...

...chi lavora con le mani 'e un operaio,chi lavora con le mani e con la mente 'e un Artigiano,chi lavora con le mani e con la mente e con il cuore 'e un Artista!!!

San Francesco di Assisi



Animated Pictures Myspace Comments
Welcome Myspace Comments

Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Λίγα λουλούδια ...

 αν θέλεις στείλε μου 
και πάλι φίλε μου 
απόψε!
Λουλούδια ο κήπος έπλημμύρισε 
έμπα και μύρισε 
και κόψε!

Έτσι έλεγε ένα παλιό τραγούδι που αγαπούσαν ιδιαίτερα οι γονείς μου και τ' άκουγα κι εγώ από παιδί,τόσο ώστε να νομίζω οτι είμαστε συνομήλικοι!
Και κάθε τέτοια εποχή, χωρίς να το πολυσκεφτώ έρχεται στα χείλη μου αβίαστα,βλέποντας τον οργασμό της φύσης και παρασύροντάς με, να προσπαθήσω με κάθε τρόπο, να τον αποτυπώσω,παντοιοτρόπως.
Δεν είναι και τόσο δύσκολο δα,από τη στιγμή που ζω μέσα στη Φύση!
Είναι τόσο όμορφη αυτή η εποχή και ειδικά το βράδυ,αχ το βράδυ!όταν σουρουπώνει και το ανοιξιάτικο αεράκι χαιδεύει τα φυτά που ανθοφορούν, μία μοσχοβολιά διαχέεται στην ατμόσφαιρα και σε μεθά πραγματικά και τότε κοιτάς προς τον ουρανό,τα χρώματα της αόρατης παλέτας που αλλάζουν σ' ο,τι δε βάζει ο ανθρώπινος νους και ευγνωμονείς, γι  αυτό που σου χαρίστηκε και απολαμβάνεις,  έτσι άκοπα!
Η Φύση λοιπόν, είναι η κινητήριος δύναμη σ΄ αυτή την ανάρτηση και γι αυτό δοξάζεται,στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, με μια ακουαρέλα, συμπληρωμένη με ακρυλικά στοιχεία για έμφαση.
Ένα απέραντο τοπίο με παπαρούνες, απ αυτό που πάντα με ενθουσίαζε κι ανυπομονούσα να δω όταν παραμονές Πάσχα γυρνούσα στον Τόπο μου,είτε ως φοιτήτρια είτε ως ενήλικη,στα χωράφια της Εθνικής οδού,γιατί στη Ζάκυνθο σπανίζουν τέτοιες εικόνες.
"Άνοιξε τα παράθυρα να δεις το σύμπαν ανθισμένο μ’όλες τις παπαρούνες του αίματός μας, – να μάθεις να χαμογελάς.
Δε βλέπεις;
Καθώς απομακρύνεται η άνοιξη πίσω της έρχεται η νέα μας άνοιξη...." Γ.Ρίτσος
"Το χωράφι με τις παπαρούνες"
Ακουαρέλλα 

Η άλλη, είναι μια δημιουργία που αντιγράφηκε από ένα ισπανικό
μπλογκ και είναι πανεύκολη.
Τα μόνα που απαιτούνται ρεταλάκια υφάσματος ,απ αυτά που δεν πετάμε κι ας έχουν μείνει μικρά λουριδάκια (εδώ θέλουμε ένα κύκλο 6 εκ.) και κορδόνι ποντικοουρά.
Παραθέτω για διευκόλυνση φωτογραφικά τα στάδια της εκτέλεσης
Αρχικά κόβουμε ένα κύκλο 6 εκ. όπως προείπα.
Το διπλώνουμε στη μέση και τοποθετούμε την ποντικοουρά που έχουμε κόψει στα 10εκ. και της έχουμε κάνει ένα κόμπο στην άκρη.
Διπλώνουμε  κατά το  1/3 του ημικύκλιου που έχει σχηματισθεί, έχοντας εγκλωβίσει το κορδόνι και διπλώνουμε και την άλλη πλευρά σχηματίζοντας έτσι έναν "κώνο".
Φροντίζουμε να κεντράρουμε το κορδόνι και με βελόνα και κλωστή κάνουμε ένα αραιό τρύπωμα.
Σουρώνουμε και μετά τυλίγουμε  την κλωστή γύρω από το ύφασμα, κάνουμε κόμπο και κόβουμε την επιπλέον κλωστή.

