Λοιπόν, δεν ξέρω αν συμβαίνει και σ εσάς, εμένα όμως πολύ συχνά!
Τί εννοώ;
Παραγγέλνω κάτι, Όλα ωραία και καλά, ύστερα από λίγο ή την επόμενη ακριβώς μέρα γίνεται έκπτωση στο συγκεκριμένο είδος😔.
Κάνω μία ανάρτηση μ' ένα θέμα τρέχα γύρευε, ύστερα από λίγο μια σκάει πρόκληση με θέμα τρέχα γύρευε 😔
Ε οχι ρε παιδιά! είναι άδικο δηλ. συντονιστείτε με τις προθέσεις μου!!!😕😃
Η αλήθεια είναι οτι συμβαίνουν αυτά που περιγράφω αλλά ουδείς εχει λόγο να συντονιστεί μαζί μου, ασε που είμαι και αψυχολόγητη 😂. Ο καθένας λοιπόν λειτουργεί κατά το δοκούν κι όποιος πρόκαμε τον Κύριο είδε! Κάπως έτσι λοιπόν αναγκάζομαι να κάνω νέα ανάρτηση να συμπεριληφθώ στους συμμετέχοντες στην πρόκληση της Μίας και των άλλων κοριτσιών με θέμα "Φθινόπωρο ή οτιδήποτε ".
Φθινόπωρο Νο2 λοιπόν! και όχι, δεν έτρεξα να μην χάσω που λένε, άλλωστε, ποτέ δεν με κινητοποίησαν τα δώρα αλλά η δημιουργία καθ' αυτό και μια που έμπνευση υπάρχει, υλικό υπάρχει, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!
Σήκωσα μανίκια και ναμαι!
Στα χρώματα του Φθινοπώρου το πρώτο σπιτάκι!
Τα κεντρικά στοιχεία πρόσοψης και πλαινών (παράθυρα) είναι γυψινα απο καλούπια, Το παράθυρο της σοφίτας είναι χαρτόνι scrapbooking. Χωρίς κάτι εντυπωσιακό, όπως άλλα, πλην του γεγονότος, οτι έκανα απόσβεση 3 κουτιων αντί να τα πετάξω.
Τα κεντρικά στοιχεία πρόσοψης και πλαινών (παράθυρα) είναι γυψινα απο καλούπια, Το παράθυρο της σοφίτας είναι χαρτόνι scrapbooking. Χωρίς κάτι εντυπωσιακό, όπως άλλα, πλην του γεγονότος, οτι έκανα απόσβεση 3 κουτιων αντί να τα πετάξω.

Το δεύτερο οοομως;;;; και τί δεν έχει!!!
Δείτε και θαυμάστε!!!
Την Αρτα τα Γιάννενα κι ούλο το Χαλουϊν συμπυκνωμένο! 3 κουτιά κι αυτό (το ένα είναι στο εσωτερικό και στα δύο κουτιά για να μένει σταθερή η "σοφίτα" 😉, αντε σας λέω και τα μυστικά μου. Γιατί μπορεί να είναι κουτόσπιτα, μόνο κουτά ομως δεν είναι , έχουν μελέτη στατικότητας!
Οχι παίζουμε
Λοιπόν ως είδατε εχω ήδη 2 μάγισσες, άστεγες θα έμεναν;
Τέτοιο σπίτι δεν είχα ξανακάνει οπότε τ' αποφάσισα, παρότι το μαύρο δεν το συμπαθώ ως διακόσμηση, το απαιτεί η "εποχή" του ξενόφερτου εθίμου.
Πολλές φίλες κατά καιρούς μου έχουν ζητήσει να βιντεοσκοπώ τα έργα μου ή έστω κάποιο. Αφ ενός δεν γνωρίζω καρδιά μου, όσο και να σας εκπλήσσει. Σκεφτείτε μία μέρα βρήκα τη μικρή να είναι στα χάι της και είπα να την τραβήξω βίντεο. Τραβούσα , γελούσε και περιχαρής για την δεδομένη επιτυχία μου πάτησα το κουμπί να σταματήσει η λήψη και να δω τί είχα τραβήξει. Και αντί να δω τί ειχα τραβήξει, άρχισε και τραβούσε τα πόδια μου!!!Εκείνη την ώρα είχα πατήσει το σωστό on 😡 Ακλαύτου το βίντεο 😥.
και δεύτερον, επειδή ξεκινάω χωρίς ειρμό και πρόγραμμα η κατάληξη είναι πάντα έκπληξη και για μένα. Αλλιώς ξεκινάω, αλλάζω πορεία υλικά, στόχο και αλλού καταλήγω. Οπότε αν είναι να γυρίσουμε την Οδύσσεια να καλέσουμε τον Νόλαν γιατί μ αυτόν θα έχουμε και κάποιο αποτέλεσμα ,εμένα μη μ εμπιστεύεστε στο τεχνικό κομμάτι. Οπότε, αρκεστείτε στην αφήγηση 😌.
