά η ψυχή μας και κάνει την καρδιά μας να τραγουδάει χαρουμενοςυ σκοπούς!
      Φιλιά πολλά στα κορίτσια της καρδιάς μου,αρχής γενομένης απο σένα μέχρι την μικρότερη στη σειρά, αλλά την πρώτη πια στην καρδιά σας ;)

      Διαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...