Τώρα ήρθε η ώρα να σχηματίσουμε το μπουμπουκάκι,απλά φέρνοντας τα πάνω κάτω, κυριολεκτικά !
Γυρίζουμε το ύφασμα με σχετική υπομονή,ώστε να εγκλωβίσει τον κόμπο στην καρδιά του λουλουδιού και να σχηματισθεί το μπουμπούκι.
Αυτό ήταν!Τα δύσκολα πέρασαν
Τώρα μπορείτε να φτιάξετε όσα θέλετε και να τα κάνετε ό,τι φαντασθείτε.
Εγώ τα έκανα μια μπουτουνιέρα για τα καλοκαιρινά ρούχα


Και τέλος μια κι ο καιρός περνάει ολοταχώς στο Καλοκαίρι, μη υπολογίζοντας κοροναϊούς και λοιπά παρεπόμενα  και η ξεμυαλίστρα θάλασσα μας καλεί,άρχισα να προπονούμαι για τη νέα συγκομιδή θαλασσόγυαλων, μ' αυτά τ ανοιξιάτικα λουλούδια

"A rose drom sea glasses" 3d
White, light blue & pink Sea glasses 

light blue & green Sea glasses by Hara


ΚΑΛΟ ΘΕΡΜΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΥΧΟΜΑΙ


33 σχόλια :

  1. Να ξεκινήσω γοητευμένος από το τέλος.
    Αυτά τα υπέροχα θαλασσόγυαλα που τα βρίσκεις βρε Χαρά μου; Τι πανέμορφα που είναι; Σαν κρύσταλλα που λάμπουν. Με μια ξεχωριστή ομορφιά και πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις μαζί τους. Δεν έχω τύχει να δω, ίσως δεν έχω ψάξει.
    Τώρα η ακουαρέλλα σου με τις παπαρούνες είναι ευωδιαστή και πανέμορφη. Αυτή η θαμπάδα που έχει στο βάθος είναι υπέροχη, δείχνει κάτι σαν ομίχλη, προσθέτει ένα βάθος εξαιρετικό.
    Όσο για τα υφασμάτινα λουλούδια, εντάξει. Εδώ μιλάμε για τέχνη.
    Τα απολαμβάνω όπως και κάθε τι δικό σου.
    Καλησπέρα Χαρά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου καλέ οντως τα γυαλάκια με επέλεξαν. Δε ξέρω πώς αλλιώς να το εξηγήσω.Μακάρι λόγω των περιστάσεων ν ανοίξει και φέτος εκεί που πάω και τα βρίσκω και κάθε μέρα χούφτες απ αυτά (και οχι μόνο,αλλά και πετρούλες) μαζεύω και μου δίνουν έμπνευση για νέες δημιουργίες.
      Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τα καλά σου λόγια και ειδικά για τις πιο ταπεινές δημιουργίες μου που βρίσκουν αντίκρυσμα στα γραφόμενά σου,χωρίς να το περιμένουν.
      Αυτό τον καιρό του εγκλεισμού μια και δνε είχα κέφι για μεγάλα πρότζεκτ,για πρώτη φορά είδα αρκετά ολιγόλεπτα βιντεάκια ακουαρέλας και προσπαθώ να τα εφαρμόσω στην πράξη.Πολύ δύσκολο,όπως και κάθε τι που έχεις βιώσει, να το αλλάξεις και να το εφαρμόσεις σωστά. Οπως και στη γραφομηχανή...έμαθα να δακτυλογραφώ με δύο δάχτυλα και ουδέποτε μπόρεσα να εφαρμόσω το τυφλό σύστημα!
      ΑΛλά τι με μέλλει οταν γράφω και με τα δύο εξ ίσου γρήγορα;;;Ετσι και με την ακουαρέλα,χαχαχχα
      Νάσαι καλά Καλό Σκ,με όλη μου την αγάπη
      Υ.Γ. ΑΝ θες για κάποια δημιουργία σου γυαλάκια μη διστάσεις να μου ζητήσεις,δε θα μου λείψουν να το ξέρεις και θα το κάνω με μεγάλη ευχαρίστηση