Κουτί συσκευασίας λοιπόν εμπορευμάτων το οποίο βάφτηκε αυτή τη φορά, ζελατίνες πορτοκαλί (γι αυτό δεν φαίνονται τα παράθυρα, σ' αντίθεση με την πόρτα που είναι χαρτόνι)ετικέτες ρούχων, καπάκια από βελόνες ενέσεων (το μπαλκόνι της σοφίτας),κοτσάνια από σταφύλια, πλαστικά αυγουλάκια (Kinder με σώζεις κάθε φορά), ξύσματα μολυβιών, ακόμα και κλωστές από ξήλωμα ράνερ έγινε καπνός στην καπνοδόχο. Και ιστοί αράχνης παντού!!! Γενικά, ένα Μαγικό σπίτι χειροποίητο από κορυφής μέχρις ονύχων (μόνο η σκάλα είναι αγοραστό αξεσουάρ).
Παρόλο που δεν τρελαίνομαι για τέτοιου είδους μακάβρια, δεν μπορείτε να πείτε οτι δεν άξιζε ο κόπος , οχι, να λέμε και του στραβού το δίκιο
Και στο βωμό της ανακύκλωσης κάτι ακόμα
Λοιπόν ας μη σας παιδεύω. Δύο μόνο υλικά! Ένα κονσερβοκούτι από ντολμαδάκια αυτή τη φορά και μια χαρτονένια θήκη προστασίας από ένα λεμονοστίφτη του κουτιού (πώς είναι οι θήκες μεταφοράς ποτηριού καφέ 😉) .Ένα τετράγωνο με τρύπα στη μέση. Αυτό κι αν πέρασε τα μαρτύρια του Ταντάλου μέχρι να καταλήξει σε τελική μορφή!
Αρχικά 'έφτιαξα το κονσερβοκούτι με ουδέτερου χρώματος χαρτιά scrapbooking, με γράμματα όμως, γιατί ήθελα να εχει σχέση με το θέμα. Οπου το θέμα ήταν μια γωνιά βιβλίου, με το βάθος όμως να διαφαίνεται κι ενα βιβλιοπωλείο !σε δεύτερο λοιπόν επίπεδο μπήκε το βιβλιοπωλείο που είναι αυτοκόλλητο (Rub on στην καθομιλούμενη 😜 ) πάνω σε μια κάρτα τοπικού καταστήματος που απομόνωσα το στεφάνι τύπου παράθυρο! Άλλο αυτοκόλλητο το ποντικάκι που διαβάζει χαμαί και δεύτερο και τρίτο επίπεδο τα βιβλία στο ράφι δεξιά και η κούπα του καφέ .
Παρέλειψα να πω οτι έντυσα και το χαρτόνι-θήκη (μάλιστα δις ,παραλίγο και τρις...η αναποφασιστικότητα και η αλλαγή πορείας που σας έλεγα) , έντυσα και το εσωτερικό το κομμάτι που κόλλησε το κονσερβοκούτι με μία πρόσκληση βάπτισης που μ' άρεσε πολύ, εξωτερικά κόλλησα βιβλία, μολυβοθήκη στη μία πλευρά και ένα φεγγίτη κι ένα αναρριχώμενο στην άλλη.
Γύρω από την τρύπα-κλειδαρότρυπα που παρακολουθούμε τη ζωή του μικρού Ρατατούιγ στα φθινοπωρινά γλυκά βράδυα, κόλλησα δαντελίτσα κι ολο μαζί το τύλιξα σαν δώρο με μία δαντέλα από το γάμο












Χαρά μου, πόσο ευχάριστα με εκπλήττεις κάθε φορά! Εξαιρετικές όλες οι κατασκευές σου. Παρότι ούτε εγώ τρελαίνομαι με τα Halloween-ίστικα (ξενόφερτα γαρ), λάτρεψα το στοιχειωμένο σπιτάκι σου. Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου στην Craftlandia Challenge και χίλια μπράβο. Πολλά φιλιά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαράκι μου κι εγω χίλια ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια, τιμή μου κάθε συμμετοχή στις προκλήσεις σας!
ΔιαγραφήΦιλάκια πολλά
Αχ αυτά τα κουτόσπιτά σου βρε Χαρά μου, τι να πούμε! Σαν μια γλυκιά μάγισσα της τέχνης, με το μαγικό σου ραβδάκι, θα αρπάξεις ότι "για πέταμα" υπάρχει και ...τσουπ θα το μεταμορφώσεις σε κάτι όμορφο. Σαν την Σταχτοπούτα ένα πράγμα με την κολοκύθα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι τι δεν έχουν επάνω τους τα σπιτάκια σου! Ήθελα να ήξερα, να μου πεις, πού τα αποθηκεύεις, πού τα βάζεις βρε θηρίο, αλήθεια!
