...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Τελείως καμένη

Τώρα όπως θέλετε πάρτε τον τίτλο,πάλι μέσα θα πέσετε.
Θέλετε να πιστεύετε οτι τοχω κάψει τελείως; Σωστά!
Θέλετε οτι χρησιμοποιώ καμένα;κι αυτό σωστά
Ο,τι και να σκεφτείτε πάντως το κάψιμο δε το γλυτώνουμε 🔥.
Και γίνομαι σαφής....θα σας αλλάξω τα φώτα! ή καλλίτερα τον τρόπο που βλέπετε τα φώτα ,μην παρεξηγηθούμε κιόλας,γιατί εμένα είναι να μη μου δώσεις θάρρος!
Εκτός λοιπόν όλων των άλλων που μαζεύω η Scoopy-dου, είναι και λάμπες.
Λάμπες κάθε διαμετρήματος,Watt και amber
Δείτε όμως  πόσο ωραίες είναι!!!
Τι δε βλέπετε;;;😮
Μα είναι ολοφάνερο!😂
Μήπως δε φοράτε τα γυαλιά σας,γιατί το παίζετε μικρούληδες;;;
Α,τα φοράτε και πάλι δεν...😕
Αχ ναι καλέ το ξέχασα,είναι τυλιγμένες έτσι που δε φαίνονται.
Μπα σε καλό μου και σας ταλαιπώρησα!Συμπαθάτε με,γιατί πάντα νομίζω οτι αυτό που βλέπω εγώ το βλέπουν όλοι!
Σήμερα λοιπόν θα δείτε δύο χαριτωμένα θηλαστικά,άλλο συμπαθές και άλλο όχι ιδιαίτερα,παρά μόνο αν πρόκειται για τον arriba-arriba-arriba Speedy Gonzales