      Διαγραφή
    2. Πόση χαρά να έχεις πρόσβαση σε πηγή τέτοια της φύσης που να μπορούσα να βρω και εγώ γυαλάκια. Τα λατρεύω. Αλλά εδώ βλέπεις είναι πόλη. Μια πόλη τσιμεντένια.Ευχαριστώ Χαρά μου για την πρόταση. Την έχω στην καρδιά μου. Να είσαι καλά. Στέλνω φιλιά.

      Διαγραφή
  2. Πώς μπορεί ένα θερμό Σαββατοκύριακο να είναι καλό; ;)
    Εδώ την απάντηση την δίνει η Χαρά μας, πρώτα με την όντος εξαιρετική της ακουαρέλα για να ακολουθήσουν συνθέσεις από πάνινα λουλουδάκια και δροσερά γυαλάκια! :P
    ΑΦιλάκια όπως πάντα ενθουσιασμένα και καυτά! :) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχχαχαχαχ βοήθησα τόσο πολύ που δρόσισα για τα καλά τις επόμενες ημέρες Στεφανάκι μου,χαχαχχαα
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ <3

      Διαγραφή
  3. Αχ, αχ, ασε εχουμε παρει φωτια Χαρά μου εδω στην Αθήνα και δεν είμαστε για θάλασσες. Πιο πολυ φομαμαι το μποτιλιαρισμα παρα τον ιό σε τέτοιες περιπτωσεις... Γι' αυτο θα ταξιδεψω νοερα μεσα απο τα εργα σου σε δροσερα λιβαδια με υπεροχα λουλουδια και θα αφεθω μεσα σ' αυτα! Φιλακια και κανε και καμια βουτια και για μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες το ψέμματα Ευγενία!Πιο επικίνδυνος ειναι ο συνωστισμός,μια που για άλλη μια φορά σταθήκαμε απείθαρχοι παρά ο ιός. Θυμάμαι κι εγω οταν ζούσαμε στην ΑΘήνα,Σκ δεν ήταν να σκεφτείς για θάλασσα.Μόλις φτάναμε στον Αλιμο ,μετά απο ένα λουτρό ιδρώτα μέσα στ αυτοκίνητο,γυρίζαμε πίσω απο το μποτιλιάρισμα
      Τωρα εχουμε τη θάλασσα δίπλα μα,που λέει ο λόγος και δεν τολμάε απο τα λυματα.Ακόμα και τωρα που τα πάντα είναι κλειστά τα λύματα επιπλέουν στις καλλίτερες θάλασσες.Απο πού ;;;ενας Θεός ξέρει!
      Οπως λες κι εσυ ,ας αφεθούμε στην εικονική πραγματικότητα γιατί σε λίγο θα φοβόμαστε να ξεμυτίσουμε απο το σπίτι μας
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  4. Το τραγούδι αυτό ήταν ένα από τα αγαπημένα του μπαμπά μου!
    Μου αρέσουν πολύ τα μπουμπουκάκια σου.
    Κι οι παπαρούνες σου, τι ομορφιά!
    Να τις κοιτάει κάποιος με τις ώρες και να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω τους.
    Αλλά και τα γυαλάκια, πόσο καταπληκτικά!
    Και πού τα βρίσκει κανείς τόσα γυαλάκια;
    Κοντά μισό αιώνα πάω σε θάλλασσες, ένα γυαλάκι δεν έχει τύχει να βρω.
    Κοχύλια να φαν' κι οι κότες, γυαλάκια πουθενά!
    Ας είναι...
    Καλημέρα Χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου Αρτίστα μπορεί νάσαι του βωβού ομως αυτά τα τραγουδια τα ομιλούντα έγραψαν στις καρδιές όσων τ ακουσαν,τ αγαπησαν,τα τραγουδησαν και ζουν ακόμα κουβαλώντας μνήμες ανθρώπων αγαπημένων που έφυγαν ανεπιστρεπτί και στιγμών ευτυχίας!
      Θα επαναλάβω και σ εσένα αυτό που έγραψα παραπάνω του Γιάννη.Αν θέλεις(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ) για κάποιο λόγο γυαλάκια,πολύ ευχαρίστως αν του στείλω,αρκεί να μου το πει.
      Ειμαι τυχερή να κάνω και εξαγωγές ;)
      Καλή σου μέρα και σ ευχαριστώ για την επίσκεψη και τα καλά σου λόγια