Σε φιλώ Φθινοπωρινά.
Σου ορκίζομαι οτι θάθελες να δεις αυτή την ώρα το εργαστήρι μου! Εχω μπουχτίσει κι εγω. Ολος αυτός ο αλλοπρόσαλλος όγκος με κουράζει και με αποσυντονίζει, αλλά έλα που κάθε φορά που πετάω κάτι αμέσως μετά προκύπτει ανάγκη χρήσης!
ΔιαγραφήΟπως και νάχει είμαι σ ε διαδικασία αποφόρτισεις, γιατί οχι να δουλέψω αλλά ουτε να περάσω μπορώ. Και να σκεφτείς είναι αρκετά μεγάλος χώρος, πάνω απο 20τ.μ. Μαζεύω κι εγω ,μου στέλνουν και ι φίλες, αλλά δεν πάει άλλο
Κατά τ άλλα σ ευχαριστώ θερμά Γιαννη μου για τα λόγια σου
Την αγάπη μου
Το πόσο ζηλεύω αυτά τα σπιτάκια, δεν λέγεται !
ΑπάντησηΔιαγραφήΑλλά πού χρόνος και για αυτά!
Διαβάζω, ανατρέχω πίσω στην εικόνα, την μεγαλώνω για να κλέψω την τεχνησου, μπα, δεν κλέβεται!
Έγιναν καταπληκτικά όλα!
Όσο για τα βίντεο, σε καταλαβαίνω, ούτε κι εγω μπορώ να τα καταγράψω !
Γειά στα χέρια σου!
Χαρά πού θα κάνει η μικρή Χαρά από του χρόνου !
Πολλά φιλιά και στις δύο σας!
Ρένα Χριστοδούλου
ΔιαγραφήΓιατί ανώνυμη;
Νάξερες πόσο ανυπομονώ για του χρόνου!!! Ηδη μπαίνουμε στο εργαστήρι και ξεναγείται. Τί ξεναγείται, που χάνει το Θέο της! Τόση τάξη τόση αλφαδιά, δεν ματαείδε, χαχαχχα
ΔιαγραφήΠώς καταφέρνω απο ένα τόσο χώρο να δημιουργώ σ ενα χώροΑ4 απορώ κι εγω η ίδια. Αλλά εκεί που συμμαζεύω εκεί τα κάνω πάλι όπα!
Τα σπιτάκια με εξιτάρουν κι εμένα γιατί με βάζουν σε διαδικασία εξευρεσης λύσεων ώστε κανένα να μη μοιάζει με το άλλο, αλλά κι αυτά πρέπει να σταματήσει η παραγωγή τους, μέχρι νεωτέρας τακτοποίησης και οργάνωσης.
Μακάρι να ήμασταν κοντά να στο έδινα, όποιο σ άρεσε.Αλλά αν είναι να σταλεί και να φτασει εις τα εξ ων συνετέθη δώρον άδωρον.
Φιλάκια πολλά Δασκάλα μου!(υπήρξες η πρώτη διδάξασα στην ιδέα του τίποτα δεν πάει χαμένο!)
Πόσες φορές θα ήθελα να διακτινιστώ, να ήξερες!
ΔιαγραφήΌταν θα αρχίσει η Χαρούλα να "συμμαζεύει" θα τα βρίσκεις όλα!
Preciosos trabajo. Saludos
ΑπάντησηΔιαγραφή¡MUCHAS GRACIAS! LES RESPONDO UN SALUDO
ΔιαγραφήI just love love love your houses, especially the haunted house, wonderful work!!
ΑπάντησηΔιαγραφήkisses
Diana, your opinion means a lot to me and always brings me great joy. Thank you so much! With love,
ΔιαγραφήLas dos estan bellas. Mi preferido ¡¡¡ Boo !!! la casita de fantasmas.
ΑπάντησηΔιαγραφήBesos.
Jajaja, ¡estoy feliz con la aceptación de la casa embrujada! Era mi primera vez y estaba fuera de mi alcance, ya que no tenemos eso en nuestras costumbres. Muchas gracias.
ΔιαγραφήΚαλά.....στα λεξικά, καλλιτέχνης, πρέπει να γράφει το όνομά σου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτά τα σπιτάκια είναι καταπληκτικά...η φαντασία σου να μεταμορφώνεις ότι άλλοι έχουν για πέταμα ,είναι πραγματικά εκπληκτικό !!
Μπράβο, μπράβο !!!