Eναν ποντικούλη λοιπόν που φτιάχτηκε  προ λοιμού δηλαδή,πέρσυ παραμονές Πάσχα,αλλά επειδή πέρσυ έκανα μία μεγάλη "κοιλιά" αναρτήσεων,είπα φέτος να συμμορφωθώ ,να μαι πιο τακτική (είμαι δεν μπορείτε να πείτε ;) πιο έγκαιρη (Πασχαλινός ο πόντικας) και  τέλος πάντων να σας δείξω οτι πέρασε στο παρελθόν,έστω και τώρα. Και μάλλον τώρα τόχουμε περισσότερη ανάγκη να χαμογελάσει το χειλάκι μας.
Και για παρέα έναν σκαντζοχοιράκο,μυρωδάτο,που φτιάχτηκε πολύ αργότερα,αλλά με την ίδια τεχνική.
Σε ανάλογες κατασκευές στο PINTEREST έβλεπα οτι χρησιμοποιούσαν ή χαρτιά ή φελιζόλ για να διαμορφώσουν το σώμα ή το κεφάλι.
Εγώ πάλι σκέφτηκα "γιατί οχι με καμένες λάμπες;"
Ο Ποντικούλης λοιπόν δημιουργήθηκε από δύο διαφορετικού μεγέθους λάμπες,δεν κατέχω πώς λένε τις στρογγυλές και πώς τις μακρουλές,τύπου κεριού,ξέρω μόνο τις βιδωτές και μπαγιονέτ που στην προκειμένη περίπτωση είναι άχρηστες πληροφορίες.
Έκατσε η μία πάνω στην άλλη, με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματισθεί σώμα με κεφάλι και στη συνέχεια άρχισε το ντύσιμο με σκοινάκι.
Τα πόδια έγιναν από εύκαμπτο σύρμα που ντύθηκε κι αυτό και οι μπότες από τα καπάκια των βελονών των ενέσεων.  Το οτι τα πόδια στηρίζονται σε εύκαμπτο σύρμα το κάνει να παίρνει διάφορες πόζες, ωσάν next top mondel  των ποντικιών.
Ο δε συμπαθής σκαντζόχοιρος έγινε κι αυτός από άλλου τύπου καμένη λάμπα,μεγάλου ωοειδούς μεγέθους,που στη βιδωτή της βάση κολλήθηκε και στρίφτηκε ένα κομμάτι χοντρούτσικο χαρτί (από μια χάρτινη σακκούλα μανάβικου) για να αποτελέσει τη μουσουδίτσα του.
Η λάμπα μαζί με τη μουσούδα καλύφθηκαν  με σκοινάκι, και πάνω στο σώμα άρχισαν να κολλιώνται τα  "αγκάθια" ... οι κόκκοι του καφέ (δεν τον είχα πάρει γι αυτό το σκοπό μάλλον ήταν μια λάθος αγορά,νομίζοντας οτι είναι καφές σε σκόνη,μη με ρωτάτε περισσότερα,γιατί είπαμε...καμένη!) Κολλήθηκαν υπομονετικά, με θερμή σιλικόνη κοντά κοντά ο ένας στον άλλον, μέχρι να σκεπασθεί όλο το σώμα.
Η πλάκα είναι οτι όταν άναψα το τζάκι,τον έβαλα μπροστά απο την εστία του (έχει προστατευτικό τζάμι) ούτως ώστε με τη ζέστη να ζεσταθούν οι κόκκοι του καφέ και να μυρίζουν.
Κάποια στιγμή όμως που πήγα να τον μυρίσω και τον έπιασα,έκαιγε ο άμοιρος και τ' αγκάθια του κινούνταν προς κάθε κατεύθυνση, αφού είχε μαλακώσει και η κόλλα από κάτω,χαχχαχαχα λίγο έλειψε να τρέχει τσουρουφλισμένος!
Πάντως δυο τινά συνέβησαν στη συνέχεια, αφ ενός σταθεροποιήθηκαν εκ νέου στη σωστή τους θέση και αφ ετέρου απορροφήθηκε τόσο η κόλλα από το σχοινί-βάση που εξομαλύνθηκε όλη η επιφάνεια,εκεί που σε κάποια σημεία είχε πέσει περισσότερη και ίσως κάποιος προσεκτικός την έβλεπε.

Και για το τέλος άφησα κάτι πιο μπελαλίδικο, αλλά στο ίδιο ανακυκλωτικό πνεύμα και άκρως επίκαιρο ομοίως.
Έναν κούνελο μεγάλου μεγέθους,που προέκυψε από ένα μεγάλο μπουκάλι νερού (2l.)
Πάλι δ ε βλέπετε το μπουκάλι;;;😕 Μα αν φαινόταν δε θάταν κούνελος!
Το κεφάλι του δεν έγινε από καμένη λάμπα,αλλά από τσαλακωμένα χαρτιά που πήραν ένα ωοειδές ,έστω και λίγο άκομψο σχήμα. Όλο το μπουκάλι ντύθηκε με τσαλακωμένα χαρτιά ν' αποκτήσει σωματικό όγκο και τυλίχτηκε με χαρτοταινία.
Στη συνέχεια καλύφθηκε με γυψόγαζα, έτσι διαμορφώθηκε το σώμα του καθιστού κούνελου. Απέκτησε χέρια,αυτιά από κρεμάστρα καθαριστηρίου και στη συνέχεια ασταρώθηκε και απέκτησε ένδυμασία!!!!
Γι αυτήν χρησιμοποιήθηκαν χαρτοπετσέτες 😉😌😊😃💓. Στο κόκκινο καρώ σακκάκι η χαρτοπετσέτα κολλήθηκε πάνω σ ένα τύπου αφρώδες φύλλο πλαστικού (μη με ρωτήσετε κάτι παραπάνω,αγνοώ γιατί το είχα και  πού βρέθηκε😞.Πάντως βόλεψε τα μάλα!)
Κράτησε και το καλαθάκι του (κομμένο απο χάρτινο μπουκάλι γάλακτος) στο οποίο ως βλέπετε μετέφερε βαμένα αυγά,τα οποία διαλαλούσε με τ΄ άλλο του χέρι ,προς πώληση😆.