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
      Αλλά πες ότι μου έστελνες γυαλάκια... Τι θα τα έκανα η άχρηστη, που δεν έχω και φαντασία; Το πολύ-πολύ να τα έβαζα σε ένα μπωλ. Χαμένα θα πήγαιναν!
      Ενώ στα δικά σου τα χέρια θα αξιοποιηθούν όπως τους αρμόζει!
      Και πάλι ευχαριστώ για την όμορφη σκέψη σου!
      Η αλήθεια είναι ότι με συγκίνησες!

      Διαγραφή
  5. Τι όμορφα Χαρά μου!!Η ακουαρέλλα ολοζώντανη. Και τα μπουμπουκάκια θα προσπαθήσω να τα αντιγράψω αλλά δεν υπόσχομαι χααχαα το λες απλό αλλά εμένα μου φαίνεται δύκολο.
    Τα γυαλάκια σου άλλη μια φορά υπέροχα. Και δεν έχει τύχει να βρω στην παραλία ουτε ένα.
    Το τραγούδι και εγώ το άκουγα μικρή από τους γονείς μου και ακόμη το σιγοτραγουδώ
    Καλό Σ/Κο Χαρά μου και ας είναι ζεστό τόσο όσο...
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με πολύ χαρά Αννουλα μου θα δω και τα δικά σου λουλούδια εμπνευσμένα απο τα δικά μου.Δεν είναι καθόλου δύσκολα στο υπογράφω .Ειμαι σίγουρη για την επιτυχία τους,ακολούθησε απλά τα βήματα που σου δείχνω.Οπου χρειαστείς βοήθεια φώναξε και θάρθω πάραυτα!
      Φιλιά πολλά και δροσερά απο τη Ζάκυνθο

      Διαγραφή
  6. Χαρά καλή μου φίλη! Πολύμορφη και πολυδιάστατη η τέχνη σου! Λατρεύω τον τρόπο που προλογίζεις τις δημιουργίες σου όταν συνδέεις τη γλώσσα της τέχνης με μνήμες, εικόνες, επίγνωση και επιθυμίες του παρελθόντος που άλλοτε λακωνικές, άλλοτε υπαινικτικές, άλλοτε με τρυφερότητα αιχμαλωτίζουν το ενδιαφέρον. Πίσω απ’ τα έργα βλέπω την ψυχή του δημιουργού και αισθάνομαι την ίδια αγωνία για το δημιούργημα. Έτσι, αφού μπορώ να το φανταστώ, το κάνω λίγο δικό μου. Στα έργα σου διακρίνω μια εκφραστικότητα εύθραυστη που προδίδει όμως έναν νεανικό ενθουσιασμό και ζωντάνια. Κι αυτό μ’ αρέσει! Οι δημιουργίες με τα υφασμάτινα και τα γυαλάκια....απλά υπέροχες! Χαρά! στ' αλήθεια, υπάρχει κάτι που δεν κάνεις;
    Καλό ξημέρωμα και μια όμορφη εβδομάδα, αν είναι και δροσερή ακόμη καλύτερα.
    Την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα,χωρίς να θέλω να προσβάλω τους φίλους σχολιαστές,σ αφήνω πάντα στο τέλος ν απαντήσω.Πρέπει να διαβάσω ξανά και ξανά τα γραφόμενά σου,να κάνω στην άκρη τη συγκίνηση και να κατασταλάξω ,να βρω κατάλληλες λέξεις ν απαντήσω.οχι οτι σε φτάνω.Εσυ έπρεπε να γίνεις ποιητρια.Δεν ξέρω αν είσαι κιολας,αλλά δε θα μου έκανε καμιά εντύπωση. Χρησιμοποιείς μια τόσο γλαφυρή γλώσσα που με συναρπάζει και με καθηλώνει! Πόσο μάλλον ν αναφέρεσαι στα ταπεινά μου δημιουργήματα!
      Αφου λοιπόν μπορείς να δεις πίσω απο το έργο καθ αυτό,μπορείς ν απογυμνώσεις και την προσωπικότητά μου. "Ευθραυστη" όπως το λες αγαπημένη μου και σμιλεμένη απο τόσα και τόσα,ίσως γι αυτό μου ταίριαξαν τα γυαλάκια! Ετσι κι αυτά τάχει σμιλέψει η θάλασσα με την αντάρα της και το χτύπημά τους στις πέτρες...κι ομως άντεξαν,βγήκαν στην ακτή και αξιοποιήθηκαν.Μακάρι κι εγω να τα καταφέρνω όπως αυτά!
      Οσο για το τελικό σου ερώτημα...χαχαχχα...όσο ανακαλύπτω νέες διεξόδους εχω ελπίδες ;)
      Φιλιά πολλά αγαπημένη μου,απο καρδιάς