Καλό φθινόπωρο και πολλά φιλιά και στη μικρή Χαρούλα !!!!
χαχαχαχα μεγάλες κουβέντες λες φιλενάδα θα θυμώσει κι ο Μπαμπινιώτης!Πάντως με τιμάς και σ ευχαριστώ
ΔιαγραφήΑγάπη πολύ στέλνω στα4 κορίτσια της καρδιάς μου(κι ας μη ξέρω το τέταρτο, συμπεραίνω απο τ άλλα δυο τα γνωστά )
Eu amei seus trabalhos, o de Halloween está perfeito! Beijos😘
ΑπάντησηΔιαγραφήMuito obrigada pelas suas amáveis palavras, estou muito feliz que você tenha aceitado a casa assombrada!
ΔιαγραφήCom carinho, da Grécia.
Υπερπαραγωγή για άλλη μιά φορά!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω πως προλαβαίνεις και φτιάχνεις τόσα πολλά!!! Και καλά κάνεις, Χαρούλα μου, προς τέρψιν των οφθαλμών μας! Το στοιχειωμένο σπίτι, φανταστικό!!! Το ίδιο και ο Ρατατουίγ με τα βιβλία του!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολλά φιλιά και καλό μήνα!!!
Μαριάννα μου προσπαθώ να βρω χρόνο για να ξεκουράζω το μυαλό και το κορμί μετά απο την ευθύνη που μου δημιουργεί το παιδί. Αλλά η αλήθεια ειναι οτι αυτό δεν το αλλάζω μ όλες τις δημιουργίες του κόσμου. Δεν ερχεται το Σκ και ανυπομονώ νάρθει η Δευτέρα! Τέτοια λατρεία, αρχίζω κι εχω τύψεις για τα παιδιά μου.
ΔιαγραφήΣ ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σου και τα καλά σου λόγια, μου δίνεις ιδιαίτερη χαρά
Φιλάκια πολλά σε σένα και στην ΑΘηνούλα.
Thank you for joining the Craftlandia Challenge with your beautiful creation.
ΑπάντησηΔιαγραφήLiz xx
Thank you very much, too, for all your kind words!
ΔιαγραφήIncreíbles trabajos hechos con materiales reciclados. La cantidad de detalles en cada uno. Es asombroso... ✨️👀
ΑπάντησηΔιαγραφήQue tenga un mes maravilloso.
Muchísimas gracias por estas hermosas palabras, ¡es un verdadero honor!
ΔιαγραφήLes envío mi agradecimiento y cariño desde Grecia.
Maravillosa tus creaciones!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Un beso
ΑπάντησηΔιαγραφή¡MUCHAS GRACIAS, SUS PALABRAS ME HACEN FELIZ!
ΔιαγραφήΣυγχαρητηρια,
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απ όπου κι αν προέρχεται
ΔιαγραφήΈχεις γίνει εξπέρ στα σπιτάκια Χαρά μου! Από τα απλά σου που τα λες εσύ, μέχρι τις υπερπαραγωγές δεν σε φτάνει καμιά. Στο λέω και το υπογράφω. Η μικρή Χαρούλα, θα είναι πολύ υπερήφανη για την ταλαντούχα γιαγιά της όταν μεγαλώσει λίγο.😂
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα χεράκια σου σε συνδυασμό με τις ανεξάντλητες ιδέες σου δημιούργησαν πάλι καλλιτεχνήματα! Το ένα πιο όμορφο από το άλλο!
Να περνάς όμορφα με ότι κάνεις και πιο όμορφα με την μικρή σας πριγκίπισσα! Στέλνω αγάπες και αγκαλιές! ❤️❤️🤗🤗Καλό φθινόπωρο φιλενάδα!☔
Αγαπημένο μου Ρουλάκι τα λόγια σας τόσο κολακευτικά απο ανθρώπους που όχι μόνο αγαπώ αλλά και θαυμάζω την καθε μία στο είδος της!Με κάνετε πολύ χαρουμενη και με συγκινείτε.Ευχαριστώ τόόόόσο πολύ!!! Μακάρι να μπορέσω να μεταλαμπαδέυσω αυτή την αγάπη για δημιουργία στην μικρή μου!!! Θα τρελαθώ ετσι και δω αυτα τα μικρά χεράκια να δημιουργούν.Ηδη τα ματάκια της εξερευνούν τα πάντα και κοιτάζουν αχόρταγα παντού.Εχει κι ενα σπίτι που δε ξέρει το καημένο κατά που να πρωτοκοιτάξει!!!χαχαχα
ΔιαγραφήΜπορεί εγω νάχω πήξει και να δυσανασχετώ εκείνη όμως εχει πεδίο δόξης να βλέπει και αν κρίνει,χαχαχα
Φιλάκια πολλά αγαπημένη μου