Κι επειδή το Πάσχα μας ήρθε πολύ ηλιόλουστο,έτσι για να μας τη "σπάσει" που είμαστε έγκλειστοι,φόρεσε και καπελάκι για τον ήλιο.Η αλήθεια είναι οτι θα προτιμούσα τρίτσα,αλλά δεν επέτρεπαν τ αυτιά και ήδη είχα κουραστεί από την πολυήμερη εργασία.
Το κεφάλι,τα αυτιά,πόδια και χέρια καλύφθηκαν με ειδική σκόνη για ν' αποκτήσουν χνούδι.Βέβαια η καφέ σκόνη γέμισε και το κίτρινο γιλέκο,μ αποτέλεσμα να θαμπώσει η διαύγεια του κίτρινου,αλλά...δεν μπορούμε να τα χουμε κι όλα!
Κολλήθηκε πάνω σε ξύλινη επιφάνεια κι υποτίθεται κάθεται πάνω  σένα κορμό ξύλου εξ ου και οι φλούδες του😀

Αυτές λοιπόν ήταν τρεις  διασκεδαστικές χειροτεχνίες εκ του μη όντως,στο πραγματικό νόημα της ανακύκλωσης και της εορταστικής περιόδου!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΙΩΣ,θα ευχηθώ σ όλους από  💗


33 σχόλια :

  1. εισαι απιστευτη!!υπεροχα ολα!!!!!!χρονια πολλα γλυκια μου!με υγεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχχαχαχα ευχαριστώ Ιριδάκι,ωραίο να μη σ ε πιστεύουν αλλά να τους αρέσει
      αυτό που βλέπουν ;)
      Φιλιά πολλά αναστάσιμα,με την ευχή του χρόνου ολη η οικογένεια συγκεντρωμένη στο εορταστικό τραπέζι <3

      Διαγραφή
  2. Χαρά φτάνει! Φτάνει θα ....μιλήσω ντε! Θα τα πω όλα! Ναι ....ομολογώ! Χαχαχαχαχαχα. Εντάξει καλή μου μας τρέλανες εντελώς! Δεν έχεις άκρη μήτε αρχή λέμε. Δεν έχεις τέλος! Κάθε υλικό στη φύση μπορεί να αποτελέσει ....οικοδομικό υλικό στις κατασκευές σου και να μεταμορφωθεί ανάλογα. Σε τέτοιο δε βαθμό που, εύλογα να αποτελέσει θέμα ...κουίζ τύπου: "Βρείτε το υλικό που κρύβεται από κάτω".
    Συγγνώμη αλλά μήτε ο ....Κύρος Γρανάζης δεν θα έκανε τέτοιους συνδυασμούς επικάλυψης.
    Υποκλίνομαι στην μαεστρία, στην φαντασία, στην καλλιτεχνία και στο χιούμορ σου καλή μας φίλη. Και το έχουμε απόλυτα ανάγκη.
    Χριστός Ανέστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχχαχαχαχχαααααααααααααα Γιάννη είσαι Θεός!Μου φτιάχνεις το κέφι απίστευτα.
      Χαίρομαι πολύ οταν σας αποκαλύπτομαι και επικροτείτε!!!
      Η αλήθεια ειναι οτι απο την στιγμή που άρχισα τη χειροτεχνία,βλέπω έργα άλλων,το μυαλό κάνει περίεργες διαδρομές με το που βλέπει ένα αντικείμενο,εξάρτημα,σκουπίδι,ό,τι τλπ πέσει στην αντίληψή μου.Καταντάει διαστροφή να βλέπεις κάτι και να το μεταμορφώνεις σ ε κάτι άλλο,αλλά είναι και μια πρόκληση,που με κρατάει σε διανοητική φόρμα(ελπίζω )
      Ξέρεις πολύ καλά εσυ,πόσο ικανοποίηση σου προσφέρει το έργο των χεριών σου!Μπορεί να υπολείπεται σε τελειότητα των βιομηχανοποιημένων,αλλά η χαρά του οτι κάτι φτιάχνεις απο το μηδέν δεν μετριέται και δνε συγκρίνεται με τίποτα.
      Ευχαριστώ πολύ για την παρέα ,που μου προσφέρεις πάντα απλόχερα με θετικά σχόλια και εύχομαι κι εγω με τη σειρά μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