      Διαγραφή
  7. Πράγματι είναι πολύ όμορφα αυτή την εποχή, Χαρά μου. Όμορφες κατασκευές. Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που αρχίζουν και ξεραίνονται ένα γύρω τα χόρτα καταλαβαίνεις κάνοντας την σύγκριση πόσο ωραιότερη είναι η Άνοιξη! Αν κάμει δε και τη ζέστη των τελευταίων ημερών ...τη βάψαμε το Καλοκαίρι...
      Καλή δύναμη Ειρήνη μου

      Διαγραφή
  8. όλες οι εκδοχες υπεροχες!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα αγαπημένα μου λουλούδια, οι παπαρούνες, που δυστυχώς τις απολαμβάνουμε μόνο στη φύση. Δεν διατηρούνται στα ανθοδοχεία.
    Ευτυχώς που αρκετοί τις έχετε ζωγραφίζει κι έτσι τις έχουμε κσι στο σπίτι μας.
    Όπως καταλαβαίνεις μου άρεσε πάρα πολύ η ακουαρέλα με τις παπαρούνες.
    Τα κουρελάκια που έγιναν λουλούδια, με ενθουσίασαν και θα δοκιμάσω να τα φτιάξω κι εγώ.
    Για τα γυαλάκια τί να πω;
    Είσαι ειδήμων του είδους.
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά διαδικτυακά και ακίνδυνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς όπως τα λες Ρένα μου.
      Ειναι ενα πολύ ευαίσθητο λουλούδι που μόλις κοπεί σχεδόν ,μαραίνεται. Οπότε ας το απολαμβάνουμε στη Φύση και στη ζωγραφική που έχει εμπνεύσει μεγάλους ζωγράφους (δεν εννοώ εμένα επ ουδενί). Το μπουκετάκι ειμαι σίγουρη θα το απογειώσεις ;)
      Φιλιά πολλά και περιμένω να το δώ <3

      Διαγραφή
  10. Η ακουαρέλα με τις παπαρούνες, πραγματικά εξαιρετική !!!! Τη μπουτουνιέρα σου δε τη λάτρεψα και θα την επιχειρήσω.... Τα γυαλάκια σου δε... τι να πω, είσαι άπιαστη !!! Να χαίρεσαι τη μυρωδιά των λουλουδιών τα βραδάκια !!! Σε φιλώ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχχαχαχα κάτι μου λέει οτι η επιχείρηση θα γίνει απλά για εμπέδωση ;),αλλά θα το χαρώ κι έτσι !
      Φιλιά πολλά και ομολογώ μια αγωνία την έχω ... ;)

      Διαγραφή
  11. ειναι υπεροχα Χαρα μου
    πολλα μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Κικίτσα μου αγαπημένη .Καλό Σαββατοκύριακο νάχεις κοριτσάκι

      Διαγραφή
  12. Ανοιξιάτικη αύρα πλημμύρισε στο σπιτάκι σου Χαρά μου,γεμάτο με όμορφες,αρωματικές συνθέσεις!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσαι καλά Μαράκι μου!
      Χαίρομαι να σας υποδέχομαι σ ένα καθαρό και χαρούμενο διάκοσμο ;)
      Φιλάκια πολλά στο Αιγαίο μας!

      Διαγραφή
  13. Μια μια θα πω τις απορίες μου για τις δημιουργίες Χαρά μου εκτός απο τον θαυμασμό μου για όλα όσα κάνεις και με τον τρόπο που τα παρουσιάζεις να φαίνονται όλα τόσο εύκολα, ενώ θέλουν πολύ δουλειά όλα..
    Αυτον τον καιρό λέω να τολμήσω μια ακόμα φορά κάποια στιγμή γιατί ζηλεύω την ακουαρέλα..οι παπαρούνες πανέμορφες..φέτος λέω να κάνω μαθήματα αν κατέβει το Μαράκι κάτω.
    Τα μπουμπουκάκια σου θελουν χέρια που να μπορούν να κάνουν λεπτομέρειες..εκεί όμως που θα μείνω ειναι τα γιαλινα λουλουδια σου και η απορία μου όπως όλων των φιλεναδων...μα που τα βρίσκεις βρε αγαπη μου;..χα..χα γιατί ούτε στις δίκες μας θάλασσες υπάρχουν..ακόμα και αν ήμουν νεότερη να τα γύρευα..
    Ομως αφού εχουμε εσενα να τα δημιουργείς θα ερχόμαστε εδω να τα απολαμβανουμε..
    Γεια στα χεράκια σου Χαρά μου..
    Να περνας όμορφα με ότι κάνεις.. να χαίρεσαι ΄οτι αγαπάς την αγάπη μου πάντα φιλιααα!!❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου πολύ καλά θα κάνεις να ξαναπιάσεις την ακουαρέλα.Εμένα με βοήθησε πολύ σε δύσκολες στιγμές.Η ροή του νερού με χαλαρώνει απίστευτα. Η Μαρία δεν νομίζω να διδάσκει ακουαρέλλα,θα σου στείλω όμως κάποια λινκ απο ξένους ζωγράφους στο You tube που παρακολουθώ κι εγω και οσο κι αν δεν βοηθάει η γλώσσα οι εικόνες είναι εύκολο να αποτυπωθούν στο μυαλό. Κι εγω το προσπαθώ και παρολο που έχω βρει μια κοπέλα Ρωσίδα ακουαρελίστα που συναντιόμαστε για καφέ και ζωγραφίζουμε,επειδή έχω μάθει απο μόνη μου και δεν ακολουθώ κανόνες,μου είναι δύσκολο ν αλλάξω τρόπο.Αλλά και μόνο πουτ τη βλέπω να ζωγραφίζει είναι όφελος. Εχει και το στυλ αυτό που μ αρεσει ιδιαίτερα αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει ν αποβάλω το νατουραλαστικό και να περάσω στο "ονειρικό".
      Θα στα στείλω στο μέιλ.
      Οσο για γυαλάκια,ισχύει ο,τι έχω γράψει παραπάνω και στο Γιάννη κι οχι μόνο ;)
      Μεταξύ μας ξέρεις...δεν υπάρχουν ντροπές ;)
      Φιλάκια άπειρα

      Διαγραφή
  14. Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου, τα λουλουδάκια βγαίνουν πολύ όμορφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ Νατάσσα μου.Καλό Σαββατοκύριακο σου εύχομαι

      Διαγραφή

Είμαι αδιόρθωτη! Αλλά πέστε κάτι...ποτέ δεν ξέρεις...