      Διαγραφή
    2. Οσο για Κύρος Γρανάζης (λές να μου μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις του επειδή ήμουν παιδιόθεν φαν;;) ίσως δε τον έχω φτάσει ακόμα,αλλά κι ο Γλόμπος νάμουν,Τιμή μου!

      Διαγραφή
  3. Έφερες και πάλι το Αναστάσιμο Φως, Χαρά μου, και με τις "ποντικοντυμένες" λάμπες σου και με τον "μπουκαλοκαμουφλαρισμένο" κούνελο!!! ;)
    Είσαι το κάτι άλλο, σου το έχουν άραγε πει πολλές φορές; :D
    Αν ναι, μαζί με την Αγάπη μου, τα χαμόγελα μου σου στέλνω ευχές Υγείας, καθόλου καμουφλαρισμένες γιατί είναι καρδιάς! <3 <3 <3
    Α! και πολλά πολλά ΑΦιλάκια! :k :k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι χαρούμενα σχόλια είναι αυτά βρε παιδιά;;;Πόσο χαρούμενη με κάνετε και φυσικά πόσο με συγκινείτε!!!
      Στεφανάκι μου χαρά μου να σκορπίζω φως χαράς (αναστάσιμο,θαταν υπερβολή, ποιά είμαι εγω...) σ' ολους εσάς που μ αγαπάτε!!!
      Διπλή η χαρά μου,μια οταν ολοκληρώνω μια δημιουργία και μια ακόμα μεγαλύτερη η δική σας αποδοχή μετά τόσων θαυμαστικών!!!! Κι αν μου έχουν κάνει σχόλια,μετράνε ακόμα περισσότερο οταν προέρχονται απο ανθρώπους που εκτιμώ,αγαπώ και θαυμάζω.
      Ευχαριστώ για τις ευχές κι ανταποδίδω με την ίδια αγάπη <3 .Την αγάπη μου σ όλη την οικογένεια

      Διαγραφή
  4. .....΄εως και χνούδι; Τι να πω; Τα χέρια σου κάνουν θαύματα το έχω ξαναγράψει αλλά αυτό το μυαλουδάκι σου πόσες ιδέες κατεβάζει; Από το ''κάψιμο'' λες;χααα είσαι απίθανη!
    Και του χρόνου ελεύθερη!
    Χριστός Ανέστη Χαρά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ σπανός θάταν ο κακομοίρης ή γδαρμένος;χαχαχχαχα Ειναι αυτό που λέμε οτι "είναι με το χνούδι του",τόσο αγνός δηλ.χαχαχχαα
      Αννουλα μου σ ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου για τα καλά σου λόγια,ευχαριστώ επίσης για τις ευχές και ανταποδίδω με την ίδια θέρμη,για Φτου Ξελευτερία!!!Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  5. Έξυπνο τρικ,με τις λάμπες...είναι όλα φανταστικά! Μπράβο σας!
    Χρόνια Πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να πω...
    Χωρίς λόγια πια, απλά Εύγε!!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ, έχουμε ανάγκη τις αναρτήσεις σου, κείμενα και κατασκευές!
    Χριστός Ανέστη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω έχω την ίδια ανάγκη να σας έχω <3
      Φιλιά πολλά αναστάσιμα!

      Διαγραφή
  7. Λοιπόν Χαρά σε εποχές που η κρίση βαθαίνει ο εγκλεισμός γίνεται όλο και πιο δημιουργικός. Ανασυντάσσεσαι και προσαρμόζεσαι με ευκολία σε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής και ειλικρινά θαυμάζω και αναρωτιέμαι πόση δύναμη χρειάζεται να δημιουργήσεις τέχνη και μιλώ πάντα με την έννοια της διαδικασίας. Αλήθεια τι τεράστια αποθέματα ελπίδας, υπομονής διαθέτεις; Ποια νομοτέλεια της φύσης σε προίκισε με όλα τούτα;
    Δεν ξέρω τι άλλο να πω, παρά πολλά-πολλά-πολλά συγχαρητήρια!!!!
    Έχεις περάσει σε ένα άλλο επίπεδο επίγνωσης της καραντίνας και μ' αρέσει πολύ.
    Να είσαι καλά Χαρά μου πάντα δυναμική και αισιόδοξη.
    Με την αγάπη μου!
    Χριστός Ανέστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου Αννίκα,μακάρι ναμουν 'όπως με περιγράφεις.
      Βεβαια ομολογώ η καραντίνα μου έδωσε άπειρο χ΄ρονο να τον εκμεταλλευτώ όπως πάντα ονειρευόμουν.Δηλ. να δημιουργώ και μάλιστα θάταν προτιμότερο να μαγειρεύω και λιγότερο ή να φτιάχνω γλυκά,γιατί ήδη μ ενοχλεί ο,τι έχω εισπράξει απ αυτά κι ουτε στη ζυγαριά ανεβαίνω να διαπιστώσω τα κατορθώματά μου.Ομως η ψυχολογική μου κατάσταση κι οχι αυτή που μου δημιουργησε ο κορωναϊός δε μ άφησαν για μεγάλο διάστημα να εφαρμόσω το όνειρο.Ετσι τις ώρες που ήθελα να χαλαρώσω επιδόθηκα μετά μανίας στην ακουαρέλα.Αλλοτε με επιτυχία αλλοτε όχι. Τωρα ομως που εξομαλύνθηκαν τα προσωπικά μου προβλήματα,ελπίζω ν ανταποκριθώ και σ επιο απαιτητικές δημιουργίες που θέλουν έμπνευση,οργάνωση,υπομονή κι επιμονή. Π.χ. έχω στερέψει εντελώς απο έμπνευση για τα πετρωτά μου και μου λείπουν οι πετρούλες μου.Ομως δε θέλω να επηρεαστώ απο την περιρέουσα ατμόσφαιρα και τα έργα μου νάναι σκοτεινά και απαισιόδοξα.
      Ελπίζω στην ανάκαμψη,μέχρι τότε σου στέλνω την αγάπη μου και τις ευχαριστίες μου για ό,τι έχεις γράψει (εδώ κι αλλού ;) ) για μένα <3

      Διαγραφή
  8. Τι κάνεις εσύ και είναι άσχημο. Εγώ πάντως σήμερα δεν έχω διάθεση για τίποτε. Ξύπνησα με μία άσχημη διάθεση, βαριεμάρα,απαισιοδοξία να πάρει η ευχή ότι θα βγούμε από το σπίτι. Ο ποντικούλης σου φανταστικός, να είσαι καλά γλυκιά μου και να προσέχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί κάνω εγω άσχημο;;;ουυυυυυ πόσα έχω να σου δείξω!!!Οσο για διάθεση,ειναι κοινό σ όλους μας.Αυτά που βλέπεις δεν είναι φετινά,απλά πέρσυ δεν τα είχα ανεβάσει επειδή γενικά δεν έμπαινα συχνά εδώ μέσα.Ετσι τωρα βρήκαν το χρονο τους.Γενικά αυτό τον καιρό απλά ζωγραφίζω(ειδικά και μόνο ακουαρέλα) και ασχολούμαι με τον κήπο.Δεν εχω την υπομονή που απαιτείται για άλλες χειροτεχνίες,παρόλο που μου έχουν φέρει και πράγματα ν αλλάξω.Οπότε μην ανησυχείς ,δεν είσαι μόνη ;)

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα γλυκιά μου
    Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, με υγεία και κάθε καλό!
    ειναι ολα υπεροχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου ,νάσαι γερή και πάντα με έμπνευση!

      Διαγραφή
  10. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά.
    Μα τί ωραία πράγματα έφτιαξες πάλι;
    Ξέρεις ότι τρελαίνονται με την ανακύκλωση και με τυραννάς;🤣🤣🤣🤣🤣
    Απίθανη σκέψη οι λάμπες, έχω μαζέψει άπειρες και με βάζεις στην πρίζα.
    Όλα είναι τέλεια, ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.
    Αυτός ο εγκλεισμός γίνεται όλο και πιο δημιουργικός.
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά διαδικτυακά και ακίνδυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ εισαι η ηθική αυτουργός οπότε τυραννήσου!!!!όπως λέει κι ο Λε Πα,χαχαχαχα
      ΑΝτε τωρα πριν μας αμολήσουν,εκτός κι αν περιμένεις τα μικρά ξωτικά να βοηθήσουν ;)
      Περιμένω να δω την δική σου ιδέα να υλοποιείται
      Μια μεγάλη αγκαλίά και φιλιά ,χωρίς ιό ;)

      Διαγραφή
  11. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ
    και με υγεία.
    Τα υπόλοιπα; Εκείνος γνωρίζει... Από ΝΥ, "αστοριανή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης Υιώτα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
      Ελπίζω και εύχομαι να είστε ολοι καλά στη Ν.Υ. Σου έχω στείλει μνμ ;)

      Διαγραφή
  12. Αν δεν σκεφτόσουν εσύ το χνούδι Χαρά μου ποιος θα το σκεφτόταν οέο;
    Μα τι να πω..που δεν ξέρω από που να αρχίσω και όπως είδες άρχισα από το τέλος..χα..χα..είδες για να μην πετάς τίποτε; ακόμα και οι λάμπες μπορούν να σου βάλουν ιδέες..δεν υπάρχεις λέμε φιλενάδα..αγάπησα το σκατζοχοιράκι σου.. χα..χα ..αλλα και ο κούνελος με το χνούδι με τρέλανε ..όσο για τον ποντικούλι σίγουρα δεν θα σε πειράζει να τριγυρνά στο σπίτι..
    Την καραντίνα την έχεις αξιοποιήσει στο έπακρο Χαρούλα μου..αυτό θα πει δημιουργία..
    Χριστός Ανέστη φιλενάδα χρόνια πολλά και του χρόνου με ανοιχτές αγκαλιές..!!την αγάπη μου πάντα φιλιαα!! 🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχχαχαχχαα μα τι θα ήταν χωρίς το χνούδι σαν την νεολαία μας που ξυρίζεται περισσότερο απο εμάς τις γυναίκες;;;Πώς άλλαξαν αλήθεια τα πράγματα! Ασχετο αλλά μου ρθε,να μη το πω;
      Δεν ειναι έργα της καραντίνας αγαπημένη μου,ειναι περσυνά χρωστουμενα. Τωρα αρχίζω κάπως και αναλαμβάνω δυνάμεις ,απ οτι προηγήθηκε και προς το παρόν η ακουαρέλα εχει γίνει η μόνη μου απασχόληση και την απολαμβάνω γιατί με χαλαρώνει απίστευτα.Βέβαια οταν τα καταφέρνω και με ικανοποιεί τ αποτέλεμσα ειμαι χαρουμενη,οταν δεν...πέφτω σ ε μαύρη απελπισία.
      Ελπίζω μετά την απελευθέρωση να ξαναβρώ τη Ρωσίδα φίλη μου και να αρχίσουμε πάλι να ζωγραφίζουμε πιο "επαγγελματικά"
      Φιλιά άπειρα όλα δικά σου!

      Διαγραφή
  13. Αυτό που λατρεύω σε σένα είναι η ικανότητα σου να ξεκινάς εκ του τίποτα !! Με ανακυκλώσιμα υλικά και πολλή πολλή φαντασία , άλλωστε είναι και μοναδικά τα έργα σου !! Είχα δει και μια παλιότερη Χριστουγεννιάτικη κατασκευή σου από λάμπες και από τότε άρχισα να μαζεύω !! Την ανάρτηση σου την διάβασα χθες και μετά πήγα σούπερ μάρκετ !! Και ω του θαύματος στην ανακύκλωση υπήρχαν δύο λάμπες μεγέθους μεσαίου πορτοκαλιού και άλλες μικρότερες , τις μάζεψα ενώ με κοιτούσαν περίεργα !! Τι θα κάνεις μου λέει η ταμίας , γνωστή μου , καλά μου λέει τι ρωτάω !!!
    Να είσαι καλά Χαρούλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχχαχαχχαα γίναμε νουμερο οι ρακοσυλλέκτριες!!!αστους ν αναρωτιούνται,ευκαιρία τωρα που έχεις τους καταληψίες να τις διαμορφώσεις.Αντε περιμένωωωωωωωω
      Κι εγω σε θαυμάζω για τόσα πολλά που κάνεις και δε κάνω .Είσαι ένας ευαίσθητος και δημιουργικός άνθρωπος παρά τα όσα πέρασες επι σειρά ετών.
      Φιλάκια πολλά και μια μεγααάλη αγκαλιά

      Διαγραφή
  14. Θα συμφωνησω με τον Γιαννη παραπανω.ειναι κατι που δεν καταφερνεις που δεν αξιοποιεις?Η επιστημη σηκωνει τα χερια.δηλαδη εμεις που δεν και πολλα.φιλια κοπελα μου.και να ξεκουραζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχχαα δεν εχω ελέγξει ακόμα τι μου έχει ξεφύγει,χαχαχχαα Αρα δεν εχω καταπιαστεί με όλα Λιτσα μου.
      Οσο για ξεκούραση ,ποτέ όσο αυτό τον καιρό!!!
      Φιλάκια πολλά και αναστάσιμα

      Διαγραφή
  15. Χαρά μου, δεν ξέρω τι να πρωτοθαυμάσω! Τον ωραιότατο ποντικούλη? Τον εκθαμβωτικό σκαντζόχοιρο? Ή τον ευφάνταστο κούνελο? Τι να πω? Μένω άναυδη! Χίλια μπράβο, φίλη μου. Οι δημιουργίες σου είναι Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΕΣ!!!!!! Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία μου σ ευχαριστώ πάρα πολύ νάσαι καλά για τα καλά σου λόγια.Χρόνια πολλά με ΥΓΕΙΑ!!! Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  16. Θαυμάζω τον τρόπο που σκέφτεσαι και που βλέπεις τα πραγματα και προχωράς το προφανές δέκα επίπεδα πάνω!!
    Θα ήθελα να ζήσω στους μαγικούς κόσμους πο δημιουργείς μαζί μ' αυτα τα παραμυθένια πλάσματα!
    Φιλάκια και χρόνια πολλά για χθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσύ τα λες πασχαλινά εγω τα λεω ανοιξιάτικα, για τα υλικά που χρησιμοποίησες τι να πω έτσι που τα έφτιαξες δεν μπορεί κανείς να φανταστεί τι κρύβεται απο κάτω.Χαρα μου σου εύχομαι να είσαι καλά και να καλπάζει η φαντασία σου τόσο και άλλο τόσο για να θαυμάζουμε και εμείς τις όμορφες δημιουργίες!💖

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...